Lediga jobb Poolia Sverige AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Poolia Sverige AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Administratörer för kommande uppdrag!

Har du relevant arbetslivserfarenhet av administration inom kontor, ekonomi eller kundtjänst? Har du kanske utbildning på akademisk- eller yrkesnivå inom någon av dessa områden och är intresserad av att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Vi önskar då komma i kontakt med dig för att få möjligheten att matcha ihop din kompetens till kommande uppdrag i Karlskoga/Degerfors. Varmt välkommen att skick... Visa mer
Har du relevant arbetslivserfarenhet av administration inom kontor, ekonomi eller kundtjänst? Har du kanske utbildning på akademisk- eller yrkesnivå inom någon av dessa områden och är intresserad av att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Vi önskar då komma i kontakt med dig för att få möjligheten att matcha ihop din kompetens till kommande uppdrag i Karlskoga/Degerfors.

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Om tjänsten
Vi ser ett ökat behov och efterfrågan av dessa kompetenser då vi löpande får in uppdrag där företag söker erfarna kandidater till administrativa tjänster. I din ansökan vill vi därför veta vilken utbildning du har, din arbetslivserfarenhet och vilka eller vilket område du kan tänka dig att jobba inom.

Annonsen är utan koppling till ett specifikt uppdrag men möjliggör chansen för dig med erfarenhet och relevant utbildning inom administrativa tjänster att få en personlig kontakt hos oss på Poolia där vi matchar rätt profil med rätt uppdrag.

Detta ger dig möjligheten att arbeta på attraktiva och populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att göra en intresseansökan öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Våra kunder finns inom olika branscher och uppdragens omfattning är ofta på heltid med det förekommer även deltidsuppdrag. De profiler vi bland annat söker är:

• Administratör
• Kundtjänstmedarbetare
• Ekonomiadministratör

Vem är du?
Goda kunskaper i det svenska språket samt hanterar engelska väl i både tal och skrift.
God erfarenhet av MS Office och andra verksamhetssystem/ekonomisystem, beskriv gärna inom vad/vilka system du arbetat i.
Som person är du ambitiös, driven och har en stor vilja att utvecklas. I ditt arbetssätt är du ansvarstagande, strukturerad, lösningsorienterad och värdesätter ordning och reda. Med din kommunikativa sida kommunicerar du lätt med dina kollegor och har ett nära samarbete med ditt team. Dessutom har du givetvis ett intresse i att jobba som uthyrd konsult via oss på Poolia!

Om verksamheten
Konsultrollen hos oss på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Poolia Örebro söker nyexaminerad Civilekonom för kunds räkning!

Ansök    Apr 12    Poolia Sverige AB    Ekonomikonsult
Nu söker vi på Poolia en nyexaminerad civilekonom för kunds räkning! Vår kund tillverkar smidda och bearbetade komponenter till fordonsindustrin. Bolagets viktigaste kunder utgörs av lastbilstillverkare i Sverige och internationellt. Kunden ingår i en global smideskoncern med huvudkontor i Indien. Vår kund omsätter 1,3 miljarder per år och har 320 anställda. Det svenska bolaget finns med sin produktion i Karlskoga - staden i Östra Värmland som är känd för ... Visa mer
Nu söker vi på Poolia en nyexaminerad civilekonom för kunds räkning! Vår kund tillverkar smidda och bearbetade komponenter till fordonsindustrin. Bolagets viktigaste kunder utgörs av lastbilstillverkare i Sverige och internationellt. Kunden ingår i en global smideskoncern med huvudkontor i Indien. Vår kund omsätter 1,3 miljarder per år och har 320 anställda. Det svenska bolaget finns med sin produktion i Karlskoga - staden i Östra Värmland som är känd för sina högteknologiska, och internationellt inriktade, industribolag.

Om tjänsten
Till vår kunds funktion Marknadssupport/RFQ (Request for Quotation) söker vi nu en nyutexaminerad civilekonom med intresse för marknadsföring och kalkylering. Befattningen innebär att du blir anställd hos Poolia under de första 6-12 månaderna, varefter anställningen planeras övergå till vår kund. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I befattningen ingår, till en början, nedan arbetsuppgifter inom området Marknadssupport:

-Ansvar för uppdatering och kontroll av prislistor och prisförändringar.
-Ansvar för mottagning, registrering och intern distribution av olika slags kundordrar såsom exempelvis provorder, materialorder och verktygsorder.
-Admininstrativt stöd till våra Key Account Managers.
-Uppföljning av av kundfordringar och förfallna fordringar.
-Ansvar för kontraktsarkivering, registrering av kunddata och kontraktspåverkande korrespondens.
-Deltagande i arbetet med att beräkna upplupna försäljningsintäkter.
-Deltagande i arbetet med kundkorrespondens, och kundkontakter med fokus på administrativa frågor.

Efter ett tag vill vi att du även sätter dig in in i bolagets system för offertkalkylering, för att ta hand om nedan arbetsuppgifter:

-Ansvar för framtagning av offertkalkyler
-Ansvar för RFQ-processen, från kundförfrågan till lämnad offertkalkyl.

Målet är att du skall kunna axla rollen som RFQ-ansvarig parallellt med din roll inom Marknadssupport.


Vem är du?
Vi vill att du är nyutexaminerad civilekonom, eller har en annan liknande högskoleutbildning med ekonomisk inriktning. Om innevarande termin är din sista termin, så kan vi anpassa arbetet så att du kan slutföra dina studier.

Som person vill vi att du är drivande och energisk, och att du samtidigt har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du kommer att vara spindeln i nätet på en funktion med många olika kontaktytor i företaget. Att du är ansvarstagande och har god servicekänsla är därför viktigt i rollen. Vi ser befattningen som en idealisk start för dig som är nyutexaminerad civilekonom. Vår plan är att du med din talang och ditt personliga driv successivt ska kunna ta allt mer ansvar.

Vi vill att du talar och skriver engelska flytande. Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav.


Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Sista ansökningsdag är 2024-04-25, men vi ser gärna att du lämnar in din ansökan så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Reklamationshanterare

Ansök    Okt 13    Poolia Sverige AB    Systemadministratör
Vill du bli en del av ett världsledande högteknologiskt företag inom försvarsindustrin där man värnar individen och erbjuder en familjär och trivsam arbetsmiljö? Är du en kommunikativ, serviceinriktad och handlingskraftig administratör som motiveras av en roll som spindeln i nätet? Då är detta tjänsten för dig! BAE Systems Bofors i Karlskoga söker en Reklamationshanterare Tjänsten är en direktrekrytering där du kommer att anställas direkt hos BAE Systems... Visa mer
Vill du bli en del av ett världsledande högteknologiskt företag inom försvarsindustrin där man värnar individen och erbjuder en familjär och trivsam arbetsmiljö? Är du en kommunikativ, serviceinriktad och handlingskraftig administratör som motiveras av en roll som spindeln i nätet? Då är detta tjänsten för dig!

BAE Systems Bofors i Karlskoga söker en Reklamationshanterare

Tjänsten är en direktrekrytering där du kommer att anställas direkt hos BAE Systems Bofors men rekryteringsprocessen hanteras av Poolia Örebro/Karlskoga.

Om tjänsten
BAE Systems Bofors produkter är verksamma i krävande miljöer, ofta är komponenter specialdesignade med svåra toleranser och höga kvalitetskrav. Som reklamationshanterare blir du en viktig länk hos kvalitetsavdelningen där du kommer vara ett administrativt stöd till SQA i ärendehantering av reklamationer samt vara behjälplig i mindre utredningar mm. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt.

Du kommer ansvara för att hålla affärssystemet, SAP, uppdaterat med ordererkännande på reklamerat material, skapa returordrar och se till att materialet kommer iväg till leverantör. Du har kontakt och uppföljningar med leverantörer avseende återleverans av reklamationer.

Tjänsten är placerad inom Kvalitetsavdelningen och rapporterar till Sektionschef för Inköpskvalitet.

Vem är du?
Vi ser att du har minst gymnasial utbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning inom t ex administration. Du har några års erfarenhet av liknande arbete, gärna med reklamationshantering.

Som person har du ett tekniskt intresse, är noggrann och handlingskraftig och du motiveras av betydande eget ansvar. Du är kommunikativ och serviceinriktad och har lätt för att knyta nya kontakter och samarbeta, både internt och externt. Rollen kräver ett systematiskt och strukturerat arbetssätt med god förståelse för helheten. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift samt god IT- och systemvana med fokus på kunskaper i Excel och gärna SAP eller annat större affärssystem.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Om verksamheten
BAE Systems Bofors är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 470 anställda och finns i Karlskoga. Företaget har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet. De huvudsakliga produkterna som tillverkas av BAE Systems Bofors är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition. Läs gärna mer på www.baesystems.com.

BAE Systems Bofors är en del av en stor koncern vilket kan skapa möjligheter till internationella erfarenheter under din anställning. Som anställd erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har ambitioner att växa både på ett personligt och på ett kompetensmässigt plan. För att du ska komma in i rollen tilldelas du från första dagen en mentor som du får stöttning av samt kan bolla utmaningar och idéer med.

BAE Systems vill att du ska trivas både på och utanför jobbet, därför satsar de på områden som bidrar till att du kan hitta en god balans i livet, exempelvis genom generösa flextider. Du kommer att ha möjligheten att vara med på trevliga aktiviteter som företaget ordnar genom duktiga och engagerade hälsoinspiratörer, du kan även göra ett besök i det nybyggda gymmet. Den familjära känsla som finns hos företaget bidrar till en hög trivsel som också skapar mervärde för dig och din familj.

Tjänsten innebär arbete som kan omfattas av försvarssekretess varför det ställs krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning godkänd av myndighet samt hälsoundersökning. Provanställning tillämpas vid nyanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
Björn-Henrik Rolfsson, Akademikerföreningen, 0586–733 570
Joakim Berg, Unionen, 0586-733 404

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia Örebro/Karlskoga. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon, 070-090 62 49. Visa mindre

Innesäljare

Ansök    Maj 10    Poolia Sverige AB    Innesäljare
Välkommen till ett modernt och framåtriktat företag i en spännande tillväxtfas där Solideq AB med sitt starka varumärke Ställning.se siktar på att ta positionen som ledande nordisk aktör på byggställningsmarknaden. Vi söker en driftig och proaktiv Innesäljare till Karlskoga Om tjänsten Som Innesäljare på Solideq kommer du ansvara för att upprätthålla kundservice i världsklass. Kunderna är både privatpersoner och företag. Med din positiva attityd och tyd... Visa mer
Välkommen till ett modernt och framåtriktat företag i en spännande tillväxtfas där Solideq AB med sitt starka varumärke Ställning.se siktar på att ta positionen som ledande nordisk aktör på byggställningsmarknaden.

Vi söker en driftig och proaktiv Innesäljare till Karlskoga


Om tjänsten
Som Innesäljare på Solideq kommer du ansvara för att upprätthålla kundservice i världsklass. Kunderna är både privatpersoner och företag. Med din positiva attityd och tydliga kommunikationsförmåga kommer du utveckla kundrelationer och se till att ge bästa möjliga support och service. Du får bidra med affärslösningar med tydlig koppling till kundens behov.

Tillsammans med dina kollegor i försäljningsteamet arbetar ni för att gemensamt nå gruppens säljmål och framgångar. Du kommer till ett team som har kul på jobbet, en positiv atmosfär där man samarbetar landsöverskridande och där möjligheten till delaktighet och påverkan är stor. Du rapporterar till företagets försäljningschef.

Som Innesäljare arbetar du måndag-fredag och butiken bemannas mellan 07-17.

Tjänsten är placerad i Karlskoga och körkort är ett krav.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Att via telefon, mail och chat hantera förfrågningar samt agera rådgivare till kunder inom området ställningsbyggnad. Att proaktivt arbeta mot befintliga och nya kunder via uppsökande aktiviteter och att bemanna den fysiska butiken är andra arbetsuppgifter i rollen. Du följer upp och är behjälplig vid leveranser, administrerar offerter, merförsäljer och kan även få möjlighet att hantera enklare ritningsarbete.

Som innesäljare agerar du även stöd åt våra KAM säljare i Sverige, vilket innebär att ta fram underlag, offerter samt att administrera ordrar.

Du förväntas ge tydlig och lösningsfokuserad rådgivning och ha en förståelse för lönsamheten på produkterna. Har du kunskap inom webb-publicering och marknadsföring på sociala medier är detta ett stort plus då viss hantering av bild- och textbearbetning gällande annonsering kan komma att ingå i rollen.

Vem är du?
Vi söker dig med utbildning på minst gymnasienivå och tidigare erfarenhet från arbete inom Ordermottagning/Innesälj/Kundservice, gärna inom bygghandel eller liknande bransch. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift och du har god generell data- och systemvana. Solideq arbetar främst i Visma och i Officepaketets applikationer. Har du erfarenhet av bild- och textbearbetning på hemsidor är det ytterligare en merit.

Hos Solideq erbjuds du ett arbete med stort eget ansvar men samtidigt med en stark teamkänsla. Vi söker dig som är driven och nyfiken och har ett ödmjukt affärsmässigt bemötande. Du är en doer med känsla för administration och du har förmåga att skapa goda relationer. Du är prestigelös och flexibel och du brinner för service och försäljning.

Om verksamheten
Ställning.se ingår i Solideq Group AB som är en koncern med verksamhet främst i Sverige och Norge men med försäljning till hela Norden. Vi har kontor och lager i Karlskoga (huvudkontor), Karlstad, Elverum, Oslo och Bergen. Vår vision är att leverera de säkraste och mest hållbara åtkomstlösningarna på planeten. Solideq utvecklar och säljer byggställningar, väderskydd och andra relaterade produkter. Vi har kunder inom bygg & anläggning, olja & gas, skeppsindustrin, hantverkare och privatpersoner. Läs gärna mer på www.ställning.se och www.solideq.com.

Ansökningar kan komma att hanteras löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Solideq tillämpar provanställning vid nyanställningar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia Örebro/Karlskoga, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon, Poolia, 070-090 62 49. Visa mindre

Administratörer för kommande uppdrag!

Har du relevant arbetslivserfarenhet av administration inom kontor, order, logistik eller transport? Har du kanske utbildning på akademisk eller yrkesnivå inom någon av dessa områden och är intresserad av att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Vi önskar då komma i kontakt med dig för att få möjligheten att matcha ihop din kompetens till kommande uppdrag i Karlskoga. Varmt välkommen att skicka in ... Visa mer
Har du relevant arbetslivserfarenhet av administration inom kontor, order, logistik eller transport? Har du kanske utbildning på akademisk eller yrkesnivå inom någon av dessa områden och är intresserad av att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Vi önskar då komma i kontakt med dig för att få möjligheten att matcha ihop din kompetens till kommande uppdrag i Karlskoga. Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Observera att annonsen inte är kopplad till ett specifikt uppdrag utan är en intresseanmälan som möjliggör för oss att komma i kontakt med dig för att kunna matcha rätt kompetens till våra kommande uppdrag. Vi kommer därför att ta kontakt med dig om vi ser att din kompetens är aktuell för någon av våra uppdrag.

Om tjänsten
Vi ser ett ökat behov och efterfrågan av denna kompetens då vi löpande får in uppdrag där företag söker erfarna kandidater till administrativa tjänster. I din ansökan vill vi därför veta vilken utbildning du har, din arbetslivserfarenhet och vilka eller vilket område du kan tänka dig att jobba inom.

Annonsen är utan koppling till ett specifikt uppdrag men möjliggör chansen för dig med erfarenhet inom kontor, order, logistik, transport eller liknande områden att få en personlig kontakt hos oss på Poolia där vi matchar rätt profil med rätt uppdrag.
Detta ger dig möjligheten att arbeta på attraktiva och populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att göra en intresseansökan öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Våra kunder finns inom olika branscher men många verkar inom industrin. Uppdragens omfattning är ofta på heltid med det förekommer även deltidsuppdrag. De profiler vi exemplevis söker är:

Administratör
Logistik- och transportadministratör
Ordermottagare / orderhanterare

Vem är du?
Vi önskar komma i kontakt med dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom administration och support inom områdena kontor, order, logistik, transport eller liknande. Du har även gärna en avslutad yrkes-, högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område. Om du inte har utbildning har du i stället flera års arbetslivserfarenhet. Viktigt är att du vill utvecklas och således bygga vidare din kompetens.Vidare ser vi gärna att du har:
Mycket goda kunskaper i det svenska språket samt hanterar engelska väl i både tal och skrift
God erfarenhet av MS Office och ex. SAP är meriterande

Som person är du ambitiös, driven och har en stor vilja att utvecklas. I ditt arbetssätt är du ansvarstagande, strukturerad, lösningsorienterad och värdesätter ordning och reda. Med din kommunikativa sida kommunicerar du lätt med dina kollegor och har ett nära samarbete med ditt team. Dessutom har du givetvis ett intresse i att jobba som uthyrd konsult via oss på Poolia!

Om verksamheten
Konsultrollen på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Affärsinriktad CFO till Solideq Group

Ansök    Maj 4    Poolia Sverige AB    Ekonomichef
Med ditt genuina intresse för affärsdrivande ekonomi kommer du till en intressant och bred nyckelposition hos en framåtriktad expansiv aktör på den nordiska marknaden med en tydlig tillväxtstrategi. Solideq Group söker CFO Om tjänsten Vi söker en affärsmässig, strategiskt tänkande och proaktiv CFO som kan fokusera på verksamhetens styrning och ledning. Solideq Group står inför en kraftig tillväxt och rollen är spännande och utmanande för rätt person... Visa mer
Med ditt genuina intresse för affärsdrivande ekonomi kommer du till en intressant och bred nyckelposition hos en framåtriktad expansiv aktör på den nordiska marknaden med en tydlig tillväxtstrategi.

Solideq Group söker CFO


Om tjänsten
Vi söker en affärsmässig, strategiskt tänkande och proaktiv CFO som kan fokusera på verksamhetens styrning och ledning. Solideq Group står inför en kraftig tillväxt och rollen är spännande och utmanande för rätt person. Placering kommer att vara på koncernens huvudkontor i Karlskoga men en del resor ingår i tjänsten.

Du kommer att arbeta nära VD och Gruppredovisningschefen i koncernen och vara ett affärsmässigt bollplank till hela organisationen. Befattningen innebär ansvar och samordning för ekonomifunktioner i de norska och svenska dotterbolagen/affärsenheterna.

Tjänsten innebär att tillsammans med de övriga i ledningsgruppen klokt utveckla verksamheten och ansvara för att koncernen når sina mål. Du kommer leda, driva och utveckla koncernens ekonomifunktion där du växlar mellan det strategiska expansiva och det mer operativa arbetet.

Din nya tjänst kommer bland annat innebära:

- Projektledning av förbättringsprojekt inom ditt ansvarsområde
- Finansiell rapportering till koncernens intressenter samt myndigheter
- Budget och prognosframtagning
- Framtagande av försäljningsstatistik samt lönsamhetsanalyser på kunder och produkter
- Optimeringsprojekt för minskad kapitalbindning
- Ansvar för kontakter med banker, myndigheter, revisorer samt försäkringsbolag
- Äga och driva förvärvsprocesser

Du ingår i koncernens ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Vem är du?
Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi samt mycket god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillväxtbolag. Har du även erfarenhet av företagsförvärv bedömer vi detta som meriterande.

Du är väl uppdaterad inom koncernredovisning samt den svenska lagstiftningen beträffande redovisningsregler och skatter. Du har gedigen erfarenhet av affärssystem samt utmärkta kunskaper inom MS Excel och Powerpoint. Du har också lätt för att lära dig och ta till dig kunskaper inom olika IT-system. Bolagen arbetar i Visma Business och BI-verktyget Qlik samt rapportverktyget AARO.

Med ditt affärsmässiga tankesätt och starkt kundorienterade engagemang arbetar du strukturerat och metodiskt. Som person är du självgående, ansvarstagande, social och prestigelös och innehar en god förmåga att effektivt driva din grupps, ditt eget arbete och dina projekt framåt. Du trivs i umgänget med andra, att samarbeta i team, och är bra på att planera och organisera ditt arbete och du motiveras av utvecklings- och förändringsarbete. Du sätter en ära i att nå dina resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Du är en entusiasmerande ledare med mycket god motivationsförmåga, vilket du uppnår genom ett tydligt, coachande och kommunikativt bemötande. Du finner det lätt att delegera och är samtidigt personen som med pondus lätt fattar besluten när det krävs.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har en god vana av att presentera ekonomiska rapporter.

Om verksamheten
Solideq Group AB är en koncern med verksamhet främst i Sverige och Norge men med försäljning till hela Norden. Vi har kontor och lager i Karlskoga (huvudkontor), Karlstad, Elverum, Oslo och Bergen och vi är ca 50 anställda. Vår vision är att leverera de säkraste och mest hållbara åtkomstlösningarna på planeten. Solideq utvecklar och säljer byggställningar, fallskyddslösningar, väderskydd och andra relaterade produkter. Vi har kunder inom industri, bygg & anläggning, olja & gas, skeppsindustrin, hantverkare och privatpersoner. Läs gärna mer på www.solideq.com

Urval kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia Örebro/Karlskoga, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon, Poolia, 070-090 62 49. Visa mindre

Analytisk kemist – Kvalitetskontroll (QC)

Ansök    Feb 11    Poolia Sverige AB    Analytisk kemist
Om tjänsten På avdelningen inom kvalitetskontroll (QC) är vårt huvudsakliga uppdrag att stödja produktionen på Cambrex med analyser av råvaror, löpande kontroller under tillverkning samt att utföra frisläppningsanalyser, så att våra produkter säkerställs och kan gå ut mot kunder i hela världen. Som Analytisk kemist på avdelningen för kvalitetskontroll kommer du att ingå i ett stort team av kollegor där du självständigt jobbar med olika typer av analyser ... Visa mer
Om tjänsten
På avdelningen inom kvalitetskontroll (QC) är vårt huvudsakliga uppdrag att stödja produktionen på Cambrex med analyser av råvaror, löpande kontroller under tillverkning samt att utföra frisläppningsanalyser, så att våra produkter säkerställs och kan gå ut mot kunder i hela världen.

Som Analytisk kemist på avdelningen för kvalitetskontroll kommer du att ingå i ett stort team av kollegor där du självständigt jobbar med olika typer av analyser och produkter. Här får du möjlighet till utveckling och utbildning inom flertalet analystekniker och kan bredda din kompetens både på kort och lång sikt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används HPLC, GC, NMR, IR och en mängd våtkemiska metoder.

På den här avdelningen arbetar du dagtid.

Vem är du?
Vi söker dig med Universitetsexamen inom Analytisk kemi, du kan vara Civilingenjör inom Kemiteknik eller Biomedicinsk analytiker (BMA). Alternativt har du samlat på dig analyskunskaper genom tidigare labberfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta under cGMP eller från liknande reglerad verksamhet är det meriterande, men inte ett krav.

Då alla våra instruktioner är på svenska är det viktigt med goda kunskaper i svenska språket.

Som person ska du gilla att arbeta i grupp men samtidigt vara självgående med eget driv. Vi ser gärna att du har ett effektivt arbetssätt samt trivs med ett varierande arbete i en flexibel miljö. Du föredrar att vara ordningsam, gillar att planera och att dokumentera.

Om verksamheten
Som Analytisk kemist i vår grupp har du ett utmanande och varierande arbete. Du ingår i ett positivt och engagerat team och har många kontakter med övriga delar i företaget. På Cambrex står vi inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen med din ansökan, urvalet kan komma att ske löpande under ansökningstiden. I den här rekryteringen samarbetar Cambrex med Poolia Örebro. Visa mindre

Analytisk kemist – Kvalitetskontroll (QC)

Ansök    Jan 17    Poolia Sverige AB    Analytisk kemist
Om tjänsten På avdelningen inom kvalitetskontroll (QC) är vårt huvudsakliga uppdrag att stödja produktionen på Cambrex med analyser av råvaror, löpande kontroller under tillverkning samt att utföra frisläppningsanalyser, så att våra produkter säkerställs och kan gå ut mot kunder i hela världen. Som Analytisk kemist på avdelningen för kvalitetskontroll kommer du att ingå i ett stort team av kollegor där du självständigt jobbar med olika typer av analyser ... Visa mer
Om tjänsten
På avdelningen inom kvalitetskontroll (QC) är vårt huvudsakliga uppdrag att stödja produktionen på Cambrex med analyser av råvaror, löpande kontroller under tillverkning samt att utföra frisläppningsanalyser, så att våra produkter säkerställs och kan gå ut mot kunder i hela världen.

Som Analytisk kemist på avdelningen för kvalitetskontroll kommer du att ingå i ett stort team av kollegor där du självständigt jobbar med olika typer av analyser och produkter. Här får du möjlighet till utveckling och utbildning inom flertalet analystekniker och kan bredda din kompetens både på kort och lång sikt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används HPLC, GC, NMR, IR och en mängd våtkemiska metoder.

På den här avdelningen arbetar du dagtid.

Vem är du?
Vi söker dig med Universitetsexamen inom Analytisk kemi, du kan vara Civilingenjör inom Kemiteknik eller Biomedicinsk analytiker (BMA). Alternativt har du samlat på dig analyskunskaper genom tidigare labberfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta under cGMP eller från liknande reglerad verksamhet är det meriterande, men inte ett krav.

Då alla våra instruktioner är på svenska är det viktigt med goda kunskaper i svenska språket.

Som person ska du gilla att arbeta i grupp men samtidigt vara självgående med eget driv. Vi ser gärna att du har ett effektivt arbetssätt samt trivs med ett varierande arbete i en flexibel miljö. Du föredrar att vara ordningsam, gillar att planera och att dokumentera.

Om verksamheten
Som Analytisk kemist i vår grupp har du ett utmanande och varierande arbete. Du ingår i ett positivt och engagerat team och har många kontakter med övriga delar i företaget. På Cambrex står vi inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen med din ansökan, urvalet kan komma att ske löpande under ansökningstiden. I den här rekryteringen samarbetar Cambrex med Poolia Örebro. Visa mindre

Analytisk kemist, utveckling & validering

Ansök    Feb 9    Poolia Sverige AB    Analytisk kemist
På Cambrex Karlskoga blir du del av en organisation som varje dag får saker att hända. Här jobbar vi som tycker det är inspirerande att omges av kunniga kollegor som alla tar ett stort ansvar och bidrar till företagets framgång. Genom tvärfunktionellt samarbete över avdelningarna möts olika yrkesgrupper och tillsammans driver vi utvecklingen framåt. Till en av våra avdelningar för kvalitetskontroll, QC Support, söker vi DIG som drivs av utmaningar och som... Visa mer
På Cambrex Karlskoga blir du del av en organisation som varje dag får saker att hända. Här jobbar vi som tycker det är inspirerande att omges av kunniga kollegor som alla tar ett stort ansvar och bidrar till företagets framgång. Genom tvärfunktionellt samarbete över avdelningarna möts olika yrkesgrupper och tillsammans driver vi utvecklingen framåt.

Till en av våra avdelningar för kvalitetskontroll, QC Support, söker vi DIG som drivs av utmaningar och som lockas av ett omväxlande arbete i en kreativ miljö.

Om tjänsten
På QC support arbetar du med utveckling och förbättring av analysmetoder för frisläppning av etablerade produkter, validering av analysmetoder samt bistår utvecklingskemister med analyser. Du ingår även i större förbättringsprojekt tillsammans med andra avdelningar på företaget, tex Forskning och utveckling (FoU), Produktionen och Kvalitetssäkring (QA).

I arbetet får du chansen att använda tekniker så som HPLC, GC, GC-MS, LC-MS, IR, NMR och en mängd våtkemiska metoder. Det ingår planering, genomförande och rapportering av både analysresultat, metodutveckling och valideringar i våra olika labdatasystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Universitets-/högskoleutbildning med inriktning analytisk/organisk kemi och erfarenhet av kromatografiska och spektroskopiska analyser. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och har ett par års arbetslivserfarenhet från analyslabb. Har du arbetat inom läkemedelsindustri under cGMP är det meriterande.

Vem är du?
Som person är du ansvarstagande, strukturerad och självgående. Vi söker dig som gärna arbetar med andra för att gemensamt nå resultat. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar.

Om verksamheten
Som Analytisk kemist i vår grupp har du ett utmanande, ansvarsfullt och varierande arbete. Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar i företaget. Cambrex står inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden där du också själv har möjlighet att utvecklas inom nya områden.

Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen in med din ansökan! Urval kan komma att ske löpande.
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Cambrex Karlskoga med Poolia Örebro. Visa mindre

Administratörer för längre uppdrag till Saab!

Drivs du av att möta människor, gärna skapar struktur i ditt arbete och föredrar flexibilitet där du får möjlighet att arbeta varierat och snabbt kunna skrifta fokus? Har du erfarenhet inom administration sedan tidigare och har ett intresse för personalfrågor? Då kan du vara den administratör vi söker! För längre uppdrag på heltid med start under november söker vi till Saab i Karlskoga administratörer med fokus på att stötta verksamheten och ansvariga chef... Visa mer
Drivs du av att möta människor, gärna skapar struktur i ditt arbete och föredrar flexibilitet där du får möjlighet att arbeta varierat och snabbt kunna skrifta fokus? Har du erfarenhet inom administration sedan tidigare och har ett intresse för personalfrågor? Då kan du vara den administratör vi söker!
För längre uppdrag på heltid med start under november söker vi till Saab i Karlskoga administratörer med fokus på att stötta verksamheten och ansvariga chefer när det kommer till moment inom rekrytering och onboarding för nyanställda.

Intervjuer och urval sker löpande varpå uppdragen kan tillsättas före sista angivna ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Verksamheten är i en expansiv fas och är därför i behov av att stärka upp med administratörer för att stötta upp inom olika delar. Uppdragen kommer att vara med fokus på antigen att stötta upp kring aktiviteter inom rekrytering eller hantera onboarding-processen för nyanställda och samtidigt vara den som hanterar de interna och externa verksamhetsbesöken på siten.

I rollen som administratör med inriktning mot rekrytering kommer du att vara drivande samt säkerställa att såväl kvalité som effektivitet i rekryteringsprocessen efterföljs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Hantera och publicera annonser utefter angivna tidsramar
• Granska de ansökningar som kommer in
• Göra urval och presentera kandidater för aktuell sektionschef
• Planera, koordinera och kontakta både kandidater och chefer för genomförande av intervjuer
• Planera rundvandring och presentation i samband med intervjuer
• Återkoppla till kandidater
• Utföra tillhörande administrering i olika system
• Ha kontinuerlig kontakt med HR under rekryteringsprocessen och boka in de möten som processen kräver


I rollen som administratör med fokus mot onboarding och stöd till nyanställda är det viktigt att du också utifrån framtagna grunder är driven och trygg i att utveckla och förbättra processer och rutiner i samarbete med uppdragschef.
Huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:
• Ta emot nyanställda och hantera onboarding- processen för angivna delar av verksamheten
• Initiera uppföljningsträffar för nyanställda
• Utifrån framtagna grunder arbeta och utveckla för att uppnå förbättring för processer i samarbete med uppdragschef
• Hantera brett nätverk med rekryterande chefer
• Koordinera besök av både interna och externa besökare till den lokala verksamheten

Vem är du?
För att passa i rollen söker vi dig som med trygghet och under snabba förhållanden kan skapa struktur och rutin för uppdraget för att få dagliga uppgifterna och uppsatta mål uppfyllda. Uppdragen innebär mycket kontakt och bemötande av olika människor, varpå vi ser att du som individ är driven i kontakten till andra och naturligt använder dig av dina mer sociala sidor. Då det till stor del handlar om att förmedla ett professionellt intryck och ge en välkomnande känsla blir det, oavsett inriktning på roll som administratör, viktigt med de personliga egenskaperna.
Vidare krävs att du med noggrannhet och struktur kan skapa ordning och reda i de uppgifter du hanterar. Du trivs du i en omväxlande miljö där behov snabbt kan förändras och kräva din flexibilitet när det gäller exempelvis olika behov i rekryteringsprocessen, mottagning av besökare till verksamheten eller stöttning av nyanställda. Din initiativförmåga och självständighet i samband med dina färdigheter att kunna planera framåt likväl som använda dig av ett snabbt handlande utefter aktuellt behov kommer vara viktigt för att kunna hantera rollen som administratör på Saab.


För att passa i rollen är det krav på:

• Gymnasieexamen
• God datorvana
• Flytande tal och skrift i det svenska språket och goda kunskaper i engelska

Det anses meriterande om du har:
• Teknisk erfarenhet alternativt vana från att jobba på teknikföretag
• Tidigare erfarenhet från administrativt arbete eller från annat som kan anses vara av vikt för uppdraget

Om verksamheten
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är ca 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Konsult hos Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Analytisk kemist, utveckling & validering

Ansök    Jan 16    Poolia Sverige AB    Analytisk kemist
På Cambrex Karlskoga blir du del av en organisation som varje dag får saker att hända. Här jobbar vi som tycker det är inspirerande att omges av kunniga kollegor som alla tar ett stort ansvar och bidrar till företagets framgång. Genom tvärfunktionellt samarbete över avdelningarna möts olika yrkesgrupper och tillsammans driver vi utvecklingen framåt. Till en av våra avdelningar för kvalitetskontroll, QC Support, söker vi DIG som drivs av utmaningar och som... Visa mer
På Cambrex Karlskoga blir du del av en organisation som varje dag får saker att hända. Här jobbar vi som tycker det är inspirerande att omges av kunniga kollegor som alla tar ett stort ansvar och bidrar till företagets framgång. Genom tvärfunktionellt samarbete över avdelningarna möts olika yrkesgrupper och tillsammans driver vi utvecklingen framåt.

Till en av våra avdelningar för kvalitetskontroll, QC Support, söker vi DIG som drivs av utmaningar och som lockas av ett omväxlande arbete i en kreativ miljö.

Om tjänsten
På QC support arbetar du med utveckling och förbättring av analysmetoder för frisläppning av etablerade produkter, validering av analysmetoder samt bistår utvecklingskemister med analyser. Du ingår även i större förbättringsprojekt tillsammans med andra avdelningar på företaget, tex Forskning och utveckling (FoU), Produktionen och Kvalitetssäkring (QA).

I arbetet får du chansen att använda tekniker så som HPLC, GC, GC-MS, LC-MS, IR, NMR och en mängd våtkemiska metoder. Det ingår planering, genomförande och rapportering av både analysresultat, metodutveckling och valideringar i våra olika labdatasystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Universitets-/högskoleutbildning med inriktning analytisk/organisk kemi och erfarenhet av kromatografiska och spektroskopiska analyser. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och har ett par års arbetslivserfarenhet från analyslabb. Har du arbetat inom läkemedelsindustri under cGMP är det meriterande.

Vem är du?
Som person är du ansvarstagande, strukturerad och självgående. Vi söker dig som gärna arbetar med andra för att gemensamt nå resultat. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar.

Om verksamheten
Som Analytisk kemist i vår grupp har du ett utmanande, ansvarsfullt och varierande arbete. Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar i företaget. Cambrex står inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden där du också själv har möjlighet att utvecklas inom nya områden.

Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen in med din ansökan! Urval kan komma att ske löpande.
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Cambrex Karlskoga med Poolia Örebro. Visa mindre

Ekonomiassistent på deltid sökes till Karlskoga Energi och Miljö

Ansök    Sep 27    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Studerar du inom ekonomi och vill ha ett uppdrag på sidan av studierna? Just nu söker vi en Ekonomiassistent på 50% till Karlskoga Energi och Miljö! Uppdraget förväntas starta omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Ekonomiassistent kommer du arbeta brett inom funktionen leverantörsreskontra. Utöver det innefattar rollen ... Visa mer
Studerar du inom ekonomi och vill ha ett uppdrag på sidan av studierna? Just nu söker vi en Ekonomiassistent på 50% till Karlskoga Energi och Miljö! Uppdraget förväntas starta omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Ekonomiassistent kommer du arbeta brett inom funktionen leverantörsreskontra. Utöver det innefattar rollen även fakturahantering, avstämningar samt betalningar.
Då tjänsten innebär kontakter både internt och externt är det viktigt att du har ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot leverantörer och kollegor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Påminnelsehantering till kunder
- Hantera inbetalningar från kunder
- Avstämning av balanskonton
- Scanning och hantering av leverantörsfakturor samt utbetalningar
- Diverse arbetsuppgifter i Xellent (behövs inga förkunskaper)

Vem är du?
Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande uppgifter men det är inte ett krav. Det är dock viktigast att du är rätt person för jobbet och teamet. Du har god datavana och har arbetat i olika system tidigare.

En förutsättning för att lyckas i jobbet är att du har mycket god förmåga att hålla ordning & reda och är noggrann i ditt arbete.

Tillsättningen är omgående så välkommen med din ansökan redan idag! Urvalet görs löpande under rekryteringsprocessen


Om verksamheten
Karlskoga Energi & Miljö är ett bolag som jobbar med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet och där energi är en del, men vi är också oerhört stolta över våra hållbara och cirkulära affärer och vårt engagemang i Karlskoga. Vi vill bidra till ett robust samhälle som är redo att möta framtidens utmaningar.

El, värme, ånga och biogas är exempel på produkter som vi producerar i egna anläggningar och säljer. Elnät, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och vattenkraft ingår också i våra ansvarsområden. Totalt är vi runt 190 anställda och omsätter ca 600 Mkr per år. Visa mindre

Analytisk kemist – Kvalitetskontroll

Ansök    Sep 23    Poolia Sverige AB    Analytisk kemist
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvalitet... Visa mer
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Om tjänsten
På avdelningen inom kvalitetskontroll (QC) är vårt huvudsakliga uppdrag att stödja produktionen på Cambrex med analyser av råvaror, löpande kontroller under tillverkning samt att utföra frisläppningsanalyser, så att våra produkter säkerställs och kan gå ut mot kunder i hela världen.

Som Analytisk kemist på avdelningen för kvalitetskontroll kommer du att ingå i ett stort team av kollegor där du självständigt jobbar med olika typer av analyser och produkter. Här får du möjlighet till utveckling och utbildning inom flertalet analystekniker och kan bredda din kompetens både på kort och lång sikt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används HPLC, GC, NMR, IR och en mängd våtkemiska metoder.

På den här avdelningen arbetar du dagtid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vem är du?
Vi söker dig med Universitetsexamen inom Analytisk kemi, du kan vara Civilingenjör inom Kemiteknik eller Biomedicinsk analytiker (BMA). Alternativt har du samlat på dig analyskunskaper genom tidigare labberfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta under cGMP eller från liknande reglerad verksamhet är det meriterande, men inte ett krav.

Då alla våra instruktioner är på svenska är det viktigt med goda kunskaper i svenska språket.

Som person ska du gilla att arbeta i grupp men samtidigt vara självgående med eget driv. Vi ser gärna att du har ett effektivt arbetssätt samt trivs med ett varierande arbete i en flexibel miljö. Du föredrar att vara ordningsam, gillar att planera och att dokumentera.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG
Som Analytisk kemist i vår grupp har du ett utmanande och varierande arbete. Du ingår i ett positivt och engagerat team och har många kontakter med övriga delar i företaget. På Cambrex står vi inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

Välkommen med din ansökan! I denna rekryteringsprocess samarbetar Cambrex Karlskoga AB med Poolia Örebro AB. Visa mindre

Analytisk Kemist, utveckling och validering

Ansök    Sep 27    Poolia Sverige AB    Analytisk kemist
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvalitet... Visa mer
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Om tjänsten
På Cambrex Karlskoga blir du del av en organisation som varje dag får saker att hända. Här jobbar vi som tycker det är inspirerande att omges av kunniga kollegor som alla tar ett stort ansvar och bidrar till företagets framgång. Genom tvärfunktionellt samarbete över avdelningarna möts olika yrkesgrupper och tillsammans driver vi utvecklingen framåt.

Till en av våra avdelningar för kvalitetskontroll, QC Support, söker vi DIG som drivs av utmaningar och som lockas av ett omväxlande arbete i en kreativ miljö.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
På QC support arbetar du med utveckling och förbättring av analysmetoder för frisläppning av etablerade produkter, validering av analysmetoder samt bistår utvecklingskemister med analyser. Du ingår även i större förbättringsprojekt tillsammans med andra avdelningar på företaget, tex Forskning och utveckling (FoU), Produktionen och Kvalitetssäkring (QA).

I arbetet får du chansen att använda tekniker så som HPLC, GC, GC-MS, LC-MS, IR, NMR och en mängd våtkemiska metoder. Det ingår planering, genomförande och rapportering av både analysresultat, metodutveckling och valideringar i våra olika labdatasystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vem är du?
Du har Universitets-/högskoleutbildning med inriktning analytisk/organisk kemi och erfarenhet av kromatografiska och spektroskopiska analyser. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och har ett par års arbetslivserfarenhet från analyslabb. Har du arbetat inom läkemedelsindustri under cGMP är det meriterande.

God kommunikativ förmåga i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt, är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och självgående. Vi söker dig som gärna arbetar med andra för att gemensamt nå resultat. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar.

VI ERBJUDER DIG
Som Analytisk kemist i vår grupp har du ett utmanande, ansvarsfullt och varierande arbete. Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar i företaget. Cambrex står inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden där du också själv har möjlighet att utvecklas inom nya områden.

Välkommen in med din ansökan! I den här rekryteringsprocessen samarbetar Cambrex Karlskoga med Poolia. Visa mindre

HR Generalist

Är du en handlingskraftig och strukturerad HR Generalist som skulle trivas inom industrin och som är redo för en roll med goda möjligheter till utveckling, delaktighet och påverkan? Vill du bli en del i en världsledande organisation där samarbete uppmuntras och vi där vi arbetar för gemensamma framgångar? Eurenco Bofors AB befinner sig i en stark tillväxtfas och söker dig som vill arbeta med människor i en internationell miljö med unika produkter! Vi söke... Visa mer
Är du en handlingskraftig och strukturerad HR Generalist som skulle trivas inom industrin och som är redo för en roll med goda möjligheter till utveckling, delaktighet och påverkan? Vill du bli en del i en världsledande organisation där samarbete uppmuntras och vi där vi arbetar för gemensamma framgångar? Eurenco Bofors AB befinner sig i en stark tillväxtfas och söker dig som vill arbeta med människor i en internationell miljö med unika produkter!

Vi söker nu en HR Generalist till Karlskoga

Om tjänsten
Som HR Generalist blir du en viktig del av vårt HR team. Du får möjlighet att arbeta brett med samtliga HR frågor och ge råd samt vägledning i processer med fokus på rekrytering, rehabilitering och arbetsrätt. Du kommer även få möjlighet att utveckla processer och driva förbättringsarbete inom hela HR-området. Vi ser gärna att du har kunskap inom både tjänstemannasektorn och arbetarsidan.
Du jobbar proaktivt för att i ett tidigt skede fånga upp organisationens behov samt vara med och guida verksamheten framåt. Du samverkar och bygger långsiktiga relationer med våra chefer, medarbetare, fackliga organisationer och leverantörer.

Eurenco tillämpar flexibilitet i arbetstidens förläggning och plats men utgångspunkten är att vara på plats på siten i Karlskoga.

Vem är du?
Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande arbete i ett litet och engagerat HR-team där vi stöttar varandra och tar oss an utmaningar tillsammans. Du vill vara med i HR-teamets resa mot att bli en strategisk partner och stödfunktion i toppklass. För att passa in i vårt team har du flerårig erfarenhet av brett HR arbete, gärna från industrin och har goda kunskaper inom arbetsrätt, rehabilitering och rekrytering. Om du drivs av att samverka med andra kommer du att trivas på Eurenco. Vidare är du utbildad personalvetare eller har motsvarande utbildningsbakgrund och erfarenhet som vi anser relevant.

Som person är du nyfiken, handlingskraftig och strukturerad. Samarbete och relationsbyggande motiverar dig och du har en positiv attityd och fokuserar på möjligheterna i de utmaningar som du ställs inför. God systemvana och kunskaper i Officepaketet och Excel är nödvändigt. Idag använder vi oss av Varbi som rekryteringsverktyg samt Flex HRM och Visma Agda som personal- och tidsystem. Tidigare erfarenhet av rekryteringsverktyg och HR-system är meriterande. Det viktigt att du är bekväm med att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du lever upp till Eurencos värderingar om säkerheten först, kundnöjdhet och stark laganda.

Om verksamheten
Du erbjuds en unik möjlighet att komma in i en expansiv fas där du som HR generalist får en central roll att göra skillnad för verksamheten och dess medarbetare i en internationell miljö med unika produkter. Att du också får ta del av ett konkurrenskraftigt förmånspaket ser vi som en självklarhet!

Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär
marknad. Bolagets kunder finns spridda i världen, med fokus på Europa och USA. Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike. I Karlskoga är vi idag ca 320 personer och totalt i koncernen är vi ca 1000 medarbetare. Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på marknaden. Läs mer på www.eurenco.com

Eurenco Bofors AB lyder under lagen om brandfarliga och explosiva varor (LBE) vilket innebär att vi är ålagda att utföra lämplighetsprövning via MSB och polismyndigheten innan anställning.

Urval kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Tjänsten är en rekrytering där du anställs hos Eurenco. I denna process samarbetar vi med Poolia Örebro AB, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla D Göranzon, 070-090 62 49. Visa mindre

Produktionsingenjör till Bharat Forge Kilsta AB

Bharat Forge Kilsta AB satsar stort inför framtiden och har bland annat investerat i helt nya bearbetningsmaskiner där vi kommer behöva din hjälp! Vi är i behov av att utöka vårt team med en riktigt vass och driven produktionsingenjör för utveckling av vår maskinpark. Du erbjuds en stimulerande tjänst med frihet under ansvar i ett riktigt härligt och målinriktat gäng. Vill du vara med på en unik resa och bidra med dina kunskaper till företagets fortsatta ... Visa mer
Bharat Forge Kilsta AB satsar stort inför framtiden och har bland annat investerat i helt nya bearbetningsmaskiner där vi kommer behöva din hjälp! Vi är i behov av att utöka vårt team med en riktigt vass och driven produktionsingenjör för utveckling av vår maskinpark. Du erbjuds en stimulerande tjänst med frihet under ansvar i ett riktigt härligt och målinriktat gäng. Vill du vara med på en unik resa och bidra med dina kunskaper till företagets fortsatta lönsamhet är du välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Produktionsingenjör kommer du att vara vår specialist inom framför allt bearbetning och arbeta med att upprätthålla och förbättra nuvarande processer samt att förbereda och industrialisera nya produkter och processer inom vår produktion. Du rapporterar till Teknikchef på Bharat Forge Kilsta och ingår i ett kompetent team med produktionstekniker, anläggningskonstruktörer med flera.

Övriga arbetsuppgifter
• Ta fram strategier för vår fortsatta utveckling, främst inom bearbetningsteknik och bearbetningsmaskiner.
• Genomföra flödesutveckling för att öka kvaliteten, korta ledtider och öka effektiviteten i bearbetningsprocesserna.
• Kompetenskartläggning för Bearbetningsoperatörer/Tekniker för att möta framtida behov.
• Tillsammans med Underhåll och Tekniker se till att erforderliga underhållspunkter och Serviceavtal tas fram för våra bearbetningsmaskiner
• Supporta löpande daglig verksamhet som processpecialist
• Tillsammans med CAM-programmerare optimera/effektivisera bearbetningstider

Vem är du?
• Du har gärna en ingenjörsutbildning inom mekanik, teknik eller liknande, alternativt relevant arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom bearbetning.
• Erfarenhet från tillverkande industri inom bearbetning och produktionsteknik
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
• Projektledning
• CAD-vana
Som person ser vi att du har ett genuint tekniskt intresse och som besitter en hög grad av affärsmässighet, samt att du är proaktiv och lösningsorienterad, där du identifierar effektiva, smarta och genomförbara lösningar, där andra ser problem. Med driv och engagemang arbetar du självständigt, men är samtidigt kommunikativ, utåtriktad och involverande, vilket gör att du trivs med många kontakter såväl internt som externt.
Du arbetar strukturerat och metodiskt, vilket bidrar till att du gör rimliga bedömningar på de uppgifter du har framför dig. Vidare ser vi att du gillar att arbeta i en organisation som ständigt strävar efter att utvecklas.

Vi erbjuder
Du innehar en stor frihet inom givna ramar och du kommer att arbeta i team men även utföra självständigt arbete. Vi kan erbjuda en god arbetsmiljö och gemenskap där vi ställer upp för varandra. Arbetet är spännande och omväxlande. I den här rollen kommer du få stora möjligheter till att påverka framtiden för bolaget samt din egen utveckling inom denna specialistroll.

Ansökan
Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan idag!

Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, en av världens största smideskoncerner. Vi har cirka 290 anställda i vår verksamhet. Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrarmar för tunga lastbilar och personbilar. Vi har tre stålsmidesprocesser, med kapacitet från 2 500 ton presskraft till 16 000 ton, samt efterföljande processer, som exempelvis bearbetning. Våra kunder utgörs av alla större, europeiska lastbilstillverkare och bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö. Visa mindre

Underhållsingenjör till Bharat Forge Kilsta AB

Bharat Forge Kilsta AB är en del av den Indiska smideskoncernen Bharat Forge Limited – En av de största smidesverksamheterna I världen. På den globala marknaden är Bharat Forge Kilsta AB en stor aktör inom tillverkningen av vevaxel, framaxelbalk och styrarmar för tunga fordon och personbilar. Vi har tre smidespressar med kapacitet från 2500 till 16 000 ton och relaterad supportinfrastruktur så som färdigställning och verktygstillverkning. Teknisk support f... Visa mer
Bharat Forge Kilsta AB är en del av den Indiska smideskoncernen Bharat Forge Limited – En av de största smidesverksamheterna I världen. På den globala marknaden är Bharat Forge Kilsta AB en stor aktör inom tillverkningen av vevaxel, framaxelbalk och styrarmar för tunga fordon och personbilar. Vi har tre smidespressar med kapacitet från 2500 till 16 000 ton och relaterad supportinfrastruktur så som färdigställning och verktygstillverkning. Teknisk support för verksamheten inkluderar verktygsdesign och simulering och ingenjörskompetens inom mekanik och elektronik för att leverera ett ambitiöst capexprogram.
16000-tons presslinjen som tillverkar vevaxlar och framaxelbalk upp till 250 kg anses vara en av de mest effektiva pressarna i världen.

Detta gör Bharat Forge Kilsta AB till en utmanande och extremt intressant tillverkningsmiljö som ger stora möjligheter till utveckling för rätt kandidat i vår roll som Underhållsingenjör.

Om tjänsten
Vår Underhållsingenjör kommer ha följande tre fokusområden:

• Arbeta tillsammans med arbetslagen inom mekaniskt underhåll (skift och förebyggande underhåll) för att utveckla vår förståelse kring produktionsstörningar genom rotorsaksanalyser. Detta för att hjälpa oss utreda rätt underhållsåtgärder och förbättringar till vårt förebyggande underhållsarbete.

• Framtagande av businesscase och ingenjörslösningar för orsaker till störningar och waste samt effektivitets/kapacitetsökning av befintlig utrustning. Detta kräver nära samarbete med teknikavdelningen.

• Samarbeta med teknikavdelningen för att definiera mål och omfattning för vårt program för tillståndsövervakning av maskinparken. Detta inkluderar applikation av AI och givarteknik och slutligen implementering av tillståndsövervakningsprogrammet.

Du ser vikten av en säker arbetsmiljö och bidrar till skapandet av en stark säkerhetskultur i allt du gör. Som Underhållsingenjör är du involverad i så väl långsiktiga som kortsiktiga underhållsprojekt. Rollen kräver att du kan arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt för att kunna säkerställa den tekniska tillgängligheten. Du rapporterar till chef för mekaniskt underhåll på Bharat Forge Kilsta.

Vem är du?
• Vi söker dig med kandidatexamen inom maskinteknik och med ett intresse för underhåll av utrustning inom produktion. Alternativt annan relevant utbildning och ett par års erfarenhet i industrimiljö.
• Du har goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt
• God förståelse för kvalitetsarbete.
• God förståelse för HMS arbete
Som person ser vi att du har ett genuint tekniskt intresse. Vi ser också att du har en förmåga att se samband och förbättringsmöjligheter i arbetet och därmed kommer vilja bidra till avdelningens utveckling. Du är en utåtriktad lagspelare som trivs med att vara djupt involverad i en organisation som ständigt är under förändring och utveckling.

Vi erbjuder
Arbetet är spännande och omväxlande. I den här rollen kommer du få stora möjligheter till att påverka arbetet och införa förbättringar som gör skillnad. Du kommer att arbeta i team men även utföra självständigt arbete.

Ansökan
Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Strukturerad administratör till Saab i Karlskoga

Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete? Vill du vara med och utvecklas i en lärande organisation och stötta din närmsta arbetsledare genom varierande administrativa arbetsuppgifter? Just nu söker vi en Programadministratör för ett längre konsultuppdrag till Saab i Karlskoga. Om tjänsten Rollens huvuduppgift är att biträda och avlasta närmsta chef i hanteringen av beställningar och offerter. Du kommer i din roll bland annat att få sammanstäl... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete?
Vill du vara med och utvecklas i en lärande organisation och stötta din närmsta arbetsledare genom varierande administrativa arbetsuppgifter?
Just nu söker vi en Programadministratör för ett längre konsultuppdrag till Saab i Karlskoga.

Om tjänsten
Rollens huvuduppgift är att biträda och avlasta närmsta chef i hanteringen av beställningar och offerter. Du kommer i din roll bland annat att få sammanställa offertunderlag avseende kostnad och leveranstider, utfärdande av interna ordersedlar samt ordna med transporter och förbereda tillhörande dokumentation. Vidare kommer du att stötta din närmsta chef med att genomföra, följa upp och sammanställa status för olika beställningar. Du kommer även att förbereda underlag för beslutsmöten enligt Saabs verksamhetssystem.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten behöver du vara nyfiken på att lära dig nya saker och driven i ditt sätt att kommunicera till andra och samtidigt vara en god lyssnare. Du har lätt att anpassa dig till olika miljöer och kulturer samt trivs med att arbeta med människor.
Du har med fördel arbetat med administrativa uppgifter sedan tidigare och då gärna inom industri- och produktionsverksamhet. I ditt arbetssätt är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du trivs med att hantera många olika uppgifter parallellt och är van att planera och prioritera. Du tar gärna ett självständigt ansvar men är också medveten om hur viktigt det är med ett gott samarbete tillsammans med chef och kollegor. Du behöver behärska svenska och engelska både i tal och skrift.

Om verksamheten
Saab är ett möjligheternas företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö där mångfald ses som en stor tillgång och respekt är en viktig del i det dagliga arbetet. Här tar man tillvara på medarbetarnas kompetens och ger dem möjlighet att växa tillsammans med Saab.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap

Konsult hos Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Visa mindre

Bearbetningstekniker till Bharat Forge Kilsta AB

Bharat Forge Kilsta AB satsar stort inför framtiden och har investerat i helt nya bearbetningsmaskiner där vi kommer behöva din hjälp! Vi är i behov av att utöka vårt team med en riktigt vass och driven produktionstekniker med kompetens inom bearbetningsteknik. Du erbjuds en stimulerande tjänst med frihet under ansvar i ett riktigt härligt och målinriktat gäng. Vill du vara med på en unik resa och bidra med din kunskap inom bearbetning till företagets for... Visa mer
Bharat Forge Kilsta AB satsar stort inför framtiden och har investerat i helt nya bearbetningsmaskiner där vi kommer behöva din hjälp! Vi är i behov av att utöka vårt team med en riktigt vass och driven produktionstekniker med kompetens inom bearbetningsteknik. Du erbjuds en stimulerande tjänst med frihet under ansvar i ett riktigt härligt och målinriktat gäng. Vill du vara med på en unik resa och bidra med din kunskap inom bearbetning till företagets fortsatta lönsamhet är du välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Bearbetningstekniker kommer du att vara vår specialist inom bearbetning och arbeta med att upprätthålla och förbättra nuvarande processer samt att förbereda och industrialisera nya produkter och processer inom bearbetning.
I dagsläget har vi 4 avdelningar för bearbetning där det arbetar ca 35-40 personer
Du rapporterar till Teknikchef på Bharat Forge Kilsta och ingår i ett kompetent team med andra produktionstekniker, anläggningskonstruktörer med flera.

Övriga arbetsuppgifter
• Ta fram strategi för vår fortsatta utveckling inom bearbetningsteknik och bearbetningsmaskiner
• Genomföra flödesutveckling för att öka kvaliteten, korta ledtider och öka effektiviteten i bearbetningsprocesserna.
• Kompetenskartläggning för Bearbetningsoperatörer/Tekniker för att möta framtida behov.
• Tillsammans med Underhåll och Tekniker se till att erforderliga underhållspunkter och Serviceavtal tas fram för våra bearbetningsmaskiner
• Supporta löpande daglig verksamhet som processpecialist
• Tillsammans med CAM-programmerare optimera/effektivisera bearbetningstider

Vem är du?
• Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning maskin- eller produktionsteknik.
• Gedigen erfarenhet från tillverkande industri inom bearbetning och produktionsteknik
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
• Erfarenhet av arbetet kring införande av nya produkter (APQP/PPAP)
• Projektledning
• CAD-vana
Som person ser vi att du har ett genuint tekniskt intresse och som besitter en hög grad av affärsmässighet, samt att du är proaktiv och lösningsorienterad, där du identifierar effektiva, smarta och genomförbara lösningar, där andra ser problem. Med driv och engagemang arbetar du självständigt, men är samtidigt kommunikativ, utåtriktad och involverande, vilket gör att du trivs med många kontakter såväl internt som externt.
Du arbetar strukturerat och metodiskt, vilket bidrar till att du gör rimliga bedömningar på de uppgifter du har framför dig. Vidare ser vi att du gillar att arbeta i en organisation som ständigt strävar efter att utvecklas.

Vi erbjuder
Du innehar en stor frihet inom givna ramar och du kommer att arbeta i team men även utföra självständigt arbete. Vi kan erbjuda en god arbetsmiljö och gemenskap där vi ställer upp för varandra. Arbetet är spännande och omväxlande. I den här rollen kommer du få stora möjligheter till att påverka framtiden för bolaget samt din egen utveckling inom denna specialistroll.

Ansökan
Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan idag!

Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, en av världens största smideskoncerner. Vi har cirka 290 anställda i vår verksamhet. Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrarmar för tunga lastbilar och personbilar. Vi har tre stålsmidesprocesser, med kapacitet från 2 500 ton presskraft till 16 000 ton, samt efterföljande processer, som exempelvis bearbetning. Våra kunder utgörs av alla större, europeiska lastbilstillverkare och bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö. Visa mindre

Kvalitetsingenjör till Bharat Forge Kilsta AB

Bharat Forge Kilsta AB satsar inför framtiden och har investerat i helt nya bearbetningsmaskiner. Vi är i behov av att utöka vårt team inom kvalitet med någon som brinner för kvalitetsfrågor och som vill arbeta lösningsfokuserat och göra skillnad. Du erbjuds möjligheter att få vara med och utveckla vår nya bearbetningsprocess som är under uppbyggnad. Detta görs i nära samarbete med företagets olika funktioner. Du ingår i en kompetent arbetsgrupp och rappo... Visa mer
Bharat Forge Kilsta AB satsar inför framtiden och har investerat i helt nya bearbetningsmaskiner. Vi är i behov av att utöka vårt team inom kvalitet med någon som brinner för kvalitetsfrågor och som vill arbeta lösningsfokuserat och göra skillnad. Du erbjuds möjligheter att få vara med och utveckla vår nya bearbetningsprocess som är under uppbyggnad. Detta görs i nära samarbete med företagets olika funktioner. Du ingår i en kompetent arbetsgrupp och rapporterar till företagets kvalitetschef.

Om tjänsten
I rollen som kvalitetsingenjör kommer du att arbeta brett med kvalitetsarbete med särskilt fokus på kvalitetsstyrning av bearbetningsprocess, utveckling av verktygen inom core tools, t.ex. FMEA och statistiska metoder samt med reklamationshantering mot kund. Som kvalitetsingenjör kommer du arbeta operativt i en verksamhet med snabba beslutsvägar. I din roll kommunicerar du både på svenska och engelska med kunder i Sverige och övriga Europa.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Reklamationshantering
• Framtagande av kontrollplaner samt uppföljning av dessa
• Avvikelsehantering
• Analys och uppföljning samt driva arbete för utveckling arbetssätt med statistiska metoder
• Ge support till organisationen i kvalitetsrelaterade frågor. Särskild inriktning mot bearbetningsprocesser.
• Ge support till kunder och leverantörer i kvalitetsrelaterade frågor.
• Delta i upprätthållande och förbättring av företagets kvalitetsledningssystem
• Driva och delta i projekt/uppgifter avseende kvalitetssäkring och problemlösning inklusive framtagande av rapporter och presentationer.

Vem är du?
• Du har en ingenjörsutbildning inom mekanik, teknik eller liknande, alternativt relevant arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom bearbetning.
• Har några års relevant arbetslivserfarenhet där du arbetat med kvalitetsfrågor inom en produktionsmiljö
• Ritningsläsning
• Har erfarenhet av verktygen 8D, FMEA samt SPC.
• Är obehindrad i svenska och engelska, i både tal och skrift

Som person ser vi att du är analytisk och har en förmåga att se lösningar istället för problem och kommer till avslut. Du är kommunikativ, utåtriktad och involverande, vilket gör att du trivs med många kontakter såväl internt som externt. Du arbetar strukturerat och metodiskt, vilket bidrar till att du kan koordinera och leda kvalitetsarbetet till uppsatta mål. Vidare ser vi att du gillar att arbeta i en organisation som ständigt strävar att utvecklas.

Ansökan
Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, en av världens största smideskoncerner. Vi har cirka 300 anställda i vår verksamhet.
Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrarmar för tunga lastbilar och personbilar. Vi har tre smidesprocesser, med kapacitet från 2 500 ton till 16 000 ton presskraft, samt efterföljande processer som exempelvis bearbetning. Våra kunder utgörs av alla större europeiska lastbilstillverkare och bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö. Visa mindre

Bearbetningstekniker till Bharat Forge Kilsta AB

Bharat Forge Kilsta AB satsar hårt inför framtiden och har investerat i helt nya bearbetningsmaskiner där vi kommer behöva din hjälp! Vi är i behov av att utöka vårt team med en riktigt vass och driven produktionstekniker med kompetens inom bearbetningsteknik. Du erbjuds en stimulerande tjänst med frihet under ansvar i ett riktigt härligt och målinriktat gäng. Vill du vara med på en unik resa och bidra med din kunskap inom bearbetning till företagets fort... Visa mer
Bharat Forge Kilsta AB satsar hårt inför framtiden och har investerat i helt nya bearbetningsmaskiner där vi kommer behöva din hjälp! Vi är i behov av att utöka vårt team med en riktigt vass och driven produktionstekniker med kompetens inom bearbetningsteknik. Du erbjuds en stimulerande tjänst med frihet under ansvar i ett riktigt härligt och målinriktat gäng. Vill du vara med på en unik resa och bidra med din kunskap inom bearbetning till företagets fortsatta lönsamhet är du välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Bearbetningstekniker kommer du att vara vår specialist inom bearbetning och arbeta med att upprätthålla och förbättra nuvarande processer samt att förbereda och industrialisera nya produkter och processer inom bearbetning.
I dagsläget har vi 4 avdelningar för bearbetning där det arbetar ca 35-40 personer
Du rapporterar till Teknikchef på Bharat Forge Kilsta och ingår i ett kompetent team med andra produktionstekniker, anläggningskonstruktörer med flera.

Övriga arbetsuppgifter
• Ta fram strategi för vår fortsatta utveckling inom bearbetningsteknik och bearbetningsmaskiner
• Genomföra flödesutveckling för att öka kvaliteten, korta ledtider och öka effektiviteten i bearbetningsprocesserna.
• Kompetenskartläggning för Bearbetningsoperatörer/Tekniker för att möta framtida behov.
• Tillsammans med Underhåll och Tekniker se till att erforderliga underhållspunkter och Serviceavtal tas fram för våra bearbetningsmaskiner
• Supporta löpande daglig verksamhet som processpecialist
• Tillsammans med CAM-programmerare optimera/effektivisera bearbetningstider

Vem är du?
• Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning maskin- eller produktionsteknik.
• Gedigen erfarenhet från tillverkande industri inom bearbetning och produktionsteknik
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
• Erfarenhet av arbetet kring införande av nya produkter (APQP/PPAP)
• Projektledning
• CAD-vana
Som person ser vi att du har ett genuint tekniskt intresse och som besitter en hög grad av affärsmässighet, samt att du är proaktiv och lösningsorienterad, där du identifierar effektiva, smarta och genomförbara lösningar, där andra ser problem. Med driv och engagemang arbetar du självständigt, men är samtidigt kommunikativ, utåtriktad och involverande, vilket gör att du trivs med många kontakter såväl internt som externt.
Du arbetar strukturerat och metodiskt, vilket bidrar till att du gör rimliga bedömningar på de uppgifter du har framför dig. Vidare ser vi att du gillar att arbeta i en organisation som ständigt strävar att utvecklas.

Vi erbjuder
Arbetet är spännande och omväxlande. I den här rollen kommer du få stora möjligheter till att påverka framtiden för bolaget samt din egen utveckling inom denna specialistroll. Du innehar en stor frihet inom givna ramar och du kommer att arbeta i team men även utföra självständigt arbete. Vi kan erbjuda en god arbetsmiljö och?gemenskap där vi ställer upp för?varandra.

Ansökan
Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, en av världens största smideskoncerner. Vi har cirka 290 anställda i vår verksamhet.
Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrarmar för tunga lastbilar och personbilar. Vi har tre stålsmidesprocesser, med kapacitet från 2 500 ton presskraft till 16 000 ton, samt efterföljande processer, som exempelvis bearbetning. Våra kunder utgörs av alla större, europeiska lastbilstillverkare och bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö. Visa mindre

Fältsäljare Blommor till Karlskoga

Ansök    Feb 4    Poolia Sverige AB    Utesäljare
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Karlskoga. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under sommaren och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butik... Visa mer
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Karlskoga. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under sommaren och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Du åker runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Operativ Inköpare till Saab i Karlskoga

Ansök    Mar 16    Poolia Sverige AB    Inköpare
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvec... Visa mer
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Är du en driven person med några års erfarenhet av inköp? Är du redo för din nästa utmaning som operativ inköpare? Då har du nu chansen att bli del av ett fantastiskt team hos ett av Karlskogas mest framåtsträvande företag. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Operativ Inköpare hos Saab Dynamics AB så ingår du i ett inköpsteam bestående av Strategisk Inköpare, Inköpskvalitetsledare och Operativ Inköpare. Du lägger beställningar, följer upp leveranser och kontrollerar att godset är rätt fakturerat. Utöver dessa basuppgifter så deltar du i allmänt leverantörsarbete tillsammans med de övriga i teamet

Du ansvarar också för att skicka förfrågningar, utvärdera offerter och förhandla pris då avtal saknas. Att uppdatera vårt affärssystem med ledtider, pris etc. ingår också i ditt ansvar. Du har löpande kontakt med leverantörer, entreprenörer, och legotillverkare. Vi arbetar kontinuerligt med kostnadsbesparingar och affärsmässighet är därför en viktig egenskap. Arbetet är både stimulerande och utmanande med ett omfattande kontaktnät både internt och externt.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av operativt inköp, även gärna utbildning som kvalificerad inköpare eller motsvarande. Du har god inblick i marknaden och har erfarenhet av leverantörskontakter. Du är en serviceinriktad person med god förmåga att bygga relationer samt är mycket driven och initiativtagande. Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift samt gärna ha goda kunskaper i affärssystemet IFS och/eller SAP.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Rekryteringskonsult till Saab

Career Center på Saab söker nu en begåvad och erfaren Rekryteringsspecialist till sitt team i Arboga/Karlskoga. Är du en erfaren rekryteringsspecialist som vill bidra med att hitta rätt kompetens? Har du dessutom en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla typer av människor på alla nivåer kommer den här rollen passa dig! Rollen är ett konsultuppdrag och kommer sträcka sig året ut med chans till förlängning hos Saab. Urval och intervjuer... Visa mer
Career Center på Saab söker nu en begåvad och erfaren Rekryteringsspecialist till sitt team i Arboga/Karlskoga.

Är du en erfaren rekryteringsspecialist som vill bidra med att hitta rätt kompetens? Har du dessutom en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla typer av människor på alla nivåer kommer den här rollen passa dig! Rollen är ett konsultuppdrag och kommer sträcka sig året ut med chans till förlängning hos Saab. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Din roll som rekryterare på Career Center kommer innebära ansvar för hela rekryteringsprocessen, vilket inkluderar kravprofil, publicering av annonser, möten med rekryteringschefer, intervjuer, utvärderingar, säkerhetsbedömningsintervjuer och referenser. Du kommer utföra arbetspsykologiska tester inför anställning. Att utbilda chefer inom rekrytering kommer att vara en del av ditt dagliga arbete. Du kommer att spela en viktig roll i olika projekt och aktiviteter för att attrahera kandidater.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av rekrytering eller HR. Du har sedan tidigare arbetat med urval, intervjuer och har en förmåga att på ett effektivt vis få fram rätt kandidat till rätt position. Du har troligtvis arbetat med större företag sedan tidigare och är en mycket god kommunikatör, på såväl svenska som engelska och har erfarenhet av att skriva och redigera annonser på dessa språk.

För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och är en god administratör. Att arbeta i team är något du trivs med och att dela kunskap och erfarenhet med arbetsgruppen ligger dig varmt om hjärtat. Saab använder sig av Aon/Cut-e och önskvärt om du är certifierad inom dessa eller om du har arbetat med andra testverktyg. Har du erfarenhet av Workday som HR-system är det meriterande.

Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Chef för Mekaniskt Underhåll till Bharat Forge Kilsta AB

Ansök    Dec 22    Poolia Sverige AB    Underhållschef
Det finns nu en möjlighet att gå med i vårt team som Chef för Mekaniskt Underhåll. Om tjänsten Tillsammans med avdelningarna från produktion, verktygsverkstad, teknik, el-underhåll och planering, kommer du att ansvara för planerat och akut mekaniskt underhåll över hela anläggningen. Som chef över Mekanikavdelningen får du det övergripande ansvaret för vår mekaniska underhållsavdelning med idag 15 medarbetare och ca 12 entreprenörer. I rollen ingår arbet... Visa mer
Det finns nu en möjlighet att gå med i vårt team som Chef för Mekaniskt Underhåll.

Om tjänsten
Tillsammans med avdelningarna från produktion, verktygsverkstad, teknik, el-underhåll och planering, kommer du att ansvara för planerat och akut mekaniskt underhåll över hela anläggningen.

Som chef över Mekanikavdelningen får du det övergripande ansvaret för vår mekaniska underhållsavdelning med idag 15 medarbetare och ca 12 entreprenörer. I rollen ingår arbetsmiljöansvar, delegering av arbetsuppgifter och budgetansvar. Tillsammans med dina underställda utvecklar du underhållsverksamheten för att hjälpa till att möta bolagets produktionskrav. Du leder aktivt förbättringsarbetet inom avdelningen. I detta arbete kan du ta hjälp av stödfunktioner inom företaget. Fokus inom förbättringsarbetet är HMS och kvalitet. Du upprättar och följer upp personal-, investerings- och omkostnadsbudget inom området.

Övriga arbetsuppgifter:

• Delta som sakkunnig i projekt och utvecklingsarbete tillsammans med kvalitets- och teknikavdelningen.
• Handha de övergripande leverantörs- och entreprenörskontakter rörande eget område och inneha samordningsansvaret för entreprenörer.
• Verka för att personalens kompetens bibehålls och utvecklas.
• Kritiskt granska och genomföra förbättringar i arbetssätt.
• Följa utvecklingen inom ditt verksamhetsområde.

Vem är du?
• Du har minst 5 års erfarenhet av ledningsarbete i en produktionsorganisation.
• Du har minst 10 års erfarenhet inom mekanisk reparation och underhåll.
• Du bör ha en god förståelse för TPM metoden.
• Du har teknisk gymnasieutbildning med påbyggd högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet.
• Utbildning i Bas P och Bas U är meriterade.
• Du har goda kunskaper i engelska.
• God förståelse för kvalitetsarbete.
• God förståelse för HMS arbete
• Du innehar ledarskapsutbildning samt Bättre arbetsmiljö (BAM) för chefer

Vi förutsätter att du som person är positiv och utåtriktad samt har lätt för att samarbeta. Du har goda ledaregenskaper och förmågan att få andra att prestera sitt yttersta. Som person är du engagerad i ditt arbete samtidigt som du har förmågan att motivera dina medarbetare. Du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt är rak och tydlig i din kommunikation. Du gillar att arbeta i en organisation som ständigt är under förändring och utveckling.

Vi erbjuder dig ett spännande och lösningsfokuserat arbete där du kommer att kunna göra stor skillnad inom verksamheten. Vi tror på att vi presterar som bäst när vi samarbetar med varandra och har en vilja att utvecklas. Detta bidrar till vår goda teamkänsla. Att arbeta hos oss passar dig som vill ha utmaningar och som inte heller är rädd för att utmana invanda arbetssätt.

Ansökan
Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, en av världens största smideskoncerner. Vi har cirka 300 anställda i vår verksamhet.
Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrarmar för tunga lastbilar och personbilar. Vi har 3 presslinjer från 2 500 ton till 16 000 ton, tillhörande färdigställningslinjer, verktygsavdelning och logistikfunktioner. Vår 16 000 ton press anses vara världens den mest effektiva press i sitt slag. Detta gör att Bharat Forge Kilsta AB är en utmanande och extremt intressant tillverkningsmiljö och kommer att finnas stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Våra kunder utgörs av alla större, europeiska lastbilstillverkare och bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö. Visa mindre

Senior Processingenjör

Om tjänsten Nobel Biocare erbjuder dig en inspirerande och modern arbetsmiljö där du ges möjlighet att arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt, där gemensamt mål är att förbättra människors livskvalité! Vi förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling och det råder god sammanhållning inom bolaget där kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd hos oss kan du därför förvänta dig ett ansvarsfyll... Visa mer
Om tjänsten
Nobel Biocare erbjuder dig en inspirerande och modern arbetsmiljö där du ges möjlighet att arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt, där gemensamt mål är att förbättra människors livskvalité!

Vi förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling och det råder god sammanhållning inom bolaget där kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd hos oss kan du därför förvänta dig ett ansvarsfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter och en arbetsplats som erbjuder delaktighet och gemenskap. Hos oss trivs du som är nyfiken, flexibel och som gillar när det händer mycket kring dig! Du kan också i din roll som Processingenjör komma att få möjlighet till internationellt utbyte med våra andra anläggningar utanför Sverige. Som Senior Processingenjör på Nobel Biocare kommer du ingå i en grupp om cirka 25 engagerade och drivna kollegor med olika ingenjörsinriktningar.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Utveckling och optimering är självklart A och O i denna position, vilket kommer utföras på både befintliga och nya processer. Du kommer att vara delaktig i utvecklingsgrupper och projekt när det kommer till förbättringar, problemlösning och projektarbete. I arbetet att möta efterfrågan av våra produkter både från produktion och utvecklingsmässigt är rollen som Processingenjör central.

Arbetsuppgifter i urval
• Underlätta förändringar i fabriken genom ECO/MCO-processen
• Utföra riskanalyser (PFMEA) gällande förändringar eller introduktioner av produkter och processer.
• Skriva och utföra tekniska rapporter och testplaner.
• Skapa/uppdatera SOP och andra instruktioner.
• Planera och utföra processvalideringar och utrustningskvalifikationer (IQ / OQ / PQ) på nya produkter och processer.
• Testa nya- och implementera produktionsförbättrande åtgärder såsom nya verktyg, nya manualer, nytt arbetssätt, etc.
• Bidra i Kaizenövningar för att förbättra produktion, produktivitet, kassationsnivån och kvalitet.
• Analysera data och sammanställa processflöden.
• Ta fram information och specificera beslutsunderlag för maskininköp.


Vem är du?
Vi söker dig som känner dig trygg med att ta ett stort ansvar då du kommer ha en ledande roll för olika steg i produktionsprocesserna. På Nobel Biocare främjar man samarbete så vi ser även att du är prestigelös, positiv och en lagspelare som gillar att dela kunskap och lära av andra.
Du är van att arbeta produktionsnära och har flera års erfarenhet av produktionsprocessutveckling/processteknik, gärna tillsammans med relevant utbildning.

Vi arbetar med medicintekniska produkter och därför är noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet viktiga egenskaper och vi ser gärna att du tidigare arbetat i en bransch där höga krav ställs på spårbarhet, kvalitet och kontroll. Har du arbetat inom GMP är det mycket meriterande. Du fångar snabbt upp kritiska moment, har god analytisk förmåga och är van att hålla deadlines. Du är också van att arbeta ihop med personer inom olika kompetensområden och har inga problem att prata inför en grupp. Arbetet innebär olika kontaktytor både nationellt och internationellt vilket kräver goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Erfarenhet av SAP är ett plus.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia men du kommer anställas direkt hos Nobel Biocare.

Urvalet kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen så välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Nobel Biocare är ett globalt marknadsledande, innovativt och medicintekniskt bolag som erbjuder dentala implantat och unika behandlingskoncept. Vårt mål är att förbättra varje patients livskvalité genom att hjälpa våra kunder att behandla fler patienter bättre med våra innovativa produkter och lösningar. Nobel Biocare har totalt cirka 2 500 medarbetare, varav ca 350 personer på vår fabrik i Karlskoga och huvudkontoret ligger i Zürich. Visa mindre

Laborant till Cambrex - QC Driftlabb

Ansök    Jan 14    Poolia Sverige AB    Laborant, kemi
Om tjänsten Som Laborant på avdelningen QC Driftlabb kommer du att ingå i ett skiftlag med tre andra kollegor där du självständigt får jobba med olika typer av analyser och produkter. Uppdraget på QC är att serva produktionen med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser. I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används bland annat HPLC... Visa mer
Om tjänsten
Som Laborant på avdelningen QC Driftlabb kommer du att ingå i ett skiftlag med tre andra kollegor där du självständigt får jobba med olika typer av analyser och produkter. Uppdraget på QC är att serva produktionen med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser.

I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används bland annat HPLC, GC, NMR, LC-MS och en mängd våtkemiska metoder.

Arbetsformen är i dagsläget kontinuerligt 2-skift. Beredskap kommer att ingå i tjänsten när du genomgått introduktion och fått de utbildningar du behöver för att klara självständigt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig utbildning, exempelvis högskoleingenjör/kandidatexamen med inriktning mot kemi/biomedicin eller liknande. Alternativt har du tidigare erfarenhet av laboratoriearbete.

Då vi arbetar under cGMP är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från kvalitetsstyrd verksamhet. Då beredskap ingår i tjänsten krävs att du har körkort.

Som person ska du vara noggrann och självgående med eget driv. Du ska även ha ett effektivt arbetssätt samt trivas med ett varierande arbete i en flexibel miljö. Du förväntas kommunicera och ge god service till produktionen som motsvarar den efterfrågade leveransen. Då alla våra instruktioner är på svenska är det är viktigt med goda språkkunskaper i svenska språket.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG
Som Laborant i vår grupp på Driftlabb har du ett utmanande och varierande arbete. Här ges du möjlighet att bredda och utveckla dina kunskaper inom flera olika analysmetoder. Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar i företaget. På Cambrex står vi inför en spännande utvecklingsfas med flera långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

ANSÖKAN
Urvalet kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen. Tjänsten är en direktrekrytering med anställning hos Cambrex, rekryteringsprocessen hanteras av Poolia Karlskoga.Om verksamheten
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 460 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen. Välkommen till oss! Visa mindre

Underhållsingenjör till Bharat Forge Kilsta AB

Om tjänsten Vi söker en Underhållsingenjör till avdelningen för mekaniskt underhåll. Ditt huvudsakliga uppdrag som Underhållsingenjör är att säkerställa produktionens tillgänglighet. Arbetet innebär analys av nuvarande arbetssätt, ge förslag på hur arbetet kan förändras till det bättre och att som projektledare också genomföra dessa förbättringsåtgärder. Som Underhållsingenjör är du involverad i så väl långsiktiga som kortsiktiga underhållsprojekt. Rollen... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en Underhållsingenjör till avdelningen för mekaniskt underhåll.

Ditt huvudsakliga uppdrag som Underhållsingenjör är att säkerställa produktionens tillgänglighet. Arbetet innebär analys av nuvarande arbetssätt, ge förslag på hur arbetet kan förändras till det bättre och att som projektledare också genomföra dessa förbättringsåtgärder. Som Underhållsingenjör är du involverad i så väl långsiktiga som kortsiktiga underhållsprojekt. Rollen kräver att du kan arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt för att kunna säkerställa den tekniska tillgängligheten. Du rapporterar till chef på mekaniskt underhåll Bharat Forge Kilsta.

Övriga uppgifter:

• Tillsammans med övriga underhållsingenjörer & koordinatorer driva och genomföra inspektioner & analyser av anläggningarnas status
• Utföra rotorsaksanalyser för att hitta grundorsaken till problem.
• Utarbeta förslag till åtgärder för att minimera risk för avbrott & störningar i anläggningarna i syfte att uppnå en förbättrad driftsäkerhet.
• Initiera, driva och genomföra större kvalificerade tekniska & ekonomiska förstudier. Förstudierna kommer att ligga som underlag inför beslut om förbättringsprojekt/ investeringar.
• I samband med projekt utveckla nya förbättrade arbetsmetoder, införa dem i produktionen och vid behov genomföra viss utbildning till övrig personal.


Vem är du?
• Vi söker dig som är Högskoleingenjör med inriktning maskin eller underhåll, alternativt annan relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet av mekaniskt maskinunderhåll.
• Du har goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt
• God förståelse för kvalitetsarbete.
• God förståelse för HMS arbete

Som person ser vi att du har ett genuint tekniskt intresse. Vi ser också att du har en förmåga att se samband och förbättringsmöjligheter i arbetet och därmed kommer vilja bidra till avdelningens utveckling. Du trivs med att arbeta tvärfunktionellt och har vana av att arbeta med entreprenörer. Du gillar att arbeta i en organisation som ständigt är under förändring och utveckling.

Vi erbjuder dig:
Arbetet är spännande och omväxlande. I den här rollen kommer du få stora möjligheter till att påverka arbetet och införa förbättringar som gör skillnad. Du kommer att arbeta i team men även utföra självständigt arbete.

Ansökan
Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, en av världens största smideskoncerner. Vi har cirka 300 anställda i vår verksamhet. Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrarmar för tunga lastbilar och personbilar. Vi har 3 presslinjer från 2 500 ton till 16 000 ton, tillhörande färdigställningslinjer, verktygsavdelning och logistikfunktioner. Vår 16 000 ton press anses vara världens den mest effektiva press i sitt slag. Detta gör att Bharat Forge Kilsta AB är en utmanande och extremt intressant tillverkningsmiljö och kommer att finnas stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Våra kunder utgörs av alla större, europeiska lastbilstillverkare och bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö. Visa mindre

Laborant till Cambrex - QC Driftlabb

Ansök    Dec 17    Poolia Sverige AB    Laborant, kemi
Om tjänsten Som Laborant på avdelningen QC Driftlabb kommer du att ingå i ett skiftlag med tre andra kollegor där du självständigt får jobba med olika typer av analyser och produkter. Uppdraget på QC är att serva produktionen med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser. I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används bland annat HPLC... Visa mer
Om tjänsten
Som Laborant på avdelningen QC Driftlabb kommer du att ingå i ett skiftlag med tre andra kollegor där du självständigt får jobba med olika typer av analyser och produkter. Uppdraget på QC är att serva produktionen med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser.

I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används bland annat HPLC, GC, NMR, LC-MS och en mängd våtkemiska metoder.

Arbetsformen är i dagsläget kontinuerligt 2-skift. Beredskap kommer att ingå i tjänsten när du genomgått introduktion och fått de utbildningar du behöver för att klara självständigt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig utbildning, exempelvis högskoleingenjör/kandidatexamen med inriktning mot kemi/biomedicin eller liknande. Alternativt har du tidigare erfarenhet av laboratoriearbete.

Då vi arbetar under cGMP är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från kvalitetsstyrd verksamhet. Då beredskap ingår i tjänsten krävs att du har körkort.

Som person ska du vara noggrann och självgående med eget driv. Du ska även ha ett effektivt arbetssätt samt trivas med ett varierande arbete i en flexibel miljö. Du förväntas kommunicera och ge god service till produktionen som motsvarar den efterfrågade leveransen. Då alla våra instruktioner är på svenska är det är viktigt med goda språkkunskaper i svenska språket.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG
Som Laborant i vår grupp på Driftlabb har du ett utmanande och varierande arbete. Här ges du möjlighet att bredda och utveckla dina kunskaper inom flera olika analysmetoder. Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar i företaget. På Cambrex står vi inför en spännande utvecklingsfas med flera långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

ANSÖKAN
Urvalet kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen. Tjänsten är en direktrekrytering med anställning hos Cambrex, rekryteringsprocessen hanteras av Poolia Karlskoga.Om verksamheten
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 460 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen. Välkommen till oss! Visa mindre

Administratör på deltid

Om tjänsten Karlskoga Energi & Miljö söker en Administratör Dina arbetsuppgifter i huvudsak Du kommer i huvudsak arbeta med diarieföring, registrera och ta fram avtal, dokumentera, handlägga ärenden och arkivera. Även andra administrativa uppgifter kan komma att ingå i tjänsten. Arbetstiden är förlagd på deltid (50%) och du kan vara flexibel i möjligheten att styra dina arbetstider under veckan. Vem är du? Det är meriterande om du har erfarenhet från l... Visa mer
Om tjänsten
Karlskoga Energi & Miljö söker en Administratör

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer i huvudsak arbeta med diarieföring, registrera och ta fram avtal, dokumentera, handlägga ärenden och arkivera.
Även andra administrativa uppgifter kan komma att ingå i tjänsten.

Arbetstiden är förlagd på deltid (50%) och du kan vara flexibel i möjligheten att styra dina arbetstider under veckan.

Vem är du?
Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande uppgifter men det är inte ett krav. Det är dock viktigast att du är rätt person för jobbet och teamet. Du har god datavana och har arbetat i olika system tidigare.

En förutsättning för att lyckas i jobbet är att du har mycket god förmåga att hålla ordning & reda och är noggrann i ditt arbete.

Tillsättningen är omgående så välkommen med din ansökan redan idag! Urvalet görs löpande under rekryteringsprocessen.

Om verksamheten
Karlskoga Energi & Miljö är ett bolag som jobbar med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet och där energi är en del, men vi är också oerhört stolta över våra hållbara och cirkulära affärer och vårt engagemang i Karlskoga. Vi vill bidra till ett robust samhälle som är redo att möta framtidens utmaningar.

El, värme, ånga och biogas är exempel på produkter som vi producerar i egna anläggningar och säljer. Elnät, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och vattenkraft ingår också i våra ansvarsområden. Totalt är vi runt 190 anställda och omsätter ca 600 Mkr per år. Visa mindre

Chef för Mekaniskt Underhåll till Bharat Forge Kilsta AB

Ansök    Nov 19    Poolia Sverige AB    Underhållschef
Det finns nu en möjlighet att gå med i vårt team som Chef för Mekaniskt Underhåll. Om tjänsten Tillsammans med avdelningarna från produktion, verktygsverkstad, teknik, el-underhåll och planering, kommer du att ansvara för planerat och akut mekaniskt underhåll över hela anläggningen. Som chef över Mekanikavdelningen får du det övergripande ansvaret för vår mekaniska underhållsavdelning med idag 15 medarbetare och ca 12 entreprenörer. I rollen ingår arbet... Visa mer
Det finns nu en möjlighet att gå med i vårt team som Chef för Mekaniskt Underhåll.

Om tjänsten
Tillsammans med avdelningarna från produktion, verktygsverkstad, teknik, el-underhåll och planering, kommer du att ansvara för planerat och akut mekaniskt underhåll över hela anläggningen.

Som chef över Mekanikavdelningen får du det övergripande ansvaret för vår mekaniska underhållsavdelning med idag 15 medarbetare och ca 12 entreprenörer. I rollen ingår arbetsmiljöansvar, delegering av arbetsuppgifter och budgetansvar. Tillsammans med dina underställda utvecklar du underhållsverksamheten för att hjälpa till att möta bolagets produktionskrav. Du leder aktivt förbättringsarbetet inom avdelningen. I detta arbete kan du ta hjälp av stödfunktioner inom företaget. Fokus inom förbättringsarbetet är HMS och kvalitet. Du upprättar och följer upp personal-, investerings- och omkostnadsbudget inom området.

Övriga arbetsuppgifter:

• Delta som sakkunnig i projekt och utvecklingsarbete tillsammans med kvalitets- och teknikavdelningen.
• Handha de övergripande leverantörs- och entreprenörskontakter rörande eget område och inneha samordningsansvaret för entreprenörer.
• Verka för att personalens kompetens bibehålls och utvecklas.
• Kritiskt granska och genomföra förbättringar i arbetssätt.
• Följa utvecklingen inom ditt verksamhetsområde.

Vem är du?
• Du har minst 5 års erfarenhet av ledningsarbete i en produktionsorganisation.
• Du har minst 10 års erfarenhet inom mekanisk reparation och underhåll.
• Du bör ha en god förståelse för TPM metoden.
• Du har teknisk gymnasieutbildning med påbyggd högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet.
• Utbildning i Bas P och Bas U är meriterade.
• Du har goda kunskaper i engelska.
• God förståelse för kvalitetsarbete.
• God förståelse för HMS arbete
• Du innehar ledarskapsutbildning samt Bättre arbetsmiljö (BAM) för chefer

Vi förutsätter att du som person är positiv och utåtriktad samt har lätt för att samarbeta. Du har goda ledaregenskaper och förmågan att få andra att prestera sitt yttersta. Som person är du engagerad i ditt arbete samtidigt som du har förmågan att motivera dina medarbetare. Du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt är rak och tydlig i din kommunikation. Du gillar att arbeta i en organisation som ständigt är under förändring och utveckling.

Vi erbjuder dig ett spännande och lösningsfokuserat arbete där du kommer att kunna göra stor skillnad inom verksamheten. Vi tror på att vi presterar som bäst när vi samarbetar med varandra och har en vilja att utvecklas. Detta bidrar till vår goda teamkänsla. Att arbeta hos oss passar dig som vill ha utmaningar och som inte heller är rädd för att utmana invanda arbetssätt.

Ansökan
Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, en av världens största smideskoncerner. Vi har cirka 300 anställda i vår verksamhet.
Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrarmar för tunga lastbilar och personbilar. Vi har 3 presslinjer från 2 500 ton till 16 000 ton, tillhörande färdigställningslinjer, verktygsavdelning och logistikfunktioner. Vår 16 000 ton press anses vara världens den mest effektiva press i sitt slag. Detta gör att Bharat Forge Kilsta AB är en utmanande och extremt intressant tillverkningsmiljö och kommer att finnas stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Våra kunder utgörs av alla större, europeiska lastbilstillverkare och bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö. Visa mindre

Laborant till Cambrex - QC Driftlabb

Ansök    Nov 23    Poolia Sverige AB    Laborant, kemi
Om tjänsten Som Laborant på avdelningen QC Driftlabb kommer du att ingå i ett skiftlag med tre andra kollegor där du självständigt får jobba med olika typer av analyser och produkter. Uppdraget på QC är att serva produktionen med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser. I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används bland annat HPLC... Visa mer
Om tjänsten
Som Laborant på avdelningen QC Driftlabb kommer du att ingå i ett skiftlag med tre andra kollegor där du självständigt får jobba med olika typer av analyser och produkter. Uppdraget på QC är att serva produktionen med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser.

I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används bland annat HPLC, GC, NMR, LC-MS och en mängd våtkemiska metoder.

Arbetsformen är i dagsläget kontinuerligt 2-skift. Beredskap kommer att ingå i tjänsten när du genomgått introduktion och fått de utbildningar du behöver för att klara självständigt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig utbildning, exempelvis högskoleingenjör/kandidatexamen med inriktning mot kemi/biomedicin eller liknande. Alternativt har du tidigare erfarenhet av laboratoriearbete.

Då vi arbetar under cGMP är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från kvalitetsstyrd verksamhet. Då beredskap ingår i tjänsten krävs att du har körkort.

Som person ska du vara noggrann och självgående med eget driv. Du ska även ha ett effektivt arbetssätt samt trivas med ett varierande arbete i en flexibel miljö. Du förväntas kommunicera och ge god service till produktionen som motsvarar den efterfrågade leveransen. Då alla våra instruktioner är på svenska är det är viktigt med goda språkkunskaper i svenska språket.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG
Som Laborant i vår grupp på Driftlabb har du ett utmanande och varierande arbete. Här ges du möjlighet att bredda och utveckla dina kunskaper inom flera olika analysmetoder. Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar i företaget. På Cambrex står vi inför en spännande utvecklingsfas med flera långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

ANSÖKAN
Urvalet kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen. Tjänsten är en direktrekrytering med anställning hos Cambrex, rekryteringsprocessen hanteras av Poolia Karlskoga.Om verksamheten
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 460 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen. Välkommen till oss! Visa mindre

QA Ingenjör till Nobel Biocare

Vi erbjuder dig en inspirerande och modern arbetsmiljö där du ges möjlighet att arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt! Vi förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling och det råder god sammanhållning inom bolaget och kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd hos oss kan du därför förvänta dig ansvarsfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter och en arbetsplats som erbjuder delaktighet och... Visa mer
Vi erbjuder dig en inspirerande och modern arbetsmiljö där du ges möjlighet att arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt! Vi förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling och det råder god sammanhållning inom bolaget och kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd hos oss kan du därför förvänta dig ansvarsfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter och en arbetsplats som erbjuder delaktighet och gemenskap. Hos oss trivs du som är flexibel och som gillar när det händer mycket kring dig!

Ta chansen att söka till oss på Nobel Biocare AB, ett företag i tillväxt inom en spännande bransch där vårt gemensamma mål är att förbättra människors livskvalité!Om tjänsten
I din roll förväntas du, baserat på din kunskap och erfarenhet, ge god kvalitetssupport till produktionsavdelningen, men även till andra avdelningar inom företaget. Detta inkluderar att hjälpa, instruera, informera och utbilda medarbetare i kvalitetsrelaterade frågor.

De dagliga arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:

• Driva förbättringar och effektivisering av arbetsprocesser inom QA
• Medverka vid inspektioner, både interna och externa
• Utreda och implementera korrigerande och förebyggande kvalitetsåtgärder
• Utföra egeninspektioner inom Nobel Biocare Karlskoga
• Utvärdera arbetssätt, processer och trender
• Granska och godkänna styrande dokument samt kvalificeringar och valideringar
• Medverka vid reklamationsärenden
• Nätverkande med våra systeranläggningar i Europa, USA och Asien


Vem är du?
Du har en akademisk utbildning inom naturvetenskap/teknik/kvalitet (B.Sc eller M.Sc) Vi önskar att du har ett par års erfarenhet av kvalitetsarbete och/eller ingenjörsarbete, gärna från medicinteknisk tillverkning, livs- eller läkemedelsbranschen. Har du dessutom god kännedom i GMP och gärna ISO 14385 är det mycket meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad och ordningsam, du kan arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett pedagogiskt sätt att förmedla information och kunskap till kollegor och är van att prata inför grupper. För att klara rollen behöver du ha lätt för att snabbt anpassa dig till nya förutsättningar och kunna prioritera därefter.

Att du har ett stort intresse för kvalitetsarbete och motiveras av att göra skillnad ser vi som en självklarhet.


Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om verksamheten

Nobel Biocare är ett globalt marknadsledande innovativt medicintekniskt bolag som erbjuder dentala implantat och unika behandlingskoncept. Vårt mål är att förbättra varje patients livskvalité genom att hjälpa våra kunder att behandla fler patienter bättre med våra innovativa produkter och lösningar. Nobel Biocare har totalt cirka 2 500 medarbetare, varav ca 350 personer på vår fabrik i Karlskoga och huvudkontoret ligger i Zürich. Visa mindre

Analytisk kemist - QC Driftlabb

Ansök    Okt 28    Poolia Sverige AB    Analytisk kemist
Om tjänsten Som Analytisk kemist på avdelningen QC Driftlabb kommer du att ingå i ett skiftlag med tre andra kollegor där du självständigt får jobba med olika typer av analyser och produkter. Uppdraget på QC är att serva produktionen med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser. Dina arbetsuppgifter i huvudsak I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. P... Visa mer
Om tjänsten
Som Analytisk kemist på avdelningen QC Driftlabb kommer du att ingå i ett skiftlag med tre andra kollegor där du självständigt får jobba med olika typer av analyser och produkter. Uppdraget på QC är att serva produktionen med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används bland annat HPLC, GC, NMR, LC-MS och en mängd våtkemiska metoder.

Arbetsformen är i dagsläget kontinuerligt 2-skift. Beredskap kommer att ingå i tjänsten när du genomgått introduktion och fått de utbildningar du behöver för att klara självständigt arbete.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning fram till augusti 2022 men med goda chanser till förlängning.

Vem är du?
Vi söker dig med Universitetsexamen inom Analytisk kemi, Civilingenjör inom Kemiteknik, Biomedicin eller motsvarande. Har du dokumenterad erfarenhet av analytiska metoder är det meriterande.

Då vi arbetar under cGMP är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från kvalitetsstyrd verksamhet. Då beredskap ingår i tjänsten krävs att du har körkort.

Som person ska du vara noggrann och självgående med eget driv. Du ska även ha ett effektivt arbetssätt samt trivas med ett varierande arbete i en flexibel miljö. Du förväntas kommunicera och ge god service till produktionen som motsvarar den efterfrågade leveransen. Då alla våra instruktioner är på svenska är det är viktigt med goda språkkunskaper i svenska språket.

Som Analytisk kemist i vår grupp har du ett utmanande och varierande arbete. Här ges du möjlighet att bredda och utveckla dina kunskaper inom flera olika analysmetoder. Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar i företaget. På Cambrex står vi inför en spännande utvecklingsfas med flera långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

ANSÖKAN
Urvalet kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.Om verksamheten
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 460 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen. Välkommen till oss! Visa mindre

Analytisk kemist - QC Driftlabb

Ansök    Okt 12    Poolia Sverige AB    Analytisk kemist
Om tjänsten Som Analytisk kemist på avdelningen QC Driftlabb kommer du att ingå i ett skiftlag med tre andra kollegor där du självständigt får jobba med olika typer av analyser och produkter. Uppdraget på QC är att serva produktionen med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser. Dina arbetsuppgifter i huvudsak I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. P... Visa mer
Om tjänsten
Som Analytisk kemist på avdelningen QC Driftlabb kommer du att ingå i ett skiftlag med tre andra kollegor där du självständigt får jobba med olika typer av analyser och produkter. Uppdraget på QC är att serva produktionen med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används bland annat HPLC, GC, NMR, LC-MS och en mängd våtkemiska metoder.

Arbetsformen är i dagsläget kontinuerligt 2-skift. Beredskap kommer att ingå i tjänsten när du genomgått introduktion och fått de utbildningar du behöver för att klara självständigt arbete.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning fram till augusti 2022 men med goda chanser till förlängning.

Vem är du?
Vi söker dig med Universitetsexamen inom Analytisk kemi, Civilingenjör inom Kemiteknik, Biomedicin eller motsvarande. Har du dokumenterad erfarenhet av analytiska metoder är det meriterande.

Då vi arbetar under cGMP är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från kvalitetsstyrd verksamhet. Då beredskap ingår i tjänsten krävs att du har körkort.

Som person ska du vara noggrann och självgående med eget driv. Du ska även ha ett effektivt arbetssätt samt trivas med ett varierande arbete i en flexibel miljö. Du förväntas kommunicera och ge god service till produktionen som motsvarar den efterfrågade leveransen. Då alla våra instruktioner är på svenska är det är viktigt med goda språkkunskaper i svenska språket.

Som Analytisk kemist i vår grupp har du ett utmanande och varierande arbete. Här ges du möjlighet att bredda och utveckla dina kunskaper inom flera olika analysmetoder. Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar i företaget. På Cambrex står vi inför en spännande utvecklingsfas med flera långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

ANSÖKAN
Urvalet kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.Om verksamheten
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 460 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen. Välkommen till oss! Visa mindre

Logistikutbildad transportplanerare till globalt företag

Ansök    Sep 30    Poolia Sverige AB    Transportplanerare
Är du i början av din karriär och vill jobba på ett företag där du får stora möjligheter att fortsätta utvecklas? Då kan det här vara jobbet för dig. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten För rekrytering till kund söker vi dig som vill utvecklas inom Logistik. Du kommer till ett internationellt industriföretag med kunder över hela världen. I din roll ingår du i logistikavdelningen som ansvarar för sitens transportplanering. Ledorden för teamet... Visa mer
Är du i början av din karriär och vill jobba på ett företag där du får stora möjligheter att fortsätta utvecklas? Då kan det här vara jobbet för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten

För rekrytering till kund söker vi dig som vill utvecklas inom Logistik. Du kommer till ett internationellt industriföretag med kunder över hela världen. I din roll ingår du i logistikavdelningen som ansvarar för sitens transportplanering.

Ledorden för teamet är alltid säkerhet, kvalitet och samarbete. I din roll kommer du att ha tät dialog och nära samarbete olika funktioner, framförallt produktionsverksamheten och kollegor inom logistik och back office.

Vem är du?

Till den här tjänster söker vi dig som är utbildad inom logistik, ekonomi eller produktionsteknik och är i början av din yrkeskarriär.

Du är en person som kan hålla en hög servicenivå, drivs av att skapa resultat tillsammans med andra och har en god struktur i ditt arbete. Då din dag är omväxlande är du flexibel och lösningsorienterad.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och är en van IT-användare. Vi ser positivt på om du har arbetat i något av de större affärssystemen.


Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats. Visa mindre

Rekryteringskonsult till Saab

Career Center på Saab söker nu en begåvad och erfaren Rekryteringsspecialist till sitt team i Arboga/Karlskoga. Är du en erfaren rekryteringsspecialist som vill bidra med att hitta rätt kompetens? Har du dessutom en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla typer av människor på alla nivåer kommer den här rollen passa dig! Rollen är ett konsultuppdrag och kommer sträcka sig till och med 2022-06-30 med chans till förlängning hos Saab. Urva... Visa mer
Career Center på Saab söker nu en begåvad och erfaren Rekryteringsspecialist till sitt team i Arboga/Karlskoga.

Är du en erfaren rekryteringsspecialist som vill bidra med att hitta rätt kompetens? Har du dessutom en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla typer av människor på alla nivåer kommer den här rollen passa dig! Rollen är ett konsultuppdrag och kommer sträcka sig till och med 2022-06-30 med chans till förlängning hos Saab. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Din roll som rekryterare på Career Center kommer innebära ansvar för hela rekryteringsprocessen, vilket inkluderar kravprofil, publicering av annonser, möten med rekryteringschefer, intervjuer, utvärderingar, säkerhetsbedömningsintervjuer och referenser. Du kommer utföra arbetspsykologiska tester inför anställning. Att utbilda chefer inom rekrytering kommer att vara en del av ditt dagliga arbete. Du kommer att spela en viktig roll i olika projekt och aktiviteter för att attrahera kandidater.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av rekrytering eller HR. Du har sedan tidigare arbetat med urval, intervjuer och har en förmåga att på ett effektivt vis få fram rätt kandidat till rätt position. Du har troligtvis arbetat med större företag sedan tidigare och är en mycket god kommunikatör, på såväl svenska som engelska och har erfarenhet av att skriva och redigera annonser på dessa språk.

För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och är en god administratör. Att arbeta i team är något du trivs med och att dela kunskap och erfarenhet med arbetsgruppen ligger dig varmt om hjärtat. Saab använder sig av Aon/Cut-e och du måste därför vara certifierad inom dessa. Har du erfarenhet av Workday som HR-system är det meriterande.

Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Löneadministratör till Bharat Forge Kilsta

Ansök    Sep 20    Poolia Sverige AB    Löneadministratör
Poolia Karlskoga söker en Löneadministratör för ett längre uppdrag till Bharat Forge Kilsta. Urvalet kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer i huvudsak avlasta företagets personalavdelning i löneadministrativa uppgifter men också inom personaladministration samt vissa ekonomiuppgifter. Din främsta arbetsuppgift kommer att vara hantering av underlag för löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän.... Visa mer
Poolia Karlskoga söker en Löneadministratör för ett längre uppdrag till Bharat Forge Kilsta. Urvalet kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer i huvudsak avlasta företagets personalavdelning i löneadministrativa uppgifter men också inom personaladministration samt vissa ekonomiuppgifter.
Din främsta arbetsuppgift kommer att vara hantering av underlag för löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän. Du förbereder allt underlag inför lönekörning och förser uppgifterna till extern löneleverantör.

Andra förekommande uppgifter kan vara löpande utbildningsadministration, arkivering, ekonomirapporter och andra behovsstyrda administrativa uppgifter. Du kommer arbeta i lönesystemet Agda och affärssystemet Movex.
Här erbjuds du goda möjligheter att till egen utveckling genom ett omväxlande arbete. Du kommer ingå i en avdelning med idag tre personer och rapporterar till bolagets Personalchef.


Vem är du?
Du som söker har minst gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande. En påbyggnadsutbildning inom löneadministration är mycket meriterande.
Du har dessutom några års erfarenhet av att arbeta med löneadministration, gärna från industriföretag. Du har goda kunskaper i Officepaket, framförallt i Excel. Har du arbetat med Agda är det mycket meriterande.

För att du ska trivas och lyckas i den här rollen är det viktigt att du är noggrann och kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att budskap och information nått fram till alla berörda parter. Du är van att planera ditt arbete utefter strikta deadlines.
Du bör vara en problemlösare med mycket god analytisk förmåga och trivs med att både arbeta självständigt och att samarbeta i och utanför ditt team då du har många interna kontakter inom företaget. Då rollen kommer ha en bredd inom flera olika områden ser vi att du är prestigelös och anpassningsbar inför nya arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan redan idag då urvalet kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.


Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB is a 100% subsidiary of Bharat Forge Ltd, the flagship company of the over $ 1.5 billion Kalyani Group. The Group is the world’s largest full service supplier of forged engine and chassis components, non-automotive components and systems, and has manufacturing operations across nine locations and six countries. Bharat Forge Kilsta has a long forging tradition. Bharat Forge Kilsta specializes in heavy crankshafts, front axle beams, steering knuckles and other steering components. Our forge is equipped with the latest technology both in the forging presses and ancillary equipment in order to meet the high demands of the automotive industry with regards to quality, tolerances, drafts and design. Amongst other equipment we possess the most powerful and fully computerized forging press in the world in which heavy diesel engine crankshafts and front axle beams for trucks and busses are produced.


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Analytisk Administratör

Ansök    Sep 27    Poolia Sverige AB    Löneadministratör
Om tjänsten Poolia Karlskoga söker en Administratör med analytisk förmåga för ett längre uppdrag till Bharat Forge Kilsta. Uppdraget skall tillsättas omgående så ansök redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Du kommer i huvudsak arbeta med löneadministrativa uppgifter på företaget. Framförallt arbetar du med att förse externt löneföretag med underlag inför lönekörning, uppdatera och korrigera lönefil, registrera nyanställda och hantera reseräkninga... Visa mer
Om tjänsten
Poolia Karlskoga söker en Administratör med analytisk förmåga för ett längre uppdrag till Bharat Forge Kilsta. Uppdraget skall tillsättas omgående så ansök redan idag!Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer i huvudsak arbeta med löneadministrativa uppgifter på företaget.
Framförallt arbetar du med att förse externt löneföretag med underlag inför lönekörning, uppdatera och korrigera lönefil, registrera nyanställda och hantera reseräkningar. Andra administrativa uppgifter förekommer. Du rapporterar till företagets Personalchef och kommer ingå i en avdelning om tre personer.

Andra förekommande uppgifter kan vara löpande utbildningsadministration, arkivering, ekonomirapporter och andra behovsstyrda administrativa uppgifter. Du kommer arbeta i lönesystemet Agda och affärssystemet Movex.

Vem är du?
Du som söker har arbetat tidigare inom administration och har minst en teoretisk gymnasieutbildning. Har du arbetat inom löneadministration är det meriterande.

Du har goda kunskaper i Officepaket, framförallt i Excel. Har du arbetat med Agda är det mycket meriterande.
Du bör ha en mycket god analytisk förmåga, som kan förstå och utreda rapporter och sammanhang. Van att lösa problem och som trivs med att både arbeta självständigt och att samarbeta i och utanför ditt team då du har många interna kontakter inom företaget.

Då rollen kommer vara fokuserad mot löneprocessen ser vi att du är noggrann och kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att budskap och information nått fram till alla berörda parter. Du är van att planera ditt arbete utefter strikta deadlines.

Välkommen med din ansökan redan idag då urvalet kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB is a 100% subsidiary of Bharat Forge Ltd, the flagship company of the over $ 1.5 billion Kalyani Group. The Group is the world’s largest full service supplier of forged engine and chassis components, non-automotive components and systems, and has manufacturing operations across nine locations and six countries. Bharat Forge Kilsta has a long forging tradition. Bharat Forge Kilsta specializes in heavy crankshafts, front axle beams, steering knuckles and other steering components. Our forge is equipped with the latest technology both in the forging presses and ancillary equipment in order to meet the high demands of the automotive industry with regards to quality, tolerances, drafts and design. Amongst other equipment we possess the most powerful and fully computerized forging press in the world in which heavy diesel engine crankshafts and front axle beams for trucks and busses are produced. Visa mindre

Löneadministratör till Bharat Forge Kilsta

Ansök    Sep 3    Poolia Sverige AB    Löneadministratör
Poolia Karlskoga söker en Löneadministratör för ett längre uppdrag till Bharat Forge Kilsta. Urvalet kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer i huvudsak avlasta företagets personalavdelning i löneadministrativa uppgifter men också inom personaladministration samt vissa ekonomiuppgifter. Din främsta arbetsuppgift kommer att vara hantering av underlag för löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän.... Visa mer
Poolia Karlskoga söker en Löneadministratör för ett längre uppdrag till Bharat Forge Kilsta. Urvalet kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer i huvudsak avlasta företagets personalavdelning i löneadministrativa uppgifter men också inom personaladministration samt vissa ekonomiuppgifter.
Din främsta arbetsuppgift kommer att vara hantering av underlag för löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän. Du förbereder allt underlag inför lönekörning och förser uppgifterna till extern löneleverantör.

Andra förekommande uppgifter kan vara löpande utbildningsadministration, arkivering, ekonomirapporter och andra behovsstyrda administrativa uppgifter. Du kommer arbeta i lönesystemet Agda och affärssystemet Movex.
Här erbjuds du goda möjligheter att till egen utveckling genom ett omväxlande arbete. Du kommer ingå i en avdelning med idag tre personer och rapporterar till bolagets Personalchef.


Vem är du?
Du som söker har minst gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande. En påbyggnadsutbildning inom löneadministration är mycket meriterande.
Du har dessutom några års erfarenhet av att arbeta med löneadministration, gärna från industriföretag. Du har goda kunskaper i Officepaket, framförallt i Excel. Har du arbetat med Agda är det mycket meriterande.

För att du ska trivas och lyckas i den här rollen är det viktigt att du är noggrann och kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att budskap och information nått fram till alla berörda parter. Du är van att planera ditt arbete utefter strikta deadlines.
Du bör vara en problemlösare med mycket god analytisk förmåga och trivs med att både arbeta självständigt och att samarbeta i och utanför ditt team då du har många interna kontakter inom företaget. Då rollen kommer ha en bredd inom flera olika områden ser vi att du är prestigelös och anpassningsbar inför nya arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan redan idag då urvalet kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.


Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB is a 100% subsidiary of Bharat Forge Ltd, the flagship company of the over $ 1.5 billion Kalyani Group. The Group is the world’s largest full service supplier of forged engine and chassis components, non-automotive components and systems, and has manufacturing operations across nine locations and six countries. Bharat Forge Kilsta has a long forging tradition. Bharat Forge Kilsta specializes in heavy crankshafts, front axle beams, steering knuckles and other steering components. Our forge is equipped with the latest technology both in the forging presses and ancillary equipment in order to meet the high demands of the automotive industry with regards to quality, tolerances, drafts and design. Amongst other equipment we possess the most powerful and fully computerized forging press in the world in which heavy diesel engine crankshafts and front axle beams for trucks and busses are produced.


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Redovisningsekonom till Bharat Forge Kilsta

Ansök    Sep 20    Poolia Sverige AB    Redovisningsekonom
Poolia Karlskoga söker en Redovisningsekonom till vår kund Bharat Forge Kilsta. Är du en nyfiken person med erfarenhet av redovisning? Vi söker en framåt och driven person till ekonomiavdelningen på Bharat Forge Kilsta. Uppdraget är ett vikariat vid föräldraledighet och förväntas starta så snart som möjligt för att pågå minst fram till slutet av 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut – du är därfö... Visa mer
Poolia Karlskoga söker en Redovisningsekonom till vår kund Bharat Forge Kilsta.

Är du en nyfiken person med erfarenhet av redovisning?

Vi söker en framåt och driven person till ekonomiavdelningen på Bharat Forge Kilsta. Uppdraget är ett vikariat vid föräldraledighet och förväntas starta så snart som möjligt för att pågå minst fram till slutet av 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut – du är därför varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Löpande redovisning
- Deltagande i månadsbokslut, ex avstämning, periodisering, vidarefakturering, anläggningsregister etc.
- Upprättande av skattedeklaration, statistik till SCB
- Framtagande av underlag till koncernrapportering och inför löpande revision
- Uppdatering av löpande rapporter
- Övriga administrativa uppgifter
- Ansvara för att ordning och reda inom det egna ansvarsområdet, och att arbeta med ständiga förbättringar.Vem är du?
Vi vill att du har ett par års erfarenhet av redovisningsarbete på en ekonomiavdelning. Vi vill också att du har en högskoleutbildning. Eftersom Bharat Forge Kilsta är ett internationellt företag vill vi att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vidare ser vi att du behärskar Officeprogrammen, framförallt Excel.

Som person är du flexibel då arbetet är väldigt händelsestyrt. Vi ser även att du är strukturerad och nyfiken samtidigt som du är driven, framåt och inte rädd för att ta initiativ och rycka in där det behövs. Du är en person som har skinn på näsan samt är tydlig i din kommunikation och har lätt för att arbeta både i team och individuellt. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB is a 100% subsidiary of Bharat Forge Ltd, the flagship company of the over $ 1.5 billion Kalyani Group. The Group is the world’s largest full service supplier of forged engine and chassis components, non-automotive components and systems, and has manufacturing operations across nine locations and six countries. Bharat Forge Kilsta has a long forging tradition. Bharat Forge Kilsta specializes in heavy crankshafts, front axle beams, steering knuckles and other steering components. Our forge is equipped with the latest technology both in the forging presses and ancillary equipment in order to meet the high demands of the automotive industry with regards to quality, tolerances, drafts and design. Amongst other equipment we possess the most powerful and fully computerized forging press in the world in which heavy diesel engine crankshafts and front axle beams for trucks and busses are produced.


Som konsult på Poolia får du möjlighet att skaffa dig en bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Redovisningsekonom till Bharat Forge Kilsta

Ansök    Sep 2    Poolia Sverige AB    Redovisningsekonom
Poolia Karlskoga söker en Redovisningsekonom till vår kund Bharat Forge Kilsta. Är du en nyfiken person med erfarenhet av redovisning? Vi söker en framåt och driven person till ekonomiavdelningen på Bharat Forge Kilsta. Uppdraget är ett vikariat vid föräldraledighet och förväntas starta så snart som möjligt för att pågå minst fram till slutet av 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut – du är därfö... Visa mer
Poolia Karlskoga söker en Redovisningsekonom till vår kund Bharat Forge Kilsta.

Är du en nyfiken person med erfarenhet av redovisning?

Vi söker en framåt och driven person till ekonomiavdelningen på Bharat Forge Kilsta. Uppdraget är ett vikariat vid föräldraledighet och förväntas starta så snart som möjligt för att pågå minst fram till slutet av 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut – du är därför varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Löpande redovisning
- Deltagande i månadsbokslut, ex avstämning, periodisering, vidarefakturering, anläggningsregister etc.
- Upprättande av skattedeklaration, statistik till SCB
- Framtagande av underlag till koncernrapportering och inför löpande revision
- Uppdatering av löpande rapporter
- Övriga administrativa uppgifter
- Ansvara för att ordning och reda inom det egna ansvarsområdet, och att arbeta med ständiga förbättringar.Vem är du?
Vi vill att du har ett par års erfarenhet av redovisningsarbete på en ekonomiavdelning. Vi vill också att du har en högskoleutbildning. Eftersom Bharat Forge Kilsta är ett internationellt företag vill vi att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vidare ser vi att du behärskar Officeprogrammen, framförallt Excel.

Som person är du flexibel då arbetet är väldigt händelsestyrt. Vi ser även att du är strukturerad och nyfiken samtidigt som du är driven, framåt och inte rädd för att ta initiativ och rycka in där det behövs. Du är en person som har skinn på näsan samt är tydlig i din kommunikation och har lätt för att arbeta både i team och individuellt. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB is a 100% subsidiary of Bharat Forge Ltd, the flagship company of the over $ 1.5 billion Kalyani Group. The Group is the world’s largest full service supplier of forged engine and chassis components, non-automotive components and systems, and has manufacturing operations across nine locations and six countries. Bharat Forge Kilsta has a long forging tradition. Bharat Forge Kilsta specializes in heavy crankshafts, front axle beams, steering knuckles and other steering components. Our forge is equipped with the latest technology both in the forging presses and ancillary equipment in order to meet the high demands of the automotive industry with regards to quality, tolerances, drafts and design. Amongst other equipment we possess the most powerful and fully computerized forging press in the world in which heavy diesel engine crankshafts and front axle beams for trucks and busses are produced.


Som konsult på Poolia får du möjlighet att skaffa dig en bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Operativ inköpare till spännande välkänd kund i Karlskoga!

Ansök    Jun 18    Poolia Sverige AB    Inköpare
Har du gedigen erfarenhet inom inköp och har vana av att arbeta i en internationell miljö? Är du en kommunikativ teamplayer och är en skicklig förhandlare? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi söker just nu en operativ inköpare till vår spännande och välkända kund i Karlskoga. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående för att pågå till årsskiftet, vad vi vet i dagsläget. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsät... Visa mer
Har du gedigen erfarenhet inom inköp och har vana av att arbeta i en internationell miljö? Är du en kommunikativ teamplayer och är en skicklig förhandlare? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi söker just nu en operativ inköpare till vår spännande och välkända kund i Karlskoga. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående för att pågå till årsskiftet, vad vi vet i dagsläget. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som in operativ inköpare kommer dina ansvarsområden bland annat vara att:

• Upprätthålla inköpsstrategin och ramavtal
• Se till att listan av godkända leverantörer är uppdaterad
• Se till att prisinformation och statistik är uppdaterad
• Se till att upphandlingsförfaranden och processer underhålls i operativsystem
• Ansvara för att NDA förfaranden och mallar är uppdaterade och signerade av alla underleverantörer
• Anställa, förlänga eller avsluta konsultavtal tillsammans med ledande ingenjör


Vem är du?
För att kvalificera dig till rollen som operativ inköpare söker vi dig med:
• Universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi och/eller teknik
• Gedigen arbetslivserfarenhet av inköp i en internationell miljö
• Kunskaper inom internationella lagar och föreskrifter samt kommersiella förhållanden
• Flytande kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt
Vidare är har du mycket goda kommunikationsförmågor och har skickliga förhandlingskunskaper både på svenska och engelska. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och kan enkelt hantera samt leda människor i en komplex och internationell miljö.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Ordermottagare/Innesäljare

Ansök    Aug 23    Poolia Sverige AB    Ordermottagare
Välkommen till ett modernt och framåtriktat företag med en spännande tillväxtfas där Ställning.se (som ingår i Solideq Group AB) med sitt mycket starka produktsortiment siktar på att ta positionen som ledande nordisk aktör på byggställningsmarknaden. Verksamheten med huvudkontor i Karlskoga behöver nu förstärkas med en Ordermottagare/Innesäljare. Om tjänsten Som Ordermottagare/Innesäljare på Ställning.se kommer du ansvara för att upprätthålla kundservi... Visa mer
Välkommen till ett modernt och framåtriktat företag med en spännande tillväxtfas där Ställning.se (som ingår i Solideq Group AB) med sitt mycket starka produktsortiment siktar på att ta positionen som ledande nordisk aktör på byggställningsmarknaden.

Verksamheten med huvudkontor i Karlskoga behöver nu förstärkas med en Ordermottagare/Innesäljare.


Om tjänsten
Som Ordermottagare/Innesäljare på Ställning.se kommer du ansvara för att upprätthålla kundservice i världsklass. Med din positiva attityd och tydliga kommunikationsförmåga kommer du utveckla kundrelationer och se till att ge bästa möjliga support och service. Du får bidra med affärslösningar med tydlig koppling till kundens behov.

Tillsammans med dina kollegor internt arbetar ni för att gemensamt nå gruppens säljmål och framgångar. Du rapporterar till företagets Försäljnings- och Marknadschef.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ta emot förfrågningar via telefon, mejl och i butik
• Vara en tydlig och lösningsfokuserad rådgivare med förståelse för lönsamheten på produkterna
• Guida kunder till att lägga beställning via hemsidan
• Säkerställa att priser är optimerade utifrån sälj och marginalmål
• Se till att framtagen reklamationsprocess efterlevs
• Följa upp offerter och leveranser
• Uppdatera priser & paketering för artiklar på hemsidor
• Göra ritningsunderlag i ritningsprogram samt skapa offerter från detta
• Backofficearbete för att hålla hemsidor uppdaterade med rätt produkter, information och priser.
• Bildbearbetning för annonser och hemsidor


Vem är du?
• Grundutbildning på gymnasienivå, relevant högskoleutbildning är meriterande
• Erfarenhet från arbete inom Ordermottagning/Innesälj/Kundservice är önskvärt.
• Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift
• God datavana, särskilt Officepaketets applikationer. Har du dessutom erfarenhet från bild- och textbearbetning från hemsidor är det ytterligare en merit.

För att trivas hos Ställning.se har du ett stort eget ansvar men samtidigt en stark teamkänsla. Du är öppen och social och förstår vikten av lyhördhet, ödmjukhet, och har förmåga att skapa goda relationer. Du är prestigelös och har ett naturligt sätt att bemöta kunder där leveransen står i fokus.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan i dag!


Om verksamheten
Ställning.se ingår i Solideq Group AB som är en koncern med verksamhet främst i Sverige och Norge men med försäljning till hela Norden. Vi har kontor och lager i Karlskoga (huvudkontor), Elverum, Oslo, Bergen, och Stavanger. Vår vision är att vara den självklara leverantören & partnern av ställningsutrustning i Norden. Vårt uppdrag är att leverera säker och effektiv tillgänglighet på höjden och säkerställa våra kunders långsiktiga konkurrenskraft.

Solideq utvecklar och säljer byggställningar, väderskydd och andra relaterade produkter. Vi har kunder inom bygg & anläggning, olja & gas, skeppsindustrin, hantverkare och privatpersoner.

Läs gärna mer: www.stallning.se Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Aug 27    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Ekonomiassistent Om tjänsten Poolia Karlskoga söker en konsult för uppdrag som Ekonomiassistent till vår kund Saab Dynamics. Här finns möjlighet för Dig att utvecklas i ett globalt och världsledande bolag. Tillsättning ska ske snarast så välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som Ekonomiassistent kommer du i huvudsak arbeta med fokus på företagets leverantörreskontra. Du kommer att arbeta tillsammans med flera kollego... Visa mer
Ekonomiassistent

Om tjänsten
Poolia Karlskoga söker en konsult för uppdrag som Ekonomiassistent till vår kund Saab Dynamics. Här finns möjlighet för Dig att utvecklas i ett globalt och världsledande bolag.

Tillsättning ska ske snarast så välkommen med din ansökan redan idag!
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Ekonomiassistent kommer du i huvudsak arbeta med fokus på företagets leverantörreskontra.

Du kommer att arbeta tillsammans med flera kollegor inom gruppen för leverantörreskontra. Rollen innebär att granska och hantera leverantörsfakturor, kontering, leverantörsbetalningar och betalningspåminnelser.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom ekonomi alternativt en YH-utbildning inom området ekonomi och/eller något års arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet. Du är noggrann och analytisk och kan arbeta självständigt under eget ansvar. Då företaget arbetar globalt har du mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om verksamheten
Saab Dynamics Aktiebolag, är ett svenskt företag inom försvarsindustrin, och ett dotterbolag till Saab AB. Företaget finns främst i Karlskoga och Linköping, men även på andra platser i landet. Företaget tillverkar bland annat pansarvärnsvapen och robotar.


Konsultrollen hos oss på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Produktionstekniker till SAAB Dynamics i Karlskoga

Vi söker nu en produktionstekniker till en av våra kunder. Arbetsuppgifterna kommer bestå av: Utveckla metoder, layouter och flöden utifrån produktunderlag. Beställa och driftsätta verktyg och produktionsutrustningar. Bereda produkter (produktionsstruktur och operationslistor) i vårt MPS-system IFS. Skriva monteringsinstruktioner och utbilda monteringspersonal. Agera som tekniskt stöd i produktionen samt initiera och driva förbättringar. Saab Dynamics Ak... Visa mer
Vi söker nu en produktionstekniker till en av våra kunder. Arbetsuppgifterna kommer bestå av:

Utveckla metoder, layouter och flöden utifrån produktunderlag. Beställa och driftsätta verktyg och produktionsutrustningar. Bereda produkter (produktionsstruktur och operationslistor) i vårt MPS-system IFS. Skriva monteringsinstruktioner och utbilda monteringspersonal. Agera som tekniskt stöd i produktionen samt initiera och driva förbättringar.

Saab Dynamics Aktiebolag, är ett svenskt företag inom försvarsindustrin, och ett dotterbolag till Saab AB. Företaget finns främst i Karlskoga och Linköping, men även på andra platser i landet. Företaget tillverkar bland annat pansarvärnsvapen och robotar.

Om tjänsten
Du kommer arbeta med understödsprodukter till flera av deras produkter. Inom montering, ej bearbetning av produkter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker dig som har en teknisk teoretisk utbildning. Du ska kunna jobba både individuellt men även i team.
Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete som produktionstekniker.

Tjänsten kommer tillsättas omgående och pågå fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning.
Ansökan görs via www.poolia.se Visa mindre

Konfigurationsledare till Saab Dynamics

Ansök    Apr 9    Poolia Sverige AB    Materialplanerare
Vi söker nu får vår kund Saab Dynamics räkning en konfigurationsledare med vana att CM-planera. Saab Dynamics Aktiebolag, är ett svenskt företag inom försvarsindustrin, och ett dotterbolag till Saab AB. Företaget finns främst i Karlskoga och Linköping, men även på andra platser i landet. Företaget tillverkar bland annat pansarvärnsvapen och robotar. Dina arbetsuppgifter i huvudsak • Du förväntas utfärda och upprätthålla CM-planer under såväl offertarbete... Visa mer
Vi söker nu får vår kund Saab Dynamics räkning en konfigurationsledare med vana att CM-planera.

Saab Dynamics Aktiebolag, är ett svenskt företag inom försvarsindustrin, och ett dotterbolag till Saab AB. Företaget finns främst i Karlskoga och Linköping, men även på andra platser i landet. Företaget tillverkar bland annat pansarvärnsvapen och robotar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Du förväntas utfärda och upprätthålla CM-planer under såväl offertarbete som projektgenomförande.
• Du kommer att delta i olika forum för ändringshantering samt medverka vid olika tekniska genomgångar.
• Du rapporterar också regelbundet läget avseende konfigurationsledning till projekt- och programledningen.
• Du kommer att vara delaktig gällande metodikutveckling inom ämnesområdet.
• Du kommer att vara delaktig i arbetet med kontinuerliga förbättringar gällande utvecklingsprocesserna i vårt verksamhetssystem samt identifiera och införa förbättringar i arbetssätt.

Vem är du?
•Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för CM-frågor och vill anta utmaningen att vara delaktig i att vi lyckas utveckla framgångsrika system med god leveransprecision. • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av CM för komplexa system och är engagerad och brinner för konfigurationsledning.
• Du tycker om ordning och reda, är strukturerad, noggrann och social.
• Du trivs med att jobba såväl enskilt som i team och tycker om att göra flera saker parallellt.
• Vi ser helst att du har en teknisk bakgrund med en examen på högskolenivå.
• Dina arbetsuppgifter genomförs både på svenska och engelska varför goda kunskaper i engelska är ett krav.
• Erfarenhet av verktygen IFS PDM och Jira ser vi som meriterande.Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för CM-frågor och vill anta utmaningen att vara delaktig i att vi lyckas utveckla framgångsrika system med god leveransprecision.
• Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av CM för komplexa system och är engagerad och brinner för konfigurationsledning. Visa mindre

Strategisk Inköpare till Saab Dynamics AB

Ansök    Apr 27    Poolia Sverige AB    Inköpare
Vi söker nu en strategisk inköpare till Saab Dynamics AB. Du kommer vara en del av gruppen som ansvarar för inköp av mekaniska och icke-metalliska komponenter. Du kommer i rollen få en möjlighet att bygga ett stort nätverk både internt och externt. Om tjänsten Arbetsuppgifterna består av att ansvara för din egna leverantörsbas. Supporta affärsområdenas projekt. Hålla omvärldsbevakning och se till att leverantörsavtalen är konkurrenskraftiga. Driva mul... Visa mer
Vi söker nu en strategisk inköpare till Saab Dynamics AB. Du kommer vara en del av gruppen som ansvarar för inköp av mekaniska och icke-metalliska komponenter.
Du kommer i rollen få en möjlighet att bygga ett stort nätverk både internt och externt.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består av att ansvara för din egna leverantörsbas.
Supporta affärsområdenas projekt.
Hålla omvärldsbevakning och se till att leverantörsavtalen är konkurrenskraftiga.
Driva multifunktionella team som fokuserar på effektivitet och kostnadsbesparingar.
Du kommer ansvara för att förhandla om och utveckla befintliga leverantörsavtal.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker dig som är affärsfokuserad med god kommunikationsförmåga.
Du är van att jobba i team är strukturerad och har ett analytiskt sinne med förmåga att hantera förändringar.

Vem är du?
Du har en universitetsutbildning som ingenjör eller ekonom.
Du har erfarenhet av strategiska inköp sedan tidigare.
Goda kommunikationskunskaper i både svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
Goda kunskaper i MS Office.
Meriterande om du har jobbat med affärssystemet IFS

Om verksamheten
Saab Dynamics Aktiebolag, är ett svenskt företag inom försvarsindustrin, och ett dotterbolag till Saab AB. Företaget finns främst i Karlskoga och Linköping, men även på andra platser i landet. Företaget tillverkar bland annat pansarvärnsvapen och robotar.

Tjänsten kommer tillsättas löpande så vid intresse skicka in ansökan omgående på www.poolia.se Visa mindre

Kundansvarig Poolia Karlskoga

Ansök    Dec 23    Poolia Sverige AB    Affärsområdeschef
Uniflex Karlskoga satsar vidare och söker en ny medarbetare som ska ansvara för våra Pooliatjänster. Vi söker en driven affärsman/kvinna som tycker om att göra affärer och skapa goda kundrelationer. Arbetet innebär att man får ta ansvar för hela processen från införsäljning till presentation av färdiga kandidater. I arbetsuppgifterna ingår : - Bearbetning av nya och befintliga kunder. - Urval, intervjuer och presentation av kandidater. - Personalansv... Visa mer
Uniflex Karlskoga satsar vidare och söker en ny medarbetare som ska ansvara för våra Pooliatjänster.
Vi söker en driven affärsman/kvinna som tycker om att göra affärer och skapa goda kundrelationer.
Arbetet innebär att man får ta ansvar för hela processen från införsäljning till presentation av färdiga kandidater.

I arbetsuppgifterna ingår :

- Bearbetning av nya och befintliga kunder.
- Urval, intervjuer och presentation av kandidater.
- Personalansvar för anställda konsulter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett brett kontaktnät i näringslivet och som gillar att göra affärer.
Som person är du driven, engagerad och resultatinriktad.
Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av tjänstemannaförsäljning eller/och om du har erfarenhet av rekrytering av personal.

Uniflex Karlskoga är ett väletablerat och framgångsrikt kontor som har funnits i över 13 år. I och med sammanslagningen mellan Uniflex och Poolia vill vi nu hitta dig som vill vara med oss och stärka vår position i rekrytering av Pooliatjänster (tjänstemän).

Rekrytering av denna tjänst kommer ske löpande, så skicka in ansökan snarast vid intresse på www.poolia.se


Om verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Kund- och konsultansvarig till Poolia i Karlskoga

Ansök    Mar 3    Poolia Sverige AB    Affärsområdeschef
Poolia och Uniflex gick samman hösten 2018 och nu söker vi en driven affärsman/kvinna som ska ansvara för våra Pooliatjänster i Karlskoga. Uniflex i Karlskoga är ett väletablerat och framgångsrikt kontor som har funnits i över 13 år. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka vår position ytterligare! Om tjänsten Som Kund- och konsultansvarig kommer du att arbeta med våra Pooliatjänster som innebär rekrytering och bemanning av tjänstemän. Det är en bred... Visa mer
Poolia och Uniflex gick samman hösten 2018 och nu söker vi en driven affärsman/kvinna som ska ansvara för våra Pooliatjänster i Karlskoga. Uniflex i Karlskoga är ett väletablerat och framgångsrikt kontor som har funnits i över 13 år. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka vår position ytterligare!

Om tjänsten
Som Kund- och konsultansvarig kommer du att arbeta med våra Pooliatjänster som innebär rekrytering och bemanning av tjänstemän. Det är en bred roll där du kommer få möjligheten att påverka mycket själv. Du kommer att få fullt ansvar för hela processen, från försäljning av våra tjänster, till uppföljning av rekryterad kandidat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
-Bearbetning av nya kunder.
-Vårda och vidareutveckla samarbetet med befintliga kunder.
-Rekryteringsprocessens alla delar, som till exempel skapa kravprofil tillsammans med kund, annonsering, urval, intervjuer och presentation av kandidater.
-Personalansvar för anställda konsulter.


Vem är du?
För att passa i rollen behöver du vara driven, engagerad och resultatinriktad. Vi ser att du har ett brett kontaktnät i näringslivet och motiveras av att göra affärer. Du är naturligt relationsskapande och bemöter kandidater, kunder och konsulter på ett professionellt sätt. Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av försäljning inom bemanning och rekrytering av tjänstemän, eller har erfarenhet från en roll som rekryterare.
Vill du vara med på vår tillväxtresa och få goda möjligheter till utveckling?
Då är du välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.


Om verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Varmt välkommern med din ansökan. Urval sker löpande så ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se Visa mindre

Produktionsingenjör inriktad mot automation till Recipharm

Välkommen till Recipharm i Karlskoga! Här hittar du en spännande tjänst i en bransch med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället. Avdelningen för produktionsteknik utökas och nu söker vi dig som vill arbeta som produktionsingenjör med intriktning mot automation! Om tjänsten Som senior produktionsingenjör ingår du i gruppen Produktionsteknik och arbetar med utveckling av produktionsutrustning och produktionsprocesser. Di... Visa mer
Välkommen till Recipharm i Karlskoga! Här hittar du en spännande tjänst i en bransch med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället. Avdelningen för produktionsteknik utökas och nu söker vi dig som vill arbeta som produktionsingenjör med intriktning mot automation!Om tjänsten
Som senior produktionsingenjör ingår du i gruppen Produktionsteknik och arbetar med utveckling av produktionsutrustning och produktionsprocesser. Dina huvudarbetsuppgifter är att såväl självständigt som i nära samarbete kollegor, leverantörer och andra funktioner:

- Leda projekt, som t ex investerings- och förbättringsprojekt primärt inom området automation och styrsystem
- Leda, utreda, föreslå och genomföra effektiviseringar genom att optimera våra produktionslinjer
- Sammanställa och utvärdera produktionsinformation
- Leda och genomföra riskanalyser
- Leda, utreda och åtgärda utrustningsrelaterade produktionsavvikelser och därigenom bidra till förbättringsarbetet
- Ansvara för att teknisk dokumentation och därtill hörande instruktioner i vårt kvalitetssystem utfärdas och följer gällande krav
- Genomföra tekniska försök och provkörningar
- Utveckla såväl dig själv och verksamheten.


Vem är du?
En lämplig bakgrund för dig som sökande är civilingenjörsutbildning med inriktning mot automationsteknik och flera års relevant arbetslivserfarenhet alternativt mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av läkemedelsindustrins kvalitetssystem GMP, eller arbete inom reglerad industri, är meriterande.

Det är viktigt att du är en god ledare som gillar att ta stort ansvar, är kommunikativ, drivande och har lätt för att samarbeta. Du trivs där du får vara med och påverka och där du har förväntas vara med och utvecka verksamheten framåt.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Visa mindre

Lead Quality Engineer till Dynasafe i Karlskoga

Dynasafe fortsätter utöka sitt team och förstärker nu med en Lead Quality Engineer! Hos Dynasafe välkomnas du till ett företag som verkligen gör skillnad! Som världsledande inom explosionsskydd och destruktion av ammunition bidrar Dynasafe till en säkrare värld. Här hittar du en verksamhet där hög kvalitet, innovation och komplexa produkter kombineras med ett stort miljö- och hållbarhetsfokus. Vi erbjuder dig en möjlighet till personlig och professione... Visa mer
Dynasafe fortsätter utöka sitt team och förstärker nu med en Lead Quality Engineer!

Hos Dynasafe välkomnas du till ett företag som verkligen gör skillnad! Som världsledande inom explosionsskydd och destruktion av ammunition bidrar Dynasafe till en säkrare värld. Här hittar du en verksamhet där hög kvalitet, innovation och komplexa produkter kombineras med ett stort miljö- och hållbarhetsfokus.

Vi erbjuder dig en möjlighet till personlig och professionell utveckling i en internationell miljö präglad av öppenhet, engagemang och framåtanda, och med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig i din yrkesroll.

Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten
Som Lead Quality Engineer (LQE) har du ett gruppövergripande ansvar för att säkerställa att Dynasafes kvalitetssystem och processer efterföljs enligt kraven i ISO 9001. Det innebär kontinuerligt arbete med att utveckla, revidera och underhålla kvalitetsarbetet. Du ansvarar också för att hjälpa till med att säkerställa att de olika projekten uppfyller uppsatta kvalitetskrav och angivna standarder.

Ditt arbete drivs på många plan och omfattar:

QM (Quality Management) – att fortlöpande utvärdera produkter och processer för att proaktivt kunna implementera förbättringar. Du genomför kvalitetsrevisioner både internt och hos externa parter för att följa upp att kvalitetspolicy och processer efterlevs.

QP (Quality Planning) – att arbetet med kvalitetsfrågor planeras väl och kommuniceras tydligt i hela organisationen.

QA (Quality Assurance) - att följa upp att kvalitetskrav efterlevs av såväl underleverantörer, i verkstaden och vid installation hos kund. Som LQE är du kontaktperson till både kunder och myndigheter gällande kvalitetsverifikat och revisoner

QC (Quality Control) – att godkänna att produkt och projekt uppfyller uppsatta kvalitetskrav och standarder innan leverans /överlämnade till kund.

QI (Quality Improvements) – att utifrån avvikelser och observationer säkerställa att åtgärder tas fram och genomförs.


Vem är du?
För att vara rätt för den här tjänsten har du en relevant teknisk utbildning kombinerat med flerårigt arbete med kvalitetsfrågor. Vi vill att du har erfarenhet av projektbaserad verksamhet i en internationell miljö.
Vi ser gärna att du är certifierad inom kvalitetskontroll t ex ISO 9001. Det är också positivt om du har erfarenhet från tekniskt arbete inom tillverkning, svetsning av och/eller bearbetning av stål.

Du är en god kommunikatör och använder både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Att hålla en struktur i ditt arbete är en självklarhet för dig. Du är resultatorienterad och har en förmåga att få med dig andra på vägen framåt.

Tjänsten är placerad i Karlskoga men i tjänsten kommer du att besöka verksamheterna i Tyskland och USA och så klart vid behov resa vid kundbesök som kräver din kompetens.Om verksamheten
Dynasafe Demil Systems AB är moderbolaget i en koncern som är världsledande inom tre affärsområden: Explosionssäkra transportkammare för ammunition och explosiva objekt, anläggningar för destruktion av ammunition samt anläggningar för rengöring av högtoxiska gaser.

Dynasafe Demil Systems AB (DDS) har huvudkontor i Karlskoga med en omsättning på ca 992 miljoner (2019). DDS är också moderbolag till det tyska dotterbolaget, Dynasafe Environmental Systems GmbH, som konsolideras av moderbolaget i Karlskoga.

Är du intresserad av att veta mer om Dynasafe? Besök www.dynasafe.com Visa mindre

Finsktalande Ordermottagare till Ställning i Karlskoga!

Ansök    Aug 25    Poolia Sverige AB    Ordermottagare
Har du flytande kunskaper i finska och svenska? Är du en lyhörd person med starkt kundfokus och gärna tidigare erfarenhet inom orderadministration? Då bör du se hit! Just nu söker vi nämligen en finsktalande Ordermottagare för uppdrag hos vår kund Ställning i Karlskoga. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående för att pågå i sex månader, med goda chanser till anställning på företaget för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande och tjänst... Visa mer
Har du flytande kunskaper i finska och svenska? Är du en lyhörd person med starkt kundfokus och gärna tidigare erfarenhet inom orderadministration? Då bör du se hit! Just nu söker vi nämligen en finsktalande Ordermottagare för uppdrag hos vår kund Ställning i Karlskoga. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående för att pågå i sex månader, med goda chanser till anställning på företaget för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Rollen som Ordermottagare är varierande och utvecklande. Du kommer främst ansvara för logistiken kring hela orderprocessen med order från Finland - såsom att hantera kundförfrågningar, ärendesamtal kopplade till order samt övriga ärenden både externt och internt. Vidare ansvarar du för att hålla en hög servicegrad till kundernas order och se till att fylla dem på ett smidigt och effektivt sätt.

Vem är du?
Till rollen som Ordermottagare söker vi dig med avklarad gymnasieutbildning och gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har flytande kunskaper i finska och svenska, vad gäller såväl tal som skrift. Det anses vara meriterande med tidigare erfarenhet från bygg- och/eller ställningsbranschen.

Som person är du strukturerad, serviceinriktad och flexibel med förmåga att anpassa dig till olika situationer för att nå bästa möjliga kundservice. Du är positiv, social och nyfiken med en vilja och ett driv att alltid göra ditt bästa. Vidare tror vi att du besitter administrativa färdigheter samt har god datorvana och lätt att lära dig nya system.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Verkstadschef till Malte Månson i Karlskoga

Ansök    Aug 13    Poolia Sverige AB    Verkstadschef
Vi söker för Malte Månson verkstäder AB:s räkning en Verkstadschef i Karlskoga för omgående tillsättning. Om tjänsten Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för verkstaden vilket innebär att du är ansvarig för alla kunder samt all personal i verkstaden. Vi söker dig som har erfarenhet från verkstadsbranschen och av ledarskap. Jobbet innebär att du ansvarar för allt från försäljning och fakturering till att leda och fördela arbetet ute i verks... Visa mer
Vi söker för Malte Månson verkstäder AB:s räkning en Verkstadschef i Karlskoga för omgående tillsättning.

Om tjänsten
Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för verkstaden vilket innebär att du är ansvarig för alla kunder samt all personal i verkstaden. Vi söker dig som har erfarenhet från verkstadsbranschen och av ledarskap. Jobbet innebär att du ansvarar för allt från försäljning och fakturering till att leda och fördela arbetet ute i verkstaden. För att trivas i rollen bör du ha en god förmåga att se helheten samt vara duktig på att planera och organisera ditt arbete för att på ett bra sätt kombinera ledarskap med dina administrativa uppgifter. Malte Månson i Karlskoga servar och reparerar alla märken. Det är mycket meriterande om du har kännedom eller erfarenhet av affärssystemet Kobra.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi tror att du besitter förmågan att identifiera problemområden och drivs av att hitta lösningar på dessa för att utveckla verksamheten och nå ekonomiska mål. I arbetet kommer du tillsammans med ditt team bestående av fyra mekaniker samt tre personer som jobbar mer administrativt med försäljning och slangservice. Verkstadschef kommer jobba tätt ihop med målet att leverera högkvalitativ service till våra kunder. Det är en trevlig arbetsgrupp med en stark teamkänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, känner du att detta är ett jobb för dig?

Vem är du?
Du som söker är en erfaren ledare med god kommunikativ förmåga som drivs av att nå organisatoriska och ekonomiska mål. Du har erfarenhet av administrativt arbete och kunskapen som krävs för att arbeta med budget, resultatuppföljning samt förmågan att kunna ta användning av nyckeltal i ditt beslutsfattande. Som ledare lägger du stor vikt vid att ”coacha” och utveckla dina medarbetare till att nå sin fulla potential. Vi tror att du är duktig socialt och har lätt att skapa goda relationer till såväl medarbetare som kunder. Frihet under ansvar är en typ av ansvar som tilltalar dig och ett arbetssätt där du kan nå din fulla potential i rollen som vår nya verkstadschef. För att lyckas i rollen så krävs ett stort mått av entreprenörskap och ett driv att ständigt utveckla verksamheten. Ta chansen idag och anslut till ett vinnande lag!

Om verksamheten
Malte Månson Verkstäder är ett 100-årigt företag som vårdar och utvecklar sin teamkänsla mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon. I dag finns Malte Månson på 13 orter i landet. Nu erbjuder de dig att få vara med i den spännande utvecklingen av deras verkstadskedja där kvalité och kundnöjdhet är ett stort fokus. De har många stora kunder, både lokalt och nationellt, och utvecklingsplanerna för framtiden ser riktigt lovande ut.


Tillsättning av tjänsten kommer ske omgående och vi tillämpar löpande urval, vi ber dig därför att skicka in din ansökan snarast på www.poolia.se Visa mindre

Kundtjänstsmedarbetare inom innesälj till växande bolag i Karlskoga!

Har du ett starkt kundfokus och trivs i en kommunikativ roll med varierade arbetsuppgifter? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi nämligen en Kundtjänstmedarbetare inom innesälj till en av våra kunder i Karlskoga! Uppdraget är på heltid med önskad start omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Kundtjänstmedarbetare är d... Visa mer
Har du ett starkt kundfokus och trivs i en kommunikativ roll med varierade arbetsuppgifter? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi nämligen en Kundtjänstmedarbetare inom innesälj till en av våra kunder i Karlskoga!
Uppdraget är på heltid med önskad start omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Kundtjänstmedarbetare är du ansiktet utåt mot företagets kunder och stöttar upp säljarna på kontoret. Du för en löpande dialog med kunderna och hanterar ärenden kopplade till order och leverans, lagersaldo på produkter, betalningar, reklamationer och allt däremellan. Kommunikationen med kunder kan ske via telefon, chatt, mejl, sociala medier och ärendehanteringssystem.

Vem är du?
För att kvalificera dig till rollen får du gärna ha tidigare erfarenhet inom kundservice alternativt innesälj. Som person visar du ett stort engagemang för dina ansvarsområden. Du är duktig på att samarbeta och hittar lösningar när situationen kräver det. Vidare är du en social och framåt person som brinner för att ge dina kunder bästa möjliga service.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Verkstadschef till Malte Månson i Karlskoga

Ansök    Jul 1    Poolia Sverige AB    Verkstadschef
Vi söker för Malte Månson verkstäder AB:s räkning en Verkstadschef i Karlskoga för omgående tillsättning. Om tjänsten Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för verkstaden vilket innebär att du är ansvarig för alla kunder samt all personal i verkstaden. Vi söker dig som har erfarenhet från verkstadsbranschen och av ledarskap. Jobbet innebär att du ansvarar för allt från försäljning och fakturering till att leda och fördela arbetet ute i verks... Visa mer
Vi söker för Malte Månson verkstäder AB:s räkning en Verkstadschef i Karlskoga för omgående tillsättning.

Om tjänsten
Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för verkstaden vilket innebär att du är ansvarig för alla kunder samt all personal i verkstaden. Vi söker dig som har erfarenhet från verkstadsbranschen och av ledarskap. Jobbet innebär att du ansvarar för allt från försäljning och fakturering till att leda och fördela arbetet ute i verkstaden. För att trivas i rollen bör du ha en god förmåga att se helheten samt vara duktig på att planera och organisera ditt arbete för att på ett bra sätt kombinera ledarskap med dina administrativa uppgifter. Malte Månson i Karlskoga servar och reparerar alla märken. Det är mycket meriterande om du har kännedom eller erfarenhet av affärssystemet Kobra.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi tror att du besitter förmågan att identifiera problemområden och drivs av att hitta lösningar på dessa för att utveckla verksamheten och nå ekonomiska mål. I arbetet kommer du tillsammans med ditt team bestående av fyra mekaniker samt tre personer som jobbar mer administrativt med försäljning och slangservice. Verkstadschef kommer jobba tätt ihop med målet att leverera högkvalitativ service till våra kunder. Det är en trevlig arbetsgrupp med en stark teamkänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, känner du att detta är ett jobb för dig?

Vem är du?
Du som söker är en erfaren ledare med god kommunikativ förmåga som drivs av att nå organisatoriska och ekonomiska mål. Du har erfarenhet av administrativt arbete och kunskapen som krävs för att arbeta med budget, resultatuppföljning samt förmågan att kunna ta användning av nyckeltal i ditt beslutsfattande. Som ledare lägger du stor vikt vid att ”coacha” och utveckla dina medarbetare till att nå sin fulla potential. Vi tror att du är duktig socialt och har lätt att skapa goda relationer till såväl medarbetare som kunder. Frihet under ansvar är en typ av ansvar som tilltalar dig och ett arbetssätt där du kan nå din fulla potential i rollen som vår nya verkstadschef. För att lyckas i rollen så krävs ett stort mått av entreprenörskap och ett driv att ständigt utveckla verksamheten. Ta chansen idag och anslut till ett vinnande lag!

Om verksamheten
Malte Månson Verkstäder är ett 100-årigt företag som vårdar och utvecklar sin teamkänsla mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon. I dag finns Malte Månson på 13 orter i landet. Nu erbjuder de dig att få vara med i den spännande utvecklingen av deras verkstadskedja där kvalité och kundnöjdhet är ett stort fokus. De har många stora kunder, både lokalt och nationellt, och utvecklingsplanerna för framtiden ser riktigt lovande ut.


Tillsättning av tjänsten kommer ske omgående och vi tillämpar löpande urval, vi ber dig därför att skicka in din ansökan snarast på www.poolia.se Visa mindre