Lediga jobb Svensk Fastighetsförmedling AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Svensk Fastighetsförmedling AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Fastighetsmäklare till Karlskoga

Svensk Fastighetsförmedling söker dig som är registrerad mäklare och vill bli en del av ett fantastiskt team i Karlskoga. Svensk Fastighetsförmedling har sedan starten 1937 växt till ett av landets största mäklarföretag och förmedlar idag allt från bostäder till skog och lantbruk. Vi söker dig som vill ta ett nytt kliv i branschen och har lokal förankring i Karlskoga. OM OSS Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäkla... Visa mer
Svensk Fastighetsförmedling söker dig som är registrerad mäklare och vill bli en del av ett fantastiskt team i Karlskoga. Svensk Fastighetsförmedling har sedan starten 1937 växt till ett av landets största mäklarföretag och förmedlar idag allt från bostäder till skog och lantbruk. Vi söker dig som vill ta ett nytt kliv i branschen och har lokal förankring i Karlskoga.

OM OSS

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Hos oss blir du en del av ett engagerat team med 1250 kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Vi arbetar aktivt för att du ska trivas och utvecklas och vi har flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss erbjuds du som medarbetare löpande utbildningar, unika verktyg och delägarskap. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Läs mer om hur det är att jobba hos oss via jobb.svenskfast.seI Karlskoga jobbar du med ett erfaret och familjärt team. Ledarskapet värderar din personlighet och inställning och hjälper dig gärna med din personliga utveckling. Vi vill ha dig som en viktig spelare i vårt team, oavsett vilken personlighetsstil du har. Vi ser gärna att du är en gedigen Karlskoga-kännare som känner till smultronställena i området. Vi söker dig som vill bli en del av vårt vinnande lag. Vi håller just nu på och gör om vår bobutik och kommer inom kort sitta i Sveriges finaste bobutik, vill du vara en del av vår bobutik?

Vi söker dig som är registrerad mäklare, dessutom ser vi att du:

- Är lösningsorienterad och ambitiös

- Har praktisk erfarenhet från mäklaryrket

- Är självgående och klarar av att ta stort eget ansvar

- Klarar av ett flexibelt arbete och trivs i rollen där mäklaryrket är en livsstil

Vi erbjuder:

- Marknadens största kundregister

- En miljö att lyckas och göra karriär i

- En marknad som har enorm potentiell tillväxt

- Att jobba på ett företag med produkter i framkant

- Stabilt ledarskap som ser till din personliga utveckling

Kontakt:

I den här rekryteringen söker vi dig som är registrerad Fastighetsmäklare. Johan Tjernström svarar på frågor om tjänsten. Du når Johan på johan.tjernströ[email protected] eller kontakta rekryterare Julia Wiklund på [email protected]

Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt!

Läs mer om oss här

https://jobb.svenskfast.se/

https://www.facebook.com/svenskfastkarriar/

https://www.instagram.com/livetpasvenskfast/

Är du inte fastighetsmäklare idag? Läs då mer om Mäklarskolan https://jobb.svenskfast.se/pages/maklarskolan Visa mindre

Bli mäklare i Karlskoga via Mäklarskolan!

Nu öppnar ansökningsperioden för Svensk Fastighetsförmedlings Mäklarskola höstterminen 2022. Vi erbjuder dig chansen att förverkliga din dröm om att bli Fastighetsmäklare genom 17 intensiva, berikande och minnesvärda månader. Parallellt med utbildningen genomför du betald praktik i vår bobutik i Karlskoga där du efter avslutad utbildning startar din karriär som Mäklare. Utbildningen sker i ett samarbete mellan Svensk Fastighetsförmedling och Högskolan i G... Visa mer
Nu öppnar ansökningsperioden för Svensk Fastighetsförmedlings Mäklarskola höstterminen 2022. Vi erbjuder dig chansen att förverkliga din dröm om att bli Fastighetsmäklare genom 17 intensiva, berikande och minnesvärda månader. Parallellt med utbildningen genomför du betald praktik i vår bobutik i Karlskoga där du efter avslutad utbildning startar din karriär som Mäklare.

Utbildningen sker i ett samarbete mellan Svensk Fastighetsförmedling och Högskolan i Gävle som genomför föreläsningar och examinerar kursmomenten. Utbildningen genomförs på distans med fysiska träffar i Stockholm på Arlanda och nästa terminsstart är i augusti 2022.

Utbildningen omfattar heltidsstudier om 120 poäng (fördelat på 17 månader) och ger de teoretiska kunskaper som gör att du efter examen kan ansöka hos FMI för registrering. Föreläsare är såväl lärare från Högskolan i Gävle som externa experter samt medarbetare från Svensk Fastighetsförmedling.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som vill utmanas och ta dig vidare i din säljkarriär. Arbetet som mäklare är både fantastiskt och utmanande och den stora flexibiliteten i rollen passar inte alla. Hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som absolut vill prestera och leverera mot dina mål men också vara en schysst kollega som vill vara en del av ett lag som vinner tillsammans.

För att lyckas i rollen ser vi att du är:

- Ansvarstagande och initiativtagande

- Resultatorienterad

- Innovativ

- Relationsbyggande

Vi söker dig som har:

- har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna uppsökande sälj

- har flytande kunskaper i Svenska, tal och skrift

- gärna har tidigare erfarenhet av studier på eftergymnasial nivå

- har körkort B

- är bosatt och har lokal förankring i Karlskoga

Du drivs av att hitta lösningar och att arbeta relationsbyggande med både kunder, samarbetspartners och kollegor. Vidare ser vi att du ör uthållig och ambitiös med en känsla för service. Du är en lagspelare med god förmåga i att kunna utföra dina arbetsuppgifter självständigt.

Då utbildningen sker i hög takt under 17 månader är det viktigt att du är beredd på en intensiv period med både högskolestudier och arbete vid sidan om studierna.

Bobutiken i Karlskoga består av ett kollegialt team med fokus på säljare och köpare. Vi är ett tävlingsinriktat gäng som gärna vinner tillsammans. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt vinnande lag. Vi håller just nu på och gör om vår bobutik och kommer inom kort sitta i Sveriges finaste bobutik, vill du vara en del av vår bobutik? Sök Mäklarskolan idag!

Följ oss gärna på sociala medier där du får en inblick i livet på Svensk Fastighetsförmedling!

Instagram:

svenskfastkarlskoga

livetpasvenskfast

OM UTBILDNINGEN

I samband med utbildningsstart kommer du att arbeta parallellt med studierna 20% i vår bobutik. Det är samma butik som du efter avslutade studier och praktik också fortsätter att arbeta i som färdig mäklare, således är det även den butiken som finansierar delar av din utbildningskostnad.

Under tiden som anställd i butiken (20%) får du lön och vi rekommenderar därför att fortsätta din nuvarande anställning i lägre omfattning (gå ned i arbetstid) för att klara av studietakten och kunna fokusera på studierna.

Som student står du för kostnaden av kost och logi samt resekostnader i samband med de fysiska träffarna i Stockholm på Arlanda. Dessa träffar är obligatoriska men kan komma att anpassas till digitala beroende på pandemins utveckling.

Utdrag ur belastningsregistret görs i samtliga rekryteringsprocesser.

DIN ANSÖKAN

Svensk Fastighetsförmedlings Mäklarskola är en utbildning som innebär en framtida anställning, därför genomförs rekryteringsprocessen på samma premisser som vid en traditionell anställning. Mer information om processens gång får du löpande under processen.

Din ansökan behöver innehålla CV på Svenska, bifoga även gärna personligt brev. Vid eventuella frågor vänligen kontakta Rekryterare Julia Wiklund på [email protected]

Nästa kursstart är augusti 2022, urvalet kommer att ske löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre