Välkommen till ett härligt gäng! Tillsammans med dig vill vi skapa ett bättre liv för våra patienter och invånare. Våra tre kök finns på Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Här hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och prova på olika arbetsuppgifter. Vi bedriver ett nära ledarskap med medarbetarna i centrum och lägger stor vikt vid att du snabbt ska komma in i våra team.
Måltidsservice har ett övergripande må... Visa mer
Välkommen till ett härligt gäng! Tillsammans med dig vill vi skapa ett bättre liv för våra patienter och invånare. Våra tre kök finns på Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Här hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och prova på olika arbetsuppgifter. Vi bedriver ett nära ledarskap med medarbetarna i centrum och lägger stor vikt vid att du snabbt ska komma in i våra team.
Måltidsservice har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Vi tillagar och serverar måltider både för patienter och personal på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett. Gemensamt för våra cirka 70 medarbetare är vår serviceanda. Hos oss möter du människor som är engagerade, kreativa och med ett gott bemötande, där vi hjälper varandra och våra kunder.
Som medarbetare agerar du utifrån Region Örebro läns värdeord samarbete, utveckling och professionalism. Vi välkomnar dig som tillsammans med oss vill nå vår vision, Tillsammans skapar vi ett bättre liv! Du arbetar i grupp men med mycket eget ansvar för att klara uppgiften i tid varje dag.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, vårdnära service, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra cirka 1000 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Inom Region Örebro län är friskvård och hälsa och att du mår bra är något vi tycker är viktigt.
Vi har flera gym vid våra sjukhus och anläggningar som alla medarbetare har möjlighet att använda kostnadsfritt.
Kock till Måltidsservice, semestervikariat, Karlskoga 2024
Arbetsuppgifter
Som Kock inom Måltidsservice arbetar du i ett av landets viktigaste kök.
Du arbetar med att laga mat till våra patienter på våra sjukhus och kunder i vår konferensverksamhet och restauranger.
Vi söker dig som kan laga den godaste maten med ett ekologiskt och ekonomiskt tänk.
Du kommer också att arbeta med egenkontroll, specialkost samt efterarbete, städning och disk.
Förutom ditt grunduppdrag är du en del i vår verksamhetsutveckling och förväntas bidra till förbättringar genom att våga prova nya tankar, idéer och arbetssätt. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål.
Det är inte lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg och förberedd, genom att ge dig en grundlig introduktion anpassad utifrån dina behov och erfarenheter innan du börjar hos oss.
Då vi har verksamhet måndag till söndag innehåller tjänsten helgtjänstgöring.
Övrig information
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Kvalifikationer
Nu söker vi dig som:
Har en gymnasieutbildning inom storkök/restaurang eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Fyllt 18 år.
Behärskar svenska språket väl i tal, läsförståelse och skrift.
Har grundläggande datorkunskaper, dvs kan använda de viktigaste funktionerna i Microsoft Word och Microsoft Excel, skicka, läsa och svara på e-post i Outlook samt söka och hantera information på intranätet
Det är meriterande om du har erfarenhet från storkök eller restaurang och arbete med dietanpassade måltider, gällande både allergikoster och konsistensanpassade koster.
Är hängiven: För dig är det självklart att vara ett ansikte utåt. Du bygger relationer med våra kunder, är ansvarstagande, förtroendeingivande och har en förmåga att arbeta både i team och ensam.
Är driven: Du bidrar aktivt till verksamhetens utveckling och till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö.
Är medkännande: Du förstår vikten av att sätta verksamheten i fokus, det synliggör du genom ditt varma bemötande gentemot andra människor, med din goda servicekänsla och din vilja att jobba efter god kvalitet och hög servicegrad.
Är flexibel: Hos oss är den ena dagen inte den andra lik och du behöver kunna hantera snabba förändringar och oförutsedda händelser.
Hos oss blir du en del i någonting viktigt. Vi strävar efter att skapa en utvecklande och rolig arbetsplats. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen, logistikverksamhet eller annat serviceyrke. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är strukturerad, besitter en hög personlig mognad och har lätt för att skapa relationer, då är du kanske den vi söker.
På grund av vikten att säkerställa patientsäkerheten får samtliga kandidater genomföra ett språktest vid en eventuell intervju.
Ansökan
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
Läs mer här
Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län:
https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig
Enhetschef Anita Persson 0586-66225
Facklig företrädare:
Kommunal 010- 44 29 252
Visa mindre