Lediga jobb som Fastighetsingenjör i Karlskoga

Se lediga jobb som Fastighetsingenjör i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare för fastighetsprojekt

Ansök    Feb 5    Karlskoga kommun    Fastighetsingenjör
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad! Samhälle och serviceförvaltningen arbetar efter ett tillitsbaserat ledarskap där styrning, kultur och arbetssätt fokuserar på en tilltro till de... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Samhälle och serviceförvaltningen arbetar efter ett tillitsbaserat ledarskap där styrning, kultur och arbetssätt fokuserar på en tilltro till de anställdas kunskap, omdöme och vilja att utföra ett bra arbete och möta medborgarnas behov. På förvaltningen arbetar vi aktivt med att stärka lagandan, skapa god arbetsmiljö och förbättra våra arbetssätt. Alla medarbetare deltar i detta förbättringsarbete med målsättning att vara ett effektivt och sammansvetsat team som har roligt och utvecklas på jobbet.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare har du ett helhetsansvar för fastighetsprojekt från första idé fram till färdigställande. Du är länken mellan planering och genomförande i ett nätverk av personer med olika kompetenser inom samhällsbyggnad. Du leder och samordnar projekt i nära samarbete med våra interna resurser, byggherrar, konsulter och myndigheter. Du ansvarar för projektplan, tidplan och budget och följer kontinuerligt upp dina projekt mot uppställda mål samt rapporterar till styrgrupp och projektägare.

Du ansvarar för och är delaktig i framtagande av förfrågningsunderlag för upphandling av projekt.
Som projektledare kommer du att behöva informera kontinuerligt till våra politiker via nämndträffar och politiska referensgrupper. En projektledare hos oss arbetar ständigt med en transparent dialog och kommunikation både internt men också medialt.

KVALIFIKATIONER
Som projektledare bidrar du till en fortsatt tillväxt och utveckling i Karlskoga kommun. Vi söker dig som har en högskoleingenjörsexamen inom exempelvis bygg, anläggning, energi och miljöteknik.

Som projektledare förutsätter vi att du är bra på att prioritera, är flexibel, tar initiativ och når resultat. Du har god förmåga att leda andra, samarbeta och skapa goda relationer. Vi ser gärna att du har god kännedom om samhällsplaneringsprocessen, goda kunskaper inom projektekonomi och en vilja att skapa hållbara lösningar.
Det är även viktigt att du är strukturerad och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Det är viktigt för oss att du kommer att passa i gruppen så stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är en självklarhet för dig att dela med dig av kunskap och du uppskattar en vardag där ni lär er av varandra. Du visar stort engagemang, positiv inställning och bidrar till teamets goda samarbete.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:
• att arbeta i eller nära en politiskt styrd organisation
• projektledning i större ny eller ombyggnadsprojekt
• upphandling av entreprenörer
• partnering

ÖVRIGT
Karlskoga kommun ingår i finskt förvaltningsområde och har därmed ett ansvar för att värna om det finska språkets ställning. Det innebär bland annat att vi ska erbjuda förskoleverksamhet och äldreomsorg på finska.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre