Lediga jobb som Köksbiträde i Karlskoga

Se lediga jobb som Köksbiträde i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Restaurangbiträde

Ansök    Okt 20    Nisebin&Walat HB    Köksbiträde
Laga lätta maträtter köks för breddning ,disk, städning, kassa-servering , varor beställning, utkörning av mat m…..m….. Visa mer
Laga lätta maträtter köks för breddning ,disk, städning, kassa-servering , varor beställning, utkörning av mat m…..m….. Visa mindre

Kitchen helper require

Ansök    Aug 9    Grillenium Kitchen AB    Köksbiträde
Kitchen helper required for Indian restaurant in Örebro län. Prefer a candidate with knowledge of Indian kitchen. International students ( from South Asia continent) are welcome with long term employment later on. Driving license required for the job. Visa mer
Kitchen helper required for Indian restaurant in Örebro län. Prefer a candidate with knowledge of Indian kitchen. International students ( from South Asia continent) are welcome with long term employment later on.
Driving license required for the job. Visa mindre

Kitchen helper required

Ansök    Dec 1    Grillenium Kitchen AB    Köksbiträde
Kitchen helper required for Indian restaurant in Örebro län. Prefer a candidate with knowledge of Indian kitchen. International students ( from South Asia continent) are welcome with long term employment later on. Driving license required for the job. Visa mer
Kitchen helper required for Indian restaurant in Örebro län. Prefer a candidate with knowledge of Indian kitchen. International students ( from South Asia continent) are welcome with long term employment later on.
Driving license required for the job. Visa mindre

Köksbiträde och/eller Pizzabagare

Ansök    Aug 7    Sandvikens Pizzeria KB    Köksbiträde
Vi söker just nu 2 medarbetare, en köksbiträde och en pizzabagare. För pizzabagare krävs det viss erfarenhet, men för köksbiträde så är det bara en merit med erfarenhet. För oss på Sandvikens Pizzeria är det viktigt med en trevlig och hälsosam arbetsmiljö, och vi söker glada och arbetsinriktade medarbetare. Om du känner att du passar för jobbet hör gärna av dig. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna fö... Visa mer
Vi söker just nu 2 medarbetare, en köksbiträde och en pizzabagare. För pizzabagare krävs det viss erfarenhet, men för köksbiträde så är det bara en merit med erfarenhet.
För oss på Sandvikens Pizzeria är det viktigt med en trevlig och hälsosam arbetsmiljö, och vi söker glada och arbetsinriktade medarbetare. Om du känner att du passar för jobbet hör gärna av dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Semestervikariat till transport- och logistikavdelningen

Ansök    Feb 22    REGION ÖREBRO LÄN    Köksbiträde
Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? I så fall är du den vi letar efter nu, i sommar och kanske även framåt. Hos oss arbetar du självständigt, men också i team med andra. Transport- och logistikavdelningen inom Regionservice söker semestervikarier till sommaren 2023. Transport- och logistikavdelningen ansvarar för transporter inom och mellan sjukhusen i Region Örebro län. I vårt ansvarsområde ingår även transporter till och från vårdcentraler... Visa mer
Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? I så fall är du den vi letar efter nu, i sommar och kanske även framåt. Hos oss arbetar du självständigt, men också i team med andra. Transport- och logistikavdelningen inom Regionservice söker semestervikarier till sommaren 2023.
Transport- och logistikavdelningen ansvarar för transporter inom och mellan sjukhusen i Region Örebro län. I vårt ansvarsområde ingår även transporter till och från vårdcentraler och folktandvårdsenheter. Totalt är vi cirka 100 medarbetare som har våra arbetsplatser vid sjukhusen i länet samt vid kansliet på Eklundavägen. Vår verksamhet pågår årets alla dagar och vi arbetar bland annat med avfallshantering, hantering av Regionens passersystem, lagerhantering, posthantering, gods- och materialhantering och uthyrning av bilar. Vi arbetar alltid med utgångspunkten att tillsammans leverera våra tjänster och uppdrag med en så hög och jämn kvalitet som möjligt.

Område Försörjning ansvarar för städning, vårdnära service, kost samt transport och logistik inom Region Örebro län. Vi består av cirka 400 engagerade medarbetare som med stolthet utför arbetsuppgifterna med kunden i fokus. Verksamheten bedrivs framförallt på regionens tre sjukhus. Försörjningen är en organisation med stor bredd, med tjänster inom såväl tryckeri och bilpool som möjlighet till konferensbeställningar och fönsterputs. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där hela försörjningsområdet är i fokus i samarbete med hälso- och sjukvården. Våra ambitioner är höga och vi strävar efter att bli Sveriges bästa serviceorganisation inom alla våra områden.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, vårdnära service, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra cirka 1000 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Semestervikariat till transport- och logistikavdelningen

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Arbetet omfattar främst transporter av gods, mat, läkemedel, tvätt och avfall, källsortering, postdistribution inklusive postsortering, flytthjälp och bilpoolsverksamhet. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och professionell då vårdpersonal, patienter och anhöriga förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i våra kunders uppfattning om oss.
Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad. Det är viktigt att du kan läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt. Du ska ha goda datakunskaper/datavana. Du ska även ha god initiativ- och samarbetsförmåga, samt kunna prioritera dina arbetsuppgifter väl.
För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år och även inneha B-körkort. För vissa arbetsuppgifter krävs det truckkort (vi tillhandahåller truckkort).
Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.
Anställningsform:
Semestervikariat med eventuell möjlighet till förlängning.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Karl Löfroth, avdelningschef 019-602 74 80
Fackliga företrädare:
Kommunal 010-4429260 Visa mindre

Köksbiträde till måltidsservice, Mårbackaköket

Ansök    Feb 22    Karlskoga kommun    Köksbiträde
Kostverksamheten lagar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg inom Karlskoga och Degerfors kommuner. I kommunerna är maten medel att nå god och jämlik hälsa. Måltiderna skall utformas på ett sådant sätt att de främjar hälsan och miljön, på både lång och kort sikt. Fokus är den den positiva matupplevelsen för varje gäst. ARBETSUPPGIFTER Du kommer i rollen som köksbiträde inom måltidsservice arbeta tillsammans med en matdistributörs kollega och övrig ... Visa mer
Kostverksamheten lagar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg inom Karlskoga och Degerfors kommuner. I kommunerna är maten medel att nå god och jämlik hälsa. Måltiderna skall utformas på ett sådant sätt att de främjar hälsan och miljön, på både lång och kort sikt. Fokus är den den positiva matupplevelsen för varje gäst.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som köksbiträde inom måltidsservice arbeta tillsammans med en matdistributörs kollega och övrig kökspersonal för att erbjuda våra äldre den bästa tänkbara matupplevelsen. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att paketera matlådor, utkörning av matlådor, utskrift av etiketter och körscheman i Mashie systemet. I arbetet ingår även diskning, lokalvård, göra egenkontroller med dokumentation samt ta emot varuleveranser. Maten som serveras inom äldreomsorgen ska alltid vara, god, tilltalande och näringsriktig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen växtbaserat och utveckla kosten för äldre.

Mashie som är kommunens kostdataprogram används som verktyg för att veta vilka brukare samt vårdlag som ska ha utskicken.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en restaurangutbildning, utbildning för måltidsbiträde eller liknade. Alternativt har en motsvarande dokumenterad erfarenhet från arbete inom kök.

Du är ansvarstagande, självgående, stresstålig och villig att både lära och tänka nytt. Du är flexibel och vet att alla uppgifter, stora som små är minst lika viktiga. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och vill vara delaktig i verksamheten. Det är viktigt att du ser och bemöter dina kollegor och matgäster på ett trevligt och professionellt sätt. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Köksbiträden till kostverksamheten

Ansök    Jan 25    Karlskoga kommun    Köksbiträde
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Du kommer i rollen som köksbiträde... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som köksbiträde arbeta tillsammans med övrig kökspersonal för att erbjuda eleverna den bästa tänkbara matupplevelsen. Dina arbetsuppgifter består i att biträda vid matlagning, tillreda salladsbuffé, förbereda skolans restaurang för servering samt iordningställande före- under- och efter lunch och mellanmål. I arbetet ingår även diskning, lokalvård, göra egenkontroller med dokumentation samt ta emot varuleveranser. Maten som serveras i skolrestaurangen ska alltid vara, god, tilltalande, modern, nyttig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen växtbaserat och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och skolresultat. Grönsaker och sallader tillreder du som köksbiträde och jobbar för en variation och färganpassning anpassat efter måltiden.


Mashie som är kommunens kostdataprogram används som verktyg för att veta vilka förskolor utskicken ska till samt beställning av måltider och livsmedel som ska skickas förskolan och skolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en restaurangutbildning, utbildning för måltidsbiträde eller liknade. Alternativt har en motsvarande dokumenterad erfarenhet från arbete inom kök.

Du är ansvarstagande, självgående, stresstålig och villig att både lära och tänka nytt. Du är flexibel och vet att alla uppgifter, stora som små är minst lika viktiga. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och vill vara delaktig i kökets dagliga- och långsiktiga arbete. Det är viktigt att du ser och bemöter dina kollegor och matgäster på ett trevligt och professionellt sätt. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Semestervikariat till transport- och logistikavdelningen, Karlskoga

Ansök    Feb 22    REGION ÖREBRO LÄN    Köksbiträde
Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? I så fall är du den vi letar efter nu, i sommar och kanske även framåt. Hos oss arbetar du självständigt, men också i team med andra. Transport- och logistikavdelningen inom Regionservice söker semestervikarier till sommaren 2023. Transport- och logistikavdelningen ansvarar för transporter inom och mellan sjukhusen i Region Örebro län. I vårt ansvarsområde ingår även transporter till och från vårdcentraler... Visa mer
Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? I så fall är du den vi letar efter nu, i sommar och kanske även framåt. Hos oss arbetar du självständigt, men också i team med andra. Transport- och logistikavdelningen inom Regionservice söker semestervikarier till sommaren 2023.
Transport- och logistikavdelningen ansvarar för transporter inom och mellan sjukhusen i Region Örebro län. I vårt ansvarsområde ingår även transporter till och från vårdcentraler och folktandvårdsenheter. Totalt är vi cirka 100 medarbetare som har våra arbetsplatser vid sjukhusen i länet samt vid kansliet på Eklundavägen. Vår verksamhet pågår årets alla dagar och vi arbetar bland annat med avfallshantering, hantering av Regionens passersystem, lagerhantering, posthantering, gods- och materialhantering och uthyrning av bilar. Vi arbetar alltid med utgångspunkten att tillsammans leverera våra tjänster och uppdrag med en så hög och jämn kvalitet som möjligt.

Område Försörjning ansvarar för städning, vårdnära service, kost samt transport och logistik inom Region Örebro län. Vi består av cirka 400 engagerade medarbetare som med stolthet utför arbetsuppgifterna med kunden i fokus. Verksamheten bedrivs framförallt på regionens tre sjukhus. Försörjningen är en organisation med stor bredd, med tjänster inom såväl tryckeri och bilpool som möjlighet till konferensbeställningar och fönsterputs. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där hela försörjningsområdet är i fokus i samarbete med hälso- och sjukvården. Våra ambitioner är höga och vi strävar efter att bli Sveriges bästa serviceorganisation inom alla våra områden.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, vårdnära service, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra cirka 1000 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Semestervikariat till transport- och logistikavdelningen, Karlskoga

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Arbetet omfattar främst transporter av gods, mat, läkemedel, tvätt och avfall, källsortering, postdistribution inklusive postsortering, flytthjälp och bilpoolsverksamhet. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och professionell då vårdpersonal, patienter och anhöriga förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i våra kunders uppfattning om oss.
Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad. Det är viktigt att du kan läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt. Du ska ha goda datakunskaper/datavana. Du ska även ha god initiativ- och samarbetsförmåga, samt kunna prioritera dina arbetsuppgifter väl.
För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år och även inneha B-körkort. För vissa arbetsuppgifter krävs det truckkort (vi tillhandahåller truckkort).
Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.
Anställningsform:
Semestervikariat med eventuell möjlighet till förlängning.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Karl Löfroth, avdelningschef 019-602 74 80
Fackliga företrädare:
Kommunal 010-4429260 Visa mindre

Köksbiträde till kostverksamheten, Mårbackaköket

Ansök    Feb 14    Karlskoga kommun    Köksbiträde
Kostverksamheten lagar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg inom Karlskoga och Degerfors kommuner. I kommunerna är maten medel att nå god och jämlik hälsa. Måltiderna skall utformas på ett sådant sätt att de främjar hälsan och miljön, på både lång och kort sikt. Fokus är den den positiva matupplevelsen för varje gäst. ARBETSUPPGIFTER Du kommer i rollen som köksbiträde arbeta tillsammans med övrig kökspersonal för att erbjuda våra äldre den bästa t... Visa mer
Kostverksamheten lagar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg inom Karlskoga och Degerfors kommuner. I kommunerna är maten medel att nå god och jämlik hälsa. Måltiderna skall utformas på ett sådant sätt att de främjar hälsan och miljön, på både lång och kort sikt. Fokus är den den positiva matupplevelsen för varje gäst.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som köksbiträde arbeta tillsammans med övrig kökspersonal för att erbjuda våra äldre den bästa tänkbara matupplevelsen. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att biträda vid matlagning, tillreda sallad, plock av varor mm. I arbetet ingår även diskning, lokalvård, göra egenkontroller med dokumentation samt ta emot varuleveranser. Maten som serveras inom äldreomsorgen ska alltid vara, god, tilltalande och näringsriktig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen växtbaserat och utveckla kosten för äldre.

Mashie som är kommunens kostdataprogram används som verktyg för att veta vilka avdelningar utskicken ska till samt beställning av måltider och livsmedel som ska skickas till samtliga äldreboenden i Karlskoga.

Arbetstiden är 38,25 tim/vecka med helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en restaurangutbildning, utbildning för måltidsbiträde eller liknade. Alternativt har en motsvarande dokumenterad erfarenhet från arbete inom kök.

Du är ansvarstagande, självgående, stresstålig och villig att både lära och tänka nytt. Du är flexibel och vet att alla uppgifter, stora som små är minst lika viktiga. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och vill vara delaktig i kökets dagliga- och långsiktiga arbete. Det är viktigt att du ser och bemöter dina kollegor och matgäster på ett trevligt och professionellt sätt. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B körkort

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Kiosk och gatuköks biträde

Ansök    Jul 27    RazaButt AB    Köksbiträde
Söker en person med arbetsglädje, engagemang och är sugen på nya utmaningar. Den som tycker om att jobba, ärlig och punktlig. Tycker om att vara socialt. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en person med arbetsglädje, engagemang och är sugen på nya utmaningar.
Den som tycker om att jobba, ärlig och punktlig.
Tycker om att vara socialt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servicevärd inom Vårdnära Service sommaren 2023!

Ansök    Dec 23    REGION ÖREBRO LÄN    Köksbiträde
Vårdnära service är en avdelning som finns på lasaretten i Karlskoga, Lindesberg och Universitetssjukhuset i Örebro. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter. Vi söker nu medarbetare till lasaretten i Karlskoga, Lindesberg och till Universitetssjukhuset i Örebro (USÖ) och under perioden juni-augusti 2023. Vårdnära service ingår i område försörjning ... Visa mer
Vårdnära service är en avdelning som finns på lasaretten i Karlskoga, Lindesberg och Universitetssjukhuset i Örebro. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter.
Vi söker nu medarbetare till lasaretten i Karlskoga, Lindesberg och till Universitetssjukhuset i Örebro (USÖ) och under perioden juni-augusti 2023.

Vårdnära service ingår i område försörjning som även har avdelningar som arbetar med transport och logistik, kost och städ. Sammanlagt arbetar cirka 400 personer inom området.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, vårdnära service, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra cirka 1000 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.
Servicevärd inom Vårdnära Service sommaren 2023!

Arbetsuppgifter

Vi arbetar inom fyra olika processer på vårdavdelningarna: kosthantering, material- och textilhantering, övrig service och patienttransport.
Inom processen kosthantering handlar det om att förbereda frukost till patienter/personal samt beställa och förbereda lunch/middag till patienter.
Inom processen material- och textilhantering arbetar du med allt från beställning till mottagning av gods och påfyllning i förråd.
Inom processen för patienttransporter arbetar du med transport av patienter mellan avdelningar och mottagningar.
Inom processen för övrig service arbetar du med att utföra arbetsuppgifter som avlastar vårdpersonal så de får mer tid för patienterna.


Vilka processer är du intresserad av att arbeta med?

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker serviceinriktade medarbetare som har hög flexibilitet och är lösningsfokuserade.
Det krävs att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.


För att kunna ge god service är det viktigt att du har ett bra bemötande i samarbete med andra människor.
Du skall också kunna skriva, läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt.
Erfarenheter från arbete i vårdmiljö med vårdnära arbetsuppgifter eller liknande servicetjänster är meriterande.
Att arbeta som patienttransportör är fysiskt krävande då förflyttningarna sker till fots.
Grundläggande datorvana är ett krav.


Tillträde:
Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Ange även till vilken ort du söker. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Hemsida:

www.regionorebrolan.se/regionservice

Karoline Asp Gruppchef Övrig service samt Karlskoga 019-602 05 37
Anders Berglund Gruppchef Kostvärdar USÖ, 019-602 70 85
Åsa Kallin Gruppchef Patienttransport samt Lindesberg, 019-602 71 22
Ingela Öberg Gruppchef material och textilhantering, 019-602 77 78
Fackliga företrädare:
Kommunal 010-4429260 Visa mindre

BeersnBurgers Söker trogna medarbetare!

Ansök    Jun 14    DAAG FOOD AB    Köksbiträde
Vi på Beers n Burgers söker just nu trogna medarbetare som är sugna på att lära och arbeta hårt! Vi behöver söker folk som vill jobba lite extra till sommaren och som även kan få en vidare anställning. Intervjuer kommer ske på löpande band och vi uppskattar att ni har sökt in till oss. Visa mer
Vi på Beers n Burgers söker just nu trogna medarbetare som är sugna på att lära och arbeta hårt!
Vi behöver söker folk som vill jobba lite extra till sommaren och som även kan få en vidare anställning.
Intervjuer kommer ske på löpande band och vi uppskattar att ni har sökt in till oss. Visa mindre

Köksbräde

Ansök    Jun 2    Ronahi & Sinan AB    Köksbiträde
Ta mod kunder servera matt jobba köket och va aktiv på jobbet o vara trevlig mod kunder o seriös på jobbet Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Ta mod kunder servera matt jobba köket och va aktiv på jobbet o vara trevlig mod kunder o seriös på jobbet
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jun 2    Ronahi & Sinan AB    Köksbiträde
Ta mod kunder servera jobba på köket och ska vara trevligt. Har bra jobb moral och va aktiv på jobbet . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Ta mod kunder servera jobba på köket och ska vara trevligt. Har bra jobb moral och va aktiv på jobbet .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

2022 06 01

Ansök    Jun 1    Ronahi & Sinan AB    Köksbiträde
ta mod kunder o jobba köket o servera matt o ta bästälningar .man måste vara trevligt o skötsam har bra arbetsmoral Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
ta mod kunder o jobba köket o servera matt o ta bästälningar .man måste vara trevligt o skötsam har bra arbetsmoral
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde sökes till Sushi Restaurang

Ansök    Mar 3    BTB Sakura Sushi bar AB    Köksbiträde
Sakura sushi i finaste staden Karlskoga söker nu köksbiträde till ett positivt arbetsplats. I ditt arbete ingår följande: Du bör kunna laga god mat i enlighet med våra meny och standard. Du skall se till att maten tillagas så att den är attraktiv och inbjudande för våra gäster. Du bör även vara intresserad av att följa våra strikta riktlinjer för matsäkerhet. Genom att vara öppen och positiv för eventuella problem som kan uppstå, kommer du att lösa dem... Visa mer
Sakura sushi i finaste staden Karlskoga söker nu köksbiträde till ett positivt arbetsplats.
I ditt arbete ingår följande:
Du bör kunna laga god mat i enlighet med våra meny och standard. Du skall se till att maten tillagas så att den är attraktiv och inbjudande för våra gäster.
Du bör även vara intresserad av att följa våra strikta riktlinjer för matsäkerhet.
Genom att vara öppen och positiv för eventuella problem som kan uppstå, kommer du att lösa dem efter bästa förmåga.
Du bör vara bra på att ta egna initiativ och kunna ha ett gott samarbete med övriga kollegor, allt för att skapa en vinnande miljö.
Du kommer att motivera dina kollegor till positivitet och energi, och skapa en rolig och livlig atmosfär i restaurangen.

Vi erbjuder:
Trevlig och stabil arbetsmiljö.
Bra omgivning med roligt arbetsteam.
Möjlighet till ytterligare utveckling och framsteg.


Vill du vara med i vårt härliga team? Tveka inte att söka!
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.
Tjänsten börjar omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Vill du arbeta i vårt mottagningskök?

Till hösten går en av våra medarbetare i pension så därför söker vi nu dig som kan jobba i vårt kök på förskolan. Du tar emot mat som du serverar till våra förskolebarn på Granbergsdals förskola. Tjänsten innebär att du tar hand om disk och städar delar av huset. Tjänsten är på 50% men det kan finnas möjlighet till tim vikariat i barn grupp. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rolle... Visa mer
Till hösten går en av våra medarbetare i pension så därför söker vi nu dig som kan jobba i vårt kök på förskolan.
Du tar emot mat som du serverar till våra förskolebarn på Granbergsdals förskola. Tjänsten innebär att du tar hand om disk och städar delar av huset.
Tjänsten är på 50% men det kan finnas möjlighet till tim vikariat i barn grupp.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Apr 13    Fatih & Ibos AB    Köksbiträde
Ledigt jobb som köksbiträde i Pizzeria Ciaw Ciaw - Pizzeria Karlskoga Är du en person med strategier för hur du ska lösa eventuella problem som uppstår på vägen till målet? Vill du utveckla dina kunskaper inom matlagning och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som köksbiträde hos oss redan idag! Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Rollen som köksbiträde omfattar lättare matlagning, underhåll av kök . Ditt uppd... Visa mer
Ledigt jobb som köksbiträde i Pizzeria Ciaw Ciaw - Pizzeria Karlskoga
Är du en person med strategier för hur du ska lösa eventuella problem som uppstår på vägen till målet? Vill du utveckla dina kunskaper inom matlagning och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som köksbiträde hos oss redan idag! Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten


Rollen som köksbiträde omfattar lättare matlagning, underhåll av kök . Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på köksavdelningen.


Är du rätt person för jobbet?


Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en prestigelös och engagerad kollega.
Vi ser gärna att du kan arbeta i skift.
Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av att arbeta i storkök men det är inte ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Semestervikarier inom kost

Ansök    Jan 31    Karlskoga kommun    Köksbiträde
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Kostverksamheten lagar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg inom Karlskoga o... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Kostverksamheten lagar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg inom Karlskoga och Degerfors kommuner. I kommunerna är maten ett medel för att nå god och jämlik hälsa. Måltiderna skall utformas på ett sådant sätt att de främjar hälsan och miljön, på både lång och kort sikt. Fokus är den positiva matupplevelsen för varje gäst.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Vi lagar, levererar och serverar Vi lagar, serverar och levererar mat inom förskolan, skolan och äldreomsorgen. Arbetstiden är måndag till fredag inom förskola och skola. För äldreomsorgen förekommer även helgarbete.
Som sommarvikarie inom Folkhälsoförvaltningen ska du med kort varsel kunna arbeta inom hela förvaltningens område som även innefattar orterna Åtorp, Svartå, Karlskoga samt Degerfors.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha fyllt 18 år.
Utbildning inom kök är ett krav, vi ser gärna att du har gått (Hotell- och restaurangprogrammet) Restaurang och livsmedelsprogrammet, alternativ utbildning eller ha erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt.
För övrigt ska du vara ansvarstagande och driftig, ha lätt för att samarbeta samt ha sinne för matlagning och service av hög kvalité. Du ska ha goda språkkunskaper, vilket innebär att du ska kunna läsa, skriva och förstå svenska.
Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Servicevärdar till Vårdnära service på Karlskoga lasarett

Ansök    Dec 17    REGION ÖREBRO LÄN    Köksbiträde
Vårdnära service är en avdelning som är under uppbyggnad på Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. En av våra medarbetare är gravid vi behöver därför en vikarie för henne. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning, men arbetet utförs till viss del nära patienter. Avdelningen Vårdnära service hör till område försörjning och där finns även avdelningarna Kost, Städ ... Visa mer
Vårdnära service är en avdelning som är under uppbyggnad på Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. En av våra medarbetare är gravid vi behöver därför en vikarie för henne. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning, men arbetet utförs till viss del nära patienter.

Avdelningen Vårdnära service hör till område försörjning och där finns även avdelningarna Kost, Städ samt Transport och logistik

Vi erbjuder ett spännande arbete och söker nu medarbetare till Karlskoga lasarett.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Kvalifikationer:
Vi söker serviceinriktade medarbetare som har hög flexibilitet och är lösningsfokuserade. Det krävs att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har gymnasieutbildning, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

För att kunna ge god service är det viktigt att du har ett bra bemötande och lätt för att samarbeta med andra. Du skall också kunna skriva, läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt. Erfarenheter från arbete i vårdmiljö med vårdnära arbetsuppgifter eller liknande servicetjänster är meriterande. Grundläggande datorvana är ett krav.
Tillträde:
Omgående eller enligt överenskommelse.

Vår organisation:
Vårdnära service ingår i område försörjning som även har avdelningar som arbetar med transport och logistik, kost och städ. Sammanlagt arbetar cirka 400 personer inom området.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Servicevärdar till Vårdnära Service sommaren 2022

Ansök    Jan 13    REGION ÖREBRO LÄN    Köksbiträde
Vårdnära service är en avdelning som finns på Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter. Avdelningen Vårdnära service ligger under område Försörjning och där finns även avdelningarna Kost, Städ samt Transport och logistik. Vi söker nu medarbetare till Universitetssjukhuset i ... Visa mer
Vårdnära service är en avdelning som finns på Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg.

Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter.
Avdelningen Vårdnära service ligger under område Försörjning och där finns även avdelningarna Kost, Städ samt Transport och logistik.

Vi söker nu medarbetare till Universitetssjukhuset i Örebro(USÖ) och till lasaretten i Karlskoga och Lindesberg under perioden juni-augusti 2022.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Kvalifikationer:
Vi söker serviceinriktade medarbetare som har hög flexibilitet och är lösningsfokuserade. Det krävs att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

För att kunna ge god service är det viktigt att du har ett bra bemötande i samarbete med andra människor. Du skall också kunna skriva, läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt. Erfarenheter från arbete i vårdmiljö med vårdnära arbetsuppgifter eller liknande servicetjänster är meriterande. Grundläggande datorvana är ett krav.

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Vår organisation:
Vårdnära service ingår i område försörjning som även har avdelningar som arbetar med transport och logistik, kost och städ. Sammanlagt arbetar cirka 400 personer inom området.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Ange även till vilken ort du söker. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Servicevärdar till Vårdnära service på Karlskoga lasarett

Ansök    Feb 21    Region Örebro län    Köksbiträde
Vårdnära service är en avdelning som är under uppbyggnad på Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. Vi står nu inför en expansion som innebär att vi behöver fler medarbetare. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter. Avdelningen Vårdnära service ligger under område försörjning och där finns även avdelningarna Kost,... Visa mer
Vårdnära service är en avdelning som är under uppbyggnad på Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. Vi står nu inför en expansion som innebär att vi behöver fler medarbetare. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter.

Avdelningen Vårdnära service ligger under område försörjning och där finns även avdelningarna Kost, Städ samt Transport och logistik

Vi erbjuder ett spännande arbete och söker nu medarbetare till Karlskoga lasarett.

Arbetsuppgifter:
Inom ramen fört vårt uppdrag arbetar vi inom tre olika processer på vårdavdelningarna; kosthantering till patienter och personal, material- och textilhantering samt slutstäd/patienttransport. Som medarbetare inom Vårdnära service kommer du att arbeta inom någon av processerna. Inom processen kosthantering handlar det om att förbereda frukost till patienter/personal samt beställa och förbereda lunch/middag till patienter. Inom processen material- och textilhantering arbetar du med allt från beställning till mottagning av gods och påfyllning i förråd. Inom processen för slutstäd och patienttransporter arbetar du med slutstäd efter patientens hemgång och transport av patienter mellan avdelningar och mottagningar.

Kvalifikationer:
Vi söker serviceinriktade medarbetare som har hög flexibilitet och är lösningsfokuserade.
Det krävs att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

För att kunna ge god service är det viktigt att du har ett bra bemötande i samarbete med andra människor. Du skall också kunna skriva, läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt. Erfarenheter från arbete i vårdmiljö med vårdnära arbetsuppgifter eller liknande servicetjänster är meriterande. Grundläggande datorvana är ett krav.

Tillträde:
Omgående eller enligt överenskommelse

Vår organisation:
Vårdnära service ingår i område försörjning som även har avdelningar som arbetar med transport och logistik, kost och städ. Sammanlagt arbetar cirka 400 personer inom området.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv. Visa mindre

Kockbiträde sökes

Ansök    Jan 30    BTB Sakura Sushi bar AB    Köksbiträde
Sakura Sushi i Karlskoga är en hel värld av asiatiska maträtter. Vi serverar maträtter med det bästa möjliga sättet och skapa härliga matupplevelser för alla våra gäster. Just nu söker vi köksbiträde #justnu . Kandidaten behöver inte ha någon erfarenhet utan behöver ha några krav så som: Ansvarig Vänlig Självgående Uthållig Mest av allt så söker vi dig med stort intresse för mat och dryck. Du behöver inte kunna svenska men det är meriterande om du är be... Visa mer
Sakura Sushi i Karlskoga är en hel värld av asiatiska maträtter. Vi serverar maträtter med det bästa möjliga sättet och skapa härliga matupplevelser för alla våra gäster.
Just nu söker vi köksbiträde #justnu . Kandidaten behöver inte ha någon erfarenhet utan behöver ha några krav så som:


Ansvarig
Vänlig
Självgående
Uthållig

Mest av allt så söker vi dig med stort intresse för mat och dryck. Du behöver inte kunna svenska men det är meriterande om du är bekväm med svenska eller engelska.
Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

köksbiträde sökes deltid

Ansök    Okt 21    ARAM & ARDA AB    Köksbiträde
söker en stresstålige och trevlig person som kan jobba tillsammans me ara samt även självständigt. Visa mer
söker en stresstålige och trevlig person som kan jobba tillsammans me ara samt även självständigt. Visa mindre

Servicevärd till Vårdnära service

Ansök    Apr 30    Region Örebro län    Köksbiträde
Vårdnära service är en avdelning som är under uppbyggnad på Universitetssjukhuset och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter. Avdelningen Vårdnära service ligger under område Försörjning och där finns även avdelningarna Kost, Städ samt Transport och logistik Vi erbjuder ett spännande arbete och söker nu en m... Visa mer
Vårdnära service är en avdelning som är under uppbyggnad på Universitetssjukhuset och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter.
Avdelningen Vårdnära service ligger under område Försörjning och där finns även avdelningarna Kost, Städ samt Transport och logistik

Vi erbjuder ett spännande arbete och söker nu en medarbetare till Karlskoga lasarett.

Arbetsuppgifter:
Som medarbetare inom Vårdnära service kommer du att arbeta med slutstädning vid patients hemgång, utföra patienttransporter samt hantera material och textilier. Viss livsmedelshantering kan också förekomma.

Kvalifikationer:
Vi söker en serviceinriktad medarbetare som har hög flexibilitet och är lösningsfokuserad.
Det krävs att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

För att kunna ge god service är det viktigt att du har ett bra bemötande i samarbete med andra människor. Du skall också kunna skriva, läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt.
Erfarenheter från arbete i vårdmiljö med vårdnära arbetsuppgifter eller liknande servicetjänster samt kännedom om verksamheten är meriterande.
Grundläggande datorvana är ett krav.

Tillträde:
Omgående eller enligt överenskommelse.

Vår organisation:
Vårdnära service ingår i område försörjning som även har avdelningar som arbetar med transport och logistik, kost och städ. Sammanlagt arbetar cirka 400 personer inom området

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre