Lediga jobb som Bygg och anläggning i Karlskoga

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare bygg, välkommen till ett intressant jobb!

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Service och samhällsförvaltningen består av flera verksamheter där tjänsten ingår i teknik och fastighetsavdelningen med placering i fastighetsenheten. Fastighetsenheten består av 9 personer som arbetar som fastighetsförvaltare, byggnadsingenjör lokalstrateg, energiingenjör och projektledare. Fastighetsenheten leds av fastighetschefen som rapporterar till verksamhetschefen för teknik och fastighet.
Fastighetsenhetens uppdrag är att omhänderta kommunens interna och externa fastigheter. I uppdraget så ingår förvaltning av lokalerna, utveckling av lokalarena, nybyggnation av lokaler, in och uthyrning av lokaler för att tillgodose kommunens behov av lokaler.

Oavsett vilken arbetsuppgift du har inom service och samhällsförvaltningen så är du en samhällsbyggare och förvaltningens ansikte utåt. Det du gör i ditt dagliga arbete är viktigt för hur medborgarna upplever sin kommun.

Tillsammans strävar vi efter ett expansivt och hållbart samhälle med nöjda invånare som är goda ambassadörer för Karlskoga, vilket är betydelsefullt för att vi ska kunna förverkliga vår vision - Vi är alla samhällsbyggare och vi gör skillnad.
Välkommen till den välkomnande, kloka och innovativa kommunen i Karlskoga.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som ser fastigheter som något mer än bara en byggnad.
Byggnaden skapar möjligheter för människor att skapa, vårda, utvecklas och är en förutsättning för en meningsfull vardag. Dina arbetsuppgifter blir att ge dessa människor den möjligheten genom att se till att våra byggnader byggs om, renoveras eller att vi skapar nya byggnader.
För att du ska lyckas i din roll så kommer du ha möjlighet att få hjälp av både konsulter, kollegor och ramavtalsparter som under din ledning hjälper dig att genomföra åtgärderna enligt vad som har överkommits gällande både tid, ekonomi samt kvalitet. I slutändan är det din påverkan tillsammans med hela projektgruppen som ger ett lyckat resultat.
I rollen kommer du behöva vara pådrivande enligt den plan som du satt för projektet men du kommer också kunna påverka slutresultatet och upplevelsen för de som använda byggnaden.

KVALIFIKATIONER
För att få möjlighet att bli del av vår blivande framgångssaga behöver ha olika kunskaper inom olika områden men framförallt ha fokus på helheten men också viljan att skapa möjligheter för verksamheterna som använder fastigheterna.
Du behöver vara en bra kommunikatör som är tydlig i din kommunikation och som triggas av att ställa upp krav och se till att de möts. Du behöver också vara bra på att planera för att nå målen och kunna prioritera så det är rätt saker som blir genomförda och skapar värde.
För att kunna ge verksamheterna möjligheterna att bedriva och utveckla sin process så ska du ha en teknisk bakgrund som byggnadsingenjör och en förståelse kring hur fastigheter och hur byggbranschen fungerar. Du behöver även ha arbetat flertalet år som projektledare med större och mer komplicerade projekt.

Då denna roll är viktig för vår verksamhet så behöver du också ha följande kunskaper:
• erfarenhet av arbete med ABT, Gantschema, AMA, Avtal och arbetsmiljöfrågor
• leda människor
• kommunicera med många kontaktytor
• problemlösande och hitta lösningar på de problem som kan dyka upp
• B-körkort
• ett strukturerat arbetssätt
• erfarenhet eller kännedom om hur Kommunala verksamheter fungerar.

Personlighet:
• strukturerad
• trygg i dig själv
• social
• bra på att kommunicera
• tydlig
• drivande
• självständig
• trivas att arbeta både i grupp och ensam.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kan komma ske löpande i denna rekrytering.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Karlskoga Energi & Miljö söker en VA-tekniker till rörnät

Vill du vara med och arbeta med ledningsförnyelse i Karlskoga? Är du en självständig person med ett stort driv och tidigare erfarenhet av rörläggning? Då kan du vara den vi söker! Vår VA-verksamhet består av ett vattenverk, rörnät och reningsverk. Vi sköter dricksvattenförsörjning och avloppsrening i Karlskoga. Ett gott dricksvatten av hög kvalitet levereras från vattenverket vid Gälleråsen. Avloppet från våra bostäder, industrier och institutioner ren... Visa mer
Vill du vara med och arbeta med ledningsförnyelse i Karlskoga? Är du en självständig person med ett stort driv och tidigare erfarenhet av rörläggning? Då kan du vara den vi söker!

Vår VA-verksamhet består av ett vattenverk, rörnät och reningsverk.

Vi sköter dricksvattenförsörjning och avloppsrening i Karlskoga. Ett gott dricksvatten av hög kvalitet levereras från vattenverket vid Gälleråsen. Avloppet från våra bostäder, industrier och institutioner renas sedan vid avloppsreningsverket i Aggerud.

Arbetsuppgifter
I rollen som VA-tekniker arbetar du övergripande med drift och underhåll av vatten- och avloppsnätet i Karlskoga. En stor del av arbetet går ut på att arbeta i projekt med ledningsförnyelse. Annat arbete inom andra delar av vår VA-verksamhet kan också förekomma. Jobbet utförs både självständigt och tillsammans med andra.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbete i VA-projekt
- Drift och underhåll av VA-ledningsnät med tillhörande objekt
- Felavhjälpning vid t.ex. avloppsstopp, vattenläckor, spilledningsläckor och LTA-stationer
- Vattenavstängningar
- Ventilbyten
- Direktkontakt med entreprenörer och kunder

Det här är vi
Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag. Så lyder vår vision. Vi är det lokala energibolaget i Karlskoga med omkring 200 medarbetare – och vi spänner bågen högt. Vårt engagemang omfattar mer än att leverera energi till kommuninvånarna - vi brinner för att utveckla orten på många plan. Vi är en förenande kraft för en trygg vardag, fritid och framtid.

Genom att hela tiden utveckla våra cirkulära affärer vill vi vara motorn som gör det möjligt för fler att leva hållbart. Våra verksamhetsområden är värme, el, ånga, biogas, biogödsel, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och småskalig vattenkraft.

Karlskoga Energi & Miljö ägs av Karlskoga kommun och omsätter cirka 700 Mkr per år.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av rörläggning och/eller utbildning inom anläggning. Andra krav för tjänsten är god datavana samt B-körkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt om du innehar BE-körkort, Heta arbeten, Arbete på Väg nivå 1+2 eller spräckkort.

Som person är du ansvarstagande, självgående och engagerad i ditt arbete. Du behöver också vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga.

Mer information och ansökan

Tjänsten är tillsvidare och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Arbetet är förlagt till dagtid och beredskapstjänstgöring ingår.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Hjullastarförare

Vi söker nu en hjullastarförare för ett längre uppdrag hos kund. Tjänsten är en hyrrekrytering där du under en provperiod kommer vara anställd hos med målet att senare bli anställd hos kunden om allting fungerar bra. Förutom att köra hjullastare kommer jobbet även innebära en del övrigt manuellt arbete med godshantering. Vi söker dig som är arbetsvillig och inte rädd för att ta i. Du ska ha vana av att köra hjullastare och helst ska behörigheten på kör... Visa mer
Vi söker nu en hjullastarförare för ett längre uppdrag hos kund. Tjänsten är en hyrrekrytering där du under en provperiod kommer vara anställd hos med målet att senare bli anställd hos kunden om allting fungerar bra.
Förutom att köra hjullastare kommer jobbet även innebära en del övrigt manuellt arbete med godshantering.
Vi söker dig som är arbetsvillig och inte rädd för att ta i.
Du ska ha vana av att köra hjullastare och helst ska behörigheten på körkortet vara C1.
Du behöver också ha en del datavana och vara en person som är van vid ordning och reda..
Denna tjänst kommer tillsättas snarast så är du intresserad av tjänsten så sök omgående. Visa mindre

Grovarbetare

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget

Isoleringslandslaget startades med idén att använda nya moderna metoder för att växa snabbt med hjälp av samarbete. Grundare har varit verksam i branschen i snart 10 år och vet hur man säkrar kvalitén på entreprenaderna under snabb tillväxt. Deras mål är att samla de bästa aktörerna inom lösullsisolering under ett och samma varumärke i hela Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Som lösullsinstallatör arbetar du i huvudsak med installationer ute hos kund, du kommer att jobba tillsammans med kollegor ute på plats hos kunden. Till stora delar handlar detta om att spruta isolering (lösull) på öppna vindbjälklag, i snedtak eller i golvbjälklag. Du måste ha ett visst handlag för enklare snickeriarbeten och behöver ibland kunna arbeta i trånga utrymmen.

Du kommer att bland annat göra följande:

- utföra installeringen av lösull
- sköta kundkontakten för planering av installationen
- ansvara för egenkontroll och hantering av arbetsorder av utfört arbete
- sköta lastning av lösull med hjullastare


Din profil

Branscherfarenhet är inte ett krav men meriterande är om du har någon form av anknytning till byggbranschen.

För att arbeta som lösullsinstallatör ser vi att du tycker om att arbeta fysiskt och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera för att se till att kunden blir nöjd.

Du är strukturerad och kan planera din arbetsdag efter prioritet och kundens tillgänglighet. Du gillar att ta ansvar för leveransen och nöjer dig inte förrän jobbet är klart. Körkort med behörighet C är önskvärt och ger en fördel vid ansökan. Det är även bra om du har någon maskinvana och är tekniskt kunnig.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Övrigt:

Start: v.45

Arbetstider: vardagar 7-16 efter egen planering

Placering: Området Lekeberg, Fjugesta och Örebro, eventuellt jobb på annan ort

Anställningsform: Heltid tillsvidare med provanställning Visa mindre

Strategisk inköpare inom entreprenadupphandlingar till Saab

Är du en prestationsdriven person och har ett intresse för ständiga förbättringar och digitalisering? Vi söker nu en affärsdriven strategisk inköpare som har erfarenhet av att utföra komplexa inköpsprojekt inom kategorin byggnationer till Saab i Linköping eller Karlskoga! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har v... Visa mer
Är du en prestationsdriven person och har ett intresse för ständiga förbättringar och digitalisering? Vi söker nu en affärsdriven strategisk inköpare som har erfarenhet av att utföra komplexa inköpsprojekt inom kategorin byggnationer till Saab i Linköping eller Karlskoga!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som strategisk inköpare kommer du ansvara för att utföra inköpsprojekt i tvärfunktionella team inom kategoribyggnadskonstruktion på Group Procurement. I rollen ingår det entreprenadupphandlingar och inköp av hela och/eller delar av olika byggnationer, så man behöver förstå affärsbehoven och besitta kunskap inom bygg-området och dess regelverk.

Huvuduppgifterna är att fastställa, utveckla och genomföra inköpsstrategier tillsammans med olika intressenter. Utföra och leda inköpsprojekt som levererar resultatförbättringar, efterlevnad och kostnadsminskning. Ansvarig för leverantörsstyrning och kontrakt samt relaterade arbetsuppgifter inom upphandling. I rollen ingår det även att utveckla och presentera rekommendationer för beslutsunderlag till inköpsråd och styrningsgrupper.

Din profil
I rollen ingår det dagligt samarbete och kommunikation med andra, vilket kräver att du är kommunikativ och har en fallenhet för att skapa relationer samt bygga och underhålla ditt nätverk. Vi ser även att du är väl förtrogen med leverantörsmarknaden inom bygg och dess problem och möjligheter. Du har god förmåga att arbeta självständigt likväl som i team och kan driva på ditt arbete på ett professionellt vis.

Vi söker dig med universitetsexamen inom inköp, byggnadsingenjör eller annan relevant inriktning med några års arbetslivserfarenhet inom området, företrädesvis inom kategorin husbyggnation. Erfarenhet av att leda kommersiella team inom husbyggnad är meriterande för tjänsten. Krav för tjänsten är att kunna kommunicera professionellt både på svenska och engelska.

Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med chans till förlängning. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emma Eriksson på mailadress [email protected] eller på telefon 013-473 81 61

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Reparatör till Karlskogahem

Karlskogahem AB är ett helägt kommunalt bolag grundat 1946. Vårt bestånd omfattar cirka 2700 bostadslägenheter och cirka 42000 kvm lokaler. Lokalerna består av gruppbostäder, kontor och affärslokaler. Karlskogahems omsättning uppgick år 2021 till 223 mnkr och vi har idag drygt 40 personer anställda på helårsbasis.  Uppdraget Som reparatör genomför du underhålls- och reparationsarbeten inom vårt fastighetsbestånd. Arbetsuppgifterna innefattar att hante... Visa mer
Karlskogahem AB är ett helägt kommunalt bolag grundat 1946.

Vårt bestånd omfattar cirka 2700 bostadslägenheter och cirka 42000 kvm lokaler. Lokalerna består av gruppbostäder, kontor och affärslokaler. Karlskogahems omsättning uppgick år 2021 till 223 mnkr och vi har idag drygt 40 personer anställda på helårsbasis. 

Uppdraget

Som reparatör genomför du underhålls- och reparationsarbeten inom vårt fastighetsbestånd. Arbetsuppgifterna innefattar att hantera inkommande felanmälningar från hyresgäster samt genomföra reparationer efter besiktningar. Det är ett brett arbetsfält och arbetsuppgifterna kan t.ex. innebära att rensa avlopp, byta blandare, montera hatthyllor, justering av dörrar, mindre snickeriarbeten, små elarbeten som byte av vägguttag och strömbrytare samt övriga saker som kan bli fel i en lägenhet.

I våra projekt prioriterar vi ordning och reda samt har höga krav på kvalitén för utfört arbete.

Du rapporterar till vår servicechef. 

Vem är du?

Vi söker dig som är allmänt händig. Tidigare erfarenhet av liknande reparationsarbeten ser vi som meriterande. Det är också meriterande om du har en utbildning inom VVS, el eller snickeri.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga som du använder i den täta kontakten med våra kunder, inom vår organisation och med våra entreprenörer. Du har en positiv attityd och är initiativrik, självgående, ansvarstagande och har ett affärsmässigt tänk. Dessutom är du van att hantera flera olika uppgifter och projekt samtidigt.

Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst hos en av Karlskogas mest eftertraktade arbetsgivare. Vi ser även att du delar vår värdegrund som bygger på ansvar, trygghet och gemenskap. Detta ska finnas med i allt vi gör och är det som leder oss till goda resultat och framgång.

Krav

- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- B-körkort

Varaktighet/Arbetstid

Detta är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde sker snarast möjligt.

Ansökan

För utförligare information eller frågor, kontakta vår servicechef Micael Björkbacka på 0586-657 21.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Snickare

Vi söker snickare! Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men det är inte ett krav. Det är dock stor fördel i fall du någon form för snickarutbildning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap. Du är en ansvarsfull och positiv person som bidrar till bra stämning och gruppdynamik. Du är mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt där din och dina kollegors säkerhet står i centrum. DEt är en fördel o... Visa mer
Vi söker snickare! Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men det är inte ett krav. Det är dock stor fördel i fall du någon form för snickarutbildning.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap. Du är en ansvarsfull och positiv person som bidrar till bra stämning och gruppdynamik. Du är mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt där din och dina kollegors säkerhet står i centrum.
DEt är en fördel om du är självgående och kan styra över dina medarbetare. Vi ställer krav på B-körkort.
Vi erbjuder flexibla arbetstider samt möjlighet till personlig utveckling genom kurser och studiebesök.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Snickare/Takläggare/solcellsinstallatör

Vi söker dig som är driven och gillar att ta eget ansvar. Du är erfaren snickare/takläggare. Meriterande om du även har kunskap inom montage av solpaneler men inget krav. Vi är ett härligt team som utgår från Karlskoga och våra arbeten är inom Närke och Värmland. Du ska ha minst 5 års erfarenhet inom takläggning och kunna styra projekt och ta egna beslut. Körkort är ett krav samt utbildning inom yrket praktiskt eller gymnasiekompetens. Vi ser fram emot di... Visa mer
Vi söker dig som är driven och gillar att ta eget ansvar. Du är erfaren snickare/takläggare. Meriterande om du även har kunskap inom montage av solpaneler men inget krav.
Vi är ett härligt team som utgår från Karlskoga och våra arbeten är inom Närke och Värmland.
Du ska ha minst 5 års erfarenhet inom takläggning och kunna styra projekt och ta egna beslut.
Körkort är ett krav samt utbildning inom yrket praktiskt eller gymnasiekompetens.
Vi ser fram emot din ansökan och vi behandlar alla ansökningar så länge tjänsten ligger öppen.
Då vi söker omgående anställning till tjänsten så kan tjänsten tillsättas innan slutdatum så skicka in din ansökan med CV i tid. Visa mindre

Byggnadsarbetare/snickare, 2 st

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att omfatta nybyggnation, renovering, ombyggnad och tillbyggnad, men andra uppgifter inom bygg och snickeri kan också förekomma. I detta arbete krävs att man arbetar med stor noggrannhet. Du kommer arbeta både självständigt och i grupp. Vi söker dig som har kunskap inom byggbranschen och jobbar utifrån de föreskrifter och regler som finns. Du ska kunna ta eget ansvar, vara flexibel, ordningsam, ha en positiv och ti... Visa mer
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att omfatta nybyggnation, renovering, ombyggnad och tillbyggnad, men andra uppgifter inom bygg och snickeri kan också förekomma. I detta arbete krävs att man arbetar med stor noggrannhet. Du kommer arbeta både självständigt och i grupp.
Vi söker dig som har kunskap inom byggbranschen och jobbar utifrån de föreskrifter och regler som finns. Du ska kunna ta eget ansvar, vara flexibel, ordningsam, ha en positiv och tillmötesgående inställning både till kunder och övriga medarbetare.
Yrkesbevis och B-körkort krävs. Visa mindre

Snickare och plattsättare sökes till H Einarsson Byggnads AB (HEBAB)

HEBAB är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ambitiösa och duktiga snickare och plattsättare till vårt verksamhetsområde i Örebro län. Vår byggverksamhet inom nybyggnation, ombyggnation och byggservice växer och vi behöver nu förstärka med fler kompetenta snickare och plattsättare. Du kommer att ingå i ett team om 6-8 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder, försäkringsbolag, fastighetsbolag och privatkunder. Vi söker ... Visa mer
HEBAB är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ambitiösa och duktiga snickare och plattsättare till vårt verksamhetsområde i Örebro län.
Vår byggverksamhet inom nybyggnation, ombyggnation och byggservice växer och vi behöver nu förstärka med fler kompetenta snickare och plattsättare. Du kommer att ingå i ett team om 6-8 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder, försäkringsbolag, fastighetsbolag och privatkunder.
Vi söker dig som är snickare med fördel i Karlskoga eller Örebro området samt vill arbeta med mindre entreprenader och byggservice. Du har yrkesbevis, några års erfarenhet samt är noggrann, självständig och initiativrik. B-körkort är krav då personlig servicebil ingår i tjänsten.
Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners.
Till våra återkommande kunder kan nämnas flertalet försäkringsbolag, fastighetsbolag, statliga myndigheter samt kommunala bostadsbolag. Vi ser hela Örebro Län med omnejd som vårt arbetsområde.
HEBAB erbjuder en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, din insats värdesätts och där vi hjälper varandra att utvecklas. Det ska vara kul att gå till jobbet som anställd på HEBAB.
INFO OM FÖRETAGET
HEBAB, H.Einarsson Byggnads Aktiebolag med säte och huvudkontor i Karlskoga är ett byggföretag med blandning av byggservice och entreprenad.
I dagsläget är HEBAB 35 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 3st golvbolag 2st bolag inom plåt o svets. Vi är totalt 175 anställda och omsätter ca 220 miljoner/år.
Välkommen med din ansökan via formuläret senast 30/9-2022
Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.
För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Tagner
HR-ansvarig
[email protected]
070-230 51 81 Visa mindre

Underhållsingenjör - El och automation

Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Bolagets kunder finns spridda i världen, med fokus på Europa och USA. Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike. I Karlskoga är vi idag ca 320 personer och totalt i koncernen är vi ca 1000 medarbetare. Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på marknaden. Läs mer på www.eurenco.com ... Visa mer
Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär
marknad. Bolagets kunder finns spridda i världen, med fokus på Europa och USA.
Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike. I Karlskoga är vi idag ca 320 personer och totalt i koncernen är vi ca 1000 medarbetare.
Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på marknaden.
Läs mer på www.eurenco.com
Vi söker en Underhållsingenjör till vår Tekniska avdelning

Som Underhållsingenjör El & Automation ingår du i den tekniska avdelningen som är en viktig stödfunktion för våra produktionsteam, både strategiskt och operativt.

I din roll fungerar du som specialist inom ditt fackområde. Du planerar, prioriterar och samordnar underhållsarbetet. Alltid med säkerhet som en prioriterad fråga!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Tekniskt stöd till vår produktion inom el & automation
- Teknikansvar för våra anläggningar för sprinkler-, brand- och processlarm mfl
- Ansvar för kalibreringsrutiner för våra processinstrument
- Strukturera och utveckla och underhållet av våra el och instrumentanläggningar
- Reservdelsförsörjning och reservdelsstrategier för nya och gamla anläggningar
- Leda och delta i mindre förbättringsprojekt

 

Du som söker har relevant utbildning inom el och automation. Erfarenhet av underhåll och underhållssystem är meriterande.

Du har erfarenhet från tillverkningsindustrin inom ett eller flera områden ovan.

Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda och du är van att arbeta i projekt.

För att trivas i rollen ser vi att du är tydlig och strukturerad, med ett stort engagemang och god kommunikativ förmåga.  Som person är du en analytisk och strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad.

Då tjänsten innehåller många kontaktytor internt och externt är det viktigt att skapa, bibehålla och utveckla goda relationer.

Du kommer bli en viktig kugge i att realisera våra visioner om vårt framtida underhåll!

 

Eurenco Bofors AB lyder under lagen om brandfarliga och explosiva varor (LBE) vilket innebär att vi är ålagda att utföra lämplighetskontroll via MSB och polismyndigheten innan anställning.

 

Välkommen med din ansökan senast 5 september. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Visa mindre

Blockspikare/industriarbetare till Mälarvillan Karlskoga

Ansök    Aug 15    Mälarvillan AB    Träarbetare/Snickare
Mälarvillan AB bedriver verksamhet i Mälardalen och har sitt säte i Västerås. Vi ritar, konstruerar och tillverkar villor, fritidshus, kommersiella lokaler, radhus, parhus m.m. Våra kunder är både privatkunder och byggföretag/partners i Mälardalen med omnejd. Huvudkontorets placering är i Västerås med säljkontor i Eskilstuna, Stockholm och Örebro. Vi har vår produktion i Surahammar och i Karlskoga. Läs gärna mer om oss på www.malarvillan.se Industriarb... Visa mer
Mälarvillan AB bedriver verksamhet i Mälardalen och har sitt säte i Västerås. Vi ritar, konstruerar och tillverkar villor, fritidshus, kommersiella lokaler, radhus, parhus m.m. Våra kunder är både privatkunder och byggföretag/partners i Mälardalen med omnejd. Huvudkontorets placering är i Västerås med säljkontor i Eskilstuna, Stockholm och Örebro.
Vi har vår produktion i Surahammar och i Karlskoga.
Läs gärna mer om oss på www.malarvillan.se


Industriarbetare/ Blockspikare till Mälarvillan i Karlskoga
Vi söker nu ett antal Blockspikare till vår produktion
Mälarvillan är vår regions största husleverantör med lokal tillverkning och vi fortsätter att växa.
Vi har tillverkat hus sedan år 1994.
Då vi har stor efterfrågan och en bra orderingång ser vi nu behov av att utöka antalet Industriarbetare/ Blockspikare till vår produktion i Surahammar. Vi söker personal för provanställning som övergår i en tillsvidareanställning.
Vi söker dig som:
Har någon form av industrikompetens, vill lära dig blockspika och utföra ett arbete med kvalitet. Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa våra mål. Ditt positiva engagemang smittar av sig på dina kollegor. Du har viljan och kunskaperna att bidra till våra kunders Drömhus. Viktigt att du har erfarenhet av ritningsläsning.


Våra önskemål är
· Kunskaper från hustillverkning/byggnation
· Kunskap inom ritningsläsning
· Erfarenhet av maskiner och utrustning
· God insyn i kvalitetsarbete
· Truck/ traversutbildning
Viktiga egenskaper för att du skall trivas på arbetet är att kunna samarbeta för att leverera hus av toppkvalité och ge kunderna ett hem de längtat efter.
Som person är du: Positiv, noggrann, effektiv och tycker om att arbeta.
Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med stor kompetens. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och stora ambitioner för framtiden. Företaget har korta beslutsvägar, många nöjda kunder, trevliga medarbetare och vi jobbar på en spännande marknad med många möjligheter.

Låter detta intressant för dig?
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. Din ansökan mailar du till [email protected]
Märk din ansökan med Blockspikare Karlskoga
Sista ansökningsdag är 2022-09-11
Frågor om tjänsten besvaras av Lena Brangel på Mälarvillan AB på 0722-50 56 25 Visa mindre

Snickare mm sökes

Karlskoga Renovering & Bygg AB söker snickare till Karlskoga med omnejd. Du måste ha erfarenhet av byggbranschen och jobbat några år med byggnation. Vi håller på med det mesta inom byggnation så som takbyte, renoveringar, till-, om- och nybyggnationer av hus samt plattläggning. Vi ser gärna att du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Visa mer
Karlskoga Renovering & Bygg AB söker snickare till Karlskoga med omnejd.
Du måste ha erfarenhet av byggbranschen och jobbat några år med byggnation. Vi håller på med det mesta inom byggnation så som takbyte, renoveringar, till-, om- och nybyggnationer av hus samt plattläggning.
Vi ser gärna att du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Visa mindre

Projektledare för kunds räkning

Vi på Oak Consulting får många frågor från våra befintliga och potentiella kunder om interimslösningar till olika funktioner. Våra kunder återfinns inom många olika branscher och är av olika storlek vilket gör att uppdragen kan se lite olika ut över tid. Vi verkar på olika orter i MellanSverige vilket innebär att du bör vara beredd att resa, oftast är uppdragen i en radie av 5-7 mil från Örebro men det förekommer också uppdrag på annan ort. Just nu sök... Visa mer
Vi på Oak Consulting får många frågor från våra befintliga och potentiella kunder om interimslösningar till olika funktioner.

Våra kunder återfinns inom många olika branscher och är av olika storlek vilket gör att uppdragen kan se lite olika ut över tid. Vi verkar på olika orter i MellanSverige vilket innebär att du bör vara beredd att resa, oftast är uppdragen i en radie av 5-7 mil från Örebro men det förekommer också uppdrag på annan ort.

Just nu söker vi Projektledare för uppdrag som varar i 16 eller 22 månader. Vårt kundföretag ligger ca 5 mil väster om Örebro.

Du som söker är en erfaren projektledare, helst med vana att driva projekt inom industrin och helst med någon form av konstruktionsbakgrund. Du är strukturerad, målinriktad och entusiasmerande. Engelska är ett måste i denna roll eftersom vårt kundföretag är ett globalt bolag.

Är du intresserad av att lyssna mer om dessa uppdrag eller rent allmänt hur vi jobbar med interimslösningar – hör av dig till Fredrik Borneskog på telefon 072-1669014 eller Helena Fiedler på telefon 070-5919033. Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 31/8. Visa mindre

Servicetekniker Kyla, Caverion - Karlskoga

Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig! Till vår filial i Karlskoga söker vi nu en ansvarsfull och ambitiös servicetekniker med kylkunskap som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, el, ventilation och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad ... Visa mer
Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig!

Till vår filial i Karlskoga söker vi nu en ansvarsfull och ambitiös servicetekniker med kylkunskap som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, el, ventilation och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

I rollen ingår även:

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Inneha kylcertifikat
• Relevant teknisk utbildning
• Kunskaper inom styr & regler, ventilation och el
• Erfarenhet från arbetsuppgifter inom området
• Meriterande att kunna löda och ha löd certifikat
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• B-körkort

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander (semester 11 juli - 7 augusti), tel. 073-081 74 04 mail [email protected] (semester 11 juli –7 augusti) alt. servicechef Robert Skoglund tel. 054-55 62 05 mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 31 augusti 2022.
OBS: Urval kommer tidigast att ske under vecka 32.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare till Gatu- och trafikenheten

Karlskoga har ett starkt driv framåt och det händer mycket spännande just nu. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. En arbetsplats som har modet att testa nya vägval ibland med stora kliv, ibland med små vardagliga steg. Här får du möjlighet att utvecklas i din roll samtidigt som du är med och utvecklar våra tjänster för de som lever, verkar och bor här. Var med och skapa plats för livet här! ARBETSUPPGIFTER... Visa mer
Karlskoga har ett starkt driv framåt och det händer mycket spännande just nu. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. En arbetsplats som har modet att testa nya vägval ibland med stora kliv, ibland med små vardagliga steg. Här får du möjlighet att utvecklas i din roll samtidigt som du är med och utvecklar våra tjänster för de som lever, verkar och bor här. Var med och skapa plats för livet här!

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare inom gatu- och trafikenheten har du ett kreativt, koordinerande och omväxlande arbete där du som nyckelperson har överblick över olika projekt. Det är ett omväxlande, varierande, stimulerande och socialt arbete där du använder såväl teoretiska som praktiska färdigheter, och får utlopp för både kreativitet och innovation.
Projektledaren planerar det dagliga arbetet och du fungerar som stöd till din enhetschef. Du ansvarar för tidsplanering, säkerhet och kvalitet samt miljölagstiftning och installationssamordning. Du ansvarar för framtagande av förfrågningsunderlag och underlag till både genomförande av projekt samt till stöd för upphandling. Du ansvarar också för att projektet genomförs på ett sätt som säkerställer ett bra resultat inom ramen för budget och tid.
Du arbetar problemlösande och ser hur små detaljer tillsammans skapar en fungerande helhet. Du har kontakten mot konsulter samt entreprenörer. Dina kontaktytor kommer att vara såväl interna som externa. I uppdraget ingår även till viss del att upprätta handlingar såsom ritningsunderlag enligt (vägar och gators utformning) VGU, byggritningar och tekniska beskrivningar till gatuprojekt samt vissa utredningsarbeten. Även arbete med att utveckla interna rutiner kommer att bli aktuellt.
Som projektledare hjälper du till i utvecklingen av Karlskoga som hållbar stad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom samhällsbyggnad med inriktning mot väg- och vatten eller liknande samt relevant arbetslivserfarenhet inom området. Vi söker dig som vill arbeta med utvecklingsprojekt och ser gärna att du har flera års erfarenhet av projektledning eller uppdragsledning och kunskaper inom projektekonomi.

B körkort är ett krav.

Du behöver vara strukturerad, stresstålig, flexibel, problemlösningsinriktad, ha god datorvana och gilla den digitala utvecklingen.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är en självklarhet för dig att dela med dig av kunskap och du uppskattar en vardag där ni lär er av varandra. Du visar stort engagemang, positiv inställning och bidrar till teamets goda samarbete.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Takläggare

Vi expanderar och söker nu dig som är driven, noggrann och har en bakgrund som tätskiktsmontör eller inom byggsektorn. Vi är en firma med hög kvalitet och personlig service med kunden i fokus. Hos oss blir du en viktig del av ett mindre team. I arbetet kommer du att utföra nyproduktion och omläggningar av tätskikt med enklare snickeri- och plåtarbeten. Vi utför arbeten åt såväl företag som privatpersoner och viss kundkontakt förekommer varför social kompet... Visa mer
Vi expanderar och söker nu dig som är driven, noggrann och har en bakgrund som tätskiktsmontör eller inom byggsektorn.
Vi är en firma med hög kvalitet och personlig service med kunden i fokus. Hos oss blir du en viktig del av ett mindre team.
I arbetet kommer du att utföra nyproduktion och omläggningar av tätskikt med enklare snickeri- och plåtarbeten. Vi utför arbeten åt såväl företag som privatpersoner och viss kundkontakt förekommer varför social kompetens är meriterande.
Vi utgår från Karlskoga och arbetar främst i Örebro-Värmland men arbeten på längre avstånd förekommer.
Arbetet kräver b-körkort, god fysik och att du behärskar svenska i tal och skrift.
Tjänsten är en heltidstjänst - tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.Allt enligt byggnadsfackets kollektivavtal.
Lön enligt överenskommelse.
Låter det som något för dig?
Skicka ett mail med CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Mattläggare

Ansök    Jun 21    Svensk Golventreprenad AB    Golvläggare
Vi söker mattläggare. Vill du bli del av ett vinnande team, tveka inte att kontakta oss. Du ska ha B-körkort, yrkesbevis samt våtrumscertifiering. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker mattläggare.
Vill du bli del av ett vinnande team, tveka inte att kontakta oss. Du ska ha B-körkort, yrkesbevis samt våtrumscertifiering.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

VS-montör, Caverion - Karlskoga/Kristinehamn

Ansök    Jun 14    Caverion Sverige AB    VVS-montör
Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi VS-montörer till Karlskoga/Kristinehamn. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS. Dina Arbetsuppgifter Som VS-montör... Visa mer
Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi VS-montörer till Karlskoga/Kristinehamn. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS.

Dina Arbetsuppgifter

Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som VS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att

• Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system
• Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare
• Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner
• Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör
• Leverera tidrapporter och underlag avseende tilläggsarbeten till projektledaren
• Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder

Din bakgrund

• Certifierad inom VS
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• Svetslicens är meriterande
• B-körkort

Kort om Caverion - Building Performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04, mail [email protected] alternativt avdelningschef Ann-Charlott Boström, tel. 073-416 68 18, mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 7 augusti 2022.
OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektör för drift och projekt till Gatu- och trafikenheten

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Som projektör kommer du upprätta handlingar såsom ritningsunderlag, byggritningar och tekniska beskrivningar osv. Du kommer att... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa.
Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som projektör kommer du upprätta handlingar såsom ritningsunderlag, byggritningar och tekniska beskrivningar osv. Du kommer att få arbeta med projekt i huvudsak till gatu- och trafikenheten. Projekteringsledning samt projektledning kommer till viss del ingå i dina arbetsuppgifter. Du tar fram underlag för projektering samt har kontakten mot konsulten samt entreprenören. Dina kontaktytor kommer att vara såväl interna som externa.
Du är den som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Karlskoga kommun!
Du ansvarar för projektplan, tidplan, ekonomiplan och följer kontinuerligt upp dina projekt mot uppställda mål. Du ansvarar för framtagande av förfrågningsunderlag och underlag till stöd för upphandling.
I uppdraget ingår även vissa utredningsarbeten och arbete med att utveckla interna rutiner.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha relevant högskoleutbildning och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du behöver vara drivande, bra på att samarbeta, kunna ta ansvar och fatta beslut. Det är viktigt att du har en god social kompetens och en hög kommunikativ förmåga då du har många kontakter med medarbetare/kollegor, kommunens medborgare, entreprenörer och övriga verksamheter.
Du behöver vara strukturerad, stresstålig, flexibel, problemlösnings inriktad, ha god datorvana och gilla den digitala utvecklingen.

B körkort är ett krav.

Då vi inom kort går in i semestertider kommer vi svara och hantera alla ansökningar efter sista ansökningsdagen.
Vi passar på att önska dig en fantastisk sommar!

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Plattsättare

Vi söker plattsättare! Vill du bli en del av ett vinnande team, tveka inte kontakta oss. Du ska ha B-körkort, yrkesbevis samt våtrumscertifiering. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker plattsättare! Vill du bli en del av ett vinnande team, tveka inte kontakta oss. Du ska ha B-körkort, yrkesbevis samt våtrumscertifiering.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Underhållstekniker till OLW

Om tjänsten Som underhållstekniker ingår du i Orklas underhållsteam som jobbar med avhjälpande och planerat underhåll på deras produktionsanläggning i Filipstad. I underhållsteamet ingår förutom underhållstekniker även en förbättringsledare och en underhållsingenjör, totalt är man 11 personer. Du kommer att arbeta både inom el, automation, pneumatik och mekanik. Utrustningarna varierar såsom fritöser och extruder-maskiner med tillhörande kringutrustning... Visa mer
Om tjänsten
Som underhållstekniker ingår du i Orklas underhållsteam som jobbar med avhjälpande och planerat underhåll på deras produktionsanläggning i Filipstad.

I underhållsteamet ingår förutom underhållstekniker även en förbättringsledare och en underhållsingenjör, totalt är man 11 personer.

Du kommer att arbeta både inom el, automation, pneumatik och mekanik. Utrustningarna varierar såsom fritöser och extruder-maskiner med tillhörande kringutrustningar, förpackningsmaskiner, transportbanor, elevatorer etc.

Arbetsuppgifterna är många och av olika karaktär, på underhåll får man jobba med allt som har med produktionsprocessen att göra. Underhållsverksamheten har ett nära samarbete med produktionen och du arbetar tätt med operatörer och produktionsledare.

Rollen är i första hand 2-skift men nattskift kan förekomma.

Tjänsten som underhållstekniker är ett konsultuppdrag med start snarast så ansök redan idag! Uppdraget sträcker sig till att börja med 6 månader men kan komma att bli längre alt ett övertag av kund.

Om dig
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom El/Mekanik/Automation. Har du tidigare erfarenhet av underhållsarbete inom industrin är det meriterande. Du behöver vara en van dataanvändare och gärna arbetat med underhållsadministration. Det är nödvändigt att du har kunskap att läsa och tolka ritningar för att klara arbetsuppgifterna.

För att alla ska trivas är det viktigt att du gillar att hålla god ordning och reda på arbetsplatsen. För att lyckas i din roll ska du ha en positiv attityd, vara kommunikativ och serviceinriktad.

Som person är du noggrann, systematisk och ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig och du kan hantera svenska och engelska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
- Gymnasialutbildning inom El/Mekanik/Automation
- Erfarenhet av underhållsarbete
- Ritningsläsning
- Heta arbeten certifikat
- Liftutbildning (Skylift)

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet då underhållsavdelningen består av ett starkt sammansatt team.

Om Orkla
Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Koncernen har drygt 18 000 anställda och omsätter cirka 43 miljarder NOK.

Orkla Confectionery & Snacks Sverige gör livets små stunder större, med älskade och starka varumärken inom kex, snacks och konfektyr såsom OLW, Cheez Doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla och Smash. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets produktionsanläggningar finns i Filipstad, Kungälv och Nöbbelöv. Bolaget, med cirka 600 medarbetare, omsätter ca 1,5 miljarder kronor årligen.

Tillverkningsenheten i Filipstad har ca 150 anställda

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort med mera För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Pagré 054-771 85 47 alt [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Underhållstekniker, underhåll, el, automation, pneumatik, mekanik, Adecco, Filipstad Visa mindre

Mekaniker med elerfarenhet till Tågab

Om tjänsten I rollen som mekaniker kommer du utföra systematisk felsökning samt förebyggande och avhjälpande underhåll på alla system i förekommande fordon. Vidare kommer du utföra underhållsarbeten på fordonens utrustning såsom arbete med att reglera och justera dörrar, pneumatiska tester i broms- och hjälputrustning, täthet av kretsar, kylkretsar, startmotorer, tester under spänning och tester för att starta utrustning. Till arbetsuppgifterna är även att... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som mekaniker kommer du utföra systematisk felsökning samt förebyggande och avhjälpande underhåll på alla system i förekommande fordon. Vidare kommer du utföra underhållsarbeten på fordonens utrustning såsom arbete med att reglera och justera dörrar, pneumatiska tester i broms- och hjälputrustning, täthet av kretsar, kylkretsar, startmotorer, tester under spänning och tester för att starta utrustning.
Till arbetsuppgifterna är även att medverka i utredningar, analyser av tekniska problem samt föreslå förbättringar inom såväl avhjälpande som förebyggande åtgärder.

Du kommer att genomföra kontroller för att säkerställa att uppgifter som utförts uppfyller kvalitets- och säkerhetskraven i relevanta järnvägsstandarder. Säkerställa att utfört arbete följer företagets policyer och rutiner samt stötta produktionspersonal vid tekniska problem.
Bidra till att regler för hälsa, säkerhet och miljö efterlevs.

Tjänsten som mekaniker är ett konsultuppdrag med start snarast så ansök redan idag! Uppdraget sträcker sig till att börja med 6 månader men kan komma att bli längre alt ett övertag av kund.

Om dig
Vi söker dig som är social och trivs med att samarbeta med andra människor. Du är serviceinriktad och levererar mervärde för kunden. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, anpassningsbar, flexibel och har en mycket god förmåga att arbeta strukturerat. Du kan självständigt och med starkt fokus driva dina processer framåt, och du har god samarbetsförmåga.

Som mekaniker är det viktigt att du kommunikativ och ett krav är därför att du behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift samt kan förstå och skriva instruktioner och föreskrifter. För tjänsten krävs B-körkort samt genomgår godkänd hälsokontroll och behörighetskontroll.

För att lyckas i rollen är det även viktigt att du:
• har god kännedom om el, elektronik, mekanik och dess komponenter
• kan läsa och förstå ritningar samt felsöka i el-system efter defekta komponenter
• har mycket god kunskap i schema- och ritningsläsning (kunskap i hur man utläser information och funktionalitet ur el-, pneumatik- och mjukvaruscheman, apparatlistor, testinstruktioner)
• har god kännedom om styr- och reglerteknik samt hydraulik och pneumatik.
• har kunskap i logisk uteslutningsmetodik och systematisk- och metodisk felsökning
• har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Tågab
Tågåkeriet i Bergslagen AB (Tågab) är ett regionalt järnvägsföretag med Värmland och Bergslagen som "hemmaplan".
Det är Sveriges mest kompletta tågföretag med gods- och persontrafik samt egen verkstad i Kristinehamn. Företaget har ca 165 medarbetare. Verkstaden underhåller ca 35 egna lok, ca 200 gods- och personvagnar samt länståg.
Verkstaden utgör en tredjedel av företaget, i omsättning och antal anställda.
Underhåll utförs åt Region Värmland (länstrafiken ) och Vänertåg/SJ. Utöver detta hanteras eget underhåll samt större projekt med upprustning av bl. a diesellok från både Danmark och Norge. Specialiteter är bl. a radiostyrning och signalsystem.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort med mera För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Sara Pagré 054-771 85 47 alt [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Tågtekniker, underhåll, el, automation, pneumatik, mekanik, Tågab, Adecco, Kristinehamn Visa mindre

VS-montör, Caverion - Karlskoga/Kristinehamn

Ansök    Apr 21    Caverion Sverige AB    VVS-montör
Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi VS-montörer till Karlskoga/Kristinehamn. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS. Dina Arbetsuppgifter Som VS-montör... Visa mer
Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi VS-montörer till Karlskoga/Kristinehamn. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS.

Dina Arbetsuppgifter

Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som VS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att

• Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system
• Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare
• Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner
• Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör
• Leverera tidrapporter och underlag avseende tilläggsarbeten till projektledaren
• Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder

Din bakgrund

• Certifierad inom VS
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• Svetslicens är meriterande
• B-körkort

Kort om Caverion - Building Performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04, mail [email protected] alternativt avdelningschef Ann-Charlott Boström, tel. 073-416 68 18, mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 31 maj 2022.
OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Solcellsmontör sökes till framtidsbransch

Om jobbet Vill du arbeta i en framtidsbransch? Vi på PowerUp Solution söker nu solcellsmontörer till vårt positiva team i Värmland och Örebro län. Vi välkomnar dig som har god teamkänsla och tycker om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor, samtidigt som du är med och bidrar för att nå klimatmålet! Rollen som solcellsmontör hos oss: Vi sätter ett stort värde i att hålla en god kommunikation med våra kunder och ställer höga krav på a... Visa mer
Om jobbet
Vill du arbeta i en framtidsbransch?
Vi på PowerUp Solution söker nu solcellsmontörer till vårt positiva team i Värmland och Örebro län. Vi välkomnar dig som har god teamkänsla och tycker om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor, samtidigt som du är med och bidrar för att nå klimatmålet!
Rollen som solcellsmontör hos oss:
Vi sätter ett stort värde i att hålla en god kommunikation med våra kunder och ställer höga krav på att hålla en god och positiv stämning i arbetsgruppen, samtidigt som vi levererar produkter och tjänster av högsta kvalité. Som solcellsmontör hos oss kommer du att, i team om minst två personer, montera och installera solpaneler hos våra kunder. Våra kunder varierar från privatpersoner, företagskunder, bostadsrättsföreningar och lantgårdar. Jobbet innefattar planerade resor mellan våra uppdrag i mellan Sverige.
Du är en noggrann person och som arbetar effektivt utan att tumma på kvalitén. Ditt pålitliga och kommunikativa sätt bidrar till att våra kunder känner sig trygga och nöjda genom hela processen. Du håller ordning i dina arbetsutrymmen samt på arbetsplatsen. Givetvis får du utbildning i våra rutiner, arbetsmoment och arbetssätt. Du har även stöd hos kunniga kollegor inom företaget - Vi sätter stort värde i vår goda kommunikation och familjära känsla.
Vi söker dig som är/har:
Flexibel och samarbetsvillig.
Uppskattar att jobba i högt tempo med både korta projekt såväl som projekt som sträcker sig över en längre period.
Har en positiv inställning och självständigt kan fatta beslut i ditt dagliga arbete.
Har god fysik och är smidig, då arbetet som solcellsmontör hos oss innebär ett mångsidigt arbete som oftast sker på tak.
Har god förmåga att arbeta med säkerheten i fokus och är ansvarstagande.
Inte har några problem att resa i ditt dagliga arbete.

I rollen ingår bland annat:
Montage av byggnadsställning.
Inmätning och infästning av solpaneler.
Placering, montage och koppling av solceller.
Funktionstestning och inställningar.
Kundkontakt.
Resor och övernattning på annan ort.

Krav
B-körkort
Goda kommunikativa egenskaper i svenska och/eller engelska.
Gillar att arbeta utomhus i ur och skur.
Vana att arbeta på tak med säkerheten i fokus.

Meriterande
Tidigare arbete som solcellsmontör
Utbildning, erfarenhet och/eller certifiering i byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten
BE körkort
Utbildning, erfarenhet inom bygg och/eller takläggning.


Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kalkylator till HEBAB, H.Einarsson Byggnads AB

Vill du vara en del av en expansiv koncern och är en kalkylator med eget driv, kundnöjdhet samt affärsmässighet i fokus? Då har vi rollen för dig! HEBAB växer och har behov av att förstärka sin organisation med en kalkylator. Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget i den stora organisationen. Varmt välkommen med din ansökan! Om HEBAB HEBAB grunda... Visa mer
Vill du vara en del av en expansiv koncern och är en kalkylator med eget driv, kundnöjdhet samt affärsmässighet i fokus? Då har vi rollen för dig!
HEBAB växer och har behov av att förstärka sin organisation med en kalkylator.
Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget i den stora organisationen.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om HEBAB
HEBAB grundades år 1966 och är ett väletablerat företag inom byggmarknaden i Karlskoga, Örebro och Nora med omnejd och ingår i koncernen Byggbetjänten. HEBAB utför nybyggnationer, till- och ombyggnader i alla storlekar. HEBAB har idag drygt 30 anställda varav 4 projektledare. Målsättningen är att kunden kan erhålla tjänster i hela byggprocessen med hänsyn till den kommande förvaltningen.
HEBAB erbjuder dig
En bred roll med varierande arbetsuppgifter, både inne på kontoret och ute bland projekt där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand. Seniora kollegor och bollplank med en lyhörd och utvecklingsorienterad ledningsgrupp. Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
Arbetsbeskrivning
Som kalkylator ansvarar du för kalkylering av projekt som utförs i MEPS och/eller Wikells kalkylsystem. Du får ett brett ansvarsområde och arbetar både i nära samarbete med projektledare och övriga funktioner inom företaget. Du är med i hela processen, från att en förfrågan kommer in och kalkylarbetet påbörjas, till att förslaget lämnas över till projektledaren.
Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen. Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. Detta är ett arbeta med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan, byggmöten, kalkylering och offertskrivning samt fakturering. Som kalkylator rapporterar du till företagets arbetschef.
Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har goda byggtekniska kunskaper och gärna erfarenhet av att tidigare arbetat med försäkringsskador. Det är meriterande om du har baskunskaper i försäkringsregler och tidigare kunskaper utav MEPS. Tjänsten innebär till viss del dagliga resor ut i verksamheten vilket kräver att du innehar B-körkort. Vi ser även att du har:
Gedigen erfarenhet av projektering eller kalkylering. Goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel. God vana av att arbeta i system som exempelvis Meps och Wikells. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera även i stunder då det är högt tempo. Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad. Som kalkylator på HEBAB behöver du vara analytisk, affärsmässig och noggrann.
Information och ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Peter Tagner HR-Ansvarig 070-2305181.Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.
Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Karlskoga.
Om koncernen Byggbetjänten AB
Einarssons Byggnads AB (HEBAB) ingår i en koncern som består av åtta bolag: Byggbetjänten AB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Karlskoga Byggnadsplåt, Golvtjänst i Degerfors AB och Gäre Bygg AB. I koncernen finns idag ca 160 st anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.
Läs mer om HEBAB här: hebab.nu Visa mindre

Projektledare, bygg

Ansök    Mar 18    Karlskoga kommun    Byggnadsingenjör
Service och samhällsförvaltningen består av flera verksamheter där tjänsten ingår i teknik och fastighetsavdelningen med placering i fastighetsenheten. Fastighetsenheten består av 7 personer som arbetar som fastighetsförvaltare, lokalstrateg, energiingenjör och projektledare. Fastighetsenheten leds av fastighetschefen som rapporterar till verksamhetschefen för teknik och fastighet. Fastighetsenhetens uppdrag är att omhänderta kommunens interna och externa... Visa mer
Service och samhällsförvaltningen består av flera verksamheter där tjänsten ingår i teknik och fastighetsavdelningen med placering i fastighetsenheten. Fastighetsenheten består av 7 personer som arbetar som fastighetsförvaltare, lokalstrateg, energiingenjör och projektledare. Fastighetsenheten leds av fastighetschefen som rapporterar till verksamhetschefen för teknik och fastighet.
Fastighetsenhetens uppdrag är att omhänderta kommunens interna och externa fastigheter. I uppdraget så ingår förvaltning av lokalerna, utveckling av lokalarena, nybyggnation av lokaler, in och uthyrning av lokaler för att tillgodose kommunens behov av lokaler.

Oavsett vilken arbetsuppgift du har inom service och samhällsförvaltningen så är du en samhällsbyggare och förvaltningens ansikte utåt. Det du gör i ditt dagliga arbete är viktigt för hur medborgarna upplever sin kommun.

Tillsammans strävar vi efter ett expansivt och hållbart samhälle med nöjda invånare som är goda ambassadörer för Karlskoga, vilket är betydelsefullt för att vi ska kunna förverkliga vår vision - Vi är alla samhällsbyggare och vi gör skillnad.
Välkommen till den välkomnande, kloka och innovativa kommunen i Karlskoga.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som ser fastigheter som något mer än bara en byggnad. Byggnaden skapar möjligheter för människor att skapa, vårda, utvecklas och är en förutsättning för en meningsfull vardag. Dina arbetsuppgifter blir att ge dessa människor den möjligheten genom att se till att våra byggnader byggs om, renoveras eller att vi skapar nya byggnader.
För att kunna ge möjligheten till de som använder byggnaderna så kommer du ha möjlighet att få hjälp av både konsulter, kollegor och ramavtalsparter som under din ledning hjälper dig att genomföra åtgärderna enligt vad som har överenskommits gällande både tid, ekonomi samt kvalitet.
I rollen kommer du behöva arbeta självständigt enligt den plan som du satt för projektet men du kommer också ha möjlighet att påverka slutresultatet och upplevelsen för de som använda byggnaden.

KVALIFIKATIONER
För att få denna möjlighet att bli del av vår blivande framgångssaga behöver ha olika kunskaper inom olika områden men framförallt ha fokus på helheten men också viljan att skapa möjligheter för verksamheterna som använder fastigheterna.
Du behöver vara en bra kommunikatör som är tydlig i din kommunikation och som triggas av att ställa upp krav och se till att de möts. Du behöver också vara bra på att planera för att nå målen och kunna prioritera så det är rätt saker som blir genomförda och skapar värde.
För att kunna ge verksamheterna möjligheterna att bedriva och utveckla sin process så ska du ha en teknisk bakgrund som byggnadsingenjör och en förståelse kring hur fastigheter och hur byggbranschen fungerar. Du behöver även ha arbetat flertalet år som projektledare med större och mer komplicerade projekt.

Då denna roll är viktig för vår verksamhet så behöver du också ha följande kunskaper:
• erfarenhet av arbete med ABT, gantschema, AMA, avtal och arbetsmiljöfrågor
• leda människor
• kommunicera med många kontaktytor
• problemlösande och hitta lösningar på de problem som kan dyka upp
• B-körkort
• ett strukturerat arbetssätt
• erfarenhet eller kännedom om hur kommunala verksamheter fungerar.

Personlighet:
• strukturerad och tydlig
• trygg i dig själv
• social
• drivande
• trivas att arbeta både i grupp och självständigt.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Blockspikare sökes till Karlskoga!

Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta inom tillverkning av nyproducerade villor där du får jobba med delar och montage. Den största delen av det dagliga arbetet är inom produktionen av träfasaderna. I dina arbetsuppgifter ingår ritläsning, sågning, spikning, målning, isolering och montering mm. Arbetstider Måndag till fredag mellan 07:00 - 16:00. Vem är du? Vi söker dig som vill utvecklas inom byggbranschen och som har lätt för sig att samarbeta och vara ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta inom tillverkning av nyproducerade villor där du får jobba med delar och montage. Den största delen av det dagliga arbetet är inom produktionen av träfasaderna. I dina arbetsuppgifter ingår ritläsning, sågning, spikning, målning, isolering och montering mm.

Arbetstider
Måndag till fredag mellan 07:00 - 16:00.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas inom byggbranschen och som har lätt för sig att samarbeta och vara behjälplig jämtemot kollegor. På arbetsplatsen är det därför viktigt att honorera att jämlikhet, lojalitet, ärlighet och respekt skall genomsyra vårt förhållningssätt gentemot varandra.

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av bygg/snickarbranschen
- God verktygsvana
Tillsättning
Löpande. Visa mindre

Vi söker lärare till Konstutbildningen

Vi söker flera lärare till vår konstutbildning på Karlskoga folkhögskola. Du kommer vara en av flera konstlärare som jobbar tillsammans med att utveckla vår konstutbildning. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid. Kvalifikationer Du är en verksam konstnär inom keramik, grafik, teckning eller annat konstnärligt uttryck och har en pedagogisk utbildning samt erfarenhet av undervisning. Kännedom om vår huvudman och folkhögskola är meriterande. Läs... Visa mer
Vi söker flera lärare till vår konstutbildning på Karlskoga folkhögskola. Du kommer vara en av flera konstlärare som jobbar tillsammans med att utveckla vår konstutbildning. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid.


Kvalifikationer
Du är en verksam konstnär inom keramik, grafik, teckning eller annat konstnärligt uttryck och har en pedagogisk utbildning samt erfarenhet av undervisning. Kännedom om vår huvudman och folkhögskola är meriterande. Läs om kursens innehåll på https://karlskogafolkhogskola.se/utbildning/konstutbildning-bild-keramik/


Egenskaper
Du är en person som ser gruppens styrkor och möjligheter samt sätter individens trygghet och respekt i centrum för lärandet. Du tror på varje människas möjlighet till växande och du har förmåga att handleda och inspirera våra studerande. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i arbetslag samt att du delar vår huvudmans grundläggande värderingar.


Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, ferietjänst.
Provanställning sex månader.
Tjänsteutbud, deltid 50-60%.
Fast månadslön.


Tillträde
15 augusti 2022.


Kollektivavtal
Arbetsgivaralliansen Branchkommitté Utbildning och Folkbildning.


Vid frågor kontakta
Rektor: PerArne Swanolf, [email protected], 0586-64601
Kursansvarig: Michael Hällzon, [email protected], 073-5850936
Facklig representant lärarförbundet: Daniel Roxne, [email protected]


Karlskoga folkhögskola är en rörelsefolkhögskola med Equmeniakyrkan och ungdomsorganisationen Equmenia som huvudmän. Under ett läsår möter vi 350 studerande i ett brett utbud av kurser. Här möts människor från olika delar av världen och i olika åldrar. Skolan ligger naturskönt vid sjön Möckeln med närhet till stadens centrum. På vår skola finns möjligheter till internatboende. Vi har en restaurang, vandrarhem och bedriver en omfattande kurs- och konferensverksamhet. Våra ledord i all verksamhet är Möten, mod och möjligheter!
Se vidare www.karlskogafolkhogskola.se


Ansökan via mail (CV samt Personligt brev) till HR: [email protected]
Märk ansökan med: Lärartjänst konst HT-2022
Sista ansökningsdag: 19 april 2022 Visa mindre

VS-montör, Caverion - Karlskoga/Kristinehamn

Ansök    Mar 4    Caverion Sverige AB    VVS-montör
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hem... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar. Vill du via smarta fastighetstekniska lösningar bidra till hållbara resultat? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi VS-montörer till Karlskoga/Kristinehamn. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS.

Dina Arbetsuppgifter

Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som VS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att

• Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system
• Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare
• Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner
• Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör
• Leverera tidrapporter och underlag avseende tilläggsarbeten till projektledaren
• Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder

Din bakgrund

• Certifierad inom VS
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• Svetslicens är meriterande
• B-körkort

Kort om Caverion - Building Performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04, mail [email protected] alternativt avdelningschef Ann-Charlott Boström, tel. 073-416 68 18, mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 18 april 2022.
OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kalkylator till HEBAB, H.Einarsson Byggnads AB

Vill du vara en del av en expansiv koncern och är en kalkylator med eget driv och med kundnöjdhet samt affärsmässighet i fokus? Då har vi rollen för dig! HEBAB växer och har behov av att förstärka sin organisation med en kalkylator. Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget i den stora organisationen. Varmt välkommen med din ansökan! Om HEBAB... Visa mer
Vill du vara en del av en expansiv koncern och är en kalkylator med eget driv och med kundnöjdhet samt affärsmässighet i fokus? Då har vi rollen för dig!

HEBAB växer och har behov av att förstärka sin organisation med en kalkylator.

Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget i den stora organisationen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om HEBAB

HEBAB grundades år 1966 och är ett väletablerat företag inom byggmarknaden i Karlskoga, Örebro och Nora med omnejd och ingår i koncernen Byggbetjänten. HEBAB utför nybyggnationer, till- och ombyggnader i alla storlekar. HEBAB har idag drygt 30 anställda varav 4 projektledare. Målsättningen är att kunden kan erhålla tjänster i hela byggprocessen med hänsyn till den kommande förvaltningen.

HEBAB erbjuder dig

- En bred roll med varierande arbetsuppgifter, både inne på kontoret och ute bland projekt där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand.
- Seniora kollegor och bollplank med en lyhörd och utvecklingsorienterad ledningsgrupp.
- Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.

Arbetsbeskrivning

Som kalkylator ansvarar du för kalkylering av projekt som utförs i MEPS och/eller Wikells kalkylsystem. Du får ett brett ansvarsområde och arbetar både i nära samarbete med projektledare och övriga funktioner inom företaget. Du är med i hela processen, från att en förfrågan kommer in och kalkylarbetet påbörjas, till att förslaget lämnas över till projektledaren.

Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen. Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. Detta är ett arbeta med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan, byggmöten, kalkylering och offertskrivning samt fakturering. Som kalkylator rapporterar du till företagets arbetschef.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har goda byggtekniska kunskaper och gärna erfarenhet av att tidigare arbetat med försäkringsskador. Det är meriterande om du har baskunskaper i försäkringsregler och tidigare kunskaper utav MEPS. Tjänsten innebär till viss del dagliga resor ut i verksamheten vilket kräver att du innehar B-körkort. Vi ser även att du har:

Gedigen erfarenhet av projektering eller kalkylering. Goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel. God vana av att arbeta i system som exempelvis Meps och Wikells. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera även i stunder då det är högt tempo. Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad. Som kalkylator på HEBAB behöver du vara analytisk, affärsmässig och noggrann. 

Information och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 20 mars 2022. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på AxÖ Consulting, Linda Axäng på telefonnummer 079-340 54 42 eller via mejl, [email protected] Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering

Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Karlskoga.

Om koncernen Byggbetjänten AB

Einarssons Byggnads AB (HEBAB) ingår i en koncern som består av åtta bolag: Byggbetjänten AB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Karlskoga Byggnadsplåt, Golvtjänst i Degerfors AB och Gäre Bygg AB. I koncernen finns idag ca 160 st anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.

Läs mer om HEBAB här: http://www.hebab.nu/

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Blockspikare sökes till Karlskoga!

Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta inom tillverkning av nyproducerade villor där du får jobba med delar och montage. Den största delen av det dagliga arbetet är inom produktionen av träfasaderna. I dina arbetsuppgifter ingår ritläsning, sågning, spikning, målning, isolering och montering mm. Arbetstider Måndag till fredag mellan 07:00 - 16:00. Vem är du? Vi söker dig som vill utvecklas inom byggbranschen och som har lätt för sig att samarbeta och vara ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta inom tillverkning av nyproducerade villor där du får jobba med delar och montage. Den största delen av det dagliga arbetet är inom produktionen av träfasaderna. I dina arbetsuppgifter ingår ritläsning, sågning, spikning, målning, isolering och montering mm.

Arbetstider
Måndag till fredag mellan 07:00 - 16:00.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas inom byggbranschen och som har lätt för sig att samarbeta och vara behjälplig jämtemot kollegor. På arbetsplatsen är det därför viktigt att honorera att jämlikhet, lojalitet, ärlighet och respekt skall genomsyra vårt förhållningssätt gentemot varandra.

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av bygg/snickarbranschen
- God verktygsvana
Tillsättning
Löpande. Visa mindre

Maskinförare till gatu- och trafikenheten

Ansök    Feb 11    Karlskoga kommun    Grävmaskinförare
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Samhälle- och serviceförvaltningen består av flera verksamheter där tjänsten ingår... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Samhälle- och serviceförvaltningen består av flera verksamheter där tjänsten ingår i teknik- och fastighetsavdelningen med placering i gatu- och trafikenheten. Enheten består av 14 personer som arbetar som maskinförare, anläggare, projektledare, arbetsledare, trafikingenjör och trafikhandläggare. Gatu- och trafikenheten leds av gatu- och trafikchef som rapporterar till verksamhetschef för teknik och fastighet.
Gatu- och trafikenhetens uppdrag är att vara väghållare på uppdrag av samhällsbyggnadsnämnden och som sådan sköta bla drift och nyanläggning av gator och vägar inom Karlskoga kommun. I uppdraget ingår att ta medansvar för framkomlighet, trafiksäkerhet och gatumiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i första hand utföra underhåll, drift och nyanläggning av kommunens gatunät. Arbetsuppgifter som kan vara aktuella är justeringsarbete med grävmaskin för asfalt och asfaltering med vår Pottmix-bil. Stensättning, plattsättning och andra anläggningsarbeten kan också det bli aktuellt vid behov. Även andra typer av uppdrag såsom t.ex. snöröjning handarbete och snöröjning/halkbekämpning med maskin ingår dagtid under vintern.

Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har vana att köra bla grävmaskin i underhåll- och driftsarbete.
• Du ska ha anläggningsteknisk- och/eller maskinförarutbildning eller motsvarande.
• Du ska vara driven och gilla att ta ansvar.
• Du ska vara bra på att samarbeta och ha en god social förmåga.
• Du ska ha lätt för att lösa problem som kan uppstå under dagen.
• Det är också bra om du gillar den digitala utvecklingen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din förmåga att vara flexibel inom ramen för din kompetens och väghållarens ansvarsområden.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Reparatör till Karlskogahem

Karlskogahem AB är ett helägt kommunalt bolag grundat 1946. Karlskogahems bestånd omfattar cirka 2 700 bostadslägenheter och cirka 42 000 kvm lokaler. Lokalerna består av gruppbostäder, kontor och affärslokaler. Karlskogahems omsättning uppgick år 2020 till 216 mnkr och bolaget har drygt 40 personer anställda på helårsbasis. Uppdraget Som reparatör genomför du underhålls- och reparationsarbeten inom vårt fastighetsbestånd. Arbetsuppgifterna innefattar... Visa mer
Karlskogahem AB är ett helägt kommunalt bolag grundat 1946.

Karlskogahems bestånd omfattar cirka 2 700 bostadslägenheter och cirka 42 000 kvm lokaler. Lokalerna består av gruppbostäder, kontor och affärslokaler. Karlskogahems omsättning uppgick år 2020 till 216 mnkr och bolaget har drygt 40 personer anställda på helårsbasis.

Uppdraget

Som reparatör genomför du underhålls- och reparationsarbeten inom vårt fastighetsbestånd. Arbetsuppgifterna innefattar att hantera inkommande felanmälningar från hyresgäster samt genomföra reparationer efter besiktningar. Det är ett brett arbetsfält och arbetsuppgifterna kan t.ex. innebära att rensa avlopp, byta blandare, montera hatthyllor, justering av dörrar, mindre snickeriarbeten, små elarbeten som byte av vägguttag och strömbrytare samt övriga saker som kan bli fel i en lägenhet.

I våra projekt prioriterar vi ordning och reda samt har höga krav på kvalitén för utfört arbete.

Du rapporterar till arbetsledare på Service.

Vem är du?

Vi söker dig som är allmänt händig. Tidigare erfarenhet av liknande reparationsarbeten ser vi som meriterande. Det är också meriterande om du har en utbildning inom VVS, el eller snickeri.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga som du använder i den täta kontakten med våra kunder, inom vår organisation och med våra entreprenörer. Du har en positiv attityd och är initiativrik, självgående, ansvarstagande och har ett affärsmässigt tänk. Du är van att hantera flera olika uppgifter och projekt samtidigt.

Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst hos en av Karlskogas mest eftertraktade arbetsgivare. Vi ser även att du delar vår värdegrund som bygger på ansvar, trygghet och gemenskap. Detta ska finnas med i allt vi gör och är det som leder oss till goda resultat och framgång.

Krav

- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- B-körkort

Varaktighet/Arbetstid

Detta är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde sker snarast möjligt.

Ansökan

För utförligare information eller frågor, kontakta Micael Björkbacka, arbetsledare Service, 0586-657 21.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Kalkylator till Bravida!

Nu söker vi en person med kalkyleringserfarenhet inom VS, som tillsammans med chefer och ledare vill medverka till vår fortsatta expansion med spännande projekt.   Information om tjänsten I tjänsten hanterar du nya projekt från start till mål. Du ansvarar bland annat för projektens ekonomiska resultat, planering, inköp, uppföljning, avslut samt dokumentation, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du kommer att ha arbetsledaransvar där du leder din g... Visa mer
Nu söker vi en person med kalkyleringserfarenhet inom VS, som tillsammans med chefer och ledare vill medverka till vår fortsatta expansion med spännande projekt.

 

Information om tjänsten

I tjänsten hanterar du nya projekt från start till mål. Du ansvarar bland annat för projektens ekonomiska resultat, planering, inköp, uppföljning, avslut samt dokumentation, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du kommer att ha arbetsledaransvar där du leder din grupp i projekt samt genomföra utvecklingssamtal med underställda montörer som delegerats av AC/FC. 

Professionals Nord söker för Bravidas räkning en Kalkylator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bravida.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd, önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

 

Du erbjuds:

• Tjänstebil 
• Flexibel arbetsplats 
• Goda möjligheter till att ta del av bonussystem 

 

Arbetsuppgifter:

• Medverka vid avtalsförhandling  
• Upprätta eventuell efterkalkyl 
• Att med utgångspunkt från erhållet underlag som t.ex. ritningar och beskrivningar beräkna och fastställa material- och arbetskostnader

Vi söker dig som:

Har minst ett års erfarenhet av inom VS och kalkylerfarenhet. Du har kunskaper i ekonomi och du har förmåga/färdighet att arbete med digitala verktyg. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida.

Du är en initiativ- och ansvarstagande person, socialt självsäker och är bekväm i att leda. Du är resultatinriktad med viss erfarenhet av upphandling och har förhandlingsvana.  

   

START: Omgående 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Byggnadsingenjör

Ansök    Feb 4    Karlskoga kommun    Byggnadsingenjör
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Service och samhällsförvaltningen består av flera verksamheter där tjänsten ingår ... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Service och samhällsförvaltningen består av flera verksamheter där tjänsten ingår i teknik och fastighetsavdelningen med placering i fastighetsenheten. Fastighetsenheten består av 7 personer som arbetar som fastighetsförvaltare, lokalstrateg, energiingenjör och projektledare. Fastighetsenheten leds av fastighetschefen som rapporterar till verksamhetschefen för teknik och fastighet.
Fastighetsenhetens uppdrag är att omhänderta kommunens interna och externa fastigheter. I uppdraget så ingår förvaltning av lokalerna, utveckling av lokalarena, nybyggnation av lokaler, in och uthyrning av lokaler för att tillgodose kommunens behov av lokaler.

Oavsett vilken arbetsuppgift du har inom service och samhällsförvaltningen så är du en samhällsbyggare och förvaltningens ansikte utåt. Det du gör i ditt dagliga arbete är viktigt för hur medborgarna upplever sin kommun.

Tillsammans strävar vi efter ett expansivt och hållbart samhälle med nöjda invånare som är goda ambassadörer för Karlskoga, vilket är betydelsefullt för att vi ska kunna förverkliga vår vision - Vi är alla samhällsbyggare och vi gör skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som ser fastigheter som något mer än bara en byggnad. Byggnaden skapar möjligheter för människor att skapa, vårda, utvecklas och är en förutsättning för en meningsfull vardag. Dina arbetsuppgifter blir att ge dessa människor den möjligheten genom att ta hand om och utveckla våra fastigheter.
För att skapa de förutsättningarna för de som vistas i våra lokaler så kommer dina arbetsuppgifter bestå av hantering av ritningar, uppdatera fastighetssystemet, stödja fastighetsenheten och fastighetsserviceenheten.
Det innebär att du kommer ha ansvaret för att ritningar till våra fastigheter är uppdaterade och lätt åtkomliga. Utifrån ritningarna så kommer din roll innebära att du tillsammans med fastighetsförvaltarna uppdatera underhållsplaner, skötselplaner, ronderingar och andra delar där ritningarna är en förutsättning för att vårt fastighetssystem är uppdaterat.
En annan del av rollen innebär att stödja projektledare och fastighetsstrateg med olika uppgifter, det kan vara enklare skisser, administration i projekt, mängdning, tekniskt stöd eller andra behov som uppstår i våra projekt.
I rollen kommer du behöva arbeta självständigt och du kommer ha möjlighet att påverka upplevelsen för de som använda byggnaden och vara med att skapa framtidens Karlskoga.


KVALIFIKATIONER
För att få denna möjlighet att bli del av vår blivande framgångssaga behöver ha olika kunskaper inom lite olika områden men framförallt ha fokus på helheten men också viljan att skapa möjligheter för verksamheterna som använder fastigheterna.
Du behöver vara en bra kommunikatör som är tydlig i din kommunikation och som triggas av att ställa upp krav och se till att de möts. Du behöver också vara bra på att planera för att nå målen och kunna prioritera så det är rätt saker som blir genomförda och skapar värde.
För att kunna ge verksamheterna möjligheterna att bedriva och utveckla sin process så ska du ha en teknisk bakgrund som byggnadsingenjör och en förståelse kring hur fastigheter och hur byggbranschen fungerar.

Då denna roll är viktig för vår verksamhet så behöver du också ha följande kunskaper:
• erfarenhet av ritningar i främst Autocad men gärna andra system
• erfarenhet av Incit Xpand
• erfarenhet av kommunal verksamhet, minst 10 månader
• erfarenhet av liknande roll (nära samarbete med fastighetsförvaltare och projektledare)
• kommunicera med många kontaktytor
• problemlösande och hitta lösningar på de problem som kan dyka upp
• B-körkort
• ett strukturerat arbetssätt.

Personlighet:
• strukturerad
• noggrann
• trygg i dig själv
• social
• tydlig
• drivande
• självständig
• trivas i att arbeta i grupp.

För att öka mångfalden och att representera våra invånare så ser vi gärna sökande med olika kulturella bakgrunder och gärna med flera språk.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Snickare

Vi söker erfaren snickare! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap. Du som söker är självständig snickare med bred kompetens inom yrket. Projekten varierar i längd och omfattning. Det är därför viktigt att du är van vid att bedriva jobbet självständigt både i små och stora arbetslag samt att du trivs med omväxlande miljöer och arbetsuppgifter. Du är en ansvarsfull och positiv person som bidrar till bra stämnin... Visa mer
Vi söker erfaren snickare!
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap. Du som söker är självständig snickare med bred kompetens inom yrket.
Projekten varierar i längd och omfattning. Det är därför viktigt att du är van vid att bedriva jobbet självständigt både i små och stora arbetslag samt att du trivs med omväxlande miljöer och arbetsuppgifter. Du är en ansvarsfull och positiv person som bidrar till bra stämning och gruppdynamik. Du skall också kunna leda dina medarbetare då du i tillägg som snickare skall också agera förman.
Du är mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt där din och dina kollegors säkerhet står i centrum.
Du skall vara självgående och kunna styra över dina medarbetare. Tidigare erfarenhet som snickare är ett krav samt B-körkort.
Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möjlighet till personlig utveckling genom kurser och studiebesök.
Vi är dessutom flexibla med arbetstiderna så bor du långt bort och behöver pendla kan vi komma överens om arbetsmetod och tider som passar dig.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bilmekaniker till N-O Däck & Bilreparationer

Vi söker en erfaren bilmekaniker som har ett brinnande intresse för bilar och teknik! Hos N-O Däck & Bilreparationer får du möjligheten att bli en del av en internationell verkstadskedja med fokus på kvalitet och utveckling OM TJÄNSTEN Academic Work söker för N-O Däck & Bilservice räkning en skicklig bilmekaniker till deras verkstad i Degerfors. N-O Däck & Bilservice bildades 2017 och arbetar som en fullservice, däck och bilverkstad. De är partner till B... Visa mer
Vi söker en erfaren bilmekaniker som har ett brinnande intresse för bilar och teknik! Hos N-O Däck & Bilreparationer får du möjligheten att bli en del av en internationell verkstadskedja med fokus på kvalitet och utveckling

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för N-O Däck & Bilservice räkning en skicklig bilmekaniker till deras verkstad i Degerfors. N-O Däck & Bilservice bildades 2017 och arbetar som en fullservice, däck och bilverkstad. De är partner till Bosch Car Service och arbetar med den senaste tekniken. Här får du möjligheten att bli en del av ett familjärt företag som värnar om sina anställda. I rollen som bilmekaniker kommer du självständigt att driva dina arbetsuppgifter framåt och arbeta med skickliga kollegor.

Du erbjuds


* En bra arbetsmiljö med engagerade och professionellt skickliga kollegor
* En arbetsplats där du kommer att utveckla din kompetens och kunskap inom teknisk utveckling
* Kompetensutveckling genom tekniska kurser hos Bosch t.ex systemteknikerprogram etc


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som bilmekaniker kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter. Rollen innefattar mycket kundkontakt och du kommer självständigt att hantera inkommande ärenden.


* Arbeta med service av bilar
* Felsökning


VI SÖKER DIG SOM
* Har en 3 årig fordonsteknisk utbildning
* Arbetslivserfarenhet som bilmekaniker
* Har obehindrade kunskaper i svenska då du träffar kunder dagligen
* God kunskap och kännedom om felsökning och diagnostikutrustning (gärna Bosch)
* Gillar att arbeta med olika problem på alla typer av fordon
* B-Körkort
* Meriterande om du har erfarenhet av olika bilmärken

Som person är du:


* Samarbetsvillig och arbetar bra med andra människor samt agerar lyhört och uppmärksamt. Du anstränger sig och anpassar ditt beteende för att skapa goda samarbeten med andra personer
* Serviceinriktad och agerar tillmötesgående i ditt bemötande mot andra. Du uppnår eller överträffar kunders förväntningar genom att kommunicera samt hitta lösningar på behov och problem
* Kommunikativ och talar tydligt och välformulerat samt anpassar ditt budskap till mottagaren
* Noggrann och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Du är uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att man arbetar kontinuerligt enligt dessa


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Degerfors
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och N-O Däcks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Karlstad: Projektchef inom mark och anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Affärsdriven Kalkylator till HEBAB, H.Einarsson Byggnads AB

Vill du vara en del av en expansiv koncern och är en kalkylator med eget driv och med kundnöjdhet samt affärsmässighet i fokus? Då har vi rollen för dig! HEBAB växer och har behov av att förstärka sin organisation med en kalkylator. Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget i den stora organisationen. Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsten... Visa mer
Vill du vara en del av en expansiv koncern och är en kalkylator med eget driv och med kundnöjdhet samt affärsmässighet i fokus? Då har vi rollen för dig!

HEBAB växer och har behov av att förstärka sin organisation med en kalkylator.

Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget i den stora organisationen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos HEBAB

Om HEBAB

HEBAB grundades år 1966 och är ett väletablerat företag inom byggmarknaden i Karlskoga, Örebro och Nora med omnejd och ingår i koncernen Byggbetjänten. HEBAB utför nybyggnationer, till- och ombyggnader i alla storlekar. HEBAB har idag drygt 30 anställda varav 4 projektledare. Målsättningen är att kunden kan erhålla tjänster i hela byggprocessen med hänsyn till den kommande förvaltningen.

HEBAB erbjuder dig

- En bred roll med varierande arbetsuppgifter, både inne på kontoret och ute bland projekt där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand.
- Seniora kollegor och bollplank med en lyhörd och utvecklingsorienterad ledningsgrupp.
- Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.

Arbetsbeskrivning

Som kalkylator ansvarar du för kalkylering av projekt som utförs i MEPS och/eller Wikells kalkylsystem. Du får ett brett ansvarsområde och arbetar både i nära samarbete med projektledare och övriga funktioner inom företaget. Du är med i hela processen, från att en förfrågan kommer in och kalkylarbetet påbörjas, till att förslaget lämnas över till projektledaren.

Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen. Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. Detta är ett arbeta med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan, byggmöten, kalkylering och offertskrivning samt fakturering. Som kalkylator rapporterar du till företagets arbetschef.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har goda byggtekniska kunskaper och gärna erfarenhet av att tidigare arbetat med försäkringsskador. Det är meriterande om du har baskunskaper i försäkringsregler och tidigare kunskaper utav MEPS. Tjänsten innebär till viss del dagliga resor ut i verksamheten vilket kräver att du innehar B-körkort. Vi ser även att du har:

Gedigen erfarenhet av projektering eller kalkylering. Goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel. God vana av att arbeta i system som exempelvis Meps och Wikells. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera även i stunder då det är högt tempo. Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad. Som kalkylator på HEBAB behöver du vara analytisk, affärsmässig och noggrann. 

Information och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 november 2021. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på AxÖ Consulting, Linda Axäng på telefonnummer 079-340 54 42 eller via mejl, [email protected] Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering

Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Karlskoga.

Om koncernen Byggbetjänten AB

Einarssons Byggnads AB (HEBAB) ingår i en koncern som består av åtta bolag: Byggbetjänten AB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Karlskoga Byggnadsplåt, Golvtjänst i Degerfors AB och Gäre Bygg AB. I koncernen finns idag ca 160 st anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.

Läs mer om HEBAB här: http://www.hebab.nu/

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Projektledare/Byggledare fiber - Örebro

Ansök    Nov 9    BTP Sthlm AB    Byggledare
Om jobbet Till internationellt företag söker vi nu en erfaren projektledare/byggledare för fiberutbyggnad i en av landets största nätägares nät. Om tjänsten Som Byggledare har du störst ansvar under byggnationen där du tillsammans med projektledaren avtalar entreprenörer, startar upp byggnationen, konsulterar vid skapande av bygghandlingar och ser till att bygghandlingarna efterföljs ute i fält. Du är projektledarens högra hand och styr teamet i fält med d... Visa mer
Om jobbet
Till internationellt företag söker vi nu en erfaren projektledare/byggledare för fiberutbyggnad i en av landets största nätägares nät.
Om tjänsten
Som Byggledare har du störst ansvar under byggnationen där du tillsammans med projektledaren avtalar entreprenörer, startar upp byggnationen, konsulterar vid skapande av bygghandlingar och ser till att bygghandlingarna efterföljs ute i fält. Du är projektledarens högra hand och styr teamet i fält med dina byggtekniska kunskaper. Du håller dig uppdaterad och konsulterar ditt team vid projektering, projektets framfart, och håller kommunansvariga informerade om projektens status och eventuella avvikelser. Du håller dig även uppdaterad om projektets ekonomi och ansvarar för att avsluta byggnationen på ett bra sätt.
Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.
Kollektivavtal finns.
Placeringsort: Örebro, resor i tjänsten kan förekomma.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som byggledare eller projektledare. Du har goda byggtekniska kunskaper kring markarbeten och fiberförläggning. Du har skinn på näsan och kan tillrättavisa på ett pedagogiskt sätt när det behövs. Du är van vid att ha en överblick över projekten och kan ha många bollar i luften utan att tappa fokus och har en naturlig nyfikenhet av att hålla dig informerad.
Du är kommunikativ och strukturerad som person. Rollen innebär många olika kontaktytor och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer, både i och utanför organisationen.
Du har en ekonomisk förståelse och kan konsultera dina kollegor på ett bra sätt.
Du innehar B-körkort.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Projektledare/Byggledare – Örebro.
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi. Visa mindre

Caverion söker servicetekniker ventilation till Karlskoga

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Caverion bygger för framtiden, därför behöv... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler!

Vill du vara med och utveckla Caverion i Värmland? Just nu söker vi en ansvarsfull och ambitiös servicetekniker inom ventilation till vår filial i Karlskoga. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som servicetekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Kompetens

• VVS- och fastighetsprogrammet, inriktning ventilation eller annan relevant utbildning
• Kunskaper inom styr & regler, ventilation
• Meriterande med El-behörighet
• Att kunna läsa ritningar är meriterande
• Meriterande med kunskaper om luftmätning/justeringar av luftmängder
• Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterande
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Kort om Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11 länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 mail, [email protected] alt. servicechef Robert Skoglund tel. 070-321 88 81 mail, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senaste den 12 december 2021.
OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en erfaren VVS och rörmontör till Karlskoga

Ansök    Okt 13    Maintpartner AB    VVS-montör
Vi söker en erfaren VVS och rörmontör till vår enhet i Karlskoga. Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden: Ø Utföra diverse service, underhåll och rörarbeten inom process- och tillverkande industri. Ø Offertarbete. Ø Vara med och utveckla teamet. Ø Beredskapstjänst kan komma att ingå. Ø Resor i tjänsten kan förekomma. Vi erbjuder dig: Ø En ansvarsfull och självständig roll i ett dynamiskt företag med goda möjligheter till egen utveckling. Ø Att var... Visa mer
Vi söker en erfaren VVS och rörmontör till vår enhet i Karlskoga.


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Ø Utföra diverse service, underhåll och rörarbeten inom process- och tillverkande industri.
Ø Offertarbete.
Ø Vara med och utveckla teamet.
Ø Beredskapstjänst kan komma att ingå.
Ø Resor i tjänsten kan förekomma.


Vi erbjuder dig:
Ø En ansvarsfull och självständig roll i ett dynamiskt företag med goda möjligheter till egen utveckling.
Ø Att vara med att bygga upp och påverka verksamheten att bli större, effektivare och långsiktig.
Ø Ett aktivt arbete med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer:
Ø Certifierad VVS-installatör.
Ø Svetslicenser är meriterande.
Ø Flerårig branschvana inom området som gör att du jobbar självständigt internt eller ute hos kunder.
Ø Kunskaper i ritningsläsning.
Ø Heta arbeten.
Ø HLR, fallskyddsutbildning, mobila plattformar och truckkort är meriterande.
Ø God datavana.
Ø Goda språkkunskaper i svenska.
Ø B-körkort.

Dina personliga egenskaper:
Ø Serviceinriktad med kunden alltid i fokus.
Ø Kreativ problemlösare som alltid hittar lösningar.
Ø Ansvarsfull, drivande, utåtriktad och genomför ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt samtidigt som du är säkerhetsmedveten.
Ø Förmåga att arbete i team likväl som självständigt.
För vidare frågor kontakta:
Teamchef Mathz Björn, Mobil 076 130 33 67
Arbetsledare Thomas Höög, Mobil 070 184 97 21

Fackliga företrädare:
IF Metall, Mikael Otter, Mobil 070 230 72 48
Ansökan
Urval och tillsättning sker löpande, sänd ditt CV samt personliga brev till [email protected] senast 2021-11-19, märk ämnesraden med VVS & industrirörmontör och ditt namn”. Visa mindre

Caverion söker servicetekniker ventilation till Karlskoga

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Caverion bygger för framtiden, därför behöv... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler!

Vill du vara med och utveckla Caverion i Värmland? Just nu söker vi en ansvarsfull och ambitiös servicetekniker inom ventilation till vår filial i Karlskoga. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som servicetekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Kompetens

• VVS- och fastighetsprogrammet, inriktning ventilation eller annan relevant utbildning
• Kunskaper inom styr & regler, ventilation
• Meriterande med El-behörighet
• Att kunna läsa ritningar är meriterande
• Meriterande med kunskaper om luftmätning/justeringar av luftmängder
• Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterande
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Kort om Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11 länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 mail, [email protected] alt. servicechef Robert Skoglund tel. 070-321 88 81 mail, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senaste den 31 oktober 2021.
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare bygg

VI ERBJUDER SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att projektleda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ projektledare som vill å... Visa mer
VI ERBJUDER
SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att projektleda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ projektledare som vill åka med på SunRoofs enorma tillväxtresa.
Bli en viktig del i vårt snabbt växande företag inom förnybar energi
Du har en möjlighet att påverka din egen vardag och framtid
En arbetsplats där vi tror på ett ömsesidigt förtroende, respekt och stöd. Våra anställda står i centrum
En inspirerande och föränderlig miljö
Kontinuerliga utbildningar hos leverantörer
Marknadsmässig lön
Start: omgåendeOM ROLLEN
I Sverige bygger vi upp ett dream team genom att anställa Sveriges bästa talanger och motiverade individer. Vi arbetar mot 100% kundnöjdhet och högt uppsatta mål och söker nu en projektledare som trivs i föränderliga och inspirerande miljöer.
Att installera framtidens tak är ofta en av familjens största investeringar för deras hem. Vi söker dig som med professionalism och på ett förtroendeingivande sätt kan hantera flertalet projekt och uppdatera både kunden, ditt team och kollegor under projektets gång. Du tillsammans med varje kund och kollega kommer att bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle – ett tak i taget.
Sätta projektets tidslinje & sörja för att projektet håller tidsplanen
Ansvara för att projektet håller budget & kundens förväntningar
Beställa och övervaka projektleveranser
Uppdatera relevanta intressenter, teammedlemmar och Customer Manager om projektets framsteg
Coacha och stödja ditt team med de uppgifter du tilldelar dem
Du ansvarar också för att ditt team följer säkerhetsriktlinjer och SunRoofs code of conduct
Du kommer även att bistå med stöd och expertis inom byggteknikKVALIFIKATIONER
Min. 3–5 års erfarenhet av projektledning samt teknisk utbildningsbakgrund (gärna inom EL och Bygg)
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
B-körkort, tillgång till bil
Spetskompetens och kunskap inom solenergi är meriterande, men inte ett krav
Erfarenhet inom någon form av kundkontaktVI SÖKER DIG SOM ÄR
En doer
Lösningsorienterad med positiv inställning
Strukturerad och planerad
Förmågan att kunna se från både kundens och företagets perspektiv. Du gillar att hålla en hög standard när det kommer till kundernas upplevelser i kontakt med företaget
Har ett gott affärssinne
Är tekniskt intresserad och lyhörd med förmåga att vinna kundernas förtroende
Service Minded. Du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna genom projektets alla led
Du är självgående och strukturerad. Du är van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt lönsamhetsansvar Visa mindre

Snickare

Om tjänsten Vi söker Snickare till en av våra kunder i Karlskoga, I rollen som snickare kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Uppdraget planeras pågå tillsvidare och det finns möjlighet till anställning hos kundföretaget på sikt. Om företaget Önskad starttid: Omgående Uppdragslängd: Löpande Hyrrek... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker Snickare till en av våra kunder i Karlskoga,
I rollen som snickare kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget planeras pågå tillsvidare och det finns möjlighet till anställning hos kundföretaget på sikt.

Om företaget
Önskad starttid: Omgående
Uppdragslängd: Löpande
Hyrrekrytering: Ja
Lokal/Rese: Lokal
Arbetstider: Dagtid
Arbetsmoment som skall utföras:

Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.


Din profil
Vi söker dig som har arbetat inom byggindustrin och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.
Vidare ser vi att du har:
Goda kunskaper i ritningsläsning
Traverskort
B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Grävmaskinist/laddmaskinist Sveborr Grundläggning AB

Vi söker en grävmaskinist för att köra laddmaskin runt borriggen. I arbetsuppgifterna ingår all typ av service för borrmaskinen, skarvning av rör, förflyttning av borrmaterial. Visa mer
Vi söker en grävmaskinist för att köra laddmaskin runt borriggen.
I arbetsuppgifterna ingår all typ av service för borrmaskinen, skarvning av rör, förflyttning av borrmaterial. Visa mindre

2 st Borrare sökes

Ansök    Sep 13    Sve Borr i Karlskoga AB    Brunnsborrare
SveBorr i Karlskoga AB bildades år 2003, efter ca fem år i branschen började bolaget utvecklas från att enbart borra för vattenbrunnar och bergvärme till att även borra i grundläggningsentreprenader och därav startades bolaget SveBorr Grundläggning AB. Bolagen är idag verksamma inom följande tre verksamhetsområden: ? Borrning av dricksvattenbrunnar ? Borrning av energibrunnar för utvinning av geoenergi, såsom bergvärme och kyla ? Borrning för grundläggni... Visa mer
SveBorr i Karlskoga AB bildades år 2003, efter ca fem år i branschen började bolaget utvecklas från att enbart borra för vattenbrunnar och bergvärme till att även borra i grundläggningsentreprenader och därav startades bolaget SveBorr Grundläggning AB. Bolagen är idag verksamma inom följande tre verksamhetsområden:


? Borrning av dricksvattenbrunnar
? Borrning av energibrunnar för utvinning av geoenergi, såsom bergvärme och kyla
? Borrning för grundläggning


Då efterfrågan på våra tjänster är fortsatt hög och i ständig tillväxt så söker vi för närvarande:


1 st Borrare – Geoenergi och Vattenbrunnar till SveBorr i Karlskoga AB, samt
1 st Borrare – Grundläggare till SveBorr Grundläggning AB


Arbetsuppgifter som Borrare – Geoenergi och Vattenbrunnar är att utföra energiborrning samt borrning av vattenbrunnar. Även montering av vattenanläggningar och svetsarbeten av olika slag kan förekomma. I arbetet ingår också till viss del reparation och underhåll av maskinerna. Arbetet utförs oftast på måndag till fredag och övernattningar förekommer ofta.


Arbetsuppgifter som Borrare – Grundläggare är att utföra borrning av stålrörspålar och stag i samband med större grundläggningsentreprenader. Även montering och provdragning av stag samt svetsning förekommer. I arbetet ingår också till viss del reparation och underhåll av maskinerna. Arbetet utförs oftast på måndag till torsdag och övernattningar förekommer ofta.


Till båda tjänsterna söker vi dig som har relevant erfarenhet inom yrket och som är en ansvarstagande problemlösare med stort tålamod.


Du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp, och då arbetet innebär många kontaktytor ställs stora krav på att du är serviceinriktad med förmåga att skapa goda relationer till kunder. Kvalité är för dig en självklarhet.


Då arbetet innefattar tunga lyft och oftast sker utomhus, så bör du klara av ett arbete som är fysiskt påfrestande.


För tjänsten som Borrare – Geoenergi och Vattenbrunnar så krävs lägst B/CE-körkort medan goda kunskaper inom svetsning är meriterande.


För tjänsten som Borrare – Grundläggare så krävs lägst B-körkort medan grävmaskin- och hjullastarkort samt goda kunskaper inom svetsning är meriterande.


Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Målare

Ansök    Sep 8    Rolf Bergs Måleri AB    Målare
Vi söker dig som har erfarenhet av både invändig och utvändig byggnadsmålning Arbetstid: Dagtid måndag - fredag Tjänstgöringsgrad: Heltid Tillträde: Omgående Lön: Enligt kollektivavtal Personliga egenskaper Krav för tjänsten: - du har en måleribakgrund antingen genom utbildning eller erfarenhetsmässigt. Det är viktigt att du är arbetsglad och har ett stort driv i att utföra dina arbetsuppgifter inom utsatta tidsramar med en noggrannhet. Vidare har du... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av både invändig och utvändig byggnadsmålning


Arbetstid: Dagtid måndag - fredag
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Omgående
Lön: Enligt kollektivavtal


Personliga egenskaper
Krav för tjänsten:
- du har en måleribakgrund antingen genom utbildning eller erfarenhetsmässigt.


Det är viktigt att du är arbetsglad och har ett stort driv i att utföra dina arbetsuppgifter inom utsatta tidsramar med en noggrannhet. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig, kvalitetsmedveten och kan arbeta i ett stundtals högt tempo. Arbete på annan ort med övernattningar förekommer.


För oss är det viktigt med rätt inställning och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Stämmer detta in på dig?
Välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Styr- och reglertekniker till Air4you

Air4you söker efter styr- och reglertekniker till Värmland. Har du erfarenhet inom styr och regler inom ventilation, alternativt likvärdig erfarenhet inom el passar denna tjänst dig!   Information om tjänsten Professionals Nord söker för Air4you räkning en styr- och reglertekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Air4you i 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska k... Visa mer
Air4you söker efter styr- och reglertekniker till Värmland. Har du erfarenhet inom styr och regler inom ventilation, alternativt likvärdig erfarenhet inom el passar denna tjänst dig!

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Air4you räkning en styr- och reglertekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Air4you i 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Air4you önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

 

Arbetsuppgifter
kontrollera anläggningar och göra förebyggande underhåll av dessa. När reparation av anläggningar utförs handlar mycket av arbetet om att försöka hitta felen hos privat och företagskunder. Du utför arbetet självständigt eller i team. Kundkontakter är en viktig del i jobbet så ett trevligt bemötande mot kunder ser vi som en självklarhet!

Vi söker dig som har:

• Några års erfarenhet som styr- och reglertekniker
• Självgående
• B-körkort
• Problemlösare


Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Air4you.
Du är...

En problemlösare som har den sociala sidan ut mot kund. Du tycker om att hantera dina projekt noggrant och med goda resultat. Du har erfarenhet av din roll sedan tidigare, även kunskap inom el är meriterande. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlskoga/Kristinehamn
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Montör av modulhus

Ansök    Sep 10    Uniflex Sverige AB    Husmontör
Jobbeskrivning Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn. Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer. I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m. Arbetstiderna är dagtid 07-16. Personliga egenskaper För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbe... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn.
Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer.
I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m.

Arbetstiderna är dagtid 07-16.


Personliga egenskaper
För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbetsvillig. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta med människor i din omgivning, då arbetet sker i team.
Du är en allmänt händig person med vana av högt tempo.
Du bör ha vana av luftrycksverktyg som exempelvis spikpistol och vara kunnig i att skriva samt kunna läsa ritningar.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Karlstad: Projektchef inom mark och anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Träarbetare!!

Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare för uppdrag i Karlskoga! Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team Är du anställd hos oss så erbjuder vi Friskvårdsbidrag Företagshälsovård Arbete på traktamente Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt. Arbete på schyssta villkor Kollektiv avtal Diverse roliga upptåg och aktiviteter. Just nu är efterfrågan stor hos våra... Visa mer
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare för uppdrag i Karlskoga!
Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team
Är du anställd hos oss så erbjuder vi
Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Arbete på traktamente
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt.
Arbete på schyssta villkor
Kollektiv avtal
Diverse roliga upptåg och aktiviteter.

Just nu är efterfrågan stor hos våra härliga kunder runt om i landet och vi söker därför efter snickare .


Krav: Yrkesbevis alternativt lång dokumenterad erfarenhet inom yrket

Expanderamera jobbar stenhårt på att vara den bästa leverantören av bemanningstjänster inom byggsektorn och känner du att du har samma värderingar så är du välkommen att söka.

Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan!
Expandera Mera Visa mindre

Vi söker en erfaren ventilationstekniker

Ansök    Jun 22    Dash Group AB    Ventilationstekniker
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa! Vår resa har precis startat och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet. Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag vid behov. Ditt arbetsområde kommer främst att va... Visa mer
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa!
Vår resa har precis startat och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet.
Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag vid behov. Ditt arbetsområde kommer främst att vara Örebro län och du utgår hemifrån. Men det förekommer även resor i tjänsten där du jobbar över hela Sverige då vi har kunder i hela landet.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av rengöring av imkanaler, frånluftskanaler och FTX.
Du kommer att ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Du har god fysik och gillar att arbeta med kroppen.
Att du är noggrann, professionell och effektiv är egenskaper som vi värdesätter högt samtidigt som du brinner för nöjda kunder. Du kommer ha en hel del kundkontakt så du behöver trivas i en serviceroll och ha en god social förmåga.
Kravet är ett B-körkort, sedan ordnar vi resten.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av ventilationsarbete såsom montering, service och rengöring av ventilationssystem och därmed vet vad som krävs av dig i tjänsten.
Tillsättning sker omgående.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

VVS-montör / rörmokare sökes

Ansök    Jun 8    Sve Borr i Karlskoga AB    VVS-montör
Vi söker för närvarande: VVS-montör / rörmokare Vi söker dig som har relevant erfarenhet inom yrket och som är en ansvarstagande problemlösare med stort tålamod. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Då arbetet innebär många kontaktytor ställs stora krav på att du är serviceinriktad med förmåga att skapa goda relationer till kunder. Arbetet utförs oftast på måndag till torsdag och övernattningar förekommer ofta. Kvalité är för dig en sjä... Visa mer
Vi söker för närvarande:
VVS-montör / rörmokare
Vi söker dig som har relevant erfarenhet inom yrket och som är en ansvarstagande problemlösare med stort tålamod.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Då arbetet innebär många kontaktytor ställs stora krav på att du är serviceinriktad med förmåga att skapa goda relationer till kunder.
Arbetet utförs oftast på måndag till torsdag och övernattningar förekommer ofta.
Kvalité är för dig en självklarhet.
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Snickare- Blockspikare till Karlskoga

Ansök    Jun 3    Mälarvillan AB    Träarbetare/Snickare
Mälarvillan AB bedriver verksamhet i Mälardalen och har sitt säte i Västerås. Vi ritar, konstruerar och tillverkar villor, fritidshus, kommersiella lokaler, radhus, parhus m.m. Våra kunder är både privatkunder och byggföretag/partners i Mälardalen med omnejd. Huvudkontorets placering är i Västerås med säljkontor i Eskilstuna, Stockholm och Örebro. Vi har vår produktion i Surahammar och Karlskoga. Läs gärna mer om oss på www.malarvillan.se Snickare/Blockspi... Visa mer
Mälarvillan AB bedriver verksamhet i Mälardalen och har sitt säte i Västerås. Vi ritar, konstruerar och tillverkar villor, fritidshus, kommersiella lokaler, radhus, parhus m.m. Våra kunder är både privatkunder och byggföretag/partners i Mälardalen med omnejd. Huvudkontorets placering är i Västerås med säljkontor i Eskilstuna, Stockholm och Örebro. Vi har vår produktion i Surahammar och Karlskoga. Läs gärna mer om oss på www.malarvillan.se
Snickare/Blockspikare till Mälarvillan i Karlskoga
Vi söker nu ett antal Blockspikare till vår produktion i Karlskoga
Mälarvillan är vår regions största husleverantör med lokal tillverkning, och vi fortsätter att växa.
Vi har tillverkat hus sedan år 1994.
Vi har stor efterfrågan och en bra orderingång. Vi ser nu behov av att utöka antalet Snickare/ Blockspikare till vår produktion i Karlskoga där moduler till hyreshus skall produceras. Vi tillämpar provanställning som kan övergå i en tillsvidareanställning.
Vi söker dig som:
Har utbildning och erfarenhet, gärna flerårig från husproduktion eller byggnation. Du som har snickarkunskaper och viljan att utföra ett arbete med kvalitet.
Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa våra mål. Ditt positiva engagemang smittar av sig på dina kollegor. Du har viljan och kunskaperna att bidra till våra kunders Drömboende. Viktigt att du har erfarenhet av ritningsläsning.
Våra önskvärda krav är:
· Kunskaper från hustillverkning/byggnation
· Kunskap inom ritningsläsning
· Erfarenhet av maskiner och utrustning
· God insyn i kvalitetsarbete
· Truck/lastmaskins/traversutbildning
Andra önskvärda kompetenser är:
· VVs - kunskaper
· El - kunskaper
· Målar - kunskaper
Viktiga egenskaper för att du skall trivas på arbetet är att kunna samarbeta samt att ta ansvar för att leverera hus av toppkvalité och ge kunderna ett hem de längtat efter.
Som person är du: Positiv, noggrann, effektiv, ansvarstagande, engagerad och tycker om att arbeta i team och även kunna arbeta egen hand.
Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med stor kompetens. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och stora ambitioner för framtiden. Företaget har korta beslutsvägar, många nöjda kunder, trevliga medarbetare och vi jobbar på en spännande marknad med många möjligheter.
Låter detta intressant för dig?
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. Din ansökan mailar du till [email protected] Märk din ansökan med: Blockspikare Karlskoga. Sista ansökningsdag är 2021-07-31
Frågor om tjänsten besvaras av Jan Boberg Mälarvillan AB på mobil: 072-145 30 05
#jobbjustnu Visa mindre

Underhållsingenjör med inriktning Mekanik till Eurenco

EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 200 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på www.eurenco.com    UNDERHÅLLSINGENJÖR med inriktning MEK... Visa mer
EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen.

Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 200 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på www.eurenco.com

 

 UNDERHÅLLSINGENJÖR med inriktning MEKANIK


Vi söker nu en Underhållsingenjör med inriktning Mekanik till vår Tekniska avdelning

Som Underhållsingenjör Mekanik ingår du i den tekniska avdelningen som är en viktig stödfunktion för våra produktionsteam, både strategiskt och operativt.
I din roll fungerar du som specialist inom drift, underhåll och felsökning. Du planerar, prioriterar och samordnar underhållsarbetet. Alltid med säkerhet som en prioriterad fråga.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Beredning och genomförande av underhåll tillsammans med interna och externa resurser.
- Arbeta med utveckling av vårt underhållsystem tillsammans med övriga i teamet.
- Leda eller delta i mindre förbättringsprojekt.
- Reservdelsförsörjning och reservdelsstrategier för nya och gamla anläggningar.
- Ta fram underhållsplaner och metoder för UH samt implementera dem i vårt UH system.
- Stödja investeringsprojekt i underhållsfrågor.
- Arbeta med analyser avseende tillgänglighet, t.ex. rotorsaksanalys.

 

Du har en teknisk utbildning och erfarenhet av mekaniskt underhåll. Vidare förutsätter tjänsten goda datakunskaper och du bör ha erfarenhet av underhållssystem.

Du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och har mycket goda kunskaper inom underhållsarbete. Du blir en viktig kugge i att realisera våra visioner om vårt framtida underhåll.

Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda samt att du är van att arbeta i projekt.

För att trivas i rollen ser vi att du är tydlig och strukturerad, med ett stort engagemang och god kommunikativ förmåga. Som person är du analytisk och en strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad. Då tjänsten innehåller många kontaktytor internt och externt är det viktigt att skapa, bibehålla och utveckla goda relationer.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval, således kan tjänsten att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan idag, men senast 22/8! Visa mindre

Borrhjälpare med CE-körkort sökes

Ansök    Maj 31    Sve Borr i Karlskoga AB    Brunnsborrare
Vi söker för närvarande: Borrhjälpare med CE-körkort Arbetsuppgifter som Borrhjälpare - dricksvattenbrunnar och energibrunnar är att transportera borrekipage till borrplatser, vara behjälplig vid borrning av vattenbrunnar samt energiborrning, svetsarbeten av olika slag. Montering av vattenanläggningar kan förekomma. I arbetet ingår också till viss del reparation och underhåll av maskinerna. Arbetet utförs oftast på måndag till torsdag och övernattningar fö... Visa mer
Vi söker för närvarande:
Borrhjälpare med CE-körkort
Arbetsuppgifter som Borrhjälpare - dricksvattenbrunnar och energibrunnar är att transportera borrekipage till borrplatser, vara behjälplig vid borrning av vattenbrunnar samt energiborrning, svetsarbeten av olika slag. Montering av vattenanläggningar kan förekomma. I arbetet ingår också till viss del reparation och underhåll av maskinerna. Arbetet utförs oftast på måndag till torsdag och övernattningar förekommer ofta.
Vi söker dig som har relevant erfarenhet inom yrket och som är en ansvarstagande problemlösare med stort tålamod.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Då arbetet innebär många kontaktytor ställs stora krav på att du är serviceinriktad med förmåga att skapa goda relationer till kunder.
Kvalité är för dig en självklarhet.
Då arbetet innefattar tunga lyft och oftast sker utomhus, så bör du klara av ett arbete som är fysiskt påfrestande.
För tjänsten som Borrhjälpare krävs CE-körkort medan goda kunskaper inom svetsning är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Lärare inom vård och omsorg

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebr... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med att fortsatt utveckla samarbetet mellan gymnasieskolans nationella program, introduktionsprogram samt gymnasiesärskolan. Du kommer att arbeta inom introduktionsprogrammet och gymnasiesärskolans program för Hälsa, vård och omsorg. I tjänsten ingår mentorskap samt planering och uppföljning av elevernas arbetsplatsförlagda lärande/praktik. Du kommer arbeta med gymnasiesärskolans och introduktionsprogrammens arbetslag. Du ska ha ett tydligt ledarskap med engagemang och värme som utmanar och stödjer eleverna i deras studier. Du ska också ha en aktiv roll i enhetens elevhälsoteam och utveckla ditt arbete utifrån varje elevs behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad vårdlärare med erfarenhet och vana av arbete inom hälso- och sjukvård. Stor vikt läggs vid lämplighet, god initiativ- och samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Tidigare erfarenhet av att jobba i en inkluderande miljö med elever med olika förutsättningar och behov är stark meriterande.
Du har:
• dokumenterad kunskap i arbetet med differentierad undervisning och tydliggörande pedagogik
• också erfarenhet och mycket god kunskap av att undervisa elever med intellektuell funktionsnedsättning samt neuropsykiatriska funktionsnedsättningar
• god kunskap om att undervisa elever med annat modersmål än svenska.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Montör av modulhus

Jobbeskrivning Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn. Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer. I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m. Arbetstiderna är dagtid 07-16. Personliga egenskaper För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbe... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn.
Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer.
I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m.

Arbetstiderna är dagtid 07-16.


Personliga egenskaper
För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbetsvillig. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta med människor i din omgivning, då arbetet sker i team.
Du är en allmänt händig person med vana av högt tempo.
Du bör ha vana av luftrycksverktyg som exempelvis spikpistol och vara kunnig i att skriva samt kunna läsa ritningar.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!
Ansökningarna sker till vårt kontor i Karlskoga via www.uniflex.seDu skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Underhållsingenjör till Eurenco

EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 300 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på www.eurenco.com   UNDERHÅLLSINGENJÖR med inriktning Besi... Visa mer
EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen.

Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 300 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på www.eurenco.com

 

UNDERHÅLLSINGENJÖR med inriktning Besiktning och Anläggningskontroll


Vi söker nu en Underhållsingenjör med inriktning Besiktning och Kontroll av tryckbärande anordning till vår Tekniska avdelning.

Som Underhållsingenjör ingår du i den tekniska avdelningen som är en viktig stödfunktion för våra produktionsteam, både strategiskt och operativt.
I din roll fungerar du som specialist inom området tryckbärande anordning. Du planerar, prioriterar och samordnar så att våra program för externa besiktningar och det interna programmet för fortlöpande tillsyn fungerar. Du har ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Alltid med säkerhet som en prioriterad fråga.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Övergripande ansvar för Eurencos tryckbärande anordningar Sköta dokumentation och systemstöd (SAP) för att upprätthålla ovan Planera, koordinera och genomföra besiktning med minsta påverkan på vår produktion Följa upp lagstiftningen inom området samt att utbilda i den internt Leda arbetet med riskbedömningar och fortlöpande tillsyn Upprätthålla företagets rutiner och instruktioner inom området Att anmärkningar och reparationer utförs med rätt metod och dokumenteras på rätt sätt Stödja investeringsprojekt avseende tryckbärande anordning Övrigt arbete som Underhållsingenjör

 

Din profil

Du har en teknisk utbildning eller annan likvärdig erfarenhet med inriktning mot mekanik. Du har minst tre års erfarenhet av arbete med underhåll och ett gediget intresse inom området. Vi ser också att du har erfarenhet av besiktning och anläggningskontroll. Vidare kan du hantera Officepaketet samt har erfarenhet av underhållssystem. Har du bakgrund som konstruktör är det meriterande. Vi ser också att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin samt av underhållsarbete och planering.

Förståelse för lagstiftningens syfte och funktion är ett måste för denna roll. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda och du är van att arbeta i projekt.

För att trivas i rollen ser vi att du är tydlig, strukturerad och noggrann med ett stort engagemang och god kommunikativ förmåga.  Som person är du förtroendeingivande, analytisk och är en strukturerad problemlösare - självklart är du också serviceinriktad.

 

Information 

Rekryteringsprocessen hanteras av Oak Consultant Group AB. Vid frågor kontaktas rekryteringskonsult Helena Fiedler på 070-591 90 33 eller David Dahlblom på 070-301 99 80. 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Oak Consultant Group AB men du kommer anställas direkt hos EURENCO. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag men senast den XX. 

Övrig information 

Start: Enligt överenskommelse. 

Omfattning: Heltid, tillsvidare. 

Placering: Karlskoga. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Karlskoga: Projektchef inom mark och anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Allsidig snickarkunnig

Ansök    Apr 16    CSMB AB    Träarbetare/Snickare
CSMB AB Söker en driven och positiv medarbetare som gärna är mångkunnig inom bygg och anläggning. Arbetsuppgifterna är omväxlande mellan renoveringsarbeten och markarbeten. Typiska arbeten inom renoveringar är köksbyten, målning av väggar och tak, golvläggning, takbyten, tilläggsisolering, panelbyten, byte dörrar fönster tapetsering, altaner, småbodar och mindre utbyggnader mm och inom markjobben Stensättning, dräneringar, avloppsanläggningar, husgrunder,... Visa mer
CSMB AB Söker en driven och positiv medarbetare som gärna är mångkunnig inom bygg och anläggning. Arbetsuppgifterna är omväxlande mellan renoveringsarbeten och markarbeten. Typiska arbeten inom renoveringar är köksbyten, målning av väggar och tak, golvläggning, takbyten, tilläggsisolering, panelbyten, byte dörrar fönster tapetsering, altaner, småbodar och mindre utbyggnader mm och inom markjobben Stensättning, dräneringar, avloppsanläggningar, husgrunder, anläggning av gräsmattor mm Visa mindre

Underhållsingenjör till Eurenco

EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 300 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på www.eurenco.com   UNDERHÅLLSINGENJÖR med inriktning Besi... Visa mer
EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen.

Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 300 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på www.eurenco.com

 

UNDERHÅLLSINGENJÖR med inriktning Besiktning och Anläggningskontroll


Vi söker nu en Underhållsingenjör med inriktning Besiktning och Kontroll av tryckbärande anordning till vår Tekniska avdelning.

Som Underhållsingenjör ingår du i den tekniska avdelningen som är en viktig stödfunktion för våra produktionsteam, både strategiskt och operativt.
I din roll fungerar du som specialist inom området tryckbärande anordning. Du planerar, prioriterar och samordnar så att våra program för externa besiktningar och det interna programmet för fortlöpande tillsyn fungerar. Du har ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Alltid med säkerhet som en prioriterad fråga.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Övergripande ansvar för Eurencos tryckbärande anordningar
- Sköta dokumentation och systemstöd (SAP) för att upprätthålla ovan
- Planera, koordinera och genomföra besiktning med minsta påverkan på vår produktion
- Följa upp lagstiftningen inom området samt att utbilda i den internt
- Leda arbetet med riskbedömningar och fortlöpande tillsyn
- Upprätthålla företagets rutiner och instruktioner inom området
- Att anmärkningar och reparationer utförs med rätt metod och dokumenteras på rätt sätt
- Stödja investeringsprojekt avseende tryckbärande anordning
- Övrigt arbete som Underhållsingenjör

 

Din profil

Du har en teknisk högskoleexamen eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet med inriktning mot mekanik. Du ska ha erfarenhet av besiktning och anläggningskontroll. Vidare kan du hantera Officepaketet samt har erfarenhet av underhållssystem. Har du bakgrund som konstruktör är det meriterande. Vi ser också att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin samt av underhållsarbete och planering.

Förståelse för lagstiftningens syfte och funktion är ett måste för denna roll. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda och du är van att arbeta i projekt.

För att trivas i rollen ser vi att du är tydlig, strukturerad och noggrann med ett stort engagemang och god kommunikativ förmåga.  Som person är du förtroendeingivande, analytisk och är en strukturerad problemlösare - självklart är du också serviceinriktad.

 

Information 

Rekryteringsprocessen hanteras av Oak Consultant Group AB. Vid frågor kontaktas rekryteringskonsult Helena Fiedler på 070-591 90 33 eller David Dahlblom på 070-301 99 80. 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Oak Consultant Group AB men du kommer anställas direkt hos EURENCO. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag men senast den 28/3. 

Övrig information 

Start: Enligt överenskommelse. 

Omfattning: Heltid, tillsvidare. 

Placering: Karlskoga. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållsansvarig till kund i Karlskoga

Vårt uppdrag Brinner du för underhåll och vill jobba i en nyckelroll för att utveckla produktionen på en väletablerad industri med gedigen historia? I sådana fall kan detta vara något för dig. På uppdrag av kund i Karlskoga rekryterar vi nu underhållsansvarig av producerande maskiner. Vår kund står inför en pensionsavgång och söker därmed sin nästa stjärna som vill utvecklas tillsammans med företaget på lång sikt. Arbetsuppgifter Som underhållsansvarig ... Visa mer
Vårt uppdrag
Brinner du för underhåll och vill jobba i en nyckelroll för att utveckla produktionen på en väletablerad industri med gedigen historia? I sådana fall kan detta vara något för dig.

På uppdrag av kund i Karlskoga rekryterar vi nu underhållsansvarig av producerande maskiner. Vår kund står inför en pensionsavgång och söker därmed sin nästa stjärna som vill utvecklas tillsammans med företaget på lång sikt.

Arbetsuppgifter
Som underhållsansvarig har du en flytande roll som anpassas efter verksamhetens behov. Du ansvarar för förebyggande underhåll och akuta reparationer av maskinparken, vilket inkluderar ett 20-tal maskiner, exempelvis pressar, fräsmaskiner och blästrar. Fokus är på mekaniskt underhåll och svets men även el kan förekomma, här ansvarar du för kontakt med ev. samarbetspartners.

I arbetet utgår du efter befintliga ritningar men kan även behöva ta hjälp av konstruktör och underleverantörer för att hitta nya lösningar. Som underhållsansvarig har du ansvar för att hålla koll på de ritningar som finns samt uppdatering av dessa.
I arbetet kommer du att ha stöd av produktionschef och tidigare underhållsansvarig som kommer att ansvara för introduktion, samt vara behjälplig under din första tid i tjänsten. I och med att produktionen är av säreget slag finns det inga förväntningar på att nästa underhållsansvarig ska vara fullfjädrad från start, utan du kommer att ges möjlighet att lära dig yrket på plats.
Arbetstiden är dagtid med ca 20 utryckningar per år.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av mekanik och svetsning med som framförallt har intresset av att utvecklas inom underhåll. Du är driven och tar egna initiativ, alltid med verksamhetens bästa i fokus.

Krav: Mekanik, hydraulik, svetsning, körkort
Meriterande: El, truckkort


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Produktionsledare till Mälarvillan i Karlskoga

Produktionsledare till Mälarvillan i Karlskoga Mälarvillan AB som ingår i Egerydskoncernen bedriver verksamhet i Mälardalen och har sitt säte i Västerås. Vi ritar, konstruerar och tillverkar villor, radhus, parhus, fritidshus, kommersiella lokaler m.m. Våra kunder är både privatkunder och byggföretag/partners i Mälardalen med omnejd. Huvudkontorets placering är i Västerås med säljkontor i Eskilstuna, Stockholm, Örebro och Göteborg. Vi har vår produktion i ... Visa mer
Produktionsledare till Mälarvillan i Karlskoga
Mälarvillan AB som ingår i Egerydskoncernen bedriver verksamhet i Mälardalen och har sitt säte i Västerås. Vi ritar, konstruerar och tillverkar villor, radhus, parhus, fritidshus, kommersiella lokaler m.m. Våra kunder är både privatkunder och byggföretag/partners i Mälardalen med omnejd. Huvudkontorets placering är i Västerås med säljkontor i Eskilstuna, Stockholm, Örebro och Göteborg. Vi har vår produktion i Surahammar och Karlskoga. Läs gärna mer om oss på www.malarvillan.seTjänsten är placerad i Karlskoga och huvudsyftet är att på ett konkurrenskraftigt sätt producera serietillverkade trähus i 1-2 våningar med en förädlingsgrad i fabrik på 80% +. En grundförutsättning i rollen är att omsätta ett LEAN-tänk i process och produktförbättringar så att Mälarvillan stärker sin konkurrenskraft. Du ansvarar för all planering, utförande och uppföljning rörande produktionen.
Du driver arbetet med en effektiv produktionsstrategi och kontinuerliga förbättringar. Du ansvarar för anskaffning av material utifrån Mälarvillans ramavtal och utvecklar samarbete med UE.
Genom ett tydligt ledarskap ansvarar du för att personal följer våra program i kvalitetssäkring, utreder och åtgärdar fel relaterade till produktion. Du leder och fördelar arbetsuppgifter, planerar och rekryterar bemanningen för produktionen.
Rollen är från början en arbetande chef där du aktivt deltar i produktutvecklingen ur ett produktions­perspektiv. I takt med att försäljningen ökar kommer rollen gradvis att gå över till en mer traditionell tjänst som produktionsledare. Mälarvillans organisation stödjer med A-rit, K-rit och strategiskt inköp. Du kommer även att ingå i Mälarvillans ledningsgrupp.
Vi söker dig som:
-Har intresse för byggnation och träarbete, är en tydlig ledare med erfarenhet av att styra och leda en produktion och som älskar kontinuerliga förbättringar.
-Vill ansvara för budget- och ekonomiuppföljning rörande produktionen inklusive lagerinventering.
-Har ett driv att förbättra och utveckla en verksamhet.
-Trivs med personalansvar med lönesättning, tidrapporter och att säkerställa god arbetsmiljö.
-Har sinne för administration men även vara praktiskt lagd.
-Högskoleexamen är ett plus men inget krav

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med stor kompetens. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och stora ambitioner för framtiden. Företaget har korta beslutsvägar, många nöjda kunder, trevliga medarbetare och vi jobbar på en spännande marknad med många möjligheter.


Låter detta intressant för dig?
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. Din ansökan mailar du till [email protected] eller skicka till Mälarvillan AB, Sjöhagsvägen 6, 721 32 Västerås.
Sista ansökningsdag är 2021-03-14
Frågor om tjänsten besvaras av Lena Brangel på Mälarvillan AB på 0722-50 56 25 Visa mindre

Träarbetare med yrkesbevis sökes till uppdrag i Karlskoga!

Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare för långa uppdrag i Karlskoga! Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team Är du anställd hos oss så erbjuder vi Friskvårdsbidrag Företagshälsovård Arbete på traktamente Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt. Arbete på schyssta villkor Kollektiv avtal Diverse roliga upptåg och aktiviteter. Just nu är efterfrågan stor ... Visa mer
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker nu duktiga självgående snickare för långa uppdrag i Karlskoga!
Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team
Är du anställd hos oss så erbjuder vi

Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Arbete på traktamente
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt.
Arbete på schyssta villkor
Kollektiv avtal
Diverse roliga upptåg och aktiviteter.

Just nu är efterfrågan stor hos våra härliga kunder runt om i landet och vi söker därför efter snickare .


Krav: Yrkesbevis alternativt lång dokumenterad erfarenhet inom yrket

Expanderamera jobbar stenhårt på att vara den bästa leverantören av bemanningstjänster inom byggsektorn och känner du att du har samma värderingar så är du välkommen att söka.

Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan!
Expandera Mera Visa mindre

Takläggare

Om tjänsten Vi söker flera Takmontörer till en av våra kunder i Karlskoga, Arbetsuppgifter: takbeläggning såsom applicering av takpapp eller duk. Start: Efter årsskiftet Arbetstider: Dagtid. Tjänsten kan leda till anställning hos företaget. Din profil Krav: Utbildning på lägst gymnasienvå inom bygg/hantversprogrammet eller motsvarande. Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ytsikt och/eller takbeläggning.(Yrkesbevis) Fallskydd & liftkort B... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker flera Takmontörer till en av våra kunder i Karlskoga,
Arbetsuppgifter: takbeläggning såsom applicering av takpapp eller duk.

Start: Efter årsskiftet
Arbetstider: Dagtid.

Tjänsten kan leda till anställning hos företaget.

Din profil
Krav:
Utbildning på lägst gymnasienvå inom bygg/hantversprogrammet eller motsvarande.
Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ytsikt och/eller takbeläggning.(Yrkesbevis)
Fallskydd & liftkort
B körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Takläggare med yrkesbevis

Om tjänsten Vi söker flera Takmontörer till en av våra kunder i Karlskoga, Arbetsuppgifter: takbeläggning såsom applicering av takpapp eller duk. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid. Tjänsten kan leda till anställning hos företaget. Din profil Krav: Utbildning på lägst gymnasienvå inom bygg/hantversprogrammet eller motsvarande. Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ytsikt och/eller takbeläggning och inneha Yrkesbevis. Fallskydd & liftkor... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker flera Takmontörer till en av våra kunder i Karlskoga,
Arbetsuppgifter: takbeläggning såsom applicering av takpapp eller duk.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid.

Tjänsten kan leda till anställning hos företaget.

Din profil
Krav:
Utbildning på lägst gymnasienvå inom bygg/hantversprogrammet eller motsvarande.
Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ytsikt och/eller takbeläggning och inneha Yrkesbevis.
Fallskydd & liftkort
B körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Projektledare bygg

Ansök    Dec 22    Karlskoga kommun    Byggnadsingenjör
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html från den 1 januari 2021 består Samhällsbyggnadsförvaltningen av fyra ... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

från den 1 januari 2021 består Samhällsbyggnadsförvaltningen av fyra avdelningar, Gata-park, Fastighet, Stadsutveckling och Förvaltningsstöd. Totalt arbetar ca 90 medarbetare på förvaltningen.
Oavsett vilken arbetsuppgift du har inom samhällsbyggnadsförvaltningen så är du en samhällsbyggare och förvaltningens ansikte utåt. Det du gör i ditt dagliga arbete är viktigt för hur medborgarna upplever sin kommun.

Tillsammans strävar vi efter ett expansivt och hållbart samhälle med nöjda invånare som är goda ambassadörer för Karlskoga, vilket är betydelsefullt för att vi ska kunna förverkliga vår vision - Vi är alla samhällsbyggare och vi gör skillnad.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som ser fastigheter som något mer än bara en byggnad. Byggnaden skapar möjligheter för människor att skapa, vårda, utvecklas och är en förutsättning för en meningsfull vardag. Dina arbetsuppgifter blir att ge dessa människor den möjligheten genom att se till att våra byggnader byggs om, renoveras eller att vi skapar nya byggnader.
För att kunna ge möjligheten till de som använder byggnaderna så kommer du ha möjlighet att få hjälp av både konsulter, kollegor och ramavtalsparter som under din ledning hjälper dig att genomföra åtgärderna enligt vad som har överenskommit gällande både tid, ekonomi samt kvalitet.
I rollen kommer du behöva arbeta självständigt enligt den plan som du satt för projektet men du kommer också ha möjlighet att påverka slutresultatet och upplevelsen för de som använda byggnaden.
En annan viktig del är att använda varje krona på ett så bra sätt som möjligt så värdet för varje krona blir så stor som möjligt.

KVALIFIKATIONER
För att få denna möjlighet att bli del av vår blivande framgångssaga behöver ha olika kunskaper inom lite olika områden men framförallt ha fokus på helheten men också viljan att skapa möjligheter för verksamheterna som använder fastigheterna.
Du behöver vara en bra kommunikatör som är tydlig i din kommunikation och som triggas av att ställa upp krav och se till att de möts. Du behöver också vara bra på att planera för att nå målen och kunna prioritera så det är rätt saker som blir genomförda och skapar värde.

För att kunna ge verksamheterna möjligheterna att bedriva och utveckla sin process så ska du ha en teknisk bakgrund som byggnadsingenjör och en förståelse kring hur fastigheter och hur byggbranschen fungerar.

Då denna roll är viktig för vår verksamhet så ska du även ha dokumenterad erfarenhet av arbete med ABT, Gantschema, AMA, Avtal och arbetsmiljöfrågor.

Du behöver även ha följande kunskaper:
• hitta lösningar på de problem som kan dyka upp - problemlösande
• B-körkort
• ett strukturerat arbetssätt

Personlighet:
• Trygg i dig själv
• Social
• Bra på kommunicera och leda människorÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Arbetsledare/projektledare till Thyras AB i Karlskoga

Är du en inspirerande ledare som alltid gör ditt bästa? Vill du arbeta på ett modernt företag där kvalitet, professionalism och service för kund är kärnan i verksamheten? På uppdrag av Thyras söker AxÖ Consulting en arbetsledare/projektledare som brinner för ledarskap och som har erfarenhet inom mark och anläggning. För Thyras är målsättningen god service och bra resultat, oavsett storlek på uppdrag. Vi söker därför dig som vill bidra till att Thyras bl... Visa mer
Är du en inspirerande ledare som alltid gör ditt bästa? Vill du arbeta på ett modernt företag där kvalitet, professionalism och service för kund är kärnan i verksamheten? På uppdrag av Thyras söker AxÖ Consulting en arbetsledare/projektledare som brinner för ledarskap och som har erfarenhet inom mark och anläggning.

För Thyras är målsättningen god service och bra resultat, oavsett storlek på uppdrag. Vi söker därför dig som vill bidra till att Thyras blir det självklara valet, både för kund och för medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Thyras

Thyras AB är ett modernt företag som arbetar med mark- och anläggningsarbete, transporter samt försäljning av grus och matjord. Thyras grundades 2003 av Mårten Lindström och drivs nu av nästa generation genom Tobias Lindström som är VD. Företaget har idag cirka 30 anställda.

Thyras geografiska arbetsområde är mestadels Närke och Värmland med utgångspunkt från Karlskoga där du finner företagets kontor, garage och verkstad. Inom Thyras finns en mix av medarbetare med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Därför kan Thyras erbjuda helhetslösningar för att kunden ska känna sig trygg, oavsett om det gäller gräsklippning, snöröjning, transporter eller större entreprenader.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare/projektledare leder du din arbetsgrupp enligt uppsatta mål. I samråd med Thyras platschef är du ansvarig för bemanning av nya medarbetare och du planerar, leder och fördelar arbetet inom ditt område enligt fastställda planer. Som arbetsledare beställer du material samt ser till att riskanalyser och egenkontroller blir framtagna, ifyllda och dokumenterade. Du är även ansvarig för att granska att arbeten utförs på säkra och effektiva sätt och du sätter dig in i IT-stöd som stödjer gemensamt arbetssätt.

Vidare ansvarar du för utveckling och lönsamhet av företaget och affärsområdet, genom att säkerställa en effektiv produktion inom arbetsgruppen. För denna roll är projektekonomi centralt vilket innefattar allt ifrån att hantera fakturor och avtal till att leda arbetet framåt. Du ansvarar även för fördelningen av resurser inom ditt område och har därigenom ett ansvar för resultat. Som arbetsledare säkerhetsställer du att interna och externa riktlinjer, policys, regler och bestämmelser uppfylls och efterlevs.

Framgångsfaktorer

För att lyckas i rollen har du erfarenhet som arbetsledare eller projektledare med några års erfarenhet inom mark och anläggning. Vidare har du vana av ekonomisk uppföljning och styrning. Du har tidigare erfarenhet av projektekonomi och fakturering samt har god förmåga att planera och dokumentera. Meriterande om du har kunskap inom entreprenadjuridik.

Att lösa problem, ta initiativ och fatta beslut är något som du trivs med och du värdesätter tydlig kommunikation samt goda relationer med såväl kollegor som kunder. Vidare är du en person som finner glädje i utveckling och får energi av att göra dina kunder och medarbetare glada. Genom din prestigelöshet, ditt engagemang och coachande ledarskap får du därför människor att växa och utvecklas.

Som arbetsledare/projektledare har du ofta extern kundkontakt, varför vi ser att du har ett stort kundfokus med öga för kvalitet och leverans. Under arbetstoppar är du en person som inte har några problem med att hålla många bollar i luften samtidigt. Ditt driv och din förmåga att se helheten har därför gjort dig till en mycket uppskattad medarbetare, kollega och ledare.

Information om ansökan

Vi önskar din ansökan senast den 31 januari 2021. Vi svarar gärna på frågor från dig. Kontakta rekryteringskonsult Linda Axäng tel: 079-340 54 42, [email protected] Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Takläggare/Takmontör

Om tjänsten Vi söker omgående flera Takmontörer till en av våra kunder i Karlskoga, Arbetsuppgifter: takbeläggning såsom applicering av takpapp eller duk. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid. Tjänsten kan leda till anställning hos företaget. Din profil Krav: Utbildning på lägst gymnasienvå inom bygg/hantversprogrammet eller motsvarande. Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ytsikt och/eller takbeläggning.(Yrkesbevis) Fallskydd & liftkort ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker omgående flera Takmontörer till en av våra kunder i Karlskoga,
Arbetsuppgifter: takbeläggning såsom applicering av takpapp eller duk.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid.

Tjänsten kan leda till anställning hos företaget.

Din profil
Krav:
Utbildning på lägst gymnasienvå inom bygg/hantversprogrammet eller motsvarande.
Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ytsikt och/eller takbeläggning.(Yrkesbevis)
Fallskydd & liftkort
B körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Takläggare

Om tjänsten Vi söker omgående flera Takmontörer till en av våra kunder i Karlskoga, Arbetsuppgifter: takbeläggning såsom applicering av takpapp eller duk. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid. Tjänsten kan leda till anställning hos företaget. Din profil Krav: Utbildning på lägst gymnasienvå inom bygg/hantversprogrammet eller motsvarande. Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ytsikt och/eller takbeläggning.(Yrkesbevis) Fallskydd & liftkort ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker omgående flera Takmontörer till en av våra kunder i Karlskoga,
Arbetsuppgifter: takbeläggning såsom applicering av takpapp eller duk.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid.

Tjänsten kan leda till anställning hos företaget.

Din profil
Krav:
Utbildning på lägst gymnasienvå inom bygg/hantversprogrammet eller motsvarande.
Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ytsikt och/eller takbeläggning.(Yrkesbevis)
Fallskydd & liftkort
B körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Vi söker en erfaren VVS och rörmontör till Karlskoga

Ansök    Dec 2    Maintpartner AB    VVS-montör
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden: Utföra diverse service, underhåll och rörarbeten Ha en ledande roll över rör-teamet och vara ”mentor” till våra lärlingar. Offertarbete Ansvara för lärlingsprogrammet (KUB) Ansvara för Säkervatten certifikatet Vara med och utveckla teamet Beredskapstjänst kan komma att ingå. Resor i tjänsten kan förekomma. Vi erbjuder dig: En ansvarsfull och självständig roll i ett dynamiskt och globalt företag med goda mö... Visa mer
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Utföra diverse service, underhåll och rörarbeten
Ha en ledande roll över rör-teamet och vara ”mentor” till våra lärlingar.
Offertarbete
Ansvara för lärlingsprogrammet (KUB)
Ansvara för Säkervatten certifikatet
Vara med och utveckla teamet
Beredskapstjänst kan komma att ingå.
Resor i tjänsten kan förekomma.
Vi erbjuder dig:
En ansvarsfull och självständig roll i ett dynamiskt och globalt företag med goda möjligheter till egen utveckling.
Att vara med att bygga upp och påverka en verksamhet att bli större, effektiv och långsiktig.
Ett aktivt arbete med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.
Dina kvalifikationer:
Teknisk grundutbildning inom VVS
Svetslicenser är meriterande.
Flerårig branschvana inom området som gör att du jobbar självständigt internt eller ute hos kunder. Kunskaper i ritningsläsning.
Heta arbeten.
HLR, fallskyddsutbildning, mobila plattformar och truckkort är meriterande.
God datavana.
Goda språkkunskaper i svenska.
B-körkort.
Dina personliga egenskaper:
Serviceinriktad med kunden alltid i fokus.
Kreativ problemlösare som alltid hittar lösningar. Ansvarsfull, drivande, utåtriktad och genomför ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt samtidigt som du är säkerhetsmedveten.
Förmåga att arbete i team likväl som självständigt.
För vidare frågor kontakta:
Teamchef Mathz Björn, Mobil 076 130 33 67 Arbetsledare Thomas Höög 070 184 97 21
Fackliga företrädare: IF Metall, Mikael Otter telefon 070 230 72 48
Ansökan Ditt CV samt personliga brev sänder du till [email protected] märk ämnesraden med VVS & industrirörmontör och ditt namn”
Vi tillsätter tjänsterna fortlöpande.
Maintpartner är en svensk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget.. Läs gärna mer på hemsidan www.maintpartner.se. Visa mindre

Projektör Telecom

Vi söker nu för kunds räkning en projektör till Kristinehamn- Karlskoga- Örebro och Stockholms-området. I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter: · Ansvara för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart av projekt fram till byggslut. · Projekteringen omfattar bl.a. anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering. · Driva projekteringsprocessen från uppstart fram till dess att dokumentationsunderlag är klara... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning en projektör till Kristinehamn- Karlskoga- Örebro och Stockholms-området.
I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter:
· Ansvara för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart av projekt fram till byggslut.
· Projekteringen omfattar bl.a. anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering.
· Driva projekteringsprocessen från uppstart fram till dess att dokumentationsunderlag är klara
· Förberedelser för tillstånd- och markavtalshantering
· Upprätta underlag och dokumentation till entreprenör
· Göra uppdateringar och justeringar av projektering och dimensioneringar av fibernätet
· Delta i PU-samtal och bygmöten
· Arbetsuppgifterna utförs i team och i samarbete med övriga medlemmar i teamet
· I övrigt medverka i de arbetsuppgifter avdelningen har
Krav:
· 4-10 års erfarenhet inom området
· Erfarenhet från programmen telemator och Qgis
· B-körkort
· APV nivå 2 (Steg 1.1 i nya)
· Bas-P/U
· Grundläggande kunskap i svenska och engelska
Meriter:
· Robust Fiber Anläggning
Som person ser vi att du är lösningsorienterad, självständig och ansvarstagande.
Resor i uppdraget ingår.
Om oss:
Boost Technical Power är specialister på bemanning inom installationsbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet) och Unionen.


Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Vi söker en projektör

Vi söker nu för kunds räkning en senior projektör till Kristinehamn. I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter: · Ansvara för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart av projekt fram till byggslut. · Projekteringen omfattar bl.a. anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering. · Driva projekteringsprocessen från uppstart fram till dess att dokumentationsunderlag är klara · Förberedelser för tillstå... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning en senior projektör till Kristinehamn.
I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter:
· Ansvara för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart av projekt fram till byggslut.
· Projekteringen omfattar bl.a. anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering.
· Driva projekteringsprocessen från uppstart fram till dess att dokumentationsunderlag är klara
· Förberedelser för tillstånd- och markavtalshantering
· Upprätta underlag och dokumentation till entreprenör
· Göra uppdateringar och justeringar av projektering och dimensioneringar av fibernätet
· Delta i PU-samtal och bygmöten
· Arbetsuppgifterna utförs i team och i samarbete med övriga medlemmar i teamet
· I övrigt medverka i de arbetsuppgifter avdelningen har
Krav:
· 4-10 års erfarenhet inom området
· Erfarenhet från programmen telemator och Qgis
· B-körkort
· APV nivå 2 (Steg 1.1 i nya)
· Bas-P/U
· Grundläggande kunskap i svenska och engelska
Meriter:
· Robust Fiber Anläggning
Som person ser vi att du är lösningsorienterad, självständig och ansvarstagande.
Resor i uppdraget ingår.
Om oss:
Boost Technical Power är specialister på bemanning inom installationsbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet)och Unionen.


Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Snickare sökes för att bygga modulhus

Jobbeskrivning Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn. Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer. I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m. Arbetstider kan variera från måndag - fredag dagtid kl. 07-16 till 2-skift. Personliga egenskaper För att du ska passa för tjänsten behöver d... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn.
Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer.
I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m.

Arbetstider kan variera från måndag - fredag dagtid kl. 07-16 till 2-skift.


Personliga egenskaper
För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbetsvillig. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta med människor i din omgivning, då arbetet sker i team.
Du har en snickarbakgrund antingen genom utbildning eller erfarenhetsmässigt, samt vana i hantering av trämaterial.
Du ska ha arbetat med luftrycksverktyg som exempelvis spikpistol och vara kunnig i att skriva samt kunna läsa ritningar.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!
Ansökningarna sker till vårt kontor i Karlskoga via www.uniflex.se Visa mindre

Lärare inom vård och omsorg

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltn... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltning.
Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsamman med våra andra lärare på vård- och omsorgsprogrammet vill vara med och forma den framtida undersköterskeutbildningen. Inför läsårsstarten 2021 förändras vård- och omsorgsprogrammet, nya ämnen tillkommer och andra revideras för att programmet ska bli en nationellt sammanhållen utbildning. Förändringarna i programmet syftar också till att möta de kompetenskrav som Socialstyrelsen föreslagit för arbete som undersköterska.
I arbetuppgifterna kommer det att ingå undervisning i vård- och omsorgskurser som förekommer inom det nuvarande vård- och omsorgsprogrammet såväl som undervisning inom kommande kurser i det reviderade vård- och omsorgsprogrammet samt mentorskap för elever.

KVALIFIKATIONER
Erfaren och legitimerad lärare inom vård- och omsorg.
Erfarenhet från tidigare utvecklingsarbetet inom området är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

VA-ingenjör till Karlskoga Energi & Miljö

Vill du hänga med på vår spännande resa: ”Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag”? Följ med oss och alla våra duktiga medarbetare. Vi är små men breda, vi står för all teknisk försörjning i Karlskoga och det finns många utmaningar för dig som vill och kan mera. I rollen som VA-ingenjör på Karlskoga Energi & Miljö ansvarar du för att leda, planera och driva projekt samt att utvärdera och följa upp genomförda arbeten. Du arbetar främst me... Visa mer
Vill du hänga med på vår spännande resa: ”Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag”? Följ med oss och alla våra duktiga medarbetare.

Vi är små men breda, vi står för all teknisk försörjning i Karlskoga och det finns många utmaningar för dig som vill och kan mera.

I rollen som VA-ingenjör på Karlskoga Energi & Miljö ansvarar du för att leda, planera och driva projekt samt att utvärdera och följa upp genomförda arbeten. Du arbetar främst med ledningsnätet men i rollen ingår även uppdrag på vårt vattenverk och reningsverk.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

• Projektering av VA-ledningar
• Förnyelseplanering
• Projektledning/ledning av ny- och reinvesteringsprojekt
• Analysera, utvärdera och följa upp genomförda arbeten och förändringar
• Dokumentation av befintligt ledningsnät (GIS)
• Kontakt med myndigheter, kunder och markägare
• Försäkringsfrågor

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning som VA-ingenjör eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av projektledning.

I arbetet har du mycket kontakt med kunder, intressenter och medarbetare vilket gör att det är viktigt att du som person är öppen, kommunikativ, har lätt att skapa relationer samt kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du är målfokuserad, initiativtagande och har lätt att planera, organisera och prioritera ditt arbete.

Det här är vi

Vi är ett bolag som jobbar med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet där energi är en del, men vi är också oerhört stolta över våra hållbara och cirkulära affärer och vårt engagemang i Karlskoga. Vi vill bidra till ett robust samhälle som är redo att möta framtidens utmaningar. Vi är just inne i en förändring där organisation och arbetssätt håller på att sätta sig så att vi kan möta en spännande framtid på allra bästa sätt. Vårt långsiktiga fokus ligger på digitalisering och hållbarhet.

El, värme, ånga och biogas är exempel på produkter som vi producerar i egna anläggningar och säljer. Elnät, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och vattenkraft ingår också i våra ansvarsområden. Totalt är vi ca 185 anställda och omsätter drygt 600 Mkr per år.

Företaget ägs av Karlskoga kommun.

Mer information och ansökan

Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter, möjlighet till att aktivt utveckla dig själv och verksamheten. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Grovarbetare

Om tjänsten Nu söker vi grovarbetare till en av våra kunder som inom kort behöver bemanna upp sin verksamhet. Vi söker dig som trivs bra med fysiskt arbete och kan tänka dig att jobba inom rivning och sanering. Du behöver vara ansvarsfull och social, samt inse vikten av att vara punktlig. Du ska även vara noggrann och flexibel, ha ett positivt sätt och vara pålitlig. Ditt arbete kommer även att bestå i att jobba hemma hos olika människor med rivni... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi grovarbetare till en av våra kunder som inom kort behöver bemanna upp sin verksamhet.

Vi söker dig som trivs bra med fysiskt arbete och kan tänka dig att jobba inom rivning och sanering.

Du behöver vara ansvarsfull och social, samt inse vikten av att vara punktlig.

Du ska även vara noggrann och flexibel, ha ett positivt sätt och vara pålitlig.

Ditt arbete kommer även att bestå i att jobba hemma hos olika människor med rivning, därför är det också viktigt att du talar, förstår och kommunicerar flytande svenska.B-körkort är ett krav.

Meriterande om du har utbildning i följande:

- Trucklicens
- Asbetsanering
- Fallskydd/höghöjdsarbete
- Saxlift/truckkort

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba ganska omgående.

Ansök redan idag!

Ansvarig rekryterare för denna tjänst

Ulrika Goldkuhl, konsultchef

019-12 60 01

[email protected] Visa mindre

Grovarbetare

Om tjänsten Nu söker vi grovarbetare till en av våra kunder som inom kort behöver bemanna upp sin verksamhet. Vi söker dig som trivs bra med fysiskt arbete och kan tänka dig att jobba inom rivning och sanering. Du behöver vara ansvarsfull och social, samt inse vikten av att vara punktlig. Du ska även vara noggrann och flexibel, ha ett positivt sätt och vara pålitlig. Ditt arbete kommer även att bestå i att jobba hemma hos olika människor med rivni... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi grovarbetare till en av våra kunder som inom kort behöver bemanna upp sin verksamhet.

Vi söker dig som trivs bra med fysiskt arbete och kan tänka dig att jobba inom rivning och sanering.

Du behöver vara ansvarsfull och social, samt inse vikten av att vara punktlig.

Du ska även vara noggrann och flexibel, ha ett positivt sätt och vara pålitlig.

Ditt arbete kommer även att bestå i att jobba hemma hos olika människor med rivning, därför är det också viktigt att du talar, förstår och kommunicerar flytande svenska.B-körkort är ett krav.

Meriterande om du har utbildning i följande:

- Trucklicens
- Asbetsanering
- Fallskydd/höghöjdsarbete
- Saxlift/truckkort

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba ganska omgående.

Ansök redan idag!

Ansvarig rekryterare för denna tjänst

Ulrika Goldkuhl, konsultchef

019-12 60 01

[email protected] Visa mindre

Projektledare till Karlskoga Energi & Miljö

Vill du hänga med på vår spännande resa: ”Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag”? Uppdraget som projektledare ingår som en del av gruppen Hållbarhet & utveckling. En mindre grupp bestående av bl.a. anläggningsägare, ingenjörer och miljöcontrollers som präglas av helhetstänk och som jobbar över hela organisationen. Brinner du för att utveckla det lokala geografiska området och bidra till samhällsnytta? Gillar du att arbeta självständigt o... Visa mer
Vill du hänga med på vår spännande resa: ”Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag”? Uppdraget som projektledare ingår som en del av gruppen Hållbarhet & utveckling.

En mindre grupp bestående av bl.a. anläggningsägare, ingenjörer och miljöcontrollers som präglas av helhetstänk och som jobbar över hela organisationen. Brinner du för att utveckla det lokala geografiska området och bidra till samhällsnytta? Gillar du att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare driver du projekt inom alla våra nyttigheter. Du arbetar självständigt med projektledning, planering, samordning och uppföljning av de projekt som tilldelats dig. Du rapporterar till ansvarig projektägare.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att upphandla och driva projekt enligt beslutade ramar. Att vara ett stöd till verksamheten vid budgetarbete, kalkylering och framtagande av underhålls- och investeringsplaner. Ledningsrätter och markupplåtelser är ofta delar i våra projekt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom exempelvis byggteknik, energi & miljö, väg och vatten eller motsvarande erfarenhet. Du behöver ha erfarenhet av projektledning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i ledande ställning, entreprenadjuridik, avtalsrätt eller upphandling.

Det är viktigt att du har en god affärsförståelse, god förståelse för ekonomiska modeller och budget samt en väl utvecklad förmåga att leda andra och jobba målstyrt. Vi ser att du är självgående, driven, strukturerad och gillar att ta mycket ansvar. Du ser till helheten och har en utvecklad förmåga att se möjligheter och lösa problem.

Det här är vi
Vi är ett bolag som jobbar med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet där energi är en del, men vi är också oerhört stolta över våra hållbara och cirkulära affärer och vårt engagemang i Karlskoga. Vi vill bidra till ett robust samhälle som är redo att möta framtidens utmaningar.

Vi är just inne i en förändring där organisation och arbetssätt håller på att sätta sig så att vi kan möta en spännande framtid på allra bästa sätt. Vårt långsiktiga fokus ligger på digitalisering och hållbarhet.

El, värme, ånga och biogas är exempel på produkter som vi producerar i egna anläggningar och säljer. Elnät, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och vattenkraft ingår också i våra ansvarsområden. Totalt är vi ca 185 anställda och omsätter drygt 600 Mkr per år.

Företaget ägs av Karlskoga kommun.

Mer information och ansökan
Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter, möjlighet till att aktivt utveckla dig själv och verksamheten. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Lärare inom vård och omsorg

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltn... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltning.
Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsamman med våra andra lärare på vård- och omsorgsprogrammet vill vara med och forma den framtida undersköterskeutbildningen. Inför läsårsstarten 2021 förändras vård- och omsorgsprogrammet, nya ämnen tillkommer och andra revideras för att programmet ska bli en nationellt sammanhållen utbildning. Förändringarna i programmet syftar också till att möta de kompetenskrav som Socialstyrelsen föreslagit för arbete som undersköterska.
I arbetuppgifterna kommer det att ingå undervisning i vård- och omsorgskurser som förekommer inom det nuvarande vård- och omsorgsprogrammet såväl som undervisning inom kommande kurser i det reviderade vård- och omsorgsprogrammet samt mentorskap för elever.

KVALIFIKATIONER
Erfaren och legitimerad lärare inom vård- och omsorg.
Erfarenhet från tidigare utvecklingsarbetet inom området är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Snickare/Träarbetare till kundföretag

Snickare/Träindustriarbetare -Karlskoga Snickare/Träindustriarbetare för uppdrag hos våra kunder - i Karlskogaregionen Våra kundföretag tillverkar och levererar prefabricerade utfackningsväggar i trä till byggindustrin. Företagen har alla en hög innovations- och servicegrad och strävar hela tiden efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar enligt deras uppdragsgivares önskemål i rätt tid. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i ett arbetslag ... Visa mer
Snickare/Träindustriarbetare -Karlskoga

Snickare/Träindustriarbetare för uppdrag hos våra kunder
- i Karlskogaregionen

Våra kundföretag tillverkar och levererar prefabricerade utfackningsväggar i trä till byggindustrin. Företagen har alla en hög innovations- och servicegrad och strävar hela tiden efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar enligt deras uppdragsgivares önskemål i rätt tid.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett arbetslag som tillsammans producerar dessa väggelement, allt efter kundernas önskemål. Arbetet kräver att du är effektiv och uppskattar samarbetet mellan kollegor.

Utbildning/Erfarenhet
Du har säkerligen tidigare erfarenhet från att hantera olika handverktyg för byggbranschen, du kan tolka ritningar.
Att du är generellt händig och tycker om att arbeta, är en självklarhet för oss.
Har du dessutom travers-, truckkort och/eller hjullastarcertifikat är det meriterande. Extra plus om du skulle inneha lastbilskort.

För oss är det viktigt att du förstår branschspråket.

Arbetsplatserna är belägna kring Karlskoga med ca 2 mils radie.

Låter det intressant och du finns tillgänglig nu, hör av dig!

Din ansökan med personligt brev och din CV skickar du in via vår hemsida, www.personalpoolen.se/lediga-jobb snarast, dock senast den 12/7 2020. Urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Personalpoolen på telefon 019-12 6005. Visa mindre

Underhållsingenjör med inriktning mekanik till Eurenco

EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 200 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på http://www.eurenco.com/ Vi söker nu en Underhållsingenj... Visa mer
EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen.

Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 200 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på http://www.eurenco.com/Vi söker nu en Underhållsingenjör med inriktning Mekanik till vår Tekniska avdelning.

Som Underhållsingenjör Mekanik ingår du i den tekniska avdelningen som är en viktig stödfunktion för våra produktionsteam, både strategiskt och operativt. I din roll fungerar du som specialist inom drift, underhåll och felsökning. Du planerar, prioriterar och samordnar underhållsarbetet. Alltid med säkerhet som en prioriterad fråga.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Beredning och genomförande av underhåll tillsammans med interna och externa resurser.
- Leda eller delta i mindre förbättringsprojekt.
- Reservdelsförsörjning och reservdelsstrategier för nya och gamla anläggningar.
- Ta fram underhållsplaner och metoder för UH samt implementera dem i vårt UH system.
- Stödja investeringsprojekt i underhållsfrågor.
- Arbeta med/delta i riskbedömningar avseende person- och maskinsäkerhet.
- Arbeta med analyser avseende tillgänglighet, rotorsak mm

 

Du har en teknisk högskoleexamen eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet med inriktning mot mekaniskt underhåll. Vidare är du data- och systemvan och kunnig i UH-system.

Du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och har mycket goda kunskaper inom underhållsarbete. Att ha en god förståelse för tillverkning och att snabbt se orsaker till avvikelser är ett måste för denna roll.  Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda och du är van att arbeta i projekt.

För att trivas i rollen ser vi att du är tydlig och strukturerad, med ett stort engagemang och god kommunikativ förmåga.  Som person är du analytisk och en strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal inom byggsektorn

Verksamhetsbeskrivning Till våran kund söker vi nu Snickare/Träindustriarbetare till deras verksamhet. Företaget tillverkar och levererar utfackningsväggar i trä och till byggindustrin. Bolaget har en hög innovations- och servicegrad och strävar efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar samt hela huslösningar som ska minska kunders behov av transporter och effektivisera deras logistik. Arbetsuppgifter Att i arbetslag producera utfacknings... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning

Till våran kund söker vi nu Snickare/Träindustriarbetare till deras verksamhet.

Företaget tillverkar och levererar utfackningsväggar i trä och till byggindustrin. Bolaget har en hög innovations- och servicegrad och strävar efter att sälja och leverera vägg- och taklösningar samt hela huslösningar som ska minska kunders behov av transporter och effektivisera deras logistik.


Arbetsuppgifter
Att i arbetslag producera utfackningsväggar i trä och till byggindustrin.

Utbildning/Erfarenhet
Är du utbildad snickare så är det självklart ett +
Men är du händig och driven så är du även då aktuell!
Ritiningsläsning är ett KRAV och hantverkserfarenhet samt traverskort önskvärd. Viktigt att förstå branschspråket.

Meriterande om du har truck eller hjullastare certifikat.

Personalpoolen erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Biträdande Programledare

Ansök    Apr 23    Academic Work Sweden AB    Vägingenjör
Här får du möjligheten att arbeta på ett internationellt världsledande företag med hela världen som kundbas. Kvalitet och säkerhet är viktiga ledord och självklart kommer du få arbeta med spännande teknik i yttersta framkant. Nu söker vi dig som nyligen tagit din ingenjörsexamen och vill påbörja din karriär! OM TJÄNSTEN Saab arbetar med att leverera världsledande produkter, tjänster och lösningar för militärt försvar och civil säkerhet över hela världen.... Visa mer
Här får du möjligheten att arbeta på ett internationellt världsledande företag med hela världen som kundbas. Kvalitet och säkerhet är viktiga ledord och självklart kommer du få arbeta med spännande teknik i yttersta framkant. Nu söker vi dig som nyligen tagit din ingenjörsexamen och vill påbörja din karriär!

OM TJÄNSTEN
Saab arbetar med att leverera världsledande produkter, tjänster och lösningar för militärt försvar och civil säkerhet över hela världen. Till Ground Combat, och avdelningen Programme Management, söker vi dig som vill påbörja din ingenjörskarriär inom försvarsindustrin i en biträdande arbetsroll.

Avdelningen ansvarar primärt för beställningsgenomförande rörande ett antal högkvalitativa produkter för militärt försvar och civil säkerhet. Produkterna är eftertraktade på marknaden och kunderna finns över hela världen. Avdelningen investerar även i produktutveckling utifrån marknadens behov, vilket innebär att det finns möjlighet att arbeta med teknik i absoluta framkant.

Du erbjuds


* Möjlighet att påbörja din karriär i en biträdande arbetsroll för att på sikt växa ännu mer och kunna axla ett större ansvar
* Möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom produkter för militärt försvar och civil säkerhet
* Möjlighet att verka på en arbetsplats där kvalitetstänk och säkerhetsfrågor står högst upp på agendan


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta på avdelningen som ansvarar för beställningsgenomförande och egenfinansierade projekt för de mycket välkända produktfamiljerna CG, AT4, NLAW och BILL. Kika gärna här för mer information om produkterna.

Kunderna återfinns över hela världen och ställer kundspecifika krav kopplat till dessa produkter. Din huvudsakliga uppgift kommer innebära att bistå Program Manager, så kallad Programledare, i beställningsgenomförandet och den dokumentation som tillkommer.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med programledaren samt dina övriga kollegor som är programledare, kvalitetsansvariga samt projektresurser. Din introduktion kommer att ske tillsammans med dina kollegor samt genom olika kurser på intranätet.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en ingenjörsexamen på antingen högskole- eller civilingenjörsnivå inom relevant område
* Har ett stort tekniskt intresse och vill arbeta på ett företag inom försvarsindustrin
* Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
* Det är meriterande om du har erfarenhet av en administrativ roll sedan tidigare

Vid denna process kommer vi att lägga stort vikt vid ditt intresse för tjänsten samt nedanstående personliga egenskaper utifrån en kompetensbaserad intervjuteknik.

Som person är du:


* Driven och har förmågan att ta egna initiativ kopplat till ditt arbete
* Samarbetsvillig och trivs med regelbunden kontakt med kunder och kollegor
* Självgående och kan driva dina arbetsuppgifter/ansvarsområden framåt


Övrig information


* Start: Juli eller augusti
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Karlskoga
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Saab Dynamics erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Visa mindre

Snickare / Blockspikare till Mälarvillan Modulhus i Karlskoga

Mälarvillan AB bedriver verksamhet i Mälardalen och har sitt säte i Västerås. Vi ritar, konstruerar och tillverkar villor, fritidshus, kommersiella lokaler, radhus, parhus m.m. Våra kunder är både privatkunder och byggföretag/partners i Mälardalen med omnejd. Huvudkontorets placering är i Västerås med säljkontor i Eskilstuna och Örebro med produktion i Surahammar och Karlskoga. Vi är i dagsläget drygt 40 anställda. Läs gärna mer om oss på www.malarvillan.... Visa mer
Mälarvillan AB bedriver verksamhet i Mälardalen och har sitt säte i Västerås. Vi ritar,
konstruerar och tillverkar villor, fritidshus, kommersiella lokaler, radhus, parhus m.m. Våra kunder är både privatkunder och byggföretag/partners i Mälardalen med omnejd. Huvudkontorets placering är i Västerås med säljkontor i Eskilstuna och Örebro med produktion i Surahammar och Karlskoga. Vi är i dagsläget drygt 40 anställda. Läs gärna mer om oss på www.malarvillan.se


Snickare / Blockspikare till Mälarvillan Modulhus i Karlskoga (fd Egeryds Husfabriken AB)
Mälarvillan är vår regions största husleverantör med lokal tillverkning, och vi fortsätter att växa. Vi har tillverkat hus sedan 1994.


Då vi har en stor efterfrågan och en bra orderingång så ser vi nu ett behov utav att utöka antalet Snickare / Blockspikare till vår produktion i Karlskoga. Vi söker därför efter personal för provanställning som kan mynna ut i en tillsvidareanställning. Vi söker även efter personal som vi behöver visstidsanställa under våren.
Vi söker dig som:
Har en utbildning eller erfarenhet, gärna flerårig från husproduktion eller byggnation.
Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa våra mål. Ditt engagemang smittar av sig på dina kollegor. Vi ser gärna att du har:
-       Tidigare kunskap från hustillverkning/byggnation.
-       Kunskap inom ritningsläsning.
-       Erfarenhet av maskiner och utrustning.
-       God insyn i kvalitetsarbete.
-       Truck/lastmaskins/travers utbildning
Om du idag har en arbetsledande ställning så ser vi det som en merit.

Att vara lyhörd, positiv och samarbetsvillig är viktiga punkter för att tillsammans leverera hus av toppkvalité och ge kunderna ett hem de längtat efter.
Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med stor kompetens. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och stora ambitioner för framtiden. Företaget har korta beslutsvägar, många nöjda kunder, trevliga medarbetare och jobbar på en spännande marknad med många möjligheter.


Låter detta intressant för dig?
Välkommen med din ansökan.  Urval sker löpande. Din ansökan mailar du till [email protected] eller skicka till Mälarvillan AB, Sjöhagsvägen 6, 721 32 Västerås.
Frågor om tjänsten besvaras av vår operativa chef Mikael Issakainen på Mälarvillan AB på 072-8585617 Visa mindre

Karlskoga Energi & Miljö söker två VA-tekniker till rörnät

Vill du vara med och arbeta med ledningsförnyelse i Karlskoga? Är du en självständig person med ett stort driv och tidigare erfarenhet av rörläggning? Då kan du vara den vi söker! Vår VA-verksamhet består av ett vattenverk, rörnät och reningsverk. Vi sköter dricksvattenförsörjning och avloppsrening i Karlskoga. Ett gott dricksvatten av hög kvalitet levereras från vattenverket vid Gälleråsen. Avloppet från våra bostäder, industrier och institutioner re... Visa mer
Vill du vara med och arbeta med ledningsförnyelse i Karlskoga? Är du en självständig person med ett stort driv och tidigare erfarenhet av rörläggning? Då kan du vara den vi söker!

Vår VA-verksamhet består av ett vattenverk, rörnät och reningsverk.

Vi sköter dricksvattenförsörjning och avloppsrening i Karlskoga. Ett gott dricksvatten av hög kvalitet levereras från vattenverket vid Gälleråsen. Avloppet från våra bostäder, industrier och institutioner renas sedan vid avloppsreningsverket i Aggerud.

I rollen som VA-tekniker arbetar du övergripande med drift och underhåll av vatten- och avloppsnätet i Karlskoga. En stor del av arbetet går ut på att arbeta i projekt med ledningsförnyelse. Annat arbete inom andra delar av vår VA-verksamhet kan också förekomma. Jobbet utförs både självständigt och tillsammans med andra.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbete i VA-projekt
- Drift och underhåll av VA-ledningsnät med tillhörande objekt
- Felavhjälpning vid t.ex. avloppsstopp, vattenläckor, spilledningsläckor och LTA-stationer
- Vattenavstängningar
- Ventilbyten
- Direktkontakt med entreprenörer och kunder

Vem är du?

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av rörläggning och/eller utbildning inom anläggning. Andra krav för tjänsten är god datavana samt B-körkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt om du innehar BE-körkort, Heta arbeten, Arbete på Väg nivå 1+2 eller spräckkort.

Som person är du ansvarstagande, självgående och engagerad i ditt arbete. Du behöver också vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga.

Det här är vi

Karlskoga Energi & Miljö är ett energibolag som jobbar med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. El, värme, ånga och biogas är exempel på produkter som vi producerar i egna anläggningar och säljer. Vi arbetar också med elnät, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och vattenkraft.

Totalt är vi cirka 185 anställda och omsätter drygt 500 Mkr per år.

Mer information och ansökan

Tjänsten är tillsvidare och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Arbetet är förlagt till dagtid och beredskapstjänstgöring ingår.

Sista ansökningsdag är 26 januari 2020. Visa mindre

Kalkylator till HEBAB, H.Einarsson Byggnads AB.

Då en av HEBAB´s medarbetare nu går vidare till annan tjänst så söker vi dig som vill axla ansvaret och utveckla arbetet som kalkylator inom det familjära företaget HEBAB. HEBAB är ett väletablerat företag inom byggmarknaden i Karlskoga och Nora med omnejd och ingår i koncernen MBP Holding AB. HEBAB utför nybyggnationer, till- och ombyggnader i alla storlekar. I mängden av deras specialistkunskaper kan nämnas kakelsättning och försäkringsskador. HEBAB h... Visa mer
Då en av HEBAB´s medarbetare nu går vidare till annan tjänst så söker vi dig som vill axla ansvaret och utveckla arbetet som kalkylator inom det familjära företaget HEBAB.

HEBAB är ett väletablerat företag inom byggmarknaden i Karlskoga och Nora med omnejd och ingår i koncernen MBP Holding AB. HEBAB utför nybyggnationer, till- och ombyggnader i alla storlekar. I mängden av deras specialistkunskaper kan nämnas kakelsättning och försäkringsskador. HEBAB har idag drygt 40 anställda varav 4 projektledare. Målsättningen är att kunden kan erhålla tjänster i hela byggprocessen med hänsyn till den kommande förvaltningen.

Som kalkylator får du möjligheten att vara med och påverka företagets nuvarande kalkylarbete, så vill du vara en bidragande faktor till att hjälpa företaget att växa och skapa goda förutsättningar för projektekonomi? - Sök då tjänsten som kalkylator redan idag, urval sker löpande.

Arbetsuppgifter
Som kalkylator ansvarar du för kalkylering av projekt som utförs i MEPS och/eller Wikells kalkylsystem. Du får ett brett ansvarsområde och arbetar både i nära samarbete med projektledare och övriga funktioner inom företaget. Du är med i hela processen, från att en förfrågan kommer in och kalkylarbetet påbörjas, till att förslaget lämnas över till projektledaren. Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen. Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. Detta är ett arbeta med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan, byggmöten, kalkylering och offertskrivning.
Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
• Kalkyler
• Mängdning
• Anbud
• ÄTA
• Offerter
• Byggmöten
• Sammanställningar
• Ekonomireglering
I rollen ingår även att åka ut och titta på projekt och träffa kunder.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från rollen som kalkylator, främst från byggbranschen, samt har en eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller motsvarande. Du har god vana i system som Excel, MS Office samt kalkylprogram.
Som person tycker du om att samarbeta med människor, är strukturerad och intresserad av siffror. Du är noggrann, ansvarsfull, arbetar självständigt och kan prioritera även i stunder då det är högt tempo. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad. Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga. 

Information och ansökan
Sista ansökningsdag är den 15 februari 2020, urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För mer information kontakta Linda Axäng på telefon 079-340 54 42 alt mail [email protected]
Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV snarast, vi ser fram emot din ansökan!
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde enligt överenskommelse.  

Om koncernen MBP-Holding AB
HEBAB ingår i en koncern som består sju bolag, MBP Holding AB, H. Einarsson Byggnads AB (HEBAB), Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Gäre Bygg AB och Karlskoga Byggnadsplåt. I koncernen finns ca 130 anställda och samtliga bolag har ett gott renommé och är starka i sina regioner. Läs mer om HEBAB på: http://www.hebab.nu/

Om AxÖ Consulting AB

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Projekteringsingenjör - Equipment & Plant Design

Vill du ha ett utmanande och stimulerande arbete med utrymme för egna initiativ? Vill du jobba i team med erfarna och engagerade kollegor i en internationell miljö med möjlighet till kompetensutveckling? Då är detta något för dig.  Dina arbetsuppgifter Vi arbetar i projektform och i nära samarbete med övriga teknikdiscipliner. I din roll kommer du bl.a att ansvara för och koordinera framtagande av: Apparatspecifikationer och -ritningar Förfrågningsun... Visa mer
Vill du ha ett utmanande och stimulerande arbete med utrymme för egna initiativ? Vill du jobba i team med erfarna och engagerade kollegor i en internationell miljö med möjlighet till kompetensutveckling? Då är detta något för dig.

 Dina arbetsuppgifter

Vi arbetar i projektform och i nära samarbete med övriga teknikdiscipliner. I din roll kommer du bl.a att ansvara för och koordinera framtagande av:

Apparatspecifikationer och -ritningar
Förfrågningsunderlag
Layout och modellering i 3D
Rörprojektering


 Du kommer även att:

Axla rollen som delprojektledare
Medverka vid upphandlingar och leveranskontroll av beställd utrustning
Medverka som rådgivare vid montage/igångkörning av anläggningar världen över
Vara support till yngre kollegor inom avdelningen


 Vi letar efter dig

Du har en ingenjörsexamen med inriktning Maskinteknik eller likvärdigt och erfarenhet av anläggningsprojektering inom processindustrin samt erfarenhet från montageövervakning och/eller uppstart av processanläggningar. Du har goda kunskaper i engelska såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som är noggrann, gillar att arbeta strukturerat och har en förmåga att hålla tidsplaner. Du tar själv ansvar för dina arbetsuppgifter och vet hur du ska driva ditt eget arbete framåt genom att arbeta effektivt. Du arbetar lösningsorienterat och planerar ditt arbete på ett proaktivt sätt. Eftersom tjänsten innebär många olika kontaktytor är det betydelsefullt att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vi har världen som arbetsfält så det blir en hel del resor i tjänsten, ibland med kort varsel.

Vi erbjuder

Ett fritt och omväxlande arbete i en global miljö med stort eget ansvar, högt i tak och korta beslutsvägar. Vi erbjuder alla våra medarbetare friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och företaget har ett bonussystem. Visa mindre

Lärare till barnskötarutbildning

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens ... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter.
Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Våra värdeord som kännetecknas och präglas i kommunen är: öppenhet, nytänkande, respekt, enkelhet och helhetssyn.


Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för en mindre grupp studerande inom den gymnasiala yrkesutbildningen till barnskötare. De studerande bedriver sin undervisning i lärlingsform vilket innebär att de tillgodogör sig kursplanernas innehåll till 70% i kommunens olika verksamheter. De återstående 30% är förlagd till klassrumsundervisning i våra moderna lokaler på Kunskapens hus. . Du kommer att fungera som en länk mellan de studerande och kommunens verksamheter och din vardag består av både verksamhetsbesök (uppföljning av elevens lärande i verksamheten) och av egna lektioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med förskollärarexamen och/eller yrkeslärarexamen inom barn och fritidsämnen.
För att trivas med uppdraget behöver du vara nyfiken, framåt och stimuleras av att vara med och bygga en yrkesutbildning som såväl svarar mot Skolverkets krav som mot verksamheternas förväntningar.

Det är viktigt att du är lyhörd, har en god social förmåga samt att du är ansvarstagande och engagerad. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, kollegor och externa samarbetspartners samt ser samarbete som en naturlig del av din vardag. Du kan arbeta självständigt och drivs av att kontinuerligt förbättringsarbete där elevens behov står i centrum.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Underhållsingenjör med inriktning mekanik till Eurenco

EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 200 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på www.eurenco.com   UNDERHÅLLSINGENJÖR med inriktning MEKA... Visa mer
EURENCO är en av Europas ledande tillverkare av krut och sprängämnen.

Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 200 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Läs mer på www.eurenco.com

 

UNDERHÅLLSINGENJÖR med inriktning MEKANIK

Vi söker nu en Underhållsingenjör med inriktning Mekanik till vår Tekniska avdelning

Som Underhållsingenjör Mekanik ingår du i den tekniska avdelningen som är en viktig stödfunktion för våra produktionsteam, både strategiskt och operativt. I din roll fungerar du som specialist inom drift, underhåll och felsökning. Du planerar, prioriterar och samordnar underhållsarbetet. Alltid med säkerhet som en prioriterad fråga.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Beredning och genomförande av underhåll tillsammans med interna och externa resurser.
- Leda eller delta i mindre förbättringsprojekt.
- Reservdelsförsörjning och reservdelsstrategier för nya och gamla anläggningar.
- Ta fram underhållsplaner och metoder för genomförande.
- Stödja investeringsprojekt i underhållsfrågor.
- Arbeta med/delta i riskbedömningar avseende person- och maskinsäkerhet.
- Arbeta med analyser avseende tillgänglighet, rotorsak mm

 

Du har en teknisk högskoleexamen eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet med inriktning mot mekaniskt underhåll. Vidare är du data- och systemvan och kunnig i UH-system.

Du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och har mycket goda kunskaper inom underhållsarbete. Att ha en god förståelse för tillverkning och att snabbt se orsaker till avvikelser är ett måste för denna roll.  Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda och du är van att arbeta i projekt.

För att trivas i rollen ser vi att du är tydlig och strukturerad, med ett stort engagemang och god kommunikativ förmåga.  Som person är du analytisk och en strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad.

Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten? Kontakta HR-konsult Helena Fiedler på 070-5919033. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 1 december. Visa mindre

Projekteringsingenjör Equipment & Plant Design

Vill du ha ett utmanande och stimulerande arbete med utrymme för egna initiativ? Vill du jobba i team med erfarna och engagerade kollegor i en internationell miljö med möjlighet till kompetensutveckling? Då är detta något för dig.   Dina arbetsuppgifter Vi arbetar i projektform och i nära samarbete med övriga teknikdiscipliner. I rollen som Senior Projekteringsingenjör på avdelning Equipment & Plant Design kommer du bl.a att ansvara för och koordinera fram... Visa mer
Vill du ha ett utmanande och stimulerande arbete med utrymme för egna initiativ? Vill du jobba i team med erfarna och engagerade kollegor i en internationell miljö med möjlighet till kompetensutveckling? Då är detta något för dig.   Dina arbetsuppgifter Vi arbetar i projektform och i nära samarbete med övriga teknikdiscipliner. I rollen som Senior Projekteringsingenjör på avdelning Equipment & Plant Design kommer du bl.a att ansvara för och koordinera framtagande av: Apparatspecifikationer och -ritningarLayout och modellering i 3DRörprojekteringFörfrågningsunderlag   Du kommer även att: Medverka vid upphandlingarMedverka som rådgivare vid montage/igångkörningar av anläggningarVara support till yngre kollegor inom avdelningen Din profil Du har en ingenjörsexamen med inriktning Maskinteknik eller likvärdigt och erfarenhet av anläggningsprojektering inom processindustrin samt erfarenhet från montageövervakning och/eller uppstart av processanläggningar. Du har goda kunskaper i engelska såväl muntligt som skriftligt. Vi söker dig som är noggrann, gillar att arbeta strukturerat och har en förmåga att hålla tidsplaner. Du tar själv ansvar för dina arbetsuppgifter och vet hur du ska driva ditt eget arbete framåt genom att arbeta effektivt. Du arbetar lösningsorienterat och planerar ditt arbete på ett proaktivt sätt. Eftersom tjänsten innebär många olika kontaktytor är det betydelsefullt att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vi har världen som arbetsfält så det blir en hel del resor i tjänsten, ibland med kort varsel.  Vi erbjuder dig Ett fritt och omväxlande arbete i en global miljö med stort eget ansvar, högt i tak och korta beslutsvägar. Vi erbjuder alla våra medarbetare friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och företaget har ett bonussystem. Nyfiken? Läs mer om Chematur Engineering AB på chematur.se Visa mindre

Lärare husbyggnad

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!
I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltning.
Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på Bygg- och anläggningsprogrammet i kurser inom husbyggnad. I uppdraget ingår mentorskap för elever.

KVALIFIKATIONER
Behörig yrkeslärare

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Reparatör till Karlskogahem

Karlskogahem är ett modernt bostadsföretag med drygt 2 600 lägenheter och ca 41 000 kvm lokaler i Karlskoga. Vi som jobbar på Karlskogahem anser att vår verksamhet är viktig för att staden ska växa, utvecklas och vara attraktiv att leva i. Vi är cirka 43 anställda som strävar efter att erbjuda alla nuvarande och framtida hyresgäster ett personligt boende och bra bemötande. Uppdraget Som reparatör genomför du underhålls- och reparationsarbeten inom vår... Visa mer
Karlskogahem är ett modernt bostadsföretag med drygt 2 600 lägenheter och ca 41 000 kvm lokaler i Karlskoga.

Vi som jobbar på Karlskogahem anser att vår verksamhet är viktig för att staden ska växa, utvecklas och vara attraktiv att leva i. Vi är cirka 43 anställda som strävar efter att erbjuda alla nuvarande och framtida hyresgäster ett personligt boende och bra bemötande.

Uppdraget

Som reparatör genomför du underhålls- och reparationsarbeten inom vårt fastighetsbestånd. Arbetsuppgifterna innefattar att hantera inkommande felanmälningar från hyresgäster samt genomföra reparationer efter besiktningar. Vi jobbar i en reparatörsgrupp där olika reparationer kan förekomma och alla har olika inriktningar. Denna roll innebär att vara allmän reparatör med inriktning mindre snickeri och förekommande arbetsuppgifter kan t.ex. vara justering av dörrar, byte av innerdörrar, montering av hatthyllor, garderober och köksluckor, lagning av kökslådor, smörjning och justering av diverse saker, låsbyten och mindre snickerijobb av brädor/parkerings-räcken. I våra projekt prioriterar vi ordning och reda samt har höga krav på kvalitéten för utfört arbete.

Du rapporterar till arbetsledare på Service.

Vem är du?

Vi söker dig som är allmänt händig och duktig på mindre snickeriarbeten. Tidigare erfarenhet av liknande reparationsarbeten ser vi som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga som du använder i den täta kontakten med våra kunder, inom vår organisation och med våra entreprenörer. Du har en positiv attityd och är initiativrik, självgående, ansvarstagande och har ett affärsmässigt tänk. Du är van att hantera flera olika uppgifter och projekt samtidigt.

Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst hos en av Karlskogas mest eftertraktade arbetsgivare. Vi ser även att du delar vår värdegrund som bygger på ansvar, enkelhet, lojalitet, öppenhet och respekt. Detta vill vi ska finnas med i allt vi gör och som leder oss till goda resultat och framgång.

Krav

- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- B-körkort

Varaktighet/Arbetstid

Tillträde snarast möjligt.

Tillsvidareanställning, heltid.

Ansökan

För utförligare information eller frågor, kontakta Micael Björkbacka, arbetsledare Service, 0586-657 21.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Lärare husbyggnad

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!
I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltning.
Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på Bygg- och anläggningsprogrammet i kurser inom husbyggnad. I uppdraget ingår mentorskap för elever.

KVALIFIKATIONER
Behörig yrkeslärare

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre