Lediga jobb som Kultur, media, design i Karlskoga

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Manusbearbetare/Tidkodare

Ansök    Aug 31    Km Studio AB    Redigerare
Vi söker en driven tidkodare till vår studio i Karlskoga. Din roll hos oss kommer att bestå av bearbetning av inkommande manus och material. Du kommer att förbereda manus för översättning och inspelning genom att placera ut tidkoder för såväl repliker som grafik, samt ansvara för diverse löpande korrigeringar av materialet under arbetets gång. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett bra språköra. Som tidkodare är dina främsta arbets... Visa mer
Vi söker en driven tidkodare till vår studio i Karlskoga. Din roll hos oss kommer att bestå av bearbetning av inkommande manus och material. Du kommer att förbereda manus för översättning och inspelning genom att placera ut tidkoder för såväl repliker som grafik, samt ansvara för diverse löpande korrigeringar av materialet under arbetets gång. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett bra språköra.
Som tidkodare är dina främsta arbetsverktyg dina ögon och öron, och det gäller att du klarar av att ta in och hantera många intryck samtidigt. Du ska separera olika roller och repliker i ett manus, och du måste kunna uppfatta eventuella felaktigheter i materialet. Det är ditt jobb att se till att materialet är så korrekt som möjligt innan manuset går vidare till översättning. Du kommer med andra ord vara en drivande kugge i dubbningsprocessen, då materialet du är med och skapar lägger grunden för alla kommande steg i produktionen.


Dina uppgifter
- Gå igenom inkommande manus, oftast på engelska
- Placera tidkoder vid replikers start och slutpunkt
- Korrigera eventuella felaktigheter i repliker och rollnamn
- Sätta ut tidkoder för grafik
- Rapportera eventuella problem i video och ljudmaterial

Dina egenskaper
- Du har intresse för såväl film som serier
- Du är systematisk och noggrann
- Du har god känsla för språk

Din kompetens
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Andra språkkunskaper är ett plus
- God datorvana Visa mindre

Barnbibliotekarie

Ansök    Sep 20    Karlskoga kommun    Bibliotekarie
Karlskoga bibliotek är hbtqi-certifierat samt arbetar fortlöpande med att stärka kunskapen om normkritiskt arbete och barnrättsfrågor. Du kommer att bli en del av en arbetsplats som med stort engagemang arbetar med frågor kring bemötande och inkludering. ARBETSUPPGIFTER Som bibliotekarie på Karlskoga bibliotek kommer du främst att arbeta läs- och språkfrämjande med och för små barn och vuxna i deras närhet. Genom ett utåtriktat arbete skapar du förutsät... Visa mer
Karlskoga bibliotek är hbtqi-certifierat samt arbetar fortlöpande med att stärka kunskapen om normkritiskt arbete och barnrättsfrågor. Du kommer att bli en del av en arbetsplats som med stort engagemang arbetar med frågor kring bemötande och inkludering.

ARBETSUPPGIFTER
Som bibliotekarie på Karlskoga bibliotek kommer du främst att arbeta läs- och språkfrämjande med och för små barn och vuxna i deras närhet. Genom ett utåtriktat arbete skapar du förutsättningar för att barns språk, fantasi och nyfikenhet utvecklas.

Tillsammans med andra aktörer arbetar du läs- och demokratifrämjande. En stor del i det läs- och språkfrämjande arbetet handlar om planering och genomförande av aktiviteter och ansvar för bibliotekets Äppelhylla. Du s eka arbeta för att tillgängliggöra bibliotekets tjänster som ger alla barn rätt till språk och utveckling.

Karlskoga bibliotek är en plats som välkomnar alla och vi vill att du delar vår syn på biblioteket som en demokratisk arena. Du bidrar till att uppfylla vårt mål att utveckla ett modernt och lättorienterat bibliotek där vi erbjuder medier och upplevelser
i en inkluderande och spännande miljö. I arbetet ingår informationstjänstgöring i bibliotekets informationsdisk, även kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Utbildad bibliotekarie med examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren anser relevant. Du har goda kunskaper om barnlitteratur och erfarenhet av att arbeta i olika samverkansgrupper och nätverk. Du arbetar alltid utifrån barnets perspektiv, förutsättningar och intressen. Du har förmågan att vara med och driva och utveckla bibliotekets barnverksamhet utifrån barnkonventionen och mänskliga rättigheter.

Som person är du kreativ, driven och har ett nyfiket och öppet förhållningssätt. Du tycker om ett utåtriktat arbete och att möta grupper både i och utanför biblioteket. Genom en god kommunikativ och pedagogisk förmåga kan du förmedla dina kunskaper såväl internt som externt.
B-Körkort krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av normkritiskt arbete och/eller arbete utifrån barnkonventionen.
Vi strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Kommunreporter

Ansök    Okt 17    NWT Media AB    Journalist/Reporter
Brinner du för den lokala journalistiken, då kanske just du är vår nya medarbetare?   Om NWT Media NWT Media AB är ett bolag inom NWT-koncernen som har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren. Inom koncernen driver vi verksamheter inom lokaljournalistik, marknadsföring, distribution och fastighetsförvaltning. Vi finns i Skaraborg, Dalsland och Värmland. Kärnan i vår verksamhet bygger på vårt samhällsuppdrag att stärka demokratin och stå som ... Visa mer
Brinner du för den lokala journalistiken, då kanske just du är vår nya medarbetare?

 

Om NWT Media
NWT Media AB är ett bolag inom NWT-koncernen som har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren.

Inom koncernen driver vi verksamheter inom lokaljournalistik, marknadsföring, distribution och fastighetsförvaltning. Vi finns i Skaraborg, Dalsland och Värmland.

Kärnan i vår verksamhet bygger på vårt samhällsuppdrag att stärka demokratin och stå som försvarare av den oberoende journalistiken. Vi bidrar till ett inkluderande samhälle där alla får vara delaktiga. Vårt starkast hållbarhetsverktyg är journalistiken, där våra redaktioner dagligen arbetar med att bevaka och engagerar sig i frågor som berör yttrandefrihet och andra hållbarhetsrelaterade frågor.

 

Om rollen
Vi är en redaktion med 14 medarbetare, den består bland annat av en sportredaktion, deskredaktion, lokalredaktion i Degerfors samt en fotograf.

Vårt journalistiska fokus ligger på vår sajt och där vill vi ge våra läsare full koll på vad som händer i just vårt område. Vi arbetar även med att publicera vår journalistik på andra sätt, som i poddar och på sociala medier. Vi kommer också ut som papperstidning 6 dagar i veckan.

Som kommunreporter får du det övergripande ansvaret för att – i samråd med nyhetschefen – bevaka Karlskoga kommun. En kommun som i valet 2018 för första gången fick ett borgerligt styre som regerar vidare i fyra år till. Det är en expansiv kommun där det byggs bostäder som aldrig förr och planeras för bland annat ny simhall. Försvarsindustrin är en viktig arbetsgivare och industrin i allmänhet skriker efter mer personal, något som förhoppningsvis ska hjälpa kommunstyret att nå målet om en växande befolkningsmängd.

Du kommer att läsa handlingar och bevaka presskonferenser, men allra viktigast är att du kan läsa det som inte är uttalat, att du hittar det som politiker och tjänstemän försöker dölja. En sådan granskning gjorde vi i våras och den slutade med att kommunens tre högsta tjänstemän tvingades sluta.

 

Om dig
Vi är en liten redaktion, så för att klara oss hjälps vi åt, täcker upp för varandra och delar med oss av den kunskap vi besitter. Men även om vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper,
ser vi även att du har:

- Journalistisk utbildning och erfarenhet från journalistiskt arbete

- Ett gott språk och förmåga att uttrycka dig i både skrift och bild

- Erfarenhet av att arbeta med sociala medier

- B-körkort

Vad är då viktigast och roligast? Rickard som lämnar oss säger att de viktigaste egenskaperna är lyhördhet och förmåga att läsa mellan raderna. Det roligaste med jobbet är utmaningen i det politiska spelet.

Låter det som något för dig? Tveka inte – ansök!

 
Övrigt
Har du frågor kontakta:

Chefredaktör Catarina Lindström, telefon 070-349 08 65 [email protected]

Nyhetschef Björn Mildh, telefon 0586-72 13 64 [email protected]           

Facklig representant Anders Persson SJF, telefon 0586,72 13 41  [email protected]

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga

Vi ser fram emot din ansökan senast 2022-11-07, vi kommer att hålla urval löpande. Visa mindre

Projektledare till KM Studio i Karlskoga

KM Studio har över 35 års erfarenhet från dubbning av storfilmer som Lejonkungen och Shrek, filmer och serier för Netflix samt program för flertalet barnkanaler. Förutom vid vårt huvudkontor i Karlskoga har vi inspelningsstudios i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Berlin. Och med hjälp av samarbetspartners i övriga länder kan vi erbjuda dubbning, voice-over, undertextning m.m. till över 40 språk. Vi behöver växa eftersom efterfrågan på våra upp... Visa mer
KM Studio har över 35 års erfarenhet från dubbning av storfilmer som Lejonkungen och Shrek, filmer och serier för Netflix samt program för flertalet barnkanaler. Förutom vid vårt huvudkontor i Karlskoga har vi inspelningsstudios i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Berlin. Och med hjälp av samarbetspartners i övriga länder kan vi erbjuda dubbning, voice-over, undertextning m.m. till över 40 språk.

Vi behöver växa eftersom efterfrågan på våra uppdrag ökar: Projektledare med placering i Karlskoga

Är du organiserad, stresstålig, gillar ansvar och älskar planering samt har förmåga att hålla många projekt igång samtidigt? Då kanske du är den vi söker som ny projektledare till KM Studio. Hos oss får du arbeta och utvecklas i en otroligt rolig bransch tillsammans med internationella kollegor och kunder. Du får jobba i ett växande företag som är i ständig utveckling. Du får möjlighet att lära dig en mängd olika arbetsuppgifter och vi ser gärna att du inte är rädd för att prova på nya saker. Som projektledare är du knutpunkten för samtliga involverade i de projekt du leder; Det är dig man vänder sig till vid frågor eller osäkerheter och det är du som är den gyllene länken i kedjan mellan kunder och interna avdelningar. Som projektledare ansvarar du för att allt kommer på plats i rätt tid.

Dina uppgifter
- Daglig kontakt med våra kunder, interna avdelningar och externa partners
- Sköta planering, lägga tidsplaner samt informera om, och följa upp dessa
- Söka information om, och besvara, frågor från interna såväl som externa led
- Att tillsammans med övriga projektledare ansvara för drift av produktion och följa upp eventuella avvikelser
- Sköta distribution av manus, video och ljudfiler, tidplaner och annan projektinformation

Dina egenskaper
- Du är systematisk och noggrann
- Du älskar att lösa problem
- Du kommunicerar tydligt och effektivt på engelska och svenska
- Du utstrålar serviceanda och är en god diplomat

Din kompetens
- Erfarenheter från projektledning eller samordnande uppgifter
- God datorvana samt goda kunskaper och relevant erfarenhet av arbete med diverse kontorsprogram så som Microsoft Excel, Microsoft Word m.fl.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är också meriterande.
- Utvecklad social och kommunikativ kompetens, samt effektiv i din egen planering

Låter det här som en spännande utmaning för dig?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-618 06 75. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 11/7 2022. Visa mindre

Sommarmusikanter Karlskoga

Medborgarskolan – där intresse blir kunskap Medborgarskolan ett av Sveriges ledande studieförbund som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. All vår verksamhet utvecklar och genomför vi utifrån vår värdegrund humanismen. Det gör vi genom att sätta individen i centrum, att vi tror på utveckling i samverkan och kunskapens egenvärde samt genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla självstän... Visa mer
Medborgarskolan – där intresse blir kunskap
Medborgarskolan ett av Sveriges ledande studieförbund som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. All vår verksamhet utvecklar och genomför vi utifrån vår värdegrund humanismen. Det gör vi genom att sätta individen i centrum, att vi tror på utveckling i samverkan och kunskapens egenvärde samt genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla självständiga, modiga människor.

Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till organisationens utveckling och arbetar aktivt med att skapa individuella möjligheter för varje medarbetare till kontinuerlig utveckling. Vi har en stark vilja och driv att ligga i framkant för att skapa morgondagens lärande.


Medborgarskolan söker sommarmusikanter i åldern 13 till 18 år som kan åka runt och spela och sjunga på våra äldre- och gruppboenden runtom i Karlskoga. Denna verksamhet har vi haft i många år där ungdomarna med sina framträdanden sätter guldkant på tillvaron för de boende. Veckorna som är aktuella är v.25-32.

Ungdomarna jobbar tre och tre och framför på varje boende/avdelning sång och musik under 30 minuter.

Det är ett självständigt jobb med mycket eget ansvar och det krävs att du i viss mån kan ta egna initiativ. Du måste kunna sjunga eller spela. Det är bra att ha eget instrument, och ett instrument som enkelt går att transportera. Arbetet är baserat på att ni går eller cyklar.

Vi vågar lova dig en rolig upplevelse med musiken i fokus och en merit till framtida cv:n!

Varaktighet & arbetstid

Denna tjänst är inte en heltidstjänst utan bör ses som en extrainkomst. Vi använder oss av kollektivavtal, Cirkelledaravtalet & du som musikant blir du objektanställd.

Vi hanterar din ansökan omgående och intervjuer sker löpande


Medborgarskolan är en ideell bildnings- och utbildningsorganisation med en humanistisk värdegrund. Vi vill vara den självklara mötesplatsen för människor som vill utvecklas och skaffa kunskap. Medborgarskolan har en total omsättning på c:a 500 mkr och har ca 220 000 kursdeltagare. Visa mindre

Teknisk Videofotograf/Redigerare

Ansök    Jul 4    SAAB Bofors Test Center AB    Fotograf
Saab Bofors Test Center AB är ett företag i Karlskoga med 85 anställda. Vi är ett högteknologiskt företag i försvarsindustrin som provar allt från civila produkter till missiler och ammunition. Vi är en växande internationell aktör inom provningsområdet med mycket gott renommé’. En bakgrund och erfarenhet inom video/redigering är mycket meriterande. Du bedriver mycket av den dagliga verksamheten utomhus för att sedan redigera filmmaterialet i vår rediger... Visa mer
Saab Bofors Test Center AB är ett företag i Karlskoga med 85 anställda. Vi är ett högteknologiskt företag i försvarsindustrin som provar allt från civila produkter till missiler och ammunition. Vi är en växande internationell aktör inom provningsområdet med mycket gott renommé’. En bakgrund och erfarenhet inom video/redigering är mycket meriterande.


Du bedriver mycket av den dagliga verksamheten utomhus för att sedan redigera filmmaterialet i vår redigeringsstudio.


Om du har ingenjörsexamen med ett stort intresse för videoteknik så kan du också vara den person vi söker.


Du skall ha lätt för att kommunicera med andra medarbetare och kunder i såväl tal som skrift. God social förmåga är ett krav då vi hela tiden jobbar i projekt när provning bedrivs.


Försvarsindustrin ställer höga krav på säkerhet vilket innebär att du endast kan ha svenskt medborgarskap.


Avdelning ”Mät, Foto och Miljötålighetsteknik” består idag av 20st personer varav 6st fotografer och har ett brett ansvarsområde innefattande bland annat registrering av snabba förlopp. Med hjälp av våra mätsystem och höghastighetsvideokameror dokumenterar vi snabba förlopp för vidare utvärdering. Filmning med video är också vanligt förekommande.


Din roll
Arbetet innebär täta kontakter med våra kunder vilka ofta är konstruktörer eller projektledare inom militär eller civil industri.
Som fotograf deltar du i utvecklingscykelns alla faser och även när produkten går in i produktion.
Huvudtemat för tjänsten är att med hjälp av video och höghastighetsvideo dokumentera provning och redigera materialet åt kunden.
Tjänsteresor både inom och utom Sverige förekommer men i huvudsak så bedrivs verksamheten på vårt provningsområde i Karlskoga. Visa mindre

Manusbearbetare/Tidkodare

Ansök    Feb 18    Km Studio AB    Redigerare
Vi söker en driven tidkodare till vår studio i Karlskoga. Din roll hos oss kommer att bestå av bearbetning av inkommande manus och material. Du kommer att förbereda manus för översättning och inspelning genom att placera ut tidkoder för såväl repliker som grafik, samt ansvara för diverse löpande korrigeringar av materialet under arbetets gång. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett bra språköra. Som tidkodare är dina främsta arbets... Visa mer
Vi söker en driven tidkodare till vår studio i Karlskoga. Din roll hos oss kommer att bestå av bearbetning av inkommande manus och material. Du kommer att förbereda manus för översättning och inspelning genom att placera ut tidkoder för såväl repliker som grafik, samt ansvara för diverse löpande korrigeringar av materialet under arbetets gång. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett bra språköra.
Som tidkodare är dina främsta arbetsverktyg dina ögon och öron, och det gäller att du klarar av att ta in och hantera många intryck samtidigt. Du ska separera olika roller och repliker i ett manus, och du måste kunna uppfatta eventuella felaktigheter i materialet. Det är ditt jobb att se till att materialet är så korrekt som möjligt innan manuset går vidare till översättning. Du kommer med andra ord vara en drivande kugge i dubbningsprocessen, då materialet du är med och skapar lägger grunden för alla kommande steg i produktionen.


Dina uppgifter
- Gå igenom inkommande manus, oftast på engelska
- Placera tidkoder vid replikers start och slutpunkt
- Korrigera eventuella felaktigheter i repliker och rollnamn
- Sätta ut tidkoder för grafik
- Rapportera eventuella problem i video och ljudmaterial

Dina egenskaper
- Du har intresse för såväl film som serier
- Du är systematisk och noggrann
- Du har god känsla för språk

Din kompetens
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Andra språkkunskaper är ett plus
- God datorvana Visa mindre

Projektledare till KM Studio i Karlskoga

KM Studio har över 35 års erfarenhet från dubbning av storfilmer som Lejonkungen och Shrek, filmer och serier för Netflix samt program för flertalet barnkanaler. Förutom vid vårt huvudkontor i Karlskoga har vi inspelningsstudios i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Berlin. Och med hjälp av samarbetspartners i övriga länder kan vi erbjuda dubbning, voice-over, undertextning m.m. till över 40 språk. För placering i Karlskoga söker vi nu en Projektle... Visa mer
KM Studio har över 35 års erfarenhet från dubbning av storfilmer som Lejonkungen och Shrek, filmer och serier för Netflix samt program för flertalet barnkanaler. Förutom vid vårt huvudkontor i Karlskoga har vi inspelningsstudios i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Berlin. Och med hjälp av samarbetspartners i övriga länder kan vi erbjuda dubbning, voice-over, undertextning m.m. till över 40 språk. För placering i Karlskoga söker vi nu en Projektledare: Är du organiserad, stresstålig, gillar ansvar och älskar planering samt har förmåga att hålla många projekt igång samtidigt? Då kanske du är den vi söker som ny projektledare till KM Studio. Hos oss får du arbeta och utvecklas i en otroligt rolig bransch tillsammans med internationella kollegor och kunder. Du får jobba i ett växande företag som är i ständig utveckling. Du får möjlighet att lära dig en mängd olika arbetsuppgifter och vi ser gärna att du inte är rädd för att prova på nya saker. Som projektledare är du knutpunkten för samtliga involverade i de projekt du leder; Det är dig man vänder sig till vid frågor eller osäkerheter och det är du som är den gyllene länken i kedjan mellan kunder och interna avdelningar. Som projektledare ansvarar du för att allt kommer på plats i rätt tid.

Dina uppgifter
- Daglig kontakt med våra kunder, interna avdelningar och externa partners
- Sköta planering, lägga tidsplaner samt informera om, och följa upp dessa
- Söka information om, och besvara, frågor från interna såväl som externa led
- Att tillsammans med övriga projektledare ansvara för drift av produktion och följa upp eventuella avvikelser
- Sköta distribution av manus, video och ljudfiler, tidplaner och annan projektinformation

Dina egenskaper
- Du är systematisk och noggrann
- Du älskar att lösa problem
- Du kommunicerar tydligt och effektivt på engelska och svenska
- Du utstrålar serviceanda och är en god diplomat

Din kompetens
- Erfarenheter från projektledning eller samordnande uppgifter
- God datorvana samt goda kunskaper och relevant erfarenhet av arbete med diverse kontorsprogram så som Microsoft Excel, Microsoft Word m.fl.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är också meriterande.
- Utvecklad social och kommunikativ kompetens, samt effektiv i din egen planering

Låter det här som en spännande utmaning för dig?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-618 06 75. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 11/3 2022. Visa mindre

Medieproducent med inriktning mot nätbaserat lärande och videoproduktion

Karlskoga kommun ska inrätta en tjänst för att utveckla och stödja förvaltningarnas arbete med att utveckla digitala utbildningar. Vi söker en person som drivs av att hitta innovativa och pedagogiska lösningar med hjälp av olika digitala uttrycksmedel. I uppdraget ingår det att utbilda personer i arbetsprocessen kring att skapa pedagogiskt material men också medverka som produktionsstöd. I tjänsten ingår det också att medverka bakom som framför kameran i ... Visa mer
Karlskoga kommun ska inrätta en tjänst för att utveckla och stödja förvaltningarnas arbete med att utveckla digitala utbildningar. Vi söker en person som drivs av att hitta innovativa och pedagogiska lösningar med hjälp av olika digitala uttrycksmedel.
I uppdraget ingår det att utbilda personer i arbetsprocessen kring att skapa pedagogiskt material men också medverka som produktionsstöd. I tjänsten ingår det också att medverka bakom som framför kameran i olika produktioner samt delta i utvecklingsarbete inom Virtual reality (VR) och Augmented reality (AR).
Tjänsten kommer att vara placerad inom vuxenutbildningen Vuxnas lärande men i tjänsten ingår det att arbeta övergripande inom den kommunala organisationen.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med personal i verksamheten kommer du utbilda och stödja personer med att skapa och utveckla digitala utbildningar inom deras respektive verksamheter. I tjänsten ingår det också att du ska planera, producera och färdigställa nätbaserat utbildningsmaterial och videoprojekt på uppdrag.
I kontakten med uppdragsgivaren kommer du att ha en konsulterande roll gällande pedagogiska och tekniska frågor.
I uppdraget ingår det resor.

KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom media/journalistik med inriktning mot rörlig bild, animation eller liknande som bedöms vara relevant för tjänsten. Erfarenhet av att förmedla budskap visuellt och pedagogiskt i digitala kanaler är meriterande. Du skall ha goda kunskaper i flertal av följande områden: foto-, video- och ljudproduktion, animation och grafisk design. Vi ser att du har tidigare erfarenhet med att arbeta med rörliga bilder från manus till färdig produktion.
Du som får denna tjänst är driven, flexibel och trygg i att arbeta självständigt, driva processer och klarar av att slutföra uppdrag och projekt.
Meriterande är pedagogisk bakgrund. Det är också meriterande om du har medverkat bakom såväl som framför kameran i olika typer av utbildnings- och/eller videoreportage.

Vi ser gärna din portfolio, bifoga länk i ansökan och beskriv din arbetsinsats i de olika produktionerna.
B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Karlskoga Tidning/Kuriren söker sommarvikarier

Ansök    Jan 18    NWT Media AB    Journalist/Reporter
Vi är i första hand på jakt efter sommarvikarier, men har också behov av inhoppare som kan komma med kort varsel och vikarier för längre  perioder till vår redaktion i Karlskoga. Vi söker både allmän- och sportreportrar. Om rollen Vi är en liten redaktion och du får varierande arbetsuppgifter och stort ansvar. Du planerar själv dina artiklar för publicering både digitalt och i papper. Alla reportrar förväntas kunna fotografera och utföra bildbehandling... Visa mer
Vi är i första hand på jakt efter sommarvikarier, men har också behov av inhoppare som kan komma med kort varsel och vikarier för längre  perioder till vår redaktion i Karlskoga.

Vi söker både allmän- och sportreportrar.

Om rollen
Vi är en liten redaktion och du får varierande arbetsuppgifter och stort ansvar. Du planerar själv dina artiklar för publicering både digitalt och i papper. Alla reportrar förväntas kunna fotografera och utföra bildbehandling själva.

Vem söker vi?
Du har relevant utbildning och erfarenhet eller läser just nu en utbildning med siktet inställt på att jobba inom media. Körkort är ett krav.

Intresserad?
Har du frågor kan du kontakta chefredaktör Catarina Lindström, 0586-721 330, [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan senast 1 mars 2022, vi kommer att hålla urval löpande.

 

Karlskoga Tidning/Kuriren är den största och ledande tidningen i Karlskoga-Degerfors-området. Sex dagar i veckan gör vi välmatade tidningar med både små och stora nyheter från hela vårt spridningsområde. KT-Kuriren ingår i NWT Media AB. Visa mindre

Vi söker Karlskogas trevligaste fotograf!

Ansök    Feb 7    Exakta Photo AB    Fotograf
Fotograf, ett drömyrke för dig? Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Karlskoga med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år. Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba... Visa mer
Fotograf, ett drömyrke för dig?
Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Karlskoga med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.
Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v32 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ljudtekniker

Ansök    Feb 14    Km Studio AB    Mixare, ljudtekniker
KM Studio har över 35 års erfarenhet från dubbning av storfilmer som Lejonkungen och Shrek, filmer och serier för Netflix samt program för flertalet barnkanaler. Förutom vid vårt huvudkontor i Karlskoga har vi inspelningsstudios i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Berlin. Och med hjälp av samarbetspartners i övriga länder kan vi erbjuda dubbning, voice-over, syntolkning, undertextning m.m. till över 40 språk. Ljudtekniker: För placering vid vår... Visa mer
KM Studio har över 35 års erfarenhet från dubbning av storfilmer som Lejonkungen och Shrek, filmer och serier för Netflix samt program för flertalet barnkanaler. Förutom vid vårt huvudkontor i Karlskoga har vi inspelningsstudios i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Berlin. Och med hjälp av samarbetspartners i övriga länder kan vi erbjuda dubbning, voice-over, syntolkning, undertextning m.m. till över 40 språk.


Ljudtekniker:
För placering vid vårt huvudkontor i Karlskoga söker vi nu en positiv och kreativ ljudtekniker som ska få vara med och göra vårt starka team ännu starkare. Du har goda kunskaper i dagens främsta ljudprogram. Du är välorganiserad, självgående, ansvarsfull och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
Hos oss får du arbeta och utvecklas i en otroligt rolig bransch tillsammans med internationella kollegor och kunder. Du får jobba i ett växande företag som är i ständig utveckling. Du får möjlighet att lära dig en mängd olika arbetsuppgifter och vi ser gärna att du inte är rädd för att prova på nya saker.
Som ljudtekniker är du med och direkt påverkar slutprodukten. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara editering och mix av inspelat ljud och att kvalitetssäkra produkten genom att hitta och åtgärda eventuella fel innan leverans till slutkund. Du kommer, i viss mån, även få spela in och regissera skådespelare i våra väl utrustade inspelningsstudios.


Dina uppgifter
- Editering, sång och dialog
- Mix, sång och dialog
- Kvalitetssäkring och uppföljning
- Inspelning och regi av sång och dialog

Dina egenskaper
- Du är systematisk och noggrann
- Du är musikalisk och har öra för ljud
- Du har känsla för språk
- Du älskar att lösa problem och är en god diplomat

Din kompetens
- Du har goda kunskaper i svenska och engelska
- Du har god vana att arbeta i Nuendo, Cubase och/eller Pro Tools
- Erfarenhet av dubbning och/eller filmljud är meriterande Visa mindre

Skolbibliotekarie till gymnasieskolan

Ansök    Okt 19    Karlskoga kommun    Skolbibliotekarie
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat fö... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla.ARBETSUPPGIFTER
• Ansvara för skolans bibliotek med sedvanliga bibliotekarieuppgifter.
• Katalogisering ingår i arbetsuppgifterna och därför är det önskvärt med erfarenhet av bibliotekssystemet book-it.
• I tjänsten ingår elevkontakter t.ex. i form av informationssökning, bokprat, bokcirklar m.m.
• Samarbete med lärarna t.ex. i form av att ta fram litteratur till ett visst område eller annat informationsutbyte.
• Bibliotekarien ansvarar också för att tillsammans med förvaltningens kommunikatör uppdatera skolan hemsida.

KVALIFIKATIONER
Utbildad bibliotekarie. Erfarenhet från arbete på gymnasiebibliotek är meriterande. Som person behöver du tycka om och se det värdefulla i att samarbeta med andra.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Reporter ung målgrupp

Ansök    Dec 21    NWT Media AB    Journalist/Reporter
Vi satsar på att nå en yngre målgrupp KT-Kuriren är den ledande nyhetsförmedlaren i Karlskoga och Degerfors. Vi hör till NWT Media AB,  det största mediahuset i Sverige utanför Stockholm, Göteborg och Skåne. Vi har redaktion i båda kommunerna och är ett gäng som jobbar aktivt med att nå vår publik via fler kanaler. Vi jobbar på webben, Facebook och Instagram och har även gjort studioprogram kring Degerfors IF under deras allsvenska säsong. Ett av våra ... Visa mer
Vi satsar på att nå en yngre målgrupp
KT-Kuriren är den ledande nyhetsförmedlaren i Karlskoga och Degerfors.

Vi hör till NWT Media AB,  det största mediahuset i Sverige utanför Stockholm, Göteborg och Skåne.

Vi har redaktion i båda kommunerna och är ett gäng som jobbar aktivt med att nå vår publik via fler kanaler. Vi jobbar på webben, Facebook och Instagram och har även gjort studioprogram kring Degerfors IF under deras allsvenska säsong. Ett av våra viktigaste mål är att föryngra vår publik.

KT-Kuriren är en familjär arbetsplats vars arbetsklimat präglas av engagemang, hjärta och driv.

Du erbjuds här:
Ett uppdrag där du får stor möjlighet att vara med och forma vårt arbete i den satsning vi gör för att få ett yngre perspektiv på vår journalistik. Ditt huvuduppdrag blir att berätta mer om det som på riktigt är relevant och intressant för karlskogingar och degerforsare mellan 20 och 35 år. Du gillar att jobba i team och du kommer att producera såväl raka nyheter som roliga nyheter, granskning och personliga reportage. Då vi är en liten redaktion är det en förutsättning att du är flexibel och redo att rycka in var som helst på redaktionen.

Du är:
Samhällsintresserad och en person med stort eget driv och en vilja att förnya vår journalistik. Du vet vad som engagerar den aktuella målgruppen och hur vi når dem. Du följer trender och är en lagspelare som är bra på att skapa och underhålla många personliga kontakter.

Du har:
Journalistutbildning eller motsvarande och god kunskap om digitala och sociala medier. Publicistiskt omdöme och god känsla för svenska språket. Du är en duktig fotograf, har körkort och testar gärna nya idéer och arbetssätt.

Intresserad?
Har du frågor kan du kontakta chefredaktör  Catarina Lindström, 070-3490865 [email protected] eller nyhetschef Björn Mildh 0586–721364 [email protected]

Facklig kontaktperson är Anders Persson 0586-721341.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlskoga.

Vi ser fram emot din ansökan senast 15 januari vi kommer att hålla urval löpande. Visa mindre

Manusbearbetare/Tidkodare

Ansök    Nov 3    Km Studio AB    Redigerare
Vi söker en driven tidkodare till vår studio i Karlskoga. Din roll hos oss kommer att bestå av bearbetning av inkommande manus och material. Du kommer att förbereda manus för översättning och inspelning genom att placera ut tidkoder för såväl repliker som grafik, samt ansvara för diverse löpande korrigeringar av materialet under arbetets gång. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett bra språköra. Som tidkodare är dina främsta arbets... Visa mer
Vi söker en driven tidkodare till vår studio i Karlskoga. Din roll hos oss kommer att bestå av bearbetning av inkommande manus och material. Du kommer att förbereda manus för översättning och inspelning genom att placera ut tidkoder för såväl repliker som grafik, samt ansvara för diverse löpande korrigeringar av materialet under arbetets gång. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett bra språköra.
Som tidkodare är dina främsta arbetsverktyg dina ögon och öron, och det gäller att du klarar av att ta in och hantera många intryck samtidigt. Du ska separera olika roller och repliker i ett manus, och du måste kunna uppfatta eventuella felaktigheter i materialet. Det är ditt jobb att se till att materialet är så korrekt som möjligt innan manuset går vidare till översättning. Du kommer med andra ord vara en drivande kugge i dubbningsprocessen, då materialet du är med och skapar lägger grunden för alla kommande steg i produktionen.


Dina uppgifter
- Gå igenom inkommande manus, oftast på engelska
- Placera tidkoder vid replikers start och slutpunkt
- Korrigera eventuella felaktigheter i repliker och rollnamn
- Sätta ut tidkoder för grafik
- Rapportera eventuella problem i video och ljudmaterial

Dina egenskaper
- Du har intresse för såväl film som serier
- Du är systematisk och noggrann
- Du har god känsla för språk

Din kompetens
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Andra språkkunskaper är ett plus
- God datorvana Visa mindre

Reporter för snabba nyheter till KT-Kuriren

Ansök    Maj 24    NWT Media AB    Journalist/Reporter
KT-Kuriren söker Reporter för snabba nyheter Var med och utveckla oss till den mest angelägna digitala nyhetsplatsen i Karlskoga och Degerfors Vi är 13 personer som arbetar på redaktionen i Karlskoga, vi har också en lokalredaktion i Degerfors. Vi är en arbetsplats med många viljor och åsikter men med ett gemensamt mål; att skapa den bästa lokaljournalistik vi kan. Du erbjuds här: Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb med fokus online, vi ska vara både ... Visa mer
KT-Kuriren söker

Reporter för snabba nyheter
Var med och utveckla oss till den mest angelägna digitala nyhetsplatsen i Karlskoga och Degerfors

Vi är 13 personer som arbetar på redaktionen i Karlskoga, vi har också en lokalredaktion i Degerfors.

Vi är en arbetsplats med många viljor och åsikter men med ett gemensamt mål; att skapa den bästa lokaljournalistik vi kan.

Du erbjuds här:
Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb med fokus online, vi ska vara både snabbast och vassast. Merparten av jobbet görs från desken i Karlskoga och det handlar om att hela tiden se till att KT-Kurirens plattformar är uppdaterade med senaste nytt. Du kommer att arbeta nära nyhetschefen med ansvar för våra digitala plattformar.

Du har:
Du som ska passa in hos oss måste vara självgående, flexibel och med en vass nyhetsnäsa. Du skriver snabbt och säkert, är mycket duktig på rubriker och vinklar och du vet hur en story bäst presenteras digitalt. Du måste kunna göra en självständig omvärldsanalys och ha kunskap om allt från kommunal organisation till sport. Har du erfarenhet av arbete med sociala medier är det mycket meriterande. Vi förutsätter att du har adekvat utbildning eller mångårig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Körkort är ett krav.

Intresserad?
Har du frågor kontakta chefredaktör Catarina Lindström, [email protected], 070-3490865 eller nyhetschef Björn Mildh [email protected], 070-3923315.

Facklig kontakt är Anders Persson [email protected] 070-6279823.

Tjänsten är en tillsvidareanställning/tidsbegränsad anställning med placering i Karlskoga.

Vi ser fram emot din ansökan senast 13 juni 2021, men sök så snart du kan, vi kommer att hålla urval löpande.NWT Media AB består av 16 lokala mediehus i Värmland, Dalsland och Skaraborg som levererar lokal journalistik via sajter, appar och printprodukter. NWT Media arbetar dessutom med försäljning av marknadsföring och medieproduktion. Visa mindre

Vi söker Karlskogas gladaste fotograf!

Ansök    Jul 12    EMOR AB    Fotograf
Fotograf, ett drömyrke för dig? Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Karlskoga med omnejd. Exakta Photo är Sveriges ledande skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år. Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna job... Visa mer
Fotograf, ett drömyrke för dig?
Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Karlskoga med omnejd. Exakta Photo är Sveriges ledande skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.
Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v32 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare till KM Studio i Karlskoga

KM Studio har över 35 års erfarenhet från dubbning av storfilmer som Lejonkungen och Shrek, filmer och serier för Netflix samt program för flertalet barnkanaler. Förutom vid vårt huvudkontor i Karlskoga har vi inspelningsstudios i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Berlin. Och med hjälp av samarbetspartners i övriga länder kan vi erbjuda dubbning, voice-over, undertextning m.m. till över 40 språk. För placering i Karlskoga söker vi nu en Projektle... Visa mer
KM Studio har över 35 års erfarenhet från dubbning av storfilmer som Lejonkungen och Shrek, filmer och serier för Netflix samt program för flertalet barnkanaler. Förutom vid vårt huvudkontor i Karlskoga har vi inspelningsstudios i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Berlin. Och med hjälp av samarbetspartners i övriga länder kan vi erbjuda dubbning, voice-over, undertextning m.m. till över 40 språk. För placering i Karlskoga söker vi nu en Projektledare: Är du organiserad, stresstålig, gillar ansvar och älskar planering samt har förmåga att hålla många projekt igång samtidigt? Då kanske du är den vi söker som ny projektledare till KM Studio. Hos oss får du arbeta och utvecklas i en otroligt rolig bransch tillsammans med internationella kollegor och kunder. Du får jobba i ett växande företag som är i ständig utveckling. Du får möjlighet att lära dig en mängd olika arbetsuppgifter och vi ser gärna att du inte är rädd för att prova på nya saker. Som projektledare är du knutpunkten för samtliga involverade i de projekt du leder; Det är dig man vänder sig till vid frågor eller osäkerheter och det är du som är den gyllene länken i kedjan mellan kunder och interna avdelningar. Som projektledare ansvarar du för att allt kommer på plats i rätt tid.

Dina uppgifter
- Daglig kontakt med våra kunder, interna avdelningar och externa partners
- Sköta planering, lägga tidsplaner samt informera om, och följa upp dessa
- Söka information om, och besvara, frågor från interna såväl som externa led
- Att tillsammans med övriga projektledare ansvara för drift av produktion och följa upp eventuella avvikelser
- Sköta distribution av manus, video och ljudfiler, tidplaner och annan projektinformation

Dina egenskaper
- Du är systematisk och noggrann
- Du älskar att lösa problem
- Du kommunicerar tydligt och effektivt på engelska och svenska
- Du utstrålar serviceanda och är en god diplomat

Din kompetens
- Erfarenheter från projektledning eller samordnande uppgifter
- God datorvana samt goda kunskaper och relevant erfarenhet av arbete med diverse kontorsprogram så som Microsoft Excel, Microsoft Word m.fl.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är också meriterande.
- Utvecklad social och kommunikativ kompetens, samt effektiv i din egen planering

Låter det här som en spännande utmaning för dig?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 31/5 2021. Visa mindre

TEKNIKINFORMATÖR

Beskrivning Vår kund behöver en duktig Teknikinformatör för bla uppdatering av manualer. Arbetsuppgifter  Du kommer arbeta med teknisk information som tex manualer och övriga tekniska dokument. Kvalifikationer Du skall vara en duktig tekniker men också en god pedagog som kan förklara komplexa tekniska förhållanden. Och få ned det i skrift. Villkor Marknadsmässig lön och ev. övriga villkor Vi behöver dig nu! Har du frågor så hör av dig till Henrik N... Visa mer
Beskrivning
Vår kund behöver en duktig Teknikinformatör för bla uppdatering av manualer.

Arbetsuppgifter 
Du kommer arbeta med teknisk information som tex manualer och övriga tekniska dokument.

Kvalifikationer
Du skall vara en duktig tekniker men också en god pedagog som kan förklara komplexa tekniska förhållanden. Och få ned det i skrift.

Villkor
Marknadsmässig lön och ev. övriga villkor

Vi behöver dig nu!

Har du frågor så hör av dig till Henrik Nitz 070-160 20 91

  

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Vi söker Karlskogas gladaste fotograf!

Ansök    Mar 1    EMOR AB    Fotograf
Fotograf, ett drömyrke för dig? Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Karlskoga med omnejd. Exakta Photo är Sveriges ledande skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år. Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna job... Visa mer
Fotograf, ett drömyrke för dig?
Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Karlskoga med omnejd. Exakta Photo är Sveriges ledande skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.
Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v32 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Manusbearbetare/Tidkodare

Ansök    Apr 30    Km Studio AB    Redigerare
Vi söker en driven tidkodare till vår studio i Karlskoga. Din roll hos oss kommer att bestå av bearbetning av inkommande manus och material. Du kommer att förbereda manus för översättning och inspelning genom att placera ut tidkoder för såväl repliker som grafik, samt ansvara för diverse löpande korrigeringar av materialet under arbetets gång. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett bra språköra. Som tidkodare är dina främsta arbets... Visa mer
Vi söker en driven tidkodare till vår studio i Karlskoga. Din roll hos oss kommer att bestå av bearbetning av inkommande manus och material. Du kommer att förbereda manus för översättning och inspelning genom att placera ut tidkoder för såväl repliker som grafik, samt ansvara för diverse löpande korrigeringar av materialet under arbetets gång. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett bra språköra.
Som tidkodare är dina främsta arbetsverktyg dina ögon och öron, och det gäller att du klarar av att ta in och hantera många intryck samtidigt. Du ska separera olika roller och repliker i ett manus, och du måste kunna uppfatta eventuella felaktigheter i materialet. Det är ditt jobb att se till att materialet är så korrekt som möjligt innan manuset går vidare till översättning. Du kommer med andra ord vara en drivande kugge i dubbningsprocessen, då materialet du är med och skapar lägger grunden för alla kommande steg i produktionen.


Dina uppgifter
- Gå igenom inkommande manus, oftast på engelska
- Placera tidkoder vid replikers start och slutpunkt
- Korrigera eventuella felaktigheter i repliker och rollnamn
- Sätta ut tidkoder för grafik
- Rapportera eventuella problem i video och ljudmaterial

Dina egenskaper
- Du har intresse för såväl film som serier
- Du är systematisk och noggrann
- Du har god känsla för språk

Din kompetens
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Andra språkkunskaper är ett plus
- God datorvana Visa mindre

Manusbearbetare/Tidkodare

Ansök    Sep 16    Km Studio AB    Redigerare
Vi söker en driven tidkodare till vår studio i Karlskoga. Din roll hos oss kommer att bestå av bearbetning av inkommande manus och material. Du kommer att förbereda manus för översättning och inspelning genom att placera ut tidkoder för såväl repliker som grafik, samt ansvara för diverse löpande korrigeringar av materialet under arbetets gång. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett bra språköra. Som tidkodare är dina främsta arbets... Visa mer
Vi söker en driven tidkodare till vår studio i Karlskoga. Din roll hos oss kommer att bestå av bearbetning av inkommande manus och material. Du kommer att förbereda manus för översättning och inspelning genom att placera ut tidkoder för såväl repliker som grafik, samt ansvara för diverse löpande korrigeringar av materialet under arbetets gång. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett bra språköra.
Som tidkodare är dina främsta arbetsverktyg dina ögon och öron, och det gäller att du klarar av att ta in och hantera många intryck samtidigt. Du ska separera olika roller och repliker i ett manus, och du måste kunna uppfatta eventuella felaktigheter i materialet. Det är ditt jobb att se till att materialet är så korrekt som möjligt innan manuset går vidare till översättning. Du kommer med andra ord vara en drivande kugge i dubbningsprocessen, då materialet du är med och skapar lägger grunden för alla kommande steg i produktionen.


Dina uppgifter
- Gå igenom inkommande manus, oftast på engelska
- Placera tidkoder vid replikers start och slutpunkt
- Korrigera eventuella felaktigheter i repliker och rollnamn
- Sätta ut tidkoder för grafik
- Rapportera eventuella problem i video och ljudmaterial

Dina egenskaper
- Du har intresse för såväl film som serier
- Du är systematisk och noggrann
- Du har god känsla för språk

Din kompetens
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Andra språkkunskaper är ett plus
- God datorvana Visa mindre

Teknikinformatör till internationellt företag i Karlskoga

Ansök    Sep 29    AxÖ Consulting AB    Teknikinformatör
AxÖ Consulting AB har gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag. För ett konsultuppdrag söker vi nu en erfaren teknikinformatör som vars hu... Visa mer
AxÖ Consulting AB har gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen.

Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

För ett konsultuppdrag söker vi nu en erfaren teknikinformatör som vars huvudsakliga uppgift är att tydligt och lättförståeligt producera användarvänliga projektdokument.

Vi söker dig:

- Som har god teknisk förståelse och utmärkt förmåga att formulera dig på ett lättbegripligt sätt på både engelska och svenska
- Du är van vid översättning av avancerad teknisk dokumentation

Som person är du drivande, flexibel och arbetar strukturerat. Arbetet sker ofta i projektform och ställer krav på bra samarbetsförmåga. Med många parallellt löpande projekt så bör du vara självgående och ta ansvar för din leverans. Eftersom språket är teknikredaktörens viktigaste verktyg, måste du också ha en fallenhet för att kommunicera i framförallt text men också i bild. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå till årsskiftet med chanser till förlängning. Frågor om tjänsten besvaras av vår konsultchef, Angelica Mäenpää på [email protected]

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här?

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Bibliotekarie till läs- och språkfrämjande med/för barn

Ansök    Okt 19    Karlskoga kommun    Bibliotekarie
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Kultur- och föreningsförvaltningen ansvarar för uppdrag inom området ... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Kultur- och föreningsförvaltningen ansvarar för uppdrag inom området kultur och förening i Karlskoga, och erbjuder i egen regi verksamheter i form av badhus, kulturskola, konsthall och bibliotek. Därtill erbjuder vi föreningsstöd och service inom områden såsom: spår- och vandringsleder, badstränder, utegym, skatepark, gräs- och konstgräsplaner, anläggningar, lokaler, museum och värnar om Karlskogas kulturarv. Vi skapar även förutsättningar för olika upplevelser genom lovverksamhet, evenemang och bidrag till civilsamhället.

Karlskoga bibliotek har hbtq-certifierat sin verksamhet och ett pågående implementeringsarbete för att stärka kunskapen om normkritiskt arbete samt barnrättsfrågor utifrån barnkonventionen pågår. Du kommer att bli en del av en arbetsplats som med stort engagemang arbetar med frågor kring bemötande och inkludering.

ARBETSUPPGIFTER
Som bibliotekarie på Karlskoga bibliotek kommer du främst att arbeta läs- och språkfrämjande med och för små barn och vuxna i deras närhet. Genom ett utåtriktat arbete skapar du förutsättningar för att barns språk, fantasi och nyfikenhet utvecklas.

Tillsammans med andra aktörer arbetar du läs- och demokratifrämjande. En stor del i det läs- och språkfrämjande arbetet handlar om planering och genomförande av aktiviteter och ansvar för bibliotekets Äppelhylla. Du ska arbeta för att tillgängliggöra bibliotekets tjänster som ger alla barn rätt till språk och utveckling.

Karlskoga bibliotek är en plats som välkomnar alla och vi vill att du delar vår syn på biblioteket som en demokratisk arena. Du bidrar till att uppfylla vårt mål att utveckla ett modernt och lättorienterat bibliotek där vi erbjuder medier och upplevelser i en inkluderande och spännande miljö.
I arbetet ingår informationstjänstgöring i bibliotekets informationsdisk, även kvällar och helger enligt schema.

KVALIFIKATIONER
Utbildad bibliotekarie med examen i biblioteks- och informationsvetenskap.
Du har goda kunskaper om barnlitteratur och erfarenhet av att arbeta i olika samverkansgrupper och nätverk. Du arbetar alltid utifrån barnets perspektiv, förutsättningar och intressen. Du har förmågan att vara med och driva och utveckla bibliotekets barnverksamhet utifrån barnkonventionen och mänskliga rättigheter.

Som person är du kreativ, driven och har ett nyfiket och öppet förhållningssätt. Du tycker om ett utåtriktat arbete och att möta grupper både i och utanför biblioteket. Genom en god kommunikativ och pedagogisk förmåga kan du förmedla dina kunskaper såväl internt som externt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av normkritiskt arbete och/eller arbete utifrån barnkonventionen.

Vi strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.

Körkort.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fotograf/Redigerare

Saab Bofors Test Center AB är ett företag i Karlskoga med 80 anställda. Vi är ett högteknologiskt företag i försvarsindustrin som provar allt från civila produkter till missiler och ammunition. Vi är en växande internationell aktör inom provningsområdet med mycket gott renommé’. En bakgrund och erfarenhet inom video/redigering är mycket meriterande. Du bedriver mycket av den dagliga versamheten utomhus för att sedan redigera filmmaterialet i vår redigeri... Visa mer
Saab Bofors Test Center AB är ett företag i Karlskoga med 80 anställda. Vi är ett högteknologiskt företag i försvarsindustrin som provar allt från civila produkter till missiler och ammunition. Vi är en växande internationell aktör inom provningsområdet med mycket gott renommé’. En bakgrund och erfarenhet inom video/redigering är mycket meriterande.


Du bedriver mycket av den dagliga versamheten utomhus för att sedan redigera filmmaterialet i vår redigeringsstudio.


Om du har ingenjörsexamen med ett stort intresse för videoteknik så kan du också vara den person vi söker.


Du skall ha lätt för att kommunicera med andra medarbetare och kunder i såväl tal som skrift. God social förmåga är ett krav då vi hela tiden jobbar i projekt när provning bedrivs.


Försvarsindustrin ställer höga krav på säkerhet vilket innebär att du endast kan ha svenskt medborgarskap.


Avdelning ”Mät, Foto och Miljötålighetsteknik” består idag av 20st personer varav 5st Fotografer och har ett brett ansvarsområde innefattande bland annat registrering av snabba förlopp. Med hjälp av våra mätsystem och höghastighetsvideokameror dokumenterar vi snabba förlopp för vidare utvärdering. Filmning med Video är också vanligt förekommande.


Din roll
Arbetet innebär täta kontakter med våra kunder vilka ofta är konstruktörer eller projektledare inom militär eller civil industri.
Som fotograf deltar du i utvecklingscykelns alla faser och även när produkten går in i produktion.
Huvudtemat för tjänsten är att med hjälp av Video och Höghastighetsvideo dokumentera provning och redigera materialet åt kunden. Stillbildsfotografering förekommer men är inte huvudtemat för tjänsten.
Tjänsteresor både inom och utom Sverige förekommer men i huvudsak så bedrivs verksamheten på vårt provningsområde i Karlskoga. Visa mindre

Skolbibliotekarie till gymnasieskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltn... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltning.
Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten.ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för skolans bibliotek med sedvanliga bibliotekarieuppgifter. Katalogisering ingår i arbetsuppgifterna och därför är det önskvärt med erfarenhet av bibliotekssystemet book-it. I tjänsten ingår elevkontakter t.ex. i form av informationssökning, bokprat, bokcirklar m.m. Samarbete med lärarna t.ex. i form av att ta fram litteratur till ett visst område eller annat informationsutbyte. Bibliotekarien ansvarar också för att tillsammans med förvaltningens kommunikatör uppdatera skolan hemsida.

KVALIFIKATIONER
Utbildad bibliotekarie. Erfarenhet från arbete på gymnasiebibliotek är meriterande. Som person behöver du tycka om och se det värdefulla i att samarbeta med andra.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Mätvärdestekniker till Karlskoga Energi & Miljö

Ansök    Feb 20    Academic Work    Teknikinformatör
Har du en teknisk bakgrund eller utbildning? Då vet du garanterat vad och EDI är! Känner du dig taggad och vill visa dina skills så är det nu du ska fortsätta läsa. Vi hjälper Karlskoga Energi & Miljö med ett föräldravikariat på 50% och söker dig som har ett stort teknikintresse och söker en spännande och ny utmaning! OM TJÄNSTEN Tjänsten som Mätvärdestekniker ligger under funktionen Digitalisering på Karlskoga Energi & Miljö, vilken utvecklar och ansva... Visa mer
Har du en teknisk bakgrund eller utbildning? Då vet du garanterat vad och EDI är! Känner du dig taggad och vill visa dina skills så är det nu du ska fortsätta läsa. Vi hjälper Karlskoga Energi & Miljö med ett föräldravikariat på 50% och söker dig som har ett stort teknikintresse och söker en spännande och ny utmaning!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Mätvärdestekniker ligger under funktionen Digitalisering på Karlskoga Energi & Miljö, vilken utvecklar och ansvarar för att lyfta verksamheten inom digitalisering. Arbetet som Mätvärdestekniker består i huvudsak av att säkerställa den tekniska leveransen av mätvärde för el, vatten och fjärrvärme. Det innebär bl.a att systemmässigt följa upp insamlade värden, kontrollera, felsöka och rätta där problem uppstått. Du ansvarar också för att säkerställa att överföringen mellan system och filer sker felfritt. Arbetet sker i nära samarbete med de tekniker som finns ute hos kunder, med Karlskoga Energi & Miljös kundtjänst och med kollegorna på ekonomiavdelningen.

ARBETSUPPGIFTER
* Säkerställa leveransen av olika mätvärden.
* Göra uppföljningar på insamlade värden.
* Rätta till där problem uppstått.
* Ansvara för överföringingar mellan systemen.

VI SÖKER DIG SOM
Har en teknisk bakgrund eller utbildning. Du är driven och vill gärna lära dig nya saker. Du är inte rädd för utmaningar och ditt intresse för system/teknik är väldigt stort. Du är en problemlösare med en ådra för rutiner!

Har du kunskaper i , EDI, systemintegration och filhantering, alternativt inom el/energibranschen och elmarknadshandboken är det meriterande men inget krav.

Du som söker bör vara:


* Noggrann
* Strukturerad
* Resultatfokuserad
* Driven


INFORMATION OM FÖRETAGET
Karlskoga Energi & Miljö säljer tjänster inom produktion och distribution av värme, el, ånga och biogas. Andra verksamheter är vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och småskalig vattenkraft. Företaget sysselsätter cirka 190 anställda och omsätter drygt 500 Mkr per år. Vår vision är att vi skapar ekonomisk tillväxt samtidigt som vi kontinuerligt minskar det ekologiska fotavtrycket och bidrar till människors hälsa och trygghet. Mer information finns på www.karlskogaenergi.se Visa mindre

Bostadsfotograf Karlskoga

Ansök    Sep 23    DIAKRIT    Fotograf
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotografer -Karlskoga


DIAKRIT söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på DIAKRIT behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt

Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om DIAKRIT:

DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som DIAKRIT utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Photomic söker blivande Skolfotografer i Karlskoga.

Ansök    Jun 20    Viron Media AB    Fotograf
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen h... Visa mer
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen har lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang, tex är Photomic, Vasaloppets officiella fotograf sedan 2008. Hos Photomic och Kungsfoto får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitetstänk och personligt engagemang genomsyrar allt arbete. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om barn och har ett estetiskt sinne för bild och form.Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet är en stor merit. Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form.Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar.Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana.Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit.Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar.Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning i flera steg. Introduktion under våren och fortsättning i samband med säsongsupptakten i augusti.Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet. Visa mindre