Lediga jobb som Administrativ assistent i Karlskoga

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

2 st Projektadministratörer | Manpower | Karlskoga

Är du en erfaren projektadministratör med ett öga för detaljer och en passion för att stötta projekt? Vi på Manpower AB söker en driven projektadministratör till ett spännande konsultuppdrag inom försvarsindustrin i Karlskoga. Vill du utveckla din karriär som projektadministratör hos oss? Varmt välkommen in med din ansökan! Ort: Karlskoga Start: augusti Uppdragslängd: 6 månader, med möjlighet till förlängning eller anställning hos kund Om jobbet som pr... Visa mer
Är du en erfaren projektadministratör med ett öga för detaljer och en passion för att stötta projekt? Vi på Manpower AB söker en driven projektadministratör till ett spännande konsultuppdrag inom försvarsindustrin i Karlskoga. Vill du utveckla din karriär som projektadministratör hos oss? Varmt välkommen in med din ansökan!

Ort: Karlskoga
Start: augusti
Uppdragslängd: 6 månader, med möjlighet till förlängning eller anställning hos kund

Om jobbet som projektadministratör

Som projektadministratör kommer du att ge administrativt stöd till flera projektledare inom försvarsindustrin. Du ansvarar för att hantera administration, göra avstämningar i olika system samt hantera rapporter och dokumentation. Du rapporterar direkt till enhetschefen och projektledare.

Dina arbetsuppgifter kan inkludera:

* Stötta teamet med att utarbeta planer och direktiv samt följa upp
* Sammanställa offertunderlag avseende kostnad och leveranstider
* Utfärda interna ordersedlar
* Ordna med transporter och förbereda transportdokumentation
* Sammanställa nuläge och status i beställningsgenomföranden
* Förbereda underlag för beslutsmöten enligt företagets interna verksamhetssystem

???????

Den vi söker

Vi på Manpower AB söker dig som har en gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativt arbete och dokumentation. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Samt har goda kunskaper i Office-paketet och god systemvana.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort driv och ett starkt engagemang för ditt arbete. Du ska vara lösningsorienterad och förmedla information tydligt och strukturerat. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som person är du anpassningsbar och trivs i olika miljöer och kulturer. Du motiveras av att jobba mot högt uppsatta mål och är strukturerad i din yrkesroll.

Om vår kund

Kunden är verksam inom försvarsindustrin i Karlskoga. Du kommer att ingå i företagets projektavdelning och jobba med administration till projektledarna. Du kommer att arbeta i Officepaketet samt även få lära dig projektplaneringsverktyget Antura Projects.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Sjödahl på telefonnummer 054-22 18 84 eller e-post [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Programadministratör

Om tjänstenVi söker nu en engagerad och strukturerad programadministratör till vår samarbetspartner som är ett produktbolag inom försvarsindustrin. Bolaget har som uppdrag att skydda människor och bidrar därmed till samhällets trygghet.I rollen som programadministratör innehar du en viktig roll för genomförandet och leveranser av program (stora projekt) gentemot kund. Du stöttar programledares vardagen med: bokning av möten, resor och lokaler för internt ... Visa mer
Om tjänstenVi söker nu en engagerad och strukturerad programadministratör till vår samarbetspartner som är ett produktbolag inom försvarsindustrin. Bolaget har som uppdrag att skydda människor och bidrar därmed till samhällets trygghet.I rollen som programadministratör innehar du en viktig roll för genomförandet och leveranser av program (stora projekt) gentemot kund. Du stöttar programledares vardagen med:
bokning av möten, resor och lokaler för internt och externt bruk
uppdatering av överenskomna ändringar i kontrakt
sammanställning av faktureringsunderlag
daglig mailkorrespondens med intressenter kopplat till programmen
diarieföring

Din kompetensFör att du ska trivas i rollen som programadministratör har du ett starkt eget driv och gillar att arbeta självständigt. Du är en god kommunikatör med social förmåga samtidigt som du trivs med administrativt arbete.
Vi söker dig som har:
• Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av administrativt arbete i minst två år• Har en avslutad och godkänd gymnasieexamen• Har god IT-vana • Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar som har krav på säkerhetsklassificering kan i förekommande fall medföra krav på medborgarskap.
ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning: Heltid, tillsvidareStart: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstidPlaceringsort: Karlskoga, med möjlighet att arbeta delvis från hemkontor.
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!
Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen. Visa mindre

Ledigt jobb | Administratör | Karlskoga

Om tjänsten Detta är ett konsultuppdrag på obestämd tid. Du blir anställd av Manpower men arbetar hos vår uppdragsgivare inom försvarsindustrin. Tjänsten ska tillsättas i augusti, så rekryteringsprocessen har startat. OBS den korta svarstiden. Är du strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig? Drivs du av att vara en nyckelmedlem i teamet och hantera diversifierade administrativa arbetsuppgifter? Om du dessutom gillar att ta stort eget ansvar, är... Visa mer
Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag på obestämd tid. Du blir anställd av Manpower men arbetar hos vår uppdragsgivare inom försvarsindustrin. Tjänsten ska tillsättas i augusti, så rekryteringsprocessen har startat. OBS den korta svarstiden.


Är du strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig? Drivs du av att vara en nyckelmedlem i teamet och hantera diversifierade administrativa arbetsuppgifter? Om du dessutom gillar att ta stort eget ansvar, är rollen som administratör hos Manpower perfekt för dig!

Arbetsuppgifter

* Assistera och sammanställa dokument och underlag
* Sammanställa statistik
* Arbeta med registreringar i olika affärssystem
* Vara en central funktion inom den administrativa funktionen

Kravprofil

* Minst gymnasial utbildning; akademisk examen är meriterande
* 1-3 års erfarenhet av administration och kommunikation
* Anpassningsbar till olika miljöer och kulturer
* Strukturerad och lösningsorienterad
* Driven och ansvarstagande
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelskaErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om vår kund

Kunden är ett expansivt, innovativt och världsledande företag inom försvarsindustrin. De fungerar som ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdraget att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidra till trygghet för människor och samhällen. I samband med tillsättning av denna tjänst, kommer bakgrundskontroller genomföras.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Sjödahl på telefonnummer 054-22 18 84 eller e-post [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Projektsupport till BAE Systems Bofors

Är du initiativrik, noggrann och ständigt strävar efter att hålla en hög nivå av service i ditt arbete? Vill du få möjligheten att arbeta i en verksamhet med många stimulerande arbetsuppgifter och där utvecklingsmöjligheterna är goda? Då kan du vara den vi söker, välkommen med din ansökan! Om företaget BAE Systems är ett världsledande, internationellt och högteknologiskt företag som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har idag fler än 90 000... Visa mer
Är du initiativrik, noggrann och ständigt strävar efter att hålla en hög nivå av service i ditt arbete? Vill du få möjligheten att arbeta i en verksamhet med många stimulerande arbetsuppgifter och där utvecklingsmöjligheterna är goda? Då kan du vara den vi söker, välkommen med din ansökan!

Om företaget
BAE Systems är ett världsledande, internationellt och högteknologiskt företag som utvecklar framtidens försvarssystem.

Koncernen har idag fler än 90 000 anställda och inom BAE Systems Bofors i Karlskoga och Karlstad arbetar cirka 500 medarbetare.

BAE Systems Bofors AB tillverkar artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition, fjärrstyrda vapensystem samt tillhandahåller teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget har genom åren etablerat ett starkt samarbete med underleverantörer i området, men är även en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

Om tjänsten
I takt med att efterfrågan av BAE Systems Bofors produkter ökar, växer även behovet av fler duktiga medarbetare. Idag arbetar tre personer som Projektsupport och nu ska vi utöka med ytterligare en kollega i teamet.

Företagets verksamhet bedrivs nästan uteslutande i projektform och i rollen som Projektsupport Eftermarknad kommer du ha en nyckelroll i våra eftermarknadsprojekt genom att stötta projektledare och det löpande arbetet i projekten. Dina kontaktytor är främst interna men viss kundkontakt förekommer och resor kan förekomma i undantagsfall.

Arbetsuppgifter
Tjänsten erbjuder dig en spännande möjlighet att få arbeta brett under hela eftermarknads process och olika steg.
Arbetsuppgifterna kan variera mellan olika projekt, men består i stort av följande:

Stöd till projektledare i olika faser av projekten. Offert- och order-administration. Dokumenthantering. Teknisk administration. Projektuppföljning, rapportering IT-stöd.

Kvalifikationer
Du har:

- Gymnasieexamen.
- Goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel.
- God administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande är:

- Eftergymnasial examen.
- Tidigare erfarenhet från att arbeta i projekt.
- Tidigare erfarenhet av offert och order-administration.
- Erfarenhet av att arbeta i affärssystem.
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i industri eller andra tekniska företag.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och samtidigt kräver rollen att du är flexibel för att du med enkelhet ska kunna anpassa dig till förändrade omständigheter. Rollen innebär många olika arbetsuppgifter som sker parallellt och du har en god förmåga att prioritera mellan dem.

Du är en lagspelare men tar även egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är positiv, prestigelös och är beredd att hjälpa till där det för stunden erfordras. Eftersom kontaktytorna i den här rollen är breda har du en god kommunikativ förmåga både på svenska och engelska.  

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper!

BAE Systems Bofors erbjuder
BAE Systems Bofors är en del av en stor koncern vilket kan skapa möjligheter till internationella erfarenheter under din anställning. Som anställd erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har ambitioner att växa både på ett personligt och på ett kompetensmässigt plan. För att du ska komma in i rollen tilldelas du från första dagen en mentor som du får stöttning av samt kan bolla utmaningar och idéer med.

Vi vill att du ska trivas både på och utanför jobbet, därför satsar vi på områden som bidrar till att du kan hitta en god balans i livet, exempelvis genom generösa flextider. Du kommer att ha möjligheten att vara med på våra trevliga aktiviteter som företaget ordnar genom våra duktiga och engagerade hälsoinspiratörer, du kan även göra ett besök i vårt nybyggda gym. Vår familjära känsla som vi har hos oss bidrar till en hög trivsel som också skapar mervärde för dig och din familj. 

Ansökan och information
I denna rekrytering har BAE Systems Bofors AB valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Sista ansökningsdag är 7e maj 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag då urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult,

Lisa Beckman

[email protected] 0723838853

Tjänsten innebär arbete som kan omfattas av försvarssekretess varför vi ställer krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning godkänd av myndighet. BAE Systems Bofors eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande.

Fackliga kontaktpersoner
Marcus Eliasson, Akademikerföreningen 0586-733 655

Joakim Berg, Unionen, 0586-733404

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Administratör till anstalten Karlskoga

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Karlskogas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/k... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Karlskogas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/karlskoga/#verksamhet

ARBETSUPPGIFTER
För arbetsuppgifter i form av klient- och verksamhetsadministration söker vi kansliadministratörer med ansvar för registrering och hantering av klientärenden, hantering av diarium, posthantering, m.m. I arbetet ingår det arbetsuppgifter inom ekonomi, såsom löpande bokföring, månadsavstämningar och årsbokslut. Du ansvarar för klienternas lön, bidrag och egna medel samt handkassa, intern redovisning, uppföljning, fakturahantering etc.

I ditt uppdrag ingår det även att medverka till att upprätthålla rättssäkerheten. Det gör du genom att samverka med såväl kontakter inom myndigheten såsom andra verksamhetsställen, vakthavande befäl, klienthandläggare som med externa samverkanspartners. Du ska dessutom ha ett nära samarbete och en tät kommunikation med övriga personalgrupper.

Vi erbjuder dig en intressant arbetsplats, trevliga kollegor samt möjligheten att vara en del av ett viktigt samhällsuppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lätt att samarbeta med andra samt är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du strukturerar upp ditt arbete, tar ansvar för dina uppgifter samt är noggrann och har hög kvalitetsstandard. För att trivas i den här tjänsten ser vi även att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasiekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana

Vi ser det som meriterande om du har:
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Erfarenhet av administrativt arbete från kriminalvård eller annan offentlig förvaltning
• Utbildning inom administration och ekonomi
• Erfarenhet av KVR eller motsvarande systemstöd
• Erfarenhet av arkivhantering och diarium

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. För att arbeta hos oss behöver du genomgå en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande en säkerhetsprövningsintervju med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Vid säkerhetsprövningen utreds du som person, din bakgrund och dina relationer ur ett säkerhetsperspektiv. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund. I samband med din anställningsintervju får du mer information om säkerhetsprövning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Urval samt intervjuer sker löpande. Visa mindre

Karlskoga Energi & Miljö söker administratör

AxÖ Consulting är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och Malmö. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, strategisk kompetensförsörjning och mycket mer. Till Karlskoga Energi & Miljö söker vi nu en administratör för ett uppdrag om 50%. Vi letar efter dig som besitter en stark organisatorisk förmåga och noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ. Up... Visa mer
AxÖ Consulting är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och Malmö.

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, strategisk kompetensförsörjning och mycket mer.

Till Karlskoga Energi & Miljö söker vi nu en administratör för ett uppdrag om 50%. Vi letar efter dig som besitter en stark organisatorisk förmåga och noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.

Uppdraget startar i mitten av augusti och kommer att pågå i sex månader, med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Hantera och organisera dagliga kontorsrutiner och administrativa uppgifter för Karlskoga Energi & Miljös räkning.
- Arbeta med diarieföring.
- Hantera inkommande och utgående post samt e-post.

Kvalifikationer:

Vi ser att du som söker har:

- Tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
- Erfarenhet av filhantering.
- Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.
- Förmåga att kommunicera effektivt både muntligt och skriftligt på svenska.

Då tjänsten är på 50% ser vi att du som söker med fördel har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis, studier, annat deltidsarbete etc.

Som administratör är du noggrann, strukturerad och har ett starkt ordningssinne. Du har hög integritet och är skicklig på att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Vidare arbetar du metodiskt och har ett starkt driv för att upprätthålla ordning och reda, samtidigt som du kontinuerligt strävar efter att förbättra arbetsprocesser.

Om konsultuppdraget

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting. Vi har lång erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans ska kunna bedriva en professionell konsultverksamhet. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande. För att du ska trivas erbjuder vi dig kollektivavtalade anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Om Karlskoga Energi & Miljö

Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag. Så lyder vår vision. Vi är det lokala energibolaget i Karlskoga med omkring 200 medarbetare – och vi spänner bågen högt. Vårt engagemang omfattar mer än att leverera energi till kommuninvånarna - vi brinner för att utveckla orten på många plan. Vi är en förenande kraft för en trygg vardag, fritid och framtid.

Genom att hela tiden utveckla våra cirkulära affärer vill vi vara motorn som gör det möjligt för fler att leva hållbart. Våra verksamhetsområden är värme, el, ånga, biogas, biogödsel, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och småskalig vattenkraft.

Karlskoga Energi & Miljö ägs av Karlskoga kommun och omsätter cirka en miljard kronor per år.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag om 50% till Karlskoga Energi & Miljö. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För frågor om uppdraget, vänligen kontakta konsultansvarig: Angelica Mäenpää: [email protected] Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Administratör

Om tjänsten Vi söker nu en engagerad och strukturerad administratör till vår samarbetspartner som är ett produktbolag inom försvarsindustrin. Bolaget har som uppdrag att skydda människor och bidrar därmed till samhällets trygghet. I denna roll kommer du som administratör att vara delaktig i att få det administrativa arbetet inom gruppen att fungera sömlöst. Rollen innebär till stor del fakturahantering i form av styrning och kontroll, såsom att identifier... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en engagerad och strukturerad administratör till vår samarbetspartner som är ett produktbolag inom försvarsindustrin. Bolaget har som uppdrag att skydda människor och bidrar därmed till samhällets trygghet.

I denna roll kommer du som administratör att vara delaktig i att få det administrativa arbetet inom gruppen att fungera sömlöst. Rollen innebär till stor del fakturahantering i form av styrning och kontroll, såsom att identifiera avvikelser kopplat till verksamhetens inköp, transporter och logistik. Rollen innefattar även sedvanligt administrativt arbete riktat mot inköpsavdelningen. Arbetet innebär såväl självständigt arbete som samarbete och dialog med inköpare samt business controller.

Din kompetens
För att du ska trivas i rollen som administratör ser vi att du är kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. Du känner dig trygg i att organisera och prioritera i ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du social, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Vi söker dig som har:

Har erfarenhet av administrativt arbete
Har en avslutad och godkänd gymnasieexamen från exempelvis ekonomiprogrammet
Har en känsla och medvetenhet för ekonomi och ekonomistyrning
Har god IT-vana
Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet. Övervägande del av arbetet sker på svenska.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlskoga, med möjlighet att arbeta delvis från hemkontor.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd, tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag). Visa mindre

Administratör Produktion

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad. Din roll Vi söker nu en administratör till vår verksamhet inom produktion som vill vara en del av den spännande tillväxtresa vi nu står inför. I din roll kommer du arbeta tillsammans med avdelningschef samt sektionscheferna för att säkerställa ett gott resultat. Du kommer även arbeta nära verksamheten med olika former av support, såsom admini... Visa mer
Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

Vi söker nu en administratör till vår verksamhet inom produktion som vill vara en del av den spännande tillväxtresa vi nu står inför. I din roll kommer du arbeta tillsammans med avdelningschef samt sektionscheferna för att säkerställa ett gott resultat. Du kommer även arbeta nära verksamheten med olika former av support, såsom administrativa uppgifter, planering- och uppföljning.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer bestå av:

* Stöd vid onboarding
* Ledningsgruppsarbete
* Ge administrativt stöd till ledningsgruppen
* Dokumenthantering
* Planera, boka och koordinera möten samt boka möteslokaler
* Arrangera och planerar interna evenemang
* Inköp av t.ex. kontorsmaterial
* Tids- och reseadministration
* Besökshantering

Din profil

För att trivas i rollen som administratör inom produktion bör du ha ett stort intresse för att medverka i avdelningens utveckling framåt i den expansiva fas som Saab befinner sig i. Vi ser gärna att du har en mycket god organisatorisk förmåga och kan stötta avdelningschef och sektionscheferna i Saabs processer. Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare och vi tar för givet att du har lätt för att samarbeta och skapa goda arbetsrelationer både i och utanför avdelningen. Du är självständig, drivande och har god förmåga att arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt. Som person har du en hög integritet, du är ansvarstagande, lösningsorienterad, nyfiken och har ett serviceinriktat arbetssätt.

Du har yrkeserfarenhet från liknande verksamhet med både nationella och internationella kunder. Du behöver ha god vana att arbeta i administrativa program och IT-miljöer.

I denna roll kommer du att ingå i ett nätverk tillsammans med andra administratörer inom vårt affärsområde där ni stödjer och hjälper varandra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Visa mindre

Administratör för kommande uppdrag

Vi söker för kommande uppdrag både juniora och erfarna administratörer till SAAB i Karlskoga. Är du en administratör ut i fingerspetsarna och lockas av att arbeta i en dynamisk miljö? – tveka då inte att skicka in din ansökan, kanske är det du som är Saabs nästa medarbetare! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och ha... Visa mer
Vi söker för kommande uppdrag både juniora och erfarna administratörer till SAAB i Karlskoga. Är du en administratör ut i fingerspetsarna och lockas av att arbeta i en dynamisk miljö? – tveka då inte att skicka in din ansökan, kanske är det du som är Saabs nästa medarbetare!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Du blir en del av Dynamics verksamhetsområde vars uppgift är att erbjuda understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dina arbetsuppgifter
Uppdragen inom administration varierar och styrs av behovet hos SAAB och de olika avdelningarna.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Faktura- och orderregistrering
• Sammanställa statistik
• Informationsinhämtning
• Uppdatera databaser och register
• Skapa, kontrollera och kvalitetssäkra dokumentation

Vid roller som innefattar projektadministration blir du del i respektive avdelnings utvecklingsprojekt och stöttar då med din kompetens upp för att aktivt driva arbetet framåt. I dessa fall har du nära samarbete med projektledare och rollen blir flexibel då arbetet styrs utifrån behovet från projektet och samarbetet mellan dig och dina kollegor.

Beroende på dina personliga egenskaper och kompetenser kommer du att få möjlighet att stötta och utveckla verksamheten inom områden så som:
• Verktygsstöd
• Risk- och möjlighetshantering
• Projektplanering
• Resurs- och beläggningshantering


Din profil
För att passa för rollen ser vi att du har utbildning på gymnasienivå som lägst inom relevant område och tidigare arbetslivserfarenhet från liknade roller med fokus på administration. Eftergymnasial utbildning anses som meriterande.

Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Officepaketet.

Det är meriterande om du är van att arbeta i affärssystem som exempelvis SAP. Erfarenhet av projektarbete och projektstyrning ser vi som starkt meriterande.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och målinriktad. Du värdesätter samarbete och en god relation till dina kollegor.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Som konsult hos oss kommer du vara anställd på Skill men arbeta hos Saab. Eftersom Saab är Skills största ägare och kund har vi ett tätt samarbete. Vi kan erbjuda dig långsiktiga konsultuppdrag hos en trygg arbetsgivare. Uppdragslängden kan variera men brukar i regel sträcka sig mellan 6–12 månader med goda möjligheter till förlängning och på sikt kan anställningen övergå till Saab.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill inleda en karriär på Saab, låter detta som något för dig? Ansök då nedan genom att registrera ditt CV! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Kajsa Jansson, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything Visa mindre

International Admin, eComm & Sales Support

Outward Hound Nina Ottosson AB, Karlskoga You will be part of the International Team and function as Administration, eComm and Sales Support for the company, and deliver professional, courteous, and timely service at a level that meets or exceeds customer expectations. You will need to develop a strong knowledge of the Outward Hound brands and products, and have excellent communication, administrative and time management skills. Outward Hound creates mea... Visa mer
Outward Hound Nina Ottosson AB, Karlskoga
You will be part of the International Team and function as Administration, eComm and Sales Support for the company, and deliver professional, courteous, and timely service at a level that meets or exceeds customer expectations. You will need to develop a strong knowledge of the Outward Hound brands and products, and have excellent communication, administrative and time management skills.

Outward Hound creates meaningful innovations that solve problems for pet parents and is a leader in dog & cat supplies sold around the world. Outward Hound is an award-winning innovator, manufacturer and distributor of the highest quality toys, games, gear, and feeders under the Outward Hound, Nina Ottosson, Petstages, Catstages, and Wholesome Pride brands.

Primary Responsibilities:

eComm Support
Process Amazon EU purchase orders and send order details to the International warehouses.
Monitor product availability on all Amazon EU marketplaces.
Inform US eComm Team of necessary actions required to ensure a continuous availability of the products in the Amazon EU marketplaces, including content and images.
Work in cooperation with Amazon Account representatives on product availability, orders, and logistics to optimize sales on Amazon EU marketplaces.


Sales Support
Develop a professional relationship with International customer accounts and respond to customer inquiries in a timely manner.
Process purchase orders and communicate order status details.
Ensure orders are sent and received via EDI to the International warehouses.
Provide necessary export documentation to customers in a timely manner.
Coordinate pick-up and transportation of goods.
Support Sales and customers with product information, pictures, and marketing collateral.
Complete new product submission forms for major retail accounts.
Know the company’s products thoroughly and contribute to sales by upselling, cross selling and recommending complimentary products.Skills and Qualifications:
Administrative skills with attention to detail and accuracy.
Bilingual fluency (oral and written) – English and Swedish.
Working knowledge of Microsoft Office, with emphasis in Excel.
Strong organizational and problem solving skills and the ability to prioritize workload.
Desire/ability to work successfully in a small company environment.
Professional experience or willingness to learn.
Minimum Education required: High School diploma or equivalent. Visa mindre

Projektadministratör | Manpower | Karlskoga

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för projekt- och produktionsplanering? Är din största drivkraft att nå resultat tillsammans med ditt team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower AB en administratör till ett uppdrag som varar ett år framåt hos vår kund i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och engagerad i din yrkesroll. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Om jobbet Som administratör ansvarar du... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för projekt- och produktionsplanering? Är din största drivkraft att nå resultat tillsammans med ditt team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower AB en administratör till ett uppdrag som varar ett år framåt hos vår kund i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och engagerad i din yrkesroll. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som administratör ansvarar du för att ge administrativt stöd till ett antal olika projektledare. Du kommer att jobba med administration där du får göra avstämningar i olika system, hantera rapporter och annan dokumentation. Du rapporterar till enhetschefen och projektledare.

Om dig

Vi på Manpower AB söker dig som har gymnasieutbildning. Vidare har du erfarenhet av arbete som administratör och av dokumentation. Det krävs att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, goda kunskaper i Office-paketet samt god systemvana.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Slutligen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Om vår kund

Kunden är verksam inom försvarsindustrin i Karlskoga. Du kommer att ingå i företagets projektavdelning och jobba med administration till projektledarna. Du kommer att arbeta i Officepaketet samt även få lära dig projektplaneringsverktyget Antura Projects.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Vid frågor kontaktar du Agneta Lännbjer via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 054-221892. Ansvarig för den här processen är konsultchef Jacob Classon, telefon 019-16 65 77 eller mail [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 12 mån
Placeringsort: Karlskoga
Tillsättning: enligt överenskommelse Visa mindre

Administratör till kund i Karlskoga

AxÖ Consulting är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och Malmö. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, strategisk kompetensförsörjning och mycket mer. Nu söker vi en erfaren administratör, som är tillgänglig omgående, för ett uppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga. Här har du möjlighet att växa med hela företaget, som går en mycket ljus framtid tillmötes. Tjänsten pas... Visa mer
AxÖ Consulting är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och Malmö.

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, strategisk kompetensförsörjning och mycket mer.

Nu söker vi en erfaren administratör, som är tillgänglig omgående, för ett uppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga. Här har du möjlighet att växa med hela företaget, som går en mycket ljus framtid tillmötes. Tjänsten passar dig som har erfarenhet av att arbeta administrativt och som trivs i mötet med andra människor.

Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting, som förväntas starta omgående med goda chanser till anställning direkt hos kund.

Arbetsbeskrivning

Som administratör kommer du att arbeta i vår kunds affärs- och verksamhetssystem där du dagligen genomför diverse arbetsuppgifter kopplade till projektadministration. Bland annat kommer du att genomföra olika typer av registreringar och besöksbokningar samt hantera såväl interna som externa kontakter. Arbetsuppgifternas karaktär kommer att variera beroende på arbetsbelastningen på siten. Här trivs därför du som gillar att koordinera och vara spindeln i nätet i en roll där varje dag inte är den andra lik.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Goda kunskaper i Office-paketet.
- Erfarenhet av att arbeta i affärssystems- och verksamhetssystem.

Som person är du van att arbeta administrativt och du har en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Du är också mycket bra på att ta egna initiativ och du ser vad som behöver göras samt när det ska göras. Du är också en person med mycket god social kompetens och du gillar mötet med andra människor. I denna roll är du en viktig resurs för dina kollegor, du trivs därför mycket bra i sammanhang där du får möjlighet att erbjuda en hjälpande hand.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Krav på svenskt medborgarskap förekommer.

Om konsultuppdraget

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting. Vi har lång erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans ska kunna bedriva en professionell konsultverksamhet. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag.

Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande. För att du ska trivas erbjuder vi dig kollektivavtalade anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Om ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder inom industrin i Karlskoga. Uppdraget förväntas starta omgående, med god chanser till anställning direkt hos kund.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För frågor om uppdraget, vänligen kontakta konsultansvarig: Angelica Mäenpää: Angelica. [email protected]

Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Projektsupport till BAE Systems Bofors

Bakgrund BAE Systems är ett världsledande, internationellt och högteknologiskt företag som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har idag fler än 90 000 anställda och inom BAE Systems Bofors i Karlskoga arbetar cirka 470 medarbetare. BAE Systems Bofors AB tillverkar artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition, fjärrstyrda vapensystem samt tillhandahåller teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget har genom åren etablerat ett... Visa mer
Bakgrund
BAE Systems är ett världsledande, internationellt och högteknologiskt företag som utvecklar framtidens försvarssystem.

Koncernen har idag fler än 90 000 anställda och inom BAE Systems Bofors i Karlskoga arbetar cirka 470 medarbetare.

BAE Systems Bofors AB tillverkar artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition, fjärrstyrda vapensystem samt tillhandahåller teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget har genom åren etablerat ett starkt samarbete med underleverantörer i området, men är även en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

Om tjänsten
Företagets verksamhet bedrivs i projektform och nu söker vi dig som vill anta utmaningen att arbeta som projektsupport där du kommer ha en nyckelroll i våra affärsprojekt genom att stötta projektledningen och det löpande arbetet i projekten. I takt med att efterfrågan av företagets produkter ökar, växer även behovet av fler duktiga medarbetare. Idag arbetar två personer som projektsupport och nu behöver vi utöka med ytterligare en kollega i teamet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten erbjuder dig en spännande möjlighet att få arbeta brett under hela affärsprojektens process och olika steg.

Arbetsuppgifterna kan variera mellan olika projekt, men består i stort av följande:

- Dokumenthantering.
- Teknisk administration.
- Projektuppföljning.
- Möteskoordinering internt och mot externa parter, protokollskrivning.
- IT-stöd.
- Övriga administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Du har:

- Gymnasieexamen.
- God datorvana.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande är:

- Eftergymnasial examen.
- Tidigare erfarenhet från att arbeta i projekt.
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i industri eller andra tekniska företag.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och samtidigt kräver rollen att du är flexibel för att du med enkelhet ska kunna anpassa dig till förändrade omständigheter. Rollen innebär många olika arbetsuppgifter som sker parallellt och du har en god förmåga att prioritera mellan dem.

Du är en lagspelare men tar även egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är positiv, prestigelös och är beredd att hjälpa till där det för stunden erfordras. Eftersom kontaktytorna i den här rollen kan vara breda har du en god kommunikativ förmåga.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Vi erbjuder
BAE Systems Bofors är en del av en stor koncern vilket kan skapa möjligheter till internationella erfarenheter under din anställning. Som anställd erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har ambitioner att växa både på ett personligt och på ett kompetensmässigt plan. För att du ska komma in i rollen tilldelas du från första dagen en mentor som du får stöttning av samt kan bolla utmaningar och idéer med.

Vi vill att du ska trivas både på och utanför jobbet, därför satsar vi på områden som bidrar till att du kan hitta en god balans i livet, exempelvis genom generösa flextider. Du kommer att ha möjligheten att vara med på våra trevliga aktiviteter som företaget ordnar genom våra duktiga och engagerade hälsoinspiratörer, du kan även göra ett besök i vårt nybyggda gym. Vår familjära känsla som vi har hos oss bidrar till en hög trivsel som också skapar mervärde för dig och din familj. 

Ansökan och information
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Beckman AxÖ Consulting, telefon 0723838853, eller mail [email protected]

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. 

Övrigt
BAE Systems Bofors eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess varför vi ställer krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Fackliga kontaktpersoner
Marcus Eliasson, Akademikerföreningen, 0586-733655
Mikael Andersson, Unionen, 0586-733109

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Projektsupport

Saab i Karlskoga fortsätter att växa och just nu söker vi två nya kollegor för att agera projektsupport mot MissileSystems! Din roll I rollen som projektsupport kommer du vara en viktig del i att på ett framgångsrikt sätt driva olika utvecklingsprojekt framåt. Du kommer att ingå i flera olika projekt ute i verksamheten, såväl större som mindre. Din största uppgift blir att stötta programledare och projektledarna i dessa projekt. Rollen är till viss del ... Visa mer
Saab i Karlskoga fortsätter att växa och just nu söker vi två nya kollegor för att agera projektsupport mot MissileSystems!

Din roll

I rollen som projektsupport kommer du vara en viktig del i att på ett framgångsrikt sätt driva olika utvecklingsprojekt framåt. Du kommer att ingå i flera olika projekt ute i verksamheten, såväl större som mindre. Din största uppgift blir att stötta programledare och projektledarna i dessa projekt.
Rollen är till viss del flexibel eftersom arbetet delvis styrs utifrån behovet från projektet och samarbetet mellan dig och dina medarbetare. Beroende på dina personliga egenskaper och kompetenser kommer du att få möjlighet att stötta och utveckla verksamheten inom områden som:

* Verktygsstöd
* Risk- och möjlighetshantering
* Projektplanering
* Resurs- och beläggningshantering

Hos oss på Dynamics blir du en del av ett team med medarbetare i varierande åldrar och erfarenheter. Samarbete, ödmjukhet och hjälpsamhet är ledord i våra team. Om du tror på en liknande kultur som vi gör kommer du garanterat att trivas hos oss!

Din profil

För att trivas i rollen behöver du vara social och målinriktad, med en inre drivkraft som driver dig att uppnå resultat.

Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du trivs i en roll som där ditt arbete tillför ett värde till dina kollegor.
Du kommunicerar tydligt för att säkerställa att alla parter förstår budskap och förväntningar. Du är trygg i att göra detta både på svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi tror att du antingen har en eftergymnasial examen alternativt besitter tidigare arbetslivserfarenhet från liknande roller.

Erfarenhet av projektarbete, särskilt inom projektstyrning och verktyg som Antura Projects ser vi som starkt meriterande.

Men dina personliga egenskaper är det vi kommer lägga störst vikt vid vid denna rekrytering och uppmanar därför dig som tror att du har det vi eftersöker att skicka in din ansökan!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Projektadministratör | Manpower | Karlskoga

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för projekt- och produktionsplanering? Är din största drivkraft att nå resultat tillsammans med ditt team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower AB en administratör till ett uppdrag som varar ett år framåt hos vår kund i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och engagerad i din yrkesroll. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Om jobbet Som administratör ansvarar du... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för projekt- och produktionsplanering? Är din största drivkraft att nå resultat tillsammans med ditt team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower AB en administratör till ett uppdrag som varar ett år framåt hos vår kund i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och engagerad i din yrkesroll. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som administratör ansvarar du för att ge administrativt stöd till ett antal olika projektledare. Du kommer att jobba med administration där du får göra avstämningar i olika system, hantera rapporter och annan dokumentation. Du rapporterar till enhetschefen och projektledare.

Om dig

Vi på Manpower AB söker dig som har gymnasieutbildning. Vidare har du erfarenhet av arbete som administratör och av dokumentation. Det krävs att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, goda kunskaper i Office-paketet samt god systemvana.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Slutligen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Om vår kund

Kunden är verksam inom försvarsindustrin i Karlskoga. Du kommer att ingå i företagets projektavdelning och jobba med administration till projektledarna. Du kommer att arbeta i Officepaketet samt även få lära dig projektplaneringsverktyget Antura Projects.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Vid frågor kontaktar du Agneta Lännbjer via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 054-221892. Ansvarig för den här processen är konsultchef Jacob Classon, telefon 019-16 65 77 eller mail [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 12 mån
Placeringsort: Karlskoga
Tillsättning: enligt överenskommelse Visa mindre

Administratörer för kommande uppdrag!

Har du relevant arbetslivserfarenhet av administration inom kontor, ekonomi eller kundtjänst? Har du kanske utbildning på akademisk- eller yrkesnivå inom någon av dessa områden och är intresserad av att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Vi önskar då komma i kontakt med dig för att få möjligheten att matcha ihop din kompetens till kommande uppdrag i Karlskoga/Degerfors. Varmt välkommen att skick... Visa mer
Har du relevant arbetslivserfarenhet av administration inom kontor, ekonomi eller kundtjänst? Har du kanske utbildning på akademisk- eller yrkesnivå inom någon av dessa områden och är intresserad av att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Vi önskar då komma i kontakt med dig för att få möjligheten att matcha ihop din kompetens till kommande uppdrag i Karlskoga/Degerfors.

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Om tjänsten
Vi ser ett ökat behov och efterfrågan av dessa kompetenser då vi löpande får in uppdrag där företag söker erfarna kandidater till administrativa tjänster. I din ansökan vill vi därför veta vilken utbildning du har, din arbetslivserfarenhet och vilka eller vilket område du kan tänka dig att jobba inom.

Annonsen är utan koppling till ett specifikt uppdrag men möjliggör chansen för dig med erfarenhet och relevant utbildning inom administrativa tjänster att få en personlig kontakt hos oss på Poolia där vi matchar rätt profil med rätt uppdrag.

Detta ger dig möjligheten att arbeta på attraktiva och populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att göra en intresseansökan öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Våra kunder finns inom olika branscher och uppdragens omfattning är ofta på heltid med det förekommer även deltidsuppdrag. De profiler vi bland annat söker är:

• Administratör
• Kundtjänstmedarbetare
• Ekonomiadministratör

Vem är du?
Goda kunskaper i det svenska språket samt hanterar engelska väl i både tal och skrift.
God erfarenhet av MS Office och andra verksamhetssystem/ekonomisystem, beskriv gärna inom vad/vilka system du arbetat i.
Som person är du ambitiös, driven och har en stor vilja att utvecklas. I ditt arbetssätt är du ansvarstagande, strukturerad, lösningsorienterad och värdesätter ordning och reda. Med din kommunikativa sida kommunicerar du lätt med dina kollegor och har ett nära samarbete med ditt team. Dessutom har du givetvis ett intresse i att jobba som uthyrd konsult via oss på Poolia!

Om verksamheten
Konsultrollen hos oss på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Administratör till Samhälle- och serviceförvaltningen

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad! Samhälle och serviceförvaltningen arbetar efter ett tillitsbaserat ledarskap där styrning, kultur och arbetssätt fokuserar på en tilltro till de... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Samhälle och serviceförvaltningen arbetar efter ett tillitsbaserat ledarskap där styrning, kultur och arbetssätt fokuserar på en tilltro till de anställdas kunskap, omdöme och vilja att utföra ett bra arbete och möta medborgarnas behov. På förvaltningen arbetar vi aktivt med att stärka lagandan, skapa god arbetsmiljö och förbättra våra arbetssätt. Alla medarbetare deltar i detta förbättringsarbete med målsättning att vara ett effektivt och sammansvetsat team som har roligt och utvecklas på jobbet.

Vill du vara en del i att skapa en hållbar samhällsutveckling i Karlskoga och drivs av att samordna olika processer?
Inom Samhälle och Serviceförvaltningen arbetar cirka 330 medarbetare. De är fördelade inom området hållbar utveckling med ekologisk, social hållbarhet, plan och geodata samt Lantmäterimyndighet. Inom serviceområdet har förvaltningen uppdrag fastigheter, gator, parker samt kost och städ.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör arbetar du som stöd för förvaltningens grunduppdrag och som stöd mot förvaltningsledningen.
Du ansvarar bland annat för:
• arbeta administrativt med förvaltningsövergripande uppgifter
• registratorsuppgifter och diarieföring
• förvaltningsövergripande sekreterarskap
• projektsekreterare och projektdokumentation
• ärendehantering inom detaljplanhandläggning
• beställningar och bokningar
• sammanställa och granska och kontera fakturaunderlag.

Du kommer att ha daglig kontakt med kollegor och se till att administrationen löper på smidigt. Du kommer att vara viktig i det kontinuerliga arbetet för att utveckla processer, rutiner och en effektiv administration på förvaltningen.

I vardagen arbetar du nära förvaltningssekreterare, chefer och ledningstab på förvaltningen. Arbetet är flexibelt med många varierade arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Avslutad gymnasieutbildning, gärna samhällskunskap, ekonomi, administration eller annan som bedöms likvärdig.
Mycket goda kunskaper i office-paketet
Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
Körkort

Det är meriterande om du har:
• registratorsutbildning
• kunskap om lagar och regler gällande allmänna handlingar (tryckfrihetsförordningen, offentlighets- och sekretesslagen, arkivlagen)
• erfarenhet från offentlig förvaltning med liknande uppdrag eller annat kvalificerat administrativt arbete

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör och att du är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vi ser även att du kan arbeta självständigt och tar egna initiativ men även i grupp med en god samarbetsförmåga.
Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt mycket goda IT-kunskaper.
Det är viktigt att du kan se helhet och sammanhang i det dagliga arbetet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Administrativ assistent

Om tjänsten Är du strukturerad och noggrann med ett positivt förhållningssätt och tycker om att ge underlätta vardagen för andra? Var med och skapa de bästa förutsättningarna på din kommande arbetsplats! I din roll kommer du att stötta och avlasta chefer och ledare med administrativa uppgifter av stor variationsgrad. Exempel på arbetsuppgifter är: - Möteskoordinering - Eventplanering - Arbeta i gränssnittet mot inköpsavdelningen - Planering mot större... Visa mer
Om tjänsten
Är du strukturerad och noggrann med ett positivt förhållningssätt och tycker om att ge underlätta vardagen för andra? Var med och skapa de bästa förutsättningarna på din kommande arbetsplats!
I din roll kommer du att stötta och avlasta chefer och ledare med administrativa uppgifter av stor variationsgrad. Exempel på arbetsuppgifter är:


- Möteskoordinering

- Eventplanering

- Arbeta i gränssnittet mot
inköpsavdelningen

- Planering mot större
sammankomster inom koncernen

- Protokollföring

- Vedertagna administrativa uppgifter

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande tjänst i roller som assistent, koordinator eller administratör. Du skall också besitta:

- Goda färdigheter i MS Officepaketet och andra digitala plattformar
- Svenska och engelska, flytande i tal och skrift

Det kommer läggas stort fokus på dina personliga färdigheter och drivkrafter i denna tjänst. Du är duktig på att prioritera och att fatta egna beslut. Du har en god samarbetsförmåga och är kommunikativ.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlskoga

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag). Visa mindre

Kvalitetsadministratör till Eurenco i Karlskoga

Är du noggrann, samarbetsinriktad och har administrativ erfarenhet? Då kan du vara rätt för rollen hos Eurenco i Karlskoga! Vi söker dig som kan påbörja ett kortare uppdrag med start i januari. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Bolagets kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Bolaget är nu ... Visa mer
Är du noggrann, samarbetsinriktad och har administrativ erfarenhet? Då kan du vara rätt för rollen hos Eurenco i Karlskoga! Vi söker dig som kan påbörja ett kortare uppdrag med start i januari. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Bolagets kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på sin marknad. Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike.

Nu söker vi för ett kortare uppdrag dig som vill bidra i rollen som kvalitetsadministratör med planerad start januari, fram till och med mars. Syftet med tjänsten är att säkerställa att all nödvändig dokumentation finns på plats genom löpande arbete med certifikat, analysrapporter och avvikelserapportering. Arbetet bidrar till att tjänster och produkter håller rätt kvalitet.

Här får du en viktig roll i en härlig arbetsgrupp som stöttar varandra. Utöver ditt närmsta team på kvalitetsavdelningen har du många kontaktpunkter i organisationen där du kan bidra och vara behjälplig. För att leverera i rollen som administratör hos Eurenco arbetar du effektivt och med en bra inställning, samtidigt som du bibehåller en hög kvalitet!

Du erbjuds
- Ett lärorikt arbete som ger meriterande erfarenhet inom administration
- En plats i en engagerad och välkomnande arbetsgrupp
- En dedikerad konsultchef och karriärpartner på Academic Work

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Skapa kundcertifikat och analysrapporter
* Registrera och skapa rapporter för avvikelser och kundreklamationer
* Hantera dokumentation i systemen Preventeo, Excel, Add systems ärendehantering och SAP
* Vid behov utföra övriga administrativa uppgifter


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av att arbeta administrativt
- Har goda kunskaper i Officepaketet (Excel och Word)
- Har erfarenhet av arbete i affärssystem, exempelvis SAP eller IFS
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då dessa språk används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av arbete i en liknande verksamhet eller roll
- Erfarenhet av systemen Preventeo, Add systems ärendehantering och SAP

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kvalitetsmedveten
- Samarbetsinriktad
- Självgående

Övrigt
- Start: Januari
- Omfattning: Heltid, fram till mars (med viss chans till ytterligare förlängning)
- Placering: Allt arbete sker på plats i Karlskoga under kontorsarbetstider
- Säkerhetskontroll: För denna roll krävs att du genomgår en obligatorisk säkerhetskontroll, mer information om detta ges under processens gång

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om Eurenco HÄR. Visa mindre

Saab söker en administrativ samordnare för verktygskonstruktion

Ansök    Nov 14    SAAB AB    Administrativ assistent
Din framtida utmaning Du kommer att jobba för avdelningen som främst har hand om mekanisk konstruktion och systemdesign i ett tätt samarbete med vår produktion där vi gemensamt tar fram metoder och tekniska lösningar. Att jobba med ständiga förbättringar är en del av vår vardag där vi hela tiden strävar efter att utveckla och förbättra våra utrustningar och processer. Din profil Du är en drivande och målmedveten person med gott ordningssinne, gärna ock... Visa mer
Din framtida utmaning

Du kommer att jobba för avdelningen som främst har hand om mekanisk konstruktion och systemdesign i ett tätt samarbete med vår produktion där vi gemensamt tar fram metoder och tekniska lösningar.

Att jobba med ständiga förbättringar är en del av vår vardag där vi hela tiden strävar efter att utveckla och förbättra våra utrustningar och processer.

Din profil

Du är en drivande och målmedveten person med gott ordningssinne, gärna också ett intresse för teknik och innovation. Du tycker om att jobba i team och har lätt för att samarbeta, men också kunna driva framåt själv, att ha förmågan att se vart det finns utrymme för förbättringar. Viktigt är att du som person kan arbeta brett mellan olika funktioner.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

* Inköp av maskiningående detaljer
* Planering av montage samt leveranser av utrustning
* Hantering av inkommande material
* Uppföljning pågående beställningar

Du har:

* God datavana och kunskaper inom administrativt arbete
* Vana av att arbeta i affärssystem
* Erfarenhet av planering och arbetsledning
* Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
* B körkort

Meriterande:

* Tekniska grundkunskaper
* Erfarenhet av IFSBefattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Verksamhetsstödjare till hemvården, område väst

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten t... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fem områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

ARBETSUPPGIFTER
Hemvården är uppdelad i tre geografiska områden samt nattorganisation. Inom alla områden förändras verksamheten dagligen när det gäller antalet insatser som ska utföras och vilka resurser som behöver finnas tillgängliga för att genomföra dessa.
Det ställer höga krav på att det finns kompetens för att hantera planering av insatser och rätt användande av resurser.
Som verksamhetsstödjare har du en strategisk funktion, tillsammans med ansvarig enhetschef, för delarna planering och bemanning.

I planeringen ingår att ta emot och fördela ut beviljade insatser till vårdlag. Här ingår även en samordnande funktion med daglig kontakt med andra yrkesgrupper i kommunen som biståndshandläggare, sjuksköterska, arbetsterapeut och vårdlag.
När det gäller bemanningen ingår ansvar för att lägga bemanningskrav och färdigställande av schema.
Som verksamhetsstödjare är du nära stöd till enhetschefen. I uppdraget ingår bl.a. personaladministrativa arbetsuppgifter och nära verksamhetsstöd. Merparten av arbetsuppgifterna utförs i olika verksamhetssystem där du har en roll som administratör.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som lägst har en adekvat gymnasial utbildning med inriktning omvårdnad eller administration/ekonomi. Du har förmåga att samarbeta samt att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har en positiv inställning och ser det som självklart att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Arbetet kräver ansvarstagande, noggrannhet, flexibilitet, lyhördhet, servicekänsla och ett gott bemötande. Du arbetar utifrån grundprincipen om alla människors lika värde oavsett kön, etnicitet, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

• Det är meriterande om du har kunskap i verksamhetssystemen Lifecare, TES, Intraphone, Timecare planering/pool.
• Det är meriterande om du kan finska

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Projektkoordinator till BAE Systems Bofors

Är du en stjärna på struktur och administration - och skulle vara trygg med att leda och koordinera arbetsuppgifter i leveransprojekt för våra tekniskt komplexa produkter? Vi befinner oss i en spännande fas och letar nu efter en projektkoordinator som kommer att ha en central roll i att säkerställa att våra projekt genomförs effektivt och i tid. Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan! Om BAE Systems BAE Systems är ett världsledande, intern... Visa mer
Är du en stjärna på struktur och administration - och skulle vara trygg med att leda och koordinera arbetsuppgifter i leveransprojekt för våra tekniskt komplexa produkter?

Vi befinner oss i en spännande fas och letar nu efter en projektkoordinator som kommer att ha en central roll i att säkerställa att våra projekt genomförs effektivt och i tid.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan!

Om BAE Systems
BAE Systems är ett världsledande, internationellt och högteknologiskt företag som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har idag fler än 90 000 anställda och inom BAE Systems Bofors AB i Karlskoga arbetar cirka 470 medarbetare.

BAE Systems Bofors AB tillverkar artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition, fjärrstyrda vapensystem samt tillhandahåller teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget har genom åren etablerat ett starkt samarbete med underleverantörer i området, men är även en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

Om tjänsten
Vi expanderar som företag och därför finns nu behov av att rekrytera fler personer som kan bidra till att leverera våra högteknologiska produkter till våra kunder.

Hos oss får du arbeta inom ett internationellt företag med närhet till både kund och produkt. Du kommer att finna ett fritt, omväxlande och stimulerande arbete med många utmaningar i din vardag där du spelar en viktig roll för att uppnå de höga krav som ställs i våra projekt och på våra produkter.

Rollen som projektkoordinator är organisatoriskt placerad på företagets utvecklingsavdelning som består av ca 200 medarbetare. Avdelningen är sedan uppdelad i sektioner och den här rollen tillhör sektionen för landsystem, som består av ett 30-tal medarbetare. Här finns olika kompetenser så som delprojektledare, konfigurationsledare, systemingenjörer och ILS-ingenjörer och du kommer arbeta tillsammans med allihop, men din närmaste grupp består av 8 delprojektledare.

Den här viktiga rollen är ny på företaget, vilket innebär att du har möjlighet att delta i utformningen av den.

Arbetsbeskrivning
Som projektkoordinator arbetar du med att koordinera projektarbetet och är en viktig kontaktyta mellan projekt och resurshållare.

Du följer upp aktiviteter, planer och resurser för att säkerställa att våra projekt genomförs effektivt och i tid. Du tar fram och uppdaterar projektplaner samt följer upp och ställer krav på resurshållare och projektledare och stöttar vid kalkylarbete. Du kommer också vara sammanhållande för resursforum där projektledare och linjechefer deltar.

I denna befattning kommer du arbeta nära projektledare och stötta dem med olika ärenden inom projektet, till exempel dokumenthantering, mötesanteckningar samt uppföljning av lagda inköp och inleveranser.

Kvalifikationer
För att trivas och lyckas i rollen som projektkoordinator har du:

- Mycket goda kunskaper i Excel
- Grundläggande kunskaper i MS Project och övriga Office-paket
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Erfarenhet av att arbeta i projekt

En eftergymnasial examen inom teknik eller liknande är meriterande, men det är inget krav. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att leda eller koordinera projekt av teknisk karaktär från liknade verksamhet.
Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med budget, kalkyler och resursallokering i projekt samt erfarenhet av att arbeta med PLM-verktyg

Profil
Som projektkoordinator behöver du ha en mycket god förmåga att planera och organisera projektaktiviteter. För att göra det på ett framgångsrikt sätt har du lätt för att kommunicera samt har en god förmåga att bygga relationer. Du är strukturerad, har en mycket god administrativ förmåga och är prestigelös i din yrkesroll. Du trivs både med att arbeta självständigt och som en del av ett team.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

BAE Systems erbjuder
Hos oss får du chansen att arbeta i ett globalt företag inom försvarsindustrin där vi hela tiden utmanar oss själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen. BAE Systems är en del av en stor koncern vilket kan skapa möjligheter till internationella erfarenheter under din anställning. Som anställd erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har en vilja att växa både på ett personligt och på ett kompetensmässigt plan. För att du ska komma in i rollen tilldelas du från första dagen en mentor som du får stöttning av samt kan bolla utmaningar och idéer med.

Vi vill att du ska trivas både på och utanför jobbet, därför satsar vi på områden som bidrar till att du kan hitta en god balans i livet, exempelvis genom generösa flextider.
Du kommer att ha möjligheten att vara med på våra trevliga aktiviteter som företaget ordnar genom våra duktiga och engagerade hälsoinspiratörer, du kan även göra ett besök i vårt nybyggda gym. Vår familjära känsla som vi har hos oss bidrar till en hög trivsel som också skapar mervärde för dig och din familj.

Ansökan och information
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisa Beckman AxÖ Consulting; 0723 83 88 53 eller [email protected] 

Övrigt


Tjänsten innebär arbete som kan omfattas av försvarssekretess varför vi ställer krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning godkänd av myndighet. Eftersom BAE arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Fackliga kontaktpersoner:

- Marcus Eliasson, Akademikerföreningen, 0586–733 655.
- Joakim Berg Unionen, 0586-733 404.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Administratör till BAE Systems Bofors

För ett längre konsultuppdrag till BAE Systems Bofors söker AxÖ Consulting en administratör. Här välkomnas du till ett team, som i olika roller, stöttar interna processer, chefer och andra kollegor inom det administrativa fältet. Stark orderingång och stor efterfrågan på BAE Systems produkter gör att de befinner sig i en expansiv fas – det gör jobbet såväl utmanande som stimulerande och omväxlande. Du kommer till ett glatt gäng som hjälps åt i vardagen ... Visa mer
För ett längre konsultuppdrag till BAE Systems Bofors söker AxÖ Consulting en administratör.

Här välkomnas du till ett team, som i olika roller, stöttar interna processer, chefer och andra kollegor inom det administrativa fältet. Stark orderingång och stor efterfrågan på BAE Systems produkter gör att de befinner sig i en expansiv fas – det gör jobbet såväl utmanande som stimulerande och omväxlande. Du kommer till ett glatt gäng som hjälps åt i vardagen och givetvis inleds din anställning med en god introduktion!

Uppdraget kommer att starta som konsultuppdrag via AxÖ Consulting med en ambition att övergå i tillsvidareanställning hos BAE Systems. 

Om BAE Systems

BAE Systems är ett världsledande, internationellt och högteknologiskt företag som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har idag fler än 90 000 anställda och inom BAE Systems Bofors i Karlskoga arbetar cirka 470 medarbetare.

BAE Systems Bofors AB tillverkar artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition, fjärrstyrda
vapensystem samt tillhandahåller teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget har genom åren etablerat ett starkt samarbete med underleverantörer i området, men är även en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du både att hjälpa dina kollegor på avdelningsnivå, men även ha egna ansvarsområden som sträcker sig över hela företaget.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

- Administration kring tid och reseräkningar
- Fakturahantering
- Ansvar för beställning och utdelning av arbetskläder i produktionen
- Kontakt med leverantörer gällande företagspresenter och planering av företagsevent
- Besökshantering
- Utbildningsadministration

I denna roll har du delat ansvar för aktiehantering samt agera superanvändare i affärssystemet SAP.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i en utpräglad serviceroll; vilket har inkluderat administrativa uppgifter såsom tidrapportering, diverse bokningar, utåtriktat arbete i reception eller liknande. Du har därmed goda datakunskaper, dvs hanterar vant grunderna i Officepaketet. Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem/ekonomisystem, gärna SAP, anses meriterande. Vi ser också en stor fördel i om du tidigare arbetat i en industri och känner dig bekväm i industriell miljö. Du har goda kunskaper i svenska såväl som engelska, i både tal och skrift.

Som person gillar du att skapa ordning och reda. Du trivs även med att vara dina kollegor behjälplig och kan med lätthet planera om din dag utifrån verksamhetens behov. Att ha många kontaktytor tycker du är roligt och du är därmed trygg i sociala sammanhang. Du bistår gärna besökare, kollegor och kunder med information på såväl svenska som engelska. En lyckad arbetsdag för dig är när du har fått hjälpa andra att lösa problem och fått deras dag att flyta lite bättre.

Vid tillsättning av detta uppdrag läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder, där du kommer att bli anställd via oss på AxÖ Consulting. Uppdraget kommer vara placerat i Karlskoga och förväntas starta omgående. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos BAE Systems Bofors på sikt.

För frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef på [email protected]
Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting
För att du skall trivas och må bra på ditt konsultuppdrag arbetar vi kontinuerligt med att ge dig så goda förutsättningar som möjligt. Vi har mer än 200 års samlad erfarenhet från rekryterings- och
konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans skall kunna bedriva en professionell konsultverksamhet.

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig en fast månadslön, trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre. 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Verksamhetsstödjare till hemvården, område väst

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten t... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fem områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

ARBETSUPPGIFTER
Hemvården är uppdelad i tre geografiska områden samt nattorganisation. Inom alla områden förändras verksamheten dagligen när det gäller antalet insatser som ska utföras och vilka resurser som behöver finnas tillgängliga för att genomföra dessa.
Det ställer höga krav på att det finns kompetens för att hantera planering av insatser och rätt användande av resurser.
Som verksamhetsstödjare har du en strategisk funktion, tillsammans med ansvarig enhetschef, för delarna planering och bemanning.

I planeringen ingår att ta emot och fördela ut beviljade insatser till vårdlag. Här ingår även en samordnande funktion med daglig kontakt med andra yrkesgrupper i kommunen som biståndshandläggare, sjuksköterska, arbetsterapeut och vårdlag.
När det gäller bemanningen ingår ansvar för att lägga bemanningskrav och färdigställande av schema.
Som verksamhetsstödjare är du nära stöd till enhetschefen. I uppdraget ingår bl.a. personaladministrativa arbetsuppgifter och nära verksamhetsstöd. Merparten av arbetsuppgifterna utförs i olika verksamhetssystem där du har en roll som administratör.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som lägst har en adekvat gymnasial utbildning med inriktning omvårdnad eller administration/ekonomi. Du har förmåga att samarbeta samt att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har en positiv inställning och ser det som självklart att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Arbetet kräver ansvarstagande, noggrannhet, flexibilitet, lyhördhet, servicekänsla och ett gott bemötande. Du arbetar utifrån grundprincipen om alla människors lika värde oavsett kön, etnicitet, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

• Det är meriterande om du har kunskap i verksamhetssystemen Lifecare, TES, Intraphone, Timecare planering/pool.
• Det är meriterande om du kan finska

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Administratör till mark och exploatering

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. I Karlskoga finns ett starkt driv framåt och det händer mycket spännande just nu. Det är en stad där det är nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Karlskoga kommun erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. En arbetsplats som har modet att testa nya vägval. Vi är stolta över a... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
I Karlskoga finns ett starkt driv framåt och det händer mycket spännande just nu. Det är en stad där det är nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Karlskoga kommun erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. En arbetsplats som har modet att testa nya vägval. Vi är stolta över att vara nominerade till ”Sveriges Kvalitetskommun 2023”. För att vara en attraktivare arbetsgivare erbjuds tex full lön vid föräldraledighet och vårt friskvårdsbidrag planeras att höjas rejält till nästa år. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll samtidigt som du är med och utvecklar våra tjänster för de som lever, verkar och bor här.
Inom Karlskoga kommun arbetar ca 2 500 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Samhällsledningsavdelningen arbetar med strategisk fysisk planering, samhällsplanering, gestaltning och arkitektur samt mark och exploatering. Avdelningen sitter på kommunstyrelsens ledningskontor och har ett nära samarbete med kommunens övriga förvaltningar och bolag och särskilt med förvaltningen Samhälle- och serviceförvaltningen som ser till att det praktiska arbetet utförs. En stor del av arbetet sker mot externa aktörer och instanser såsom exempelvis Länsstyrelsen, Trafikverket, Regionen och exploatörer. På avdelningen finns idag samhällsplaneringschef, mark- och exploateringschef, strategisk planerare, stadsarkitekt samt administratör.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad och flexibel administratör för mark och exploatering/ Samhällsledningsavdelningen som kan hantera snabba förändringar och prioriteringar i en händelsebaserad miljö. Som avdelningens ordningsperson kommer du att spela en central roll i att säkerställa smidiga arbetsflöden och hantera administrativa uppgifter. Du behöver vara bekväm med att arbeta i en miljö där framförhållning är begränsad och vara flexibel nog att anpassa dig till förändrade förutsättningar utan att tappa fokus.

Huvudsakliga ansvarsområden
Administrativt stöd för mark och exploateringsverksamheten:
Du kommer att administrera och samordna arbetet med mark- och exploateringsfrågor. Det innebär bland annat att hantera diarieföring, ta fram underlag, lägga beställningar, skriva protokoll och minnesanteckningar. Du kommer också att ge service och information till medborgare inom området samt ansvara för kommunens tomtkö och fördelning av småhustomter vid exploatering av nya bostadsområden.

Administrativt stöd för Samhällsledningsavdelningen:
Du kommer att assistera övriga medarbetare på avdelningen med praktiska administrativa uppgifter. Det kan inkludera att även för dem boka möten, skriva protokoll och minnesanteckningar samt planera, följa upp och samordna olika uppgifter och ärenden där flera förvaltningar, bolag och externa aktörer kan vara inblandade. Du kommer också att vara ansvarig för diarieföring och vara samordnare av avdelningens administrativa frågor. Du kommer även att vara involverad i planadministration och stötta olika projekt inom organisationen. Denna uppgift kommer gradvis att fasas ut under de kommande 23 åren.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en samarbetsinriktad och strukturerad person med minst gymnasieutbildning för rollen som administratör inom mark och exploatering. Som person är du engagerad, driven och har förmågan att hantera prioriteringar och vara flexibel i arbetsuppgifterna. Du förstår det gemensamma uppdraget och kan bidra till helheten. Noggrannhet, struktur, kvalitetsmedvetenhet, ansvarsfullhet och självständighet är viktiga egenskaper hos dig.

Din serviceinriktade inställning är av stor betydelse då arbetet innebär interna och externa kontakter. Du bör vara bekant med grundläggande funktioner i Microsoft Office och ha förmågan att snabbt lära dig nya datasystem. Goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är en förutsättning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar om du har erfarenhet av kvalificerad service och administrativt stöd inom samhällsbyggnad inom den offentliga förvaltningen.

Erfarenhet av att arbeta i en händelsebaserad miljö med snabba förändringar är meriterande.

ÖVRIGT
Vi har löpande urval och intervjuer i denna rekrytering.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Management Team Assistant till Eurenco Bofors

Eurenco Bofors ingår i en världsomspännande koncern med cirka 1200 medarbetare i Frankrike, Belgien och Sverige. I Karlskoga jobbar 350 medarbetare som tillsammans utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både den civila och militära marknaden. Med kunder i hela världen har Eurenco tagit en stark position på marknaden. "Nu letar vi efter en kollega som vill vara en viktig stöttepelare i vårt dagliga arbetet. En kollega som gillar stor variatio... Visa mer
Eurenco Bofors ingår i en världsomspännande koncern med cirka 1200 medarbetare i Frankrike, Belgien och Sverige.

I Karlskoga jobbar 350 medarbetare som tillsammans utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både den civila och militära marknaden. Med kunder i hela världen har Eurenco tagit en stark position på marknaden.

"Nu letar vi efter en kollega som vill vara en viktig stöttepelare i vårt dagliga arbetet. En kollega som gillar stor variation i sina arbetsuppgifter och som kan få vår verksamhet att flyta. Vi lovar dig en rolig och händelserik tjänst där vi litar fullt på dig och din kapacitet.” - Daniel Rydén, VD Eurenco Karlskoga.

Trivs du som allra bäst när du får arbeta i en servicefunktion? Vill du ena stunden bistå Eurencos ledningsgrupp med administrativt stöd, till att i nästa stund skriva en intresseväckande företagstext till sociala medier? Då ska du fortsätta läsa. Nu söker Eurenco Bofors i Karlskoga en Management Team Assistant. Här finner du en omväxlande roll där du får möjlighet att bidra till en enklare vardag för dina kollegor.

Varmt välkommen till Eurenco – Ett världsledande företag mitt i Karlskoga!

Eurenco erbjuder

Hos Eurenco får du möjlighet att vara en del av en organisation i stark tillväxt som väntar på att få ta del av din kunskap och erfarenhet och utvecklas tillsammans med dig. Utöver intressanta uppdrag, en konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag, vinstdelning, kollektivavtal och andra förmåner erbjuds du även ett starkt socialt sammanhang där alla hjälps åt att bidra till känslan av trygghet, utveckling och arbetsglädje. Allt för att du ska trivas på jobbet!

Arbetsbeskrivning

Som Management Team Assistant blir du en del av en internationell koncern där dina kontaktytor kommer att vara många. Det dagliga arbetet består av att vara en viktig stödfunktion, bland annat till Eurenco Bofors VD, men även till övriga medlemmar i ledningsgruppen. Du är administrativt ansvarig för huvudkontoret och arbetsuppgifterna spänner över ett stort område och innefattar alltifrån:

- Kontorsinköp.
- Hantering av reseräkningar.
- Ansvar för konferens- och mötesbokningar.
- Skriva och sammanställa ledningsgruppsprotokoll.

Tjänsten innefattar också ett visst mått av kommunikationsarbete i form av internkommunikation i nyhetsbrev, kommunikationsplaner med mera. Du kommer också att administrera och hantera Eurenco Bofors sociala medier. Det är du som låter medarbetarberättelser komma till liv och det är du som skapar ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att berätta Eurencos historia.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

- En eftergymnasial utbildning inom marknad/kommunikation, eller arbetslivserfarenhet i ett internationellt sammanhang som bedöms likvärdig.
- Flytande kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.
- Goda kunskaper i Office-paketet.
- B-körkort.
- Erfarenhet av att arbeta med intern och extern kommunikation.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du en mycket självgående och serviceinriktad person med sinne för detaljer. Du är dessutom bra på att inta ett helikopterperspektiv och du har lätt för att se behov och lösningar. Då du har många kontaktytor, både svenska och internationella, är det viktigt att du är en trygg kommunikatör som har lätt för att anpassa dig till rådande situation. Du brinner helt enkelt för service och det är svårt att bräcka din positiva inställning.

Då du kommer att vara mångas stödfunktion är det viktigt att du har en tillmötesgående approach som präglas av inställningen att man ”hugger i där det behövs”.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan och information

I den här rekryteringen har Eurenco Bofors Karlskoga valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vi jobbar med löpande urval och svarar gärna på frågor från dig. Ring eller mejla rekryteringskonsult Linda Axäng, linda. [email protected] tfn: 079-340 54 42 Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Förändringskoordinator och Administratör - Saab Dynamics

Ansök    Maj 23    SAAB AB    Administrativ assistent
Just nu söker vi en Förändringskoordinator/Administratör till vårt utvecklingsteam i Karlskoga. Så om du blir motiverad av att driva igenom förändringsarbete och ser dig själv som en strukturerad kollega som trivs med både administrativa uppgifter såväl som kommunikativa, då kan detta vara tjänsten för dig! Din roll Som Förändringskoordinator och Administratör kommer du att bli en del av vårt dynamiska utvecklingsteam i Karlskoga. Avdelningen spelar en ... Visa mer
Just nu söker vi en Förändringskoordinator/Administratör till vårt utvecklingsteam i Karlskoga. Så om du blir motiverad av att driva igenom förändringsarbete och ser dig själv som en strukturerad kollega som trivs med både administrativa uppgifter såväl som kommunikativa, då kan detta vara tjänsten för dig!

Din roll

Som Förändringskoordinator och Administratör kommer du att bli en del av vårt dynamiska utvecklingsteam i Karlskoga. Avdelningen spelar en avgörande roll för att driva fram nya teknologier och produkter.

Du kommer att ha en central roll i att driva förändringar och samtidigt ansvara för administrativa uppgifter inom utvecklingsenheten. Din expertis kommer att bidra till att stärka och förbättra vår förmåga att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder. Dina ansvarsområden kommer bland annat att innefatta:

* Ledning och genomförande av förändringsinitiativ inom utvecklingsenheten, inklusive planering, genomförande och uppföljning av förändringsaktiviteter.
* Hantering av dokumentation, rapporter och kommunikation relaterad till förändringsinitiativ.
* Samarbeta med intressenter för att identifiera behov, utveckla lösningar och säkerställa effektiv implementering av förändringar.
* Administrativt stöd inom utvecklingsenheten, inklusive introduktionsutbildningar och likande
* Utveckla och implementera administrativa rutiner och processer för att underlätta effektiv verksamhet inom utvecklingsenheten.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad i ditt jobb och att du känner dig trygg i dina blivande ansvarsområden. Vi tror även att du har en passion för förändringsledning och att du är erfaren av att arbeta med administrativa uppgifter. Vi tror även att du ser dig själv som en ambitiös och resultatorienterad person som ser detta som en spännande möjlighet för att bli en del av Saab Dynamics och bidra till vår fortsatta framgång.

Kvalifikationer:

* Erfarenhet av att driva och leda förändringsarbete.
* Stark administrativ förmåga med erfarenhet av administration.
* God analytisk förmåga och problemlösningsförmåga för att identifiera och adressera utmaningar i förändringsprocessen.
* Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor, både i tal och skrift.
* Förmåga att arbeta självständigt och proaktivt, samtidigt som du är en stark lagspelare.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Administratörer för kommande uppdrag!

Har du relevant arbetslivserfarenhet av administration inom kontor, order, logistik eller transport? Har du kanske utbildning på akademisk eller yrkesnivå inom någon av dessa områden och är intresserad av att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Vi önskar då komma i kontakt med dig för att få möjligheten att matcha ihop din kompetens till kommande uppdrag i Karlskoga. Varmt välkommen att skicka in ... Visa mer
Har du relevant arbetslivserfarenhet av administration inom kontor, order, logistik eller transport? Har du kanske utbildning på akademisk eller yrkesnivå inom någon av dessa områden och är intresserad av att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Vi önskar då komma i kontakt med dig för att få möjligheten att matcha ihop din kompetens till kommande uppdrag i Karlskoga. Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Observera att annonsen inte är kopplad till ett specifikt uppdrag utan är en intresseanmälan som möjliggör för oss att komma i kontakt med dig för att kunna matcha rätt kompetens till våra kommande uppdrag. Vi kommer därför att ta kontakt med dig om vi ser att din kompetens är aktuell för någon av våra uppdrag.

Om tjänsten
Vi ser ett ökat behov och efterfrågan av denna kompetens då vi löpande får in uppdrag där företag söker erfarna kandidater till administrativa tjänster. I din ansökan vill vi därför veta vilken utbildning du har, din arbetslivserfarenhet och vilka eller vilket område du kan tänka dig att jobba inom.

Annonsen är utan koppling till ett specifikt uppdrag men möjliggör chansen för dig med erfarenhet inom kontor, order, logistik, transport eller liknande områden att få en personlig kontakt hos oss på Poolia där vi matchar rätt profil med rätt uppdrag.
Detta ger dig möjligheten att arbeta på attraktiva och populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att göra en intresseansökan öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Våra kunder finns inom olika branscher men många verkar inom industrin. Uppdragens omfattning är ofta på heltid med det förekommer även deltidsuppdrag. De profiler vi exemplevis söker är:

Administratör
Logistik- och transportadministratör
Ordermottagare / orderhanterare

Vem är du?
Vi önskar komma i kontakt med dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom administration och support inom områdena kontor, order, logistik, transport eller liknande. Du har även gärna en avslutad yrkes-, högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område. Om du inte har utbildning har du i stället flera års arbetslivserfarenhet. Viktigt är att du vill utvecklas och således bygga vidare din kompetens.Vidare ser vi gärna att du har:
Mycket goda kunskaper i det svenska språket samt hanterar engelska väl i både tal och skrift
God erfarenhet av MS Office och ex. SAP är meriterande

Som person är du ambitiös, driven och har en stor vilja att utvecklas. I ditt arbetssätt är du ansvarstagande, strukturerad, lösningsorienterad och värdesätter ordning och reda. Med din kommunikativa sida kommunicerar du lätt med dina kollegor och har ett nära samarbete med ditt team. Dessutom har du givetvis ett intresse i att jobba som uthyrd konsult via oss på Poolia!

Om verksamheten
Konsultrollen på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Programadministratör till kund i Karlskoga!

Inledning: Är du en noggrann och strukturerad person som vill få in en fot på ett spännande företag inom försvarsindustrin? Trivs du dessutom i en administrativ roll? Ta då chansen och sök redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Information om tjänsten Professionals Nord söker för kunds räkning en projektadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under... Visa mer
Inledning:
Är du en noggrann och strukturerad person som vill få in en fot på ett spännande företag inom försvarsindustrin? Trivs du dessutom i en administrativ roll? Ta då chansen och sök redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en projektadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
I rollen som projektadministratör arbetar du med att avlasta programledare i olika delar av deras processer. Det är en omväxlande roll där arbetsdagarna kommer att se olika ut. Din närmsta kontakt kommer vara med programledaren men du kommer även ha ett tätt samarbete med andra kollegor och kunder. Rollens huvuduppgifter är att avlasta programledaren i arbetsuppgifter som exempelvis beställningsgenomföranden och offertarbeten, utfärdande av interna ordersedlar, ordna med transporter och att ha hand om dokumentationer.

Vi söker dig som
Har något eller några års erfarenhet av liknande arbete och har påvisad kompetens inom området. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare trivs du med att arbeta med människor och lära dig nya saker.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektadministratör. Du är självgående och arbetar lösningsorienterat inför de arbetsuppgifter du ställs inför. Vidare är du kommunikativ och hjälpsam i dialogen med såväl kunder som interna kollegor.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlskoga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Bemanningsplanerare

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialf... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa.

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.
Socialförvaltningen är uppdelad i fem områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu bemanningsplanerare inom vårdboende till enheten Skranta Viljabo
I rollen som bemanningsplanerare är det du som skapar förutsättningar för en god planerad verksamhet med stöd av digitala planerings- och uppföljningssystem. För att kunna tillgodose verksamhetens behov krävs att du som bemanningsplanerare arbetar nära arbetsgrupperna och aktivt för en dialog samt informerar om schemaläggningen. Du kommer att ha en nyckelroll i att förlägga medarbetarnas arbetstid utifrån verksamhetens behov.
I uppdraget ingår många olika delar med fokus på schemaläggning, personaladministration och tillsättning av timvikarier på enheten som består av 6 vårdavdelningar med inriktning demens och somatik. Som bemanningsplanerare kommer du att ha ett nära samarbete med enhetschefer där man tillsammans arbetar med hantering av både planerad och oplanerad frånvaro, del av tjänsten kommer innebära omsorgsarbete på vårdavdelning som undersköterska eller vårdbiträde. Bemanningsplaneringen är en komplex uppgift, du ser helhetsperspektivet och har en god förmåga att se lösningar. Du har ett starkt lösningsfokuserat förhållningssätt och ser uppkomna situationer som uppgifter att lösa, snarare än problem.
Rollen innebär ett stort eget ansvar och du som söker tjänsten behöver ha goda kunskaper inom bemanning och schemaläggning i Timecare, Du tar emot frånvaro och kommer dagligen att lägga in vikariebeställningar till Bemanningsenheten i systemet Time Care Pool samt ha god vana av att arbeta med telefon och dator som främsta arbetsverktyg.
En arbetsdag för bemanningsplaneraren består av flertalet olika arbetsuppgifter och är mycket varierad. Du arbetar med verksamhetens behov i fokus på ett rättssäkert sätt så att lagstiftning, riktlinjer och rutiner följs. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag-fredag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning.
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren anser vara relevant.
Du har erfarenhet av schemaläggning av större arbetsgrupper och planering av resurspass, meriterande är om du har tidigare erfarenhet av vård och omsorgsarbete.
Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift. Som person behöver du vara serviceinriktad, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Då det periodvis kan vara ett högt arbetstempo är det viktigt att du är lugn och behärskad som person och att du kan prestera även under press.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B körkort önskvärt

ÖVRIGT
Vi har löpande urval och intervjuer i denna rekrytering.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Administratör till Produktion

Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvalitet... Visa mer
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen till oss!

För att se vad vår fina stad har att erbjuda, besök https://flyttatillkarlskoga.se/Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt och expansivt företag som arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. Vi tillverkar framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har ca 490 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Arbetsuppgifter
Till Cambrex Karlskoga och vår produktionsavdelning söker vi nu en administratör. Som administratör hos oss blir din huvudsakliga uppgift att stötta hela produktionsavdelningen med en bred variation av administrativa arbetsuppgifter.

I arbetsuppgifterna ingår bla:

.Att vara del av produktionsavdelningens ledningsgrupp och bistå med mötesadministration mm
.Att vara administrativt stöd till Produktionsdirektör
.Att vara Cambrex kontaktperson för externa leverantörer av bl a kontorsmaterial, möbler, frukt, matlådor, skyddskläder/arbetskläder, tvätt av besöksrockar och lokalvård
.Att assistera vid externa besök med allt från fika till bokningar av lokaler och transporter mm
.Inköp av blommor, fika, presenter, möbler, skyltmaterial mm
.Administrera/granska friskvårdsbidrag och reseräkningar
.Viss fakturahantering
.Posthantering
Tjänsten är på dagtid och i rollen rapporterar du till Produktionsdirektör Ludvig Eriksson.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning och vi tror att du har tidigare erfarenhet från administrativt arbete. Du har
en god kommunikativ förmåga, såväl skriftlig som muntlig i både svenska och
engelska.

För att lyckas i rollen som administratör tror vi att du är en person som tycker om att ta ansvar och driva på ditt eget arbete.
Du arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt och du har förmågan att snabbt
sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Som person har du ett serviceinriktat arbetssätt och du trivs med att samarbeta med andra. Du är prestigelös och räds inte för
att hjälpa till där det behövs.

Kontaktinformation
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Produktionsdirektör Ludvig Eriksson, tfn 0586-783280, alternativt HR Busness Partner Åsa Jakobsen Fahlin, tfn 0586-783049.

Fackliga kontaktpersoner: Judit Modin, Akademikerföreningen, tfn 0586-783073 och Emelie Enger, Unionen, tfn 0586-783072.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Rekryteringsprocessen påbörjas omgående och vi kan komma att kalla till intervjuer under tiden annonsen ligger ute.

Kontaktinformation
Ludvig Eriksson, Produktionsdirektör, 0586-783280, [email protected]

Åsa Jakobsen Fahlin, HR, 0586-783049, [email protected]

Arbetsplats
Björkborns industriområde

691 85 Karlskoga Visa mindre

Projektassistent till Eurenco Bofors AB

Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Bolagets kunder finns spridda i världen, med fokus på Europa och USA. Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike. I Karlskoga är vi idag ca 330 personer och totalt i koncernen är vi ca 1200 medarbetare. Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på marknaden. Läs mer på www.eurenco.com ... Visa mer
Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär
marknad. Bolagets kunder finns spridda i världen, med fokus på Europa och USA.
Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike. I Karlskoga är vi idag ca 330 personer och totalt i koncernen är vi ca 1200 medarbetare.
Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på marknaden.
Läs mer på www.eurenco.com
Projektassistent till Eurenco Bofors AB
Vi växer i både storlek och kompetens och nu söker vi en kvalificerad projektassistent, till Teknikavdelningen, som delar vår vision, passion och framåtanda!

"Under 2021 och 2022 anställde vi över 100 nya medarbetare.

Det är vi riktigt stolta över! Under 2023 fortsätter vi utveckla vår verksamhet och blickar framåt för att fortsätta vara världsledande. Vi har en offensiv femårsplan där vi ska växa både i storlek och i kompetens. Men för att vara bäst behöver vi de vassaste medarbetarna som delar vår vision, passion och framåtanda.” - Daniel Rydén, VD Eurenco Karlskoga.

Eurenco erbjuder

Hos Eurenco får du möjlighet att vara en del av en organisation i stark tillväxt som väntar på att få ta del av din kunskap och erfarenhet och utvecklas tillsammans med dig. Rollen täcker ett brett område med många kontakter inom Eurenco och i Björkborns industriområde i Karlskoga. Utöver intressanta uppdrag, friskvårdsbidrag, vinstdelning, kollektivavtal och andra förmåner erbjuds du även ett starkt socialt sammanhang där alla hjälps åt att bidra till känslan av trygghet, utveckling och arbetsglädje. Allt för att du ska trivas på jobbet!

Arbetsbeskrivning

Ditt huvudsakliga uppdrag är att arbeta med inköpsstöd, fakturering, hantering av teknisk dokumentation, lås och inpasseringssystem och andra systemlösningar. Vidare ingår att utbilda våra entreprenörer i våra säkerhetsregler samt hantera den operativa delen i avtal som avser skötseln av Björkborns industriomåde, bl.a. snöröjning.

På teknikavdelningen på Eurenco blir du en del i en grupp med 13 medarbetare med olika roller inom underhåll, investerings- och förbättringsprojekt.Kvalifikationer

Du förväntas ha erfarenhet av liknande uppgifter från tillverkande industri med relevant utbildning i botten. Erfarenheter inom ekonomiområdet och affärsystem (vi anväder SAP) är ett krav och erfarenhet av CAD eller GIS och är mycket meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har B-körkort.


Personliga egenskaper

Som individ behöver du vara flexibel då avdelningens syfte är att stödja våra producerande enheter att nå våra mål, arbetsuppgifter och prioritering kan därför behöva omprioriteras snabbt. Vidare ser vi gärna att du har stort driv och engagemang, tar egna initiativ och vill utveckla dig själv såväl som organisationen. Du är strukturerad och noggrann och tar ansvar för att det du påbörjat slutförs.Ansökan och information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Generalist Fredrik Mårtensson på tel +46 76 724 28 30.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, tveka inte att söka redan idag!

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 26/3. Visa mindre

Ledigt jobb som Projektadministratör till Telenor i Karlskoga

Ansök    Mar 16    Manpower AB    Administrativ assistent
Just nu söker vi på Manpower AB en serviceinriktad person till jobbet som Projektadministratör för ett uppdrag hos Telenor i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som drivs av att få jobba med den senaste tekniken och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. Stämmer det in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Start för uppdraget är omgående och beräknas pågå till juni 2025. Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower AB en serviceinriktad person till jobbet som Projektadministratör för ett uppdrag hos Telenor i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som drivs av att få jobba med den senaste tekniken och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. Stämmer det in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Start för uppdraget är omgående och beräknas pågå till juni 2025.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower i Karlskoga, men arbetar som uthyrd konsult hos Telenor. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!.Vad går arbetet ut på?

I rollen som projektadministratör har du ett kontrollerande och koordinerande administrativt ansvar. Du jobbar i ett nära samarbete med medarbetare i olika delar av företaget, bland annat Telenors projektteam och deras övervakningspersonal i Karlskoga. Du kommer dessutom att jobba i nära samarbete med Telenors team som består av Process Managers, som ansvar för stödprocesser som säkerhetsställer leveransen av Telenors tjänster till slutkund. Tillsammans med teamet ansvara du för operationell uppföljning, avstämningar och koordinering av administrativa uppgifter i företagets olika it-system. Du ska också delta i kommande förbättringsområden.

Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt - här läggs stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.???????Är du Telenor nya projektadministratör?

Det här jobbet passar dig som framför allt är som gillar att jobba i många komplexa it-system. Du ska också gilla att jobba administrativt, projektorienterat i en teknisk miljö där det är många olika tekniska begrepp. Du ska ha erfarenhet av arbete inom administration och vi tar för givet att du gillar att jobba i team och olika projekt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och har arbetat tidigare i tekniska miljöer.I övrigt krävs det att du

* har arbetat med administration
* har goda kunskaper i både svenska och engelska
* har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt, it-system och rutiner.

I denna anställning kommer Säkerhetsprövning att behöva genomföras med tillhörande säkerhetssamtal.Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Agneta Lännbjer på telefonnummer: 054-221892 eller via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Administratör/Receptionist Barn- och ungdomsmedicin, Karlskoga lasarett

Nu utökar vi administrationen inom Verksamhetsområde barn- och ungdomsmedicin och söker nu dig som vill ta chansen att bli en del av vårt fantastiska administrativa team med en placering på Barn- och ungdomsmottagningen på Karlskoga lasarett. Barn- och ungdomsmottagningen på Karlskoga lasarett är en av våra fem barnmottagningar som bedrivs inom VO och Barn- och ungdomsmedicin och som har ett brett uppdrag med både planerad mottagningsverksamhet samt akuta ... Visa mer
Nu utökar vi administrationen inom Verksamhetsområde barn- och ungdomsmedicin och söker nu dig som vill ta chansen att bli en del av vårt fantastiska administrativa team med en placering på Barn- och ungdomsmottagningen på Karlskoga lasarett.
Barn- och ungdomsmottagningen på Karlskoga lasarett är en av våra fem barnmottagningar som bedrivs inom VO och Barn- och ungdomsmedicin och som har ett brett uppdrag med både planerad mottagningsverksamhet samt akuta besök för barn och ungdomar. Mottagningen har överläkare, ST-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska vårdadministratörer. VO Barn- och ungdomsmedicin består i dagsläget av sammanlagt 17 medicinska vårdadministratörer samt 2 administratörer. Du kommer ha ett nära samarbete med andra yrkeskategorier och därför är samarbetsförmåga och servicekänsla av stor vikt.
Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och som ser möjligheter i förändring. Du har god initiativförmåga och känsla för att se till helheten. Vidare ser vi att du:
-har en god arbetsförmåga och hög servicekänsla.
-är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt.
-är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll.
Vi värdesätter positivt förhållningsätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig tillämpning och egenskaper.

Karlskoga lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vårt arbete genomsyras av professionalism, engagemang och laganda. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i norr ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.
Karlskoga lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Administratör/Receptionist Barn- och ungdomsmedicin, Karlskoga lasarett

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär till största del av receptionsarbete men också andra administrativa uppgifter så som skanning, dokumentation, posthantering, beställning av material med mera.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativt arbete med patient/kundkontakt, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket samt har god datorvana. Det är meriterande om du har en godkänd utbildning som medicinsk vårdadministratör eller motsvarande men inget krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Programadministratör till kund i Karlskoga!

Inledning: Är du en noggrann och strukturerad person som vill få in en fot på ett spännande företag inom försvarsindustrin? Trivs du dessutom i en administrativ roll? Ta då chansen och sök redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Information om tjänsten Professionals Nord söker för kunds räkning en projektadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under... Visa mer
Inledning:
Är du en noggrann och strukturerad person som vill få in en fot på ett spännande företag inom försvarsindustrin? Trivs du dessutom i en administrativ roll? Ta då chansen och sök redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en projektadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
I rollen som projektadministratör arbetar du med att avlasta programledare i olika delar av deras processer. Det är en omväxlande roll där arbetsdagarna kommer att se olika ut. Din närmsta kontakt kommer vara med programledaren men du kommer även ha ett tätt samarbete med andra kollegor och kunder. Rollens huvuduppgifter är att avlasta programledaren i arbetsuppgifter som exempelvis beställningsgenomföranden och offertarbeten, utfärdande av interna ordersedlar, ordna med transporter och att ha hand om dokumentationer.

Vi söker dig som
Har något eller några års erfarenhet av liknande arbete och har påvisad kompetens inom området. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare trivs du med att arbeta med människor och lära dig nya saker.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektadministratör. Du är självgående och arbetar lösningsorienterat inför de arbetsuppgifter du ställs inför. Vidare är du kommunikativ och hjälpsam i dialogen med såväl kunder som interna kollegor.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlskoga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Kundmottagare till Teknik och fastighet

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bi... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Samhälle- och serviceförvaltningen har drygt 300 medarbetare inom kost, städ, samhälle, teknik och fastighet. Denna tjänst som kundmottagare ligger under verksamheten stabsfunktion Teknik och Fastighet.
Enheter inom Teknik och Fastighet är Park och Verkstad, Gatu- och Trafik, Fastighet och Fastighetsservice.

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget ska du som medarbetare hålla dig uppdaterad inom verksamhetens område samt förändringar i omvärlden som har betydelse för arbetet.
Som medarbetare ska du aktivt delta i arbete med uppföljning och analys samt bidra till verksamhetens utveckling.

Samhälle och serviceförvaltningen styrs och leds med tillit. Tillit som ledningsfilosofi innebär att vi tillsammans skapar god service för dem vi är till för och är en tillgänglig och bemötande ingång. Uppdraget innebär samarbete med andra verksamheter inom kommunen.

Du ska:
• ta emot, fördela och svara på inkommande ärenden
• ta fram månatlig statistik
• beställa förbrukningsmateriel
• uppdatera och samordna aktuell information
• utföra övriga administrativa tjänster utifrån enheternas behov av stöd
• hantera post
• utföra löpande uppdrag från enhetschefer och verksamhetschef
• delta och vara delaktig i verksamhetens möten
• möta upp och vägleda besökare
• protokollföra och boka möten
• arbeta med invigningar, spadtag och liknande tillställningar

KVALIFIKATIONER
Du ska ha relevant akademiskt examen eller dokumenterad erfarenhet/kunskap av arbete inom området.

Det är viktigt att du har en god social kompetens och en hög kommunikativ förmåga då du har många kontakter med medarbetare, kommunens medborgare, entreprenörer och övriga kommunala verksamheter.
Andra egenskaper vi söker är att vara strukturerad, stresstålig och flexibel. Du ska ha lätt för att lösa problem som kan uppstå under dagen. Du har god datorvana och kan Officepaketet samt gillar den digitala utvecklingen.

B-körkort är ett krav, övriga körkort är meriterande.

Meriterande är att du arbetat med offentlig förvaltning samt drivit/medverkat till utveckling och förbättringsarbeten.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Administrativ koordinator till försvarsindustrin i Karlskoga

Ansök    Jan 4    Manpower AB    Administrativ assistent
Du kommer att vara anställd av Manpower men och jobba ute hos vår kund i Karlskoga. Uppdraget beräknas pågå minst 6 månader till att börja med. Välkommen med din ansökan till oss! Motiveras du av att ge service i världsklass och av att få göra skillnad? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker en administrativ koordinator inom rekrytering till vår kund inom försvarsindustrin i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och lösning... Visa mer
Du kommer att vara anställd av Manpower men och jobba ute hos vår kund i Karlskoga. Uppdraget beräknas pågå minst 6 månader till att börja med. Välkommen med din ansökan till oss!


Motiveras du av att ge service i världsklass och av att få göra skillnad? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker en administrativ koordinator inom rekrytering till vår kund inom försvarsindustrin i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och lösningsorienterad i din yrkesroll.

Om jobbet som administrativ koordinator inom rekrytering

I rollen ansvarar du för att ge administrativt rekryteringsstöd till företagets rekryteringsprocesser. Din roll kommer att vara koordinerande och du kommer att ha kontakt med företagets enhetschefer, kandidater och kommande anställda. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att ansvara för företagets egna onboarding/introduktion för de nya medarbetarna. Du kommer också få ansvara för besökskoordineringen i samband med kompetensförsörjningen samt få vara med och utveckla företagets onboarding process ytterligare.Är du rätt för rollen som administrativt rekryteringsstöd?

Till uppdraget hos Manpower AB söker vi dig som har minst gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift sam goda kunskaper i Office-paketet. Därutöver har du god systemvana och vana av att jobba med administration.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du fokuserar på att hitta lösningar. Det är också viktigt att du ser det som en del av ditt arbete att skapa och vårda relationer.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Om vår kund

Kunden är ett expansivt, innovativt och världsledande företag som verkar inom försvarsindustrin. De arbetar huvudsakligen som ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Företaget har sitt säte i moderna lokaler i Karlskoga.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU

Intresserad?

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Vid frågor kontaktar du Agneta Lännbjer via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 054-221892.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Karlskoga Tillsättning: Omgående

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Administratör till Servicegruppen, Karlskoga lasarett

Vi söker en positiv, serviceinriktad och flexibel administratör med sinne för ordning och struktur till Servicegruppen vid Karlskoga lasarett. Du erbjuds anställning med varierande administrativa arbetsuppgifter. Servicegruppen servar lasarettet med intern- och extern post med dagliga postturer, vi har ett litet "tryckeri" där vi hjälper verksamheterna med olika trycksaker och vi tar också hand om arkivet med journaler. Till Servicegruppen hör även Informa... Visa mer
Vi söker en positiv, serviceinriktad och flexibel administratör med sinne för ordning och struktur till Servicegruppen vid Karlskoga lasarett. Du erbjuds anställning med varierande administrativa arbetsuppgifter. Servicegruppen servar lasarettet med intern- och extern post med dagliga postturer, vi har ett litet "tryckeri" där vi hjälper verksamheterna med olika trycksaker och vi tar också hand om arkivet med journaler. Till Servicegruppen hör även Information och kassaverksamhet i entrén.

Karlskoga lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vårt arbete genomsyras av professionalism, engagemang och laganda. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i norr ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.
Karlskoga lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Administratör till Servicegruppen, Karlskoga lasarett

Arbetsuppgifter

-Intern- och externpost
-Kopiering
-Journalhantering

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Som person ska du vara serviceinriktad, ordningsam och strukturerad. Vi söker dig som arbetar självständigt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har ett intresse av att administrera och hålla ordning på papper.
Gymnasieutbildning. Goda kunskaper i engelska.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Vi söker konsulter för administratörs-/samordnaruppdrag i Karlskoga

Är du en fena på administration samt att koordinera och skapa struktur i arbetet? Vi söker nu flera administratörer och koordinatorer till våra kunder i Karlskoga – är det din nästa utmaning? Om uppdraget Vi ser nu en ökad efterfrågan på administratörer och samordnare hos våra kunder och har därför olika uppdrag där arbetsuppgifterna kan variera. Gemensamt är att du kommer ha en bred roll med många kontaktytor och arbeta i företagets affärssystem. Ar... Visa mer
Är du en fena på administration samt att koordinera och skapa struktur i arbetet? Vi söker nu flera administratörer och koordinatorer till våra kunder i Karlskoga – är det din nästa utmaning?

Om uppdraget
Vi ser nu en ökad efterfrågan på administratörer och samordnare hos våra kunder och har därför olika uppdrag där arbetsuppgifterna kan variera.

Gemensamt är att du kommer ha en bred roll med många kontaktytor och arbeta i företagets affärssystem.

Arbetsuppgifter som kan förekomma:

- Fakturahantering
- Hantera besöksanmälningar
- Boka resor och måltider
- Orderläggning
- Kreditering
- Kundtjänst
- Posthantering
- Personaladministration

Vem söker vi?
Vi söker både dig som har tidigare erfarenhet av en administratörsroll och dig som är sugen på att ta dig ann en ny utmaning. Oavsett är du en positiv, prestigelös och driven person som är bra på att hålla ihop och strukturera arbetet för dig själv och andra. Du är social, tar egna initiativ och driver på ditt arbete självständigt. God system- och datavana är ett krav samt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper!

Information och ansökan
Detta är en ansökan för konsultuppdrag där du är anställd hos AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos vår kund. Start omgående, med varierande längd.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För frågor om uppdraget, vänligen kontakta Angelica Mäenpää på [email protected] alt. 076-636 61 75.

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting
För att du skall trivas och må bra på ditt konsultuppdrag arbetar vi kontinuerligt med att ge dig så goda förutsättningar som möjligt. Vi har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans skall kunna bedriva en professionell konsultverksamhet.

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig en fast månadslön, trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Ledigt jobb som projektadministratör i Karlskoga

Ansök    Nov 22    Manpower AB    Administrativ assistent
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för projekt- och produktionsplanering? Är din största drivkraft att nå resultat tillsammans med ditt team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower AB en administratör till ett uppdrag som varar minst ett år framåt hos vår kund i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och engagerad i din yrkesroll. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Om jobbet Som administratör ansva... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för projekt- och produktionsplanering? Är din största drivkraft att nå resultat tillsammans med ditt team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower AB en administratör till ett uppdrag som varar minst ett år framåt hos vår kund i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och engagerad i din yrkesroll. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som administratör ansvarar du för att ge administrativt stöd till ett antal olika projektledare. Du kommer att jobba med administration där du får göra avstämningar i olika system, hantera rapporter och annan dokumentation. Du rapporterar till enhetschefen och projektledare.

Om dig

Vi på Manpower AB söker dig som har gymnasieutbildning. Vidare har du erfarenhet av arbete som administratör och av dokumentation. Slutligen har du även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, goda kunskaper i Office-paketet och god systemvana.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Slutligen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Om vår kund

Kunden är verksam inom försvarsindustrin i Karlskoga. Du kommer att ingå i företagets projektavdelning och jobba med administration till projektledarna. Du kommer att arbeta i Officepaketet samt även få lära dig projektplaneringsverktyget Antura Projects.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Vid frågor kontaktar du Agneta Lännbjer via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 054-22 18 92. Ansvarig för den här processen är Victoria Lennartsson, mail [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: minst ett år
Placeringsort: Karlskoga
Tillsättning: enligt överenskommelse, men senast i början av januari 2023.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna Visa mindre

Verksamhetssamordnare till Strandbadet

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för uppdrag inom området kultur och förening i Karlskoga, och erbjuder i egen regi verksamheter i form av badhus, kulturskola, konsthall och bibliotek. Därtill erbjuder vi föreningsstöd och service inom områden såsom: spår- och vandringsleder, badstränder, utegym, skatepark, gräs- och konstgräsplaner, anläggningar, lokaler, museum och värnar om Karlskogas kulturarv. Vi skapar även förutsättningar för olika upplevel... Visa mer
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för uppdrag inom området kultur och förening i Karlskoga, och erbjuder i egen regi verksamheter i form av badhus, kulturskola, konsthall och bibliotek. Därtill erbjuder vi föreningsstöd och service inom områden såsom: spår- och vandringsleder, badstränder, utegym, skatepark, gräs- och konstgräsplaner, anläggningar, lokaler, museum och värnar om Karlskogas kulturarv. Vi skapar även förutsättningar för olika upplevelser genom lovverksamhet, evenemang och bidrag till civilsamhället.ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetssamordnare har du en viktig roll på Strandbadet! Dina arbetsuppgifter omfattar bl a bemanningsplanering i den dagliga verksamheten, vikariehantering, ansvar för verksamheten i gym och träningslokal, bokningsansvar gällande företagstider och skolornas simundervisning. Du ansvar för Strandbadets publiceringar på sociala medier och administrativt arbete av olika slag som t ex att ta fram statistikuppgifter. Du kommer även att täcka upp som ställföreträdande vid enhetschefens frånvaro.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av administrativt arbete och schemaläggning. Du ska även ha goda IT kunskaper.

Personliga egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är mycket god samarbetsförmåga. Du behöver vara serviceinriktad, ha ett positivt förhållningssätt, vara utåtriktad och flexibel. Det krävs även att du är ansvarstagande och noggrann, har en god initiativförmåga och kan jobba självständigt och struktuterat.

Det är meriternade om du har badmästarutbildning, HLR utbildning samt erfarenhet av arbete på gym.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Administratör inom rekrytering sökes till Saab i Karlskoga/Linköping!

Gillar du att jobba målinriktat, driva ditt arbete framåt på egen hand och samtidigt ha ett stort socialt kontaktnät? Då kan det här vara tjänsten för dig. Saab Dynamics söker administratörer med huvudfokus att stötta chefer i uppstarten av rekryteringsprocesser. Varmt välkommen att lämna in din ansökan till tjänsten som rekryteringskonsult redan idag! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförs... Visa mer
Gillar du att jobba målinriktat, driva ditt arbete framåt på egen hand och samtidigt ha ett stort socialt kontaktnät? Då kan det här vara tjänsten för dig. Saab Dynamics söker administratörer med huvudfokus att stötta chefer i uppstarten av rekryteringsprocesser. Varmt välkommen att lämna in din ansökan till tjänsten som rekryteringskonsult redan idag!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är ca 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med Dynamics en del av deras mission. De jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla deras världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Dina arbetsuppgifter
Som administrativt rekryteringsstöd på Saab Dynamics utvecklingsorganisation kommer du stötta 3 avdelningar med ca 20 sektionschefer, fördelade mellan Linköping och Karlskoga. Avdelningarnas ansvarsområden är mjukvaruutveckling, projektledning och andra teknikinriktade tjänster som berör bakgrunder inom till exempel ingenjör, IT och civilekonom. En stor del av din roll är att stötta cheferna med det administrativa kring rekrytering samt driva processerna framåt. För att förstå respektive chefs rekryteringsbehov kommer du att delta i olika ledningsgruppsmöten och ha en tät dialog med sektionscheferna. Det ger dig möjlighet att få insikt i hur det är att arbeta som linjechef och samtidigt kunna samla kompetens kring ledarskap. Du kommer att vara ensam i din roll samtidigt ha ett stort socialt nätverk.

De arbetsuppgifters om ingår i rollen är bland annat:

- Behovsanalys och informationssökande kring lediga tjänster och profiler som rekryterande chef söker.
- Skriva och publicera annons.
- Genomföra första urvalet.
- Boka intervjuer.
- Vid behov vara med på intervjuer.
- Kandidatåterkoppling.
- Koordinera de olika avdelningarnas deltagande vid olika studentevenemang och mässor i marknadsföringssyfte.

Din profil
Då du kommer vara ensam i rollen ser vi att du har lätt att ta egna initiativ och gillar att ha stort eget ansvar. Du är van att jobba målinriktat och vara den på arbetsplatsen som för arbetet framåt. Vidare gillar du gillar att arbeta med flera processer parallellt med varandra målinriktat och strukturerat. Arbetet kommer vidare innebära mycket social kontakt med din omgivning, såväl internt som externt. För att trivas i rollen behöver du därför vara en social person som både har lätt att ta kontakt och skapa relationer med nya människor.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet eller utbildningsbakgrund som administratör, ingenjör eller inom HR. Då du kommer vara med i rekryteringar av olika ingenjörsprofiler är det meriterande om du har intresse för teknik. Arbetet kräver goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vi ser att du kommer från en bakgrund inom HR, administration alternativt ingenjör eller civil ekonom.

Ansökningsförfarande
Vill du ta chansen att utvecklas på Saab? I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt men enligt överenskomelse. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Gamsäter, [email protected].

Vi arbetar löpande med urvalet, sök därför tjänsten redan idag!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything. Visa mindre

Ledigt jobb - Rekryteringsadministratör till försvarsindustrin

Ansök    Okt 18    Manpower AB    Administrativ assistent
Om jobbet som rekryteringsadministratör I rollen som rekryteringsadministratör ansvarar du för att ansvara för urvalsprocesser och CV-selektering samt arbeta proaktivt genom att skapa nätverk och kontaktvägar in i attraktiva grupper. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team kontakta potentiella kandidater och genomföra intervjuer samt nätverka och skapa kontakter, både internt och externt. Du kommer att jobba i företagets rekryteringssystem. Du rappor... Visa mer
Om jobbet som rekryteringsadministratör

I rollen som rekryteringsadministratör ansvarar du för att ansvara för urvalsprocesser och CV-selektering samt arbeta proaktivt genom att skapa nätverk och kontaktvägar in i attraktiva grupper. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team kontakta potentiella kandidater och genomföra intervjuer samt nätverka och skapa kontakter, både internt och externt. Du kommer att jobba i företagets rekryteringssystem. Du rapporterar till verksamhetschefen.

Ser du dig själv som en tydlig person med stort driv och mycket framåtanda? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower AB en rekryteringsadministratör till vår kunds verksamhet i Karlskoga. Här får du chansen att jobba i ett mycket teknikorienterat, kompetent och inspirerande team med kollegor som har roligt tillsammans. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att stötta chefer med administrativa aktiviteter runt företagets rekryteringar. Du kommer utifrån företagets rekryteringsplan:

* Säkerställa att annonser tas fram och läggs ut i tid
* Administrera i företagets rekryteringssystem
* Jobba med kandidathantering
* Jobba med kandidatpresentation inför rekryterande chefer
* Har kontinuerlig kontakt med HR under hela rekryteringsprocessen
* Planera rundvandring/demo i samband med intervjuer.

Är du rätt för rollen som rekryteringsadministratör?

Vi på Manpower söker dig som mycket god administrativ erfarenhet från tekniska branscher. Du får gärna ha en högskoleutbildning med inriktning HR/personal men det är inget krav, dock minst gymnasial utbildning.Vem är du?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Det är också viktigt att du har god förmåga att ta strategiska beslut och att du håller ordning och reda. Dessutom är du bra på att knyta nya kontakter. Du ska ha mycket goda kunskaper i engelska tal och skrift.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Om vår kund

Kunden är ett världsledande, globalt och framgångsrikt företag som verkar inom försvarsindustrin i Karlskoga.

Intresserad?

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Vid frågor kontaktar du Agneta Lännbjer via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 054-221892.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Karlskoga

Uppdragets längd: 6 månader till att börja med

Uppdragets start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Strukturerad administratör till Saab i Karlskoga

Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete? Vill du vara med och utvecklas i en lärande organisation och stötta din närmsta arbetsledare genom varierande administrativa arbetsuppgifter? Just nu söker vi en Programadministratör för ett längre konsultuppdrag till Saab i Karlskoga. Om tjänsten Rollens huvuduppgift är att biträda och avlasta närmsta chef i hanteringen av beställningar och offerter. Du kommer i din roll bland annat att få sammanstäl... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete?
Vill du vara med och utvecklas i en lärande organisation och stötta din närmsta arbetsledare genom varierande administrativa arbetsuppgifter?
Just nu söker vi en Programadministratör för ett längre konsultuppdrag till Saab i Karlskoga.

Om tjänsten
Rollens huvuduppgift är att biträda och avlasta närmsta chef i hanteringen av beställningar och offerter. Du kommer i din roll bland annat att få sammanställa offertunderlag avseende kostnad och leveranstider, utfärdande av interna ordersedlar samt ordna med transporter och förbereda tillhörande dokumentation. Vidare kommer du att stötta din närmsta chef med att genomföra, följa upp och sammanställa status för olika beställningar. Du kommer även att förbereda underlag för beslutsmöten enligt Saabs verksamhetssystem.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten behöver du vara nyfiken på att lära dig nya saker och driven i ditt sätt att kommunicera till andra och samtidigt vara en god lyssnare. Du har lätt att anpassa dig till olika miljöer och kulturer samt trivs med att arbeta med människor.
Du har med fördel arbetat med administrativa uppgifter sedan tidigare och då gärna inom industri- och produktionsverksamhet. I ditt arbetssätt är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du trivs med att hantera många olika uppgifter parallellt och är van att planera och prioritera. Du tar gärna ett självständigt ansvar men är också medveten om hur viktigt det är med ett gott samarbete tillsammans med chef och kollegor. Du behöver behärska svenska och engelska både i tal och skrift.

Om verksamheten
Saab är ett möjligheternas företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö där mångfald ses som en stor tillgång och respekt är en viktig del i det dagliga arbetet. Här tar man tillvara på medarbetarnas kompetens och ger dem möjlighet att växa tillsammans med Saab.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap

Konsult hos Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Visa mindre

Adminstration

Om jobbet Karved Sweden AB är ett växande företag som utvecklas tillsammans med våra medarbetare och kunder. Vi har verksamheter både i Örebro och Skånelän. Vårt motto är långsiktighet, service och ansvarstagande. Vi erbjuder dig en tjänst i ett härligt gäng med god gemenskap. Vi söker en engagerad medarbetare som ligger i framkant för att ta hand om våra inköp och hantera vår internet handel. Förutom att ta hand om vår inköp, ta hand om befintliga levera... Visa mer
Om jobbet
Karved Sweden AB är ett växande företag som utvecklas tillsammans med våra medarbetare och kunder. Vi har verksamheter både i Örebro och Skånelän. Vårt motto är långsiktighet, service och ansvarstagande. Vi erbjuder dig en tjänst i ett härligt gäng med god gemenskap.
Vi söker en engagerad medarbetare som ligger i framkant för att ta hand om våra inköp och hantera vår internet handel.
Förutom att ta hand om vår inköp, ta hand om befintliga leverantörer och hitta nya, ingår även ansvar för vår E-handelsplattform med produktuppdateringar, kampanjskapande och produktion av nyhetsbrev. Du ska förvalta och skapa nytt innehåll på webben, samt arbeta för att öka användarvänligheten. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för planering och genomförande av marknadsföring på sociala medier.
Du erbjuds möjlighet till en flexibel roll i en organisation där kreativitet, delaktighet, samarbete och lyhördhet är viktiga ledord i det dagliga arbetet.
Tjänsten är stationerad till kontoret i Skåne.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete, inköp och internet handel eller annan jämförbar verksamhet.
Du har minst relevant gymnasieutbildning och god datakompetens. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning.
Det är även meriterande med statistisk kunskap, erfarenhet av webbpubliceringsverktyg, webbshopshantering och ekonomiadministration.
Vi ser gärna att du kan SEO-optimering, samt digital marknadsföring och kan komma med egna idéer till arbetet. Det är viktigt att du har kunskap om och förståelse för webbhandel. För att trivas i rollen måste du vara självgående, lösningsorienterad och serviceinriktad med vana att samarbeta med andra mot gemensamma mål. Du är vidare social, ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du gillar att självständigt planera och strukturera ditt arbete. Du kommer att arbeta i ett mindre företag där alla får möjlighet att påverka och bidra till bolagets utveckling.
Du är strukturerad, noggrann, kreativ och målinriktad. Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Har du dessutom ett brinnande intresse för inredning och design är det ett plus.
Då vi är ett mindre team så är det viktigt att vi hjälps åt och det kan därför bli aktuellt med andra arbetsuppgifter om behov uppstår.


Maila din ansökan, innehållande CV och personligt brev, till [email protected]. I denna rekrytering tillämpar vi s.k. löpande urval vilket innebär att vi intervjuar efter hand och då ansökningarna når oss. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden gått ut.
Vid frågor kontakta maila [email protected]. Visa mindre

Administratör i Karlskrona

Om uppdraget Konsultuppdraget har startdatum 1 september 2022 och pågår till 31 december 2022, med möjlighet till ytterligare förlängning. Du kommer att tillhöra enheten för service och informationshantering. Uppdragets omfattning är 80-100% och arbetet sker på plats i myndighetens lokaler i Karlskrona. Dina arbetsuppgifter Uppdraget avser arbete i myndighetens registratur och arkiv. Vi ser att du är en driven, strukturerad och lösningsorienterad person... Visa mer
Om uppdraget

Konsultuppdraget har startdatum 1 september 2022 och pågår till 31 december 2022, med möjlighet till ytterligare förlängning. Du kommer att tillhöra enheten för service och informationshantering. Uppdragets omfattning är 80-100% och arbetet sker på plats i myndighetens lokaler i Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget avser arbete i myndighetens registratur och arkiv. Vi ser att du är en driven, strukturerad och lösningsorienterad person med erfarenhet av att arbeta med registratur och arkiv inom offentlig verksamhet. Arbetsuppgifterna är i huvudsak att:

- Registrera ärenden/uppgifter i diariesystemet Platina
- Arbeta med insortering i och kvalitetssäkring av arkivet


Dina kvalifikationer

- Minst ett års arbetslivserfarenhet av diarieföring, föra in uppgifter i digitala system, göra utskick samt ordna och förteckna/kvalitetssäkra arkiv.
- Mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift.
- Gymnasium eller likvärdig utbildning
- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

Meriterande

- God serviceförmåga och ansvarstagande
- Hög integritet
- Mycket god samarbetsförmåga.
- Erfarenhet av arbete i arkiv i VisualVad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare. Alice Karlsson. [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

verksamhetsstrateg skola, karlskoga

Ansök    Apr 4    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta nära våra rektorer och behöver förstå deras utmaningar i vardagen. Tillsammans med Förvaltningsledningen på Skolförvaltningen blir du en viktig kugge i arbetet med att stötta verksamheternas strategiska arbete för att nå en högre måluppfyllelse. Karlskogas Skolförvaltning söker dig som drivs av att jobba med ständiga förbättringar på strategisk nivå och som vill vara med och driva arbetet med att uppnå en högre målupp... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta nära våra rektorer och behöver förstå deras utmaningar i vardagen. Tillsammans med Förvaltningsledningen på Skolförvaltningen blir du en viktig kugge i arbetet med att stötta verksamheternas strategiska arbete för att nå en högre måluppfyllelse. Karlskogas Skolförvaltning söker dig som drivs av att jobba med ständiga förbättringar på strategisk nivå och som vill vara med och driva arbetet med att uppnå en högre måluppfyllelse i Karlskogas skolor. 
Du bör ha arbetat några år med motsvarande arbetsuppgifter på en mer övergripande strategisk nivå. Det kan vara i en kommunal skolorganisation eller på en friskola och du har skaffat dig en förståelse för de utmaningar som finns. 

Ansvarsområden
Du sitter tillsammans med verksamheten och har en stor förståelse för både verksamhet och  processer men även för hur ansvaret för planering, organisering, genomförande och uppföljning av olika projekt och resultat sker på bästa sätt. Som verksamhetsstrateg leder du arbetet med förvaltningens strategiska arbete utifrån planering och uppföljning av de politiska målen för skolan. Du arbetar också med verksamhetsuppföljning tillsammans med ansvariga chefer samt identifierar och prioriterar olika utvecklingsområden.  Du har erfarenhet av att arbeta med strategiskt lärande i större organisationer.

Kvalifikationer
Du behöver ha en helhetssyn och en mycket god strategisk och analytisk förmåga samtidigt som du uppskattar att arbeta även med de uppgifter som ställer krav på noggrannhet och som kräver sinne för detaljer.
Ett sinne för struktur och kvalitet är viktigt för denna roll och att du har en stor förståelse för hur arbetet med att stötta verksamheten kan utformas så att delaktigheten sker på alla nivåer.
Du har:
en akademisk examen som arbetsgivaren bedömer är relevant för tjänsten
goda kunskaper i Skollagen då du kommer att arbeta nära våra rektorer
goda kunskaper i Officepaketet , vana vid att arbeta med både Excel och Powerpoint
i svenska, i tal och skrift, behöver du ha mycket goda kunskaper


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 25 april 2022. För frågor och mer information kontaktar du Gabrielle Peteri, senior rekryteringskonsult på Randstad via [email protected] 

Om företaget
Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Med en gemensam organisation för alla skolformer tar vi ett helhetsgrepp kring det livslånga lärandet från förskola till vuxenutbildning. Skolförvaltningen har drygt 900 medarbetare.
https://www.karlskoga.se

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga Visa mindre

Teknisk Skribent till försvars- & säkerhetsföretag

Är du en vass administratör med erfarenhet av att utforma teknisk dokumentation och manualer? När vår verklighet förändras i snabb takt vill vårt kundföretag i Karlskoga förstärka sitt team med en ny stjärna. Här erbjuds du ett arbete i fronten av avancerad teknikutveckling.    Information om tjänsten Vårt kundföretag är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för män... Visa mer
Är du en vass administratör med erfarenhet av att utforma teknisk dokumentation och manualer?

När vår verklighet förändras i snabb takt vill vårt kundföretag i Karlskoga förstärka sitt team med en ny stjärna. Här erbjuds du ett arbete i fronten av avancerad teknikutveckling. 

 

Information om tjänsten
Vårt kundföretag är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Här utvecklas teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Professionals Nord söker för vårt kunds räkning en Teknisk Skribent. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och avser i första hand ett vikariat fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
I rollen som teknikinformatör kommer du arbeta med teknisk dokumentation för vårt kundföretags olika produkter och system. Det innebär att du säkerställer att dokumentationen och dess innehåll är uppdaterade, korrekta och följer bestämda direktiv.

Dina arbetsuppgifter innehåller översättning av texter från svenska till engelska samt modifiera texter för att passa olika användargränssnitt. Arbetet utförs inom främst CG/AT4 samt Uptime 4.

Vi söker dig som:

För rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet som teknisk skribent alternativt studerat till teknikinformatör eller genomgått annan likvärdig utbildning. Det krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort tekniskt intresse, är strukturerad och detaljorienterad.

Tidigare erfarenhet inom CG/AT4,  Uptime 4 och S1000D är meriterande. Om du besitter erfarenhet i dessa, skriv gärna med det i din ansökan nedan. 

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlskoga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, 070-8110809

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Ledigt jobb som Projektadministratör i Karlskoga

Ansök    Mar 30    Manpower AB    Administrativ assistent
Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare inom försvarsindustrin. Tjänsten ska tillsättas omgående, så vänta inte med din ansökan till oss. Är du en strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig person som drivs av att få bli en viktig medlem i teamet och att ha diversifierade administrativa arbetsuppgifter? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär ... Visa mer
Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare inom försvarsindustrin. Tjänsten ska tillsättas omgående, så vänta inte med din ansökan till oss.


Är du en strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig person som drivs av att få bli en viktig medlem i teamet och att ha diversifierade administrativa arbetsuppgifter? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som Projektadministratör via Manpower något för dig!

Arbetsbeskrivning

I det här jobbet kommer du framförallt att jobba med projektadministration. Du kommer ingå i ett team där du kommer att delta att skriva offerter, ordna transporter, förbereda transportdokument, arbeta med sammanställningar och underlag inför beslutsmöten.

I rollen som projektadministratör kommer mer du mer detaljerat att:

* sammanställa offertunderlag avseende kostnad och leveranstider
* utfärda interna ordersedlar
* ordna med transporter samt förbereda erforderlig transportdokumentation
* stötta teamet med att utarbeta planer och direktiv samt följa upp
* sammanställa nuläge och status i beställningsgenomföranden
* förbereda underlag för beslutsmöten enligt företagets interna verksamhetssystem

Kravprofil

Du ska ha minst gymnasial utbildning. Du ska också ha några års erfarenhet av administration och kommunikation. Som person ska du ha lätt att anpassa dig till olika miljöer och olika kulturer. Du ska sporras av att jobba mot högt uppsatta mål och i din yrkesroll är du strukturerad och lösningsorienterad. Förutom dessa krav lägger vi även stor vikt vid din personlighet och ser gärna att du är både driven och ansvarstagande.

Dina språkkunskaper i svenska och engelska ska vara mycket goda. Som Projektadministratör är det viktigt att du har förmåga att se och stötta dina medarbetare som en lagspelare.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Agneta Lännbjer på telefonnummer: 054-221892 eller via e-post: [email protected].Vi ser fram emot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Administrative Assistant to Dynasafe Demil Systems AB

Dynasafe Demil Systems AB is a leading technology and innovation company specializing in products and services for containment and destruction of explosives, and ammunition. We offer tailor-made solutions to meet the unique and varied requirements we have from our global customers. Our solutions and services make a huge difference in making the world a safer place. The company was founded in 1991 and is active globally supported by offices in Sweden, G... Visa mer
Dynasafe Demil Systems AB is a leading technology and innovation company specializing in products and services for containment and destruction of explosives, and ammunition.

We offer tailor-made solutions to meet the unique and varied requirements we have from our global customers. Our solutions and services make a huge difference in making the world a safer place.

The company was founded in 1991 and is active globally supported by offices in Sweden, Germany, USA and Japan with customers in both the governmental and public sectors.

 

Administrative Assistant to Dynasafe Demil Systems AB

This is a key exciting position that is very broad and varied, interfacing with a great team in a very high-profile industry. As administration assistant you provide administrative support and perform numerous duties including scheduling, writing correspondence, answering questions. arrange meetings, interface with management and other administrative support for our Managing Director.

You arrange company equipment servicing and allocation, you are the interface and arrange Facility support as required. You are also member in the Intranet response team which include members from different sites.

When Dynasafe have important meetings at the office you are the key person that does the arranging, and organisation. Your role also includes general reception duties and manage the company in and out mail and courier as required.

Some travel is required to various workshops, jobsites and offices. You report directly to our Managing Director and you are located on the site in Karlskoga.

Who are we looking for?

We think that our candidate should be organized, self-driven, energetic, flexible and have excellent service and interpersonal skills. You work with high integrity and confidentiality. Good communication skills are really important. This position may be suitable for someone with 2-5 years experience in customer service or administration, or someone straight out of school who is energetic and has the right personality skills.

You must read, write and speak both Swedish and English fluently. You are skilled in MS Office 365, and have a bubbly can do attitude.

Application

In this recruitment process we cooperate with Oak Consulting. If you have any questions regarding the position  - please don´t hesitate to contact HR consultant Helena Fiedler, 070-591 90 33, E-mail: [email protected] or HR consultant Anki Lundin, 070-7450405, E-mail: [email protected]


We want your application as soon as possible, but no later than 24/4. The selection in this position is ongoing so the recruitment may be filled before the last application day. Visa mindre

Timanställning som administratör

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag. För ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga söke... Visa mer
AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen.

Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

För ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga söker vi nu en timanställd administratör med kunskap och erfarenhet inom området. Uppdraget förväntas starta under våren och pågå året ut med goda chanser till förlängning. Då detta uppdrag kommer att vara på oregelbundna tider ser vi gärna att du som söker har en annan huvudsaklig syssla.

Om uppdraget

I denna roll kommer du att vara behjälplig med inköp av diverse kontorsmaterial, bokning av tjänsteresor, registrera besökare samt övrig allmän kontorsadministration. Vi söker dig som ser detta som ett extrajobb då det kommer att variera i antal arbetstimmar samt arbetstider. 

För att passa in i rollen behöver du vara service minded, vara duktig på att kommunicera i tal och skrift samt ha god datavana. Har du arbetat i större affärssystem tidigare är detta en merit.

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här?

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Teknisk Skribent till försvars- & säkerhetsföretag

Är du en vass administratör med erfarenhet av att utforma teknisk dokumentation och manualer? När vår verklighet förändras i snabb takt vill vårt kundföretag i Karlskoga förstärka sitt team med en ny stjärna. Här erbjuds du ett arbete i fronten av avancerad teknikutveckling.    Information om tjänsten Vårt kundföretag är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för män... Visa mer
Är du en vass administratör med erfarenhet av att utforma teknisk dokumentation och manualer?

När vår verklighet förändras i snabb takt vill vårt kundföretag i Karlskoga förstärka sitt team med en ny stjärna. Här erbjuds du ett arbete i fronten av avancerad teknikutveckling. 

 

Information om tjänsten
Vårt kundföretag är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Här utvecklas teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Professionals Nord söker för vårt kunds räkning en Teknisk Skribent. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och avser i första hand ett vikariat fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
I rollen som teknikinformatör kommer du arbeta med teknisk dokumentation för vårt kundföretags olika produkter och system. Det innebär att du säkerställer att dokumentationen och dess innehåll är uppdaterade, korrekta och följer bestämda direktiv.

Dina arbetsuppgifter innehåller översättning av texter från svenska till engelska samt modifiera texter för att passa olika användargränssnitt. Arbetet utförs inom främst CG/AT4 samt Uptime 4.

Vi söker dig som:

För rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet som teknisk skribent alternativt studerat till teknikinformatör eller genomgått annan likvärdig utbildning. Det krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort tekniskt intresse, är strukturerad och detaljorienterad.

Tidigare erfarenhet inom CG/AT4,  Uptime 4 och S1000D är meriterande. Om du besitter erfarenhet i dessa, skriv gärna med det i din ansökan nedan. 

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlskoga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, 070-8110809

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Administratör Servicegruppen, Karlskoga lasarett

Vi söker en positiv, serviceinriktad och flexibel administratör med sinne för ordning och struktur till Servicegruppen vid Karlskoga lasarett. Du erbjuds anställning med varierande arbetsuppgifter såväl administrativa som patient- och kundkontakter. Att ha en hög servicekänsla och förmåga att möta människor är viktigt för oss. Arbetsuppgifter: Vid servicegruppen arbetar fem medarbetare och en enhetschef som servar lasarettet med: - information och kassa... Visa mer
Vi söker en positiv, serviceinriktad och flexibel administratör med sinne för ordning och struktur till Servicegruppen vid Karlskoga lasarett. Du erbjuds anställning med varierande arbetsuppgifter såväl administrativa som patient- och kundkontakter. Att ha en hög servicekänsla och förmåga att möta människor är viktigt för oss.

Arbetsuppgifter:
Vid servicegruppen arbetar fem medarbetare och en enhetschef som servar lasarettet med:
- information och kassaverksamhet i entrén
- intern- och externpost
- kopiering
- journalhantering

I information- och kassaverksamheten sköter vi främst ankomstregistrering av patienter med avgiftsbelagda besök, vi handhar pengar och därutöver diverse olika administrativa arbetsuppgifter som rör lokalbokning, parkering, utlåning av jourrum, cyklar mm. Servicegruppen sköter intern- och extern post med dagliga postturer, vi servar verksamheterna med journaler och vi har ett litet 'tryckeri' där vi hjälper verksamheterna med olika trycksaker.

Kvalifikationer:
Som person ska du vara serviceinriktad, ordningsam och strukturerad. Vi söker dig som arbetar självständigt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har ett intresse av att administrera och hålla ordning på papper.

Gymnasieutbildning. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från informations/kassaverksamhet sedan tidigare.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Yvonne Forsling, enhetschef, 0586-661 06

Facklig företrädare:
Vision, Petra Strömgren Fredin, 019-602 27 59

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-04-11

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Inom Område nära vård har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:355

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Administratör till Eurenco Bofors AB i Karlskoga!

Nu söker vi efter dig som är en administrativt lagd person ut i fingerspetsarna! Är du strukturerad och älskar att arbeta framför datorn och se till att var sak hamnar på sin plats? Då är detta tjänsten för dig! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Eurenco är ett snabbt växande företag med en välkomnande och positiv atmosfär, där du och ditt arbete kommer vara otroligt uppskattat! Du hamnar på en historisk plats med otroligt kompet... Visa mer
Nu söker vi efter dig som är en administrativt lagd person ut i fingerspetsarna! Är du strukturerad och älskar att arbeta framför datorn och se till att var sak hamnar på sin plats? Då är detta tjänsten för dig! Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Eurenco är ett snabbt växande företag med en välkomnande och positiv atmosfär, där du och ditt arbete kommer vara otroligt uppskattat! Du hamnar på en historisk plats med otroligt kompetenta kollegor som besitter specialistkompetens inom diverse olika områden. Är du en nyfiken individ som är kunskapstörstande finns det stor möjlighet till kunskapsutbyte kollegor emellan!

I övrigt hamnar du på en arbetsplats med familjär stämning där man tar hand om varandra och har roligt ihop! Du kommer bli väl omhändertagen och välkomnad av dina kollegor som kommer introducera dig in i arbetet, men som också kommer ha en förhoppning om att du vågar ta egna initiativ och bli självgående ganska omgående efter start!

Eurenco är ett företag som producerar krut och sprängämnen som sedan säljs till försvaret. Det är av yttersta vikt att du som söker är moraliskt införstådd och okej med det.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund på ett uppdrag som sträcker sig över en sexmånadersperiod. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta på Eurencos kvalitetsavdelning i en roll med mycket fokus på att mata in uppgifter mellan system i tillägg till andra traditionella administrativa arbetsuppgifter. Du kommer exempelvis att arbeta med:


* Dokumenthantering
* Systemunderhåll/uppdatera system
* Uppdatera register


För att kunna trivas i rollen är det viktigt att du vågar ta egna initiativ och visa framfötterna. Du kommer att bli introducerad inför varje nytt arbetsmoment men det kommer finnas en förväntan om att du efter introduktion arbetar självgående och driver ditt eget arbete framåt.

I övrigt är det fördelaktigt om du som söker är en person som tycker om att prata framför folk och utföra genomgångar för att sprida kunskap om systemen vidare till dina kollegor!

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad godkänd gymnasieutbildning
- Har erfarenhet av administrativt arbete
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Kan visa upp ett godkänt belastningsregister

Det är meriterande om du som söker har arbetat i dokumenthanteringssystem och intranät sen tidigare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Officepaketen.

För att på enklast sätt ta dig till kontoret i Karlskoga är det fördelaktigt om du som söker har körkort, men det är inget krav för tjänsten.

Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: På kontoret i Karlskoga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska. Eurenco Bofors AB i Karlskoga har ca 300 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på marknaden.

Läs mer om Eurenco på deras hemsida: Eurenco Visa mindre

Receptionist på deltid till Sodexo!

Trivs du i en roll där du får kombinera administrativt och serviceinriktat arbete, där du samtidigt får vara ansiktet utåt på ett företag? Om du dessutom studerar, har ett flexibelt schema och vill dryga ut studentkassan med ett meriterande extraarbete så kan det här vara tjänsten för dig! Tjänsten ska tillsättas omgående så sök tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Vi söker en receptionist på deltid till Sodexo och till deras kund i Karlskoga. Kunden är ett ... Visa mer
Trivs du i en roll där du får kombinera administrativt och serviceinriktat arbete, där du samtidigt får vara ansiktet utåt på ett företag? Om du dessutom studerar, har ett flexibelt schema och vill dryga ut studentkassan med ett meriterande extraarbete så kan det här vara tjänsten för dig! Tjänsten ska tillsättas omgående så sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en receptionist på deltid till Sodexo och till deras kund i Karlskoga. Kunden är ett läkemedelsföretag där Sodexo bemannar receptionen 7–16 på vardagar. I dagsläget arbetar en receptionist på heltid och tjänsten på deltid är för att täcka upp vid frånvaro och behov för ordinarie receptionist. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sodexo.

Sodexo är ett företag som grundades 1966 i Frankrike och har funnits i Sverige sen 1990-talet. Sodexo erbjuder ett varierat utbud av servicetjänster till organisationer inom privat och offentlig sektor. Deras hållbarhetsplan är integrerad i deras tjänster som omfattar måltider, arbetsplats- och integrerade fastighetstjänster, förmåns-, betal- och hushållsnära tjänster, med missionen är att bidra till ökad livskvalitet.

Du erbjuds


* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
* Posthantering och övrig dokumentation samt administration.
* Bokningar och beställningar av exempelvis mat inför möten och konferenser.
* Släppa in lastbilar och fordon som ska in på området.
* Ta emot samtal och besvara frågor.
* Enklare lokalvård – kontor, toaletter och omklädningsrum.

Du kommer att få upplärning på plats av nuvarande receptionist och det finns även en lathund hur arbetet går till och vilka arbetsuppgifter som ska utföras.

VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande på eftergymnasial nivå eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som kan intygas.


* Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då kommunikation förekommer på båda språken.


Det är meriterande om du


* Har erfarenhet från en liknande roll eller annat serviceorienterat yrke.
* Har erfarenhet av lokalvård.


Som person är du


* Serviceinriktad
* Problemlösande
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående, önskvärd start den 10 januari.
* Omfattning: Deltid, vid behov.
* Placering: Karlskoga.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Bemanningsplanerare till vårdboende

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det st... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fem områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar ansvar för schemaläggningen utifrån givna ekonomiska ramar i systemet TimeCare. Det ingår att hantera bemanning vid långtidsfrånvaro och korttidsfrånvaro och hantera tillhörande lönesystem. Dina arbetsuppgifter görs i samarbete med enhetschef men du ska aktivt driva processerna kring vår bemanning.
Vi arbetatar utifrån att medarbetarna ska ha inflytande i schemaprocessen och det är viktigt att du tycker om att hålla dialogen aktiv utifrån vad som är möjligt.

Bemanningsplanerarrollen innebär att planera och arbeta med schemaläggning. Vara ett administrativt stöd för enhetschef och även vara ett stöd i förståelsen kring schema till personal. I rollen ingår att stödja enhetscheferna i utvecklingsarbetet kring bemanning och schema för att optimera användningen av givna resurser utifrån avtal och regler.
I tjänsten förekommer arbetsuppgifter av skiftande slag, tex beställning och inköp med hantering i tillhörande inköpssystem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning till uppdraget.

Du har erfarenhet av:
• att arbeta självständigt och i grupp med administrativt arbete inom bemanningsplanering och schema
• hantering av inköp till verksamhetens olika behov
• viss löneadministration
• vård och omsorgsorganisation.

Du är en person med hög social kompetens och som är stresstålig.
Du är en person som ligger steget före, är strukturerad, engagerad, flexibel, tar egna initiativ och ansvar.

Meriterande är:
• språkkunskaper i finska
• Time Care och Time Care pool
• LifeCare
• Personec

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Kansliadministratör till Anstalten Karlskoga, sommarvikariat

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Karlskogas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/karls... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Karlskogas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/karlskoga/#om

Karlskoga är en anstalt med 120 platser i säkerhetsklass 2. Anstalten ligger tre kilometer från Karlskoga centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Kriminalvården Region Mitt söker nu en kansliadministratör för sommarvikariat till anstalten Karlskoga.
Som kansliadministratör på anstalten Karlskoga ansvarar du för intagnas medel, fakturahantering, beställning och distribution av telefonkort, arkivering, beställning av kontorsmaterial samt för värdeposthantering. Även ekonomiska processer så som månadsavstämning, samordningsroll för inventering och inköp.

Dagliga arbetsuppgifter för kansliadministrationen utgörs av strafftidsberäkning, domsprocess, in- och utskrivningar, all akthantering med tillhörande kommunikation med frivården och HK samt ansvar över anstaltens myndighetsbrevlåda.

I arbetet ingår också att ge administrativt stöd till chef och övriga kollegor.


KVALIFIKATIONER
Vem är du?
Du är rak och tydlig i din kommunikation. Som person är du noggrann, serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Inom ramen för tjänsten värderas förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp högt, vilket ställer krav på god samarbets- och initiativförmåga. Det är önskvärt att du är stresstålig och har ett pedagogiskt förhållningsätt.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• Fullständig gymnasiekompetens
• Erfarenhet från administrativt arbete, gärna inom statlig myndighet
• Mycket god IT-kompetens, erfarenhet av att arbeta i olika typer av databaser och systemstöd
• Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av arbete i något ekonomisystem, så som Proceedo/UBW
• Erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter inom Kriminalvården tex diarieföring
• Genomförd utbildning i Strafftidsberäkning, nya Strafftidslagen


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Administratör på deltid

Om tjänsten Karlskoga Energi & Miljö söker en Administratör Dina arbetsuppgifter i huvudsak Du kommer i huvudsak arbeta med diarieföring, registrera och ta fram avtal, dokumentera, handlägga ärenden och arkivera. Även andra administrativa uppgifter kan komma att ingå i tjänsten. Arbetstiden är förlagd på deltid (50%) och du kan vara flexibel i möjligheten att styra dina arbetstider under veckan. Vem är du? Det är meriterande om du har erfarenhet från l... Visa mer
Om tjänsten
Karlskoga Energi & Miljö söker en Administratör

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer i huvudsak arbeta med diarieföring, registrera och ta fram avtal, dokumentera, handlägga ärenden och arkivera.
Även andra administrativa uppgifter kan komma att ingå i tjänsten.

Arbetstiden är förlagd på deltid (50%) och du kan vara flexibel i möjligheten att styra dina arbetstider under veckan.

Vem är du?
Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande uppgifter men det är inte ett krav. Det är dock viktigast att du är rätt person för jobbet och teamet. Du har god datavana och har arbetat i olika system tidigare.

En förutsättning för att lyckas i jobbet är att du har mycket god förmåga att hålla ordning & reda och är noggrann i ditt arbete.

Tillsättningen är omgående så välkommen med din ansökan redan idag! Urvalet görs löpande under rekryteringsprocessen.

Om verksamheten
Karlskoga Energi & Miljö är ett bolag som jobbar med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet och där energi är en del, men vi är också oerhört stolta över våra hållbara och cirkulära affärer och vårt engagemang i Karlskoga. Vi vill bidra till ett robust samhälle som är redo att möta framtidens utmaningar.

El, värme, ånga och biogas är exempel på produkter som vi producerar i egna anläggningar och säljer. Elnät, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och vattenkraft ingår också i våra ansvarsområden. Totalt är vi runt 190 anställda och omsätter ca 600 Mkr per år. Visa mindre

Administratörer till funktionsstöd

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det st... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fem områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.ARBETSUPPGIFTER
• Ansvara för schemaläggning till personliga assistenter, ledsagarservice, avlösarservice, gruppbostad LSS och dagligverksamhet, inklusive semesterplanering.
• Vara behjälplig att lösa akutfrånvaro.
• Delaktig i rekryteringen av arvodesanställningar och semestervikarier.
• Stödja-avlasta enhetschefer i administrativa arbetsuppgifter. Ex fakturakonteringar, beställningar och lönehanteringar i Självservice.
• Utreda merkostnader gällande sjukfrånvaro till privata bolag som utför personlig assistans enligt LSS.
• Handlägga kostnader till privata bolag gällande personlig assistans enligt LSS.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha minst gymnasiekompetens. Du bör ha kännedom om lagar och förordningar som styr ersättningen till privata bolag gällande både merkostnader och timersättningar.
Du ska ha tidigare dokumenterad erfarenhet av effektiv schemaläggning.
Du bör ha kännedom om lagar och förordningar som styr ersättningen till privata bolag gällande både merkostnader och timersättningar.
Du bör hantera det svenska språket i både tal och skrift då mycket kommunikation sker via telefon samt digitalt.

• Goda kunskaper i något av följande datasystem/verktyg är meriterande:
• TimeCare planering
• TimeCare Pool
• PS arbetsledare.

Personliga egenskaper:
• du ska ha en mycket god samarbetsförmåga, vara positiv, utåtriktad och flexibel
• du ska kunna jobba självständigt och ha en god initiativförmåga
• du ska ha en mycket god känsla för service och tycka om att möta människor, både personal och våra brukare med funktionsnedsättningar.
• du stimuleras av högt tempo, livlig miljö och oförutsedda händelser.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Administratör till utvecklingsavdelningen - SAAB Dynamics

Ansök    Nov 30    SAAB AB    Administrativ assistent
Till vår utvecklingsavdelning Mechanical Engineering söker vi nu en administratör. Avdelningen består av ca 140 medarbetare, fördelat på två orter, Karlskoga och Linköping. Vi arbetar inom hela Utvecklingskedjan från teknik- och produktstudier till färdig produkt med produktvård. Vi hoppas att du vill bli en del av oss. Din framtida utmaning Ditt arbete består av att stödja avdelningens personal och säkerhetsställa att det administrativa ekorrhjulet r... Visa mer
Till vår utvecklingsavdelning Mechanical Engineering söker vi nu en administratör. Avdelningen består av ca 140 medarbetare, fördelat på två orter, Karlskoga och Linköping. Vi arbetar inom hela Utvecklingskedjan från teknik- och produktstudier till färdig produkt med produktvård. Vi hoppas att du vill bli en del av oss.Din framtida utmaning

Ditt arbete består av att stödja avdelningens personal och säkerhetsställa att det administrativa ekorrhjulet rullar på. I din roll kommer du att ha kontakt med många olika stödfunktioner inom hela företaget. Arbetet är fritt men vi ser gärna att du är välorganiserad och att du är duktig på att planera din arbetsdag.Arbetet innefattar bland annat:


* Granskning av fakturor
* Ansvara för mötes- och konferensbokningar
* Reseadministration i form av att boka resor, hjälpa till med reseräkningar
* Inköp till avdelningen men även till utvecklingsprojekten
* Dokumenthantering
* Informationsutskick inom organisationen
* Administrativa rutiner vid nyanställningar
* Hjälpa till med veckounderlag till ledningsgruppen
* Uppföljning av avdelningens "mål och mät"
* Ekonomiuppföljning och hjälp vid budgetarbete
* Stöd och hjälp till avdelningens linjechefer i stort och småttDen du är idag

I denna roll är det viktigt att du är social, synlig och tillgänglig i verksamheten. Du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt och du tycker om att vara spindeln i nätet.

God kommunikationsförmåga, självständighet och egna initiativ värderar vi högt då du kommer att verka i många av våra gränssnitt och samarbeten.Vi ser också att du är prestigelös och ödmjuk i ditt sätt att vara och att du är samarbetsinriktad vilket innebär för oss att både dela egen kunskap och expertis men att också vara lyhörd för andras input.
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Placeringsort är KarlskogaDu har:

* Tjänsten kräver gymnasial utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet samt mycket god datorvana.
* God kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska
* B-körkortVad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.Rekryterande chef:

Dan Hellkvist: [email protected]Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden har gått ut.If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal - to help protect people. Visa mindre

Låsmontör/administrativ assistent till hemvården

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det st... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fem områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

ARBETSUPPGIFTER
Som låsmontör/administrativ assistent kommer du att arbeta självständigt med låsmontering hos hemvårdens brukare samt administration kring lås i webbsystem, support till användare inom förvaltningen samt dialog med fastighetsägare.
Övriga vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter som tex inköp, beställning, fakturakontering etcetera ingår också i tjänsten.
Arbetet är förlagt under dagtid.
Då det är en ny organisation så kommer du att vara delaktig i att ta fram och utforma arbetssätt och rutiner tillsammans med chef i samarbete med övriga verksamheter inom hemvården. Du medverkar på ett positivt sätt till utvecklingen av verksamheten och av dig själv i ett nära samarbete med chef.

KVALIFIKATIONER
• Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning.
• Du ska ha erfarenhet av arbete inom hemvård.
• Du ska ha erfarenhet av att montera lås och av att arbeta i olika IT-system.

I uppdraget ställs höga krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. Som låsmontör/administrativ assistent inom hemvården kan arbetsuppgifterna variera och du behöver vara flexibel och självständig. Vi söker dig som gillar utmaningar och variation. Du behöver ha god läs- och skrivförståelse och kunna inhämta och ge information, både muntligt och skriftligt. Du behöver ha god datavana, snabbt kunna lära dig nya IT-system samt ha erfarenhet av att montera lås.

Du ska ha god förmåga att planera och prioritera, dokumentera och rapportera. Du ska följa rutiner och riktlinjer. Du skall arbeta utifrån grundprincipen om alla människors lika värde oavsett kön, etnicitet, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

B-körkort är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Administratör till Bofors Test Center AB

På uppdrag av Bofors Test Center AB söker AxÖ Consulting en ny medarbetare. Här finner du en arbetsplats med anor från 1800 talet som med erfarenhet och hög servicegrad hjälper kunder runt om i hela världen. Vem söker vi? Vi söker dig som tidigare jobbat med administration och har erfarenhet av it-samordning. I denna roll är du ett oumbärligt administrativt stöd åt ledningsgruppen och du kommer både att serva dina kollegor fortlöpande, men även ha eg... Visa mer
På uppdrag av Bofors Test Center AB söker AxÖ Consulting en ny medarbetare.

Här finner du en arbetsplats med anor från 1800 talet som med erfarenhet och hög servicegrad hjälper kunder runt om i hela världen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare jobbat med administration och har erfarenhet av it-samordning.

I denna roll är du ett oumbärligt administrativt stöd åt ledningsgruppen och du kommer både att serva dina kollegor fortlöpande, men även ha egna ansvarsområden.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att:

- ge och ta emot information via telefon, brev och e-post
- administration/lagring av testprogram och -protokoll
- administrativt produktionsstöd
- teknisk samordnare för IT-system
- hantering av företagets nätverk, applikationer, behörigheter mm.
- ordna sammanträden och konferenser

För att lyckas i rollen är du en strukturerad person som har förmågan att prioritera och strukturera din arbetsdag för bästa resultat.

Tidigare erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba i en utpräglad serviceroll. Du har också goda datakunskaper och är van vid olika IT system.

Som person gillar du att skapa ordning och reda och att hålla koll på det mesta. Du trivs med att hjälpa andra och kan med lätthet planera om din dag utifrån de behov som dina kollegor och kunder har. Att ha många kontaktytor tycker du bara är roligt och du är därmed trygg i sociala sammanhang. Du bistår gärna kollegor och kunder med information, och gör det lugnt och tydligt på såväl svenska som engelska. En lyckad arbetsdag för dig är när du har fått hjälpa andra att lösa problem och fått deras dag att flyta lite bättre.

Information och ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess som kräver svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Olle Öijen 079-3373317 eller [email protected].

Om Bofors Test Center

Bofors Test Center AB är ett företag i Karlskoga med 85 anställda. BTC är ett högteknologiskt företag i försvarsindustrin som provar allt från civila produkter till missiler och ammunition. Cirka 50 % av omsättningen utgörs av provning till BTCs ägare, Saab Dynamics, BAE Systems Bofors AB och Eurenco Bofors AB. BTC är en växande internationell aktör inom provningsområde och är störst i Norden inom destruktion av explosiva varor.

BTC verkar huvudsakligen inom Bofors skjutfält. Mer information om företaget finns på www.testcenter.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Administratör Servicegruppen, Karlskoga lasarett

Vi söker en positiv, serviceinriktad och flexibel administratör med sinne för ordning och struktur till Servicegruppen vid Karlskoga lasarett. Du erbjuds anställning med varierande arbetsuppgifter såväl administrativa som patient- och kundkontakter. Att ha en hög servicekänsla och förmåga att möta människor är viktigt för oss. Arbetsuppgifter: Vid servicegruppen arbetar fem medarbetare och en servicegruppschef som servar lasarettet med: - information oc... Visa mer
Vi söker en positiv, serviceinriktad och flexibel administratör med sinne för ordning och struktur till Servicegruppen vid Karlskoga lasarett. Du erbjuds anställning med varierande arbetsuppgifter såväl administrativa som patient- och kundkontakter. Att ha en hög servicekänsla och förmåga att möta människor är viktigt för oss.

Arbetsuppgifter:
Vid servicegruppen arbetar fem medarbetare och en servicegruppschef som servar lasarettet med:
- information och kassaverksamhet i entrén
- intern- och externpost
- kopiering
- journalhantering

I information- och kassaverksamheten sköter vi främst ankomstregistrering av patienter med avgiftsbelagda besök, vi handhar pengar och därutöver diverse olika administrativa arbetsuppgifter som rör lokalbokning, parkering, utlåning av jourrum, cyklar mm. Servicegruppen sköter intern- och extern post med dagliga postturer, vi servar verksamheterna med journaler och vi har ett litet 'tryckeri' där vi hjälper verksamheterna med olika trycksaker.

Kvalifikationer:
Som person ska du vara serviceinriktad, ordningsam och strukturerad. Vi söker dig som arbetar självständigt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har ett intresse av att administrera och hålla ordning på papper.

Gymnasieutbildning. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från informations/kassaverksamhet sedan tidigare.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Yvonne Forsling, avdelningschef, 0586-661 06

Facklig företrädare:
Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-03-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:250

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Kvalitétsadministratör sökes till Karlskoga

Kundföretaget Till en av våra kunder i Karlskoga söker vi en erfaren kvalitétsadministratör. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill jobba som administratör hos vår kund i Karlskoga. Du ska vara med och utveckla och påverka processer och rutiner, så att att rätt kvalitet på tjänster och produkter produceras och att avtal/leveranstider hålls. Samt att affärssystemet utvecklas utifrån interna och externa avvikelser med syfte till ständiga förbättringar. M... Visa mer
Kundföretaget
Till en av våra kunder i Karlskoga söker vi en erfaren kvalitétsadministratör.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba som administratör hos vår kund i Karlskoga. Du ska vara med och utveckla och påverka processer och rutiner, så att att rätt kvalitet på tjänster och produkter produceras och att avtal/leveranstider hålls.

Samt att affärssystemet utvecklas utifrån interna och externa avvikelser med syfte till ständiga förbättringar. Man ska se till att företaget tillhandahåller nödvändig dokumentation.

Din profil
Vi söker dig som är van att arbeta administrativt och som gärna har erfarenhet av affärssystem såsom IFS, SAP m.fl. Det är en fördel om du har kunskaper och erfarenhet av administration i avvikelsehanterings och/eller ärendehanteringssystem.

Du skall ha en god social kompetensl och är van att driva på saker framåt. Du är ansvarsfull, pålitlig och att du är noggrann i ditt arbete är av yttersta vikt. Du är lättlärd och flexibel för att snabbt kunna sätta dig in i olika arbetsuppgifter.

Krav:
Gymnasiebetyg
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Goda kunskaper i Office paketet, främst i Excel och Word
Arbetat i olika affärssystem, gärna IFS, SAP


Sista ansökningsdatum är den 30 oktober men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Visa mindre

Administratör till förskolekontoret

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Karlskoga kommun växer och det finns idag 29 förskolor med geografisk... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Karlskoga kommun växer och det finns idag 29 förskolor med geografisk spridning över hela staden. Verksamheten präglas av medvetna pedagoger som genom reflektion och flexibilitet tar vara på och utmanar varje barns förmåga och kompetens för att möta en föränderlig värld.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en administratörtill vårt förskolekontor. Rollen är bred och ställer stora krav på att du självständigt kan planera och prioritera dina dagar. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschef och arbetsuppgifterna berör främst följande fyra områden:
- administrativt stöd till förskolans rektorer
- personaladministration såsom anställnings- och löneadministration
- ekonomiadministration såsom fakturahantering och ekonomiuppföljning
- allmänna kontorsuppgifter såsom inköp, posthantering, teknisk support, administration arbetskläder, diariehantering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst 3-årig gymnasienivå (teoretisk inriktning) och med ekonomisk vidareutbildning. Du har flerårig erfarenhet av att självständigt arbeta med kvalificerat administrativt arbete inom områdena ekonomi, inköp och löneadministration. God kunskap i excel är ett krav.

Övergripande kunskap om ekonomi, lagar och avtal såsom skollag, arbetstidsavtal, arbetstider och övriga arbetsrättsliga lagar samt kunskap i elevregistersystemet Procapita är meriterande.

Du är en person med hög social kompetens och stresstålig för att kunna möta och serva rektorer, medarbetare, egen förvaltning samt övriga förvaltningar inom kommunen. Du är en person som ligger steget före, är strukturerad och tar stort ansvar.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Administratör till utvecklingsavdelningen i Karlskoga

Ansök    Nov 7    SAAB    Administrativ assistent
Din framtida utmaning Till vårt kontor inom utvecklingsavdelningen Product Platform & Verification i Karlskoga söker vi nu en administratör. Avdelningen består av ca 120 medarbetare, fördelat på två orter, som arbetar inom hela utvecklingskedjan från teknik- och produktstudier till färdig produkt och vi hoppas att du vill bli en del av oss. Ditt arbete består av att stödja avdelningens personal och säkerhetsställa att det administrativa ekorrhjulet ru... Visa mer
Din framtida utmaningTill vårt kontor inom utvecklingsavdelningen Product Platform & Verification i Karlskoga söker vi nu en administratör. Avdelningen består av ca 120 medarbetare, fördelat på två orter, som arbetar inom hela utvecklingskedjan från teknik- och produktstudier till färdig produkt och vi hoppas att du vill bli en del av oss.

Ditt arbete består av att stödja avdelningens personal och säkerhetsställa att det administrativa ekorrhjulet rullar på. I din roll kommer du att ha kontakt med många olika stödfunktioner. Arbetet är fritt men vi ser gärna att du är välorganiserad och att du är duktig på att planera din arbetsdag.Arbetet innefattar bland annat:


* Granskning och attestering av fakturor
* Ansvara för mötes- och konferensbokningar
* Reseadministration i form av att boka resor, hjälpa till med reseräkningar samt granska reseräkningar
* Inköp till avdelningen men även till utvecklingsprojekten
* Ansvara för avdelningens bilpark
* Dokumenthantering
* Informationsutskick inom organisationen
* Administrativa rutiner vid nyanställningarDen du är idagI denna roll är det viktigt att du är social, synlig och tillgänglig i verksamheten. Du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt och du tycker om att vara spindeln i nätet.
God kommunikationsförmåga värderar vi högt då du kommer att verka i många av våra gränssnitt och samarbeten. Vi ser också att du är prestigelös och ödmjuk i ditt sätt att vara och att du är samarbetsinriktad vilket innebär för oss att både dela egen kunskap och expertis men att också vara lyhörd för andras input.


Placeringsort är KarlskogaDu har:

* Tjänsten kräver gymnasial utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet samt mycket god datorvana.
* God kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska
* B-körkortTjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden har gått ut.If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal - to help protect people. Visa mindre

Studerande administratörer till CSM NDT i Karlskoga!

Ansök    Apr 2    Academic Work    Administrativ assistent
Nu har du chansen till ett meriterande deltidsarbete vid sidan av dina studier! Om du önskar bredda dina kunskaper inom administration har du nu möjlighet att bli en del av CSM NDT i Karlskoga. Här kommer du arbeta med administrativa uppgifter i samband med kurser och utbildningar som företaget håller i. Rollen passar dig som är social med ett öga för struktur. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag om detta låter som något för d... Visa mer
Nu har du chansen till ett meriterande deltidsarbete vid sidan av dina studier! Om du önskar bredda dina kunskaper inom administration har du nu möjlighet att bli en del av CSM NDT i Karlskoga. Här kommer du arbeta med administrativa uppgifter i samband med kurser och utbildningar som företaget håller i. Rollen passar dig som är social med ett öga för struktur. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag om detta låter som något för dig!

OM TJÄNSTEN
CSM NDT Certification AB utbildar, examinerar och utfärdar certifiering inom oförstörande provning och hjälper kunder med kvalitetssäkring inom området. På kontoret i Karlskoga hålls regelbundet utbildningar och då nuvarande administratör ska gå vidare i karriären behöver nu företaget förstärkning. Här erbjuds du en roll med varierande arbetsuppgifter och chans till mycket eget ansvar. Företaget sitter i moderna lokaler och du kommer ingå i en grupp om i dagsläget 4 personer där stämningen är familjär! Du erbjuds ett socialt arbete då företaget regelbundet tar emot elever och dina främsta uppgifter rör det administrativa kring utbildningarna. Du introduceras till din roll av nuvarande administratör.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult under 6 månader med start i mitten av maj. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och behovet kvarstår finns möjlighet till förlängning, vi ser därför att du som söker har ambitionen till ett långsiktigt deltidsarbete vid sidan av dina studier.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör på CSM NDT kommer du arbeta med varierande uppgifter kring företagets utbildningar.

Du kommer till exempel att:


* Hantera kursbekräftelser, kursintyg och certifikat.
* Registrera och hantera personuppgifter samt uppdatera databasen.
* Hantera kursmaterial och uppdatera utbildningspärmarna.


För rätt person finns även möjlighet till kundkontakt via telefon i syfte att bjuda in elever till utbildningarna och fylla platserna. Tjänsten passar dig som har ett flexibelt skolschema med möjlighet till att arbeta 2-3 dagar i veckan.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar eftergymnasial nivå med minst 1,5 år kvar av dina studier.


* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då det krävs i den dagliga kommunikationen med kollegor och elever.
* Har god datavana och kunskap inom officepaketet.


Det är meriterande om du tidigare haft ett administrativ arbete samt erfarenhet av att arbeta med olika system men det är inget krav för tjänsten.

Tjänsten passar dig som är social och har en god kommunikativ förmåga, du strukturerar ditt arbete väl och då tjänsten innebär mycket eget ansvar ser vi att du har förmågan till att arbeta självständigt och ta egna beslut.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: under mitten av maj månad, från midsommar fram till mitten av augusti hålls inga kurser och därför finns inget behov under denna period.
* Omfattning: deltid måndag-fredag, 2-3 dagar per vecka med arbetstider mellan 8-12 eller 12-16. Uppdraget är på 6 månader med möjlighet till förlängning.
* Placering: Karlskoga.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
CSM NDT Certification AB grundades 1995 och har i dagsläget utfärdat över 4000 certifikat inom oförstörande provning. Företaget har utfärdat examinationer sedan 1997 och i dagsläget arbetar fyra personer heltid inom företaget. Personalen har bred erfarenhet och stor kunskap inom oförstörande provning och erbjuder sina kunder kvalitetssäkring inom området. Visa mindre

Administratör med SAP - erfarenhet

Är du en duktig administratör med erfarenhet från av affärssystemet SAP? Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med planering och beredning? Just nu söker vi en SAP-administratör till ett stort företag i Karlskoga. Uppdraget förväntas starta omgående, för att pågå under ett halvår. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten Som administratör kommer du främst att få ansvara för att administrera, vårda och ... Visa mer
Är du en duktig administratör med erfarenhet från av affärssystemet SAP? Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med planering och beredning? Just nu söker vi en SAP-administratör till ett stort företag i Karlskoga. Uppdraget förväntas starta omgående, för att pågå under ett halvår. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som administratör kommer du främst att få ansvara för att administrera, vårda och sätta upp masterdata i SAP.

För att lyckas i denna roll tror vi att du besitter goda kunskaper i affärssystemet SAP. Vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med planering och beredning.
Som person är du ansvarstagande och arbetar på ett strukturerat och självständigt sätt där du har som mål att prestera i din arbetsroll.


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör till längre konsultuppdrag

Är du proffs på bemötande och har erfarenhet av att jobba i en utpräglad serviceroll? Gillar du att träffa och hjälpa människor samt att bidra till att skapa ordning och reda? Då har vi ett spännande konsultuppdrag för dig! För ett längre konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga söker vi nu en administratör. Uppdraget förväntas starta omgående och här finns goda chanser till förlängning fram till sommaren 2021. Arbetsuppgifter: I denna roll ... Visa mer
Är du proffs på bemötande och har erfarenhet av att jobba i en utpräglad serviceroll? Gillar du att träffa och hjälpa människor samt att bidra till att skapa ordning och reda? Då har vi ett spännande konsultuppdrag för dig!

För ett längre konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga söker vi nu en administratör.

Uppdraget förväntas starta omgående och här finns goda chanser till förlängning fram till sommaren 2021.

Arbetsuppgifter:

I denna roll är du ett oumbärligt administrativt stöd åt en avdelning bestående av ca 30 personer. Du kommer både att serva dina kollegor fortlöpande, men även ha egna ansvarsområden.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att

- ge och ta emot information via telefon, fax, brev och e-post
- anskaffa hjälpmedel (möbler, datorutrustning, IT-stöd etc.) och förnödenheter för avdelningens räkning
- beställa resor och hotellrum
- ordna sammanträden och konferenser
- skriva brev, rapporter och protokoll samt redigera text
- ta emot besökare. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba i en utpräglad serviceroll; vilket har inkluderat administrativa uppgifter såsom resebokningar, utåtriktat arbete i reception eller liknande. Du har därmed goda datakunskaper, dvs hanterar vant grunderna i Officepaketet. Det är sannolikt att du också har vana av att hantera flera andra datasystem, vilket är meriterande. Du behärskar såväl svenska och engelska på en god nivå, i både tal och skrift.

Som person gillar du att skapa ordning och reda och att hålla koll på det mesta. Du trivs med att hjälpa andra och kan med lätthet planera om din dag utifrån de behov som dina kollegor/kunder/besökare har. Att ha många kontaktytor tycker du bara är roligt och du är därmed trygg i sociala sammanhang. Du bistår gärna besökare, kollegor och kunder med information, och gör det lugnt och tydligt på såväl svenska som engelska. En lyckad arbetsdag för dig är när du har fått hjälpa andra att lösa problem och fått deras dag att flyta lite bättre. Vid tillsättning av detta uppdrag läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Information och ansökan

Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting. Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om AxÖ Consulting

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.  Visa mindre