Lediga jobb som Kemist i Karlskoga

Se lediga jobb som Kemist i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Produktvårdsingenjör

Ansök    Maj 3    Recipharm Karlskoga AB    Kemist
Tidsbegränsad anställning (vikariat) fram till sommaren 2025. Vi söker dig som i samarbete med andra funktioner vill arbeta med kundkontakter i regulatoriska och kvalitetsrelaterade frågor. Du får en intressant roll i en i en bransch med produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället. Vi är miljö- och arbetsmiljöcertifierade. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bl a att - ha kundansvar i regulatoriska frågor och kvalitetsärenden -... Visa mer
Tidsbegränsad anställning (vikariat) fram till sommaren 2025.
Vi söker dig som i samarbete med andra funktioner vill arbeta med kundkontakter i regulatoriska och kvalitetsrelaterade frågor. Du får en intressant roll i en i en bransch med produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.
Vi är miljö- och arbetsmiljöcertifierade.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bl a att
- ha kundansvar i regulatoriska frågor och kvalitetsärenden
- vara kundens kanal in i företaget i ovanstående frågor
- svara ut till kund i kvalitetsärenden och koordinera interna aktiviteter
- sammanställa kvalitetsrelaterade rapporter
- vara projektledare i produktvårdsärenden
- styra och koordinera nödvändiga farmaceutiska och analytiska aktiviteter för att uppfylla tillverkningstillstånd och kvalitetsavtal
- internt koordinera faktureringsprocessen för produktvårdsärenden
- skriva rapporter och sammanställningar i LIMS.


Vi vill att du har en farmaceutisk eller annan naturvetenskaplig utbildning med erfarenhet av regulatoriska frågor och GMP. Har du erfarenhet av projektledning är detta meriterande. Det är önskvärt att du har god kunskap om Microsoft Office, gärna också inom LIMS liksom förmåga och intresse att lära dig andra dataprogram. Då arbetet innebär stor kontaktyta har du lätt för att kommunicera och samarbeta med olika yrkeskategorier, både internt och externt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Att vara flexibel och serviceinriktad, kunna hålla satta tidsramar och ha ett strukturerat arbetssätt är viktigt för tjänsten.


För närmare upplysningar är du välkommen att kontakta Chamilla Chahin/kvalitetschef,
tfn 0586-68231.

Välkommen med din ansökan senast 2024-05-20. Visa mindre

Synteskemist/Scientist

Ansök    Nov 11    Cambrex Karlskoga AB    Kemist
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 460 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvalitet... Visa mer
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 460 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen till oss!

För att se vad vår fina stad har att erbjuda, besök https://flyttatillkarlskoga.se/Är du intresserad av metodoptimering, tvärfunktionellt samarbete och kvalitetsarbete?
 
Cambrex Karlskoga söker nu en Synteskemist till en av våra avdelningar inom Forskning och Utveckling och erbjuder en spännande möjlighet för dig som vill arbeta på ett internationellt kemiföretag som tillverkar aktiva läkemedelssubstanser. Gruppen arbetar med företagets etablerade produkter och strävar efter att ständigt förbättra tillverkningsprocesserna för att öka kvaliteten, minska miljöpåverkan samt öka kostnadseffektiviteten. Du kommer att arbeta ihop med andra specialister inom olika funktioner med en hög standard kring vetenskap, nytänkande och kvalitet.
 
Tjänsten är på heltid med placering i Karlskoga. 

Arbetsuppgifter
Rollen som Synteskemist omfattar flera spännande arbetsuppgifter kopplat till att identifiera och lösa kemi- och processrelaterade utmaningar. Det är en givande roll med möjlighet att göra stor nytta och till att utvecklas inom företaget. Din insats kommer att vara viktig för att säkerhetsställa en tillförlitlig metod som ger produkt med hög kvalitet och därmed göra stor skillnad för många patienter.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

- Vara kemiskt ansvarig för en eller flera av företagets produkter

- Utveckla och förbättra etablerade tillverkningsmetoder

- Planera, experimentellt utföra och dokumentera förbättringsarbete såsom utveckling av
syntesmetoder i laboratorieskala samt medverka i metodöverföring och uppskalningsaktiviteter  

- Uppdatera tillverkningsinstruktioner och utfärda kvalitetsstyrande dokument

- Följa upp och säkerhetsställa att producerade produkter har en hög kvalitet med hjälp statistiska verktyg

- Möjlighet att utvecklas till en produktgruppsledare vilket innebär en ledande position i en tvärfunktionell grupp, utan personalansvar

- Aktivt delta i verksamhetsutveckling genom tvärfunktionella samarbeten med andra funktioner på Cambrex

- Utreda avvikelser och bedöma eventuell kvalitetspåverkan

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en masterutbildning eller doktorsexamen inom organisk kemi från universitet/högskola alternativt en civilingenjörsexamen inom kemiteknik. Har du erfarenhet av laborativt syntesarbete inom läkemedelsutveckling är det meriterande men ej ett krav. Detsamma gäller erfarenhet av tillverkning enligt cGMP. Vi ser gärna att du är intresserad av och har lätt för att arbeta med IT-system och olika mjukvaror.

Du har en god kommunikativ förmåga (både skriftlig och muntlig) i såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Som person har du ett gediget intresse att förbättra och effektivisera syntesmetoder på ett systematiskt sätt som säkerställer en hög kvalitet. Du är bra på att se nya möjligheter, ta egna initiativ och arbeta självständigt för att nå resultat och slutföra uppgifter enligt givna tidsramar. Då du kommer arbeta i tvärfunktionella produktgrupper är det viktigt att du både har integritet och ett prestigelöst förhållningssätt när det kommer till problemlösning och samarbete. Du bidrar till en positiv och idérik atmosfär och kommer vara del av en grupp med hög kompetens och bra sammanhållning. 

Kontaktinformation
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Robin Hertzberg (Gruppchef FoU Reguljära produkter),
tfn 072-723 99 65.

Fackliga kontaktpersoner:
Judit Modin, Akademikerföreningen, tfn 076-107 67 05
Emelie Enger, Unionen, tfn 073-078 48 92

Ansökan

Urval sker löpande och vi välkomnar din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag är 2022-11-27

     

Kontaktinformation
Robin Hertzberg

Arbetsplats
Björkborns industriområde

691 85 Karlskoga Visa mindre

Produktutvecklare till Cleano Production AB

Ansök    Jun 10    NearYou Sverige AB    Kemist
Om företaget Vi utvecklar och producerar svenska miljömärkta tvätt- och rengöringsprodukter för professionellt och privat bruk. I Älgarås i norra Västergötland ligger kemiföretaget Cleano Production. Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter där kunden själv äger och marknadsför sina egna varumärken. Vi är specialister på utveckling och produktion av hygien- och rengöring... Visa mer
Om företaget
Vi utvecklar och producerar svenska miljömärkta tvätt- och rengöringsprodukter för professionellt och privat bruk. I Älgarås i norra Västergötland ligger kemiföretaget Cleano Production. Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter där kunden själv äger och marknadsför sina egna varumärken. Vi är specialister på utveckling och produktion av hygien- och rengöringsprodukter och tillverkar flera av de mest kända produkterna på marknaden. Vi har även flera egna varumärken som Diskteknik, Cleano Professional och CleanoCare.

Spännande möjlighet att vara med och forma framtidens städ- och rengöringsprodukter! Som Produktutvecklare hos Cleano Production AB får du chansen att vara innovativ och analytisk i arbetet med att skapa hållbara och marknadsledande produkter. Ta chansen att bli en del av ett team som strävar efter att ständigt förbättra, utveckla och bidra till en hållbar framtid.


Tjänstebeskrivning
Som Produktutvecklare kommer du att ansvara för produktutveckling och analys av våra tvätt- och rengöringsprodukter. Du kommer även att arbeta med hållbarhetsfrågor och säkerställa produkternas överensstämmelse med gällande lagstiftning och miljömärkningskrav. Dessutom ingår det i ditt ansvar att utfärda och uppdatera säkerhetsdatablad samt hantera reklamationer från kunder avseende produkterna. Du kommer även att övervaka konkurrenternas produkter samt stötta laboratorieassistenten. Några resdagar per år förekommer i form av att deltagande på mässor, inspirationsföreläsningar och råvaruleverantörsbesök.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom kemi och erfarenhet av utveckling av kemiska produkter. Du bör ha kunskaper inom kemikalielagstiftningen, CLP och REACH samt erfarenhet av att ta fram säkerhetsdatablad. En praktisk bakgrund inom kemi med erfarenhet av utveckling av kemiska rengöringsprodukter är meriterande.

Som peson är du driven, nyfiken och har ett stort miljöintresse. Du är van att arbeta självständigt och i team, tar ansvar för ditt arbete och har god kommunikationsförmåga. I rollen kommer du att ha många kontaktytor, både internt och externt, vilket kräver initiativtagande och strategiskt tänkande. Då det är ett mindre team du arbetar inom kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid urval.

Du bör kunna kommunicera på svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är en fördel. Resor i tjänsten kan förekomma, inklusive övernattningar vid mässor och föreläsningar.

Placeringsort: Älgarås.


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 072-402 46 10.

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 30 juni 2024.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Analytisk kemist R&D till Cambrex Karlskoga

Ansök    Mar 19    Academic Work Sweden AB    Kemist
Nu har du möjlighet att arbeta med avancerad organisk kemi med fokus på att utveckla processer och leverera produkter till innovativa läkemedelsföretag. Vi söker en analytisk kemist till Cambrex i Karlskoga! OM TJÄNSTEN Till forsknings- och utvecklingsavdelningen på tillverkningsanläggningen i Karlskoga fyller Cambrex upp med mer kompetens inom området ICP/MS och söker en analytisk kemist för att stödja utveckling och tillverkning av API:er och intermedi... Visa mer
Nu har du möjlighet att arbeta med avancerad organisk kemi med fokus på att utveckla processer och leverera produkter till innovativa läkemedelsföretag. Vi söker en analytisk kemist till Cambrex i Karlskoga!

OM TJÄNSTEN
Till forsknings- och utvecklingsavdelningen på tillverkningsanläggningen i Karlskoga fyller Cambrex upp med mer kompetens inom området ICP/MS och söker en analytisk kemist för att stödja utveckling och tillverkning av API:er och intermediärer i utvecklingsfasen av API tillverkning.

ARBETSUPPGIFTER
Som analytisk kemist får du utföra en stor variation av analytiska uppgifter för utveckling, validering och överföring av analysmetoder, främst med fokus på ICP-MS.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


* Utveckla, validera, överföra och felsöka analysmetoder för olika led i produktionsprocesserna. Detta kan inkludera metoder för API:er, råvaror, intermediärer samt testmetoder i processen.
* Delta aktivt i teamarbetet och bidra till tekniska utvärderingar och lösningar.
* Upprätthålla och uppfylla de högsta standarderna för kvalitet, kundservice och regelefterlevnad.
* Implementera rutiner för ICP-MS och utbilda andra kemister i användningen av ICP-MS.


Som analytisk kemist inom FoU kommer du att ha en utmanande och omväxlande roll. Du kommer att ingå i ett positivt och engagerat team och ha ett tvärfunktionellt samarbete inom organisationen. Vi har en spännande framtid framför oss med många intressanta långsiktiga projekt.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk utbildning i kemi eller närliggande område, alternativt M. Sc
- Har kompetens av specialisering av analys med ICP-MS

Kompetenskrav:


* Samarbetsförmåga
* Självgående
* Strukturerad
* Noggrann
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Snarast
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlskoga


Denna rekryteringsprocess genomförs av Academic Work. Det är en begäran från Cambrex att alla frågor gällande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vår urvalsprocess är kontinuerlig och annonsen kan stängas innan rekryteringsprocessen är klar om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen. Det här är en direktrekrytering och du kommer att anställas av Cambrex.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Cambrex Karlskoga är medlem i Cambrex Corporation, ett innovativt biovetenskapligt företag som tillhandahåller produkter, tjänster och teknologier för att påskynda utvecklingen och kommersialiseringen av småmolekylära läkemedel. Med amerikanska ägare och kunder över hela världen verkar Cambrex Karlskoga i en internationellt orienterad miljö. Vi arbetar med avancerad organisk kemi med fokus på att utveckla processer och leverera produkter till innovativa läkemedelsföretag. Cambrex Karlskoga, grundat 1896 av Alfred Nobel, är en fullskalig organisation som består av forskning & utveckling, produktion och stödavdelningar. Vi är totalt 420 anställda. www.cambrex.com Visa mindre

Kvalitetsvärderare

Ansök    Jan 4    Recipharm AB (Publ)    Kemist
Tillsvidareanställning.   Vill du ha ett intressant och ansvarsfullt arbete i en spännande bransch med produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället?   Som kvalitetsvärderare ingår du i avdelningen för kvalitetssäkring. I arbetet ingår bland annat att: - utreda och bevaka reklamationer - granska batchdokumentation och efter specifik utbildning fatta batchdispositionsbeslut - delta i utredningar av avvikelser - arbeta med kvalite... Visa mer
Tillsvidareanställning.

 

Vill du ha ett intressant och ansvarsfullt arbete i en spännande bransch med produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället?

 

Som kvalitetsvärderare ingår du i avdelningen för kvalitetssäkring.


I arbetet ingår bland annat att:
- utreda och bevaka reklamationer
- granska batchdokumentation och efter specifik utbildning fatta batchdispositionsbeslut
- delta i utredningar av avvikelser
- arbeta med kvalitetsförbättringar
- skriva kvalitetsrelaterade rapporter såsom Product Quality Reviews
- delta som QA-representant vid ändringsärenden, validering och utformning av GMP-instruktioner

- delta i projektarbete som QA-representant.

 

Önskvärd kompetens:

Vi söker dig som har farmaceutisk utbildning eller annan kemiteknisk utbildning om minst 4 år. Det är önskvärt att du uppfyller sakkunnig (QP) profil enligt läkemedelsverkets krav, och har flerårig yrkeserfarenhet inom ditt utbildningsområde, företrädesvis från läkemedelsindustri. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Som person behöver du vara noggrann och uthållig. Du har förmåga att självständigt fatta beslut. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa och vidareutveckla goda relationer samt skapa engagemang och delaktighet.

 

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Edlund, gruppchef kvalitetssäkring, tfn 0586-68585.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-23.

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nära 9 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, farmaceutisk produktutveckling samt utveckling och tillverkning av medel för läkemedelsadministration. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 11 miljarder kronor per år och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige.


För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Forskare inom karaktärisering till Cambrex

Ansök    Mar 22    Academic Work Sweden AB    Kemist
Är du Kemist och arbetat i några år? Vill du arbeta i ett bolag där din kompetens kommer värdesättas och där du kommer ha möjlighet att påverka och tillföra? Missa inte chansen att få arbeta med dem bästa i landet, Sök idag! OM TJÄNSTEN Till vår forsknings- och utvecklingsavdelning vid vår tillverkningsanläggning i Karlskoga (Sverige) utökar vi vår kompetens inom solidfasområdet och söker en forskare med erfarenhet av fastfaskarakterisering av material ... Visa mer
Är du Kemist och arbetat i några år? Vill du arbeta i ett bolag där din kompetens kommer värdesättas och där du kommer ha möjlighet att påverka och tillföra? Missa inte chansen att få arbeta med dem bästa i landet, Sök idag!

OM TJÄNSTEN
Till vår forsknings- och utvecklingsavdelning vid vår tillverkningsanläggning i Karlskoga (Sverige) utökar vi vår kompetens inom solidfasområdet och söker en forskare med erfarenhet av fastfaskarakterisering av material för att stödja utveckling och tillverkning av API:er och mellanprodukter i utvecklingsfasen av API-tillverkning

ARBETSUPPGIFTER
Som forskare får du utföra en mängd olika analytiska uppgifter för utveckling, validering och överföring av analytiska metoder inklusive fastfas karakterisering. Andra tekniker som LC, GC, MS och NMR kan också ingå i ditt dagliga arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara :

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


* Utveckla, validera, överföra och felsöka analysmetoder för olika led i produktionsprocesserna. Detta kan inkludera metoder för API:er, råvaror, intermediärer samt testmetoder i processen.
* Tolka analytisk data, rekommendera metoder för process- eller produktkarakterisering.
* Delta aktivt i teaminsatser och bidra till tekniska utvärderingar och lösningar.
* Upprätthålla och uppfylla de högsta standarderna inom kvalitet, kundservice och regelefterlevnad.
* Implementera rutiner och utbilda andra kemister i fastfastekniker som XRPD och PSD.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en Universitetsexamen i kemi eller närliggande område, alternativt M. Sc.
- 4-5 års erfarenhet inom området.
- Specialisering av analys med hjälp av fastfastekniker som XRPD och PSD är önskvärt.

Kompetenskrav:


* Självgående
* Noggrann
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Uthållig


Övrig information

Som forskare inom FoU kommer du att ha en utmanande och omväxlande roll. Du kommer att ingå i ett positivt och engagerat team och ha ett tvärfunktionellt samarbete inom organisationen.

Start: Snarast


* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlskoga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid direkt hos Cambrex.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Cambrex Karlskoga är medlem i Cambrex Corporation, ett innovativt biovetenskapligt företag som tillhandahåller produkter, tjänster och teknologier för att påskynda utvecklingen och kommersialiseringen av småmolekylära läkemedel. Med amerikanska ägare och kunder över hela världen verkar Cambrex Karlskoga i en internationellt orienterad miljö. Vi arbetar med avancerad organisk kemi med fokus på att utveckla processer och leverera produkter till innovativa läkemedelsföretag. Cambrex Karlskoga, grundat 1896 av Alfred Nobel, är en fullskalig organisation som består av forskning & utveckling, produktion och stödavdelningar. Vi är totalt 420 anställda. www.cambrex.com Visa mindre

Scientist solid phase characterization, R&D

Ansök    Dec 7    Cambrex Karlskoga AB    Kemist
Cambrex Karlskoga is a member of Cambrex Corporation, an innovative life sciences company providing products, services and technologies to accelerate the development and commercialization of small molecule therapeutics. With American owners and customers all over the world, Cambrex Karlskoga operates in an internationally oriented environment. We work with advanced organic chemistry focusing on developing processes and deliver products to innovative pharma... Visa mer
Cambrex Karlskoga is a member of Cambrex Corporation, an innovative life sciences company providing products, services and technologies to accelerate the development and commercialization of small molecule therapeutics. With American owners and customers all over the world, Cambrex Karlskoga operates in an internationally oriented environment. We work with advanced organic chemistry focusing on developing processes and deliver products to innovative pharmaceutical companies. Cambrex Karlskoga, founded in 1896 by Alfred Nobel, is a full-scale organization consisting of research & development, production and supporting departments. We are 460 employees in total.To our Research and Development department at our manufacturing site in Karlskoga (Sweden), we are expanding on our capabilities within the field of solid-phase and are looking for a Scientist with experience in solid phase characterization of materials to support the development and manufacturing of API:s and intermediates in development phase of API manufacturing.
 
As a Scientist you get to perform a large variety of analytical tasks for the development, validation and transfer of analytical methods including solid phase characterization. Other techniques such as LC, GC, MS and NMR may also be part of your daily work.

Key Responsibilities include
- Develop, validate, transfer and troubleshoot analytical methods for various stages in the production processes. This may include methods for API:s, raw materials, intermediates as well as in-process testing methods. Interpret analytical data, recommend methods for process or product characterization.
- Actively participate in team efforts and contribute to technical evaluations and solutions.
- Maintain and meet the highest standards in quality, customer service and regulatory compliance.
- Implement routines and train other chemists in solid-phase techniques such as XRPD and PSD.

Qualifications
Ph.D. in Chemistry or related field, alternatively M. Sc. with 4-5 years of experience is preferred. Specialization of analysis using solid phase techniques such as XRPD and PSD is desirable.

About you
The ideal candidate would have the ability to both work independently and as part of a
multidisciplinary team sometimes with direct customer contacts, be self-motivated and have a positive attitude. Further on, ability to perform multiple tasks simultaneously, keep accurate records, follow instructions, and comply with company policies is desirable.

Our offer
As a Scientist within R&D you will have a challenging and varied role. You will be a part of a positive and engaged team and have a cross-functional collaboration within the organization.

The position is a permanent employment on full time basis.

Contact

Further information can be obtained from Mikael Nilsson, Manager R&D Analytical Development, tel. +46 586-783 116 and/or Mattias Moss, Manager R&D Analytical Testing, tel +46 586-783 233
 
Union representatives:

Judit Modin, Akademikerföreningen, tel. +46 76 107 67 05
Karoline Graan, Unionen, tel. +46 70 209 51 41
 
Your application

The selection takes place continuously during the recruitment process. Last day to apply is 2021-12-31.

Contacts
Mikael Nilsson, 0586-783 116

Location
Björkborns industriområde

691 85 Karlskoga Visa mindre

Instrumentspecialist till QC Support

Ansök    Apr 6    Cambrex Karlskoga AB    Kemist
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 440 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvalit... Visa mer
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 440 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen till oss!

För att se vad vår fina stad har att erbjuda, besök https://flyttatillkarlskoga.se/Till vår grupp QC Support söker vi dig som gillar att lösa problem och har ett sinne för teknik.

Arbetsuppgifter
Som Instrumentspecialist på QC Support är dina huvudsakliga arbetsuppgift att underhålla analysinstrumenten på båda våra laboratorier, QC och FoU analys. Du kommer att få arbeta med en modern instrumentpark som domineras av kromatografiska instrument men också omfattar allt från titratorer och spectrofotometrar till NMR och instrument för masspektrofotometri samt mycket mer. 

Du utför underhåll och reparation av instrument samt beställer och upprätthåller reservdelslagret. I rollen är du vår kontaktperson för externa servicetekniker vid underhåll och reparation av instrument. I tjänsten ingår även att granska instrumentkontroller, uppdatera och upprätthålla instrumentinstruktioner och instrumentregister samt driva ändringsärenden för instrument.

Baserat på din kompetens och dina intressen kan så småningom ytterligare utmaningar inom andra av instrumentspecialisternas ansvarsområden bli aktuella.                     

Kvalifikationer & Personliga egenskaper
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom analytisk kemi samt har erfarenhet av arbete på ett analyslaboratorium. 

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och självgående. Vi söker dig som gärna arbetar med andra för att gemensamt nå resultat. Vi tror vidare att du målmedvetet angriper frågor med ett logiskt och systematiskt angreppssätt. 

I rollen som instrumentspecialist har du många kontakter både inom företaget och hos externa serviceföretag. Därför bör du vara kommunikativ. Vårt koncernspråk är engelska, men kommunikation och dokumentation utförs både på svenska och engelska. 

Erfarenhet av cGMP är meriterande. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en ständigt föränderlig & växande verksamhet. Här ingår du i en glad och drivande grupp kollegor.

Kontaktuppgifter & Ansökan
Närmare upplysningar lämnas av Chef QC Support, Tina Åkesson tfn 0586 78 3169 alternativt HR Business Partner Klara Wallteng tfn 072 247 20 66

Fackliga kontaktpersoner:
Judit Modin, Akademikerföreningen. Tfn. 0586-783073
Karoline Graan, Unionen. Tfn. 0586-783053

ANSÖKAN 
Inga ansökningar mottas via brev eller e-post då vi endast tar emot ansökningar i vårt rekryteringssystem. Urval görs löpande. 

Kontaktinformation
Tina Åkesson, Chef QC Support, +46706111759, [email protected]

Klara Wallteng, HR Business Partner, 0722472066, [email protected]

Arbetsplats
Björkborns industriområde

691 85 Karlskoga Visa mindre

Synthetic Organic Chemist

Ansök    Jun 24    Cambrex Karlskoga AB    Kemist
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 440 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvalit... Visa mer
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 440 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen till oss!

För att se vad vår fina stad har att erbjuda, besök https://flyttatillkarlskoga.se/Cambrex Karlskoga is a dynamic company that works with advanced organic chemistry and develops processes as well as supplies products to pharmaceutical companies. We mainly manufacture active pharmaceutical ingredients and intermediates. We have 420 employees and belong to the global Cambrex group active in innovative chemistry. 
Are you a synthetic organic chemist with interest to work in creative and international environment? Do you want to be a part of product development from laboratory into production? Then you could be our new synthetic chemist! 
Cambrex Karlskoga is now seeking a synthetic organic chemist at the R&D Department. We offer an exciting opportunity to work with process development at an international pharmaceutical company. You will work with specialists in organic chemistry and process engineering with a high standard of science, innovation and quality. The service is full time and the workplace is in Karlskoga. 

WORK DESCRIPTION
As a synthetic chemist in R&D, your main mission is to support delivery of scalable processes for development products to our customers in the pharmaceutical industry. The work is performed in project form with emphasis on organic synthesis and experimental planning and characterized by strong focus on safety, quality and robustness.
Once the development work has been completed in the laboratory, you will follow the product into pilot plant manufacturing and support the production department in the chemical aspects of the manufacturing processes.
WHO ARE YOU
We are looking for a MSc in organic chemistry or chemical engineering. We also believe that you have experience in experimental planning and laboratory synthesis, preferably from process chemistry. Experience in team work is considered to be meritorious.
In this role, you need to enjoy practical work in the laboratory, and at the same have good knowledge of reporting, interpretation and documentation of scientific results. You enjoy working in a multidisciplinary team and you have good written and spoken communication skills. As you will work in projects, you need to understand the strength of teamwork and be happy to share your success with others.

WHO ARE YOU
We are looking for a MSc in organic chemistry or chemical engineering. We also believe that you have experience in experimental planning and laboratory synthesis, preferably from process chemistry. Experience in team work is considered to be meritorious. 
In this role, you need to enjoy practical work in the laboratory, and at the same have good knowledge of reporting, interpretation and documentation of scientific results. You enjoy working in a multidisciplinary team and you have good written and spoken communication skills. As you will work in projects, you need to understand the strength of teamwork and be happy to share your success with others. 

CONTACT & UNION REPRESENTATIVES
Further information can be obtained from Päivi Tolstoy, Manager R & D, New Products, tel. +46 (0)72 237 9334. 

Union representatives
Judit Modin, Akademikerföreningen, tel. +46 (0)586-78 30 73 
Karoline Graan, Unionen, tel. +46 (0)586-78 30 53 

APPLICATION
The selection takes place continuously during the recruitment process. 
13th August is the last day to apply!

Kontaktinformation
Päivi Tolstoy, Chef FoU Syntes, 722379334, [email protected]

Klara Wallteng, HR Business Partner, 0722472066, [email protected]

Arbetsplats
Björkborns industriområde

691 85 Karlskoga Visa mindre

Analytisk kemist till Karlskoga

Ansök    Mar 22    Academic Work Sweden AB    Kemist
Nu söker vi två analytiska kemister till vår kund i Karlskoga. Har du erfarenhet av att arbeta i labb eller har en utbildning inom exempelvis kemi, biologi eller forensik är du välkommen in med din ansökan. Startdatum är omgående och urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Som Analytisk kemist kommer du att ingå i ett positivt och engagerat team på cirka 13 personer där du självständigt arbetar med olika typer av analyser av intermediat och produkter. Här erbjud... Visa mer
Nu söker vi två analytiska kemister till vår kund i Karlskoga. Har du erfarenhet av att arbeta i labb eller har en utbildning inom exempelvis kemi, biologi eller forensik är du välkommen in med din ansökan. Startdatum är omgående och urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Som Analytisk kemist kommer du att ingå i ett positivt och engagerat team på cirka 13 personer där du självständigt arbetar med olika typer av analyser av intermediat och produkter. Här erbjuds du ett utmanande och varierande arbete med många interna kontaktytor i övriga delar av företaget.

Som ny i rollen börjar du anställningen med en introduktion för att på bästa sätt komma in i arbetet och uppgifterna. Du kommer få en genomgång i säkerhetsrutiner, arbetssätt och instrument och utöver detta har du även en handledare att vända dig till vid frågor. Efter 2-3 veckor förväntas du kunna arbeta mer självständigt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som en del av avdelningen inom kvalitetskontroll (QC) är ditt huvudsakliga uppdrag att stödja produktionen med analyser av intermediat samt frisläppningsanalys av produkter ut mot kunder i hela världen. I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser och resultaten ska sedan rapporteras in i labbdatasystemet. På laboratoriet används HPLC, GC och en mängd våtkemiska metoder.

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av arbete i labb. Gärna i kombination med en högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis kemi, analytisk forensik eller biomedicin.
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.
* Vi ser gärna att du har bil och körkort då det underlättar den dagliga transporten till och från arbetet.

Erfarenhet av att arbeta under cGMP är meriterande, men inte ett krav.

Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Stresstålig
* Prestigelös och har god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
* Placering: Karlskoga
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till vår QC avdelning!

Ansök    Jan 25    Cambrex Karlskoga AB    Kemist
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 440 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvalit... Visa mer
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 440 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen till oss!

För att se vad vår fina stad har att erbjuda, besök https://flyttatillkarlskoga.se/Vi erbjuder dig som student möjlighet till ett spännande sommarjobb med intressanta arbetsuppgifter.

Cambrex arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 440 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Beskrivning
Som analytisk kemist på avdelningen QC kommer du att ingå i ett stort gäng av kollegor som jobbar med olika typer av analyser och produkter.

De huvudsakliga uppgifterna på QC är att stödja och serva produktion med råvaruanalyser, in-process kontroller, sanerings- och omställningsanalyser samt analys av slutprodukter. I arbetet utför du kromatografiska och våtkemiska analyser. Resultaten rapporterar du in i vårt labbdatasystem. På laboratoriet används HPLC, GC och en mängd våtkemiska metoder.

Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på erfarenhet och vart du är i utbildningen.

Kvalifikationer
Vi vänder oss till Dig som är Universitets- eller Högskolestudent med inriktning Analytisk kemi alternativt Civilingenjör med kemiinriktning.
Som person ska du vara noggrann och självgående med eget driv. Du ska även ha ett effektivt arbetssätt samt trivas med ett varierande arbete i en flexibel miljö. 

Körkort är meriterande.

Kontaktinformation
För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Ida Isaksson (HR Recruiter), telefon 076-107 38 91 eller via mail [email protected].

Ansökan
Inga ansökningar mottas via brev eller e-post utan endast genom vårt rekryteringssystem. 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-14!

Kontaktinformation
Ida Isaksson, HR Recruiter, 076-107 38 91, [email protected]

Arbetsplats
Björkborns industriområde

691 85 Karlskoga Visa mindre

Processäkerhetsingenjör till Cambrex

Ansök    Dec 3    Academic Work Sweden AB    Kemist
Vill du arbeta nära processutveckling och vara med och bidra till en säker produktion? Vi söker dig med kemibakgrund som är redo att ta dig an denna viktiga uppgift tillsammans med ett kompetent team på fem personer. OM TJÄNSTEN Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt och expansivt företag som arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. Cambrex tillverkar framför allt aktiva läkemedelssubstanser... Visa mer
Vill du arbeta nära processutveckling och vara med och bidra till en säker produktion? Vi söker dig med kemibakgrund som är redo att ta dig an denna viktiga uppgift tillsammans med ett kompetent team på fem personer.

OM TJÄNSTEN
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt och expansivt företag som arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. Cambrex tillverkar framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Företaget består av 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Nu söker vi en processäkerhetsingenjör till Forsknings- och Utvecklingsavdelningen, närmare bestämt till gruppen för Uppskalning & Säkerhet.

Gruppen består av 5 erfarna personer som har gedigen kunskap avseende olika uppskalningsaspekter. Vi har ett modernt, kompetent uppskalningslabb och ett välutrustat säkerhetslabb som använder instrument för totalenergianalyser (instrument: DSC och Setaram C80) och isoterm energianalys av önskad reaktion (instrument CPA och inom kort Mettler RC1).

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten fokuserar på att överföra säkra processer till produktion och erbjuder en spännande möjlighet för dig som vill arbeta nära processutveckling på ett internationellt kemiföretag inom läkemedelsbranschen.

Vi söker dig som är nyfiken på det intressanta och viktiga arbetet att göra produktionsprocesser effektiva men framförallt säkra. Du kommer att få jobba nära processkemister och ingenjörer från produktion för att åstadkomma detta. Du har sofistikerade instrument som hjälpmedel, har möjlighet till fortbildning och att tämligen fritt planera din arbetsdag. Du kommer att få arbeta ihop med specialister inom organisk kemi och processteknik på hög vetenskaplig nivå, där nytänkande kombineras med fokus på säkerhet och kvalité.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskoleutbildning inom organisk kemi, lägst masternivå, alternativt civilingenjörsexamen med kemiinriktning.


* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
* Har du erfarenhet av industriell kemisk processindustri och/eller uppskalning av kemiska processer är det meriterande.


Övrig information

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos Cambrex men rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Cambrex önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Cambrex Karlskoga arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I anläggningarna i Karlskoga tillverkas framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Företaget har 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Som ett globalt team delar Cambrex ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för sina kunders patienter över hela världen. Visa mindre

Sommarjobba som Analytisk Kemist!

Ansök    Jan 28    Poolia Örebro AB    Kemist
Är du student och läser analytisk kemi alternativt civilingenjör med kemiinriktning? Är du ute efter ett sommarjobb? Se då hit! Just nu söker vi en Analytisk Kemist för sommarjobb hos kund i Karlskoga. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten Som Analytisk Kemist kommer du att ingå i ett stort gäng av kollegor som jobbar med olika typer av analyser och produkt... Visa mer
Är du student och läser analytisk kemi alternativt civilingenjör med kemiinriktning? Är du ute efter ett sommarjobb? Se då hit! Just nu söker vi en Analytisk Kemist för sommarjobb hos kund i Karlskoga. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Analytisk Kemist kommer du att ingå i ett stort gäng av kollegor som jobbar med olika typer av analyser och produkter.


Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på erfarenhet och vart du är i utbildningen.


Vem är du?
Vi vänder oss till dig som är universitets- eller högskolestudent med inriktning analytisk kemi alternativt civilingenjör med kemiinriktning.

Som person ska du vara noggrann och självgående med eget driv. Du ska även ha ett effektivt arbetssätt samt trivas med ett varierat arbete i en flexibel miljö.

Körkort är meriterande.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Analytical Chemist, R&D to Cambrex

Ansök    Aug 26    Academic Work Sweden AB    Kemist
Now you have the opportunity to work with advanced organic chemistry focusing on developing processes, and deliver products to innovative pharmaceutical companies. We are looking for an Analytical Chemist! OM TJÄNSTEN To the Research and Development department at the manufacturing site in Karlskoga, Cambrex are building up new competence within the field of ICP/MS and are looking for an Analytical Chemists to support the development and manufacturing of... Visa mer
Now you have the opportunity to work with advanced organic chemistry focusing on developing processes, and deliver products to innovative pharmaceutical companies. We are looking for an Analytical Chemist!

OM TJÄNSTEN
To the Research and Development department at the manufacturing site in Karlskoga, Cambrex are building up new competence within the field of ICP/MS and are looking for an Analytical Chemists to support the development and manufacturing of API:s and intermediates in development phase of API manufacturing.

ARBETSUPPGIFTER
As an Analytical Chemist you get to perform a large variety of analytical tasks for the development, validation and transfer of analytical methods, mainly focusing on ICP-MS. You will be part of building up the facilities around the instrumentation, the position will also cover training of other chemists in this technique.

Key Responsibilities


* Develop, validate, transfer and troubleshoot analytical methods for various stages in the production
processes. This may include methods for API:s, raw materials, intermediates as well as in-process testing
methods.
* Actively participate in team efforts and contribute to technical evaluations and solutions.
* Maintain and meet the highest standards in quality, customer service and regulatory compliance.
* Implement routines for ICP-MS and train other chemists in the use of ICP-MS.


As an Analytical Chemist within R&D you will have a challenging and varied role. You will be a part of a positive and engaged team and have a cross-functional collaboration within the organization. We have an exciting future ahead of us with many interesting long-term projects.

VI SÖKER DIG SOM
* Ph.D. in Chemistry or related field, alternatively M. Sc
* 4-5 years of experience is preferred
* Specialization of analysis using ICP-MS

The ideal candidate would have the ability to both work independently or as part of a multidisciplinary team sometimes with direct customer contacts, be self-motivated and have a positive attitude. Further on, ability to perform multiple tasks simultaneously, keep accurate records, follow instructions, and comply with company policies is desirable.

Other information

Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from Cambrex that all questions regarding the position is handled by
Academic Work.

Our selection process is continuous, and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase. This is an direct recruitment and you will be hired by Cambrex.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Cambrex Karlskoga is a member of Cambrex Corporation, an innovative life sciences company providing products, services and technologies to accelerate the development and commercialization of small molecule therapeutics. With American owners and customers all over the world, Cambrex Karlskoga operates in an internationally oriented environment. We work with advanced organic chemistry focusing on developing processes and deliver products to innovative pharmaceutical companies. Cambrex Karlskoga, founded in 1896 by Alfred Nobel, is a full-scale organization consisting of research & development, production and supporting departments. We are 420 employees in total. Visa mindre

Analytisk kemist till Cambrex

Ansök    Okt 3    Academic Work Sweden AB    Kemist
Fördjupa dina kunskaper inom analytisk kemi och bli en del av en kompetent forskning och utvecklingsavdelning. Om du värderar personlig utveckling finns nu möjligheten att ta sig an nya utmaningar tillsammans med Cambrex! OM TJÄNSTEN Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt och expansivt företag som arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. Cambrex tillverkar framför allt aktiva läkemedelssubst... Visa mer
Fördjupa dina kunskaper inom analytisk kemi och bli en del av en kompetent forskning och utvecklingsavdelning. Om du värderar personlig utveckling finns nu möjligheten att ta sig an nya utmaningar tillsammans med Cambrex!

OM TJÄNSTEN
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt och expansivt företag som arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. Cambrex tillverkar framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Företaget består av 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Då avdelningen för Forskning och Utveckling nu ska utökas söker vi en analytisk kemist.

ARBETSUPPGIFTER
Avdelningen FoU Analysutveckling, ansvarar för ett brett verksamhetsområde inom företagets satsning på nya produkter. Inom avdelningen utförs många olika typer av arbetsuppgifter såsom frisläppning av produkt, analys av stabilitetsprover, referensregistrering, utveckling och implementering av analysmetoder för nya produkter och/eller kvalificering och validering av analytiska metoder. Även arbetsuppgifter med fokus på analys av utvecklingsprover tillverkade i laboratoriet och aktiva substanser (API) tillverkade i produktionsskala utförs.

I det dagliga arbetet kommer du främst att utföra analyser med bl.a. LC, GC, NMR, IR och en mängd våtkemiska metoder i samband med kvalitetskontroll av intermediat/produkt, analys av stabilitetsprover och referensregistrering.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en examen från universitet eller högskola med inriktning analytisk kemi/organisk kemi.
* Mycket goda kunskaper i engelska. Detta på grund av att instruktioner för analysmetoder ofta är skrivna på engelska och kundkommunikation allt som oftast sker på engelska.
* Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom läkemedelsindustri under cGMP.

Som person tycker du om att arbeta tillsammans i grupp för att gemensamt nå resultat. Du är ansvarstagande och kan självständigt utföra arbetsuppgifter inom ditt eget kompetensområde.

Som Analytisk kemist inom FoU Analysutveckling har du ett utmanande, ansvarsfullt och varierande arbete. Du ingår i en positiv och engagerad grupp som har nära kontakt med övriga delar av FoU och övriga delar av företaget. Vi står inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt där du själv har möjlighet att utvecklas inom nya tekniker och områden.

Övrig information

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos Cambrex men rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Cambrex önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Cambrex Karlskoga arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I anläggningarna i Karlskoga tillverkas framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Företaget har 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Som ett globalt team delar Cambrex ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för sina kunders patienter över hela världen. Visa mindre

Laboratorieingenjör

Ansök    Jan 17    Recipharm    Kemist
Tidsbegränsad anställning.   Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kemi och tidigare erfarenhet av laborativt arbete. Är du positiv, engagerad och har lätt för att samarbeta kan detta vara jobbet för dig!   I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att: - Utföra kemisk analys av råvaror och färdig produkt - Sammanställa och rapportera analysresultat - Utreda och dokumentera laboratorieavvikelser samt genomföra korrigerande och förebyggande åtgä... Visa mer
Tidsbegränsad anställning.

 

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kemi och tidigare erfarenhet av laborativt arbete. Är du positiv, engagerad och har lätt för att samarbeta kan detta vara jobbet för dig!

 

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

- Utföra kemisk analys av råvaror och färdig produkt
- Sammanställa och rapportera analysresultat
- Utreda och dokumentera laboratorieavvikelser samt genomföra korrigerande och förebyggande åtgärder
- Identifiera och genomföra ständiga förbättringar.


Önskvärda erfarenheter:

- Kunskap om cGMP
- Analystekniker så som HPLC, GC, GC-HS, ATR-IR, titrering
- Arbetat i Lab Ware Lims.

 
Alla instruktioner är på svenska vilket förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är önskvärt.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Merparten av arbetet bygger på att stödja verksamhetens behov. Du kan lösa problem på ett logiskt och självständigt sätt och du har förmågan att fatta egna beslut när så krävs.

 

För närmare upplysningar är du välkommen att kontakta Jennifer Björklund/gruppchef analytisk kvalitetskontroll, tfn 0586-68201.

 

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-02.

 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästan 7 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Uppskalningskemist/ingenjör FoU

Ansök    Nov 5    Cambrex Karlskoga AB    Kemist
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvalit... Visa mer
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen till oss!

För att se vad vår fina stad har att erbjuda, besök https://flyttatillkarlskoga.se/Är du en driven och kreativ kemist/ingenjör med erfarenhet och intresse för organisk processkemi? Vill du kombinera din spetskompetens med ett brett och varierande arbete? Då kan du vara vår nya Uppskalningskemist!

Arbetsuppgifter
Cambrex Karlskoga söker nu en kemist/ingenjör till avdelningen för Forskning och Utveckling, med inriktning mot uppskalning av nya produkter/processer. Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig som vill arbeta med processutveckling på ett internationellt läkemedelsföretag. Du kommer få arbeta ihop med specialister inom organisk kemi och processteknik på hög vetenskaplig nivå där nytänkande kombineras med fokus på säkerhet och kvalité. Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsplatsen är på Cambrex i Karlskoga.

Tillsammans med processutvecklare, analyskemister och ingenjörer skalar du upp nya processer och utvärderar dessa med avseende på skalbarhet, produktivitet, säkerhet och miljöpåverkan. Detta kräver en kunskap inom organisk kemi, intresse för teknik och förståelse för hur förändringar inom enhetsoperationer såsom dosering, avdrivningar, kristallisationer och filtrering kan påverka utfallet.  

Som uppskalningskemist/ingenjör kommer du ingå i vårt team bestående av fem erfarna processkemister och ingenjörer som supportar den övriga verksamheten i gränslandet mellan processutveckling och produktion.  

Du kommer även ta del av arbete kring utveckling av arbetsprocesser i samband med överföring av nya produkter från FoU till Produktion, utvärdering av ny utrustning samt implementering av ny(a) kunskap och tekniker. 

Kvalifikationer (rubrik)
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom organisk kemi (lägst masternivå) alternativt civilingenjörexamen med kemiinriktning. Vi tror också att du har minst ett par års erfarenhet av laborativt syntesarbete samt erfarenhet av industriella kemisk processindustri.

I rollen krävs det att du är kreativ, målinriktad och intresserad av utmaningar. Du ska ha förmåga att arbeta systematisk med problemlösning och kunna hantera resultaten av din kreativitet på ett strukturerat sätt, som säkerställer säkerhet och kvalitet i arbetet. Då du arbetar tillsammans med tvärfunktionella projektteam krävs att du har god samarbetsförmåga, är prestigelös och bra på att kommunicera i tal och i skrift.

Kontaktinformation
Sofi Frykedal, HR-Generalist

Arbetsplats
Björkborns industriområde

691 85 Karlskoga Visa mindre

Systemansvarig kemist FoU

Ansök    Okt 24    Cambrex Karlskoga AB    Kemist
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvalit... Visa mer
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Välkommen till oss!

För att se vad vår fina stad har att erbjuda, besök https://flyttatillkarlskoga.se/Med innovativ forskning och avancerade tillverkningsprocesser gör Cambrex det möjligt för våra kunder att förbättra livskvalitet för patienter
över hela världen. På Cambrex Karlskoga blir du del av en organisation som
varje dag får saker att hända. Här jobbar vi som tycker det är inspirerande att
omges av kunniga kollegor som alla tar ett stort ansvar och bidrar till
företagets framgång. Genom tvärfunktionellt samarbete över avdelningarna möts
olika yrkesgrupper och tillsammans driver vi utvecklingen framåt.

Cambrex Karlskoga söker nu en systemansvarig kemist/kemiingenjör till avdelningen för Forskning och Utveckling. Vi erbjuder en spännande
möjlighet för dig som trivs i en roll där systemansvar och ordning och reda är
i fokus. Du kommer arbeta ihop med specialister inom organisk kemi och
processteknik med en hög standard kring vetenskap, nytänkande och kvalitet.

Arbetsuppgifter
Huvudfokus på tjänsten är att arbeta med produktspecifikationer och ändringsbegäran i våra
system Labware, LIMS och Trackwise. I specifikationerna samlas våra kemiska
krav på processen och produkten men även krav på sanering, fysikaliska
egenskaper, re-test perioder, lagringsbetingelse, cGMP-krav för tillverkning
och regulatoriska krav. I handläggande av dessa specifikationer kommer du ha
ett nära samarbete med processkemister, analyskemister och QA.

Du kommer också att vara en av avdelningens experter på stabilitetsstudier gällande aktiva läkemedelssubstanser
och intermediat. Stabilitetsstudier syftar till att ansätta
förvaringsbetingelser och hållbarhetsdatum för våra produkter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en kandidat eller masterutbildning inom kemi alternativt civilingenjör med kemiinriktning.  Det är en stor fördel om du har arbetat i Labware LIMS och Trackwise. Det är meriterande om du har arbetat med laborativt arbete eller har erfarenhet från life science.

En god kommunikativ förmåga (både skriftlig och muntlig) i såväl svenska som engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och kan snabbt sätta dig in i nya IT-system. Att du är bra på att samarbeta är en
förutsättning, då du kommer ha en nära kontakt med framförallt våra
Synteskemister, men även andra delar av verksamheten för att inhämta
information. Vidare är du bra på att ta egna initiativ och arbeta
självständigt för att nå resultat och slutföra uppgifter enligt givna
tidsramar. Då vi
arbetar med forskning och utveckling inom vår nyproduktsverksamhet innebär
rollen även att kunna hantera snabba förändringar.

Kontaktinformation
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Anders Bergh, Chef FoU Syntes,  tfn 070-310 11 26.
För frågor kring rekryteringsprocessen ring Sofi Frykedal, HR Business Partner, tfn 073-089 57 25.

Fackliga kontaktpersoner:
- Judit Modin, Akademikerföreningen, tfn 0586-78 3073
- Bertil Forsebrink, Unionen, tfn 0586-78 3380

Ansökan

Urvalet sker löpande under rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
Sofi Frykedal, HR-Generalist

Arbetsplats
Björkborns industriområde

691 85 Karlskoga Visa mindre

Produktvårdsingenjör

Ansök    Aug 26    Recipharm    Kemist
På vår anläggning i Karlskoga tillverkar vi läkemedel på uppdrag av kund. Vi söker dig som i samarbete med företagets olika avdelningar vill arbeta med kundkontakter i regulatoriska och kvalitetsrelaterade frågor.   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bl a att - ha kundansvar i regulatoriska frågor och kvalitetsärenden - vara kundens kanal in i företaget i ovanstående frågor - internt vidarebefordra externa kvalitetsfrågor samt svara ut till kund i k... Visa mer
På vår anläggning i Karlskoga tillverkar vi läkemedel på uppdrag av kund. Vi söker dig som i samarbete med företagets olika avdelningar vill arbeta med kundkontakter i regulatoriska och kvalitetsrelaterade frågor.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bl a att

- ha kundansvar i regulatoriska frågor och kvalitetsärenden
- vara kundens kanal in i företaget i ovanstående frågor
- internt vidarebefordra externa kvalitetsfrågor samt svara ut till kund i kvalitetsärenden
- sammanställa kvalitetsrelaterade rapporter
- vara projektledare i produktvårdsärenden
- styra och koordinera nödvändiga farmacevtiska och analytiska aktiviteter för att uppfylla tillverkningstillstånd och kvalitetsavtal
- internt koordinera faktureringsprocessen för produktvårdsärenden
- skriva rapporter och sammanställningar i LIMS.

 

Vi vill att du har en farmaceutisk eller annan naturvetenskaplig utbildning med erfarenhet av regulatoriska frågor och GMP. Har du erfarenhet av projektledning är detta meriterande. Det är önskvärt att du har god kunskap om Microsoft Office, gärna också inom LIMS liksom förmåga och intresse att lära dig andra dataprogram. Då arbetet innebär stor kontaktyta har du lätt för att kommunicera och samarbeta med olika yrkeskategorier, både internt och externt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Att vara flexibel och serviceinriktad, kunna hålla satta tidsramar och ha ett strukturerat arbetssätt är viktigt för tjänsten.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Svärd/kvalitetschef på tfn 0586-68217 eller 070-580 2549.

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-15.

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Produktvårdsingenjör

Ansök    Jun 20    Recipharm    Kemist
På vår anläggning i Karlskoga tillverkar vi läkemedel på uppdrag av kund. Vi söker dig som i samarbete med företagets olika avdelningar vill arbeta med kundkontakter i regulatoriska och kvalitetsrelaterade frågor.   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bl a att - ha kundansvar i regulatoriska frågor och kvalitetsärenden - vara kundens kanal in i företaget i ovanstående frågor - internt vidarebefordra externa kvalitetsfrågor samt svara ut till kund i k... Visa mer
På vår anläggning i Karlskoga tillverkar vi läkemedel på uppdrag av kund. Vi söker dig som i samarbete med företagets olika avdelningar vill arbeta med kundkontakter i regulatoriska och kvalitetsrelaterade frågor.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bl a att

- ha kundansvar i regulatoriska frågor och kvalitetsärenden
- vara kundens kanal in i företaget i ovanstående frågor
- internt vidarebefordra externa kvalitetsfrågor samt svara ut till kund i kvalitetsärenden
- sammanställa kvalitetsrelaterade rapporter
- vara projektledare i produktvårdsärenden
- styra och koordinera nödvändiga farmacevtiska och analytiska aktiviteter för att uppfylla tillverkningstillstånd och kvalitetsavtal
- internt koordinera faktureringsprocessen för produktvårdsärenden
- skriva rapporter och sammanställningar i LIMS.

 

Vi vill att du har en farmaceutisk eller annan naturvetenskaplig utbildning med erfarenhet av regulatoriska frågor och GMP. Har du erfarenhet av projektledning är detta meriterande. Det är önskvärt att du har god kunskap om Microsoft Office, gärna också inom LIMS liksom förmåga och intresse att lära dig andra dataprogram. Då arbetet innebär stor kontaktyta har du lätt för att kommunicera och samarbeta med olika yrkeskategorier, både internt och externt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Att vara flexibel och serviceinriktad, kunna hålla satta tidsramar och ha ett strukturerat arbetssätt är viktigt för tjänsten.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Svärd/kvalitetschef på tfn 0586-68217 eller 070-580 2549.

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-05.

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Analytisk kemist

Ansök    Aug 15    Recipharm    Kemist
Som analytisk kemist ansvarar du för analysarbete gällande analysmetoder för råvaror, förpackningsmaterial samt färdig läkemedelsprodukt. Det analytiska arbetet bedrivs i projektform samt att du ska vara en support mot reguljär QC-verksamhet.   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter • Analytisk kemisk support till kvalitetskontroll och produktion • Verifiering och validering av analysmetoder • Delta i utredning av avvikelser • Agera som analysansvarig i pro... Visa mer
Som analytisk kemist ansvarar du för analysarbete gällande analysmetoder för råvaror, förpackningsmaterial samt färdig läkemedelsprodukt. Det analytiska arbetet bedrivs i projektform samt att du ska vara en support mot reguljär QC-verksamhet.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter


• Analytisk kemisk support till kvalitetskontroll och produktion
• Verifiering och validering av analysmetoder
• Delta i utredning av avvikelser
• Agera som analysansvarig i projekt.
• Ansvara för analysmetoder
• Delta i förbättringsarbete.
• Farmakopébevakning

 

Kvalifikationer

Akademisk examen i analytisk kemi eller flerårig erfarenhet från liknande arbete inom läkemedelsindustri eller medicinsk utrustning.

 

Arbetet sker i samarbete med andra men kräver också förmåga att arbeta självständigt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Rosendahl/tf gruppchef, tfn 070-3517322 ([email protected]) eller Göran Svärd/kvalitetschef, tfn 073-9622713 ([email protected])

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-08.

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Laboratorieingenjör till Eurenco

Ansök    Jun 17    Nercia Bemanning AB    Kemist
Vårt uppdrag Nu söker vi för Eurencos räkning en laboratorieingenjör till verksamheten i Karlskoga. Vill du arbeta med praktiskt laborativt arbete i ett företag som befinner sig i en expansiv fas så kan detta vara en spännande jobbmöjlighet! Arbetsuppgifter Som laboratorieingenjör tillhör du avdelningen för kvalitetskontroll. Det huvudsakliga arbetet består av att utföra analyser av prover från produktionen med bl.a. HPLC, GC, titrering, partikelstorleksm... Visa mer
Vårt uppdrag
Nu söker vi för Eurencos räkning en laboratorieingenjör till verksamheten i Karlskoga. Vill du arbeta med praktiskt laborativt arbete i ett företag som befinner sig i en expansiv fas så kan detta vara en spännande jobbmöjlighet!

Arbetsuppgifter
Som laboratorieingenjör tillhör du avdelningen för kvalitetskontroll. Det huvudsakliga arbetet består av att utföra analyser av prover från produktionen med bl.a. HPLC, GC, titrering, partikelstorleksmätningar samt ett flertal våtkemiska metoder. I arbetet ingår planering, genomförande och rapportering av utförda analyser samt dokumentation i företagets verksamhetssystem. I tjänsten ingår även arbete med metodutveckling, förbättringsarbete, utredningar och ansvar för instrument. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor på avdelningen men även i samverkan med andra delar av verksamheten.

Eurenco befinner sig i en expansiv fas och tillhörigheten till en stor koncern öppnar upp för möjligheter att utvecklas i befintlig roll men även på sikt inom nya områden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.


Din profil
Vi söker dig som har treårig högskoleutbildning inom kemi samt erfarenhet av och intresse för laborativt arbete. Det är mycket viktigt att du har goda kunskaper i svenska, men du bör även behärska engelska obehindrat.

Vi tror att du är en social person som trivs att samarbeta med andra. Du bör också vara noggrann och metodisk och självständigt kunna utföra arbetsuppgifter med kvalitetsfokus.


Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta antingen Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20 eller Tilde Olsson, tel. 076-805 91 40. Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Bolagets kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre