Lediga jobb Elcoline AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Elcoline AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Vi söker Redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Karlskoga

Ansök    Okt 27    Elcoline AB    Redovisningsekonom
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 150 anställda och omsätter ca 220 MSEK. Vårt svenska h... Visa mer
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 150 anställda och omsätter ca 220 MSEK.
Vårt svenska huvudkontor är placerat i Karlskoga där merparten av verksamheten är belägen, vi finns även i Arboga och Degerfors. Läs gärna mer på hemsidan www.elcoline.se.


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Ansvara för och hantera leverantörsreskontran.
Ansvarig för avstämning av bank och utbetalningar.
Löpande bokföring, bokslutsarbete och avstämningar.
Kontakt med leverantörer, myndigheter etc.
Momsredovisning och övrigt rörande Skatteverket.
Administratör för vår bilpark.
Support till övrig organisation gällande ekonomi.
Back-up för fakturering och kundreskontra och om erfarenhet finns, även till lön.
Övriga arbetsuppgifter inom ekonomi och administration.Vi erbjuder dig:
En bred och central roll i ett välmående företag med platt organisation och korta beslutsvägar.
En roll med mycket kontakter både internt och externt.
Ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter.
Flexibla arbetstider, förmånspaket och trevliga lokaler och kollegor.Dina kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller flera års erfarenhet av bokföring och övrigt ekonomiarbete, som gör att du kan arbeta självständigt.
Erfarenhet/kunskap inom lön är meriterande.
God datavana inom Officepaketet, dessutom är erfarenhet av Monitor meriterande.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska.Dina personliga egenskaper:
Problemlösare och van att hålla deadlines.
Flexibel och prestigelös, gillar att hjälpa till där det behövs.
Ansvarsfull, ordningsam samt genomför ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt.
Engagerad och motiverad.
Social med god förmåga att arbeta självständigt och vid behov i team.Ansökan, urval och tillsättning sker löpande. Visa mindre

Arbetsledare El och automation

Ansök    Nov 14    Elcoline AB    Arbetsledare, elkraft
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på attupprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 150 anställda och omsätter ca 220 MSEK. Vårt svenska huv... Visa mer
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på attupprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 150 anställda och omsätter ca 220 MSEK. Vårt svenska huvudkontor är placerat i Karlskoga där merparten av verksamheten är belägen, vi finns även i Arboga och Degerfors. Läs gärna mer på hemsidan www.elcoline.se


Vi söker Arbetsledare till vår enhet för El och automation i Karlskoga.
Har du flerårig erfarenhet som elektriker och vill ta nästa steg i karriären eller arbetar du redan idag som arbetsledare inom el? Då har vi en spännande tjänst för dig!
Vi erbjuder dig:
Ett varierat arbete med många kontaktytor
Möjlighet att utvecklas och lära nytt
Ett spännande uppdrag med stor möjlighet att påverka
Möjlighet att handleda/coacha medarbetare
Arbete mot kunder inom framför allt försvarsindustrinOm enheten:
Team El och automation består av totalt 37 medarbetare som är fördelade på tre grupper bestående av; daglig drift och service, projekt samt automation. Som arbetsledare har du en central roll i teamet och ett nära samarbete med teamchef, projektledare och administratör.


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Som arbetsledare ansvarar du för organiseringen av det dagliga arbetet för gruppen som arbetar med daglig drift och service mot våra kunder som till stor del finns inne på Björkborns industriområde.
Du är kontaktperson mot kund och tar även emot mer akuta förfrågningar som kräver att vi är flexibla och kan tänka om i vår planering. Du ansvarar därefter för att prioritera och fördela arbetsuppgifter ut till medarbetarna.
För att effektivt kunna samordna och leda arbetet krävs kunskap om den kompetens varje medarbetare besitter för att kunna matcha den mot de olika uppdragen som behöver hanteras för dagen utifrån kundernas behov.
Under dagen är ditt arbete mycket ute hos kund där du besöker de arbetsplatser arbete utförs på för att försäkra dig om att arbetet utförs på rätt sätt samt handleder och instruerar vid behov medarbetarna. I ditt arbete ute hos kund ingår även att bygga tillit och förtroende och på så sätt bidra till att skapa och upprätthålla goda kundrelationer.
När arbetet slutförts hos kund säkerställer du att arbetet utförts enligt plan och med god kvalitet. Du deltar i månadsmöten med kund och tillser att verksamheten utvecklas i takt med våra kunders behov och är delaktig i kort och långsiktig planering.
Arbetet innefattar även vissa administrativa uppgifter som att skapa och hantera arbetsordrar och att tillsammans med teamets administratör fakturera kund samt inköp av material från grossist.
Som arbetsledare på Team El och automation har du stora möjligheter att bidra med ditt kunnande och din erfarenhet för att utveckla verksamheten. Initiativ och idéer kring hur vi kan bli ännu bättre är viktiga för oss. Team El och automation är en arbetsplats som kännetecknas av god stämning och bra kamratskap. Vi har roligt tillsammans.
Arbetet som arbetsledare är varierande och ingen dag är den andra helt lik. Du får ta ansvar och har stort inflytande över arbetets planering och utförande. Du har en viktig roll i att tillsammans med övriga medarbetare bygga och förvalta förtroendet hos våra kunder.


Dina kvalifikationer:
Elektrisk grundutbildning
Flerårig branschvana och arbetslivserfarenhet
God datavana
Goda språkkunskaper i svenska och engelska
B-körkort
Tjänsten kräver att du godkänns vid säkerhetsprövningDina personliga egenskaper:
För att trivas i rollen som arbetsledare behöver du kunna organisera arbetet och se till varje medarbetares förmågor och behov.
Du motiveras av att se medarbetare utvecklas och växa med uppgiften.
Du har lätt för att knyta nya kontakter och skapa förtroende.
Du kommunicerar tydligt och följer upp arbetet.
Du är ordningsam och håller vad du lovat.
Du bidrar till enhetens goda stämning och ser medarbetarnas goda sidor och breda kunskap.
Du är säkerhetsmedveten och följer de rutiner vi har.
Du kommunicerar och informerar löpande teamchef om arbetet samt samarbetar med projektledare och administratör.Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Löneadminstratör

Ansök    Jun 14    Elcoline AB    Löneadministratör
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden: Ø Självständigt hantera löneprocessen. Ø Support till anställda och chefer gällande lön och avtalsfrågor. Ø Övriga HR-relaterade tjänster såsom statistik, intyg etc. Ø Övriga arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. Vi erbjuder dig: Ø En bred och central roll i ett välmående företag med platt organisation och korta beslutsvägar. Ø En roll med mycket kontakter både internt och externt. Ø Ett roligt arbet... Visa mer
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Ø Självständigt hantera löneprocessen.
Ø Support till anställda och chefer gällande lön och avtalsfrågor.
Ø Övriga HR-relaterade tjänster såsom statistik, intyg etc.
Ø Övriga arbetsuppgifter inom ekonomi och administration.

Vi erbjuder dig:
Ø En bred och central roll i ett välmående företag med platt organisation och korta beslutsvägar.
Ø En roll med mycket kontakter både internt och externt.
Ø Ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter.
Ø Flexibla arbetstider, förmånspaket och trevliga lokaler och kollegor.

Dina kvalifikationer:
Ø Eftergymnasial utbildning inom lön eller ett par års erfarenhet av löneberedning, som gör att du kan arbeta självständigt.
Ø Erfarenhet/kunskap inom reskontra och bokföring är meriterande.
Ø God datavana inom Officepaketet, dessutom är erfarenhet av Hogia meriterande.
Ø Goda språkkunskaper i svenska och engelska.


Dina personliga egenskaper:
Ø Problemlösare och van att hålla dead-lines.
Ø Flexibel och prestigelös, gillar att hjälpa till där det behövs.
Ø Ansvarsfull, ordningsam samt genomför ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt.
Ø Engagerad och motiverad.
Ø Social med god förmåga att arbete i team.


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Ø Självständigt hantera löneprocessen.
Ø Support till anställda och chefer gällande lön och avtalsfrågor.
Ø Övriga HR-relaterade tjänster såsom statistik, intyg etc.
Ø Övriga arbetsuppgifter inom ekonomi och administration.


Vi erbjuder dig:
Ø En bred och central roll i ett välmående företag med platt organisation och korta beslutsvägar.
Ø En roll med mycket kontakter både internt och externt.
Ø Ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter.
Ø Flexibla arbetstider, förmånspaket och trevliga lokaler och kollegor.

Dina kvalifikationer:
Ø Eftergymnasial utbildning inom lön eller ett par års erfarenhet av löneberedning, som gör att du kan arbeta självständigt.
Ø Erfarenhet/kunskap inom reskontra och bokföring är meriterande.
Ø God datavana inom Officepaketet, dessutom är erfarenhet av Hogia meriterande.
Ø Goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper:
Ø Problemlösare och van att hålla dead-lines.
Ø Flexibel och prestigelös, gillar att hjälpa till där det behövs.
Ø Ansvarsfull, ordningsam samt genomför ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt.
Ø Engagerad och motiverad.
Ø Social med god förmåga att arbete i team.


För vidare frågor kontakta:
Ekonomichef Maria Bark Pettersson, Mobil 072 219 52 00
Fackliga företrädare:
Unionen, Thomas Medeskog, Mobil 073 323 12 34
Ansökan
Urval och tillsättning sker löpande, sänd ditt CV samt personliga brev till [email protected], märk ämnesraden med Löneadministratör och ditt namn. Visa mindre

Installationselektriker till Karlskoga

Ansök    Jan 23    Elcoline AB    Installationselektriker
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 140 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Vårt svenska hu... Visa mer
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 140 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Vårt svenska huvudkontor är placerat i Karlskoga där merparten av verksamheten är belägen, vi finns även i Arboga och Degerfors. Läs gärna mer på hemsidan www.elcoline.se.

Installationselektriker till Karlskoga.
Vi letar efter duktiga installationselektriker som är intresserad av att arbeta hos oss på vår el-avdelning och hos våra kunder.
Som elektriker hos oss kan vi garantera dig en spännande och varierad arbetsdag, det finns stora möjligheter att utvecklas inom el yrket så länge du vill och har ambitionen!
Då vi är många killar på vår avdelning, uppmuntrar vi också gärna kvinnliga sökanden, här känner vi alla varandra och har riktigt kul ihop och är något som du kommer att bli en del av.
I den bästa av världar har du också jobbat med detta ett par år och är serviceinriktad med kunden i fokus, säkerhetsmedveten och ansvarsfull.


Dina övriga kvalifikationer:
Kunskaper i ritningsläsning är meriterande.
Goda språkkunskaper i svenska
B-körkort.
Svensk medborgare
Om du har erfarenhet av elarbete, om du är nyfiken, passionerad och vill skaffa dig en oslagbar kunskapsbank - då är detta något för dig! Vänta inte, utan skicka in din ansökan så berättar vi gärna mer.

För vidare frågor kontakta:
Teamchef Gert Larsson, Mobil 070 237 59 65
Fackliga företrädare:
IF Metall, Linda Karlsson, Mobil 073 305 59 57

Ansökan
Ditt CV samt personliga brev sänder du till [email protected]
Märk ämnesraden med Installationselektriker och ditt namn. Vi tillsätter tjänsterna löpande. Visa mindre

Vi söker en erfaren VVS och rörmontör till vår enhet i Karlskoga.

Ansök    Jan 19    Elcoline AB    VVS-montör
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 140 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Vårt svenska hu... Visa mer
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 140 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Vårt svenska huvudkontor är placerat i Karlskoga där merparten av verksamheten är belägen, vi finns även i Arboga och Degerfors. Läs gärna mer på hemsidan www.elcoline.se.

Vi söker en erfaren VVS och rörmontör till vår enhet i Karlskoga.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
? Utföra diverse service, underhåll och rörarbeten inom process- och tillverkande industri.
? Vara med och utveckla teamet.
? Beredskapstjänst kan komma att ingå.
? Resor i tjänsten kan förekomma.


Vi erbjuder dig:
? En ansvarsfull och självständig roll i ett dynamiskt företag med goda möjligheter till egen utveckling.
? Att vara med att bygga upp och påverka verksamheten att bli större, effektivare och långsiktig.
? Ett aktivt arbete med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer:
? Certifierad VVS-installatör.
? Svetslicenser är meriterande.
? Flerårig branschvana inom området som gör att du jobbar självständigt internt eller ute hos kunder.
? Kunskaper i ritningsläsning.
? Heta arbeten.
? HLR, fallskyddsutbildning, mobila plattformar och truckkort är meriterande.
? God datavana.
? Goda språkkunskaper i svenska.
? B-körkort.
? Svenskt medborgarskap

Dina personliga egenskaper:
? Serviceinriktad med kunden alltid i fokus.
? Kreativ problemlösare som alltid hittar lösningar.
? Ansvarsfull, drivande, utåtriktad och genomför ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt samtidigt som du är säkerhetsmedveten.
? Förmåga att arbete i team likväl som självständigt.

För vidare frågor kontakta:
Teamchef Per Andersson,
Mobil 073 591 03 24
Arbetsledare Thomas Höög,
Mobil 070 184 97 21

Fackliga företrädare: IF Metall, Linda Karlsson, Mobil 073 305 59 57


Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Ansökan Urval och tillsättning sker löpande, sänd ditt CV samt personliga brev till [email protected] märk ämnesraden med VVS & industrirörmontör och ditt namn”. Visa mindre

Vi söker Svetsare till vår enhet i Karlskoga

Ansök    Jan 19    Elcoline AB    Svetsare, manuell
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 140 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Vårt svenska hu... Visa mer
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 140 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Vårt svenska huvudkontor är placerat i Karlskoga där merparten av verksamheten är belägen, vi finns även i Arboga och Degerfors. Läs gärna mer på hemsidan www.elcoline.se.
Vi söker Svetsare till vår enhet i Karlskoga


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Ø Svetsning av rostfria och svarta konstruktioner med höga krav.
Ø Svetsning av aluminium förekommer.
Ø Utföra montagejobb, även hos kund.
Ø Resor i tjänsten kan förekomma, även utomlands.
Ø Beredskap kan förekomma.


Vi erbjuder dig:
Ø En inspirerande miljö med intressanta kunder, erfarna kollegor och andra specialister från våra leverantörsled.
Ø Ett aktivt arbete med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer:
Ø Svetslicenser inom ovan beskrivna material är meriterande.
Ø Utbildning i Säkra lyft, Traverskort, Lift är meriterande.
Ø Heta Arbeten.
Ø Goda språkkunskaper i svenska.
Ø B-körkort, truckkort meriterande.
Ø Svenskt medborgarskap.

Dina personliga egenskaper:
Ø Serviceinriktad med kunden i fokus.
Ø Säkerhetsmedveten, ansvarsfull, ordningsam samt genomför ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt.
Ø Engagerad och motiverad.
Ø Social med god förmåga att arbete i team.För vidare frågor kontakta:
Teamchef Per Andersson, Mobil 073 591 03 24

Fackliga företrädare:
IF Metall, Linda Karlsson, Mobil 073 305 59 57


Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansökan
Urval och tillsättning sker löpande, sänd ditt CV samt personliga brev till [email protected] märk ämnesraden med Svetsare Karlskoga och ditt namn. Visa mindre

Vi söker Mekaniker till vår enhet i Karlskoga

Ansök    Jan 19    Elcoline AB    Underhållsmekaniker
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 140 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Vårt svenska hu... Visa mer
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på att upprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 140 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Vårt svenska huvudkontor är placerat i Karlskoga där merparten av verksamheten är belägen, vi finns även i Arboga och Degerfors. Läs gärna mer på hemsidan www.elcoline.se.


Vi söker Mekaniker till vår enhet i Karlskoga

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
? Utföra diverse service och underhållsarbeten inom process- och tillverkande industri
. ? Utföra montagejobb, även hos kund.
? Resor i tjänsten kan förekomma.
? Beredskap kan förekomma.


Vi erbjuder dig:
? En inspirerande miljö med intressanta kunder, erfarna kollegor och andra specialister från våra leverantörsled.
? Ett aktivt arbete med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer:
? Flerårig branschvana inom området som gör att du jobbar självständigt internt eller ute hos kunder.
? Utbildning i Säkra lyft, Traverskort, Lift är meriterande.
? Heta Arbeten.
? Goda språkkunskaper i svenska.
? B-körkort, truckkort meriterande.
? Svenskt medborgarskap.


Dina personliga egenskaper:
? Serviceinriktad med kunden i fokus.
? Säkerhetsmedveten, ansvarsfull, ordningsam samt genomför ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt.
? Engagerad och motiverad.
? Social med god förmåga att arbete i team.

För vidare frågor kontakta:
Teamchef: Per Andersson,
Mobil 073 591 03
Arbetsledare : Thomas Höög,
Mobil 070 184 97 21


Fackliga företrädare: IF Metall, Linda Karlsson, Mobil 073 305 59 57


Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Ansökan Urval och tillsättning sker löpande, sänd ditt CV samt personliga brev till [email protected], märk ämnesraden med Mekaniker Karlskoga och ditt namn. Visa mindre