Lediga jobb NearYou Sverige AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från NearYou Sverige AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Produktutvecklare till Cleano Production AB

Ansök    Jun 10    NearYou Sverige AB    Kemist
Om företaget Vi utvecklar och producerar svenska miljömärkta tvätt- och rengöringsprodukter för professionellt och privat bruk. I Älgarås i norra Västergötland ligger kemiföretaget Cleano Production. Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter där kunden själv äger och marknadsför sina egna varumärken. Vi är specialister på utveckling och produktion av hygien- och rengöring... Visa mer
Om företaget
Vi utvecklar och producerar svenska miljömärkta tvätt- och rengöringsprodukter för professionellt och privat bruk. I Älgarås i norra Västergötland ligger kemiföretaget Cleano Production. Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter där kunden själv äger och marknadsför sina egna varumärken. Vi är specialister på utveckling och produktion av hygien- och rengöringsprodukter och tillverkar flera av de mest kända produkterna på marknaden. Vi har även flera egna varumärken som Diskteknik, Cleano Professional och CleanoCare.

Spännande möjlighet att vara med och forma framtidens städ- och rengöringsprodukter! Som Produktutvecklare hos Cleano Production AB får du chansen att vara innovativ och analytisk i arbetet med att skapa hållbara och marknadsledande produkter. Ta chansen att bli en del av ett team som strävar efter att ständigt förbättra, utveckla och bidra till en hållbar framtid.


Tjänstebeskrivning
Som Produktutvecklare kommer du att ansvara för produktutveckling och analys av våra tvätt- och rengöringsprodukter. Du kommer även att arbeta med hållbarhetsfrågor och säkerställa produkternas överensstämmelse med gällande lagstiftning och miljömärkningskrav. Dessutom ingår det i ditt ansvar att utfärda och uppdatera säkerhetsdatablad samt hantera reklamationer från kunder avseende produkterna. Du kommer även att övervaka konkurrenternas produkter samt stötta laboratorieassistenten. Några resdagar per år förekommer i form av att deltagande på mässor, inspirationsföreläsningar och råvaruleverantörsbesök.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom kemi och erfarenhet av utveckling av kemiska produkter. Du bör ha kunskaper inom kemikalielagstiftningen, CLP och REACH samt erfarenhet av att ta fram säkerhetsdatablad. En praktisk bakgrund inom kemi med erfarenhet av utveckling av kemiska rengöringsprodukter är meriterande.

Som peson är du driven, nyfiken och har ett stort miljöintresse. Du är van att arbeta självständigt och i team, tar ansvar för ditt arbete och har god kommunikationsförmåga. I rollen kommer du att ha många kontaktytor, både internt och externt, vilket kräver initiativtagande och strategiskt tänkande. Då det är ett mindre team du arbetar inom kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid urval.

Du bör kunna kommunicera på svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är en fördel. Resor i tjänsten kan förekomma, inklusive övernattningar vid mässor och föreläsningar.

Placeringsort: Älgarås.


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 072-402 46 10.

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 30 juni 2024.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre