Lediga jobb som Backend-utvecklare i Karlskoga

Se lediga jobb som Backend-utvecklare i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Junior mjukvaruutvecklare till BAE Systems!

Är du i början av din karriär och vill arbeta inom en världsledande högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem? Vi söker dig med ett stort teknikintresse som vill utvecklas inom mjukvaruutveckling och inbyggda system. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kontinuerligt får utveckla dina kunskaper samtidigt som du blir en viktig del av mindre team med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. Om rollen: I rollen som mjukvaruut... Visa mer
Är du i början av din karriär och vill arbeta inom en världsledande högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem? Vi söker dig med ett stort teknikintresse som vill utvecklas inom mjukvaruutveckling och inbyggda system. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kontinuerligt får utveckla dina kunskaper samtidigt som du blir en viktig del av mindre team med fokus på vapensystem och teknologiutveckling.

Om rollen:
I rollen som mjukvaruutvecklare får du möjligheten att arbeta med utveckling av vapensystem och utföra mjukvarutestning. Du kommer att tillhöra ett framgångsrikt team där du aktivt deltar i spännande projekt som involverar Archer och Stridsfordon.

Det är en bred roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara programmering, kravhantering och felsökning. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen, från att ta fram underlag för testning till att genomföra kodtester för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet. Dina primära programmeringsspråk kommer att vara C, C++ och Java.

Utöver dina tekniska uppgifter kommer du även att ha kontakter både internt och externt. Det innebär att du blir en viktig länk mellan olika team och samarbetspartners för att se till att systemen fungerar optimalt. Du kommer att spela en betydande roll i att säkerställa att vapensystemen uppfyller strikta standarder och krav, där du bidrar med analytiska bedömningar och slutsatser.

Din profil:
Vi söker dig med goda programmeringskunskaper som har en högskoleingenjörsutbildning eller civilingenjörsutbildning inom relevant område.

För att lyckas i rollen som mjukvaruutvecklare behöver du vara en nyfiken och driven person som tycker om problemlösning.

Vidare ser vi att du är kommunikativ och har en stark vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer är också viktiga egenskaper då vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar.

Krav:
• Högskoleingenjör alt. civilingenjör inom datateknik
• Programmeringskunskaper i C, C++ eller Java
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Kunskaper i MatLab
• Erfarenhet av mjukvaruutveckling sedan tidigare
• Körkort B

Om arbetsplatsen:
BAE Systems är en högteknologisk organisation med fokus på vapensystem och teknologiutveckling. De är en nationell resurs med unik spetskompetens inom pjässystem, inklusive avancerad ammunition. De har samarbeten med underleverantörer både i närområdet och i övriga Europa.

Tjänsten är placerad i Karlskoga med möjlighet att arbeta från kontoret i Karlstad samt delvis remote. Sektionen består av ett 30-tal kollegor med stor erfarenhet och kunskap liksom kollegor i början av karriären, vilket erbjuder en kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på BAE Systems erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har en vilja att växa både på ett personligt och på ett kompetensmässigt plan.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Elkraftsingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Efter inledande period finns mycket goda möjligheter att gå över i en anställning direkt hos BAE Systems.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider med Flex
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande. Visa mindre