Lediga jobb som Hotellreceptionist i Karlskoga

Se lediga jobb som Hotellreceptionist i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Receptionist

Vi söker nattreceptionister. Tjänsten är på 65% och gäller nätter vardagar och helger men kan även förekomma annat arbete. Är du en ansvarsfull och driven person som brinner för service och vill ha ett aktivt arbete? Då är denna tjänsten för dig! I arbetet ingår receptionsarbete, servering av mat och dryck och att förbereda frukosten till hotellgästerna. Du behöver vara över 20år och flytande i engelska och svenska. Tidigare erfarenheter av restaurang/hote... Visa mer
Vi söker nattreceptionister.
Tjänsten är på 65% och gäller nätter vardagar och helger men kan även förekomma annat arbete.
Är du en ansvarsfull och driven person som brinner för service och vill ha ett aktivt arbete? Då är denna tjänsten för dig!
I arbetet ingår receptionsarbete, servering av mat och dryck och att förbereda frukosten till hotellgästerna.
Du behöver vara över 20år och flytande i engelska och svenska.
Tidigare erfarenheter av restaurang/hotell är meriterande, men vi anställer efter personlighet.
Vi kommer att ha intervjuer löpande så tveka inte att skicka in er ansökan redan nu! Visa mindre

Hotellreceptionist

Karlskoga Hotell, en nyrenoverad anläggning som erbjuder moderna hotellrum, effektiva konferensutrymmen och en fantastisk matsal där vi serverar våra populära luncher. Hotellet är inne i en expansiv fas och efterfrågan på våra tjänster ökar dag för dag. Vi måste därför förstärka vår proffsiga organisation ytterligare. Receptionen kommer under hösten behöva förstärkning och vi söker därför nya receptionister! Vill du jobba hos oss? Du tycker om att j... Visa mer
Karlskoga Hotell, en nyrenoverad anläggning som erbjuder moderna hotellrum, effektiva konferensutrymmen och en fantastisk matsal där vi serverar våra populära luncher. Hotellet är inne i en expansiv fas och efterfrågan på våra tjänster ökar dag för dag. Vi måste därför förstärka vår proffsiga organisation ytterligare.
Receptionen kommer under hösten behöva förstärkning och vi söker därför nya receptionister!


Vill du jobba hos oss?
Du tycker om att jobba! I vår reception arbetar du med alla sysslor, med fokus på det personliga mötet med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du ansiktet utåt.
Du vet vad värdskap är och tycker om att ge service i alla lägen, vara trevlig trots en dålig dag, ge gästen något att minnas vid sitt besök. Du tycker om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor. Du har lätt att lära och tycker om att ha en många olika arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Receptionist
Du tar emot bokningar och förfrågningar från våra gäster, in- och utcheckningar under dagen, kassahantering. Eftersom vi har lunchservering tar du emot lunchbeställningar och betalningar. Vi erbjuder även bar på kvällstid. Du hjälper till med städ samt i köket med servering & disk vid behov.
Du arbetar enligt schema, dag, kväll och helger, omfattning är ca 75%.
Du har en gymnasieutbildning med dig, gärna med inriktning hotell och restaurang eller erfarenhet i motsvarande grad. Du har en god svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver ha jobbat inom reception eller hotell en tid.
Välkommen att söka!
Välkommen med din ansökan och ditt cv, snarast och senast 10 augusti, till [email protected] urval sker löpande. Märk din ansökan med vilken tjänst du söker.
Läs gärna mer om vår verksamhet på vår hemsida; www.karlskogahotell.se. För mer information kan ni kontakta hotellchef Sara Berggren, 0705664060 eller Angelica Byström, 0706004151. Visa mindre