Lediga jobb Karlskoga Hotell AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Karlskoga Hotell AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Kock till Karlskoga Hotell

Ansök    Jun 3    Karlskoga Hotell AB    Kock, à la carte
Karlskoga Hotell är på jakt efter en kock som vill utvecklas! Karlskoga Hotells luncher når nya höjder – utan att skryta är det stans bästa lunchställe! Vår konferens- och cateringverksamhet är i gång ordentligt. Vi söker därför en ny kock som vill utvecklas tillsammans med köksteamet! Är du vår nya KOCK? Du tycker om att jobba! I vårt kök arbetar du med alla sysslor, med fokus på matlagning & bakning men även servering & matsal samt städ & disk. ... Visa mer
Karlskoga Hotell är på jakt efter en kock som vill utvecklas!
Karlskoga Hotells luncher når nya höjder – utan att skryta är det stans bästa lunchställe! Vår konferens- och cateringverksamhet är i gång ordentligt. Vi söker därför en ny kock som vill utvecklas tillsammans med köksteamet!
Är du vår nya KOCK?


Du tycker om att jobba! I vårt kök arbetar du med alla sysslor, med fokus på matlagning & bakning men även servering & matsal samt städ & disk.
Vårt kök servar hela hotellverksamheten med allt från frukost, luncher, kvällsmenyer, konferensverksamhet till catering – du kommer därför att vara med och jobba med alla delar. Det innebär att du i huvudsak kommer att arbeta dagtid, men helger och kvällar förekommer. Jobbet är på heltid.
Som person tycker du om att utvecklas, lära nytt och ha en mängd olika arbetsuppgifter! Du tycker om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har med dig en kockutbildning på någon nivå eller kan visa erfarenhet i motsvarande grad. Har du hunnit jobba några år i yrket är det bra, men ditt intresse för att laga mat är det som väger tyngst.
Välkommen med din ansökan och ditt cv, snarast och senast 30 juni 2024, till [email protected], urval sker löpande. Tillsättning av tjänsten sker 1 september eller enligt ÖK.
Läs gärna mer om vår verksamhet på vår hemsida; www.karlskogahotell.se. För mer information, kontakta gärna hotellchef Sara Berggren, 070 566 40 60, [email protected]. Visa mindre

Kallskänka med frukostansvar

Ansök    Feb 14    Karlskoga Hotell AB    Kallskänka
Karlskoga Hotell, en nyrenoverad anläggning som erbjuder moderna hotellrum, effektiva konferensutrymmen och en fantastisk matsal där vi serverar våra populära luncher. Hotellet är inne i en expansiv fas och efterfrågan på våra tjänster ökar dag för dag. Vi måste därför förstärka vår proffsiga organisation ytterligare. Vårt kök behöver förstärkning och vi söker ett restaurangbiträde till vår kallskänk med frukostansvar! Vill du jobba hos oss? Kallskänk... Visa mer
Karlskoga Hotell, en nyrenoverad anläggning som erbjuder moderna hotellrum, effektiva konferensutrymmen och en fantastisk matsal där vi serverar våra populära luncher. Hotellet är inne i en expansiv fas och efterfrågan på våra tjänster ökar dag för dag. Vi måste därför förstärka vår proffsiga organisation ytterligare.
Vårt kök behöver förstärkning och vi söker ett restaurangbiträde till vår kallskänk med frukostansvar!
Vill du jobba hos oss?
Kallskänk med frukostansvar
Du tycker om att jobba! I vårt kök arbetar du med främst med vår frukostbuffé samt vår kallskänk inför vår lunchservering. Det innebär att ställa iordning och tillreda frukost för våra hotellgäster, baka frukost-, fika- och lunchbröd, att planera och göra dagens salladsbuffé. Du kollar av våra matsalar, fyller på och ser till att allt är snyggt och rent.
Du tycker om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor. Du tycker också om att ge service, vara trevlig trots en dålig dag, ge gästen något att minnas vid ett besök. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har en gymnasieutbildning med dig, gärna med inriktning livsmedel och restaurang eller kan visa erfarenhet i motsvarande grad. Du behöver ha jobbat inom kök och restaurang en tid, gärna i kallskänken. Du skall ha en god svenska och engelska i tal.
Du arbetar enligt schema, i huvudsak dagtid och vardagar, omfattningen är heltid.
Välkommen att söka!
Välkommen med din ansökan och ditt cv, snarast och senast 29 februari, till [email protected], urval sker löpande.
Läs gärna mer om vår verksamhet på vår hemsida; www.karlskogahotell.se. För mer information, kan ni kontakta hotellchef Sara Berggren, 0705664060. Visa mindre

Hotellreceptionist

Karlskoga Hotell, en nyrenoverad anläggning som erbjuder moderna hotellrum, effektiva konferensutrymmen och en fantastisk matsal där vi serverar våra populära luncher. Hotellet är inne i en expansiv fas och efterfrågan på våra tjänster ökar dag för dag. Vi måste därför förstärka vår proffsiga organisation ytterligare. Receptionen kommer under hösten behöva förstärkning och vi söker därför nya receptionister! Vill du jobba hos oss? Du tycker om att j... Visa mer
Karlskoga Hotell, en nyrenoverad anläggning som erbjuder moderna hotellrum, effektiva konferensutrymmen och en fantastisk matsal där vi serverar våra populära luncher. Hotellet är inne i en expansiv fas och efterfrågan på våra tjänster ökar dag för dag. Vi måste därför förstärka vår proffsiga organisation ytterligare.
Receptionen kommer under hösten behöva förstärkning och vi söker därför nya receptionister!


Vill du jobba hos oss?
Du tycker om att jobba! I vår reception arbetar du med alla sysslor, med fokus på det personliga mötet med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du ansiktet utåt.
Du vet vad värdskap är och tycker om att ge service i alla lägen, vara trevlig trots en dålig dag, ge gästen något att minnas vid sitt besök. Du tycker om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor. Du har lätt att lära och tycker om att ha en många olika arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Receptionist
Du tar emot bokningar och förfrågningar från våra gäster, in- och utcheckningar under dagen, kassahantering. Eftersom vi har lunchservering tar du emot lunchbeställningar och betalningar. Vi erbjuder även bar på kvällstid. Du hjälper till med städ samt i köket med servering & disk vid behov.
Du arbetar enligt schema, dag, kväll och helger, omfattning är ca 75%.
Du har en gymnasieutbildning med dig, gärna med inriktning hotell och restaurang eller erfarenhet i motsvarande grad. Du har en god svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver ha jobbat inom reception eller hotell en tid.
Välkommen att söka!
Välkommen med din ansökan och ditt cv, snarast och senast 10 augusti, till [email protected] urval sker löpande. Märk din ansökan med vilken tjänst du söker.
Läs gärna mer om vår verksamhet på vår hemsida; www.karlskogahotell.se. För mer information kan ni kontakta hotellchef Sara Berggren, 0705664060 eller Angelica Byström, 0706004151. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Aug 18    Karlskoga Hotell AB    Restaurangbiträde
Karlskoga Hotell öppnar nu hotell- och lunchverksamheten igen efter en tids annan verksamhet. Våra luncher har varit mycket uppskattade och välbesökta under senaste åren. Vi fortsätter servera lunch på tallrik med olika lunchalternativ för våra gäster. Vår kökschef Johan Varg sitter självklart kvar vid rodret. Vår konferens- och cateringverksamhet tar fart igen nu i höst. Vi satsar framåt och söker restaurangbiträde till vårt kök och våra matsalar! Vill d... Visa mer
Karlskoga Hotell öppnar nu hotell- och lunchverksamheten igen efter en tids annan verksamhet.
Våra luncher har varit mycket uppskattade och välbesökta under senaste åren. Vi fortsätter servera lunch på tallrik med olika lunchalternativ för våra gäster. Vår kökschef Johan Varg sitter självklart kvar vid rodret. Vår konferens- och cateringverksamhet tar fart igen nu i höst. Vi satsar framåt och söker restaurangbiträde till vårt kök och våra matsalar!
Vill du jobba hos oss?


Du tycker om att jobba! I vårt kök och i våra matsalar arbetar du med alla sysslor, med fokus på servering, men även med städ & disk vid behov.
Vårt kök servar hela hotellverksamheten med allt från frukost, luncher, kvällsmenyer, konferensverksamhet till catering – du kommer därför att vara med och jobba med alla delar. Det innebär att du i huvudsak kommer att arbeta dagtid, men helger och kvällar förekommer. Vi räknar med att jobbet är ca 50% till att börja med och med möjligheter att jobba extra.
Du tycker om att ge service i alla lägen, vara trevlig trots en dålig dag, ge gästen något att minnas vid ett besök. Du tycker också om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor! Du har lätt att lära och tycker om att ha en många olika arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har en gymnasieutbildning med dig, gärna med inriktning hotell och restaurang eller kan visa erfarenhet i motsvarande grad. Du behöver ha jobbat inom kök och restaurang en tid.
Välkommen med din ansökan och ditt cv, snarast och senast 4 september 2022, till [email protected], urval sker löpande.
Läs gärna mer om vår verksamhet på vår hemsida; www.karlskogahotell.se. För mer information, kontakta gärna hotellchef Sara Berggren, 070-5664060 eller [email protected] Visa mindre

Kock

Ansök    Dec 28    Karlskoga Hotell AB    Kock, à la carte
Karlskoga Hotell är på jakt efter en kock som vill utvecklas! Vår omtyckta kökschef Johan Varg har fått våra luncher att nå nya höjder. Vår konferens- och cateringverksamhet drar igång ordentligt nu. Vi söker därför en ny kock som vill utvecklas ihop med vår kökschef Johan! Är du vår nya KOCK? Du tycker om att jobba! I vårt kök arbetar du med alla sysslor, med fokus på matlagning & bakning men även servering & matsal samt städ & disk. Vårt kök ser... Visa mer
Karlskoga Hotell är på jakt efter en kock som vill utvecklas!
Vår omtyckta kökschef Johan Varg har fått våra luncher att nå nya höjder. Vår konferens- och cateringverksamhet drar igång ordentligt nu. Vi söker därför en ny kock som vill utvecklas ihop med vår kökschef Johan!
Är du vår nya KOCK?


Du tycker om att jobba! I vårt kök arbetar du med alla sysslor, med fokus på matlagning & bakning men även servering & matsal samt städ & disk.
Vårt kök servar hela hotellverksamheten med allt från frukost, luncher, kvällsmenyer, konferensverksamhet till catering – du kommer därför att vara med och jobba med alla delar.
Det innebär att du i huvudsak kommer att arbeta dagtid, men helger och kvällar förekommer. Vi räknar med att jobbet är minst 80% till att börja med, men med trolig heltid i en framtid.
Som person tycker du om att utvecklas, lära nytt och ha en mängd olika arbetsuppgifter! Du tycker om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har med dig en kockutbildning på någon nivå eller kan visa erfarenhet i motsvarande grad. Har du hunnit jobba några år i yrket är det bra, men ditt intresse för att laga mat är det som väger tyngst.
Välkommen med din ansökan och ditt cv, snarast och senast 15 januari 2023, till [email protected], urval sker löpande.


Läs gärna mer om vår verksamhet på vår hemsida; www.karlskogahotell.se. För mer information, kontakta gärna hotellchef Sara Berggren, 070 566 40 60, [email protected] eller kökschef Johan Varg, [email protected].


---------------------- Visa mindre

Kock

Ansök    Dec 20    Karlskoga Hotell AB    Kock, à la carte
Karlskoga Hotell är på jakt efter en kock som vill utvecklas! Karlskoga Hotells luncher når nya höjder – utan att skryta är det stans bästa lunchställe! Vår konferens- och cateringverksamhet drar igång ordentligt nu. Vi söker därför en ny kock som vill utvecklas tillsammans med köksteamet! Är du vår nya KOCK? Du tycker om att jobba! I vårt kök arbetar du med alla sysslor, med fokus på matlagning & bakning men även servering & matsal samt städ & dis... Visa mer
Karlskoga Hotell är på jakt efter en kock som vill utvecklas!
Karlskoga Hotells luncher når nya höjder – utan att skryta är det stans bästa lunchställe! Vår konferens- och cateringverksamhet drar igång ordentligt nu. Vi söker därför en ny kock som vill utvecklas tillsammans med köksteamet!
Är du vår nya KOCK?


Du tycker om att jobba! I vårt kök arbetar du med alla sysslor, med fokus på matlagning & bakning men även servering & matsal samt städ & disk.
Vårt kök servar hela hotellverksamheten med allt från frukost, luncher, kvällsmenyer, konferensverksamhet till catering – du kommer därför att vara med och jobba med alla delar. Det innebär att du i huvudsak kommer att arbeta dagtid, men helger och kvällar förekommer. Jobbet är på heltid.
Som person tycker du om att utvecklas, lära nytt och ha en mängd olika arbetsuppgifter! Du tycker om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har med dig en kockutbildning på någon nivå eller kan visa erfarenhet i motsvarande grad. Har du hunnit jobba några år i yrket är det bra, men ditt intresse för att laga mat är det som väger tyngst.
Välkommen med din ansökan och ditt cv, snarast och senast 15 januari 2024, till [email protected], urval sker löpande.
Läs gärna mer om vår verksamhet på vår hemsida; www.karlskogahotell.se. För mer information, kontakta gärna hotellchef Sara Berggren, 070 566 40 60, [email protected]. Visa mindre

Kock

Ansök    Aug 18    Karlskoga Hotell AB    Kock, à la carte
Karlskoga Hotell öppnar nu hotell- och lunchverksamheten igen efter en tids annan verksamhet. Våra luncher har varit mycket uppskattade och välbesökta under senaste åren. Vi fortsätter servera lunch på tallrik med olika lunchalternativ för våra gäster. Vår kökschef Johan Varg sitter självklart kvar vid rodret. Vår konferens- och cateringverksamhet tar fart igen nu i höst. Vi satsar framåt och söker en ny kock! Är du vår nya KOCK? Du tycker om att j... Visa mer
Karlskoga Hotell öppnar nu hotell- och lunchverksamheten igen efter en tids annan verksamhet.
Våra luncher har varit mycket uppskattade och välbesökta under senaste åren. Vi fortsätter servera lunch på tallrik med olika lunchalternativ för våra gäster. Vår kökschef Johan Varg sitter självklart kvar vid rodret. Vår konferens- och cateringverksamhet tar fart igen nu i höst. Vi satsar framåt och söker en ny kock!
Är du vår nya KOCK?


Du tycker om att jobba! I vårt kök arbetar du med alla sysslor, med fokus på matlagning & bakning från grunden men även servering & matsal samt städ & disk.
Vårt kök servar hela hotellverksamheten med allt från frukost, luncher, kvällsmenyer, konferensverksamhet till catering – du kommer därför att vara med och jobba med alla delar. Det innebär att du i huvudsak kommer att arbeta dagtid, men helger och kvällar förekommer. Vi räknar med att jobbet är 80% till att börja med och med möjligheter att jobba extra.
Som person tycker du om att utvecklas, lära nytt och ha en mängd olika arbetsuppgifter! Du tycker om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har med dig en kockutbildning på någon nivå eller kan visa erfarenhet i motsvarande grad. Har du hunnit jobba några år i yrket är det bra, men ditt intresse för att laga mat är det som väger tyngst.
Välkommen med din ansökan och ditt cv, snarast och senast 4 september 2022, till [email protected], urval sker löpande.
Läs gärna mer om vår verksamhet på vår hemsida; www.karlskogahotell.se. För mer information, kontakta gärna kökschef Johan Varg, 0733546281 eller hotellchef Sara Berggren, 0705664060. Visa mindre

Är du vår nya KOCK?

Ansök    Jun 30    Karlskoga Hotell AB    Kock, à la carte
Karlskoga Hotell är på jakt efter en kock som vill utvecklas! Karlskoga Hotell öppnade hotell- och lunchverksamhet för ett par år sedan. Förra året kom vår konferensverksamhet igång med en rivstart – men stannade upp nu under Coronavåren. Vi ser framåt och med vår nya kökschef Johan Varg har våra luncher kommit igång rejält under våren och även vår konferens- och cateringverksamhet. Vi utökar därför och söker en ny kock! Är du vår nya KOCK? Du tycker... Visa mer
Karlskoga Hotell är på jakt efter en kock som vill utvecklas!
Karlskoga Hotell öppnade hotell- och lunchverksamhet för ett par år sedan. Förra året kom vår konferensverksamhet igång med en rivstart – men stannade upp nu under Coronavåren. Vi ser framåt och med vår nya kökschef Johan Varg har våra luncher kommit igång rejält under våren och även vår konferens- och cateringverksamhet. Vi utökar därför och söker en ny kock!
Är du vår nya KOCK?
Du tycker om att jobba! I vårt kök arbetar du med alla sysslor, med fokus på matlagning & bakning från grunden men även servering & matsal samt städ & disk.
Vårt kök servar hela hotellverksamheten med allt från frukost, luncher, kvällsmenyer, konferensverksamhet till catering – du kommer därför att vara med och jobba med alla delar. Det innebär att du i huvudsak kommer att arbeta dagtid, men helger och kvällar förekommer. Vi räknar med att jobbet är ca 80% till att börja med.
Som person tycker du om att utvecklas, lära nytt och ha en mängd olika arbetsuppgifter! Du tycker om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har med dig en kockutbildning på någon nivå eller kan visa erfarenhet i motsvarande grad. Har du hunnit jobba några år i yrket är det bra, men ditt intresse för att laga mat är det som väger tyngst.
Välkommen med din ansökan och ditt cv, snarast och senast 1 augusti 2020, till [email protected], urval sker löpande.
Läs gärna mer om vår verksamhet på vår hemsida; www.karlskogahotell.se. För mer information, kontakta gärna Angelica Byström, [email protected]. Eftersom det är semestertider önskar vi kontakter via mail, vi läser mailen regelbundet. Visa mindre