Lediga jobb Framtiden i Sverige AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Framtiden i Sverige AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Elektronikingenjör till Saab Dynamics i Karlskoga!

Har du en ingenjörsutbildning inom elektronik och vill vara med och göra skillnad och bidra med unika perspektiv till utvecklingsavdelningen inom Ground Combat på Saab i Karlskoga? Som elektronikingenjör kommer du spela en viktig roll i alla skeden av utvecklingen av elektroniska system och produkter. Välkommen med din ansökan! Om rollen: I rollen som elektronikingenjör kommer du att arbeta med innovativ design och utveckling av elektroniska system och p... Visa mer
Har du en ingenjörsutbildning inom elektronik och vill vara med och göra skillnad och bidra med unika perspektiv till utvecklingsavdelningen inom Ground Combat på Saab i Karlskoga? Som elektronikingenjör kommer du spela en viktig roll i alla skeden av utvecklingen av elektroniska system och produkter. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som elektronikingenjör kommer du att arbeta med innovativ design och utveckling av elektroniska system och produkter. Rollen innefattar även samarbete med andra team för att nå gemensamma mål samt utmanande problemlösning.

Vidare innefattar rollen aktivt bidragande till kontinuerlig lärande och utveckling av det senaste inom elektronik samt kvalitetssäkring och dokumentation av arbetet.

Din profil:
Vi söker dig med en ingenjörsexamen inom elektronik som har tydliga färdigheter inom problemlösning och analytiskt tänkande. Vidare ser vi att du har en god kommunikationsförmåga och en förmåga att arbeta i team.

Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, struktur samt att kunna ta egna initiativ. Som person ser vi även att du är ansvarsfull och prestigelös med en positiv inställning.

Krav:
•Högskola eller civilingenjörsutbildning inom elektronik
•Svenska i tal och skrift
Meriterande:
•Erfarenhet elektronisk simulering och design
•Erfarenhet av elektronikdesign
•Körkort B
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om Saab:
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Sektionen Electronic Systems ligger under avdelningen Product Platform med ca 200 medarbetare som arbetar inom hela utvecklingskedjan, från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård. I rollen som elektronikingenjör utgår du från kontoret i Karlskoga.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, med målet att göra skillnad i människors liv. Genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega gör vi skillnad, vilket är vår specialitet. Vi finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider med flex Visa mindre

Mekanikkonstruktör till Saab Dynamics - Var med och gör skillnad!

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till en säkrare värld? Tillsammans med Saab Dynamics i Karlskoga söker vi nu en erfaren mekanikkonstruktör som brinner för teknik och innovation. Som mekanikkonstruktör hos Saab Dynamics får du möjligheten att arbeta med avancerade system som gör skillnad – varje dag. Motiveras du av en dynamisk arbetsmiljö där dina idéer och din expertis är avgörande för företagets framgång? Ansök då till rollen som mek... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till en säkrare värld? Tillsammans med Saab Dynamics i Karlskoga söker vi nu en erfaren mekanikkonstruktör som brinner för teknik och innovation. Som mekanikkonstruktör hos Saab Dynamics får du möjligheten att arbeta med avancerade system som gör skillnad – varje dag. Motiveras du av en dynamisk arbetsmiljö där dina idéer och din expertis är avgörande för företagets framgång? Ansök då till rollen som mekanikkonstruktör och bli en del av vårt team och var med och forma framtiden inom försvars- och säkerhetsteknik. Din kunskap är vår styrka – tillsammans skapar vi trygghet.


Om rollen:
Som erfaren mekanikkonstruktör hos Saab kommer du att ha en central roll i utvecklingen och förbättringen av avancerade system.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara mångsidiga och inkluderar:

•3D-modellering och design av komponenter.
•Testning av raketmotorer och utvärdering av provskjutningar.
•Framtagning och uppdatering av tekniska ritningar.
•Teknisk support till inköp, beräkningsingenjörer och underleverantörer.
•Deltagande i teknikutvecklingsprojekt.
•Du kommer att arbeta med programvaror som Catia och 3DExperience för att skapa innovativa lösningar.


Skallkrav:

Minst 3 års högskoleutbildning inom mekanik eller motsvarande.
3 års arbetslivserfarenhet som mekanikkonstruktör.
Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Gedigen erfarenhet av CAD-system.


Meriterande:

Erfarenhet av en koordinerande roll.
Kunskap inom produktionsteknik.
Arbetslivserfarenhet med CAD, särskilt Catia.


Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har en stark problemlösningsförmåga och kan hantera komplexa tekniska utmaningar. Du har utmärkt kommunikationsförmåga och kan arbeta effektivt i team. Din samverkansförmåga gör att du trivs med att samarbeta med olika delar av organisationen.


Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab Dynamics.


Rekryteringsprocess

CV-urval
Telefonintervju
Intervju
Referenser
Kundintervju
Beslut


Villkor

Startdatum: Våren 2024
Ort: Karlskoga
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex


Välkommen med din ansökan till ett företag som gör skillnad! Visa mindre

Junior mjukvaruutvecklare till BAE Systems!

Är du i början av din karriär och vill arbeta inom en världsledande högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem? Vi söker dig med ett stort teknikintresse som vill utvecklas inom mjukvaruutveckling och inbyggda system. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kontinuerligt får utveckla dina kunskaper samtidigt som du blir en viktig del av mindre team med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. Om rollen: I rollen som mjukvaruut... Visa mer
Är du i början av din karriär och vill arbeta inom en världsledande högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem? Vi söker dig med ett stort teknikintresse som vill utvecklas inom mjukvaruutveckling och inbyggda system. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kontinuerligt får utveckla dina kunskaper samtidigt som du blir en viktig del av mindre team med fokus på vapensystem och teknologiutveckling.

Om rollen:
I rollen som mjukvaruutvecklare får du möjligheten att arbeta med utveckling av vapensystem och utföra mjukvarutestning. Du kommer att tillhöra ett framgångsrikt team där du aktivt deltar i spännande projekt som involverar Archer och Stridsfordon.

Det är en bred roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara programmering, kravhantering och felsökning. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen, från att ta fram underlag för testning till att genomföra kodtester för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet. Dina primära programmeringsspråk kommer att vara C, C++ och Java.

Utöver dina tekniska uppgifter kommer du även att ha kontakter både internt och externt. Det innebär att du blir en viktig länk mellan olika team och samarbetspartners för att se till att systemen fungerar optimalt. Du kommer att spela en betydande roll i att säkerställa att vapensystemen uppfyller strikta standarder och krav, där du bidrar med analytiska bedömningar och slutsatser.

Din profil:
Vi söker dig med goda programmeringskunskaper som har en högskoleingenjörsutbildning eller civilingenjörsutbildning inom relevant område.

För att lyckas i rollen som mjukvaruutvecklare behöver du vara en nyfiken och driven person som tycker om problemlösning.

Vidare ser vi att du är kommunikativ och har en stark vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer är också viktiga egenskaper då vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar.

Krav:
• Högskoleingenjör alt. civilingenjör inom datateknik
• Programmeringskunskaper i C, C++ eller Java
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Kunskaper i MatLab
• Erfarenhet av mjukvaruutveckling sedan tidigare
• Körkort B

Om arbetsplatsen:
BAE Systems är en högteknologisk organisation med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. De är en nationell resurs med unik spetskompetens inom pjässystem, inklusive avancerad ammunition. De har samarbeten med underleverantörer både i närområdet och i övriga Europa.

Tjänsten är placerad i Karlskoga med möjlighet att arbeta från kontoret i Karlstad samt delvis remote. Sektionen består av ett 30-tal kollegor med stor erfarenhet och kunskap liksom kollegor i början av karriären, vilket erbjuder en kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på BAE Systems erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har en vilja att växa både på ett personligt och på ett kompetensmässigt plan.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Elkraftsingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Efter inledande period finns mycket goda möjligheter att gå över i en anställning direkt hos BAE Systems.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider med Flex
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande. Visa mindre

Testingenjör till BAE Systems!

Är du i början av din karriär och vill arbeta inom en världsledande högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem? Vi söker dig med ett stort teknikintresse som vill utvecklas inom mjukvarutestning och programmering. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kontinuerligt får utveckla dina kunskaper samtidigt som du blir en viktig del av mindre team med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. Om rollen: I rollen som testingenjör k... Visa mer
Är du i början av din karriär och vill arbeta inom en världsledande högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem? Vi söker dig med ett stort teknikintresse som vill utvecklas inom mjukvarutestning och programmering. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kontinuerligt får utveckla dina kunskaper samtidigt som du blir en viktig del av mindre team med fokus på vapensystem och teknologiutveckling.

Om rollen:
I rollen som testingenjör kommer du att ingå i ett mindre team som arbetar med mjukvarutestning. Du kommer att vara delaktig i projektet Archer med att analysera krav och skapa testfall. Vidare innefattar rollen en del programmering, främst i Java där du kommer att programmera hårdvarunära och även bygga gränssnitt och arbeta med kod i olika mjukvaruled.

Utöver dina tekniska uppgifter kommer du även att ha kontakter både internt och externt. Det innebär att du blir en viktig länk mellan olika team och samarbetspartners för att se till att systemen fungerar optimalt. Du kommer att spela en betydande roll i att säkerställa att vapensystemen uppfyller strikta standarder och krav, där du bidrar med analytiska bedömningar och slutsatser.

Din profil:
Vi söker dig med goda programmeringskunskaper som har en högskoleingenjörsutbildning eller civilingenjörsutbildning inom relevant område.

För att lyckas i rollen som testingenjör behöver du vara en nyfiken och driven person som tycker om problemlösning.

Vidare ser vi att du är kommunikativ och har en stark vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer är också viktiga egenskaper då vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar.

Krav:
•Högskoleingenjör inom relevant område
•Programmeringskunskaper i C, C++ eller Java
•Svenska och engelska
Meriterande:
•Erfarenhet av TestComplete
•Erfarenhet av inbyggda system
•Körkort B
Om arbetsplatsen:
BAE Systems är en högteknologisk organisation med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. De är en nationell resurs med unik spetskompetens inom pjässystem, inklusive avancerad ammunition. De har samarbeten med underleverantörer både i närområdet och i övriga Europa.

Tjänsten är placerad i Karlskoga med möjlighet att arbeta från kontoret i Karlstad samt delvis remote. Sektionen består av ett 30-tal kollegor med stor erfarenhet och kunskap liksom kollegor i början av karriären, vilket erbjuder en kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Som anställd erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har en vilja att växa både på ett personligt och på ett kompetensmässigt plan.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos BAE Systems.

Villkor:

Startdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Karlskoga

Arbetstider: Kontorstider med Flex

Omfattning: Heltid

Urval sker löpande. Visa mindre

Kablageingenjör till PrimeComp i Karlskoga!

Har du erfarenhet av kablagekonstruktion inom industrin? Är du en social person som gillar en föränderlig och varierande vardag? Då är detta jobbet för dig! Sök redan idag. Om rollen Som kablageingenjör kommer du arbeta hos en av PrimeComp´s kunder med utveckling av testprogram, konstruktion av kablage, testutrustning och verktyg. Du kommer arbeta nära utveckling och produktionsgrupperna vilket ger dig ett brett kontaktnät inom företaget. Du kommer framf... Visa mer
Har du erfarenhet av kablagekonstruktion inom industrin? Är du en social person som gillar en föränderlig och varierande vardag? Då är detta jobbet för dig! Sök redan idag.

Om rollen
Som kablageingenjör kommer du arbeta hos en av PrimeComp´s kunder med utveckling av testprogram, konstruktion av kablage, testutrustning och verktyg. Du kommer arbeta nära utveckling och produktionsgrupperna vilket ger dig ett brett kontaktnät inom företaget. Du kommer framförallt sitta och göra beräkningar på allt från ström till storlek på kablage med hjälp av den materialkunskap du har.

Vi ser att du är en självgående, social person som har en stark problemlösningsförmåga. Vi ser också att du gärna har en stark passion för teknik och gillar flexibilitet och en föränderlig vardag.

Vi söker dig med…
Utbildning som gymnasieingenjör eller motsvarande erfarenhet
Minimum 2 års erfarenhet av kabeltillverkning eller testning av kablage
Svenska och engelska i tal och skrift
Uppdraget är placerat i säkerhetsklass. Inför anställning kommer du därför genomgå en säkerhetsprövning, vilket här innebär krav på svenskt medborgarskap.

Meriterande för tjänsten
Eftergymnasial utbildning inom området
God erfarenhet av Catia V5/VPM
Erfarenhet av ritningsarbete

Du erbjuds
Som kablageingenjör hos PrimeComp har du alla möjligheter att utvecklas i din roll. Företaget startades 2017 och är idag 14 konsulter inom företaget som arbetar antingen ute hos kund eller på något projekt inhouse. Det är ett familjärt, platt, relativt litet bolag som lägger stor vikt vid att lyssna på sina medarbetare vad de vill framåt och hur de vill utvecklas. Du kommer ha en konsultchef som har täta avstämningar med dig varje vecka för att se till att du som person trivs med det du gör.
PrimeComp ser att medarbetarna är företaget och att du som anställd är den viktigaste resursen. Högt i tak och lyhördhet genomsyrar hela organisationen. Det är en platt organisation vilket gör att du kan påverka och styra din egen vardag som det passar dig och din sociala situation. Familj, fritid och yrkesliv kräver en balans vilket är en viktig aspekt för företaget.

Om PrimeComp
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag som jobbar mot globala produktutvecklande företag. De har bred erfarenhet och unika utbud av teknikområden. De erbjuder ingenjörstjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. PrimeComp erbjuder konsulttjänster inom affärsområdena el/automation, elkraft, inbyggda system/IT, mekanik och projektledning.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos PrimeComp.

Rekryteringsprocess
Urval sker löpande
Intervju (Framtiden)
Referenstagning
Intervju PrimeComp
Beslut
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Villkor
Start: vid överenskommelse
Arbetstider: kontorstider
Ort: Karlskoga
Omfattning: 100% heltid Visa mindre

Testingenjör till SAAB Dynamics i Karlskoga!

Här finns en fantastisk möjlighet för dig med teknisk bakgrund inom elektronik eller automation! Vi söker en driven Testingenjör som brinner för att lösa tekniska utmaningar och vill vara en del av Saab Dynamics i Karlskoga. Om Rollen: Saab Dynamics produktionsenhet står inför spännande utmaningar både nu och framåt i tiden. Genom en kombination av kapacitetshöjande åtgärder och långsiktiga investeringar i digitalisering och automatisering strävar de mot ... Visa mer
Här finns en fantastisk möjlighet för dig med teknisk bakgrund inom elektronik eller automation! Vi söker en driven Testingenjör som brinner för att lösa tekniska utmaningar och vill vara en del av Saab Dynamics i Karlskoga.

Om Rollen:
Saab Dynamics produktionsenhet står inför spännande utmaningar både nu och framåt i tiden. Genom en kombination av kapacitetshöjande åtgärder och långsiktiga investeringar i digitalisering och automatisering strävar de mot kontinuerlig utveckling och framsteg.

I rollen som Testingenjör spelar du en central roll i detta arbete. Din uppgift är att definiera testkrav, utveckla testapplikationer och kontinuerligt förbättra deras testprocesser. Genom att erbjuda teknisk support till produktionen och noggrant dokumentera alla tester och resultat, säkerställer du hög kvalitet och effektivitet i produkter och system. Vid behov står du även redo att erbjuda extern support och utföra tester hos deras underleverantörer.

Arbetsuppgifter:
•Att kravställa testmetoder.
•Ta fram testapplikationer.
•Arbeta med ständiga förbättringar.
•Supporta pågående produktion.
•Orda upp tester i IFS
Din profil:
För att trivas i rollen som testingenjör tror vi att du är en självständig och serviceinriktad person som trivs med att samarbeta och lösa problem. Noggrannhet, struktur och initiativtagande är viktiga egenskaper för denna roll. Vi värdesätter även ansvarstagande och en positiv attityd.

Krav:
•Teknisk eftergymnasial utbildning inom elektronik alt. datateknik
•Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
•Erfarenhet av testutveckling
•Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
• Erfarenhet av National Instruments utvecklingsmiljöer som TestStand och LabWindows/CVI
• Kunskaper inom C-programmering
• Kunskaper inom elektronikkonstruktion
• Tidigare erfarenhet av att arbeta med framtagning av utrustning till en produktionsverksamhet.
• Erfarenhet av kravställning

Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om Saab:
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Du kommer att tillhöra produktionsenheten testutveckling som idag består av ett tiotal tekniker och ingenjörer som ansvarar för kravställning, testmetoder, utveckling och underhåll av testapplikationer. I rollen som Testingenjör utgår du från kontoret i Karlskoga.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Testingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Efter inledande period finns mycket goda möjligheter att gå över i en anställning direkt hos Saab Dynamics.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider Visa mindre

Teamledare till produktvårdsteamet hos Saab Dynamics i Karlskoga!

Ansök    Apr 8    Framtiden i Sverige AB    Teamledare
Har du en teknisk utbildning inom elektronik eller mekanik? Som teamledare för produktvårdsteamet på utvecklingsenheten spelar du en nyckelroll i att utveckla teamet och koordinera gruppens arbete. Vi söker dig som vill arbeta med produktvårdsärenden och förbättringar på utvecklingsavdelningen inom Ground Combat på Saab i Karlskoga. Välkommen med din ansökan! Om rollen: I rollen som teamledare för det nystartade produktvårdsteamet kommer du ha en operati... Visa mer
Har du en teknisk utbildning inom elektronik eller mekanik? Som teamledare för produktvårdsteamet på utvecklingsenheten spelar du en nyckelroll i att utveckla teamet och koordinera gruppens arbete. Vi söker dig som vill arbeta med produktvårdsärenden och förbättringar på utvecklingsavdelningen inom Ground Combat på Saab i Karlskoga. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som teamledare för det nystartade
produktvårdsteamet kommer du ha en operativ
roll där du förutom att arbeta med att utreda produktvårdsärenden även har
ansvaret för att hålla ihop och stötta dina teammedlemmar samt ansvara för att koordinera
guppens arbete.
Vidare kommer rollen att innebära en central roll i kontakten
med övriga delar av organisationen där du bland annat deltar i
produktionssupportmöten. I rollen ingår också att skriva rapporter och
dokumentera utredningar.

Teamet är initialt tänkt
att bestå av två produktvårdsingenjörer samt en teamledare. På sikt så ser vi
möjlighet att teamet kommer att växa med ytterligare produktvårdsingenjörer för
att möta det ökade behovet.
Din profil:
För att trivas i rollen
behöver du, förutom ett genuint intresse för människor och teknik, även vara en
kreativ problemlösare, ha god kommunikationsförmåga i tal och skrift samt vara
serviceinriktad då arbetet kräver kontakt med olika avdelningar inom företaget.
Personliga egenskaper som
vi lägger stor vikt vid är noggrannhet och struktur samt att kunna ta egna
initiativ. Som person ser vi även att du är ansvarsfull och prestigelös med en
positiv inställning.
Vi tror att du har ett brett teknikintresse samt antingen
har en eftergymnasial utbildning inom något ingenjörsområde eller har tidigare
arbetslivserfarenhet.

Krav:
•God kommunikation i svenska och engelska
•Eftergymnasial utbildning inom mekanik eller elektronik
Meriterande:
•Körkort B
•Erfarenhet av produktutveckling och/eller
produktvård
•Kunskap i CAD eller E-CAD verktyg samt läsa
ritningar
•Erfarenhet från IFS eller liknande ERP system
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om Saab:
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Sektionen Electronic Systems ligger under avdelningen Product Platform med ca 200 medarbetare som arbetar inom hela utvecklingskedjan, från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård. I rollen som produktvårdsingenjör utgår du från kontoret i Karlskoga.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, med målet att göra skillnad i människors liv. Genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega gör vi skillnad, vilket är vår specialitet. Vi finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider med flex Visa mindre

Kvalitetsingenjör till Saab Dynamics

Nu söker vi en kvalitetsingenjör till SAAB i Karlskoga. Motiveras du av att arbeta med teknik i framkant, att öka leverantörskvalité och vara en del av försvarsindustrin – Då är du rätt person. Här får du vara en del av en utmanande och utvecklande miljö i ett ständigt växande företag. Tveka inte, sök rollen som kvalitetsingenjör redan idag. Om rollen I rollen som kvalitetsingenjör hos Saab förväntas du säkra kvaliteten på inköpta artiklar, material och... Visa mer
Nu söker vi en kvalitetsingenjör till SAAB i Karlskoga. Motiveras du av att arbeta med teknik i framkant, att öka leverantörskvalité och vara en del av försvarsindustrin – Då är du rätt person. Här får du vara en del av en utmanande och utvecklande miljö i ett ständigt växande företag.
Tveka inte, sök rollen som kvalitetsingenjör redan idag.


Om rollen
I rollen som kvalitetsingenjör hos Saab förväntas du säkra kvaliteten på inköpta artiklar, material och delsystem inom olika varugrupper.

Jobbet som kvalitetsingenjör, även kallat - Supplier Quality-engineer - innefattar också att du kommer:

- Säkerställa implementationer av Saabs inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner.
- Ansvara för kvalitetskrav i offertförfrågningar, avtal och inköp.
- Genomföra revisioner av leverantörer och produkter på plats hos leverantörer.
- Kvalificera nya leverantörer.
- Samarbeta med flera funktioner inom företaget.
- Resor inom Sverige och Europa förekommer.


Om dig
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom industriell ekonomi, elektronik, maskinteknik eller mekatronik. Du har i utbildningen berört kurser inom kvalitetsledning och har en grundförståelse för kvalitetsarbete.
Vi ser gärna att du dokumenterad arbetslivserfarenhet från liknande roller sen tidigare.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. För rollen krävs ett svenskt medborgarskap. Du har allmänna tekniska kunskaper och ett intresse för teknik.

Som person är du nyfiken och ser gärna till att projekt drivs framåt. Du är problemlösande och vågar testa nya vägar i utmaningar. Du uppskattar mötet med kollegor och leverantörer samtidigt som du ser charmen i att arbeta självständigt.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab Dynamics.


Rekryteringsprocess
•CV-urval
•Telefonintervju
•Intervju
•Referenser
•Kundintervju
•Beslut

Villkor
Startdatum: Våren 2024
Ort: Karlskoga
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex Visa mindre

Elektronikingenjör till Saab Dynamics i Karlskoga!

Har du en ingenjörsutbildning inom elektronik och vill vara med och göra skillnad och bidra med unika perspektiv till utvecklingsavdelningen inom Ground Combat på Saab i Karlskoga? Som elektronikingenjör kommer du spela en viktig roll i alla skeden av utvecklingen av elektroniska system och produkter. Välkommen med din ansökan! Om rollen: I rollen som elektronikingenjör kommer du att arbeta med innovativ design och utveckling av elektroniska system och p... Visa mer
Har du en ingenjörsutbildning inom elektronik och vill vara med och göra skillnad och bidra med unika perspektiv till utvecklingsavdelningen inom Ground Combat på Saab i Karlskoga? Som elektronikingenjör kommer du spela en viktig roll i alla skeden av utvecklingen av elektroniska system och produkter. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som elektronikingenjör kommer du att arbeta med innovativ design och utveckling av elektroniska system och produkter. Rollen innefattar även samarbete med andra team för att nå gemensamma mål samt utmanande problemlösning.

Vidare innefattar rollen aktivt bidragande till kontinuerlig lärande och utveckling av det senaste inom elektronik samt kvalitetssäkring och dokumentation av arbetet.

Din profil:
Vi söker dig med en ingenjörsexamen inom elektronik som har tydliga färdigheter inom problemlösning och analytiskt tänkande. Vidare ser vi att du har en god kommunikationsförmåga och en förmåga att arbeta i team.

Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, struktur samt att kunna ta egna initiativ. Som person ser vi även att du är ansvarsfull och prestigelös med en positiv inställning.

Krav:
•Högskola eller civilingenjörsutbildning inom elektronik
•Svenska i tal och skrift
Meriterande:
•Erfarenhet elektronisk simulering och design
•Erfarenhet av elektronikdesign
•Körkort B
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om Saab:
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Sektionen Electronic Systems ligger under avdelningen Product Platform med ca 200 medarbetare som arbetar inom hela utvecklingskedjan, från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård. I rollen som elektronikingenjör utgår du från kontoret i Karlskoga.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, med målet att göra skillnad i människors liv. Genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega gör vi skillnad, vilket är vår specialitet. Vi finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider med flex Visa mindre

Testingenjör till BAE Systems!

Är du i början av din karriär och vill arbeta inom en världsledande högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem? Vi söker dig med ett stort teknikintresse som vill utvecklas inom mjukvarutestning och programmering. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kontinuerligt får utveckla dina kunskaper samtidigt som du blir en viktig del av mindre team med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. Om rollen: I rollen som testingenjör k... Visa mer
Är du i början av din karriär och vill arbeta inom en världsledande högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem? Vi söker dig med ett stort teknikintresse som vill utvecklas inom mjukvarutestning och programmering. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kontinuerligt får utveckla dina kunskaper samtidigt som du blir en viktig del av mindre team med fokus på vapensystem och teknologiutveckling.

Om rollen:
I rollen som testingenjör kommer du att ingå i ett mindre team som arbetar med mjukvarutestning. Du kommer att vara delaktig i projektet Archer med att analysera krav och skapa testfall. Vidare innefattar rollen en del programmering, främst i Java där du kommer att programmera hårdvarunära och även bygga gränssnitt och arbeta med kod i olika mjukvaruled.

Utöver dina tekniska uppgifter kommer du även att ha kontakter både internt och externt. Det innebär att du blir en viktig länk mellan olika team och samarbetspartners för att se till att systemen fungerar optimalt. Du kommer att spela en betydande roll i att säkerställa att vapensystemen uppfyller strikta standarder och krav, där du bidrar med analytiska bedömningar och slutsatser.

Din profil:
Vi söker dig med goda programmeringskunskaper som har en högskoleingenjörsutbildning eller civilingenjörsutbildning inom relevant område.

För att lyckas i rollen som testingenjör behöver du vara en nyfiken och driven person som tycker om problemlösning.

Vidare ser vi att du är kommunikativ och har en stark vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer är också viktiga egenskaper då vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar.

Krav:
•Högskoleingenjör inom relevant område
•Programmeringskunskaper i C, C++ eller Java
•Svenska och engelska
Meriterande:
•Erfarenhet av TestComplete
•Erfarenhet av inbyggda system
•Körkort B
Om arbetsplatsen:
BAE Systems är en högteknologisk organisation med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. De är en nationell resurs med unik spetskompetens inom pjässystem, inklusive avancerad ammunition. De har samarbeten med underleverantörer både i närområdet och i övriga Europa.

Tjänsten är placerad i Karlskoga med möjlighet att arbeta från kontoret i Karlstad samt delvis remote. Sektionen består av ett 30-tal kollegor med stor erfarenhet och kunskap liksom kollegor i början av karriären, vilket erbjuder en kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Som anställd erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har en vilja att växa både på ett personligt och på ett kompetensmässigt plan.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos BAE Systems.

Villkor:

Startdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Karlskoga

Arbetstider: Kontorstider med Flex

Omfattning: Heltid

Urval sker löpande. Visa mindre

Junior teknisk projektledare till Saab Dynamics i Karlskoga!

Vill du vara spindeln i nätet för teknisk innovation? Saab Dynamics söker nu en driven Contract Development Engineer till Karlskoga! Led och samordna, påverka framtidens teknik och säkerställ leveransprecision. En nyckelroll för dig som älskar att påverka och leverera i en dynamisk och spännande miljö hos ett av Sveriges ledande teknikföretag! Om rollen: I rollen som Contract Development Engineer(CDE) kommer du att vara med från ”ax till limpa” i ett fler... Visa mer
Vill du vara spindeln i nätet för teknisk innovation? Saab Dynamics söker nu en driven Contract Development Engineer till Karlskoga! Led och samordna, påverka framtidens teknik och säkerställ leveransprecision. En nyckelroll för dig som älskar att påverka och leverera i en dynamisk och spännande miljö hos ett av Sveriges ledande teknikföretag!

Om rollen:
I rollen som Contract Development Engineer(CDE) kommer du att vara med från ”ax till limpa” i ett flertal olika projekt. Du kommer medverka i allt från att delta i framtagandet av en grundläggande kravspecifikation till säkerställande av kvalitet till projektavslut.

I utvecklingsprojekten läggs större eller mindre delar av systemen på underleverantörer, i rollen kommer du att ansvara för att samordna alla tekniska aktiviteter som behövs för att initiera, löpande följa upp och säkerställa leveransen av ett sådant utlägg.

I denna roll kommer du att bli projektets förlängda arm mot leverantör. Då rollen är under införande kommer du att ha goda möjligheter att påverka och forma den.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Representera utvecklingsavdelningen i anskaffningsteamet
•Samla in de tekniska kraven för produkten/tjänsten
•Sätta ihop den tekniska informationen i offertförfrågan
•Samordna och utföra teknisk utvärdering av anbud
•Koordinera och samordna tillsynsaktiviteter och tekniska granskningar
•Säkerställa att kvalitet och funktion erhålls enligt krav
•Säkerställa korrekt dokumentation
Utifrån intresse och arbetsbelastning tror vi också att denna tjänst kommer att erbjuda goda möjligheter för att kombinera den med övrigt utvecklingsarbete eller projektledning.

Din profil:
Vi söker dig som har en kombination av ansvarstagande, stort eget driv, förmåga att kommunicera och samarbeta med andra människor samt tycker om att skapa nätverk både internt och externt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Krav:
•Högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område
•Minst ett års erfarenhet av projektledning
•Erfarenhet av utvecklingsarbete
•Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
•Erfarenhet av kundkontakt
•Körkort B
Om Saab Dynamics:
På utvecklingsavdelningen inom Saab Dynamics får du möjligheten att jobba i en del av Saab som är lite av det lilla företaget i det stora, vilket innebär en bredd i teknik och kontaktytor som kanske är lite utöver det vanliga. Det ger dig också möjligheter att påverka tekniken såväl som metoder och arbetssätt.

Avdelningen är en del av affärsområdet Dynamics som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem, träningssystem för försvarsmarknaden och mycket mer.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, med målet att göra skillnad i människors liv. Genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega gör vi skillnad, vilket är vår specialitet. Vi finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider med flex Visa mindre

Spännande möjlighet som Testtekniker inom elektronik hos Saab Dynamics!

Har du teknisk bakgrund inom elektronik? Söker du en produktionsnära roll där du dagligen får utmaningar i form av produktionssupport och felsökning av elektronik? Som Testtekniker på utvecklingsenheten spelar du en nyckelroll i att säkerställa kvaliteten och funktionaliteten hos elektroniska fixturer. Du blir den viktiga länken mellan underleverantörer och det dedikerade testteamet i Karlskoga, där din tekniska expertis och problemlösningsförmåga kommer a... Visa mer
Har du teknisk bakgrund inom elektronik? Söker du en produktionsnära roll där du dagligen får utmaningar i form av produktionssupport och felsökning av elektronik? Som Testtekniker på utvecklingsenheten spelar du en nyckelroll i att säkerställa kvaliteten och funktionaliteten hos elektroniska fixturer. Du blir den viktiga länken mellan underleverantörer och det dedikerade testteamet i Karlskoga, där din tekniska expertis och problemlösningsförmåga kommer att vara avgörande. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
Saab Dynamics tillverkning av elektronik sker hos utvalda underleverantörer. Den nytillverkade elektroniken verifieras i Saab Dynamics utplacerade testsystem och fixturer. Dessa fixturer behöver underhållas, felsökas och ibland repareras. Som testtekniker arbetar du med att identifiera fel på plats hos underleverantören för att sedan felsöka fixturen på plats i Karlskoga.

Du kommer att tillhöra testteamet och blir den naturliga länken mellan underleverantör och lokala resurser för testutveckling i Karlskoga. Rollen innefattar att ta emot och administrera leverantörens felärenden, ringa in problemet för vidare felutredning och reparation på hemmaplan tillsammans med övriga teamet.

I rollen som testtekniker samarbetar du nära ingenjörerna i testteamet som ansvarar för kravställning, testmetoder, utveckling och underhåll av testapplikationer. Till hjälp finns även en prototypverksamhet för elektronikreperationer.

Din profil:
Som testtekniker har du ett dagligt samarbete och kommunikation med andra, vilket kräver att du är serviceinriktad och kan agera problemlösande. Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, struktur samt att kunna ta egna initiativ. Som person ser vi även att du är ansvarsfull och prestigelös med en positiv inställning.

Krav:
•Eftergymnasial utbildning inom elektronik/automation alternativt motsvarande erfarenhet
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Erfarenhet av elektronikkonstruktion
•Erfarenhet av kretsscheman
•Kunskaper inom C-programmering
•Tidigare erfarenhet av elektronikproduktion/felsökning.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om Saab:
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Sektionen Electronic Systems ligger under avdelningen Product Platform med ca 200 medarbetare som arbetar inom hela utvecklingskedjan, från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård. I rollen som testtekniker utgår du från kontoret i Karlskoga och är delvis på plats hos underleverantören i Torsby.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, med målet att göra skillnad i människors liv. Genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega gör vi skillnad, vilket är vår specialitet. Vi finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: Heltid alternativt extrajobb vid sidan av studier
Arbetstider: kontorstider med flex Visa mindre

Junior elektronikingenjör till BAE Systems i Karlskoga!

Är du utbildad elektronikingenjör och vill få möjligheten att bli en del av spännande och välkänt bolag inom försvarsindustrin? Uppskattar du samarbete och motiveras av en vardag där problemlösning ligger i fokus? Tveka inte, sök rollen som elektronikingenjör till BAE Systems redan idag! Om rollen: I rollen som elektronikingenjör kommer du ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer arbeta mycket i team. Här ges du möjlighet att sitta med i a... Visa mer
Är du utbildad elektronikingenjör och vill få möjligheten att bli en del av spännande och välkänt bolag inom försvarsindustrin? Uppskattar du samarbete och motiveras av en vardag där problemlösning ligger i fokus? Tveka inte, sök rollen som elektronikingenjör till BAE Systems redan idag!

Om rollen:
I rollen som elektronikingenjör kommer du ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer arbeta mycket i team. Här ges du möjlighet att sitta med i allt från idéstadiet till prototypframtagning. Du kommer ges en gedigen introduktion tillsammans med seniora kollegor där du får möjlighet att utvecklas från första dag. Mer information om rollen ges vid intervjutillfället.

Om dig:
Du har en eftergymnasial utbildning på minst högskolenivå inom elektronik. Som person är du tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i ett team med mycket kompetens. Vi ser gärna att du är en ödmjuk och prestigelös inställning med ett stort driv att fortsätta utvecklas.
Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning inom elektronik på minst högskolenivå
- Svenskt medborgarskap
- Kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Civilingenjörsutbildning inom elektronik
- Tidigare arbetslivserfarenhet från försvarsindustrin

Om företaget
BAE Systems är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med sina talangfulla medarbetare utvecklar de teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid (dagtid) Visa mindre

Nu söker vi en elektronikkonstruktör till SAAB Karlskoga

Har du nyligen tagit eller ska du ta examen från din elkonstruktionsutbildning? Vill du bli en del av SAAB, och få arbeta med avancerad elektronikkonstruktion? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Om rollen Som elektronikkonstruktör på SAAB kommer du förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från kravhantering till ... Visa mer
Har du nyligen tagit eller ska du ta examen från din elkonstruktionsutbildning? Vill du bli en del av SAAB, och få arbeta med avancerad elektronikkonstruktion? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om rollen
Som elektronikkonstruktör på SAAB kommer du förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från kravhantering till utveckling fram till färdig produkt. Hos SAAB kommer du att arbeta i projektform och ha omfattande kontakter med andra teknikområden såsom system, mekanik och programvara. Eftersom SAAB arbetar i teknikens absoluta framkant förutsätter vi att du har genuina kunskaper inom elektronikområdet.

Arbetsuppgifter i urval:
• Elektronikkonstruktion - analog och digital
• Designa elektronikkort
• Analys och problemlösning
• Ersätta komponenter som är utslitna eller har utgått
• Administrera uppgifter som dokumentation och liknande

Om SAAB
Elektronikavdelningen består idag av ca 200 personer uppdelat på två kontor, i Karlskoga och i Linköping. Sektionen du kommer ingå i består av ca 20 konstruktörer. Sektionen ansvarar för nyutveckling, konstruktion och förvaltning av elektroniksystem i deras produkter inom missilsystem och understödsvapen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

”På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.” Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du är en strukturerad och organiserad person som är bekväm med att arbeta självständigt, men också funkar bra i team. Vi ser att du är positiv, och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Som person är du uppmärksam på detaljerna samtidigt som du ser till helheten i ett projekt. Eftersom kontaktytorna i rollen är många, tror vi att du med fördel bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning med inriktning elektronik, som lägst på YH-Nivå (2årig)
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av att ha ritat elscheman, och gjort layouter
• Kunskaper inom hårdvarunära programmering

Om Framtiden AB
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör!

Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Rekryteringsprocess
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden AB
Intervju med SAAB (Teams samt fysisk)
Återkoppling

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: 100%
Arbetstider: Kontorstider Visa mindre

Nu söker vi en elektronikkonstruktör till SAAB Karlskoga

Har du nyligen tagit eller ska du ta examen från din elkonstruktionsutbildning? Vill du bli en del av SAAB, och få arbeta med avancerad elektronikkonstruktion? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Om rollen Som elektronikkonstruktör på SAAB kommer du förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från kravhantering till ... Visa mer
Har du nyligen tagit eller ska du ta examen från din elkonstruktionsutbildning? Vill du bli en del av SAAB, och få arbeta med avancerad elektronikkonstruktion? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om rollen
Som elektronikkonstruktör på SAAB kommer du förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från kravhantering till utveckling fram till färdig produkt. Hos SAAB kommer du att arbeta i projektform och ha omfattande kontakter med andra teknikområden såsom system, mekanik och programvara. Eftersom SAAB arbetar i teknikens absoluta framkant förutsätter vi att du har genuina kunskaper inom elektronikområdet.

Arbetsuppgifter i urval:
• Elektronikkonstruktion - analog och digital
• Designa elektronikkort
• Analys och problemlösning
• Ersätta komponenter som är utslitna eller har utgått
• Administrera uppgifter som dokumentation och liknande

Om SAAB
Elektronikavdelningen består idag av ca 200 personer uppdelat på två kontor, i Karlskoga och i Linköping. Sektionen du kommer ingå i består av ca 20 konstruktörer. Sektionen ansvarar för nyutveckling, konstruktion och förvaltning av elektroniksystem i deras produkter inom missilsystem och understödsvapen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

”På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.” Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du är en strukturerad och organiserad person som är bekväm med att arbeta självständigt, men också funkar bra i team. Vi ser att du är positiv, och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Som person är du uppmärksam på detaljerna samtidigt som du ser till helheten i ett projekt. Eftersom kontaktytorna i rollen är många, tror vi att du med fördel bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning med inriktning elektronik, som lägst på YH-Nivå (2årig)
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av att ha ritat elscheman, och gjort layouter
• Kunskaper inom hårdvarunära programmering

Om Framtiden AB
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör!

Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Rekryteringsprocess
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden AB
Intervju med SAAB (Teams samt fysisk)
Återkoppling

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: 100%
Arbetstider: Kontorstider Visa mindre

Kvalitetsingenjör inom mekanik till Saab Dynamics!

Nu söker vi en kvalitetsingenjör inom mekanik till SAAB i Karlskoga. Motiveras du av att arbeta med teknik i framkant, att öka leverantörskvalité och vara en del av försvarsindustrin – Då är du rätt person. Här får du vara en del av en utmanande och utvecklande miljö i ett ständigt växande företag. Tveka inte, sök rollen som kvalitetsingenjör på Saab redan idag! Om rollen I rollen som kvalitetsingenjör hos Saab förväntas du säkra kvaliteten på inköpta a... Visa mer
Nu söker vi en kvalitetsingenjör inom mekanik till SAAB i Karlskoga. Motiveras du av att arbeta med teknik i framkant, att öka leverantörskvalité och vara en del av försvarsindustrin – Då är du rätt person. Här får du vara en del av en utmanande och utvecklande miljö i ett ständigt växande företag. Tveka inte, sök rollen som kvalitetsingenjör på Saab redan idag!


Om rollen
I rollen som kvalitetsingenjör hos Saab förväntas du säkra kvaliteten på inköpta artiklar, material och delsystem inom mekanik.

Jobbet som kvalitetsingenjör innefattar också att du kommer:
- Säkerställa implementationer av Saabs inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner.

- Ansvara för kvalitetskrav i offertförfrågningar, avtal och inköp.

- Genomföra revisioner av leverantörer och produkter på plats hos leverantörer.

- Kvalificera nya leverantörer.

- Samarbeta med flera funktioner inom företaget.

- Resor inom Sverige och Europa förekommer.


Om dig
Vi söker dig som har arbetat inom industri och-/eller verkstad med mekanik eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har en utbildning som högskole- eller civilingenjör, gärna inom mekanik eller maskinteknik. Du har i utbildningen eller arbetslivet berört kurser/arbetsuppgifter inom kvalitetsledning och har en grundförståelse för kvalitetsarbete. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du som söker har ett svenskt medborgarskap.
Du har allmänna tekniska kunskaper och ett intresse för teknik.


Som person uppskattar du mötet med kollegor och leverantörer, du är relationsbyggande och social. Vi ser gärna att du är nyfiken och ser till att projekt drivs framåt. Du är problemlösande och vågar testa nya vägar i utmaningar.


Om framtiden
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab Dynamics.


Om rekryteringsprocessen
CV-urval

Telefonintervju

Intervju

Tester + Referenser

Kundintervju

Beslut


Villkor
Startdatum: September eller enligt överenskommelse

Ort: Karlskoga

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex Visa mindre

Nu söker vi en elektronikkonstruktör till SAAB Karlskoga

Har du nyligen tagit eller ska du ta examen från din elkonstruktionsutbildning? Vill du bli en del av SAAB, och få arbeta med avancerad elektronikkonstruktion? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Om rollen Som elektronikkonstruktör på SAAB kommer du förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från kravhantering till ... Visa mer
Har du nyligen tagit eller ska du ta examen från din elkonstruktionsutbildning? Vill du bli en del av SAAB, och få arbeta med avancerad elektronikkonstruktion? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om rollen
Som elektronikkonstruktör på SAAB kommer du förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från kravhantering till utveckling fram till färdig produkt. Hos SAAB kommer du att arbeta i projektform och ha omfattande kontakter med andra teknikområden såsom system, mekanik och programvara. Eftersom SAAB arbetar i teknikens absoluta framkant förutsätter vi att du har genuina kunskaper inom elektronikområdet.

Arbetsuppgifter i urval:
• Elektronikkonstruktion - analog och digital
• Designa elektronikkort
• Analys och problemlösning
• Ersätta komponenter som är utslitna eller har utgått
• Administrera uppgifter som dokumentation och liknande

Om SAAB
Elektronikavdelningen består idag av ca 200 personer uppdelat på två kontor, i Karlskoga och i Linköping. Sektionen du kommer ingå i består av ca 20 konstruktörer. Sektionen ansvarar för nyutveckling, konstruktion och förvaltning av elektroniksystem i deras produkter inom missilsystem och understödsvapen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

”På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.” Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du är en strukturerad och organiserad person som är bekväm med att arbeta självständigt, men också funkar bra i team. Vi ser att du är positiv, och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Som person är du uppmärksam på detaljerna samtidigt som du ser till helheten i ett projekt. Eftersom kontaktytorna i rollen är många, tror vi att du med fördel bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning med inriktning elektronik, som lägst på YH-Nivå (2årig)
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av att ha ritat elscheman, och gjort layouter
• Kunskaper inom hårdvarunära programmering

Om Framtiden AB
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör!

Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Rekryteringsprocess
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden AB
Intervju med SAAB (Teams samt fysisk)
Återkoppling

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: 100%
Arbetstider: Kontorstider Visa mindre

Kvalitetsingenjör till Saab Dynamics i Karlskoga

Nu söker vi en kvalitetsingenjör till SAAB i Karlskoga. Motiveras du av att arbeta med teknik i framkant, att öka leverantörskvalité och vara en del av försvarsindustrin – Då är du rätt person. Här får du vara en del av en utmanande och utvecklande miljö i ett ständigt växande företag. Tveka inte, sök rollen som kvalitetsingenjör redan idag. Om rollen I rollen som kvalitetsingenjör hos Saab förväntas du säkra kvaliteten på inköpta artiklar, material oc... Visa mer
Nu söker vi en kvalitetsingenjör till SAAB i Karlskoga. Motiveras du av att arbeta med teknik i framkant, att öka leverantörskvalité och vara en del av försvarsindustrin – Då är du rätt person. Här får du vara en del av en utmanande och utvecklande miljö i ett ständigt växande företag.

Tveka inte, sök rollen som kvalitetsingenjör redan idag.


Om rollen
I rollen som kvalitetsingenjör hos Saab förväntas du säkra kvaliteten på inköpta artiklar, material och delsystem inom olika varugrupper.

Jobbet som Supplier Quality-engineer innefattar också att du kommer:
- Säkerställa implementationer av Saabs inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner.

- Ansvara för kvalitetskrav i offertförfrågningar, avtal och inköp.

- Genomföra revisioner av leverantörer och produkter på plats hos leverantörer.

- Kvalificera nya leverantörer.

- Samarbeta med flera funktioner inom företaget.

- Resor inom Sverige och Europa förekommer.


Om dig
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom industriell ekonomi, elektronik, maskinteknik eller mekatronik. Du har i utbildningen berört kurser inom kvalitetsledning och har en grundförståelse för kvalitetsarbete. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser att du som söker har ett svenskt medborgarskap.

Vi ser gärna att du dessutom har erfarenhet av inbyggda system. Du har allmänna tekniska kunskaper och ett intresse för teknik.

Som person är du nyfiken och ser gärna till att projekt drivs framåt. Du är problemlösande och vågar testa nya vägar i utmaningar. Du uppskattar mötet med kollegor och leverantörer samtidigt som du ser charmen i att arbeta självständigt.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab Dynamics.


Rekryteringsprocess

CV-urval

Telefonintervju

Intervju

Tester + Referenser

Kundintervju

BeslutVillkor

Startdatum: September eller enligt överenskommelse

Ort: Karlskoga

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex Visa mindre

Kvalitetsingenjör inom mekanik till Saab Dynamics!

Nu söker vi en kvalitetsingenjör inom mekanik till SAAB i Karlskoga. Motiveras du av att arbeta med teknik i framkant, att öka leverantörskvalité och vara en del av försvarsindustrin – Då är du rätt person. Här får du vara en del av en utmanande och utvecklande miljö i ett ständigt växande företag. Tveka inte, sök rollen som kvalitetsingenjör på Saab redan idag! Om rollen I rollen som kvalitetsingenjör hos Saab förväntas du säkra kvaliteten på inköpta a... Visa mer
Nu söker vi en kvalitetsingenjör inom mekanik till SAAB i Karlskoga. Motiveras du av att arbeta med teknik i framkant, att öka leverantörskvalité och vara en del av försvarsindustrin – Då är du rätt person. Här får du vara en del av en utmanande och utvecklande miljö i ett ständigt växande företag. Tveka inte, sök rollen som kvalitetsingenjör på Saab redan idag!


Om rollen
I rollen som kvalitetsingenjör hos Saab förväntas du säkra kvaliteten på inköpta artiklar, material och delsystem inom mekanik.

Jobbet som kvalitetsingenjör innefattar också att du kommer:
- Säkerställa implementationer av Saabs inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner.

- Ansvara för kvalitetskrav i offertförfrågningar, avtal och inköp.

- Genomföra revisioner av leverantörer och produkter på plats hos leverantörer.

- Kvalificera nya leverantörer.

- Samarbeta med flera funktioner inom företaget.

- Resor inom Sverige och Europa förekommer.


Om dig
Vi söker dig som har arbetat inom industri och-/eller verkstad med mekanik eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har en utbildning som högskole- eller civilingenjör, gärna inom mekanik eller maskinteknik. Du har i utbildningen eller arbetslivet berört kurser/arbetsuppgifter inom kvalitetsledning och har en grundförståelse för kvalitetsarbete. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du som söker har ett svenskt medborgarskap.
Du har allmänna tekniska kunskaper och ett intresse för teknik.


Som person uppskattar du mötet med kollegor och leverantörer, du är relationsbyggande och social. Vi ser gärna att du är nyfiken och ser till att projekt drivs framåt. Du är problemlösande och vågar testa nya vägar i utmaningar.


Om framtiden
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab Dynamics.


Om rekryteringsprocessen
CV-urval

Telefonintervju

Intervju

Tester + Referenser

Kundintervju

Beslut


Villkor
Startdatum: September eller enligt överenskommelse

Ort: Karlskoga

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex Visa mindre

Junior elektronikingenjör till BAE Systems i Karlskoga!

Är du utbildad elektronikingenjör och vill få möjligheten att bli en del av spännande och välkänt bolag inom försvarsindustrin? Uppskattar du samarbete och motiveras av en vardag där problemlösning ligger i fokus? Tveka inte, sök rollen som elektronikingenjör till BAE Systems redan idag! Om rollen: I rollen som elektronikingenjör kommer du ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer arbeta mycket i team. Här ges du möjlighet att sitta med i a... Visa mer
Är du utbildad elektronikingenjör och vill få möjligheten att bli en del av spännande och välkänt bolag inom försvarsindustrin? Uppskattar du samarbete och motiveras av en vardag där problemlösning ligger i fokus? Tveka inte, sök rollen som elektronikingenjör till BAE Systems redan idag!

Om rollen:
I rollen som elektronikingenjör kommer du ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer arbeta mycket i team. Här ges du möjlighet att sitta med i allt från idéstadiet till prototypframtagning. Du kommer ges en gedigen introduktion tillsammans med seniora kollegor där du får möjlighet att utvecklas från första dag. Mer information om rollen ges vid intervjutillfället.

Om dig:
Du har en eftergymnasial utbildning på minst högskolenivå inom elektronik. Som person är du tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i ett team med mycket kompetens. Vi ser gärna att du är en ödmjuk och prestigelös inställning med ett stort driv att fortsätta utvecklas.
Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning inom elektronik på minst högskolenivå
- Svenskt medborgarskap
- Kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Civilingenjörsutbildning inom elektronik
- Tidigare arbetslivserfarenhet från försvarsindustrin

Om företaget
BAE Systems är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med sina talangfulla medarbetare utvecklar de teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid (dagtid) Visa mindre

Nu söker vi en elektronikkonstruktör till SAAB Karlskoga

Har du nyligen tagit eller ska du ta examen från din elkonstruktionsutbildning? Vill du bli en del av SAAB, och få arbeta med avancerad elektronikkonstruktion? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Om rollen Som elektronikkonstruktör på SAAB kommer du förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från kravhantering till ... Visa mer
Har du nyligen tagit eller ska du ta examen från din elkonstruktionsutbildning? Vill du bli en del av SAAB, och få arbeta med avancerad elektronikkonstruktion? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om rollen
Som elektronikkonstruktör på SAAB kommer du förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från kravhantering till utveckling fram till färdig produkt. Hos SAAB kommer du att arbeta i projektform och ha omfattande kontakter med andra teknikområden såsom system, mekanik och programvara. Eftersom SAAB arbetar i teknikens absoluta framkant förutsätter vi att du har genuina kunskaper inom elektronikområdet.

Arbetsuppgifter i urval:
• Elektronikkonstruktion - analog och digital
• Designa elektronikkort
• Analys och problemlösning
• Ersätta komponenter som är utslitna eller har utgått
• Administrera uppgifter som dokumentation och liknande

Om SAAB
Elektronikavdelningen består idag av ca 200 personer uppdelat på två kontor, i Karlskoga och i Linköping. Sektionen du kommer ingå i består av ca 20 konstruktörer. Sektionen ansvarar för nyutveckling, konstruktion och förvaltning av elektroniksystem i deras produkter inom missilsystem och understödsvapen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

”På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.” Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du är en strukturerad och organiserad person som är bekväm med att arbeta självständigt, men också funkar bra i team. Vi ser att du är positiv, och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Som person är du uppmärksam på detaljerna samtidigt som du ser till helheten i ett projekt. Eftersom kontaktytorna i rollen är många, tror vi att du med fördel bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning med inriktning elektronik, som lägst på YH-Nivå (2årig)
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av att ha ritat elscheman, och gjort layouter
• Kunskaper inom hårdvarunära programmering

Om Framtiden AB
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör!

Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Rekryteringsprocess
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden AB
Intervju med SAAB (Teams samt fysisk)
Återkoppling

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: 100%
Arbetstider: Kontorstider Visa mindre

Nu söker vi en elektronikkonstruktör till SAAB Karlskoga

Har du nyligen tagit eller ska du ta examen från din elkonstruktionsutbildning? Vill du bli en del av SAAB, och få arbeta med avancerad elektronikkonstruktion? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Om rollen Som elektronikkonstruktör på SAAB kommer du förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från kravhantering till ... Visa mer
Har du nyligen tagit eller ska du ta examen från din elkonstruktionsutbildning? Vill du bli en del av SAAB, och få arbeta med avancerad elektronikkonstruktion? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om rollen
Som elektronikkonstruktör på SAAB kommer du förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från kravhantering till utveckling fram till färdig produkt. Hos SAAB kommer du att arbeta i projektform och ha omfattande kontakter med andra teknikområden såsom system, mekanik och programvara. Eftersom SAAB arbetar i teknikens absoluta framkant förutsätter vi att du har genuina kunskaper inom elektronikområdet.

Arbetsuppgifter i urval:
• Elektronikkonstruktion - analog och digital
• Designa elektronikkort
• Analys och problemlösning
• Ersätta komponenter som är utslitna eller har utgått
• Administrera uppgifter som dokumentation och liknande

Om SAAB
Elektronikavdelningen består idag av ca 200 personer uppdelat på två kontor, i Karlskoga och i Linköping. Sektionen du kommer ingå i består av ca 20 konstruktörer. Sektionen ansvarar för nyutveckling, konstruktion och förvaltning av elektroniksystem i deras produkter inom missilsystem och understödsvapen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

”På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.” Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du är en strukturerad och organiserad person som är bekväm med att arbeta självständigt, men också funkar bra i team. Vi ser att du är positiv, och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Som person är du uppmärksam på detaljerna samtidigt som du ser till helheten i ett projekt. Eftersom kontaktytorna i rollen är många, tror vi att du med fördel bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning med inriktning elektronik, som lägst på YH-Nivå (2årig)
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av att ha ritat elscheman, och gjort layouter
• Kunskaper inom hårdvarunära programmering

Om Framtiden AB
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör!

Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Rekryteringsprocess
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden AB
Intervju med SAAB (Teams samt fysisk)
Återkoppling

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: 100%
Arbetstider: Kontorstider Visa mindre

Kvalitetsingenjör till Saab Dynamics i Karlskoga

Nu söker vi en kvalitetsingenjör till SAAB i Karlskoga. Motiveras du av att arbeta med teknik i framkant, att öka leverantörskvalité och vara en del av försvarsindustrin – Då är du rätt person. Här får du vara en del av en utmanande och utvecklande miljö i ett ständigt växande företag. Tveka inte, sök rollen som kvalitetsingenjör redan idag. Om rollen I rollen som kvalitetsingenjör hos Saab förväntas du säkra kvaliteten på inköpta artiklar, material och... Visa mer
Nu söker vi en kvalitetsingenjör till SAAB i Karlskoga. Motiveras du av att arbeta med teknik i framkant, att öka leverantörskvalité och vara en del av försvarsindustrin – Då är du rätt person. Här får du vara en del av en utmanande och utvecklande miljö i ett ständigt växande företag.
Tveka inte, sök rollen som kvalitetsingenjör redan idag.


Om rollen
I rollen som kvalitetsingenjör hos Saab förväntas du säkra kvaliteten på inköpta artiklar, material och delsystem inom olika varugrupper.

Jobbet som Supplier Quality-engineer innefattar också att du kommer:

- Säkerställa implementationer av Saabs inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner.
- Ansvara för kvalitetskrav i offertförfrågningar, avtal och inköp.
- Genomföra revisioner av leverantörer och produkter på plats hos leverantörer.
- Kvalificera nya leverantörer.
- Samarbeta med flera funktioner inom företaget.
- Resor inom Sverige och Europa förekommer.


Om dig
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom industriell ekonomi, elektronik, maskinteknik eller mekatronik. Du har i utbildningen berört kurser inom kvalitetsledning och har en grundförståelse för kvalitetsarbete. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser att du som söker har ett svenskt medborgarskap.

Vi ser gärna att du dessutom har erfarenhet av inbyggda system. Du har allmänna tekniska kunskaper och ett intresse för teknik.

Som person är du nyfiken och ser gärna till att projekt drivs framåt. Du är problemlösande och vågar testa nya vägar i utmaningar. Du uppskattar mötet med kollegor och leverantörer samtidigt som du ser charmen i att arbeta självständigt.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab Dynamics.


Rekryteringsprocess
CV-urval
Telefonintervju
Intervju
Tester + Referenser
Kundintervju
Beslut


Villkor
Startdatum: September eller enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex Visa mindre

Metodingenjör till BAE Systems!

Är du en tekniskt intresserad ingenjör? Står du gärna i garaget och mekar med något hobbyprojekt? Nu får du möjlighet att arbeta och utvecklas på ett företag i stor tillväxt. BAE Systems levererar några av världens mest avancerade tekniklösningar och din kunskap kan fortsätta driva företaget framåt. Intresserad? Sök redan idag! Om jobbet I rollen som metodingenjör kommer du arbeta med produktens underhåll och drift genom hela produktens livscykel. I ro... Visa mer
Är du en tekniskt intresserad ingenjör? Står du gärna i garaget och mekar med något hobbyprojekt? Nu får du möjlighet att arbeta och utvecklas på ett företag i stor tillväxt. BAE Systems levererar några av världens mest avancerade tekniklösningar och din kunskap kan fortsätta driva företaget framåt. Intresserad? Sök redan idag!


Om jobbet

I rollen som metodingenjör kommer du arbeta med produktens underhåll och drift genom hela produktens livscykel. I rollen förväntas du specificera hur systemet ska underhållas baserat på kundens krav, önskemål och planerad användning av pjäsen. Delvis självständigt men också i grupp kommer ni ansvara för att ta fram underhållsanalyser med rekommendationer om bland annat serviceintervall, byte av reservdelar, lagerhållning av reservdelar och serviceinformation.

I övrigt kommer rollen innefatta uppgifter som:
- Kontakt med marknadsavdelning där du bistår med underhållsexpertis i samband med offertfas
- Tekniska analyser av systemet för att fastställa att underhåll kan genomföras på ett effektivt sätt
- Samarbete med konstruktionsavdelning för att tillse underhållsmässighet vid byte av befintliga komponenter och nya konstruktionslösningar
- Dokumentera underhållsmetoder samt delta vid framtagandet av tekniska publikationer
- Skapa och optimera reservdelsförsörjningen
- Delta vid konstruktionsprovning och granskning tillsammans med kund
- Ha kontakt med leverantörer gällande frågor om underhåll


Om dig

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning, företrädelsevis inom industriell ekonomi, maskin eller mekanik. Du behärskar svenska samt koncernspråket engelska.

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse i såväl elektriska som mekaniska system samt tidigare erfarenhet av att ta fram tekniska publikationer. Har du dessutom erfarenhet av att meka själv, genom tidigare arbete eller i privata projekt är detta en fördel.

För att trivas i rollen är du en person som med god förmåga arbetar strukturerar och har lätt att arbeta tillsammans. Du tar dig an nya uppgifter på ett nyfiket och engagerat sätt och vill gärna driva dina projekt framåt.


Om företaget

Stor efterfrågan på BAE Systems Bofors produkter gör att företaget kontinuerligt växer och behöver fler medarbetare.
Tjänsten är placerad inom utvecklingsavdelningen, på systemsektionen där det utvecklas olika typer av marina vapensystem. På sektionen finns en blandning av seniora och juniora kollegor vilket möjliggör en god inkörning och upplärning i arbetet. Vid anställningens start tilldelas du dessutom en mentor och du kommer även att få delta i utvecklingsavdelningens utbildningsprogram, allt i syfte att stötta dig till en bra start på arbetsplatsen.


Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos BAE Systems.


Rekryteringsprocess

Urvalsprocess
Telefonintervju (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Intervju 2 (BAE Systems)
Referenser/Tester (Framtiden)
Beslut


Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Vardagar 8-17 med möjlighet till flex
Ort: Karlskoga
Omfattning: 100%
Urval sker löpande Visa mindre

Junior beräkningsingenjör till försvarsindustrin

Vill du vara en del av utvecklingen av högteknologiska produkter och lösningar inom vapensystem? Motiveras du av att arbeta tillsammans och är lösningsorienterad? Vi söker nu en beräkningsingenjör inom mekanik till ett företag inom Försvarsmakten. Låter detta intressant? Då kan detta vara jobbet för dig. Om företaget Vår kund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Dom är ca 430st anställda som alla är placerade i Karlskog... Visa mer
Vill du vara en del av utvecklingen av högteknologiska produkter och lösningar inom vapensystem? Motiveras du av att arbeta tillsammans och är lösningsorienterad? Vi söker nu en beräkningsingenjör inom mekanik till ett företag inom Försvarsmakten. Låter detta intressant? Då kan detta vara jobbet för dig.

Om företaget
Vår kund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Dom är ca 430st anställda som alla är placerade i Karlskoga. Mer information ges vid intervjutillfället.


Om rollen
I rollen som beräkningsingenjör kommer du arbeta med hållfastighet och strukturberäkningar. Här kommer du ges chansen att arbeta med ett stort antal avancerade produkter som ligger i framkant inom många tekniska områden. Här förväntas du säkerställa de förväntningar och krav som ställs på produkten genom att aktivt delta i alla moment genom hela utvecklingsprocessen. Här arbetar man ofta tillsammans med andra ingenjörer i projekt som varierar i storlek. Här får du som beräkningsingenjör visa prov på samarbetsförmåga i större projekt och självständighet i mindre projekt. Mer information om rollen och företaget ges vid intervjutillfället.


Om dig
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör inom maskinteknik eller teknisk fysik, gärna med inriktning mot beräkning. Du har god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Vi ser gärna att du har förkunskaper inom CAD. För att trivas i rollen som beräkningsingenjör är du en trygg person med ett högt personligt driv. Du har en förmåga att genomföra projekt med ödmjukhet och prestigelöshet.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.


Rekryteringsprocess
Telefonintervju (Framtiden)
Tester (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Kundintervju (Kund)
Beslut (Kund)


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Dagtid, kontorstider
Omfattning: 100%
Urval sker löpande, Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Teknisk support till växande bolag i Karlskoga

Har du ett stort intresse för teknik och är nyfiken på att arbeta med support? Är du ny i karriären och vill arbeta med utmanande och spännande uppgifter där du som spindeln i nätet kommer att hjälpa personer runt om i världen med teknisk support? Kan detta vara ditt nästa steg i karriären? Ta möjligheten och ansök redan idag! Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll, där du får vara en del av ett tight team där du som teknisk... Visa mer
Har du ett stort intresse för teknik och är nyfiken på att arbeta med support? Är du ny i karriären och vill arbeta med utmanande och spännande uppgifter där du som spindeln i nätet kommer att hjälpa personer runt om i världen med teknisk support? Kan detta vara ditt nästa steg i karriären? Ta möjligheten och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll, där du får vara en del av ett tight team där du som teknisk support kommer att arbeta mot det tekniska, med support, lasermärkning, utföra tester och mycket mer. Utöver detta kommer du också onboarda produkten i kundernas verksamheter. Rollen innefattar en del resor både inom landet men också utomlands så du bör vara trygg i att resa och vara beredd på att möta spännande kunder i olika länder.

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är noggrann, social och gillar att hela tiden komma framåt. Du kommer att sitta inhouse till största delen på kontoret i Karlskoga.

Om företaget
Vår samarbetskund är verksam i 29 länder och är global teknikledare för automatisk datafångst och fabriksautomation, specialiserat på design och produktion av streckkodsläsare, mobila datorer, sensorer för detektering, mätning och säkerhet, RFID, vision och lasermarkeringssystem.

Vad du erbjuds hos kund
• Utmanande och utvecklande uppgifter
• Problemlösning, här kommer din tekniska ådra få arbeta och du kommer att lära dig massor
• En snabb start in i rollen – Learning by doing!
• Resor runt om i världen (Uppskattningsvis ca 20 resdagar om året)

Din profil
Vi ser med stor fördel att du brinner för teknik, och att det är en stor del av ditt liv. Vidare är du nyfiken, social och har inga problem med att skapa och vårda kundrelationer. Eftersom en stor del av rollen innehåller support till företagets kunder läggs stor vikt vid att du som person är serviceminded och är mån om att hjälpa både kunder externt men också kollegor internt.

Skallkrav
• Eftergymnasial utbildning, förslagsvis automationsingenjör
• Erfarenhet av Microsoft Office, samt nätverkskunskaper såsom WLAN, Lan eller Tcp/IP
• Grundläggande el kunskaper (Till exempel ellära A och B)
• Kunna tala och skriva obehindrat på engelska och svenska
• Körkort B

Meriterande
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område

Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos vår kund. All första kontakt ska gå via Framtiden.
Villkor
Start: Snarast eller enligt överenskommelse
Omfattning: 8-17, Heltid
Placering: Karlskoga Visa mindre

Junior hydraulikkonstruktör till försvarsindustrin!

Vi söker nu en Hydraulikkonstruktör som vill arbeta i en högteknologisk organisation med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. Som Hydraulikkonstruktör blir du en del av avdelningen för mekanikkonstruktion, där du kommer att få arbeta med utvecklingen av nya hydrauliska delsystem till en avancerad plattform. Om rollen: I rollen som Hydraulikkonstruktör kommer du att arbeta självständigt eller i grupp med att ta fram tekniskt underlag för hydrauli... Visa mer
Vi söker nu en Hydraulikkonstruktör som vill arbeta i en högteknologisk organisation med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. Som Hydraulikkonstruktör blir du en del av avdelningen för mekanikkonstruktion, där du kommer att få arbeta med utvecklingen av nya hydrauliska delsystem till en avancerad plattform.

Om rollen:
I rollen som Hydraulikkonstruktör kommer du att arbeta självständigt eller i grupp med att ta fram tekniskt underlag för hydrauliska delsystem och utföra ändringar och modifieringar. Du kommer även att ha en central roll i att utveckla och bygga om befintliga system till internationell standard.

Du kommer att ha ett nära samarbete med företagets montering, provning, inköpsavdelning och underleverantörer. Tjänsten innebär arbete både på systemnivå, och till stor del konstruktion och utredningar på betydligt djupare detaljnivå i de specialanpassade lösningar och komponenter som finns i pjäserna.

Din profil:
Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning inom mekanik. Du har även goda kunskaper inom hydraulik och har du erfarenhet av att arbeta med hydrauliska delsystem ser vi det som starkt meriterande. Vidare ser vi att du är en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker och har ett genuint tekniskt intresse.

Krav:
•Högskoleingenjörsutbildning inom mekanik
•Kunskap inom hydraulik
•Goda kunskaper i CAD-verktyg
•Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
•Erfarenhet av att arbeta med hydrauliska delsystem

Om arbetsplatsen:
Vår uppdragsgivare är en högteknologisk organisation med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. De är en nationell resurs med unik spetskompetens inom pjässystem, inklusive avancerad ammunition. De har samarbeten med underleverantörer både i närområdet och i övriga Europa.

Tjänsten är placerad på avdelningen för utveckling inom Mekanikkonstruktion i Karlskoga. Mekanikkonstruktion består av 2 sektioner med ett 30-tal kollegor med stor erfarenhet och kunskap liksom kollegor i början av karriären, vilket erbjuder en kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Om Framtiden AB:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande. Visa mindre

Elektronikingenjör till försvarsindustrin!

Är du utbildad elektronikingenjör och vill få möjligheten att bli en del av spännande och välkänt bolag inom försvarsindustrin? Uppskattar du samarbete och motiveras av en vardag där problemlösning ligger i fokus? Tveka inte, sök redan idag! Om rollen: I rollen som elektronikingenjör kommer du ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer arbeta mycket i team. Här ges du möjlighet att sitta med i allt från idéstadiet till prototypframtagning. D... Visa mer
Är du utbildad elektronikingenjör och
vill få möjligheten att bli en del av spännande och välkänt bolag inom försvarsindustrin?
Uppskattar du samarbete och motiveras av en vardag där problemlösning ligger i
fokus? Tveka inte, sök redan idag!

Om rollen:
I rollen som elektronikingenjör
kommer du ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer arbeta mycket
i team. Här ges du möjlighet att sitta med i allt från idéstadiet till prototypframtagning.
Du kommer ges en gedigen introduktion tillsammans med seniora kollegor där du
får möjlighet att utvecklas från första dag. Mer information om rollen ges vid intervjutillfället.

Om dig:
Du har en eftergymnasial utbildning på minst högskolenivå inom elektronik. Som
person är du tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i
ett team med mycket kompetens. Vi ser gärna att du är en ödmjuk och prestigelös
inställning med ett stort driv att fortsätta utvecklas.
Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning inom elektronik på minst högskolenivå
- Svenskt medborgarskap
- Kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Civilingenjörsutbildning inom elektronik
- Tidigare arbetslivserfarenhet från försvarsindustrin

Om företaget
Vår samarbetskund är ett ledande
försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin
befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med sina
talangfulla medarbetare utvecklar de teknik och lösningar för en säkrare, mer
hållbar och mer rättvis värld.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både
bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör
vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är
specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns
på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en
inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha
möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande,
tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen
med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt
överenskommelse
Ort: Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid (dagtid) Visa mindre

Junior beräkningsingenjör till försvarsindustrin

Vill du vara en del av utvecklingen av högteknologiska produkter och lösningar inom vapensystem? Motiveras du av att arbeta tillsammans och är lösningsorienterad? Vi söker nu en beräkningsingenjör inom mekanik till ett företag inom Försvarsmakten. Låter detta intressant? Då kan detta vara jobbet för dig. Om företaget Vår kund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Dom är ca 430st anställda som alla är placerade i Karlskog... Visa mer
Vill du vara en del av utvecklingen av högteknologiska produkter och lösningar inom vapensystem? Motiveras du av att arbeta tillsammans och är lösningsorienterad? Vi söker nu en beräkningsingenjör inom mekanik till ett företag inom Försvarsmakten. Låter detta intressant? Då kan detta vara jobbet för dig.

Om företaget
Vår kund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Dom är ca 430st anställda som alla är placerade i Karlskoga. Mer information ges vid intervjutillfället.


Om rollen
I rollen som beräkningsingenjör kommer du arbeta med hållfastighet och strukturberäkningar. Här kommer du ges chansen att arbeta med ett stort antal avancerade produkter som ligger i framkant inom många tekniska områden. Här förväntas du säkerställa de förväntningar och krav som ställs på produkten genom att aktivt delta i alla moment genom hela utvecklingsprocessen. Här arbetar man ofta tillsammans med andra ingenjörer i projekt som varierar i storlek. Här får du som beräkningsingenjör visa prov på samarbetsförmåga i större projekt och självständighet i mindre projekt. Mer information om rollen och företaget ges vid intervjutillfället.


Om dig
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör inom maskinteknik eller teknisk fysik, gärna med inriktning mot beräkning. Du har god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Vi ser gärna att du har förkunskaper inom CAD. För att trivas i rollen som beräkningsingenjör är du en trygg person med ett högt personligt driv. Du har en förmåga att genomföra projekt med ödmjukhet och prestigelöshet.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.


Rekryteringsprocess
Telefonintervju (Framtiden)
Tester (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Kundintervju (Kund)
Beslut (Kund)


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Dagtid, kontorstider
Omfattning: 100%
Urval sker löpande, Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Junior CAD-konstruktör till försvarsindustrin!

Söker du en utmanande roll som CAD-konstruktör? Är du i början av din karriär och vill arbeta med att utveckla och optimera produkter genom att använda din expertis inom mekanik och materialteknik? I rollen som CAD-konstruktör kommer du att ingå i ett team av duktiga ingenjörer och ha möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet. Välkommen med din ansökan! Om rollen: I rollen som CAD-konstruktör kommer du ha en variation av arbetsuppgifter där tyngd... Visa mer
Söker du en utmanande roll som CAD-konstruktör? Är du i början av din karriär och vill arbeta med att utveckla och optimera produkter genom att använda din expertis inom mekanik och materialteknik? I rollen som CAD-konstruktör kommer du att ingå i ett team av duktiga ingenjörer och ha möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som CAD-konstruktör kommer du ha en variation av arbetsuppgifter där tyngden ligger på att konstruera och rita maskindelar till olika produkter.

Du kommer arbeta tillsammans med beräkningsingenjörer och mekanikingenjörer med framtagande av reservdelar för att ersätta befintliga delar, konstruktion av nya delar till nya produkter samt ersätta material och göra CAD-ritningar samt ändringar av befintliga ritningar.

Under din inledande tid på företaget kommer du att bli tilldelad en mentorgrupp för att få stöd i rollen samt en gedigen introduktion till bolaget.

Din profil:
För att lyckas i rollen som CAD-konstruktör ser vi att du tycker om konstruktion och att du vill arbeta i en yrkesroll med tyngd på CAD-ritning.

Som person ser vi att du tycker om att samarbeta med såväl kollegor i det närmsta teamet som med kollegor på andra avdelningar. Du driver din egen utveckling framåt och tar ansvar för ditt arbete.

Krav:
•Eftergymnasial utbildning inom relevant område
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Kunskaper i CAD-konstruktion
•Svensk medborgare (Ej dubbla medborgarskap) Meriterande:
•Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
•Kunskaper i Solid Edge
Om arbetsplatsen:
Du erbjuds en tjänst på ett företag som har många års erfarenhet inom försvarsindustrin, ett företag som har en fin tillväxtresa bakåt och som fortsatt vill investera i att växa framåt. Du kommer att bli en del av ett kompetent team där du får utvecklas och bidra med nya tankar och lösningar.

På företaget har dem en fin personalpolitik där man också investerar i att utbilda och utveckla dig som arbetstagare. Företaget har idag etableringar runt om i världen och i Karlskoga är dem idag cirka 600 anställda inom olika discipliner med allt från maskin, montage, utveckling och elektronikavdelningar.

Om Framtiden AB:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Ort: Karlskoga
Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Mekanikkonstruktör Produktionsberedare till Combitech

Välkommen till ett jobb där du kan fortsätta utvecklas och följa dina intressen. Just nu söker Combitech både mekanikkonstruktörer och produktionsberedare. Här erbjuds du ett varierande uppdragsutbud och möjligheten att arbeta med de allra senaste teknikerna. Låter det spännande? Tveka inte att söka, tjänsten tillsätts omgående. Dina arbetsuppgifter I rollen som mekanikkonstruktör får du möjligheten att arbeta i många spännande projekt inom digitaliseri... Visa mer
Välkommen till ett jobb där du kan fortsätta utvecklas och följa dina intressen. Just nu söker Combitech både mekanikkonstruktörer och produktionsberedare. Här erbjuds du ett varierande uppdragsutbud och möjligheten att arbeta med de allra senaste teknikerna. Låter det spännande? Tveka inte att söka, tjänsten tillsätts omgående.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mekanikkonstruktör får du möjligheten att arbeta i många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security, 5G-utveckling samt försvarsindustrin. I arbetet som konstruktör ansvarar du för att färdigställa koncept- och detaljkonstruktion samt produktionsunderlag. Arbetet kan även innefatta analyser av kravuppfyllnad och viss dokumentation. Du blir en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.
Combitech har möjlighet att ta in både dig som är nyexaminerad men också dig som vill ta nästa steg i karriären.

Du erbjuds:
•Arbeta med de senaste teknikerna
•Vidareutveckling i form av utbildningar
•Flexibela arbetstider och hybrida arbetssätt
•Förmånsprogram via partner Benify
•Friskvårdsbidrag

Om Combitech

Combitech är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. De är 2100 medarbetare som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle.

Citat från Comitech ” Våra medarbetare tycker om att jobba här. I undersökningar rankas vi som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vår företagskultur uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Vi tror nämligen att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det enklare att kombinera jobbet med vardagen.”

Combitech satsar på sina medarbetare – de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i verksamheten. Genom forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW sätter de medarbetare i fokus. Dessutom står de på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du har en professionell framtoning. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt.

Vi tror att du har följande:

•Högskoleutbildning inom maskinteknik, produktion
eller
•YH-utbildning med några års relevant erfarenhet
•Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
•Kunskaper inom 2 CAD-program (gäller mekanikkonstruktör)


Det är också meriterande om du har något utav följande:

•Relevant yrkeserfarenhet

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Rekryteringsprocessen kommer pausas under v51-v1 och
återupptas i slutet av vecka ett.
Det går givetvis bra att skicka in din jobbansökning under
denna tid!

Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Feb/Mars 2023
Arbetstider: Kontorstid med flex
Ort: Karlskrona
Omfattning: Heltid Visa mindre

Elsystemingenjör till försvarsindustrin!

Ansök    Jan 11    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta med varierande arbetsuppgifter inom elsystem? Är du en analytisk och teknikintresserad person som tycker om att lösa problem? Vi söker en elsystemingenjör till Karlskoga som vill vara med och utveckla vapensystem och specialammunition till försvarsindustrin. Välkommen med din ansökan! Om rollen: I rollen som elsystemingenjör kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom elsystemkonstruktion. Rollen ... Visa mer
Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta med varierande arbetsuppgifter inom elsystem? Är du en analytisk och teknikintresserad person som tycker om att lösa problem? Vi söker en elsystemingenjör till Karlskoga som vill vara med och utveckla vapensystem och specialammunition till försvarsindustrin. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som elsystemingenjör kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom elsystemkonstruktion. Rollen innefattar kabelkonstruktion samt hantering av översiktsscheman och kretsscheman.

Du kommer att få en bra introduktion där du börjar med enklare arbetsuppgifter så som CAD-konstruktion för att sedan växa in i rollen som elsystemingenjör. Vidare innefattar rollen kalkylarbete och systemintegrering.

Du kommer att vara delaktig i provningsfasen och samarbeta med produktion och monteringsteam där det även förekommer en del leverantörsbesök. Du utgår ifrån kontoret i Karlskoga där du får möjlighet att kombinera konstruktionsarbete med tid i labbet där du tar fram prototyper.

Din profil:
För att lyckas i rollen som elsystemingenjör ser vi att du har en eftergymnasial utbildning på som lägst yrkeshögskolenivå med inriktning el, elektronik eller automation. Som person är du nyfiken och tycker om att lära sig nya saker och utvecklas. Vidare ser vi att du är en ödmjuk och prestigelös person med ett stort teknikintresse.

Krav:
• Eftergymnasial utbildning inom el, elektronik eller automation
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Kunskap inom el & signalhantering
• Svenskt medborgarskap

Meriterande:
• Erfarenhet av elkonstruktion
• Erfarenhet från försvarsindustrin
• Körkort

Om arbetsplatsen:
Företaget ingår i Europas största koncern inom försvarsindustrin med omkring 90 tusen anställda och är etablerade i 40 länder. I Karlskoga är de idag ca 600 anställda och man kommer att ingå i ett team som arbetar med utveckling och konstruktion inom elektronik och elsystem. Företaget är ett högteknologiskt bolag som utvecklar och integrerar vapensystem och teamet består av 26 medarbetare som arbetar som elektronikingenjörer, elektronikmekaniker och elsystemingenjörer.

Om Framtiden AB:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider med Flextid
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande. Visa mindre

Systemingenjör med mekanikintresse till Karlskoga

Ansök    Jan 12    Framtiden i Sverige AB    Systemtestare
Är du utbildad systemingenjör och på jakt efter ett spännande och varierande arbete där mekaniken alltid ligger nära till hands? Uppskattar du samarbete och vill inspireras i en dynamisk miljö? Här har du chansen att komma i på ett välkänt bolag inom försvarsindustrin, och som nu behöver stärka upp teamet, kan det vara dig vi söker? Vem är du? Nu söker vi dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i ett team med enorm kompete... Visa mer
Är du utbildad systemingenjör och på jakt efter ett spännande och varierande arbete där mekaniken alltid ligger nära till hands? Uppskattar du samarbete och vill inspireras i en dynamisk miljö? Här har du chansen att komma i på ett välkänt bolag inom försvarsindustrin, och som nu behöver stärka upp teamet, kan det vara dig vi söker?

Vem är du?
Nu söker vi dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i ett team med enorm kompetens. För att lyckas i rollen som systemingenjör så behöver du ha ett nyfiket sinne, samt gilla komplexitet. Vidare viktiga egenskaper är att man behöver vara kommunikativ och gilla rollen som ”spindeln i nätet” då man som systemingenjör har många kontakter. Du kommer att arbeta i olika typer av projekt och arbeta nära mekanikingenjörerna, med bland annat verifiering av delsystem, genomförande tester och skriva produktspecifikationer. Mer information om rollen ges vid en eventuell intervju.

Skallkrav:
• Relevant civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, teknisk fysik eller liknande
• Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B

Meriterande:
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom Försvarsmakten

Om företaget
Vår samarbetskund är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med sina talangfulla medarbetare utvecklar de teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid (dagtid) Visa mindre

Systemingenjör med mekanikintresse till Karlskoga

Ansök    Dec 9    Framtiden i Sverige AB    Systemtestare
Är du utbildad systemingenjör och på jakt efter ett spännande och varierande arbete där mekaniken alltid ligger nära till hands? Uppskattar du samarbete och vill inspireras i en dynamisk miljö? Här har du chansen att komma i på ett välkänt bolag inom försvarsindustrin, och som nu behöver stärka upp teamet, kan det vara dig vi söker? Vem är du? Nu söker vi dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i ett team med enorm kompete... Visa mer
Är du utbildad systemingenjör och på jakt efter ett spännande och varierande arbete där mekaniken alltid ligger nära till hands? Uppskattar du samarbete och vill inspireras i en dynamisk miljö? Här har du chansen att komma i på ett välkänt bolag inom försvarsindustrin, och som nu behöver stärka upp teamet, kan det vara dig vi söker?

Vem är du?
Nu söker vi dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i ett team med enorm kompetens. För att lyckas i rollen som systemingenjör så behöver du ha ett nyfiket sinne, samt gilla komplexitet. Vidare viktiga egenskaper är att man behöver vara kommunikativ och gilla rollen som ”spindeln i nätet” då man som systemingenjör har många kontakter. Du kommer att arbeta i olika typer av projekt och arbeta nära mekanikingenjörerna, med bland annat verifiering av delsystem, genomförande tester och skriva produktspecifikationer. Mer information om rollen ges vid en eventuell intervju.

Skallkrav:
• Relevant civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, teknisk fysik eller liknande
• Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B

Meriterande:
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom Försvarsmakten

Om företaget
Vår samarbetskund är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med sina talangfulla medarbetare utvecklar de teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid (dagtid) Visa mindre

Junior elektronikingenjör till Karlskoga

Ansök    Dec 5    Framtiden i Sverige AB    Elingenjör
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker! Dina arbetsuppgifter Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En... Visa mer
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En stor del av arbetet kommer också innebära arbete med löpande uppdateringar och felsökning av befintliga anläggningar. Du kommer arbeta med bl.a. dimensionering och beräkningar i CAD. Under introduktionsperioden kommer du avlasta en mer senior kollega för att lära sig de olika systemen och för att på sikt kunna driva dina egna projekt.
Om företaget
Vår samarbetskund är ett väletablerat, rikstäckande konsultföretag inom tekniksektorns alla delar. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju
Din profil
Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning mot el och automation. Du som söker bör vara en person med ett stort tekniskt intresse. För att passa in i rollen som elingenjör skall du vara flexibel, och inte främmande för att ta ansvar och på så sätt driva projekten framåt.

Skallkrav
-B-Körkort
-Svenska i tal och skrift
-Högskoleutbildning inom el/elektroteknik/automation

Meriterande
-Genuint intresse för teknik
-Vana av att arbeta i CAD program

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00
Arbetsort: Karlskoga

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar våra ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Elsystemingenjör till försvarsindustrin!

Ansök    Dec 9    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta med varierande arbetsuppgifter inom elsystem? Är du en analytisk och teknikintresserad person som tycker om att lösa problem? Vi söker en elsystemingenjör till Karlskoga som vill vara med och utveckla vapensystem och specialammunition till försvarsindustrin. Välkommen med din ansökan! Om rollen: I rollen som elsystemingenjör kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom elsystemkonstruktion. Rollen ... Visa mer
Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta med varierande arbetsuppgifter inom elsystem? Är du en analytisk och teknikintresserad person som tycker om att lösa problem? Vi söker en elsystemingenjör till Karlskoga som vill vara med och utveckla vapensystem och specialammunition till försvarsindustrin. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som elsystemingenjör kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom elsystemkonstruktion. Rollen innefattar kabelkonstruktion samt hantering av översiktsscheman och kretsscheman.

Du kommer att få en bra introduktion där du börjar med enklare arbetsuppgifter så som CAD-konstruktion för att sedan växa in i rollen som elsystemingenjör. Vidare innefattar rollen kalkylarbete och systemintegrering.

Du kommer att vara delaktig i provningsfasen och samarbeta med produktion och monteringsteam där det även förekommer en del leverantörsbesök. Du utgår ifrån kontoret i Karlskoga där du får möjlighet att kombinera konstruktionsarbete med tid i labbet där du tar fram prototyper.

Din profil:
För att lyckas i rollen som elsystemingenjör ser vi att du har en eftergymnasial utbildning på som lägst yrkeshögskolenivå med inriktning el, elektronik eller automation. Som person är du nyfiken och tycker om att lära sig nya saker och utvecklas. Vidare ser vi att du är en ödmjuk och prestigelös person med ett stort teknikintresse.

Krav:
• Eftergymnasial utbildning inom el, elektronik eller automation
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Kunskap inom el & signalhantering
• Svenskt medborgarskap

Meriterande:
• Erfarenhet av elkonstruktion
• Erfarenhet från försvarsindustrin
• Körkort

Om arbetsplatsen:
Företaget ingår i Europas största koncern inom försvarsindustrin med omkring 90 tusen anställda och är etablerade i 40 länder. I Karlskoga är de idag ca 600 anställda och man kommer att ingå i ett team som arbetar med utveckling och konstruktion inom elektronik och elsystem. Företaget är ett högteknologiskt bolag som utvecklar och integrerar vapensystem och teamet består av 26 medarbetare som arbetar som elektronikingenjörer, elektronikmekaniker och elsystemingenjörer.

Om Framtiden AB:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider med Flextid
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande. Visa mindre

Systemingenjör med mekanikintresse till Karlskoga

Ansök    Nov 8    Framtiden i Sverige AB    Systemtestare
Är du utbildad systemingenjör och på jakt efter ett spännande och varierande arbete där mekaniken alltid ligger nära till hands? Uppskattar du samarbete och vill inspireras i en dynamisk miljö? Här har du chansen att komma i på ett välkänt bolag inom försvarsindustrin, och som nu behöver stärka upp teamet, kan det vara dig vi söker? Vem är du? Nu söker vi dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i ett team med enorm kompete... Visa mer
Är du utbildad systemingenjör och på jakt efter ett spännande och varierande arbete där mekaniken alltid ligger nära till hands? Uppskattar du samarbete och vill inspireras i en dynamisk miljö? Här har du chansen att komma i på ett välkänt bolag inom försvarsindustrin, och som nu behöver stärka upp teamet, kan det vara dig vi söker?

Vem är du?
Nu söker vi dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i ett team med enorm kompetens. För att lyckas i rollen som systemingenjör så behöver du ha ett nyfiket sinne, samt gilla komplexitet. Vidare viktiga egenskaper är att man behöver vara kommunikativ och gilla rollen som ”spindeln i nätet” då man som systemingenjör har många kontakter. Du kommer att arbeta i olika typer av projekt och arbeta nära mekanikingenjörerna, med bland annat verifiering av delsystem, genomförande tester och skriva produktspecifikationer. Mer information om rollen ges vid en eventuell intervju.

Skallkrav:
• Relevant civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, teknisk fysik eller liknande
• Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B

Meriterande:
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom Försvarsmakten

Om företaget
Vår samarbetskund är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med sina talangfulla medarbetare utvecklar de teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid (dagtid) Visa mindre

Mekanikkonstruktör till Combitech

Välkommen till ett jobb där du kan fortsätta utvecklas och följa dina intressen. Nu har du chansen att söka till mekanikkonstruktör på Combitech. Här erbjuds du ett varierande uppdragsutbud och möjligheten att arbeta med de allra senaste teknikerna. Låter det spännande? Tveka inte att söka, tjänsten tillsätts omgående. Dina arbetsuppgifter I rollen som mekanikkonstruktör får du möjligheten att arbeta i många spännande projekt inom digitalisering, auton... Visa mer
Välkommen till ett jobb där du kan fortsätta utvecklas och följa dina intressen. Nu har du chansen att söka till mekanikkonstruktör på Combitech. Här erbjuds du ett varierande uppdragsutbud och möjligheten att arbeta med de allra senaste teknikerna. Låter det spännande? Tveka inte att söka, tjänsten tillsätts omgående.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mekanikkonstruktör får du möjligheten att arbeta i många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security, 5G-utveckling samt försvarsindustrin. I arbetet som konstruktör ansvarar du för att färdigställa koncept- och detaljkonstruktion samt produktionsunderlag. Arbetet kan även innefatta analyser av kravuppfyllnad och viss dokumentation. Du blir en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.
Combitech har möjlighet att ta in både dig som är nyexaminerad men också dig som vill ta nästa steg i karriären. Placeringsort är möjligt i följande städer: Växjö, Karlskrona och Malmö

Du erbjuds:

•Arbeta med de senaste teknikerna
•Vidareutveckling i form av utbildningar
•Flexibela arbetstider och hybrida arbetssätt
•Förmånsprogram via partner Benify
•Friskvårdsbidrag

Om Combitech

Combitech är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. De är 2100 medarbetare som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle.

Citat från Comitech ” Våra medarbetare tycker om att jobba här. I undersökningar rankas vi som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vår företagskultur uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Vi tror nämligen att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det enklare att kombinera jobbet med vardagen.”

Combitech satsar på sina medarbetare – de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i verksamheten. Genom forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW sätter de medarbetare i fokus. Dessutom står de på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du har en professionell framtoning. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt.

Vi tror att du har följande:

•Högskoleutbildning inom maskinteknik
eller
•YH-utbildning med några års relevant erfarenhet
•Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
•Kunskaper inom 2 CAD-program


Det är också meriterande om du har något utav följande:

•Relevant yrkeserfarenhet

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Rekryteringsprocessen kommer pausas under v51-v1 och
återupptas i slutet av vecka ett.
Det går givetvis bra att skicka in din jobbansökning under
denna tid!

Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Feb/Mars 2023
Arbetstider: Kontorstid med flex
Ort: Växjö, Malmö, Karlskrona
Omfattning: Heltid Visa mindre

Junior beräkningsingenjör till försvarsindustrin

Vill du vara en del av utvecklingen av högteknologiska produkter och lösningar inom vapensystem? Motiveras du av att arbeta tillsammans och är lösningsorienterad? Vi söker nu en beräkningsingenjör inom mekanik till ett företag inom Försvarsmakten. Låter detta intressant? Då kan detta vara jobbet för dig. Om företaget Vår kund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Dom är ca 430st anställda som alla är placerade i Karlskog... Visa mer
Vill du vara en del av utvecklingen av högteknologiska produkter och lösningar inom vapensystem? Motiveras du av att arbeta tillsammans och är lösningsorienterad? Vi söker nu en beräkningsingenjör inom mekanik till ett företag inom Försvarsmakten. Låter detta intressant? Då kan detta vara jobbet för dig.

Om företaget
Vår kund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Dom är ca 430st anställda som alla är placerade i Karlskoga. Mer information ges vid intervjutillfället.


Om rollen
I rollen som beräkningsingenjör kommer du arbeta med hållfastighet och strukturberäkningar. Här kommer du ges chansen att arbeta med ett stort antal avancerade produkter som ligger i framkant inom många tekniska områden. Här förväntas du säkerställa de förväntningar och krav som ställs på produkten genom att aktivt delta i alla moment genom hela utvecklingsprocessen. Här arbetar man ofta tillsammans med andra ingenjörer i projekt som varierar i storlek. Här får du som beräkningsingenjör visa prov på samarbetsförmåga i större projekt och självständighet i mindre projekt. Mer information om rollen och företaget ges vid intervjutillfället.


Om dig
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör inom maskinteknik eller teknisk fysik, gärna med inriktning mot beräkning. Du har god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Vi ser gärna att du har förkunskaper inom CAD. För att trivas i rollen som beräkningsingenjör är du en trygg person med ett högt personligt driv. Du har en förmåga att genomföra projekt med ödmjukhet och prestigelöshet.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.


Rekryteringsprocess
Telefonintervju (Framtiden)
Tester (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Kundintervju (Kund)
Beslut (Kund)


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Dagtid, kontorstider
Omfattning: 100%
Urval sker löpande, Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Systemingenjör med mekanikintresse till Karlskoga

Ansök    Okt 4    Framtiden i Sverige AB    Systemtestare
Är du utbildad systemingenjör och på jakt efter ett spännande och varierande arbete där mekaniken alltid ligger nära till hands? Uppskattar du samarbete och vill inspireras i en dynamisk miljö? Här har du chansen att komma i på ett välkänt bolag inom försvarsindustrin, och som nu behöver stärka upp teamet, kan det vara dig vi söker? Vem är du? Nu söker vi dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i ett team med enorm kompete... Visa mer
Är du utbildad systemingenjör och på jakt efter ett spännande och varierande arbete där mekaniken alltid ligger nära till hands? Uppskattar du samarbete och vill inspireras i en dynamisk miljö? Här har du chansen att komma i på ett välkänt bolag inom försvarsindustrin, och som nu behöver stärka upp teamet, kan det vara dig vi söker?

Vem är du?
Nu söker vi dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta i en spännande miljö i ett team med enorm kompetens. För att lyckas i rollen som systemingenjör så behöver du ha ett nyfiket sinne, samt gilla komplexitet. Vidare viktiga egenskaper är att man behöver vara kommunikativ och gilla rollen som ”spindeln i nätet” då man som systemingenjör har många kontakter. Du kommer att arbeta i olika typer av projekt och arbeta nära mekanikingenjörerna, med bland annat verifiering av delsystem, genomförande tester och skriva produktspecifikationer. Mer information om rollen ges vid en eventuell intervju.

Skallkrav:
• Relevant civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, teknisk fysik eller liknande
• Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B

Meriterande:
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom Försvarsmakten

Om företaget
Vår samarbetskund är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med sina talangfulla medarbetare utvecklar de teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid (dagtid) Visa mindre

Junior elektronikingenjör till Karlskoga

Ansök    Nov 4    Framtiden i Sverige AB    Elingenjör
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker! Dina arbetsuppgifter Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En... Visa mer
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En stor del av arbetet kommer också innebära arbete med löpande uppdateringar och felsökning av befintliga anläggningar. Du kommer arbeta med bl.a. dimensionering och beräkningar i CAD. Under introduktionsperioden kommer du avlasta en mer senior kollega för att lära sig de olika systemen och för att på sikt kunna driva dina egna projekt.
Om företaget
Vår samarbetskund är ett väletablerat, rikstäckande konsultföretag inom tekniksektorns alla delar. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju
Din profil
Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning mot el och automation. Du som söker bör vara en person med ett stort tekniskt intresse. För att passa in i rollen som elingenjör skall du vara flexibel, och inte främmande för att ta ansvar och på så sätt driva projekten framåt.

Skallkrav
-B-Körkort
-Svenska i tal och skrift
-Högskoleutbildning inom el/elektroteknik/automation

Meriterande
-Genuint intresse för teknik
-Vana av att arbeta i CAD program

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00
Arbetsort: Karlskoga

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar våra ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Erfaren redovisningsekonom sökes till Karlskoga!

Vi söker dig, som trivs i en mindre organisation och som vill jobba nära verksamheten. I rollen som redovisningsekonom har du ansvar för hela ekonomi processen från löpande bokföring till bokslut, vilket innebär att du ansvarar för att praktiskt och strategiskt hantera företagets ekonomi. Exempel på arbetsuppgifter: •Budgetarbete •Löpande bokföring •Kund- och leverantörsreskontra •Månads- och årsbokslut •Löneadministration •Skatteredovisning •Rapporterin... Visa mer
Vi söker dig, som trivs i en mindre organisation och som vill jobba nära verksamheten. I rollen som redovisningsekonom har du ansvar för hela ekonomi processen från löpande bokföring till bokslut, vilket innebär att du ansvarar för att praktiskt och strategiskt hantera företagets ekonomi.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Budgetarbete
•Löpande bokföring
•Kund- och leverantörsreskontra
•Månads- och årsbokslut
•Löneadministration
•Skatteredovisning
•Rapportering och uppföljning
•Likviditetshantering
•Momsredovisning (både inrikes och utrikes)
•Fakturering
•Kontakt med redovisningskonsulter och revisorer
•Deklaration
•Lageravstämning
Din profil:
Vi söker en redovisningsekonom som kan såväl löpande bokföring som bokslut. Som person är du prestigelös, analytisk och har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Givetvis är du noggrann och värdesätter en god struktur i ditt arbete.

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom har du kunskap och vana att göra hela redovisnings processen inklusive upprättande av bokslut. Du har förmågan att självständigt sköta löpande ekonomi uppgifter och en god förståelse för ekonomi ur ett helhetsperspektiv.
Vidare ser vi att du är van att formulera och presentera resultat och siffror på ett pedagogiskt vis.

Krav:
•Minst 5 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
•Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
•Svenska och engelska i tal och skrift
Om arbetsplatsen:
MH Engineering AB är ett familjeägt företag som startades 1988. De sysselsätter ca 15 medarbetare inom industriell produktion, konstruktion och försäljning. Företagets stora kunder finns i Skandinavien.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnaden gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: 08.00-17.00
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Mekanikkonstruktör sökes till spännande företag i Karlskoga!

Är du utbildad maskiningenjör och söker efter nya utmaningar? Vill du vara med och driva spännande projekt tillsammans med drivna kollegor i ett lite mindre team i Karlskoga? Vi söker dig som är driven, lyhörd och har goda kunskaper inom konstruktion. Nu finns chansen att arbeta på ett spännande företag som har stora kunder inom läkemedels- och sprängindustrin, där du får arbeta med konstruktioner i mycket hög kvalité. Välkommen med din ansökan! Arbetsup... Visa mer
Är du utbildad maskiningenjör och söker efter nya utmaningar? Vill du vara med och driva spännande projekt tillsammans med drivna kollegor i ett lite mindre team i Karlskoga? Vi söker dig som är driven, lyhörd och har goda kunskaper inom konstruktion. Nu finns chansen att arbeta på ett spännande företag som har stora kunder inom läkemedels- och sprängindustrin, där du får arbeta med konstruktioner i mycket hög kvalité. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Som konstruktör kommer du främst att arbeta i Inventor. Du kommer att arbeta med konstruktion av produkter som ska monteras ihop i rostfritt stål, till exempel tankar och tryckkärl. Företaget arbetar mycket mot läkemedelsindustrin och sprängindustrin vilket innebär konstruktioner i mycket hög kvalité. Du kommer att arbeta ute hos kunder över hela Sverige men främst kommer du att befinna dig på plats i Karlskoga.

Vidare kommer rollen att innebära orderplacering, dokumentation, inköp av material samt felanalyser ute hos kunder.


Om företaget:
Företaget grundades 1988 och är ett familjeägt verkstadsföretag. Från att de inledningsvis designade och sålde processutrustning är de idag en heltäckande och bred aktör som erbjuder hela konceptet, från design till montering. Med gedigen erfarenhet inom mekanisk verkstad är de ett industriföretag med resurser. Idag är deras viktigaste kunder stora kemikoncerner och kraftverk som de förser med termisk sprutning eller processutrustning. Företaget lägger stor vikt vid mötet med sina kunder för att förstå behoven och vilka lösningar som de kan hjälpa till med eftersom det gäller komplex utrustning.


Din profil:
Vi söker dig som är självständig, driven och har goda kunskaper inom konstruktion. Vi tror även att du som söker är flexibel och trivs att jobba med varierande arbetsuppgifter då varje dag kan se olika ut. Vidare ser vi att du är en lyhörd person som inte är rädd för att ta kontakt med kunder och kollegor.


Krav:
•Utbildad maskiningenjör

•Svenska och engelska i tal och skrift

•Tidigare erfarenhet av branschen via exempelvis praktik

•Kunna hantera felanalyser ritat i 3D

•B-körkort och tillgång till bil

Meriterande:
•Erfarenhet av Inventor

•Arbetat med orderplanering

Om oss:
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.


Villkor:

Startdatum: Augusti

Placering: Karlskoga

Lön: Enligt överenskommelse

Befattning: Heltid Visa mindre

Junior maskinkonstruktör till Karlskoga

Nu söker vi dig, som nyexaminerad maskiningenjör vill få in foten på en intressant arbetsmarknad. Vi letar efter dig som tycker om att arbeta i team och som vill utvecklas i och med företaget. Låter det som ett bra första steg för dig som nyexaminerad? Då ska du ansöka till denna tjänt! Mer information om tjänsten Som maskinkonstruktör i denna roll kommer du ha en variation av arbetsuppgifter där tyngden ligger på att konstruera maskindelar till olika p... Visa mer
Nu söker vi dig, som nyexaminerad maskiningenjör vill få in foten på en intressant arbetsmarknad. Vi letar efter dig som tycker om att arbeta i team och som vill utvecklas i och med företaget.
Låter det som ett bra första steg för dig som nyexaminerad? Då ska du ansöka till denna tjänt!


Mer information om tjänsten
Som maskinkonstruktör i denna roll kommer du ha en variation av arbetsuppgifter där tyngden ligger på att konstruera maskindelar till olika produkter.
Du kommer arbeta med såväl framtagande av reservdelar för att ersätta befintliga delar som att konstruera nya delar till nya produkter och som ett led i det arbetet kommer du också att göra viss hållfasthetsberäkning, materialval och specifikation av delar/komponenter.
Under din inledande tid på företaget kommer du bli introducerad till dina medarbetare för att avlasta dem och tanka erfarenhet från samtliga i teamet.


Vem är du?
För att lyckas i rollen som maskinkonstruktör ser vi till dig som har en fullständig högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik, innovationsteknik/design eller dylikt. Vi ser att du tycker om konstruktion och att du vill arbeta i en yrkesroll med tyngd på ritandet.
Som person ser vi att du tycker om att samarbeta med såväl kollegor i det närmsta teamet som med kollegor på andra avdelningar. Du driver både din egen utveckling och tar ansvar för ditt arbete.


Vad erbjuder vi?
Du erbjuds en tjänst på ett företag som har många års erfarenhet inom försvarsindustrin, ett företag som är mindre känsligt mot konjukturssvängningar och som har en fin tillväxtresa bakåt och som fortsatt vill investera i att växa framåt. Du kommer att bli en del av ett kompetent team där du kan tanka erfarenhet och få bidra med nya tankar och lösningar.
På företaget har dem en fin personalpolitik där man också investerar i att utbilda och utveckla dig som arbetstagare. Företaget har idag etableringar runt om i världen och i Karlskoga är dem idag cirka 400st anställda inom olika discipliner med allt från maskin, montage, utveckling och elektronikavdelningar.


Vilka är Framtiden AB?
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Hur ser rekryteringsprocessen ut?
Vi kommer inleda med att annonsera ut tjänsten för att sedan göra ett första urval genom telefonintervjuer.
Därefter kommer vi att kalla till intervjuer för en ytterligare urvalsprocess.
De som går vidare efter intervju kommer få möjlighet att träffa kunden, på plats i Karlskoga för att fördjupa sig ytterligare om tjänsten, företaget och teamet
Som ett av de sista stegen i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda en person tjänsten enligt marknadsmässiga villkor.
Det sista steget i denna process är att genomföra en såkallad säkerhetsintervju, där vi på Framtiden säkerställer att du som arbetstagare har möjlighet att vara anställd inom försvarsindustrin.

Övrig information
Startdatum: Omgående eller enligt överenskomelse
Arbetstider: Konstorstider, 08-17:00
Ort: Karlskoga
Urvalsprocessen kommer ske löpande och är du intresserad av tjänsten skulle jag rekommendera att du söker tjänsten idag! Visa mindre

Mjukvaruutvecklare till Karlskoga

Är du en analytisk och teknikintresserad person? Trivs du med att jobba i grupp och tycker om mjukvaruutveckling? Då kan detta vara jobbet för dig! Om företaget Vår kund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Dom är ca 430st anställda som alla är placerade i Karlskoga. Den här avdelningen består av 25 personer och jobbar med mjukvarutestning. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle Dina Arbetsuppgifter... Visa mer
Är du en analytisk och teknikintresserad person? Trivs du med att jobba i grupp och tycker om mjukvaruutveckling? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om företaget
Vår kund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Dom är ca 430st anställda som alla är placerade i Karlskoga. Den här avdelningen består av 25 personer och jobbar med mjukvarutestning.
Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle


Dina Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med mjukvarutestning och göra analytiska bedömningar och slutsatser. Du kommer jobba i ett team och ha en mentor som stöd för att komma in i ditt arbete.
Du kommer främst jobba i ett projekt med deras egna produkt Archer. Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara:

- Programmering i Java, C, C++
- Bygga gränssnitt
- Programmera på middle-level

Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfället


Din Profil
Vi söker dig som trivs i en roll med varierande uppgifter och som är analytisk. Du är driven, initiativtagande och har en positiv, problemlösande attityd samt en förmåga att få saker gjort.
Du är en lagspelare och är noggrann i ditt arbete och lämnar inget åt slumpen.

Skallkrav:
· Minst högskoleutbildning med inriktning mot till exempel systemvetenskap eller dataingenjör
· Svenskt medborgarskap
· Svenska och engelska tal och skrift
· Körkort

Meriterande:
Kunskaper i testcomplete
Kunskaper i MatLab
Erfarenhet av mjukvaruutveckling sedan tidigare.


Vilka är Framtiden AB?
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Dagtid, kontorstider
Omfattning: 100%
Urval sker löpande, Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Elingenjör till Karlskoga

Ansök    Dec 21    Framtiden i Sverige AB    Elingenjör
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker! Dina arbetsuppgifter Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En s... Visa mer
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker!
Dina arbetsuppgifter
Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En stor del av arbetet kommer också innebära arbete med löpande uppdateringar och felsökning av befintliga anläggningar. Du kommer arbeta med bl.a. dimensionering och beräkningar i CAD. Under introduktionsperioden kommer du avlasta en mer senior kollega för att lära sig de olika systemen och för att på sikt kunna driva dina egna projekt.
Om företaget
Vår samarbetskund är ett väletablerat, rikstäckande konsultföretag inom tekniksektorns alla delar. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju
Din profil
Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning mot el och automation. Du som söker bör vara en person med ett stort tekniskt intresse. För att passa in i rollen som elingenjör skall du vara flexibel, och inte främmande för att ta ansvar och på så sätt driva projekten framåt.

Skallkrav:

-B-Körkort
-Svenska i tal och skrift
-Högskoleutbildning inom el/elektroteknik/automationMeriterande:

-Genuint intresse för teknik
-Vana av att arbeta i CAD program
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00
Arbetsort: Karlskoga

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar våra ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Junior el system ingenjör

Har du ett genuint intresse för el, elkonstruktion och elsystem? Vill du arbeta på ett bolag där personlig utveckling står i fokus? Då kanske detta är tjänsten för dig! DINA ARBETSUPPGIFTER Som el konstruktör hos vår samarbetskund kommer du att få en mjuk introduktion till arbetet där du under din inledande tid blir tilldelad en mentor för att växa in i rollen. Du kommer avlasta dina kollegor med enklare arbetsuppgifter, exempelvis ändringshantering av ... Visa mer
Har du ett genuint intresse för el, elkonstruktion och elsystem? Vill du arbeta på ett bolag där personlig utveckling står i fokus? Då kanske detta är tjänsten för dig!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som el konstruktör hos vår samarbetskund kommer du att få en mjuk introduktion till arbetet där du under din inledande tid blir tilldelad en mentor för att växa in i rollen.
Du kommer avlasta dina kollegor med enklare arbetsuppgifter, exempelvis ändringshantering av befintligt ritningsunderlag, uppdatera och utreda gamla ritningar för att säkerställa vilka el komponenter som använts och varför man valt just de komponenterna.
Med tiden kommer du att växa in i arbetet och då också få mer ansvar och projektera från grunden och vara med och påverka val av komponenter, kontaktdon etc.

Vår samarbetskund erbjuder förutom en trygg arbetsplats där konjunktursvängningar inte är direkt avgörande, en arbetsplats där personlig utveckling står i fokus, men erbjuder både roller internt som chef mot olika avdelningar men vill man inte gå den vägen erbjuds man också på sikt
specialist och expertroller inom vissa teknikområden.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar lösningar inom försvarsindustrin. Man är cirka 430 anställda i dagsläge på sin etablering i Karlskoga och man har ett omfattande samarbete med ett antal underleverantörer i närområdet.
Personlig utveckling och framtidsmål är något man verkligen strävar efter på bolaget och man ges möjligheten att växa internt på bolaget både mot specialist roller eller chefsroller beroende på vilka ambitioner man har framåt i yrkeslivet.


DIN PROFIL
För att trivas i denna rollen ser vi att du som söker tjänsten har ett genuint intresse inom el/elektronik. Du har en relevant utbildning inom området och du har ambitioner att växa i och med företaget.
En stor del av arbetet består av att arbeta med hög kvalité och kundnöjdhet. Man arbetar på uppdrag mot företag som är verksamma inom försvarsindustrin och det är viktigt att du är redo att arbeta inom den sektorn.

Kompetenskrav:
- Eftergymnasial utbildning inom el/elektronik, som lägst på yrkeshögskolenivå
- Erfarenhet som lägst från utbildning med att sitta och rita/projektera inom el/elektronik
- Behärska det svenska och engelska språket i tal & skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av elkonstruktion
- Erfarenhet av hårdvara/mjukvara inom inbyggda system
- Erfarenhet från försvarsindustrin


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Arbetstider: 07.00 - 16.00
Omfattning: Heltid Visa mindre

Mekanikkonstruktör sökes till spännande företag i Karlskoga!

Är du utbildad maskiningenjör och söker efter nya utmaningar? Vill du vara med och driva spännande projekt tillsammans med drivna kollegor i ett lite mindre team i Karlskoga? Vi söker dig som är driven, lyhörd och har goda kunskaper inom konstruktion. Nu finns chansen att arbeta på ett spännande företag som har stora kunder inom läkemedels- och sprängindustrin, där du får arbeta med konstruktioner i mycket hög kvalité. Välkommen med din ansökan! Arbetsup... Visa mer
Är du utbildad maskiningenjör och söker efter nya utmaningar? Vill du vara med och driva spännande projekt tillsammans med drivna kollegor i ett lite mindre team i Karlskoga? Vi söker dig som är driven, lyhörd och har goda kunskaper inom konstruktion. Nu finns chansen att arbeta på ett spännande företag som har stora kunder inom läkemedels- och sprängindustrin, där du får arbeta med konstruktioner i mycket hög kvalité. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Som konstruktör kommer du främst att arbeta i Inventor. Du kommer att arbeta med konstruktion av produkter som ska monteras ihop i rostfritt stål, till exempel tankar och tryckkärl. Företaget arbetar mycket mot läkemedelsindustrin och sprängindustrin vilket innebär konstruktioner i mycket hög kvalité. Du kommer att arbeta ute hos kunder över hela Sverige men främst kommer du att befinna dig på plats i Karlskoga.

Vidare kommer rollen att innebära orderplacering, dokumentation, inköp av material samt felanalyser ute hos kunder.


Om företaget:
Företaget grundades 1988 och är ett familjeägt verkstadsföretag. Från att de inledningsvis designade och sålde processutrustning är de idag en heltäckande och bred aktör som erbjuder hela konceptet, från design till montering. Med gedigen erfarenhet inom mekanisk verkstad är de ett industriföretag med resurser. Idag är deras viktigaste kunder stora kemikoncerner och kraftverk som de förser med termisk sprutning eller processutrustning. Företaget lägger stor vikt vid mötet med sina kunder för att förstå behoven och vilka lösningar som de kan hjälpa till med eftersom det gäller komplex utrustning.


Din profil:
Vi söker dig som är självständig, driven och har goda kunskaper inom konstruktion. Vi tror även att du som söker är flexibel och trivs att jobba med varierande arbetsuppgifter då varje dag kan se olika ut. Vidare ser vi att du är en lyhörd person som inte är rädd för att ta kontakt med kunder och kollegor.


Krav:
•Utbildad maskiningenjör

•Svenska och engelska i tal och skrift

•Tidigare erfarenhet av branschen via exempelvis praktik

•Kunna hantera felanalyser ritat i 3D

•B-körkort och tillgång till bil

Meriterande:
•Erfarenhet av Inventor

•Arbetat med orderplanering

Om oss:
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.


Villkor:

Startdatum: Augusti

Placering: Karlskoga

Lön: Enligt överenskommelse

Befattning: Heltid Visa mindre

Elingenjör till Karlskoga

Ansök    Nov 29    Framtiden i Sverige AB    Elingenjör
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker! Dina arbetsuppgifter Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En s... Visa mer
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker!
Dina arbetsuppgifter
Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En stor del av arbetet kommer också innebära arbete med löpande uppdateringar och felsökning av befintliga anläggningar. Du kommer arbeta med bl.a. dimensionering och beräkningar i CAD. Under introduktionsperioden kommer du avlasta en mer senior kollega för att lära sig de olika systemen och för att på sikt kunna driva dina egna projekt.
Om företaget
Vår samarbetskund är ett väletablerat, rikstäckande konsultföretag inom tekniksektorns alla delar. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju
Din profil
Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning mot el och automation. Du som söker bör vara en person med ett stort tekniskt intresse. För att passa in i rollen som elingenjör skall du vara flexibel, och inte främmande för att ta ansvar och på så sätt driva projekten framåt.

Skallkrav:

-B-Körkort
-Svenska i tal och skrift
-Högskoleutbildning inom el/elektroteknik/automationMeriterande:

-Genuint intresse för teknik
-Vana av att arbeta i CAD program
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00
Arbetsort: Karlskoga

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar våra ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Junior el system ingenjör

Har du ett genuint intresse för el, elkonstruktion och elsystem? Vill du arbeta på ett bolag där personlig utveckling står i fokus? Då kanske detta är tjänsten för dig! DINA ARBETSUPPGIFTER Som el konstruktör hos vår samarbetskund kommer du att få en mjuk introduktion till arbetet där du under din inledande tid blir tilldelad en mentor för att växa in i rollen. Du kommer avlasta dina kollegor med enklare arbetsuppgifter, exempelvis ändringshantering av ... Visa mer
Har du ett genuint intresse för el, elkonstruktion och elsystem? Vill du arbeta på ett bolag där personlig utveckling står i fokus? Då kanske detta är tjänsten för dig!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som el konstruktör hos vår samarbetskund kommer du att få en mjuk introduktion till arbetet där du under din inledande tid blir tilldelad en mentor för att växa in i rollen.
Du kommer avlasta dina kollegor med enklare arbetsuppgifter, exempelvis ändringshantering av befintligt ritningsunderlag, uppdatera och utreda gamla ritningar för att säkerställa vilka el komponenter som använts och varför man valt just de komponenterna.
Med tiden kommer du att växa in i arbetet och då också få mer ansvar och projektera från grunden och vara med och påverka val av komponenter, kontaktdon etc.

Vår samarbetskund erbjuder förutom en trygg arbetsplats där konjunktursvängningar inte är direkt avgörande, en arbetsplats där personlig utveckling står i fokus, men erbjuder både roller internt som chef mot olika avdelningar men vill man inte gå den vägen erbjuds man också på sikt
specialist och expertroller inom vissa teknikområden.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar lösningar inom försvarsindustrin. Man är cirka 430 anställda i dagsläge på sin etablering i Karlskoga och man har ett omfattande samarbete med ett antal underleverantörer i närområdet.
Personlig utveckling och framtidsmål är något man verkligen strävar efter på bolaget och man ges möjligheten att växa internt på bolaget både mot specialist roller eller chefsroller beroende på vilka ambitioner man har framåt i yrkeslivet.


DIN PROFIL
För att trivas i denna rollen ser vi att du som söker tjänsten har ett genuint intresse inom el/elektronik. Du har en relevant utbildning inom området och du har ambitioner att växa i och med företaget.
En stor del av arbetet består av att arbeta med hög kvalité och kundnöjdhet. Man arbetar på uppdrag mot företag som är verksamma inom försvarsindustrin och det är viktigt att du är redo att arbeta inom den sektorn.

Kompetenskrav:
- Eftergymnasial utbildning inom el/elektronik, som lägst på yrkeshögskolenivå
- Erfarenhet som lägst från utbildning med att sitta och rita/projektera inom el/elektronik
- Behärska det svenska och engelska språket i tal & skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av elkonstruktion
- Erfarenhet av hårdvara/mjukvara inom inbyggda system
- Erfarenhet från försvarsindustrin


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Arbetstider: 07.00 - 16.00
Omfattning: Heltid Visa mindre

Elingenjör till Karlskoga

Ansök    Nov 1    Framtiden i Sverige AB    Elingenjör
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker! Dina arbetsuppgifter Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En s... Visa mer
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker!
Dina arbetsuppgifter
Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En stor del av arbetet kommer också innebära arbete med löpande uppdateringar och felsökning av befintliga anläggningar. Du kommer arbeta med bl.a. dimensionering och beräkningar i CAD. Under introduktionsperioden kommer du avlasta en mer senior kollega för att lära sig de olika systemen och för att på sikt kunna driva dina egna projekt.
Om företaget
Vår samarbetskund är ett väletablerat, rikstäckande konsultföretag inom tekniksektorns alla delar. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju
Din profil
Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning mot el och automation. Du som söker bör vara en person med ett stort tekniskt intresse. För att passa in i rollen som elingenjör skall du vara flexibel, och inte främmande för att ta ansvar och på så sätt driva projekten framåt.

Skallkrav:

-B-Körkort
-Svenska i tal och skrift
-Högskoleutbildning inom el/elektroteknik/automationMeriterande:

-Genuint intresse för teknik
-Vana av att arbeta i CAD program
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00
Arbetsort: Karlskoga

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar våra ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Metodingenjör sökes till Karlskoga!

Metodingenjör sökes till Karlskoga! Har du ett stort intresse för tekniken? Vill du arbeta i en bred roll med inriktning mekanik och analyser? Då är detta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som metodingenjör hos vår samarbetskund kommer du arbeta i en bred roll mot kundens utvecklingsavdelning, inom sektionen marin. På sektionen marin sitter idag ett gäng erfarna ingenjörer som arbetar med vidareutveckling och nyutveckling av underhållsmetode... Visa mer
Metodingenjör sökes till Karlskoga!

Har du ett stort intresse för tekniken? Vill du arbeta i en bred roll med inriktning mekanik och analyser? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som metodingenjör hos vår samarbetskund kommer du arbeta i en bred roll mot kundens utvecklingsavdelning, inom sektionen marin. På sektionen marin sitter idag ett gäng erfarna ingenjörer som arbetar med vidareutveckling och nyutveckling av underhållsmetoder.
Tanken är att du som junior ingenjör ska få en bra inkörsport och upplärning för att kunna bli mer varm i kläderna och på så sätt växa in i denna rollen. Vi lägger stor vikt vid dig som person snarare än erfarenheten.
Arbetet kommer variera mellan att vidareutveckla och förbättra befintliga produkter och ren nyutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Underhållsanalyser på slitagedelar, serviceintervaller, lagerhållning av reservdelar etc
• Tekniska analyser för att säkerställa underhållet
• Dokumentation av underhållsmetoder, manualer och delta vid framtagandet av tekniska publikationer
• Skapa utbildningsmaterial
• Samverkan med konstruktionsavdelningen för att säkerställa underhållsmässighet vid byte av komponenter och nya konstruktionslösningar.

Om företaget
Företaget som vi samarbetar med är verksamma inom försvarsindustrin och är ett högteknologiskt företag som utvecklas och integrerar vapensystem. Företaget som helhet har i dagsläget drygt 400 anställda på plats i Karlskoga och har ett omfattande samarbete med olika underleverantörer i närområdet. Avdelningen Marin är det som vi söker personal inom och det är i det teamet du kommer ingå.

Din profil
Du som söker denna tjänsten ska ha ett genuint intresse för teknik och vilja vara med och bidra in med nya idéer och tankar in i verksamheten. Vi ser att du har en teknisk eftergymnasial utbildning med fördel mot maskin/mekanik. Vi ser det också som meriterande om du har någon bakgrund inom det militära antingen inom försvaret eller i arbete mot försvarsindustrin.

Skallkrav för tjänsten:

• Eftergymnasial utbildning mot mekanik/maskin av något slag.
• Behärska det svenska och engelska språket på en god nivå i tal & skrift.
• Vara öppen för att arbeta inom/mot försvarsindustrin.
• Som lägst en grundkunskap inom elektriska system, exempelvis från utbildningen

Meriterande:
• Erfarenhet av att arbeta mot eller i försvarsindustrin.

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Maskiningenjör sökes till Karlskoga!

Metodingenjör sökes till Karlskoga! Har du ett stort intresse för tekniken? Vill du arbeta i en bred roll med inriktning mekanik och analyser? Då är detta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som metodingenjör hos vår samarbetskund kommer du arbeta i en bred roll mot kundens utvecklingsavdelning, inom sektionen marin. På sektionen marin sitter idag ett gäng erfarna ingenjörer som arbetar med vidareutveckling och nyutveckling av underhållsmetoder. Tan... Visa mer
Metodingenjör sökes till Karlskoga!

Har du ett stort intresse för tekniken? Vill du arbeta i en bred roll med inriktning mekanik och analyser? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som metodingenjör hos vår samarbetskund kommer du arbeta i en bred roll mot kundens utvecklingsavdelning, inom sektionen marin. På sektionen marin sitter idag ett gäng erfarna ingenjörer som arbetar med vidareutveckling och nyutveckling av underhållsmetoder.
Tanken är att du som junior ingenjör ska få en bra inkörsport och upplärning för att kunna bli mer varm i kläderna och på så sätt växa in i denna rollen. Vi lägger stor vikt vid dig som person snarare än erfarenheten.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Underhållsanalyser på slitagedelar, serviceintervaller, lagerhållning av reservdelar etc
• Tekniska analyser för att säkerställa underhållet
• Dokumentation av underhållsmetoder, manualer och delta vid framtagandet av tekniska publikationer
• Skapa utbildningsmaterial
• Samverkan med konstruktionsavdelningen för att säkerställa underhållsmässighet vid byte av komponenter och nya konstruktionslösningar.

Om företaget

Företaget som vi samarbetar med är verksamma inom försvarsindustrin och är ett högteknologiskt företag som utvecklas och integrerar vapensystem. Företaget som helhet har i dagsläget drygt 400 anställda på plats i Karlskoga och har ett omfattande samarbete med olika underleverantörer i närområdet. Avdelningen Marin är det som vi söker personal inom och det är i det teamet du kommer ingå.

Din profil
?
Du som söker denna tjänsten ska ha ett genuint intresse för teknik och vilja vara med och bidra in med nya idéer och tankar in i verksamheten. Vi ser att du har en teknisk eftergymnasial utbildning med fördel mot maskin/mekanik. Vi ser det också som meriterande om du har någon bakgrund inom det militära antingen inom försvaret eller i arbete mot försvarsindustrin.

Skallkrav för tjänsten:

• Eftergymnasial utbildning mot mekanik/maskin av något slag.
• Behärska det svenska och engelska språket på en god nivå i tal & skrift.
• Vara öppen för att arbeta inom/mot försvarsindustrin.
• Som lägst en grundkunskap inom elektriska system, exempelvis från utbildningen

Meriterande:
• Erfarenhet av att arbeta mot eller i försvarsindustrin.

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Med hänsyn till semesterperioden kan din ansökan att kommas behandlas i Augusti, men välkommen med din ansökan så hörs vi efter sommaren. Visa mindre

Elingenjör till Karlskoga

Ansök    Sep 27    Framtiden i Sverige AB    Elingenjör
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker! Dina arbetsuppgifter Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En s... Visa mer
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till dina kunder? Då kan du vara den vi söker!
Dina arbetsuppgifter
Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En stor del av arbetet kommer också innebära arbete med löpande uppdateringar och felsökning av befintliga anläggningar. Du kommer arbeta med bl.a. dimensionering och beräkningar i CAD. Under introduktionsperioden kommer du avlasta en mer senior kollega för att lära sig de olika systemen och för att på sikt kunna driva dina egna projekt.
Om företaget
Vår samarbetskund är ett väletablerat, rikstäckande konsultföretag inom tekniksektorns alla delar. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju
Din profil
Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning mot el och automation. Du som söker bör vara en person med ett stort tekniskt intresse. För att passa in i rollen som elingenjör skall du vara flexibel, och inte främmande för att ta ansvar och på så sätt driva projekten framåt.

Skallkrav:

-B-Körkort
-Behärskar svenska i tal och skrift
-Högskoleutbildning inom el/elektroteknik/automationMeriterande:

-Engelska
-Genuint intresse för teknik
-Vana av att arbeta i CAD program
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00
Arbetsort: Karlskoga

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar våra ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Mekanikkonstruktör till spännande bolag

Vi söker nu en mekanikkonstruktör som känner sig bekväm med att arbeta i CAD, Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta med att hantera och korrigera serietypgodkända artiklar som av en eller annan anledning behöver ändras. Det kan handla om brister som upptäcks hos kund, produktion eller underleverantör exempelvis. Arbetsuppgifterna är mångsidiga då man får driva ärende från start till mål. Om företaget Vår kund förser den globala marknaden med världsledand... Visa mer
Vi söker nu en mekanikkonstruktör som känner sig bekväm med att arbeta i CAD,

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med att hantera och korrigera serietypgodkända artiklar som av en eller annan anledning behöver ändras. Det kan handla om brister som upptäcks hos kund, produktion eller underleverantör exempelvis. Arbetsuppgifterna är mångsidiga då man får driva ärende från start till mål.

Om företaget
Vår kund förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig från militärt försvar till civil säkerhet. Vår kund har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter och utvecklar, anpassar och förbättrar ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.

Kunden har idag ca 14 000 anställda varav ca 11 000 i Sverige och omsättningen uppgår till ca 24 000 Mkr.

Din profil
- Högskoleexamen inom maskinteknik eller annan utbildning där CAD förekommer.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Omfattning: 2021-04-01 till 2021-12-31 med chans till förlängning
Lön: Enl ök
Ort: Karlskoga Visa mindre

Vi söker mekanikkonstruktör till kund i Karlskoga

Har du något års erfarenhet av konstruktion och älskar att lösa tekniska problem? Då kan detta vara en något för dig! Dina arbetsuppgifter Som mekanikkonstruktör hos vår kund kommer du arbeta både i grupp och självständigt med att ta fram tekniskt underlag för mekaniska delsystem. Du kommer att arbeta med ändringshantering och modifieringar. I rollen kommer du få idéskapa, nykonstruera, optimera och dokumentera konstruktioner. Din profil Vi söker dig som... Visa mer
Har du något års erfarenhet av konstruktion och älskar att lösa tekniska problem? Då kan detta vara en något för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör hos vår kund kommer du arbeta både i grupp och självständigt med att ta fram tekniskt underlag för mekaniska delsystem. Du kommer att arbeta med ändringshantering och modifieringar. I rollen kommer du få idéskapa, nykonstruera, optimera och dokumentera konstruktioner.

Din profil
Vi söker dig som:
- Är utbildad gymnasie- eller högskoleingenjör med inritning mekanik.
- Har något års erfarenhet av mekanikkonstruktion och konstruktionsledning.
- Har mycket goda kunskaper i CAD-verktyg, meriterande om du har tidigare arbetat i Solid Edge.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska.

För att passa in i rollen ser vi att du använder din kommunikationsförmåga när du samarbetar med andra kollegor, kunder och leverantörer. Du har en pedagogisk förmåga att motivera och övertyga i olika situationer som rör verksamheten.
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Placeringsort: Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Så fort som möjligt

Detta är en visstidsanställning som kommer att löpa året ut med chans till förlängning. Visa mindre

Strategisk inköpare

Ansök    Apr 27    Framtiden i Sverige AB    Inköpare
I denna tjänst ingår du i kunds upphandlingsteam som ansvarar för de mekaniska och icke-metalliska komponenterna varav du kommer agera som inköpare inom främst den mekaniska kategorin. Du kommer ha ansvar för att hantera, förhandla och vidareutveckla kunds leverantörsavtal samtidigt som du kommer upprätta och utveckla din egen leverantörsbas. Krav: - Högskoleutbildning eller likvärdigt som ingenjör eller inom ekonomi. - Erfarenhet av strategiskt inköp sed... Visa mer
I denna tjänst ingår du i kunds upphandlingsteam som ansvarar för de mekaniska och icke-metalliska komponenterna varav du kommer agera som inköpare inom främst den mekaniska kategorin. Du kommer ha ansvar för att hantera, förhandla och vidareutveckla kunds leverantörsavtal samtidigt som du kommer upprätta och utveckla din egen leverantörsbas.
Krav:
- Högskoleutbildning eller likvärdigt som ingenjör eller inom ekonomi.
- Erfarenhet av strategiskt inköp sedan tidigare.
- God svenska och Engelska i tal och skrift.
Start: Omgående:
Lön: En ök.
Ort: Karlskrona Visa mindre

Vi söker mekanikkonstruktör med inriktning hydraulik

Har du något års erfarenhet av konstruktion och älskar att lösa tekniska problem? Då kan detta vara en något för dig! Dina arbetsuppgifter Som mekanikkonstruktör hos vår kund kommer du arbeta både i grupp och självständigt med att ta fram tekniskt underlag för mekaniska delsystem. Du kommer att arbeta med ändringshantering och modifieringar. I rollen kommer du arbeta med ärenden som fokuserar på hydraulik och följa upp reklamationsärenden från kund. Din ... Visa mer
Har du något års erfarenhet av konstruktion och älskar att lösa tekniska problem? Då kan detta vara en något för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör hos vår kund kommer du arbeta både i grupp och självständigt med att ta fram tekniskt underlag för mekaniska delsystem. Du kommer att arbeta med ändringshantering och modifieringar. I rollen kommer du arbeta med ärenden som fokuserar på hydraulik och följa upp reklamationsärenden från kund.

Din profil
Vi söker dig som:
- Är utbildad gymnasie- eller högskoleingenjör inom mekanik med inriktning hydraulikkonstruktion.
- Har något års erfarenhet av mekanikkonstruktion och konstruktionsledning.
- Har mycket goda kunskaper i CAD-verktyg, meriterande om du har tidigare arbetat i Solid Edge.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska.

För att passa in i rollen ser vi att du använder din kommunikationsförmåga när du samarbetar med andra kollegor, kunder och leverantörer. Du har en pedagogisk förmåga att motivera och övertyga i olika situationer som rör verksamheten.Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Placeringsort: Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Så snart som möjligt

Detta är en visstidsanställning som kommer löpa till årets slut med chans till förlängning. Visa mindre

Vi söker dig som är elingenjör

Ansök    Okt 7    Framtiden i Sverige AB    Elingenjör
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till kund? Då är du den vi söker! Dina arbetsuppgifter Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En stor del av a... Visa mer
Är du en tekniskt lagd person som vill fortsätta utvecklas på ett stabilt företag? Gillar du att ta egna initiativ och att skapa effektiva lösningar till kund? Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som elingenjör hos vår kund kommer du att som konsult arbeta med bl.a. service, idrifttagning och konstruktion inom el och automation. Du kommer tillhöra ett team av ingenjörer som tillsammans arbetar med projektering av nya anläggningar. En stor del av arbetet kommer också innebära arbete med löpande uppdateringar och felsökning av befintliga anläggningar. Du kommer arbeta med bl.a. dimensionering och beräkningar i CAD. Under introduktionsperioden kommer du avlasta en mer senior kollega för att lära sig de olika systemen och för att på sikt kunna driva dina egna projekt.

Om företaget
Vår samarbetskund är ett väletablerat, rikstäckande konsultföretag inom tekniksektorns alla delar. Mer information om företaget ges vid eventuell intervju

Din profil
Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning mot el och automation. Du som söker bör vara en person med ett stort tekniskt intresse. För att passa in i rollen som elingenjör skall du vara flexibel, och inte främmande för att ta ansvar och på så sätt driva projekten framåt.

Skallkrav:

B-Körkort
Behärskar svenska i tal och skrift
Högskoleutbildning inom antingen el/elektroteknik/automationMeriterande:

Engelska
Genuint intresse för teknik
Vana av att arbeta i CAD program


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00
Arbetsort: Karlskoga

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Systemsäkerhetsingenjör sökes till väldigt spännande projekt!

Ansök    Okt 4    Framtiden i Sverige AB    Systemansvarig
Är du en nykläckt student som vill ta steget ut i arbetslivet? Vill du dessutom arbeta på ett av Sveriges största konsultbolag? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Genom den här möjligheten kommer du bli en del av ett glatt och sammansvetsat gäng där god stämning, gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer ni både gemensamt och individuell... Visa mer
Är du en nykläckt student som vill ta steget ut i arbetslivet? Vill du dessutom arbeta på ett av Sveriges största konsultbolag? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Genom den här möjligheten kommer du bli en del av ett glatt och sammansvetsat gäng där god stämning, gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer ni både gemensamt och individuellt ta er genom utmanande arbetsuppgifter. I den här tjänsten kommer du varva uppdrag ute hos kunder och på deras utvecklingsavdelningar med kurser inom bland annat teknik och affärsmannaskap. Utöver detta kommer du nätverka med nya kollegor från olika områden och få mycket erfarenhetsutbyte. Tillsammans med dina erfarna kollegor kommer du få möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar. Det här uppdraget kommer även ge dig värdefulla kunskaper och erfarenheter som också öppnar nya dörrar till en karriär i kundens egen organisation.

Om företaget
Vårt kundföretag är ett teknikkonsultbolag med sin bas i Norden med arbetar även mycket internationellt tillsammans med deras kunder.

Företaget har ca 1 900 kvalificerade konsulter uthyrda på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark- De erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Kunderna till vårt kundföretag ställer alltid höga krav på att företaget stöttar dem genom hela processen, i allt från studier, upphandling, modellering, simulering och utveckling till test, verifiering och utbildning. Till saker hör att företaget faktiskt är ett av få konsultföretag som har denna breda och djupa expertkompetens. Något som leder till att enskilda uppdrag ofta utvecklas till att företaget blir en långsiktig partner.


Din profil
Skallkrav för tjänsten:
*Godkänd högskoleutbildning i systemvetenskap
*God språkförmåga i både svenska och engelska i tal och skrift
*Möjlighet till resor

Meriterande:

*Erfarenhet av konsultuppdrag
*Arbetslivserfarenhet

Till den här tjänsten söker vi dig som även är nyfiken, drivs av utmaningar och är motiverad att arbeta i team med andra. Vi ser även till dig som har stark initiativförmåga och tycker om att skapa nya relationer.


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Projektkoordinator sökes till talangprogram!

Är du en nykläckt student som vill ta steget ut i arbetslivet? Vill du dessutom arbeta på ett av Sveriges största konsultbolag? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Genom detta talangprogram kommer du bli en del av ett glatt och sammansvetsat gäng där god stämning, gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer ni både gemensamt och individuell... Visa mer
Är du en nykläckt student som vill ta steget ut i arbetslivet? Vill du dessutom arbeta på ett av Sveriges största konsultbolag? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Genom detta talangprogram kommer du bli en del av ett glatt och sammansvetsat gäng där god stämning, gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer ni både gemensamt och individuellt ta er genom utmanande arbetsuppgifter. Detta talangprogram kommer varva uppdrag ute hos kunder och på deras utvecklingsavdelningar med kurser inom teknik, affärsmannaskap och erfarenhetsutbyte. Tillsammans med dina erfarna kollegor kommer du få möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar. Det här talangprogrammet kommer även ge dig värdefulla kunskaper och erfarenheter som också öppnar nya dörrar till en karriär i kundens egen organisation efter avslutat program.

Om företaget
Vårt kundföretag är ett teknikkonsultbolag med sin bas i Norden med arbetar även mycket internationellt tillsammans med deras kunder.

Företaget har ca 1 900 kvalificerade konsulter uthyrda på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark- De erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Kunderna till vårt kundföretag ställer alltid höga krav på att företaget stöttar dem genom hela processen, i allt från studier, upphandling, modellering, simulering och utveckling till test, verifiering och utbildning. Till saker hör att företaget faktiskt är ett av få konsultföretag som har denna breda och djupa expertkompetens. Något som leder till att enskilda uppdrag ofta utvecklas till att företaget blir en långsiktig partner.Din profil
Skallkrav för tjänsten:
* Teknisk civil-eller högskoleingenjörsutbildning
* Gediget teknikintresse
* God språkförmåga i tal och skrift i både svenska och engelska

Meriterande:
* Tidigare erfarenhet av konsultarbete
* Arbetslivserfarenhet


Till den här tjänsten söker vi dig som även är nyfiken, drivs av utmaningar och är motiverad att arbeta i team med andra. Vi ser även till dig som har stark initiativförmåga och tycker om att skapa nya relationer.


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Arbetstider: 8.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre