Lediga jobb Svensk Fastighetsförmedling AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Svensk Fastighetsförmedling AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Fastighetsmäklare till Svensk Fastighetsförmedling i Karlskoga!

Söker du en ny utmaning som registrerad mäklare eller vill du kickstarta din karriär som mäklare i ett spännande område? Då har du kommit rätt! Just nu expanderar vi vårt team i Karlskoga och vi letar efter både erfarna mäklare och nyutbildade talanger som vill växa tillsammans med oss! Din nästa utmaning Du blir en del av ett engagerat och välkänt varumärke som kunderna älskar. För att lyckas i rollen erbjuder vi även Sveriges största kundregister, kost... Visa mer
Söker du en ny utmaning som registrerad mäklare eller vill du kickstarta din karriär som mäklare i ett spännande område? Då har du kommit rätt! Just nu expanderar vi vårt team i Karlskoga och vi letar efter både erfarna mäklare och nyutbildade talanger som vill växa tillsammans med oss!

Din nästa utmaning

Du blir en del av ett engagerat och välkänt varumärke som kunderna älskar. För att lyckas i rollen erbjuder vi även Sveriges största kundregister, kostnadsfri juristsupport, digitala utbildningar och gedigen lokalkännedom vilket gör att även du som tidigare mäklat på annan ort kan få god stöttning i att lära dig vårt distrikt.

I Karlskoga jobbar du med ett franchiseområde som täcker områdena Karlskoga och Degerfors du har därmed ett tryggt och familjärt team i ryggen. Teamet genomsyras av drivkraft och lojalitet och vi letar nu efter dig som vill bli en del i vårt gäng. Vi söker efter dig som klarar av att arbeta självständigt, har ett proaktivt tänk och har ett öga för lönsamhet. Du är med fördel lokal förankring alternativt har pendlingsavstånd och har god kännedom om området för att kunna etablera goda affärsmöjligheter.

Vem vi söker
Till Karlskoga söker vi både erfarna mäklare och nyutbildade talanger. Vi tror att du som person är driven, lyhörd, social och en lagspelare. Du kanske redan är en registrerad mäklare eller är snart klar med dina studier för att bli registrerad. Vi värdesätter en kultur som präglas av högt tempo, affärsmässighet, laganda, tydliga mål och glädje. Hos oss får du flexibilitet, ett fantastiskt team som stöttar varandra och de bästa verktygen för att du ska kunna fokusera på det du är utbildad inom- att vara mäklare.

Krav:

- Utbildad till fastighetsmäklare och innehar en registrering (aktiv eller vilande)

- Alternativt är i slutskedet av din utbildning till fastighetsmäklare

- Svenska i tal och skrift

Låt oss tillsammans skapa framgång och utveckling i Karlskoga!

Om du har frågor om tjänsten som Fastighetsmäklare i Karlskoga är du välkommen att kontakta Franchisetagare Johan på [email protected] alternativt rekryterare Albin på mejl [email protected]. Vi ser fram emot att höra från både erfarna mäklare och nyutbildade talanger som är redo att ta nästa steg i sin karriär.

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja med 1250 medarbetare. Vi arbetar aktivt för att du ska trivas och utvecklas i din roll och vi har flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som medarbetare hos oss har du bra förmåner och du erbjuds delägarskap i koncernen. Läs mer om hur det är att jobba hos oss via jobb.svenskfast.se

Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt.

Läs mer om oss här:
https://jobb.svenskfast.se/

https://www.facebook.com/svenskfastkarriar/

https://www.instagram.com/livetpasvenskfast/

https://www.instagram.com/sven... Visa mindre

Fotograf till Svensk Fastighetsförmedling i Karlskoga och Kristinehamn

Svensk Fastighetsförmedling söker nu en fotograf till bobutikerna i Karlskoga och Kristinehamn. Vi söker dig som vill vara en del av ett engagerat team med höga ambitioner med laget i fokus! Om uppdraget Som fotograf hos oss stöttar du mäklarna i att göra bostadsfotograferingar och framhäva det bästa i varje objekt på ett ärligt och genuint sätt. Du besöker självständigt kunderna för att fotografera allt ifrån första bostaden till familjehemmet och lantbr... Visa mer
Svensk Fastighetsförmedling söker nu en fotograf till bobutikerna i Karlskoga och Kristinehamn. Vi söker dig som vill vara en del av ett engagerat team med höga ambitioner med laget i fokus!

Om uppdraget
Som fotograf hos oss stöttar du mäklarna i att göra bostadsfotograferingar och framhäva det bästa i varje objekt på ett ärligt och genuint sätt. Du besöker självständigt kunderna för att fotografera allt ifrån första bostaden till familjehemmet och lantbruket. I tjänsten får du nytta av din kreativa sida samtidigt som du kommer att ha nytta av ditt sinne för struktur och ordning. Utöver detta kommer du även driva kontorets sociala medier och ta fram maknadsföringsmaterial.

Om oss
I Karlskoga jobbar du med ett franchiseområde som täcker områdena Karlskoga, Degerfors, Kristinehamn och Storfors. Du har därmed ett tryggt och familjärt team i ryggen. Teamet genomsyras av drivkraft och lojalitet och vi letar nu efter dig som vill bli en del i vårt gäng. Vi söker efter dig som klarar av att arbeta självständigt, har ett proaktivt tänk och är kreativ. Du har med fördel lokal förankring alternativt har pendlingsavstånd.

Vem vi söker
Vi söker dig som är en kreativ, mångsidig och initiativtagande person som motiveras av fart och omväxling. Samtidigt värdesätter du ordning, estetik, färg, form och inredning samt har en stilistisk ådra. Du har hög känsla för service, är kreativ och har öga för detaljer. Du gillar att möta nya människor och lockas av att arbeta i en försäljningsorienterad miljö.

På kontoren i Karlskoga och Kristinehamn har vi laget i fokus, vi jobbar efter övertygelsen lag som vinner tillsammans! Du kommer vara en viktig del av kontoret och ha kontakt med alla våra mäklare och stötta dem med fotografering. Därför ser vi att du är en lagspelare som alltid ser till lagets bästa.

Din främsta uppgift blir att fotografera bostäder som ska ut till försäljning, såväl med kamera som med drönare. I mån av tid kommer du även att stötta kontoret med uppgifter som t ex marknadsföringsmaterial och sociala medier.

Krav:
- Du har några års erfarenhet som fotograf och meriterande om du är utbildad/skolad
- Erfarenhet av drönarfoto är ett plus men inte ett krav
- Körkort och egen bil krävs
- Flytande svenska i tal och skrift

Kamerautrustning finns att tillgå om man inte föredrar sin egen utrustning.
Önskad start är början av februari. Lön efter överenskommelse, ej konsult.
Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via annonsen, bifoga gärna arbetsprov från tidigare uppdrag. Vi arbetar med löpande urval.

Vid frågor kontakta Franchisetagare Johan Tjernström på [email protected] eller på telefon 070-78 78 180.

Läs mer om Svensk Fastighetsförmedling här: https://jobb.svenskfast.se/

Instagram: @Livetpasvenskfast
Bobutikens instagram: @svenskfastkarlskoga Visa mindre

Bli mäklare i Karlskoga/Kristinehamn via Mäklarskolan, start jan 2024!

MÄKLARSKOLAN Nu öppnar ansökningsperioden för Svensk Fastighetsförmedlings Mäklarskola vårterminen 2024. Vi erbjuder dig chansen att förverkliga din dröm om att bli Fastighetsmäklare genom 17 intensiva, berikande och minnesvärda månader. Parallellt med utbildningen genomför du betald praktik i vår bobutik i Karlskoga eller Kristinehamn där du efter avslutad utbildning startar din karriär som mäklare. Utbildningen sker i ett samarbete mellan Svensk Fastigh... Visa mer
MÄKLARSKOLAN
Nu öppnar ansökningsperioden för Svensk Fastighetsförmedlings Mäklarskola vårterminen 2024. Vi erbjuder dig chansen att förverkliga din dröm om att bli Fastighetsmäklare genom 17 intensiva, berikande och minnesvärda månader. Parallellt med utbildningen genomför du betald praktik i vår bobutik i Karlskoga eller Kristinehamn där du efter avslutad utbildning startar din karriär som mäklare.

Utbildningen sker i ett samarbete mellan Svensk Fastighetsförmedling och Högskolan i Gävle som genomför föreläsningar och examinerar kursmomenten. Utbildningen genomförs på distans med fysiska träffar i Stockholm på Arlanda och nästa terminsstart är i januari 2024.

Utbildningen omfattar heltidsstudier om 120 poäng (fördelat på 17 månader) och ger de teoretiska kunskaper som gör att du efter examen kan ansöka hos FMI för registrering. Föreläsare är såväl lärare från Högskolan i Gävle som externa experter samt medarbetare från Svensk Fastighetsförmedling.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som har en god förmåga i att skapa nya kundrelationer, är teamorienterad och intresserad av sälj. Arbetet som mäklare är både fantastiskt och utmanande, rollen inkluderar stort ansvarstagande och flexibilitet. Du kommer att utföra arbetet från ax till limpa vilket innebär allt från att skapa och bevara kundkontakter till att säljprocessen går i lås. Hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som absolut vill prestera och leverera mot dina mål men också vara en schysst kollega som vill vara en del av ett lag som vinner tillsammans.

För att lyckas i rollen ser vi att du:
- har tidigare erfarenhet av service och/eller kundkontakt

- har flytande kunskaper i svenska, tal och skrift

- är uthållig och ambitiös med en känsla för service

- har några års arbetserfarenhet

Som person är du organiserad och trivs av att arbeta strukturerat utifrån givna ramar. Du drivs av att hitta lösningar och att arbeta relationsbyggande med både kunder, samarbetspartners och kollegor. Du är en lagspelare med god förmåga i att kunna utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Vi söker dig som bor i Karlskoga eller Kristinehamn med omnejd.

Då utbildningen sker i hög takt under 17 månader är det viktigt att du är beredd på en intensiv period med både högskolestudier och arbete vid sidan om studierna. Har du tidigare studerat på eftergymnasial utbildning är det meriterande.

OM UTBILDNINGEN
I samband med utbildningsstart kommer du att arbeta parallellt med studierna två dagar i veckan i vår bobutik. Det är samma butik som du efter avslutade studier och praktik också fortsätter att arbeta i som färdig mäklare, således är det även den butiken som finansierar din utbildningskostnad.

Utbildningen inkluderar fysiska träffar på Arlanda, dessa träffar är obligatoriska.

Utdrag ur belastningsregistret görs i samtliga rekryteringsprocesser.

DIN ANSÖKAN
Svensk Fastighetsförmedlings Mäklarskola är en utbildning som innebär en framtida anställning, därför genomförs rekryteringsprocessen på samma premisser som vid en traditionell anställning. Mer information om processens gång får du löpande under processen.

Din ansökan behöver innehålla CV på svenska, bifoga även gärna personligt brev. Bifoga dina bilagor i PDF-format. Notera att du bör vara bosatt i Karlskoga eller Kristinehamn med omnejd då du kommer att anställas i bobutiken på den orten du gör utbildningen hos.

Nästa kursstart är januari 2024. Urval granskas löpande vilket innebär att platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Under tiden får du gärna spana in våra instagramkonton @livetpasvenskfast och @svenskfastkarlskoga där du får en större inblick om hur det är hos oss.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta rekryterare Albin på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss här:

https://jobb.svenskfast.se/

https://www.facebook.com/svens... (https://www.facebook.com/svenskfastkarriar/)

https://www.instagram.com/live... (https://www.instagram.com/livetpasvenskfast/)Läs mer om Mäklarskolan https://jobb.svenskfast.se/pag... (https://jobb.svenskfast.se/pages/maklarskolan)

Eller lyssna på tidigare studenter i mäklarskolan:
https://jobcastapp.com/company/0af3e7ec-ab7a-4d11-a739-ff6041fe54fd/?active_episode=6114198b-bb01-4cab-9866-d20554f45bc3 Visa mindre

Fastighetsmäklare till Karlskoga

Svensk Fastighetsförmedling söker dig som är registrerad mäklare och vill bli en del av ett fantastiskt team i Karlskoga. Svensk Fastighetsförmedling har sedan starten 1937 växt till ett av landets största mäklarföretag och förmedlar idag allt från bostäder till skog och lantbruk. Vi söker dig som vill ta ett nytt kliv i branschen och har lokal förankring i Karlskoga. OM OSS Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäkla... Visa mer
Svensk Fastighetsförmedling söker dig som är registrerad mäklare och vill bli en del av ett fantastiskt team i Karlskoga. Svensk Fastighetsförmedling har sedan starten 1937 växt till ett av landets största mäklarföretag och förmedlar idag allt från bostäder till skog och lantbruk. Vi söker dig som vill ta ett nytt kliv i branschen och har lokal förankring i Karlskoga.

OM OSS

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Hos oss blir du en del av ett engagerat team med 1250 kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Vi arbetar aktivt för att du ska trivas och utvecklas och vi har flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss erbjuds du som medarbetare löpande utbildningar, unika verktyg och delägarskap. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Läs mer om hur det är att jobba hos oss via jobb.svenskfast.seI Karlskoga jobbar du med ett erfaret och familjärt team. Ledarskapet värderar din personlighet och inställning och hjälper dig gärna med din personliga utveckling. Vi vill ha dig som en viktig spelare i vårt team, oavsett vilken personlighetsstil du har. Vi ser gärna att du är en gedigen Karlskoga-kännare som känner till smultronställena i området. Vi söker dig som vill bli en del av vårt vinnande lag. Vi håller just nu på och gör om vår bobutik och kommer inom kort sitta i Sveriges finaste bobutik, vill du vara en del av vår bobutik?

Vi söker dig som är registrerad mäklare, dessutom ser vi att du:

- Är lösningsorienterad och ambitiös

- Har praktisk erfarenhet från mäklaryrket

- Är självgående och klarar av att ta stort eget ansvar

- Klarar av ett flexibelt arbete och trivs i rollen där mäklaryrket är en livsstil

Vi erbjuder:

- Marknadens största kundregister

- En miljö att lyckas och göra karriär i

- En marknad som har enorm potentiell tillväxt

- Att jobba på ett företag med produkter i framkant

- Stabilt ledarskap som ser till din personliga utveckling

Kontakt:

I den här rekryteringen söker vi dig som är registrerad Fastighetsmäklare. Johan Tjernström svarar på frågor om tjänsten. Du når Johan på johan.tjernströ[email protected] eller kontakta rekryterare Julia Wiklund på [email protected]

Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt!

Läs mer om oss här

https://jobb.svenskfast.se/

https://www.facebook.com/svenskfastkarriar/

https://www.instagram.com/livetpasvenskfast/

Är du inte fastighetsmäklare idag? Läs då mer om Mäklarskolan https://jobb.svenskfast.se/pages/maklarskolan Visa mindre

Bli mäklare i Karlskoga via Mäklarskolan!

Nu öppnar ansökningsperioden för Svensk Fastighetsförmedlings Mäklarskola höstterminen 2022. Vi erbjuder dig chansen att förverkliga din dröm om att bli Fastighetsmäklare genom 17 intensiva, berikande och minnesvärda månader. Parallellt med utbildningen genomför du betald praktik i vår bobutik i Karlskoga där du efter avslutad utbildning startar din karriär som Mäklare. Utbildningen sker i ett samarbete mellan Svensk Fastighetsförmedling och Högskolan i G... Visa mer
Nu öppnar ansökningsperioden för Svensk Fastighetsförmedlings Mäklarskola höstterminen 2022. Vi erbjuder dig chansen att förverkliga din dröm om att bli Fastighetsmäklare genom 17 intensiva, berikande och minnesvärda månader. Parallellt med utbildningen genomför du betald praktik i vår bobutik i Karlskoga där du efter avslutad utbildning startar din karriär som Mäklare.

Utbildningen sker i ett samarbete mellan Svensk Fastighetsförmedling och Högskolan i Gävle som genomför föreläsningar och examinerar kursmomenten. Utbildningen genomförs på distans med fysiska träffar i Stockholm på Arlanda och nästa terminsstart är i augusti 2022.

Utbildningen omfattar heltidsstudier om 120 poäng (fördelat på 17 månader) och ger de teoretiska kunskaper som gör att du efter examen kan ansöka hos FMI för registrering. Föreläsare är såväl lärare från Högskolan i Gävle som externa experter samt medarbetare från Svensk Fastighetsförmedling.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som vill utmanas och ta dig vidare i din säljkarriär. Arbetet som mäklare är både fantastiskt och utmanande och den stora flexibiliteten i rollen passar inte alla. Hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som absolut vill prestera och leverera mot dina mål men också vara en schysst kollega som vill vara en del av ett lag som vinner tillsammans.

För att lyckas i rollen ser vi att du är:

- Ansvarstagande och initiativtagande

- Resultatorienterad

- Innovativ

- Relationsbyggande

Vi söker dig som har:

- har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna uppsökande sälj

- har flytande kunskaper i Svenska, tal och skrift

- gärna har tidigare erfarenhet av studier på eftergymnasial nivå

- har körkort B

- är bosatt och har lokal förankring i Karlskoga

Du drivs av att hitta lösningar och att arbeta relationsbyggande med både kunder, samarbetspartners och kollegor. Vidare ser vi att du ör uthållig och ambitiös med en känsla för service. Du är en lagspelare med god förmåga i att kunna utföra dina arbetsuppgifter självständigt.

Då utbildningen sker i hög takt under 17 månader är det viktigt att du är beredd på en intensiv period med både högskolestudier och arbete vid sidan om studierna.

Bobutiken i Karlskoga består av ett kollegialt team med fokus på säljare och köpare. Vi är ett tävlingsinriktat gäng som gärna vinner tillsammans. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt vinnande lag. Vi håller just nu på och gör om vår bobutik och kommer inom kort sitta i Sveriges finaste bobutik, vill du vara en del av vår bobutik? Sök Mäklarskolan idag!

Följ oss gärna på sociala medier där du får en inblick i livet på Svensk Fastighetsförmedling!

Instagram:

svenskfastkarlskoga

livetpasvenskfast

OM UTBILDNINGEN

I samband med utbildningsstart kommer du att arbeta parallellt med studierna 20% i vår bobutik. Det är samma butik som du efter avslutade studier och praktik också fortsätter att arbeta i som färdig mäklare, således är det även den butiken som finansierar delar av din utbildningskostnad.

Under tiden som anställd i butiken (20%) får du lön och vi rekommenderar därför att fortsätta din nuvarande anställning i lägre omfattning (gå ned i arbetstid) för att klara av studietakten och kunna fokusera på studierna.

Som student står du för kostnaden av kost och logi samt resekostnader i samband med de fysiska träffarna i Stockholm på Arlanda. Dessa träffar är obligatoriska men kan komma att anpassas till digitala beroende på pandemins utveckling.

Utdrag ur belastningsregistret görs i samtliga rekryteringsprocesser.

DIN ANSÖKAN

Svensk Fastighetsförmedlings Mäklarskola är en utbildning som innebär en framtida anställning, därför genomförs rekryteringsprocessen på samma premisser som vid en traditionell anställning. Mer information om processens gång får du löpande under processen.

Din ansökan behöver innehålla CV på Svenska, bifoga även gärna personligt brev. Vid eventuella frågor vänligen kontakta Rekryterare Julia Wiklund på [email protected]

Nästa kursstart är augusti 2022, urvalet kommer att ske löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre