Lediga jobb som Underhållschef i Karlskoga

Se lediga jobb som Underhållschef i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Underhållschef till Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga

Ansök    Feb 9    AxÖ Consulting AB    Underhållschef
Är du en erfaren underhållsledare med stort intresse för förbättringsarbete? Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga är en väletablerad aktör inom smidestillverkning till den tunga fordonsindustrin. Vi söker nu en trygg, utvecklingsorienterad och målmedveten ledare som vill vara en drivande nyckelspelare inom industriellt underhåll. Välkommen med din ansökan! Om företaget Bharat Forge Klista AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Lt... Visa mer
Är du en erfaren underhållsledare med stort intresse för förbättringsarbete? Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga är en väletablerad aktör inom smidestillverkning till den tunga fordonsindustrin.

Vi söker nu en trygg, utvecklingsorienterad och målmedveten ledare som vill vara en drivande nyckelspelare inom industriellt underhåll. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Bharat Forge Klista AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, världens största smideskoncern som ingår i Kalyani Group. Bharat Forge Kilsta AB har strax över300 anställda och är ett familjärt företag verksamma på den internationella marknaden.

Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar och framaxelbalkar för tunga lastfordon. Företaget tillverkar även vevaxlar för personbilar samt styrdetaljer. Navet i verksamheten utgörs av en unik 16 000 tons smidespress, som anses vara världens mest effektiva anläggning i sitt slag. Kunderna utgörs av flertalet större, europeiska lastbilstillverkare. Bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Bharat Forge Kilsta AB.

Om rollen och uppdraget
Som underhållschef på Bharat Forge Kilsta AB ansvarar du för att leda, driva och utveckla effektiva processer så att underhållsavdelningen når uppsatta mål inom hälsa, miljö, säkerhet, kvalitet och ekonomi. Du har budget- och arbetsmiljöansvar för verksamheten som består av totalt ca 45 medarbetare plus ett antal externa konsulter. I din roll som Underhållschef har du fyra direktrapporterande chefer med ansvar för el, mek, automation och fastighet samt en ingenjör.

Underhållsavdelningen arbetar med såväl planerat som förebyggande till akut underhåll. Inom gruppen finns stor kunskap och erfarenhet och målsättningen med underhållsarbetet är att skapa förutsättningar för en tillförlitlig, effektiv och högkvalitativ produktion. Som chef ansvarar du för att leda, planera och bereda det löpande underhållet samt sammanställa kort- och långsiktiga underhållsplaner. Vid produktionsstopp säkerställer du en optimal samordning mellan produktionen och underhåll.

Utöver ovanstående kommer ditt uppdrag att handla mycket om att jobba med ständiga förbättringar och effektiviseringar. Det kan handla om alltifrån investeringar i ny teknik till optimerade arbetssätt och strukturer – allt med fokus på att skapa en kostnadseffektiv och pålitlig underhållsverksamhet som i sin tur bidrar till en stabil och lönsam produktion.

Du rapporterar till Produktionschefen och din placeringsort är på siten i Karlskoga.

Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har:

- Relevant utbildningsbakgrund i kombination med gedigen erfarenhet av underhållsarbete.
- Erfarenhet från underhållsarbete i liknande eller närliggande industri.
- Flerårig chef- och ledarerfarenhet.
- Mycket goda kunskaper i TPM
- Goda kunskaper om förbättringsmetoder, exempelvis Lean och Six Sigma, rotorsaksanalyser och underhållssystem.
- Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från teknik- och projektsidan. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av att leda genom andra chefer samt om du har genomgått BAM-utbildning och brandskyddsutbildning.

Dina personliga egenskaper
Som person har du ett starkt eget driv och ett resultatinriktat fokus. Du är modig och fattar tryggt de beslut som är nödvändiga att ta för att nå uppsatta mål. Samtidigt är du ödmjuk, inlyssnande och har en god förmåga att skapa engagemang för få med dig folk på resan. Du vågar vara kravställande men skapar också de förutsättningar som underställda chefer och medarbetare behöver för att lyckas. Genom att lyfta både framgångsrika samarbeten och individuella prestationer får du chefer och medarbetare att växa och bli tryggare i sina roller.

För att lyckas i rollen tror vi att du motiveras av att leda i förändring och med uthållighet och genomslagskraft, samtidigt som du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt kommunicera syftet och målet med förändringarna. Din erfarenhet inom området har gett dig de verktyg och strategier du behöver för att lyckas med detta. Du är duktig på att skapa strukturer och processer som bidrar till effektivare och kvalitetssäkrade arbetssätt. Därför är det också viktigt att du är analytisk och har kapaciteten att se vad som är värdeskapande och göra kloka prioriteringar därefter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information och ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen? Då hoppas vi att du vill söka tjänsten. Sista ansökningsdag är den 3 mars 2024 men urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Vid frågor, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter:

Kajsa Rosén

- [email protected]
- 072-3980267

Olle Öijen

- [email protected]
- 079-3373317 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Drift- och Underhållschef till verksamhetsområde Säkerhet

Ansök    Dec 14    Nercia Bemanning AB    Underhållschef
Vårt uppdrag För Nobelis räkning söker vi nu en drift och underhållschef för verksamhetsområde säkerhet. Här ges möjlighet att kliva in i en spännande roll där du får vara med och utveckla arbetssätt och processer. Du blir en del av ett engagerat team och ett bolag i stark tillväxt. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som drift och underhållschef har du budget, personal- och arbetsmiljöansvar för din grupp som består av sju personer. E... Visa mer
Vårt uppdrag
För Nobelis räkning söker vi nu en drift och underhållschef för verksamhetsområde säkerhet. Här ges möjlighet att kliva in i en spännande roll där du får vara med och utveckla arbetssätt och processer. Du blir en del av ett engagerat team och ett bolag i stark tillväxt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som drift och underhållschef har du budget, personal- och arbetsmiljöansvar för din grupp som består av sju personer. En viktig del av rollen är att stötta medarbetarna i det dagliga arbetet, bistå i prioriterings- och planeringsfrågor samt uppföljning. I tjänsten kommer du ha ett nära samarbete med dina kollegor men även externt med leverantörer och kunder. Du kommer få vara med och bidra på en förändringsresa vilket innebär att du arbetar proaktivt för att tillsammans med verksamheten utveckla arbetssätt och processer. Du har en mycket viktig roll i att samordna bevakningsleveransen och utifrån kundens behov ansvara för produktionsplanering, resursfördelning samt att säkerställa leverans och resultat. I rollen rapporterar du till verksamhetschefen.

Nobeli prioriterar kompetensutveckling och erbjuder dig stöd och resurser för att utvecklas i din yrkesroll. Vår grundsyn är omsorg och respekt för varandra, kunder och affären. Som anställd hos oss erbjuds du en inkluderande arbetsmiljö där du får vara med och bidra till den framtida utvecklingen. Du erbjuds personalaktiviteter samt ett stort utbud av förmåner via förmånsportalen Benify såsom bland annat friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.

Din profil
Vi söker dig som tidigare haft en ledande befattning, gärna från verksamhet inom säkerhetsbranschen. Du har en god förmåga att fördela och planera resurser för att kunna säkerställa kundleveransen. Du leder verksamheten tillsammans med teamet mot uppsatta mål och leveranser med en stark vilja att skapa delaktighet och goda förutsättningar för att gruppen ska lyckas. Meriterande för tjänsten är kunskap om de normer och regelverk som gäller för säkerhetsbranschen.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du måste också ha körkort då arbetet kan innebära resor. Tjänsten ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll.

Som person trivs du med ett självständigt arbete och har en god känsla för planering och struktur. Du trivs i en ledande och kommunikativ roll och är van vid att fatta beslut. Du har förmågan att skapa delaktighet och engagemang genom att vara ansvarstagande med en prestigelös och ödmjuk inställning.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrika Kloth,
0768-059140, [email protected]

Om kundföretaget
Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli helhetslösningar inom säkerhetsteknik, dokumenthantering och lön. Nobeli grundades 1999 av nuvarande BAE Systems Bofors och Saab Dynamics och hette då SAAB Bofors Support. Företaget har drygt 160 anställda med en omsättning på drygt 230 miljoner kronor och finns med huvudsäte i Karlskoga, Örebro, Linköping och Huskvarna och Stockholm.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Drift- och Underhållschef till verksamhetsområde Säkerhet

Ansök    Dec 4    Nercia Bemanning AB    Underhållschef
Vårt uppdrag För Nobelis räkning söker vi nu en drift och underhållschef för verksamhetsområde säkerhet. Här ges möjlighet att kliva in i en spännande roll där du får vara med och utveckla arbetssätt och processer. Du blir en del av ett engagerat team och ett bolag i stark tillväxt. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som drift och underhållschef har du budget, personal- och arbetsmiljöansvar för din grupp som består av nio personer. E... Visa mer
Vårt uppdrag
För Nobelis räkning söker vi nu en drift och underhållschef för verksamhetsområde säkerhet. Här ges möjlighet att kliva in i en spännande roll där du får vara med och utveckla arbetssätt och processer. Du blir en del av ett engagerat team och ett bolag i stark tillväxt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som drift och underhållschef har du budget, personal- och arbetsmiljöansvar för din grupp som består av nio personer. En viktig del av rollen är att stötta medarbetarna i det dagliga arbetet, bistå i prioriterings- och planeringsfrågor samt uppföljning. I tjänsten kommer du ha ett nära samarbete med dina kollegor men även externt med leverantörer och kunder. Du kommer få vara med och bidra på en förändringsresa vilket innebär att du arbetar proaktivt för att tillsammans med verksamheten utveckla arbetssätt och processer. Du har en mycket viktig roll i att samordna bevakningsleveransen och utifrån kundens behov ansvara för produktionsplanering, resursfördelning samt att säkerställa leverans och resultat. I rollen rapporterar du till verksamhetschefen.

Nobeli prioriterar kompetensutveckling och erbjuder dig stöd och resurser för att utvecklas i din yrkesroll. Vår grundsyn är omsorg och respekt för varandra, kunder och affären. Som anställd hos oss erbjuds du en inkluderande arbetsmiljö där du får vara med och bidra till den framtida utvecklingen. Du erbjuds personalaktiviteter samt ett stort utbud av förmåner via förmånsportalen Benify såsom bland annat friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.

Din profil
Vi söker dig som tidigare haft en ledande befattning, gärna från verksamhet inom säkerhetsbranschen. Du har en god förmåga att fördela och planera resurser för att kunna säkerställa kundleveransen. Du leder verksamheten tillsammans med teamet mot uppsatta mål och leveranser med en stark vilja att skapa delaktighet och goda förutsättningar för att gruppen ska lyckas. Meriterande för tjänsten är kunskap om de normer och regelverk som gäller för säkerhetsbranschen.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du måste också ha körkort då arbetet kan innebära resor. Tjänsten ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll.

Som person trivs du med ett självständigt arbete och har en god känsla för planering och struktur. Du trivs i en ledande och kommunikativ roll och är van vid att fatta beslut. Du har förmågan att skapa delaktighet och engagemang genom att vara ansvarstagande med en prestigelös och ödmjuk inställning.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrika Kloth,
0768-059140, [email protected]

Om kundföretaget
Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli helhetslösningar inom säkerhetsteknik, dokumenthantering och lön. Nobeli grundades 1999 av nuvarande BAE Systems Bofors och Saab Dynamics och hette då SAAB Bofors Support. Företaget har drygt 160 anställda med en omsättning på drygt 230 miljoner kronor och finns med huvudsäte i Karlskoga, Örebro, Linköping och Huskvarna och Stockholm.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Drift- och underhållsledare till Adven!

Söker du en ny utmaning och vill arbeta med morgondagens energi- och vattenlösningar hos en av Nordens största energileverantörer? Nu söker Adven en drift- och underhållsledare till kontrollrummet i Örebro. Har du förmåga att inspirera och leda andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval. OM TJÄNSTEN Adven är ett internationellt snabbväxande företag som befinner sig mitt i energiom... Visa mer
Söker du en ny utmaning och vill arbeta med morgondagens energi- och vattenlösningar hos en av Nordens största energileverantörer? Nu söker Adven en drift- och underhållsledare till kontrollrummet i Örebro. Har du förmåga att inspirera och leda andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Adven är ett internationellt snabbväxande företag som befinner sig mitt i energiomställningen, i en verklighet där alla måste tänka om och tänka nytt. I den här utvecklingen sitter Adven, som arbetar med energi och industriellt vatten, i förarsätet. För att möta utmaningarna som samhället har framför sig samarbetar Adven med kunder, kommuner och leverantörer. Adven erbjuder en utvecklingsinriktad och stöttande kultur, en bra arbetsmiljö och tydliga mål.

Under 2023 upprättar Adven ett kontrollrum i Örebro, med syfte att effektivisera processen och optimera produktionen. Succesivt kommer Advens anläggningar att kopplas upp mot kontrollrummet. Adven söker nu en drift- och underhållsledare med ansvar för att leda ett team på åtta processoperatörer, en central roll där du kommer in i ett tidigt skede i processen och får stor möjlighet att påverka utformningen av teamet och funktionen framåt. Du får en nyckelroll inom energisektorn hos en arbetsgivare som månar om sina anställda och erbjuder flertalet förmåner. För rätt person finns även goda möjligheter att avancera inom bolaget på sikt.

Som ny i rollen introduceras du av drift- och underhållschefen och följer en indivduell introduktionsplan utformad utifrån dig och din tidigare erfarenhet. Du besöker anläggningar runt om i landet för att få en förståelse för den dagliga styrningen och processerna.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Adven.

Du erbjuds


* Att bli del av ett internationellt snabbväxande företag där du utmanas med intressanta och varierande arbetsuppgifter och projekt
* Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
* Förmåner i form av bonus på årslönen, generöst friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning för att nämna några


ARBETSUPPGIFTER
Det övergripande syftet i rollen som drift- och underhållsledare är att leda och fördela det dagliga arbetet i kontrollrummet. Du ansvarar för att optimera driften i Advens anläggningar och säkerställa att processerna följs. Initialt kommer du delta i projekt kopplat till kontrollrummets utformning och även delta i rekryteringen av processoperatörer till teamet. Du rapporterar till drift- och underhållschefen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:


* Delta i utvecklingen av befintlig verksamhet och implementering av Advens företagsgemensamma förvaltningsprocesser
* Säkerställa att anläggningen sätts i drift
* Miljöansvar för ditt ansvarsområde samt ansvar för analys och uppföljning av produktion
* Identifiera avvikelser i verksamheten
* Kostnadsansvar på anläggningen


VI SÖKER DIG SOM
- Tidigare har arbetat i en för tjänsten relevant roll, så som arbetsledare, projektledare, drift- och underhållsledare
- Har god dator- och systemvana och tidigare arbetat i en driftrelaterad IT-miljö
- Talar och skriver obehindrat på svenska, då språket används i det dagliga arbetet
- Goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift, då språket används i arbetet

Det är meriterande om du:


* Har en utbildning inom energi, företrädesvis högskoleingenjör
* Är certifierad pannskötare


För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som är trygg med att fatta beslut och leda dina medarbetare. Under rekryteringsprocessen kommer du att utvärderas på följande personliga egenskaper:


* Problemlösande
* Självgående
* Strukturerad
* Innovativ


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örebro, Aspholmen
* Arbetstider: Vardagar 7-16
* Övrig information: I rekryteringsprocessen ingår ett personlighetstest och ett test som mäter din kognitiva förmåga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Adven/Värmevärden är en ny energikoncern vars gemensamma resa för att bli en ledande aktör inom hållbara energilösningar påbörjades 2020. Tillsammans levererar deras 520 medarbetare fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag 350 anläggningar i Norden och Baltikum.

Koncernen har en spännande tid framför sig och hoppas du är intresserad av att följa med. Ta reda på mer på www.adven.se. Visa mindre

Nobeli söker Drift- och Underhållschef till verksamhetsområde Säkerhet

Ansök    Sep 11    Nercia Bemanning AB    Underhållschef
Vårt uppdrag Nobeli är ett tjänsteföretag och ägs av SAAB Dynamics och BAE Systems med kontor bla i Karlskoga och Örebro. Nobeli erbjuder tjänster inom bla säkerhetslösningar samt löne- och dokumenthantering. Vi söker en Drift och Underhållschef för vårt verksamhetsområde Säkerhet som brinner för säkerhetsteknik och som vill kliva in i en helt ny roll där du ges möjlighet att få vara med och utveckla arbetssätt och processer gentemot företag som har högt s... Visa mer
Vårt uppdrag
Nobeli är ett tjänsteföretag och ägs av SAAB Dynamics och BAE Systems med kontor bla i Karlskoga och Örebro. Nobeli erbjuder tjänster inom bla säkerhetslösningar samt löne- och dokumenthantering. Vi söker en Drift och Underhållschef för vårt verksamhetsområde Säkerhet som brinner för säkerhetsteknik och som vill kliva in i en helt ny roll där du ges möjlighet att få vara med och utveckla arbetssätt och processer gentemot företag som har högt ställda krav på säkerhetslösningar.

Om tjänsten
I rollen som Drift och Underhållschef har du budget, personal- samt arbetsmiljöansvar för din grupp som består av 6 personer. En viktig del i rollen är att stötta medarbetarna i det dagliga arbetet, bistå i prioriterings- och planeringsfrågor samt uppföljning. Det är viktigt att du har ett gott samarbete både inom företaget samt med leverantörer och kunder. Du kommer få vara med och bidra på en förändringsresa vilket innebär att du arbetar proaktivt för att tillsammans med verksamheten utveckla arbetssätt och processer. Du har en mycket viktig roll i att samordna bevakningsleveransen, att utifrån kundens behov ansvara för produktionsplanering, resursfördelning samt att säkerställa leverans och resultat. Du rapporterar till Verksamhetschefen.Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av ledande befattning, gärna från verksamhet inom säkerhetsbranschen. Du har god förmåga att fördela och planera resurser för att kunna säkerställa kundleveransen. Du leder verksamheten tillsammans med teamet mot uppsatta mål och leveranser med en stark vilja att skapa delaktighet och goda förutsättningar för att gruppen ska lyckas. Meriterande för tjänsten är kunskap om de normer och regelverk som gäller för säkerhetsbranschen.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt Officepaketet är ett krav. Du måste också ha körkort då arbetet kan innebära resor. Tjänsten ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll.


Personliga egenskaper

Som person är du självgående, med god känsla för planering och struktur. Du trivs i en ledande roll där du är en bra förebild utifrån företagets värderingar. Du har förmåga att skapa delaktighet och engagemang genom att vara ansvarstagande med en prestigelös och ödmjuk inställning. Du har ett inre driv, är kommunikativ och har förmåga att fatta och stå för dina beslut.Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 6 oktober.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrika Kloth,
0768-059140, [email protected]
Välkommen med din ansökan!Om kundföretaget
Nobeli är ett tjänsteföretag med ursprung i försvarsindustrin då företaget ägs av BAE Systems Bofors och Saab Dynamics. Nobeli erbjuder sina kunder, med högt ställda krav, helhetslösningar inom säkerhet, dokumenthantering och lön. Nobeli driver och förvaltar även det fina och anrika Bofors Hotel. Vår värdegrund är viktig för oss och den bygger på respekt och omsorg för kunden, affären och varandra. Företaget har 145 anställda med en omsättning på ca 200 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro, Linköping och Jönköping. Läs mer på www.nobeli.se.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Drift- och Underhållschef till verksamhetsområde Säkerhet

Ansök    Nov 13    Nercia Bemanning AB    Underhållschef
Vårt uppdrag För Nobelis räkning söker vi nu en drift och underhållschef för verksamhetsområde säkerhet. Här ges möjlighet att kliva in i en spännande roll där du får vara med och utveckla arbetssätt och processer. Du blir en del av ett engagerat team och ett bolag i stark tillväxt. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som drift och underhållschef har du budget, personal- och arbetsmiljöansvar för din grupp som består av sex personer. E... Visa mer
Vårt uppdrag
För Nobelis räkning söker vi nu en drift och underhållschef för verksamhetsområde säkerhet. Här ges möjlighet att kliva in i en spännande roll där du får vara med och utveckla arbetssätt och processer. Du blir en del av ett engagerat team och ett bolag i stark tillväxt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som drift och underhållschef har du budget, personal- och arbetsmiljöansvar för din grupp som består av sex personer. En viktig del av rollen är att stötta medarbetarna i det dagliga arbetet, bistå i prioriterings- och planeringsfrågor samt uppföljning. I tjänsten kommer du ha ett nära samarbete med dina kollegor men även externt med leverantörer och kunder. Du kommer få vara med och bidra på en förändringsresa vilket innebär att du arbetar proaktivt för att tillsammans med verksamheten utveckla arbetssätt och processer. Du har en mycket viktig roll i att samordna bevakningsleveransen och utifrån kundens behov ansvara för produktionsplanering, resursfördelning samt att säkerställa leverans och resultat. I rollen rapporterar du till verksamhetschefen.

Nobeli prioriterar kompetensutveckling och erbjuder dig stöd och resurser för att utvecklas i din yrkesroll. Vår grundsyn är omsorg och respekt för varandra, kunder och affären. Som anställd hos oss erbjuds du en inkluderande arbetsmiljö där du får vara med och bidra till den framtida utvecklingen. Du erbjuds personalaktiviteter samt ett stort utbud av förmåner via förmånsportalen Benify såsom bland annat friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och olika rabatter.

Din profil
Vi söker dig som tidigare haft en ledande befattning, gärna från verksamhet inom säkerhetsbranschen. Du har en god förmåga att fördela och planera resurser för att kunna säkerställa kundleveransen. Du leder verksamheten tillsammans med teamet mot uppsatta mål och leveranser med en stark vilja att skapa delaktighet och goda förutsättningar för att gruppen ska lyckas. Meriterande för tjänsten är kunskap om de normer och regelverk som gäller för säkerhetsbranschen.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du måste också ha körkort då arbetet kan innebära resor. Tjänsten ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll.

Som person trivs du med ett självständigt arbete och har en god känsla för planering och struktur. Du trivs i en ledande och kommunikativ roll och är van vid att fatta beslut. Du har förmågan att skapa delaktighet och engagemang genom att vara ansvarstagande med en prestigelös och ödmjuk inställning.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrika Kloth,
0768-059140, [email protected]

Om kundföretaget
Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli helhetslösningar inom säkerhetsteknik, dokumenthantering och lön. Nobeli grundades 1999 av nuvarande BAE Systems Bofors och Saab Dynamics och hette då SAAB Bofors Support. Företaget har drygt 160 anställda med en omsättning på drygt 230 miljoner kronor och finns med huvudsäte i Karlskoga, Örebro, Linköping och Huskvarna och Stockholm.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Chef Underhåll till Bharat Forge Kilsta AB

Ansök    Apr 18    Nercia Bemanning AB    Underhållschef
Vårt uppdrag Nu rekryterar vi en chef på underhållsavdelningen till Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga. Denna tjänst ger dig möjlighet att påverka bolaget för att möte nya krav från framtida fordonsindustri. Välkommen att söka tjänsten i ett företag som ingår i en av världens största smideskoncerner och har ca 300 medarbetare i expansiva Karlskoga! Arbetsuppgifter Underhållschefen är ansvarig för att leda, driva och utveckla effektiva processer inom avd... Visa mer
Vårt uppdrag
Nu rekryterar vi en chef på underhållsavdelningen till Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga. Denna tjänst ger dig möjlighet att påverka bolaget för att möte nya krav från framtida fordonsindustri.

Välkommen att söka tjänsten i ett företag som ingår i en av världens största smideskoncerner och har ca 300 medarbetare i expansiva Karlskoga!


Arbetsuppgifter
Underhållschefen är ansvarig för att leda, driva och utveckla effektiva processer inom avdelningen. I uppdraget ingår arbetsmiljöansvar och att ansvara för att avdelningen når uppsatta mål inom hälsa, miljö, säkerhet, kvalitet, 5S samt ekonomi såsom budget, kostnadsuppföljning mm. Underhållschef rapporterar till Produktionschef och har två Chefer på el -avdelningen och en Chef på mek-avdelningen som direktrapporterande, totalt arbetar ca 30 personer på hela avdelningen Underhåll.
Rollen har stor betydelse för Bharat Forge då förebyggande underhåll är en av nycklarna till framgång.

• Arbetsledning, planering och beredning av den löpande underhållsverksamheten
• Ansvara för den operativa planeringen av underhållsuppdrag
• Sammanställa kort- och långsiktiga underhållsplaner
• Utföra underhållsanalyser avseende tid, kostnad samt kvalitet
• Utarbeta förslag till förbättringsåtgärder
• Vid produktionsstopp samordna mellan produktion, underhåll, logistik och anläggningsteknik.
• Processägare för Underhåll
• Initiera och leda projekt inom det egna verksamhetsområdet

Din profil
Vi söker dig med högskolekompetens alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande roll. Du behöver även ha flerårig ledarerfarenhet i formellt etablerade befattningar och du agerar affärsmässigt och har en god förmåga att bygga och vårda relationer med både interna och externa parter. Vi ser även att du är kreativ, har en analytisk förmåga och är kommunikativ.

Vi tänker att du har;
• Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande
• Erfarenhet från ledande befattningar
• Teknisk erfarenhet från industri
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har;
• Fördjupade kunskaper inom produktionsunderhållsprocesser
• Brandombudsutbildning
• Erfarenhet av tekniskt arbete inom underhåll
• Tidigare erfarenhet av underhållssystem, framför allt Maintmaster.


Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 2023-05-14.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult Annika Lesnik, 072-585 00 49, [email protected]

Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Bharat Forge är en del av den indiska koncernen, Kalyani Group. Bharat Forge ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, världens största smideskoncern. Bharat Forge har ca 300 anställda. Bharat Forge är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar och framaxelbalkar för tunga lastfordon. Företaget tillverkar även vevaxlar för personbilar samt styrdetaljer. Navet i verksamheten utgörs av en unik 16000 tons smidespress, den anses vara världens mest effektiva anläggning i sitt slag. Kunderna utgörs av flertalet större, europeiska lastbilstillverkare. Bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Chef Underhåll till Bharat Forge Kilsta AB

Ansök    Mar 28    Nercia Bemanning AB    Underhållschef
Vårt uppdrag Nu rekryterar vi en chef på underhållsavdelningen till Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga. Denna tjänst ger dig möjlighet att påverka bolaget för att möte nya krav från framtida fordonsindustri. Välkommen att söka tjänsten i ett företag som ingår i en av världens största smideskoncerner och har ca 300 medarbetare i expansiva Karlskoga! Arbetsuppgifter Underhållschefen är ansvarig för att leda, driva och utveckla effektiva processer inom avd... Visa mer
Vårt uppdrag
Nu rekryterar vi en chef på underhållsavdelningen till Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga. Denna tjänst ger dig möjlighet att påverka bolaget för att möte nya krav från framtida fordonsindustri.

Välkommen att söka tjänsten i ett företag som ingår i en av världens största smideskoncerner och har ca 300 medarbetare i expansiva Karlskoga!


Arbetsuppgifter
Underhållschefen är ansvarig för att leda, driva och utveckla effektiva processer inom avdelningen. I uppdraget ingår arbetsmiljöansvar och att ansvara för att avdelningen når uppsatta mål inom hälsa, miljö, säkerhet, kvalitet, 5S samt ekonomi såsom budget, kostnadsuppföljning mm. Underhållschef rapporterar till Produktionschef och har två Chefer på el -avdelningen och en Chef på mek-avdelningen som direktrapporterande, totalt arbetar ca 30 personer på hela avdelningen Underhåll.
Rollen har stor betydelse för Bharat Forge då förebyggande underhåll är en av nycklarna till framgång.

• Arbetsledning, planering och beredning av den löpande underhållsverksamheten
• Ansvara för den operativa planeringen av underhållsuppdrag
• Sammanställa kort- och långsiktiga underhållsplaner
• Utföra underhållsanalyser avseende tid, kostnad samt kvalitet
• Utarbeta förslag till förbättringsåtgärder
• Vid produktionsstopp samordna mellan produktion, underhåll, logistik och anläggningsteknik.
• Processägare för Underhåll
• Initiera och leda projekt inom det egna verksamhetsområdet

Din profil
Vi söker dig med högskolekompetens alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande roll. Du behöver även ha flerårig ledarerfarenhet i formellt etablerade befattningar och du agerar affärsmässigt och har en god förmåga att bygga och vårda relationer med både interna och externa parter. Vi ser även att du är kreativ, har en analytisk förmåga och är kommunikativ.

Vi tänker att du har;
• Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande
• Erfarenhet från ledande befattningar
• Teknisk erfarenhet från industri
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har;
• Fördjupade kunskaper inom produktionsunderhållsprocesser
• Brandombudsutbildning
• Erfarenhet av tekniskt arbete inom underhåll
• Tidigare erfarenhet av underhållssystem, framför allt Maintmaster.


Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 2023-04-17.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult Annika Lesnik, 072-585 00 49, [email protected]

Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Bharat Forge är en del av den indiska koncernen, Kalyani Group. Bharat Forge ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, världens största smideskoncern. Bharat Forge har ca 300 anställda. Bharat Forge är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar och framaxelbalkar för tunga lastfordon. Företaget tillverkar även vevaxlar för personbilar samt styrdetaljer. Navet i verksamheten utgörs av en unik 16000 tons smidespress, den anses vara världens mest effektiva anläggning i sitt slag. Kunderna utgörs av flertalet större, europeiska lastbilstillverkare. Bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Nobeli söker Drift- och Underhållschef till verksamhetsområde Säkerhet

Ansök    Apr 4    Nercia Bemanning AB    Underhållschef
Vårt uppdrag Nobeli är ett tjänsteföretag och ägs av SAAB Dynamics och BAE Systems med kontor bla i Karlskoga och Örebro. Nobeli erbjuder tjänster inom bla säkerhetslösningar samt löne- och dokumenthantering. Vi söker en Drift och Underhållschef för vårt verksamhetsområde Säkerhet som brinner för säkerhetsteknik och som vill kliva in i en helt ny roll där du ges möjlighet att få vara med och utveckla arbetssätt och processer gentemot företag som har högt s... Visa mer
Vårt uppdrag
Nobeli är ett tjänsteföretag och ägs av SAAB Dynamics och BAE Systems med kontor bla i Karlskoga och Örebro. Nobeli erbjuder tjänster inom bla säkerhetslösningar samt löne- och dokumenthantering. Vi söker en Drift och Underhållschef för vårt verksamhetsområde Säkerhet som brinner för säkerhetsteknik och som vill kliva in i en helt ny roll där du ges möjlighet att få vara med och utveckla arbetssätt och processer gentemot företag som har högt ställda krav på säkerhetslösningar.

Arbetsuppgifter
I rollen som Drift och Underhållschef har du budget, personal- samt arbetsmiljöansvar för din grupp som består av 6 personer. En viktig del i rollen är att stötta medarbetarna i det dagliga arbetet, bistå i prioriterings- och planeringsfrågor samt uppföljning. Det är viktigt att du har ett gott samarbete både inom företaget samt med leverantörer och kunder. Du kommer få vara med och bidra på en förändringsresa vilket innebär att du arbetar proaktivt för att tillsammans med verksamheten utveckla arbetssätt och processer. Du har en mycket viktig roll i att samordna bevakningsleveransen, att utifrån kundens behov ansvara för produktionsplanering, resursfördelning samt att säkerställa leverans och resultat. Du rapporterar till Verksamhetschefen.Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av ledande befattning, gärna från verksamhet inom säkerhetsbranschen. Du har god förmåga att fördela och planera resurser för att kunna säkerställa kundleveransen. Du leder verksamheten tillsammans med teamet mot uppsatta mål och leveranser med en stark vilja att skapa delaktighet och goda förutsättningar för att gruppen ska lyckas. Meriterande för tjänsten är kunskap om de normer och regelverk som gäller för säkerhetsbranschen.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt Officepaketet är ett krav. Du måste också ha körkort då arbetet kan innebära resor. Tjänsten ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll.


Personliga egenskaper

Som person är du självgående, med god känsla för planering och struktur. Du trivs i en ledande roll där du är en bra förebild utifrån företagets värderingar. Du har förmåga att skapa delaktighet och engagemang genom att vara ansvarstagande med en prestigelös och ödmjuk inställning. Du har ett inre driv, är kommunikativ och har förmåga att fatta och stå för dina beslut.Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 18 april.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Lesnik,
072-585 00 49, [email protected].
Välkommen med din ansökan!Om kundföretaget
Nobeli är ett tjänsteföretag med ursprung i försvarsindustrin då företaget ägs av BAE Systems Bofors och Saab Dynamics. Nobeli erbjuder sina kunder, med högt ställda krav, helhetslösningar inom säkerhet, dokumenthantering och lön. Nobeli driver och förvaltar även det fina och anrika Bofors Hotel. Vår värdegrund är viktig för oss och den bygger på respekt och omsorg för kunden, affären och varandra. Företaget har 145 anställda med en omsättning på ca 200 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro, Linköping och Jönköping. Läs mer på www.nobeli.se.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Chef el underhållsavdelningen till Bharat Forge

Ansök    Jul 15    Nercia Bemanning AB    Underhållschef
Vårt uppdrag Nu rekryterar vi en Chef el på underhållsavdelningen till Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga. Denna tjänst ger dig möjlighet att påverka bolaget för att möte nya krav från framtida fordonsindustri. Välkommen att söka tjänsten som Chef el underhåll i ett företag som ingår i en av världens största smideskoncerner och har ca 300 medarbetare i expansiva Karlskoga! Arbetsuppgifter Arbetet innebär att vara en del av ledningsgruppen för underhåll o... Visa mer
Vårt uppdrag
Nu rekryterar vi en Chef el på underhållsavdelningen till Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga. Denna tjänst ger dig möjlighet att påverka bolaget för att möte nya krav från framtida fordonsindustri.

Välkommen att söka tjänsten som Chef el underhåll i ett företag som ingår i en av världens största smideskoncerner och har ca 300 medarbetare i expansiva Karlskoga!

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att vara en del av ledningsgruppen för underhåll och utveckla ett innovativt tillvägagångssätt i förändringsarbetet. Förändringen kommer att påverka system, organisation och processer. Förändringsarbetet är därför en viktig aspekt av denna roll.

I rollen kommer du att vara personalansvarig för ett team med 17 anställda, bland annat elektriker, koordinatorer och automationsingenjörer. Ditt ansvar är även bemanning av entreprenörer som behövs som ett stöd vid projekt såsom underhållsstopp, förebyggande underhåll och kalibrering av utrustning. Du har även budgetansvar och arbetsmiljöansvar för avdelningen.

Som arbetsledare får du det övergripande ansvaret för Bharats el underhållsavdelning. Tillsammans med dina underställda medarbetare utvecklar du underhållsverksamheten för att möta företagets krav på produktionen.

Arbetet består bland annat av:
• Planera och leda avdelningen mot uppsatta mål
• Verka för att personalens kompetens bibehålls och utvecklas
• Motivera och engagera dina medarbetare
• Kritiskt granska och genomföra förbättringar i arbetssätt
• Följa utvecklingen inom verksamhetsområdet

Du leder aktivt förbättringsarbete med hjälp av stödfunktioner med prioritering av HMS (Hälsa, Miljö, Säkerhet) och kvalitetsfrågor. Du upprättar och följer upp personal, investeringar och omkostnadsbudget inom området.

Du förväntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens, samtidigt som du?aktivt deltar i gruppens utvecklingsarbete genom nya idéer och förbättringsförslag. Då Bharat Forge är en global aktör kan resor i tjänsten förekomma, både nationellt och internationellt.


Din profil
Vi söker dig som är en lagspelare som söker en karriärmöjlighet och som kommer att växa in i rollen. Du är öppen för nya erfarenheter och villig att lära dig, samtidigt som du implementerar en säker, systematisk och konsekvent underhållsprocess som passar Bharats verksamhets krävande natur. Du har god samarbetsförmåga och kan integrera med flera roller och avdelningar i strävan mot gemensamma mål.

Vi förutsätter att du som person är positiv och utåtriktad samt har lätt för att samarbeta. Du har starka ledaregenskaper och ett gediget intresse för ledarskap och människor. Som person är du engagerad i ditt arbete samtidigt som du har förmåga att motivera dina medarbetare. Du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt är rak och tydlig i din kommunikation. Du gillar att arbeta i en organisation under förändring och utveckling.

Vi tänker att du har:
• Tekniskt gymnasium med inriktning el mot underhåll eller motsvarande
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
• Flerårig erfarenhet av ledningsarbete i en produktionsorganisation
• God förståelse för kvalitetsarbete
• God förståelse för arbete med hälsa, miljö och säkerhet


Det är meriterande om du har:
• Yrkeserfarenhet, dvs djup erfarenhet inom arbetsområdet, motsvarande 3-4 år
• Ledarskapsutbildning
• Arbetsmiljöutbildning för chefer

Då rollen innebär stort samarbete både internt och externt, söker vi dig som är ödmjuk och kommunikativ samt värderar samarbete och laganda. Du behärskar svenska i både tal och skrift, samt har kunskap om tekniska termer. Det är en fördel om detsamma gäller även för det engelska språket.


Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 2022-08-28
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Lesnik, 072-585 00 49, [email protected]. Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Bharat Forge Kilsta AB är en del av den indiska koncernen, Kalyani Group. Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, världens största smideskoncern. Bharat Forge Kilsta AB har ca 300 anställda.
Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar och framaxelbalkar för tunga lastfordon. Företaget tillverkar även vevaxlar för personbilar samt styrdetaljer. Navet i verksamheten utgörs av en unik 16000 tons smidespress, den anses vara världens mest effektiva anläggning i sitt slag. Kunderna utgörs av flertalet större, europeiska lastbilstillverkare. Bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Chef för Mekaniskt Underhåll till Bharat Forge Kilsta AB

Ansök    Dec 22    Poolia Sverige AB    Underhållschef
Det finns nu en möjlighet att gå med i vårt team som Chef för Mekaniskt Underhåll. Om tjänsten Tillsammans med avdelningarna från produktion, verktygsverkstad, teknik, el-underhåll och planering, kommer du att ansvara för planerat och akut mekaniskt underhåll över hela anläggningen. Som chef över Mekanikavdelningen får du det övergripande ansvaret för vår mekaniska underhållsavdelning med idag 15 medarbetare och ca 12 entreprenörer. I rollen ingår arbet... Visa mer
Det finns nu en möjlighet att gå med i vårt team som Chef för Mekaniskt Underhåll.

Om tjänsten
Tillsammans med avdelningarna från produktion, verktygsverkstad, teknik, el-underhåll och planering, kommer du att ansvara för planerat och akut mekaniskt underhåll över hela anläggningen.

Som chef över Mekanikavdelningen får du det övergripande ansvaret för vår mekaniska underhållsavdelning med idag 15 medarbetare och ca 12 entreprenörer. I rollen ingår arbetsmiljöansvar, delegering av arbetsuppgifter och budgetansvar. Tillsammans med dina underställda utvecklar du underhållsverksamheten för att hjälpa till att möta bolagets produktionskrav. Du leder aktivt förbättringsarbetet inom avdelningen. I detta arbete kan du ta hjälp av stödfunktioner inom företaget. Fokus inom förbättringsarbetet är HMS och kvalitet. Du upprättar och följer upp personal-, investerings- och omkostnadsbudget inom området.

Övriga arbetsuppgifter:

• Delta som sakkunnig i projekt och utvecklingsarbete tillsammans med kvalitets- och teknikavdelningen.
• Handha de övergripande leverantörs- och entreprenörskontakter rörande eget område och inneha samordningsansvaret för entreprenörer.
• Verka för att personalens kompetens bibehålls och utvecklas.
• Kritiskt granska och genomföra förbättringar i arbetssätt.
• Följa utvecklingen inom ditt verksamhetsområde.

Vem är du?
• Du har minst 5 års erfarenhet av ledningsarbete i en produktionsorganisation.
• Du har minst 10 års erfarenhet inom mekanisk reparation och underhåll.
• Du bör ha en god förståelse för TPM metoden.
• Du har teknisk gymnasieutbildning med påbyggd högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet.
• Utbildning i Bas P och Bas U är meriterade.
• Du har goda kunskaper i engelska.
• God förståelse för kvalitetsarbete.
• God förståelse för HMS arbete
• Du innehar ledarskapsutbildning samt Bättre arbetsmiljö (BAM) för chefer

Vi förutsätter att du som person är positiv och utåtriktad samt har lätt för att samarbeta. Du har goda ledaregenskaper och förmågan att få andra att prestera sitt yttersta. Som person är du engagerad i ditt arbete samtidigt som du har förmågan att motivera dina medarbetare. Du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt är rak och tydlig i din kommunikation. Du gillar att arbeta i en organisation som ständigt är under förändring och utveckling.

Vi erbjuder dig ett spännande och lösningsfokuserat arbete där du kommer att kunna göra stor skillnad inom verksamheten. Vi tror på att vi presterar som bäst när vi samarbetar med varandra och har en vilja att utvecklas. Detta bidrar till vår goda teamkänsla. Att arbeta hos oss passar dig som vill ha utmaningar och som inte heller är rädd för att utmana invanda arbetssätt.

Ansökan
Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, en av världens största smideskoncerner. Vi har cirka 300 anställda i vår verksamhet.
Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrarmar för tunga lastbilar och personbilar. Vi har 3 presslinjer från 2 500 ton till 16 000 ton, tillhörande färdigställningslinjer, verktygsavdelning och logistikfunktioner. Vår 16 000 ton press anses vara världens den mest effektiva press i sitt slag. Detta gör att Bharat Forge Kilsta AB är en utmanande och extremt intressant tillverkningsmiljö och kommer att finnas stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Våra kunder utgörs av alla större, europeiska lastbilstillverkare och bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö. Visa mindre

Underhållschef till Nobel Biocare

Ansök    Jan 19    AxÖ Consulting AB    Underhållschef
Om Nobel Biocare Nobel Biocare är ett medicintekniskt företag med en global verksamhet i bland annat Europa, Asien och USA. Företaget är ett marknadsledande, innovativt och medicintekniskt bolag som erbjuder dentala implantat och unika behandlingskoncept. Nobel Biocare har cirka 2 500 anställda och 34 direktförsäljningsorganisationer över hela världen och huvudkontoret ligger i Zürich. I Karlskoga jobbar ca 350 personer Nobel Biocare erbjuder Nobel Bi... Visa mer
Om Nobel Biocare
Nobel Biocare är ett medicintekniskt företag med en global verksamhet i bland annat Europa, Asien och USA.

Företaget är ett marknadsledande, innovativt och medicintekniskt bolag som erbjuder dentala implantat och unika behandlingskoncept.

Nobel Biocare har cirka 2 500 anställda och 34 direktförsäljningsorganisationer över hela världen och huvudkontoret ligger i Zürich. I Karlskoga jobbar ca 350 personer

Nobel Biocare erbjuder
Nobel Biocare är en attraktiv arbetsgivare för dig som trivs i en inspirerande och modern arbetsmiljö. Här ges du möjlighet att få arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt som förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling. Det råder god sammanhållning inom bolaget och kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd kan du därför förvänta dig ett fritt och ansvarsfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter och en arbetsplats som erbjuder delaktighet och gemenskap.

Arbetsbeskrivning
I rollen som underhållschef kommer du att leda det förebyggande och avhjälpande underhållsarbetet. Teamet idag består av ca 12 personer och är en traditionell underhållsavdelning där du kommer att leda och utveckla gruppen. I det dagliga arbetet arbetar du nära ditt team med planering och prioritering av det arbete som behöver utföras, både schemalagt och akuta ärenden. 

Som underhållschef är några av dina arbetsuppgifter att:

- Leda och fördela det dagliga arbetet för teamet
- Planera förebyggande underhållsarbete
- Beslutande åtgärder och initiera förbättringar
- Skapa kort- och långsiktiga mål och följa upp dessa.
- Se till att arbetet utförs enligt Nobel Biocares gällande säkerhetsbestämmelser och rutiner
- Utveckla effektiviseringsarbetet med målet att förbättra funktionalitet, kvalitet och minska underhållskostnader

Vem är du?
Du har tidigare arbetat i liknande roller inom större organisationer. Du är van att leda grupper och är kommunikativ i ditt ledarskap. Du är en person som lätt snappar upp kritiska moment, har god analytisk förmåga och är van att hålla deadlines. Du är också van att arbeta ihop med personer inom olika områden och har inga problem att prata inför en grupp. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Erfarenhet av SAP är ett plus.

Vi arbetar med medicintekniska produkter i renrum och därför är noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet viktiga egenskaper och du besitter en god kunskap inom GMP och dess innebörd. Har du arbetat inom branscher såsom Life Science, livsmedelsindustri eller närliggande bransch där höga krav ställs på spårbarhet, kvalitet och kontroll är detta starkt meriterande. 

Ansökan och information Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson, på telefonnummer 0733-832885. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Nobel Biocare Nobel Biocare is a world leader in the field of innovative implant-based dental restorations from single tooth to fully edentulous indications. Nobel Biocare offer dental implant systems Individualized prosthetics and CAD/CAM systems Treatment planning Guided Surgery solutions Biomaterials. Our goal is to empower dental professionals to give quality of life back to their patients. This philosophy is built on over 60 years of continuous innovation, all stemming from Per-Ingvar Brånemark’s ground breaking discovery of osseointegration in 1952. Since then, we’ve helped our customers treat millions of patients.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Chef för Mekaniskt Underhåll till Bharat Forge Kilsta AB

Ansök    Nov 19    Poolia Sverige AB    Underhållschef
Det finns nu en möjlighet att gå med i vårt team som Chef för Mekaniskt Underhåll. Om tjänsten Tillsammans med avdelningarna från produktion, verktygsverkstad, teknik, el-underhåll och planering, kommer du att ansvara för planerat och akut mekaniskt underhåll över hela anläggningen. Som chef över Mekanikavdelningen får du det övergripande ansvaret för vår mekaniska underhållsavdelning med idag 15 medarbetare och ca 12 entreprenörer. I rollen ingår arbet... Visa mer
Det finns nu en möjlighet att gå med i vårt team som Chef för Mekaniskt Underhåll.

Om tjänsten
Tillsammans med avdelningarna från produktion, verktygsverkstad, teknik, el-underhåll och planering, kommer du att ansvara för planerat och akut mekaniskt underhåll över hela anläggningen.

Som chef över Mekanikavdelningen får du det övergripande ansvaret för vår mekaniska underhållsavdelning med idag 15 medarbetare och ca 12 entreprenörer. I rollen ingår arbetsmiljöansvar, delegering av arbetsuppgifter och budgetansvar. Tillsammans med dina underställda utvecklar du underhållsverksamheten för att hjälpa till att möta bolagets produktionskrav. Du leder aktivt förbättringsarbetet inom avdelningen. I detta arbete kan du ta hjälp av stödfunktioner inom företaget. Fokus inom förbättringsarbetet är HMS och kvalitet. Du upprättar och följer upp personal-, investerings- och omkostnadsbudget inom området.

Övriga arbetsuppgifter:

• Delta som sakkunnig i projekt och utvecklingsarbete tillsammans med kvalitets- och teknikavdelningen.
• Handha de övergripande leverantörs- och entreprenörskontakter rörande eget område och inneha samordningsansvaret för entreprenörer.
• Verka för att personalens kompetens bibehålls och utvecklas.
• Kritiskt granska och genomföra förbättringar i arbetssätt.
• Följa utvecklingen inom ditt verksamhetsområde.

Vem är du?
• Du har minst 5 års erfarenhet av ledningsarbete i en produktionsorganisation.
• Du har minst 10 års erfarenhet inom mekanisk reparation och underhåll.
• Du bör ha en god förståelse för TPM metoden.
• Du har teknisk gymnasieutbildning med påbyggd högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet.
• Utbildning i Bas P och Bas U är meriterade.
• Du har goda kunskaper i engelska.
• God förståelse för kvalitetsarbete.
• God förståelse för HMS arbete
• Du innehar ledarskapsutbildning samt Bättre arbetsmiljö (BAM) för chefer

Vi förutsätter att du som person är positiv och utåtriktad samt har lätt för att samarbeta. Du har goda ledaregenskaper och förmågan att få andra att prestera sitt yttersta. Som person är du engagerad i ditt arbete samtidigt som du har förmågan att motivera dina medarbetare. Du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt är rak och tydlig i din kommunikation. Du gillar att arbeta i en organisation som ständigt är under förändring och utveckling.

Vi erbjuder dig ett spännande och lösningsfokuserat arbete där du kommer att kunna göra stor skillnad inom verksamheten. Vi tror på att vi presterar som bäst när vi samarbetar med varandra och har en vilja att utvecklas. Detta bidrar till vår goda teamkänsla. Att arbeta hos oss passar dig som vill ha utmaningar och som inte heller är rädd för att utmana invanda arbetssätt.

Ansökan
Urvalet kan komma att ske löpande under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta AB i Karlskoga ägs av den indiska smideskoncernen Bharat Forge Ltd, en av världens största smideskoncerner. Vi har cirka 300 anställda i vår verksamhet.
Bharat Forge Kilsta AB är globalt en av de största leverantörerna av vevaxlar, framaxelbalkar och styrarmar för tunga lastbilar och personbilar. Vi har 3 presslinjer från 2 500 ton till 16 000 ton, tillhörande färdigställningslinjer, verktygsavdelning och logistikfunktioner. Vår 16 000 ton press anses vara världens den mest effektiva press i sitt slag. Detta gör att Bharat Forge Kilsta AB är en utmanande och extremt intressant tillverkningsmiljö och kommer att finnas stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Våra kunder utgörs av alla större, europeiska lastbilstillverkare och bolaget verkar i en starkt konkurrensutsatt och utpräglat internationell miljö. Visa mindre