Lediga jobb som Arbetsledare, elkraft i Karlskoga

Se lediga jobb som Arbetsledare, elkraft i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare El och automation

Ansök    Nov 14    Elcoline AB    Arbetsledare, elkraft
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på attupprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 150 anställda och omsätter ca 220 MSEK. Vårt svenska huv... Visa mer
Elcoline är en nordisk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Vi är experter på attupprätthålla tillgängligheten av tekniska processer inom industrin och i den offentliga sektorn, att hjälpa våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att vara en förebild i branschen och det ledande tekniska tjänsteföretaget. Koncernen har ca 600 anställda varav vi i Sverige är ca 150 anställda och omsätter ca 220 MSEK. Vårt svenska huvudkontor är placerat i Karlskoga där merparten av verksamheten är belägen, vi finns även i Arboga och Degerfors. Läs gärna mer på hemsidan www.elcoline.se


Vi söker Arbetsledare till vår enhet för El och automation i Karlskoga.
Har du flerårig erfarenhet som elektriker och vill ta nästa steg i karriären eller arbetar du redan idag som arbetsledare inom el? Då har vi en spännande tjänst för dig!
Vi erbjuder dig:
Ett varierat arbete med många kontaktytor
Möjlighet att utvecklas och lära nytt
Ett spännande uppdrag med stor möjlighet att påverka
Möjlighet att handleda/coacha medarbetare
Arbete mot kunder inom framför allt försvarsindustrinOm enheten:
Team El och automation består av totalt 37 medarbetare som är fördelade på tre grupper bestående av; daglig drift och service, projekt samt automation. Som arbetsledare har du en central roll i teamet och ett nära samarbete med teamchef, projektledare och administratör.


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Som arbetsledare ansvarar du för organiseringen av det dagliga arbetet för gruppen som arbetar med daglig drift och service mot våra kunder som till stor del finns inne på Björkborns industriområde.
Du är kontaktperson mot kund och tar även emot mer akuta förfrågningar som kräver att vi är flexibla och kan tänka om i vår planering. Du ansvarar därefter för att prioritera och fördela arbetsuppgifter ut till medarbetarna.
För att effektivt kunna samordna och leda arbetet krävs kunskap om den kompetens varje medarbetare besitter för att kunna matcha den mot de olika uppdragen som behöver hanteras för dagen utifrån kundernas behov.
Under dagen är ditt arbete mycket ute hos kund där du besöker de arbetsplatser arbete utförs på för att försäkra dig om att arbetet utförs på rätt sätt samt handleder och instruerar vid behov medarbetarna. I ditt arbete ute hos kund ingår även att bygga tillit och förtroende och på så sätt bidra till att skapa och upprätthålla goda kundrelationer.
När arbetet slutförts hos kund säkerställer du att arbetet utförts enligt plan och med god kvalitet. Du deltar i månadsmöten med kund och tillser att verksamheten utvecklas i takt med våra kunders behov och är delaktig i kort och långsiktig planering.
Arbetet innefattar även vissa administrativa uppgifter som att skapa och hantera arbetsordrar och att tillsammans med teamets administratör fakturera kund samt inköp av material från grossist.
Som arbetsledare på Team El och automation har du stora möjligheter att bidra med ditt kunnande och din erfarenhet för att utveckla verksamheten. Initiativ och idéer kring hur vi kan bli ännu bättre är viktiga för oss. Team El och automation är en arbetsplats som kännetecknas av god stämning och bra kamratskap. Vi har roligt tillsammans.
Arbetet som arbetsledare är varierande och ingen dag är den andra helt lik. Du får ta ansvar och har stort inflytande över arbetets planering och utförande. Du har en viktig roll i att tillsammans med övriga medarbetare bygga och förvalta förtroendet hos våra kunder.


Dina kvalifikationer:
Elektrisk grundutbildning
Flerårig branschvana och arbetslivserfarenhet
God datavana
Goda språkkunskaper i svenska och engelska
B-körkort
Tjänsten kräver att du godkänns vid säkerhetsprövningDina personliga egenskaper:
För att trivas i rollen som arbetsledare behöver du kunna organisera arbetet och se till varje medarbetares förmågor och behov.
Du motiveras av att se medarbetare utvecklas och växa med uppgiften.
Du har lätt för att knyta nya kontakter och skapa förtroende.
Du kommunicerar tydligt och följer upp arbetet.
Du är ordningsam och håller vad du lovat.
Du bidrar till enhetens goda stämning och ser medarbetarnas goda sidor och breda kunskap.
Du är säkerhetsmedveten och följer de rutiner vi har.
Du kommunicerar och informerar löpande teamchef om arbetet samt samarbetar med projektledare och administratör.Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Arbetsledare Vattenkraft Karlskoga

Ansök    Dec 23    One Nordic AB    Arbetsledare, elkraft
. ONE Nordic Hydro AB ansvarar för drift- och underhåll av Fortums vattenkraftverk och dammar i Sverige. Dessa finns i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven.   Avdelning Värmland söker nu en initiativrik och affärsmässig arbetsledare till vår etablering i Karlskoga? Arbetsuppgifter  Som arbetsledare är du operativt ansvarig för att planera, leda och fördela arbetet med tillgängliga resurser för genomför... Visa mer
.

ONE Nordic Hydro AB ansvarar för drift- och underhåll av Fortums vattenkraftverk och dammar i Sverige. Dessa finns i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven.
 
Avdelning Värmland söker nu en initiativrik och affärsmässig arbetsledare till vår etablering i Karlskoga?

Arbetsuppgifter 
Som arbetsledare är du operativt ansvarig för att planera, leda och fördela arbetet med tillgängliga resurser för genomförande av vår drift- och underhållsverksamhet i Karlskoga och Gullspång.  Du kommer att ansvara för att göra veckoplaner, ta fram riskanalyser och arbetsmiljöplaner, planera inköp till projekt, arbeta med fakturering och ekonomisk uppföljning samt säkerställa dokumentation.


* Mål, mätetal och KPI:er är en viktig del av ditt rapportarbete.
* Kontakt och samarbete med kunden är en viktig del din vardag. 
* Ett tydligt ledarskap är en viktig framgångsfaktor för att lyckas.


Du arbetar både självständigt och i team bestående av erfarna ingenjörer, servicetekniker och projektledare som finns i företaget. 

Vem är du? 
Vi söker dig som är civil- eller högskoleutbildad eller på annat sätt har skaffat dig teknisk erfarenhet inom Vattenkraft eller industriellt underhåll. Du har erfarenhet av och känner dig trygg i arbetsledarrollen. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska och vana av att arbeta i olika affärssystem. 

Tjänsten kräver B körkort då resor förekommer i tjänsten. 

Som person är du driven, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har en god administrativ förmåga och är en duktig kommunikatör som har lätt för att få saker att hända. Du är analytisk och kan utföra systematiska och logiska bedömningar grundade på relevant information. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk. 

För att passa i rollen som arbetsledare behöver du vara ödmjuk, social och entreprenöriell. Ett brett tekniskt intresse och kunnande är meriterande. 

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:* Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
* Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljöLåter det intressant? 
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Magnus Olsson 070- 255 18 75

Vi går igenom ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vänta därför inte med att skicka in din ansökan 

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre