Lediga jobb som Hantverksyrken i Karlskoga

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Saab Dynamics söker nu produktionskvalitetsingenjör

Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll. Din roll Då verksamheten växer så söker vi nu fler Kvalitetsingenjörer till produktionskvalitet. Här får du möjlighet att bidra med kompetens inom kvalitetsstandarder och kommunicera ut krav och förväntan som ställs på oss som försvarsindustri. I rollen som kvalitetsingenjör koordinerar, rekommenderar, kontrollerar och ... Visa mer
Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Då verksamheten växer så söker vi nu fler Kvalitetsingenjörer till produktionskvalitet. Här får du möjlighet att bidra med kompetens inom kvalitetsstandarder och kommunicera ut krav och förväntan som ställs på oss som försvarsindustri. I rollen som kvalitetsingenjör koordinerar, rekommenderar, kontrollerar och planerar du kvalitetssäkrande aktiviteter som skall utföras i produktion. I rollen stöttar och driver du kvalitetsfrågor i olika forum, vilket medför ett ansvar att bidra till en ständig förbättringskultur där kunden alltid är i centrum.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

*

Leda och koordinera kvalitets- och förbättringsarbete i produktion
*

Planera och utföra FMEA, kontrollplan och kapabilitetsanalys
*

Säkra produktkvalitet samt ansvara över kvalitetssäkrande aktiviteter och arbetssätt
*

Driva utredning enligt 8D vid avvikelse definiera korrigerande åtgärd och uppföljning
*

Delta i kvalitetsrevision (produkt och process)

Din profil

Ditt arbetssätt genomsyras av att arbeta analytiskt, lösningsfokuserat och noggrant. Vi värdesätter en prestigelös personlighet som är öppen för förändring och utveckling. Du trivs att arbeta både i grupp som självständigt och med många kontaktytor. För att lyckas i rollen bör du ha god förmåga att självständigt ta ansvar över ditt arbete samt att ditt arbetssätt genomsyras av ständig kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att kommunicera information, då rollen kräver att du på ett övertygande sätt kan förklara kvalitetsrisker för andra inom organisationen.

För att lyckas i rollen bör du ha

*

Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet inom kvalitet
*

Två års erfarenhet av arbete inom kvalitetsområdet
*

God kommunikativ förmåga på engelska och svenska, i båda tal och skrift
*

B-körkort

Det är meriterade om du har

*

Kunskap om kvalitetssystem och kvalitetsstandarder
*

Erfarenhet av att arbete med områden som Lean, rotorsaksanalys och FMEA

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap

Vänligen observera att annonsen ligger publicerad över sommaren och återkoppling kommer att dröja - vi kommer efter sommaren sedan arbeta med löpande urval.Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Visa mindre

Maxi söker semestervikarie till bageri

Ansök    Mar 11    Kronhallen Butik AB    Bagare/Konditor
Tycker du om att träffa människor och ge kunder service i världsklass? Kul! Vi söker dig som vill arbeta i vår fina butik! Vi vill att du ska ha rätt attityd och inställning samt gillar att arbeta. Det är viktigt att du vill göra kunderna nöjda och gör alltid ditt bästa för både kunderna och dina medarbetare. Du tycker om att sprida glädje på arbetet och som person är du även ödmjuk, driven och inspirerande. Vi uppskattar om du har en lokal kännedom och ... Visa mer
Tycker du om att träffa människor och ge kunder service i världsklass? Kul! Vi söker dig som vill arbeta i vår fina butik!
Vi vill att du ska ha rätt attityd och inställning samt gillar att arbeta. Det är viktigt att du vill göra kunderna nöjda och gör alltid ditt bästa för både kunderna och dina medarbetare.
Du tycker om att sprida glädje på arbetet och som person är du även ödmjuk, driven och inspirerande. Vi uppskattar om du har en lokal kännedom och är öppen för att kunna arbeta under butikens alla öppettider.
Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserade av att jobba tillsammans med oss?
Tillsammans med våra övriga medarbetare i bageriet skapar du bageri och konditoriprodukter av högsta klass. I vårt bageri producerar vi för våra kunder på ICA Maxi men även till våra kunder på Kronhallenbutikerna.
Mycket av arbetet bygger på volymer med matbröd, fina tårtor och bakelser mm.


Utbildning och erfarenhet inom bageri och konditori ser vi som meriterande i denna tjänst. Har du dessutom några års vana kan du vara som klippt och skuren för jobbet!

Vi värdesätter ett gott medarbetarskap där du som medarbetare delar våra värderingar runt hur man arbetar med personal, kund, ekonomi och drift i fokus.


Vi söker dig som:

Är nyfiken och öppen och gillar att träffa nya människor
Strävar efter att alltid ge det lilla extra i mötet med kunder
Intresse och kunskap om konditori och/eller bageri
Trivs med att arbeta i en fartfylld miljö, är noggrann och har god samarbetsförmåga
Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning


Du ansöker genom att svara på några frågor och skickar därefter in en kort videointervju. Visa mindre

Servicetekniker till rehabiliteringsenheten

Ansök    Feb 16    Karlskoga kommun    Hjälpmedelstekniker
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad! Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom rame... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fem områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

Du kommer att vara placerad på Rehabiliteringsenheten inom område Hälso- och sjukvård som består av:
• Arbetsterapeuter
• Förflyttningsinstruktör
• Servicetekniker
• Undersköterskor inom IntensivRehab/Trygg hemgång

ARBETSUPPGIFTER
Hjälpmedelsförrådet i Karlskoga kommun består av 2 medarbetare. Uppdraget består i att vara en servicefunktion gentemot kommunens arbetsterapeuter, vårdlag och brukare rörande kommunala hjälpmedel. Därav finns behov av att ha en god serviceanda och ett gott bemötande.

Som servicetekniker är ditt uppdrag att löpande arbeta med leverans, underhållsservice och rekonditionering av hjälpmedel inom kommunens ansvarsområde. Du ansvarar för att beställa och lagerhålla hjälpmedel för löpande behov, följa och indikera behov av inköp enligt utbytesplaner samt medverka vid upphandling av nytt sortiment. Du skall arbeta med underhållsservice enligt fasta serviceintervall på delar av kommunens hjälpmedel. I uppdraget ingår även att informera och utbilda kring kommunens hjälpmedel samt samverka med andra servicetekniker i västra länsdelen.

KVALIFIKATIONER
Du har tekniskt intresse och/eller någon teknisk utbildning. Vi ser att du har ett serviceinriktat tänk och förstår vikten av gott bemötande. Du är strukturerad och kan prioritera men är samtidigt flexibel och kan ställa om till nya förutsättningar. Du har en fysisk kapacitet som möjliggör tunga lyft, hantering av tunga objekt samt visst arbete i obekväma arbetsställningar.

Erfarenhet av liknande arbete eller erfarenhet från vården är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun ingår i finskt förvaltningsområde och har därmed ett ansvar för att värna om det finska språkets ställning. Det innebär bland annat att vi ska erbjuda förskoleverksamhet och äldreomsorg på finska.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Maxi söker Konditor/Bagare

Ansök    Jan 12    Kronhallen Butik AB    Bagare/Konditor
Tycker du om att träffa människor och ge kunder service i världsklass? Kul! Vi söker dig som vill arbeta i vår fina butik! Vi vill att du ska ha rätt attityd och inställning samt gillar att arbeta. Det är viktigt att du vill göra kunderna nöjda och gör alltid ditt bästa för både kunderna och dina medarbetare. Du tycker om att sprida glädje på arbetet och som person är du även ödmjuk, driven och inspirerande. Vi uppskattar om du har en lokal kännedom och ... Visa mer
Tycker du om att träffa människor och ge kunder service i världsklass? Kul! Vi söker dig som vill arbeta i vår fina butik!
Vi vill att du ska ha rätt attityd och inställning samt gillar att arbeta. Det är viktigt att du vill göra kunderna nöjda och gör alltid ditt bästa för både kunderna och dina medarbetare.
Du tycker om att sprida glädje på arbetet och som person är du även ödmjuk, driven och inspirerande. Vi uppskattar om du har en lokal kännedom och är öppen för att kunna arbeta under butikens alla öppettider.
Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserade av att jobba tillsammans med oss?
Tillsammans med våra övriga medarbetare i bageriet skapar du bageri och konditoriprodukter av högsta klass. I vårt bageri producerar vi för våra kunder på ICA Maxi men även till våra kunder på Kronhallenbutikerna.
Mycket av arbetet bygger på volymer med matbröd, fina tårtor och bakelser mm.

Denna tjänst har i huvudsak konditori men det kan ingå arbete med matbröd.
Vi är oerhört stolta över våra bröllopstårtor och våra specialprodukter till olika fester och events. Inget uppdrag är för stort, för litet eller för krävande för oss!
Du ser utveckling som en viktig fråga och du bidrar aktivt i förnyelse av våra produkter så att vårt sortiment alltid upplevs som modernt och i framkant.
Utbildning och erfarenhet inom bageri och konditori ser vi som meriterande i denna tjänst. Har du dessutom några års vana kan du vara som klippt och skuren för jobbet!

Vi värdesätter ett gott medarbetarskap där du som medarbetare delar våra värderingar runt hur man arbetar med personal, kund, ekonomi och drift i fokus.
Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med god chans till förlängning.


Vi söker dig som:

Är nyfiken och öppen och gillar att träffa nya människor
Strävar efter att alltid ge det lilla extra i mötet med kunder
Intresse och kunskap om konditori och/eller bageri
Trivs med att arbeta i en fartfylld miljö, är noggrann och har god samarbetsförmåga
Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning


Du ansöker genom att svara på några frågor och skickar därefter in en kort videointervju. Visa mindre

Ingenjör till Teknisk kundservice!

Vill du vara med och skapa stål för en bättre värld? Nu har du möjlighet att starta din karriär hos Ovako! För dig med kunskap inom materialteknik och produktrelaterade frågor finns nu möjlighet att bli del av den kompetenta avdelningen Teknisk Kundservice. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Ovako tillverkar rent, högkvalitativt specialstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustri... Visa mer
Vill du vara med och skapa stål för en bättre värld? Nu har du möjlighet att starta din karriär hos Ovako! För dig med kunskap inom materialteknik och produktrelaterade frågor finns nu möjlighet att bli del av den kompetenta avdelningen Teknisk Kundservice. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Ovako tillverkar rent, högkvalitativt specialstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Stålet möjliggör produkter som är lätta, tåliga och klimatsmarta. Ovakos hållbarhetsambition är hög, produktionen är koldioxidneutral sedan januari 2022 och baseras på återvunnet stål och fossilfri el.

Ovako är det perfekta företaget för dig som trivs med den lilla organisationens effektiva beslutsvägar och den stora organisationens trygghet. På Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtblickande arbetsplats med en öppen atmosfär, bra gemenskap och en starkt driven organisation.

Avdelning Teknisk Kundservice hjälper kunder och försäljningskontor i materialtekniska och produktrelaterade frågor. Du välkomnas till ett team på fyra medarbetare som besitter stor erfarenhet och hög kompetens. I rollen utgår du från Hällefors. Resor i tjänsten, in- samt utrikes, förekommer i regel vid något tillfälle per månad.

Du erbjuds
- En omväxlande roll med mandat att påverka och omsätta dina idéer i praktiken
- Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor
- En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande
- Att ständigt få arbeta med din egen kompetensutveckling

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Fånga kundkrav vilket bland annat sker genom att besvara tekniska förfrågningar från försäljningskontor och kunder
* Hantering av kundspecifikationer inom berörda marknadsavsnitt
* Ansvara för kundinitierade materialundersökningar, svarar på och hjälpa kunder och försäljningskontor i materialtekniska frågor
* Analysera kundbehov och data från egen produktion, föreslå förändringar och genomföra produktutvecklingsprojekt i samarbete med kunder, R&D samt interna teknikavdelningar
* Ansvara för att provorder genomförs
* Ansvara för APQP och PPAP


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom materialteknik, materialdesign alternativt är utbildad maskiningenjör eller har en materialvetenskaplig inriktning från teknisk fysik
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då båda språken förekommer i arbetet
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av praktisk process-/produktutveckling, kvalitetsarbete och/eller erfarenhet från metallografiskt lab, med kundnära kontakt
- Kunskap i tyska, såväl tal som skrift

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Anpassningsbar
- Samarbetsinriktad
- Självutvecklande
- Lösningsfokuserad

Övrig information
- Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
- Omfattning: Heltid, tillsvidare
- Arbetstider: Kontorstider, vardagar
- Placering: Hällefors

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
För mer information besök Ovako på www.ovako.com, www.sanyo-steel.co.jp och www.nipponsteel.com. Se gärna Ovakos företagsfilm – HÄR Visa mindre

Smed till Forna Stål & Montage AB

Ansök    Jan 25    Forna Stål & Montage AB    Byggnadssmed
Vill du börja jobba hos oss på Forna Stål & Montage AB? Bra, då finns det en bra möjlighet nu. Vi söker dig som har arbetat med svetsning, smide och bygg och vi söker de bästa. Du kommer att arbeta med allt från mindre smidesprodukter till stora projekt med bärande stommar i nybyggnationer. Vi tror att det bästa sättet att nå framgång är att ge stort förtroende till våra medarbetare, därför söker vi nu dig som känner dig trygg i din roll och vill ha stor f... Visa mer
Vill du börja jobba hos oss på Forna Stål & Montage AB?
Bra, då finns det en bra möjlighet nu.
Vi söker dig som har arbetat med svetsning, smide och bygg och vi söker de bästa.
Du kommer att arbeta med allt från mindre smidesprodukter till stora projekt med bärande stommar i nybyggnationer.
Vi tror att det bästa sättet att nå framgång är att ge stort förtroende till våra medarbetare, därför söker vi nu dig som känner dig trygg i din roll och vill ha stor frihet under ansvar.
Forna stål & Montage AB ingår i koncernen Byggbetjänten AB tillsammans med 3 byggföretag, 1 maskinuthyrningsföretag, 3 golvbolag.
För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Tagner
HR-ansvarig
[email protected]
070-230 51 81
Välkommen med din ansökan via formuläret senast 15/3-2023
Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.
Besök gärna vår hemsida https://www.forna.se/ Visa mindre

Gruppledare till Rollsroller, Karlstad

Om företaget Rollsroller AB är ett företag som arbetar med tillverkning, marknadsföring och försäljning av lamineringsmaskiner och tillhörande produkter och tjänster till främst den skylt & grafiska industrin. De har kunder i mer än 70 länder och deras produktionsanläggning på 5000 kvadratmeter ligger på Gräsdalen i Värmlands huvudstad, Karlstad. Här har du här chansen att söka en tjänst som Gruppledare för RRTS. Det här är en direktrekrytering, vilket in... Visa mer
Om företaget
Rollsroller AB är ett företag som arbetar med tillverkning, marknadsföring och försäljning av lamineringsmaskiner och tillhörande produkter och tjänster till främst den skylt & grafiska industrin. De har kunder i mer än 70 länder och deras produktionsanläggning på 5000 kvadratmeter ligger på Gräsdalen i Värmlands huvudstad, Karlstad.
Här har du här chansen att söka en tjänst som Gruppledare för RRTS.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget

Dina arbetsuppgifter
RRTS (Rollsroller Technical Service) är en grupp med fokus på utveckling, service, support, eftermarknadsbearbetning och har det övergripande produktionsansvaret. RRTS har en viktig roll i företagets ambition att vara den globalt ledande aktören inom produktion och försäljning av lamineringsbord med tillhördande produkter. Befattningen innefattar ansvar för kontruktionsarbeten för projektledning. Arbetet bedrivs utifrån företagets behov och gemensamma planeringar. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. konstruktion, inköp, kundkontakt, produktutveckling, projektledning och strukturuppbyggnad av ritningar, ritiner och standarder.


Rollsroller erbjuder:
- En tjänst med stora internationella kontakter där du får möjlighet att tillsammans med företaget driva utvecklingen
- En möjlighet att bygga upp och vidareutveckla ett internationellt, mångkulturellt samarbete av partners / agenter / distributörer.
- En arbetsplats som med stort kundfokus, ett genuint engagemang och laganda
- Personlig utveckling i ett team som arbetar bra tillsammans
- Unika produkter med hög kvalité och prestanda

Din profil
- Tekniskt intresserad person som kan arbeta både teoretiskt och praktiskt
- Social, positiv och en god relationsbyggare, som genom engagemang och genuint intresse, skapar förtroende hos kunder och kollegor.
- Ansvarstagande för ditt uppdrag, med fokus på att tillsammans med företaget och kollegor driva utvecklingen framåt
- Du ska vara tekniskt intresserad av elektronik och meriterande med grundläggande el-utbildning eller erfarenheter

Krav:

- Svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande
- Gärna erfarenhet med arbete från utländska marknader
- Högskoleingenjör eller motsvarande erfarenheter
- Solid Works eller motsvarande samt allmänt god kunskap i Microsoft programmen etc.
- B-körkort. Utökade behörigheter är meriterande.


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Maxi söker semestervikarie till bageri

Ansök    Maj 31    Kronhallen Butik AB    Bagare/Konditor
Tycker du om att träffa människor och ge kunder service i världsklass? Kul! Vi söker dig som vill arbeta i vår fina butik! Vi vill att du ska ha rätt attityd och inställning samt gillar att arbeta. Det är viktigt att du vill göra kunderna nöjda och gör alltid ditt bästa för både kunderna och dina medarbetare. Du tycker om att sprida glädje på arbetet och som person är du även ödmjuk, driven och inspirerande. Vi uppskattar om du har en lokal kännedom och ... Visa mer
Tycker du om att träffa människor och ge kunder service i världsklass? Kul! Vi söker dig som vill arbeta i vår fina butik!
Vi vill att du ska ha rätt attityd och inställning samt gillar att arbeta. Det är viktigt att du vill göra kunderna nöjda och gör alltid ditt bästa för både kunderna och dina medarbetare.
Du tycker om att sprida glädje på arbetet och som person är du även ödmjuk, driven och inspirerande. Vi uppskattar om du har en lokal kännedom och är öppen för att kunna arbeta under butikens alla öppettider.
Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserade av att jobba tillsammans med oss?
Tillsammans med våra övriga medarbetare i bageriet skapar du bageri och konditoriprodukter av högsta klass. I vårt bageri producerar vi för våra kunder på ICA Maxi men även till våra kunder på Kronhallenbutikerna.
Mycket av arbetet bygger på volymer med matbröd, fina tårtor och bakelser mm.


Utbildning och erfarenhet inom bageri och konditori ser vi som meriterande i denna tjänst. Har du dessutom några års vana kan du vara som klippt och skuren för jobbet!

Vi värdesätter ett gott medarbetarskap där du som medarbetare delar våra värderingar runt hur man arbetar med personal, kund, ekonomi och drift i fokus.


Vi söker dig som:

Är nyfiken och öppen och gillar att träffa nya människor
Strävar efter att alltid ge det lilla extra i mötet med kunder
Intresse och kunskap om konditori och/eller bageri
Trivs med att arbeta i en fartfylld miljö, är noggrann och har god samarbetsförmåga
Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning


Du ansöker genom att svara på några frågor och skickar därefter in en kort videointervju. Visa mindre

Byggnadssmide

Ansök    Jun 30    Alu Steel i Karlskoga AB    Byggnadssmed
Vi söker en eller flera byggsmeder för tillverkning och montage. Som byggnadssmed hos oss jobbar man i lag tillsammans med andra byggsmeder. Jobbet innefattar att man utifrån ritningar kan tillverka och montera element av stål, rostfritt stål och aluminium. Vi söker dig som vill bli en del i ett lag där alla hjälps åt att förverkliga våra kunders önskemål. Skall vara noggrann, självgående, kunna läsa ritningar. Ett stort plus är om man innehar Svetslicense... Visa mer
Vi söker en eller flera byggsmeder för tillverkning och montage.
Som byggnadssmed hos oss jobbar man i lag tillsammans med andra byggsmeder.
Jobbet innefattar att man utifrån ritningar kan tillverka och montera element av stål, rostfritt stål och aluminium.
Vi söker dig som vill bli en del i ett lag där alla hjälps åt att förverkliga våra kunders önskemål.
Skall vara noggrann, självgående, kunna läsa ritningar.
Ett stort plus är om man innehar Svetslicenser, liftkort, heta arbeten, säkra lyft. Visa mindre

Hydraulikmontör till BAE Systems Bofors

Ansök    Jan 24    Bae Systems Bofors AB    Finmekaniker
BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping. Bakgrund BAE Systems Bofors är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 460 anställda, där majoriteten är placerad... Visa mer
BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.Bakgrund

BAE Systems Bofors är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem.

Företaget har ca 460 anställda, där majoriteten är placerade i Karlskoga. Företaget har ett omfattande samarbete med underleverantörer både i närområdet och i övriga Europa. De huvudsakliga produkterna som tillverkas är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Man tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar kvalificerat monteringsarbete, framförallt inom hydraulik. Det förekommer även en del provning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mekanisk utbildning, gärna med påbyggnad av hydraulik, ritningsläsning eller motsvarande. Det är meriterande om du har kunskap om renarumsmontage och erfarenhet från montage med små toleranser (finmekanik).

Som person har du utpräglad problemlösnings- och analysförmåga såväl som god kommunikationsförmåga. Vi ställer höga krav på både samarbetsförmåga och självständigt arbete. Du ska även vara noggrann i ditt arbete och vilja ha ordning och reda runt omkring dig.

Goda kunskaper i svenska såväl som i vårt koncernspråk engelska, i tal och skrift är en förutsättning. Resor i tjänsten kan förekomma.

BAE Systems lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

BAE Systems erbjuder

Hos oss får du chansen att arbeta i ett globalt företag inom försvarsindustrin där vi hela tiden utmanar oss själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen. BAE Systems är en del av en stor koncern vilket kan skapa möjligheter till internationella erfarenheter under din anställning. Som anställd erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har ambitioner att växa både på ett personligt och på ett kompetensmässigt plan. För att du ska komma in i rollen tilldelas du från första dagen en mentor som du får stöttning av samt kan bolla utmaningar och idéer med.

Vi vill att du ska trivas både på och utanför jobbet, därför satsar vi på områden som bidrar till att du kan hitta en god balans i livet, exempelvis genom generösa flextider.
Du kommer att ha möjligheten att vara med på våra trevliga aktiviteter som företaget ordnar genom våra duktiga och engagerade hälsoinspiratörer, du kan även göra ett besök i vårt nybyggda gym. Vår familjära känsla som vi har hos oss bidrar till en hög trivsel som också skapar mervärde för dig och din familj. 

Information och ansökan

BAE Systems Bofors eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess som kräver svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning gjord av myndighet. Vi tillämpar provanställning.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i dessa rekryteringar.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tord Forsman, montagechef, 0586-733 604
Sara Hedman, HR, 0586-733 102

Facklig företrädare:
Staffan Källström, IF Metall, 0586-733 142.

Varmt välkommen med din ansökan! Du skickar den i form av CV och personligt brev senast 2023-02-19, men ansök snarast då urval kan påbörjas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

modellsnickare /Maskinsnickare / Finsnickare

Ansök    Apr 12    Jp's Modellsnickeri AB    Modellsnickare
Just nu letar vi efter en modellsnickare till våran verkstad i Karlskoga. Det går också bra om du är finsnickare eller maskinsnickare med goda kunskaper i ritningsläsning Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möj... Visa mer
Just nu letar vi efter en modellsnickare till våran verkstad i Karlskoga. Det går också bra om du är finsnickare eller maskinsnickare med goda kunskaper i ritningsläsning
Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möjlighet till personlig utveckling genom kurser och studiebesök.
Den vi söker bör ha minst 4års arbetserfarenhet som modellsnickare, engagerad medarbetare samt villig att lära sig nya metoder och uppgifter.
Har du i tillägg vana med CNC maskiner, svarv och andra träindustri maskiner är det en fördel, detsamma gäller bilkörkort.
Vi är dessutom flexibla med arbetstiderna så bor du långt bort och behöver pendla kan vi komma överens om arbetsmetod och tider som passar dig.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Maxi söker Konditor/Bagare

Ansök    Jan 24    Kronhallen Butik AB    Bagare/Konditor
Tycker du om att träffa människor och ge kunder service i världsklass? Kul! Vi söker dig som vill arbeta i vår fina butik! Vi vill att du ska ha rätt attityd och inställning samt gillar att arbeta. Det är viktigt att du vill göra kunderna nöjda och gör alltid ditt bästa för både kunderna och dina medarbetare. Du tycker om att sprida glädje på arbetet och som person är du även ödmjuk, driven och inspirerande. Vi uppskattar om du har en lokal kännedom och ... Visa mer
Tycker du om att träffa människor och ge kunder service i världsklass? Kul! Vi söker dig som vill arbeta i vår fina butik!
Vi vill att du ska ha rätt attityd och inställning samt gillar att arbeta. Det är viktigt att du vill göra kunderna nöjda och gör alltid ditt bästa för både kunderna och dina medarbetare.
Du tycker om att sprida glädje på arbetet och som person är du även ödmjuk, driven och inspirerande. Vi uppskattar om du har en lokal kännedom och är öppen för att kunna arbeta under butikens alla öppettider.
Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserade av att jobba tillsammans med oss?
Tillsammans med våra övriga medarbetare i bageriet skapar du bageri och konditoriprodukter av högsta klass. I vårt bageri producerar vi för våra kunder på ICA Maxi men även till våra kunder på Kronhallenbutikerna.
Mycket av arbetet bygger på volymer med matbröd, fina tårtor och bakelser mm.

Denna tjänst har i huvudsak konditori men det kan ingå arbete med matbröd.
Vi är oerhört stolta över våra bröllopstårtor och våra specialprodukter till olika fester och events. Inget uppdrag är för stort, för litet eller för krävande för oss!
Du ser utveckling som en viktig fråga och du bidrar aktivt i förnyelse av våra produkter så att vårt sortiment alltid upplevs som modernt och i framkant.
Utbildning och erfarenhet inom bageri och konditori ser vi som meriterande i denna tjänst. Har du dessutom några års vana kan du vara som klippt och skuren för jobbet!

Vi värdesätter ett gott medarbetarskap där du som medarbetare delar våra värderingar runt hur man arbetar med personal, kund, ekonomi och drift i fokus.

Tjänsten är på 75% och tillsvidare med 6 månaders provanställning.


Vi söker dig som:

Är nyfiken och öppen och gillar att träffa nya människor
Strävar efter att alltid ge det lilla extra i mötet med kunder
Intresse och kunskap om konditori och/eller bageri
Trivs med att arbeta i en fartfylld miljö, är noggrann och har god samarbetsförmåga
Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning


Du ansöker genom att svara på några frågor och skickar därefter in en kort videointervju. Visa mindre

modellsnickare /Maskinsnickare / Finsnickare

Ansök    Jan 13    Jp's Modellsnickeri AB    Modellsnickare
Just nu letar vi efter en modellsnickare till våran verkstad i Karlskoga. Det går också bra om du är finsnickare eller maskinsnickare med goda kunskaper i ritningsläsning Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möj... Visa mer
Just nu letar vi efter en modellsnickare till våran verkstad i Karlskoga. Det går också bra om du är finsnickare eller maskinsnickare med goda kunskaper i ritningsläsning
Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möjlighet till personlig utveckling genom kurser och studiebesök.
Den vi söker bör ha minst 2års arbetserfarenhet, engagerad medarbetare samt villig att lära sig nya metoder och uppgifter.
Har du i tillägg vana med CNC maskiner, svarv och andra träindustri maskiner är det en fördel, detsamma gäller bilkörkort.
Vi är dessutom flexibla med arbetstiderna så bor du långt bort och behöver pendla kan vi komma överens om arbetsmetod och tider som passar dig.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tekniker Centrum för hjälpmedel, Region Örebro län

Har du stort intresse av att hjälpa människor? Tycker du om att lösa tekniska problem och jobba med olika material? Vi söker dig som har teknisk skicklighet med bred kompetens och praktisk erfarenhet. Centrum för hjälpmedel arbetar med att distribuera, prova ut och anpassa hjälpmedel till patienter. Här jobbar tekniker, lagerpersonal, ingenjörer, hjälpmedelskonsulenter och administrativ personal. Samverkan sker kontinuerligt med andra verksamheter inom Re... Visa mer
Har du stort intresse av att hjälpa människor? Tycker du om att lösa tekniska problem och jobba med olika material? Vi söker dig som har teknisk skicklighet med bred kompetens och praktisk erfarenhet.

Centrum för hjälpmedel arbetar med att distribuera, prova ut och anpassa hjälpmedel till patienter. Här jobbar tekniker, lagerpersonal, ingenjörer, hjälpmedelskonsulenter och administrativ personal. Samverkan sker kontinuerligt med andra verksamheter inom Region Örebro län samt länets kommuner. Centrum för hjälpmedel är en del av Område nära vård.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Tekniker Centrum för hjälpmedel, Region Örebro län

Arbetsuppgifter

- I första hand förebyggande underhåll
- Reparation och service
- Rekonditionering av återlämnade hjälpmedel
- Dokumentation av utfört arbete i verksamhetens datasystem
- Medverka vid utbildningar
Du kommer att tillhöra Teknikenheten. De hjälpmedel du främst kommer att arbeta med är elrullstolar men manuella rullstolar och andra hjälpmedel kan förekomma.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning inom Industri/teknisk/fordon eller motsvarande samt några års erfarenhet av tekniskt arbete. Har du även hjälpmedelsteknikerutbildning ser vi det som en merit. Du har god dataerfarenhet, har du erfarenhet av hjälpmedelsprogrammet Sesam är det meriterande.
Som person har du en positiv inställning och ser möjligheter i stället för hinder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta med andra i din närhet och klarar av att organisera/planera arbetsuppgifterna utifrån verksamheten krav. Du behöver också vara flexibel för att möta snabbt uppkomna behov.
Vid hantering av hjälpmedel i olika situationer så förekommer det tunga lyft, det innebär att du behöver ha god fysik.
Huvudsaklig arbetstid är vardagar mellan 7.30 -16.00 och vi tillämpar flextidsavtal. Vi ser mångfald som en styrka i arbetsgruppen, olikheter berikar och utvecklar verksamheten.
För tjänsten krävs att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort med B behörighet är ett krav.
Tjänsten kommer att vara förlagd på hjälpmedelsfilialen Karlskoga lasarett.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Lärare till Konstutbildning

Ansök    Dec 13    Karlskoga Folkhögskola    Keramiker
Vi söker en lärare i keramik & form till vår konstutbildning på Karlskoga folkhögskola. Du kommer vara en av flera konstlärare som jobbar tillsammans med att utveckla vår konstutbildning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Kvalifikationer Du är verksam konstnär inom keramik med även annat konstnärligt uttryck. Du har en pedagogisk utbildning samt erfarenhet av undervisning. Vi söker dig med passion för lera och formgivning. Du kommer at... Visa mer
Vi söker en lärare i keramik & form till vår konstutbildning på Karlskoga folkhögskola.
Du kommer vara en av flera konstlärare som jobbar tillsammans med att utveckla vår konstutbildning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.


Kvalifikationer
Du är verksam konstnär inom keramik med även annat konstnärligt uttryck.
Du har en pedagogisk utbildning samt erfarenhet av undervisning.
Vi söker dig med passion för lera och formgivning. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med drivna kollegor som undervisar i måleri, teckning och kreativt bokbinderi.
Vår vision är att våra studerande ska gå i relation med olika material för att hitta/utveckla sitt konstnärliga uttryck.


Kännedom om vår huvudman och folkhögskola är meriterande. Läs om kursens innehåll på https://karlskogafolkhogskola.se/utbildning/konstutbildning-bild-keramik/


Egenskaper
Du är en person som ser gruppens styrkor och möjligheter samt sätter individens trygghet och respekt i centrum för lärandet. Du tror på varje människas möjlighet till växande och du har förmåga att handleda och inspirera våra studerande. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i arbetslag samt att du delar vår huvudmans grundläggande värderingar.


Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, ferietjänst. Tjänsteutbud, deltid 50%.
Provanställning sex månader Fast månadslön.


Tillträde
Enligt överenskommelse VT 2023.


Kollektivavtal
Arbetsgivaralliansen Branchkommitté Utbildning och Folkbildning.


Vid frågor kontakta
Rektor: PerArne Swanolf, [email protected], 0586-64601
Kursansvarig: Michael Hällzon, [email protected], 073-5850936
Facklig representant lärarförbundet: Daniel Roxne, [email protected]


Karlskoga folkhögskola är en rörelsefolkhögskola med Equmeniakyrkan och ungdomsorganisationen Equmenia som huvudmän. Under ett läsår möter vi 350 studerande i ett brett utbud av kurser. Här möts människor från olika delar av världen och i olika åldrar. Skolan ligger naturskönt vid sjön Möckeln med närhet till stadens centrum. På vår skola finns möjligheter till internatboende. Vi har en restaurang, vandrarhem och bedriver en omfattande kurs- och konferensverksamhet. Våra ledord i all verksamhet är Möten, mod och möjligheter!
Se vidare www.karlskogafolkhogskola.se


Ansökan endast via mail (CV samt Personligt brev) till HR: [email protected]
Märk ansökan med: Lärartjänst keramik VT 2023
Sista ansökningsdag: 9 januari 2023. Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Okt 5    Ikett Personalpartner AB    Byggnadssmed
Om tjänsten Vi söker en Byggsmed till en av våra kunder i Karlskoga. Arbetsuppgifter: Montering av stålstommar utefter ritningsläsning, svetsning sker svetsmetod pinne, svart material. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där det finns goda möjlighet till anställning hos kunden. Din profil Krav: Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom yrket och goda kunskaper inom pinnsvets. Goda kunskper i ritnings... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en Byggsmed till en av våra kunder i Karlskoga.
Arbetsuppgifter: Montering av stålstommar utefter ritningsläsning, svetsning sker svetsmetod pinne, svart material.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där det finns goda möjlighet till anställning hos kunden.

Din profil
Krav:
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom yrket och goda kunskaper inom pinnsvets.
Goda kunskper i ritningsläsning.
Gärna ha svetslicens i MMA.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Dörr och fönster montör

Vi söker en eller flera montörer för montage av stål och aluminium fönster /dörr. Som montör hos oss jobbar man i lag tillsammans med andra montörer. Jobbet kan innefatta arbete på annan ort med övernattning. Vi söker dig som vill bli en del i ett lag där alla hjälps åt att förverkliga våra kunders önskemål. Skall vara noggrann och självgående. Visa mer
Vi söker en eller flera montörer för montage av stål och aluminium fönster /dörr.
Som montör hos oss jobbar man i lag tillsammans med andra montörer.
Jobbet kan innefatta arbete på annan ort med övernattning.
Vi söker dig som vill bli en del i ett lag där alla hjälps åt att förverkliga våra kunders önskemål.
Skall vara noggrann och självgående. Visa mindre

Kvalitets- och Processtekniker till Umicore Autocat Sweden AB!

Vårt uppdrag Nu rekryterar vi en Kvalitets- och Processtekniker till Umicore Autocat Sweden AB i Karlskoga. Vi söker dig som är en lagspelare och har några års erfarenhet inom området! Vill du arbeta i det lilla tighta teamet, samarbeta med flera avdelningar och jobba med förbättringar i ett företag som ingår i en stor internationell koncern? Sök rollen redan idag! Inom Umicore är säkerhet av högsta prioritet och företagets inställning är ”familjen först... Visa mer
Vårt uppdrag
Nu rekryterar vi en Kvalitets- och Processtekniker till Umicore Autocat Sweden AB i Karlskoga. Vi söker dig som är en lagspelare och har några års erfarenhet inom området!

Vill du arbeta i det lilla tighta teamet, samarbeta med flera avdelningar och jobba med förbättringar i ett företag som ingår i en stor internationell koncern? Sök rollen redan idag!

Inom Umicore är säkerhet av högsta prioritet och företagets inställning är ”familjen först”! Umicore eftersträvar jämlikhet och ser därför gärna kvinnliga sökande!

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med uppgifter inom kvalitet, process och produktion.

Arbetsuppgifterna består bla i att:

• Arbeta utifrån företagets standarder inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö
• Arbeta med och driva projekt inom optimering och ständiga förbättringar
• Följa upp och åtgärda avvikelser utifrån avvikelsehantering gällande företagets mål
• Upprätthålla och utveckla befintliga samt skapa nya rutiner och instruktioner
• Dokumentera och följa upp process-, produktions- och kvalitetsdata
• Godkänna och frisläppa material till produktion och kund
• Kontrollera och verifiera prov- och mätutrustning
• Utbilda samt instruera personal
• Hantera FMEA
• Implementera nya teknologier och produkter

Du kommer vara ledande i kvalitets- och processutveckling, vara drivande i forum där ständiga förbättringar är i fokus.

Rollen som är underställd Kvalitets- och Miljöchef innebär ett tätt gränsöverskridande samarbete både med andra avdelningar internt och externt mot andra enheter inom Umicore, kunder och leverantörer.


Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och behärskar både Svenska och Engelska såväl i tal som skrift.

Vi tror att du har:
• Grundkunskaper i kemi
• Goda kunskaper i Office 365

Meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i SAP och LIMS
• Erfarenhet av att arbeta med kvalitets- miljö- och arbetsmiljösystem
• Erfarenhet av IATF 16949, ISO 14001 och ISO 45001
• Kunskaper i Tyska

Som person är du en lagspelare, du är strukturerad och kvalitetsmedveten, handlingskraftig och har ett stort intresse för teknik och processer.

Övrig information
Rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 30 april 2022.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult Annika Lesnik 072-585 00 49.

Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Umicore Autocat Sweden AB ingår i den Belgiska koncernen Umicore SA. Umicore är en global koncern med verksamhet inom materialteknik och återvinning. Den fokuserar på applikationsområden inom materialvetenskap, kemi och metallurgi. Verksamheten är indelad i tre grupper: Catalysis, Energy & Surface Technologies och Recycling. Umicores övergripande mål är ett hållbart värdeskapande baserat på en ambition att utveckla, producera och återvinna material på ett sätt som uppfyller dess uppdrag: Material för ett bättre liv.

Umicores industriella, kommersiella och FoU-aktiviteter finns över hela världen för att på bästa sätt tjäna sin globala kundbas och sysselsatte under 2021 mer än 11.000 anställda. Anläggningen i Karlskoga tillhör divisionen Automotive Catalysts inom gruppen Catalysis och sysselsätter ett 40-tal personer.

För mer information besök www.umicore.com

Om Nercia
Nercia är leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen Visa mindre

Byggnadssmide

Ansök    Mar 2    Alu Steel i Karlskoga AB    Byggnadssmed
Vi söker en eller flera byggsmeder för tillverkning och montage. Som byggnadssmed hos oss jobbar man i lag tillsammans med andra byggsmeder. Jobbet innefattar att man utifrån ritningar kan tillverka och montera element av stål, rostfritt stål och aluminium. Vi söker dig som vill bli en del i ett lag där alla hjälps åt att förverkliga våra kunders önskemål. Skall vara noggrann, självgående, kunna läsa ritningar. Ett stort plus är om man innehar Svetslicense... Visa mer
Vi söker en eller flera byggsmeder för tillverkning och montage.
Som byggnadssmed hos oss jobbar man i lag tillsammans med andra byggsmeder.
Jobbet innefattar att man utifrån ritningar kan tillverka och montera element av stål, rostfritt stål och aluminium.
Vi söker dig som vill bli en del i ett lag där alla hjälps åt att förverkliga våra kunders önskemål.
Skall vara noggrann, självgående, kunna läsa ritningar.
Ett stort plus är om man innehar Svetslicenser, liftkort, heta arbeten, säkra lyft. Visa mindre

Kvalitets- och Processtekniker till Umicore Autocat Sweden AB!

Vårt uppdrag Nu rekryterar vi en Kvalitets- och Processtekniker till Umicore Autocat Sweden AB i Karlskoga. Vi söker dig som är en lagspelare och har några års erfarenhet inom området! Vill du arbeta i det lilla tighta teamet, samarbeta med flera avdelningar och jobba med förbättringar i ett företag som ingår i en stor internationell koncern? Sök rollen redan idag! Inom Umicore är säkerhet av högsta prioritet och företagets inställning är ”familjen först... Visa mer
Vårt uppdrag
Nu rekryterar vi en Kvalitets- och Processtekniker till Umicore Autocat Sweden AB i Karlskoga. Vi söker dig som är en lagspelare och har några års erfarenhet inom området!

Vill du arbeta i det lilla tighta teamet, samarbeta med flera avdelningar och jobba med förbättringar i ett företag som ingår i en stor internationell koncern? Sök rollen redan idag!

Inom Umicore är säkerhet av högsta prioritet och företagets inställning är ”familjen först”! Umicore eftersträvar jämlikhet och ser därför gärna kvinnliga sökande!

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med uppgifter inom kvalitet, process och produktion.

Arbetsuppgifterna består bla i att:

• Arbeta utifrån företagets standarder inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö
• Arbeta med och driva projekt inom optimering och ständiga förbättringar
• Följa upp och åtgärda avvikelser utifrån avvikelsehantering gällande företagets mål
• Upprätthålla och utveckla befintliga samt skapa nya rutiner och instruktioner
• Dokumentera och följa upp process-, produktions- och kvalitetsdata
• Godkänna och frisläppa material till produktion och kund
• Kontrollera och verifiera prov- och mätutrustning
• Utbilda samt instruera personal
• Hantera FMEA
• Implementera nya teknologier och produkter

Du kommer vara ledande i kvalitets- och processutveckling, vara drivande i forum där ständiga förbättringar är i fokus.

Rollen som är underställd Kvalitets- och Miljöchef innebär ett tätt gränsöverskridande samarbete både med andra avdelningar internt och externt mot andra enheter inom Umicore, kunder och leverantörer.


Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och behärskar både Svenska och Engelska såväl i tal som skrift.

Vi tror att du har:
• Grundkunskaper i kemi
• Goda kunskaper i Office 365

Meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i SAP och LIMS
• Erfarenhet av att arbeta med kvalitets- miljö- och arbetsmiljösystem
• Erfarenhet av IATF 16949, ISO 14001 och ISO 45001
• Kunskaper i Tyska

Som person är du en lagspelare, du är strukturerad och kvalitetsmedveten, handlingskraftig och har ett stort intresse för teknik och processer.

Övrig information
Rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 30 april 2022.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult Annika Lesnik 072-585 00 49.

Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Umicore Autocat Sweden AB ingår i den Belgiska koncernen Umicore SA. Umicore är en global koncern med verksamhet inom materialteknik och återvinning. Den fokuserar på applikationsområden inom materialvetenskap, kemi och metallurgi. Verksamheten är indelad i tre grupper: Catalysis, Energy & Surface Technologies och Recycling. Umicores övergripande mål är ett hållbart värdeskapande baserat på en ambition att utveckla, producera och återvinna material på ett sätt som uppfyller dess uppdrag: Material för ett bättre liv.

Umicores industriella, kommersiella och FoU-aktiviteter finns över hela världen för att på bästa sätt tjäna sin globala kundbas och sysselsatte under 2021 mer än 11.000 anställda. Anläggningen i Karlskoga tillhör divisionen Automotive Catalysts inom gruppen Catalysis och sysselsätter ett 40-tal personer.

För mer information besök www.umicore.com

Om Nercia
Nercia är leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen Visa mindre

Bagare/konditor

Ansök    Mar 15    Kronhallen Butik AB    Bagare/Konditor
Maxi ICA stormarknad i Karlskoga söker; Bagare/Konditor Tillsammans med våra övriga medarbetare i bageriet skapar du bageri och konditoriprodukter av högsta klass. I vårt bageri producerar vi för våra kunder på ICA Maxi men även till våra kunder på Kronhallenbutikerna. Mycket av arbetet bygger på volymer med matbröd, fina tårtor och bakelser mm. Vi är oerhört stolta över våra bröllopstårtor och våra specialprodukter till olika fester och events. Inget ... Visa mer
Maxi ICA stormarknad i Karlskoga söker;


Bagare/Konditor


Tillsammans med våra övriga medarbetare i bageriet skapar du bageri och konditoriprodukter av högsta klass. I vårt bageri producerar vi för våra kunder på ICA Maxi men även till våra kunder på Kronhallenbutikerna.
Mycket av arbetet bygger på volymer med matbröd, fina tårtor och bakelser mm.
Vi är oerhört stolta över våra bröllopstårtor och våra specialprodukter till olika fester och events. Inget uppdrag är för stort, för litet eller för krävande för oss!
Du ser utveckling som en viktig fråga och du bidrar aktivt i förnyelse av våra produkter så att vårt sortiment alltid upplevs som modernt och i framkant.
Utbildning och erfarenhet inom bageri och konditori ser vi som en nödvändighet i denna tjänst. Har du dessutom några års vana kan du vara som klippt och skuren för jobbet!


Vi värdesätter ett gott medarbetarskap där du som medarbetare delar våra värderingar runt hur man arbetar med personal, kund, ekonomi och drift i fokus.


Tjänsten är på 100% och tillsvidare med 6 månaders provanställning. Visa mindre

modellsnickare

Ansök    Dec 14    Jp's Modellsnickeri AB    Modellsnickare
Just nu letar vi efter en modellsnickare till våran verkstad i Karlskoga. Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möjlighet till personlig utveckling genom kurser och studiebesök. Den vi söker är en modellsnickare ... Visa mer
Just nu letar vi efter en modellsnickare till våran verkstad i Karlskoga.
Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möjlighet till personlig utveckling genom kurser och studiebesök.
Den vi söker är en modellsnickare med minst 2års erfarenhet, engagerad medarbetare samt villig att lära sig nya metoder och uppgifter. OBS, Då vi för tillfället inte har kapacitet att ta in helt färsk modellsnickare så ställer vi krav på tidigare erfarenhet
Har du i tillägg vana med CNC maskiner, svarv och andra träindustri maskiner är det en fördel, detsamma gäller bilkörkort.
Vi är dessutom flexibla med arbetstiderna så bor du långt bort och behöver pendla kan vi komma överens om arbetsmetod och tider som passar dig.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Dörr och fönster montör

Vi söker en eller flera montörer för montage av stål och aluminium fönster /dörr. Som montör hos oss jobbar man i lag tillsammans med andra montörer. Jobbet kan innefatta arbete på annan ort med övernattning. Vi söker dig som vill bli en del i ett lag där alla hjälps åt att förverkliga våra kunders önskemål. Skall vara noggrann och självgående. Visa mer
Vi söker en eller flera montörer för montage av stål och aluminium fönster /dörr.
Som montör hos oss jobbar man i lag tillsammans med andra montörer.
Jobbet kan innefatta arbete på annan ort med övernattning.
Vi söker dig som vill bli en del i ett lag där alla hjälps åt att förverkliga våra kunders önskemål.
Skall vara noggrann och självgående. Visa mindre

Foundry pattern maker

Ansök    Dec 14    Jp's Modellsnickeri AB    Modellbyggare
Foundry model maker or prototypr maker We are looking to expand our team with a new colleague. You have at least 2 years experience as a foundry model maker, foundry pattern maker or prototype maker using wood, reisin and aluminium. Any knowledge of CNC machines are welcome and positive for your application. We can offer you a stimulating working enviroment with good colleagues and flexible working houres. You will have the opportunitie to learn new met... Visa mer
Foundry model maker or prototypr maker


We are looking to expand our team with a new colleague. You have at least 2 years experience as a foundry model maker, foundry pattern maker or prototype maker using wood, reisin and aluminium.
Any knowledge of CNC machines are welcome and positive for your application.
We can offer you a stimulating working enviroment with good colleagues and flexible working houres. You will have the opportunitie to learn new methods and machinery. Working with different products on a weekly basis.
Our locations is at "Karlskoga", a city in mid Sweden. Please send your application by email, In case of any questions please give us a call or send an email.
We are able to provide you with help for moving, boarding, and more to help ease your moving process.
Looking foreward to your application.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Byggnadsmontör till Betongfabriken (Forna Stål & Montage)

Ansök    Dec 14    Nercia Bemanning AB    Byggnadssmed
Vårt uppdrag Betongfabriken söker nu en byggnadsmontör som ska jobba med olika typer av montagearbeten ute hos kunder. Du kommer att driva egna projekt och ansvara för kommunikationen med platschefer. Är du en självgående och lösningsfokuserad person med god samarbetsförmåga? Då kan det här vara jobbet för dig! Arbetsuppgifter Som byggnadsmontör kommer du mestadels att jobba med montagearbeten av plåt-, svets- och smideskonstruktioner. Många arbeten handl... Visa mer
Vårt uppdrag
Betongfabriken söker nu en byggnadsmontör som ska jobba med olika typer av montagearbeten ute hos kunder. Du kommer att driva egna projekt och ansvara för kommunikationen med platschefer. Är du en självgående och lösningsfokuserad person med god samarbetsförmåga? Då kan det här vara jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som byggnadsmontör kommer du mestadels att jobba med montagearbeten av plåt-, svets- och smideskonstruktioner. Många arbeten handlar om att montera ihop trappor eller stommar för nybyggnationer. Även svetsning med MAG och pinne ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer att driva egna projekt och sköta all kommunikation med platschefer. Teamet består idag av en sammansvetsad grupp på 6 anställda som brinner för det de gör och hjälps åt när det behövs.

Din profil
Vi söker dig som är en positiv, lösningsfokuserad och ansvarsfull person. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från antingen bygg, anläggning eller industrisektorn. Oavsett så bör du ha kunskap eller erfarenhet inom montering och byggsmide. Om du har jobbat med svetsning med MAG och pinne tidigare ser vi det som meriterande för tjänsten. Då du ansvarar för att driva egna projekt behöver du vara självgående och initiativtagande. Körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Om du har utbildning inom heta arbeten och liftkort ser vi det som meriterande men det är inget krav.

Krav för tjänsten:
- Kunskap om montering och byggsmide
- Körkort B
- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Svetsning med MAG/pinne
- Utbildning inom heta arbeten
- Liftkort

Övrig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till övertag av kunden. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast. Servicebil ingår i tjänsten.

Innan anställning kommer en bakgrundskontroll att genomföras och ett krav för tjänsten är att du är svensk medborgare.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sandra Bäcklund på [email protected]. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Betongfabriken (tidigare Forna Stål & Montage) erbjuder tillverkning och montering av plåt-, svets- och smideskonstruktioner. De skapar allt från mindre smidesprodukter som trappor till större projekt som bärande stommar för nybyggnationer. Verkstad och kontor är beläget vid Bofors Industriområde i Karlskoga. I maskinparken på 600 kvm finns bland annat gradsax, kantpress och rullvalsmaskin. Kunderna finns främst inom Örebro län och är till exempel Skanska, PEAB och BR Group. Arbetsgruppen består idag av 6 anställda och teamet kännetecknas av god stämning och professionalitet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Byggnadsmontör till Betongfabriken (Forna Stål & Montage)

Ansök    Dec 2    Nercia Bemanning AB    Byggnadssmed
Vårt uppdrag Betongfabriken söker nu en byggnadssmed som ska jobba med olika typer av montagearbeten ute hos kunder. Du kommer att driva egna projekt och ansvara för kommunikationen med platschefer. Är du en självgående och lösningsfokuserad person med god samarbetsförmåga? Då kan det här vara jobbet för dig! Arbetsuppgifter Som byggnadssmed kommer du mestadels att jobba med montagearbeten av plåt-, svets- och smideskonstruktioner. Många arbeten handlar o... Visa mer
Vårt uppdrag
Betongfabriken söker nu en byggnadssmed som ska jobba med olika typer av montagearbeten ute hos kunder. Du kommer att driva egna projekt och ansvara för kommunikationen med platschefer. Är du en självgående och lösningsfokuserad person med god samarbetsförmåga? Då kan det här vara jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som byggnadssmed kommer du mestadels att jobba med montagearbeten av plåt-, svets- och smideskonstruktioner. Många arbeten handlar om att montera ihop trappor eller stommar för nybyggnationer. Även svetsning med MAG och pinne ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer att driva egna projekt och sköta all kommunikation med platschefer. Teamet består idag av en sammansvetsad grupp på 6 anställda som brinner för det de gör och hjälps åt när det behövs.

Din profil
Vi söker dig som är en positiv, lösningsfokuserad och ansvarsfull person. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från antingen bygg, anläggning eller industrisektorn. Oavsett så bör du ha kunskap eller erfarenhet inom montering och byggsmide. Om du har jobbat med svetsning med MAG och pinne tidigare ser vi det som meriterande för tjänsten. Då du ansvarar för att driva egna projekt behöver du vara självgående och initiativtagande. Körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Om du har utbildning inom heta arbeten och liftkort ser vi det som meriterande men det är inget krav.

Krav för tjänsten:
- Kunskap om montering och byggsmide
- Körkort B
- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Svetsning med MAG/pinne
- Utbildning inom heta arbeten
- Liftkort

Övrig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till övertag av kunden. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast. Servicebil ingår i tjänsten.

Innan anställning kommer en bakgrundskontroll att genomföras och ett krav för tjänsten är att du är svensk medborgare.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sandra Bäcklund på [email protected]. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Betongfabriken (tidigare Forna Stål & Montage) erbjuder tillverkning och montering av plåt-, svets- och smideskonstruktioner. De skapar allt från mindre smidesprodukter som trappor till större projekt som bärande stommar för nybyggnationer. Verkstad och kontor är beläget vid Bofors Industriområde i Karlskoga. I maskinparken på 600 kvm finns bland annat gradsax, kantpress och rullvalsmaskin. Kunderna finns främst inom Örebro län och är till exempel Skanska, PEAB och BR Group. Arbetsgruppen består idag av 6 anställda och teamet kännetecknas av god stämning och professionalitet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

modellsnickare

Ansök    Nov 6    Jp's Modellsnickeri AB    Modellsnickare
Just nu letar vi efter en modellsnickare till våran verkstad i Karlskoga. Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möjlighet till personlig utveckling genom kurser och studiebesök. Den vi söker är en modellsnickare ... Visa mer
Just nu letar vi efter en modellsnickare till våran verkstad i Karlskoga.
Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möjlighet till personlig utveckling genom kurser och studiebesök.
Den vi söker är en modellsnickare med minst 1-2års erfarenhet, engagerad medarbetare samt villig att lära sig nya metoder och uppgifter.
Kandidater med tidigare erfarenhet som finsnickare eller möbelsnickare med goda kunskaper inom ritningsläsning uppmanas att söka.
Har du i tillägg vana med CNC maskiner, svarv och andra träindustri maskiner är det en fördel, detsamma gäller bilkörkort.
Vi är dessutom flexibla med arbetstiderna så bor du långt bort och behöver pendla kan vi komma överens om arbetsmetod och tider som passar dig.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Customer Program Coordinator - Cell Impact

Om rollen I rollen som Customer Program Coordinator kommer du tillsammans med Customer Program Supervisor och flera funktioner i företaget jobba med stora och komplexa kundförfrågningar och realisera Cell Impacts kunderbjudande - från ax till limpa. Rollen genomsyras av mycket problemlösning och du förväntas arbeta både självständigt och i team för att tillfredställa kundernas behov. Du kommer att lämna ett bidrag till Cell Impacts tillväxt! Tjänsten är ... Visa mer
Om rollen
I rollen som Customer Program Coordinator kommer du tillsammans med Customer Program Supervisor och flera funktioner i företaget jobba med stora och komplexa kundförfrågningar och realisera Cell Impacts kunderbjudande - från ax till limpa.

Rollen genomsyras av mycket problemlösning och du förväntas arbeta både självständigt och i team för att tillfredställa kundernas behov. Du kommer att lämna ett bidrag till Cell Impacts tillväxt!

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Karlskoga.

Om dig
Du arbetar i industrin och har en teknisk utbildning och erfarenhet av att jobba nära kunder för att realisera en produkt och tillverkning. Erfarenhet från produktionsberedning eller kontraktstillverkning ser vi som en bra bakgrund. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Du är en lugn person men har energi och initiativkraft. Du har förmågan att koordinera eller projektleda inom ramen för kundprojekt. Med tålamod och noggrannhet kan du analysera problemställningar och bidra till bästa möjliga lösning på både tekniska och tidsmässiga utmaningar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett jobb i ett tillväxtföretag med stora ambitioner där en organisation med mycket energi och dynamik gör en grönare framtid möjlig med Cell Impacts teknik och kunnande. Genom ditt eget engagemang och bidrag har du möjligheter att påverka resultatet i kundprojekt.

Om oss
Cell Impact är ett innovationsföretag med målet att med Cell Impact FormingTM revolutionera tillverkningen av de många flödesplattor som sitter i bränsleceller som driver fordon eller data center - med noll utsläpp - och elektrolysörer som framställer världens viktigaste energislag - grön vätgas.

Cell Impacts teknologi gör detta möjligt. Vi som arbetar på Cell Impact är människor som förverkligar den gröna omställningen - här och nu!

Om processen
I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Välkommen med din ansökan senast 22 augusti. Visa mindre

modellsnickare

Ansök    Okt 3    Jp's Modellsnickeri AB    Modellsnickare
Just nu letar vi efter en modellsnickare till våran verkstad i Karlskoga. Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möjlighet till personlig utveckling genom kurser och studiebesök. Den vi söker är en modellsnicka... Visa mer
Just nu letar vi efter en modellsnickare till våran verkstad i Karlskoga.
Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Vi erbjuder även flexibla arbetstider samt möjlighet till personlig utveckling genom kurser och studiebesök.
Den vi söker är en modellsnickare med minst 2års erfarenhet, engagerad medarbetare samt villig att lära sig nya metoder och uppgifter.
Har du kunskaper CNC maskiner är det en fördel, detsamma gäller bilkörkort.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

modellsnickare

Ansök    Okt 24    Jp's Modellsnickeri AB    Modellsnickare
Foundry model maker or prototypr maker We are looking to expand our team with a new colleague. You have at least 2 years experience as a foundry model maker or prototype maker using wood, reisin and aluminium. Fair knowledge in English OR swedish is mandatory. Any knowledge of CNC machines are welcome and positive for your application. We can offer you a stimulating working enviroment with good colleagues and flexible working houres. You will have the o... Visa mer
Foundry model maker or prototypr maker
We are looking to expand our team with a new colleague. You have at least 2 years experience as a foundry model maker or prototype maker using wood, reisin and aluminium. Fair knowledge in English OR swedish is mandatory.
Any knowledge of CNC machines are welcome and positive for your application.
We can offer you a stimulating working enviroment with good colleagues and flexible working houres. You will have the opportunitie to learn new methods and machinery. Working with different products on a weekly basis.
Our locations is at "Karlskoga", a city in mid Sweden. Please send your application by email, In case of any questions please give us a call or send an email.
Looking foreward to your application.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Jun 7    Ikett Personalpartner AB    Byggnadssmed
Om tjänsten Vi söker en erfaren Byggsmed till en av våra kunder i Karlskoga. Arbetesuppgifter: Arbetet innebär att montera stålstommar och du ska även kunna läsa av ritningar. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget Om företaget Din profil Krav: Du ska kunna svetsa med Pinne Meriterande om du har Licens 111 Goda kunskaper i ritningsläsning Vara självgående Som person vill vi att du är ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren Byggsmed till en av våra kunder i Karlskoga.

Arbetesuppgifter: Arbetet innebär att montera stålstommar och du ska även kunna läsa av ritningar.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget


Om företagetDin profil
Krav:
Du ska kunna svetsa med Pinne
Meriterande om du har Licens 111
Goda kunskaper i ritningsläsning
Vara självgående

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Byggnadssmed

Vi söker en självgående byggnadssmed! Har du erfarenhet av byggnadssmide och montering? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar? Har du erfarenhet kring bygg, anläggning eller industrisektorn? Då är detta ett arbete du kommer att trivas! Nu söker vi på Betongfabriken en person till vårt team i Karlskoga. Arbetsbeskrivning I tjänsten som byggnadssmed kommer du främst att arbeta med: - Montagearbete - Svetsning i MAG/Pi... Visa mer
Vi söker en självgående byggnadssmed!
Har du erfarenhet av byggnadssmide och montering? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar? Har du erfarenhet kring bygg, anläggning eller industrisektorn? Då är detta ett arbete du kommer att trivas!
Nu söker vi på Betongfabriken en person till vårt team i Karlskoga.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som byggnadssmed kommer du främst att arbeta med:
- Montagearbete
- Svetsning i MAG/Pinne

Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp på ca 6 personer där det är en god stämning och professionalitet speglar gruppen tillsammans med värme och hjärta. Medarbetarna brinner för det de gör och förväntar sig att du ska bidra med inspiration och positivitet. Du ska vara självgående, klara att driva egna projekt. Du trivs att arbeta efter frihet under ansvar, men det är viktigt att du är öppen och inte rädd för att fråga. Du ser också till att hjälpa dina kollegor när behov uppstår.

Körkort är ett krav samt svenska flytande i tal och skrift
Resor förekommer
Arbetstid: 06,30-16,00 måndag till torsdag, 06,30-13,00 fredag
Lön: Enligt kollektivavtal
Anställning: Visstid i 3 månader med stor chans till tillsvidareanställning


Din profil
Som person är du :
- Problemlösare
- Självgående
- Ansvarsfull
- Flexibel
- Prestigelös
Kontakt
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dock inte senare än 2021-08-15. För frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på mail på : [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb på Ryds Bilglas i Karlskoga!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas i Karlskoga en stenskottsreparatörer på heltid under sommaren till deras verkstad i Karlskoga! Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas i Karlskoga en stenskottsreparatörer på heltid under sommaren till deras verkstad i Karlskoga!

Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glasleveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är ett sommarvikariat under v27-34. Ta chansen i sommar att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Listmakare

Med anledning av pensionsavgång så söker vi en orderhanterare. Den vi söker ska trivas att jobba i grupp och enskilt. Vår fabrik ligger i Karlskoga och arbetet sker i våra stora och ljusa lokaler. Vi levererar anpassade beställningar till hela byggindustrin såsom återförsäljare, byggare och husindustrier. Den vi söker måste ha truckkort. Finns vana att köra truck är det ett plus. Arbetsuppgifterna består i att man utifrån orderunderlag ska få ihop en färd... Visa mer
Med anledning av pensionsavgång så söker vi en orderhanterare. Den vi söker ska trivas att jobba i grupp och enskilt. Vår fabrik ligger i Karlskoga och arbetet sker i våra stora och ljusa lokaler.
Vi levererar anpassade beställningar till hela byggindustrin såsom återförsäljare, byggare och husindustrier.
Den vi söker måste ha truckkort. Finns vana att köra truck är det ett plus.
Arbetsuppgifterna består i att man utifrån orderunderlag ska få ihop en färdig leverans till kund.
Det kan ingå planering, plockning, kapning, fräsning och sammanställning av färdiga paket.
Vissa arbetsmoment sker i grupp och i vissa jobbar man enskilt.
Maskinutrustning som förekommer är kapar, sågar, hyvel och fräsmaskiner med mera.
Det förekommer även målning i jobbet och det sker i våra målningslinjer. Visa mindre

Guldsmed

Ansök    Apr 5    Smyckestudion i Degerfors AB    Guldsmed
Vi är ett företag som funnits sedan 2005, vi arbetar dagligen med "custom made". Detta omfattar fri valmöjlighet för våra kunder att få just deras smycke precis som de vill ha det. Noggrannhet, kvalité, kunskap och gemenskap är viktigt för oss. Vi söker en guldsmed som gått svensk/dansk guldsmedsutbildning, gärna med arbetslivserfarenhet. Är positiv, kreativ, självständig och utåtriktad. Du kommer få arbeta med reparationer, omarbetningar, nytillverkningar... Visa mer
Vi är ett företag som funnits sedan 2005, vi arbetar dagligen med "custom made". Detta omfattar fri valmöjlighet för våra kunder att få just deras smycke precis som de vill ha det. Noggrannhet, kvalité, kunskap och gemenskap är viktigt för oss. Vi söker en guldsmed som gått svensk/dansk guldsmedsutbildning, gärna med arbetslivserfarenhet. Är positiv, kreativ, självständig och utåtriktad. Du kommer få arbeta med reparationer, omarbetningar, nytillverkningar samt ha kreativa kundmöten.
Erfarenhet av webb och marknadsföring är ett plus.
Vår butik/ateljé är belägen ca.30min. från Örebro
Tjänsten kommer tillsättas senast sommar -21 Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Apr 28    Ikett Personalpartner AB    Smed
Om tjänsten Vi söker en erfaren Byggsmed till en av våra kunder i Karlskoga. Arbetesuppgifter: Arbetet innebär att montera stålstommar och du ska även kunna läsa av ritningar. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget Om företaget Din profil Krav: Du ska kunna svetsa med Pinne Meriterande om du har Licens 111 Goda kunskaper i ritningsläsning Vara självgående Som person vill vi att du är ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren Byggsmed till en av våra kunder i Karlskoga.

Arbetesuppgifter: Arbetet innebär att montera stålstommar och du ska även kunna läsa av ritningar.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget


Om företagetDin profil
Krav:
Du ska kunna svetsa med Pinne
Meriterande om du har Licens 111
Goda kunskaper i ritningsläsning
Vara självgående

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

KICKS Kicks Karlskoga Kulan söker extrapersonal

Ansök    Feb 11    KICKS Sverige    Make-up artist
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS k... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.

Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team

Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten innebär extra vid behov vardagar, kvällar och helger.

Tillträde: Snarast

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här.

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre