Lediga jobb Vishay Nobel AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Vishay Nobel AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Utvecklingsingenjör mjukvara till BLH NOBEL, Karlskoga

BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore-, fordons- och pappersindustrin. Sista ansökningsdag är 2022-12-05. Urval sker dock löpande. Arbetsuppgifter Som utvecklingsingenjör mjukvara på BLH NOBELs utvecklingsavdelning kom... Visa mer
BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore-, fordons- och pappersindustrin.
Sista ansökningsdag är 2022-12-05. Urval sker dock löpande.
Arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör mjukvara på BLH NOBELs utvecklingsavdelning kommer du att arbete med en utvecklingsgrupp i Karlskoga samt ingenjörer från andra delar av koncernen och konsultbolag, både inom och utom Sverige.
I arbetet kan ingå besök hos institut vid provning och certifiering samt vid fältprov hos kund. Mässbesök, kurser för vidareutbildning samt leverantörsbesök tillhör också arbetet.
Huvuduppgiften är att utveckla och underhålla mjukvara för olika typer av instrument som används tillsammans med våra lastceller för mätning av vikt och kraft.
Exempel på arbetsuppgifter:
· Utveckling av inbyggd programvara,
· Utveckling av programvara för produktionstestutrustning,
· Utveckling av stödapplikationer för PC,
· Utveckling av beräkningsalgoritmer,
· Dokumentation av programvara och framtagande av användarmanualer,
· Test/verifiering av mjukvara,
· Teknisk support.
Utbildning / Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen inom mjukvara och behärskar C/C++/C#. Erfarenhet av fältbussprotokoll såsom PROFINET, Ethernet/IP mm. är meriterande men inget måste så länge du är intresserad att lära dig och bygga upp kunskapen.
Arbetet kräver initiativförmåga, struktur och god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska. Körkort B är ett krav. Visa mindre

Teknisk säljare/Försäljningsingenjör till BLH Nobel i Karlskoga

Ansök    Maj 24    Vishay Nobel AB    Utesäljare
BLH Nobel är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande med unika produkter inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore- och pappersindustrin. Som teknisk säljare får du arbeta med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt föret... Visa mer
BLH Nobel är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande med unika produkter inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore- och pappersindustrin.
Som teknisk säljare får du arbeta med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Din marknad blir i huvudsak Sverige. Du utgår från kontoret i Karlskoga alternativt annan placeringsort i form av hemmakontor.
Som teknisk säljare på BLH Nobel arbetar du både ute hos kund och internt mot systemavdelning för att erbjuda rätt lösning och säkerställa rätt teknisk utformning. För att vara en långsiktig partner till kunderna jobbar du med hög närvaro och fångar upp nya eller förändrade behov. Du ingår i ett svenskt säljteam och samarbetar nära systemingenjörer, R&D och marknad.
Du hanterar förfrågningar, offerter, förhandling och avtalsskrivning. På marknaden är du aktiv i att söka upp nya affärsmöjligheter. Du arbetar även med marknadsaktiveteter så som mässor och kunddagar samt utarbetar marknadsmaterial.
I tjänsten ingår resor 2-3 dagar per vecka.
Vi ser gärna att du antingen har en ingenjörsexamen inom maskin- eller elteknik eller förvärvat motsvarande kunskaper genom praktisk erfarenhet. Du kombinerar ditt tekniska kunnande med ett gediget affärsfokus och klar målinriktning. Från tidigare roller har du vana att självständigt driva ditt säljarbete och utveckla dina kundrelationer.
Det är klart meriterande om du har branscherfarenhet inom vägning/kraftmätning, men också om du arbetat med försäljning av liknande produkter.
Arbetet kräver initiativförmåga, struktur och god samarbetsförmåga. Du är uthållig i ditt arbete och har lätt för att skapa kontakt och långsiktiga relationer.
Du utrycker dig väl på både svenska och engelska. Körkort B är ett krav och tjänstebil ingår i tjänsten.
BLH Nobel, en del av VPG, är världsledande inom vägning och kraftmätning. Företaget producerar vägnings- och kontrollsystem med hög kvalitet och precision. BLH Nobels lastceller är det självklara valet i applikationer där mixning, omrörning och temperaturförändringar förekommer. Lastcellernas egenskaper är därför ideala i kritiska processer. BLH Nobels produkter och kundanpassade lösningar är utvecklade för att uppfylla höga krav inom tillverkning i pappersindustrin, stål- och gruvindustrin, process- och offshoreindustrin. BLH Nobel erbjuder kundanpassade mjukvaror i instrument/PC med ett brett sortiment av kommunikationsmöjligheter för komplexa produktionsmiljöer. Gruppen levererar systemlösningar, produkter och tjänster till mer än 100 länder runt om i världen. Produktion sker huvudsakligen i Degerfors och i Taiwan.
Sista ansökningsdag är 20 juni, urval sker dock löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicechef till BLH Nobel Karlskoga

Ansök    Sep 12    Vishay Nobel AB    Affärsområdeschef
BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore-, fordons- och pappersindustrin. Som servicechef arbetar du med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Du får arbeta... Visa mer
BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore-, fordons- och pappersindustrin.
Som servicechef arbetar du med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Du får arbeta inom en global koncern och har kontakt med andra kollegor inom och utanför Sverige.
Sista ansökningsdag är 2022-10-14. Urval sker dock löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Som chef för vår serviceavdelning leder du teamet på vår service avdelning, vilket inkluderar personalansvar och tidsplanering, samt deltar i själva utförandet av serviceuppdrag. Detta infattar såväl fältservice, idrifttagning, service av produkter och teknisk support.
Servicegruppen består idag av 5 personer.
Resor både i och utanför Sverige ingår i uppdraget.
Vi ser helst att du har en teknisk utbildning inom elektronik, mättteknik, el-tele, processteknik eller liknande samt flera års relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med instrument, mekanik, datorer och till viss del mjukvara. Arbetet kräver initiativförmåga, struktur och god samarbetsförmåga.
Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska. Körkort B är ett krav. Visa mindre

Utvecklingschef till BLH Nobel, Karlskoga

Ansök    Nov 18    Vishay Nobel AB    Utvecklingschef
BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, olje- och pappersindustrin. Vår nuvarande utvecklingschef har valt att gå i pension och därför söker vi nu en efterträdare. Som utvecklingschef leder du arbetet med att ta fram nya produkte... Visa mer
BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, olje- och pappersindustrin.
Vår nuvarande utvecklingschef har valt att gå i pension och därför söker vi nu en efterträdare. Som utvecklingschef leder du arbetet med att ta fram nya produkter inom affärsområdet. Till ditt förfogande har du ett team med några utvecklingsingenjörer och konsulter. Du arbetar med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Du får arbeta inom en global koncern och har kontakt med andra ingenjörer inom och utanför Sverige.
Sista ansökningsdag är 2021-12-10. Urval sker dock löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Arbetsuppgifter
Som utvecklingschef på BLH NOBEL arbetar du och ditt team tillsammans med säljare, utländska säljbolag, service och produktion. Huvuduppgiften är att utveckla och underhålla olika typer av instrument som används tillsammans med våra lastceller för mätning av vikt och kraft. Arbetet drivs i projekt där du agerar projektledare och det inkluderar i regel framtagandet av både hårdvara och mjukvara. Projekten kan utföras med interna resurser, externa eller som en kombination. I arbetet ingår också att hålla koll på utvecklingen inom branschen, bevaka konkurrenter och ha produktansvar för affärsområdets instrument.
Utbildning / Erfarenhet
Du är civilingenjör inom elektronik eller programmering. Du har erfarenhet av att arbeta med utveckling av instrument, elektronik och mjukvara. Arbetet kräver goda tekniska kunskaper och ett stort teknikintresse, initiativförmåga, struktur och god samarbetsförmåga. Gedigna kunskaper inom elektronik och programmering är meriterande liksom god erfarenhet av att driva projekt.
Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska. Visa mindre

Inköpare/planerare

Ansök    Nov 22    Vishay Nobel AB    Inköpare
BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, automotive-, offshore- och pappersindustrin. Nu söker vi en inköpare med placering i Karlskoga. Du kommer att ha en koordinerande roll med många kontaktytor internt och externt med stort fok... Visa mer
BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, automotive-, offshore- och pappersindustrin.
Nu söker vi en inköpare med placering i Karlskoga. Du kommer att ha en koordinerande roll med många kontaktytor internt och externt med stort fokus på service och planering.
Som inköpare kommer du att:
Köpa in produktionsmaterial och lagermaterial
Hantera inkommande förfrågningar från säljarna
Beräkna materialåtgång, materialkostnader och beställningspunkter
Hantera, utvärdera och förhandla avtal med leverantörer
Leveransbevaka
Registrera, planera och följa upp inköpsordrar
Rapportera materialstatus, lagervärden och lageromsättning
Ansvara för inventering av produktion och lager
Hantera kundordrar från internkunder

Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller motsvarande
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av arbete inom inköp och orderhantering
Mycket goda kunskaper i Excel
Erfarenhet inom affärsystem Iscala eller Epicor är meriterande Visa mindre

Teknisk innesäljare till BLH Nobel i Karlskoga

Ansök    Maj 24    Vishay Nobel AB    Innesäljare
BLH Nobel är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande med unika produkter inom processvägning, kraftmätning och hydrauliksystem då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore-, sågverk- och pappersindustrin. BLH Nobel befinner sig nu i ett spännande och expansivt skede och söker för den svenska marknaden en innesäljare fö... Visa mer
BLH Nobel är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande med unika produkter inom processvägning, kraftmätning och hydrauliksystem då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore-, sågverk- och pappersindustrin.
BLH Nobel befinner sig nu i ett spännande och expansivt skede och söker för den svenska marknaden en innesäljare för att ersätta pensionsavgång.
Som innesäljare får du arbeta med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Du arbetar från kontoret i Karlskoga.
Som innesäljare på BLH Nobel blir du spindel i nätet och kommer att ha ett nära samarbete med kunder, säljare, marknad och orderavdelning.
I arbetsuppgifterna ingår bearbetning av nya och befintliga kunder. Hantera offertförfrågningar direkt från kund och säljare. Informera och rekommendera produkter efter kundens önskemål samt besvara och förmedla förfrågningar om pris och leveranstid. Du jobbar tillsammans med systemavdelning samt säljare med att ta fram kundanpassade systemlösningar till kund. Du kommer även ha ett nära samarbete med marknadsavdelningen. BLH Nobel i Karlskoga är huvudkontor och du kommer att en global kontaktyta över hela världen.
Vi ser gärna att du är en målinriktad, strukturerad och ambitiös person med viljan att växa. Du har teknisk bakgrund motsvarande lägst gymnasiebehörighet och har ett stort teknikintresse. Du kombinerar ditt tekniska kunnande med gediget affärsfokus. Du är uthållig och har hög social kompetens och kan både samarbeta samt jobba enskilt.
Du utrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.
BLH Nobel, en del av VPG, är världsledande inom vägning och kraftmätning. Företaget producerar vägnings- och kontrollsystem med hög kvalitet och precision. BLH Nobels lastceller är det självklara valet i applikationer där mixning, omrörning och temperaturförändringar förekommer. Lastcellernas egenskaper är därför ideala i kritiska processer. BLH Nobels produkter och kundanpassade lösningar är utvecklade för att uppfylla höga krav inom tillverkning i pappersindustrin, stål- och gruvindustrin, process- och offshoreindustrin. BLH Nobel erbjuder kundanpassade mjukvaror i instrument/PC med ett brett sortiment av kommunikationsmöjligheter för komplexa produktionsmiljöer. Gruppen levererar systemlösningar, produkter och tjänster till mer än 100 länder runt om i världen. Produktion sker huvudsakligen i Degerfors och i Taiwan.
Sista ansökningsdag är 20 juni, urval sker dock löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektronikingenjör till BLH Nobel AB

BLH Nobel är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, olje- och pappersindustrin. Som elektronikingenjör arbetar du med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Du får arbeta inom en... Visa mer
BLH Nobel är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, olje- och pappersindustrin.
Som elektronikingenjör arbetar du med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Du får arbeta inom en global koncern och har kontakter med utvecklare inom andra koncernbolag och med produktionsbolag inom och utom Sverige/koncernen.
Sista ansökningsdag 2021-06-30. Urval sker dock löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Arbetsuppgifter
Hantering av olika typer av certifieringar och märkningar. CE-märkning (LVD, EMC, ATEX mm). Även FM-, UL-certifieringar mm. Detta sker i nära samarbete med konstruktör.
Kontakter med olika tekniska institut inom och utom Sverige för verifiering och certifiering av produkterna.
Kännedom om och bevakning av standarder och krav.
Uppföljning under en produkts livstid för att upprätthålla certifieringar.
Arbete med produktdokumentation och hantering av dokumentationssystem.
Provning av elektronikprodukter under utveckling.
Kontroll av underleverantörer t.ex. för ATEX certifierade produkter.
Kalibrering och kontroll av produktionsutrustning.
Support till produktion och inköp rörande elektronikprodukter.
Ansvar för och arbete med kvalitets och miljöledningssystem för ISO9001 och ISO14001Du kommer att arbete med en utvecklingsgrupp i Karlskoga men även ihop med olika underleverantör, konsultbolag osv. I arbetet kan ingå besök hos institut vid provning och certifiering samt vid fältprov hos kund. Mässbesök, kurser för vidareutbildning samt leverantörsbesök tillhör också arbetet. Arbetsuppgifterna kan anpassas efter dina kunskaper och intresse och självklart ingår utbildning för att kunna utföra arbetsuppgifterna.
Utbildning / Erfarenhet
Vi ser gärna att du har någon typ av ingenjörsexamen inom elektronik. Arbetet kräver initiativförmåga, struktur och god samarbetsförmåga. Du är noggrann i ditt arbete och har lätt för att skapa kontakter och långsiktiga relationer. Även kunskap och arbete med kvalitet och internrevisioner är meriterande. Visa mindre

Utvecklings/systemingenjör till BLH Nobel Karlskoga

Ansök    Aug 30    Vishay Nobel AB    Applikationsingenjör
BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore-, fordons- och pappersindustrin. Som utvecklings/systemingenjör arbetar du med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag... Visa mer
BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore-, fordons- och pappersindustrin.
Som utvecklings/systemingenjör arbetar du med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Du får arbeta inom en global koncern och har kontakt med andra ingenjörer inom och utanför Sverige.
Sista ansökningsdag är 2021-09-17. Urval sker dock löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Arbetsuppgifter
Som utvecklings/systemingenjör på BLH NOBELs systemavdelning arbetar du tillsammans med säljare, utländska säljbolag, service och produktion. Huvuduppgiften är att utveckla mjukvara och underhålla olika typer av instrument som används tillsammans med våra lastceller för mätning av vikt och kraft. I arbetet ingår även att hantera systemordrar, behandla tekniska delen i offertförfrågningar och att besvara tekniska frågor från kunder eller organisationen. Visa mindre

Konstruktör Mekanik

Ansök    Maj 11    Vishay Nobel AB    Maskinkonstruktör
Vi söker dig som vill bli vår nya systemingenjör inom konstruktion av lastceller och mekanik. Placering är i Karlskoga. Vi är ett internationellt företag som ingår i Vishay Precision Group, affärsområdet är BLH Nobel. Vi utvecklar och säljer utrustning för vägning och kraftmätning samt utrustning för elhydrauliska styrsystem för position, tryck och kraft. Dessa system säljes huvudsakligen till processindustrin såsom läkemedel, kemisk industri, samt stål oc... Visa mer
Vi söker dig som vill bli vår nya systemingenjör inom konstruktion av lastceller och mekanik. Placering är i Karlskoga.
Vi är ett internationellt företag som ingår i Vishay Precision Group, affärsområdet är BLH Nobel. Vi utvecklar och säljer utrustning för vägning och kraftmätning samt utrustning för elhydrauliska styrsystem för position, tryck och kraft. Dessa system säljes huvudsakligen till processindustrin såsom läkemedel, kemisk industri, samt stål och papper. Vi har varit verksamma inom dessa områden under lång tid och är väl etablerade på marknaden.
Som systemingenjör kommer du att arbeta på vår avdelning för konstruktion av systemlösningar inom kraftmätning och vägning. Arbetet innebär såväl nykonstruktion av lastceller som konstruktion av system med standardprodukter. Systemingenjören har även till uppgift att besvara tekniska frågor från organisationen och externa kunder, behandla den tekniska delen i offertförfrågningar och hantera systemordrar med avseende på konstruktion, beräkningsarbete, inköp, interna beställningar och dokumenthantering. Konstruktion sker i Solid Works.
Vi ser gärna att du är högskoleutbildad ingenjör med inriktning mot mekanik, med erfarenhet, eller möjligen gymnasieingenjör med gedigen erfarenhet. Då engelska är koncernspråk är goda kunskaper i detta ett krav.
Du är kreativ, självgående, serviceinriktad och noggrann i arbetet.
Kunskap inom mekatronik och elektromekaniska mätsystem är en stor fördel. Även kunskap och arbete med kvalitet och internrevisioner är meriterande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och ska tillsättas snarast.
För mer information kontakta operativ chef Henrik Helmersson tfn: 070-2175148
Konfidentiell behandling är en självklarhet.
Välkommen med din ansökan! Skicka den till [email protected], senast den 26 majÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Teknisk Säljare/Försäljningsingenjör till BLH Nobel i Karlskoga

Ansök    Sep 9    Vishay Nobel AB    Utesäljare
BLH Nobel är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande med unika produkter inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, olje- och pappersindustrin. Som teknisk säljare får du arbeta med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag!... Visa mer
BLH Nobel är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande med unika produkter inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, olje- och pappersindustrin. Som teknisk säljare får du arbeta med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Din marknad blir i huvudsak Sverige. Du utgår från kontoret i Karlskoga alternativt annan placeringsort i form av hemmakontor. ArbetsuppgifterSom teknisk säljare på BLH Nobel arbetar du både ute hos kund och internt mot systemavdelning för att erbjuda rätt lösning och säkerställa rätt teknisk utformning. För att vara en långsiktig partner till kunderna jobbar du med hög närvaro och fångar upp nya eller förändrade behov. Du ingår i ett svenskt säljteam och samarbetar nära systemingenjörer, R&D och marknad. Du hanterar förfrågningar, offerter, förhandling och avtalsskrivning. På marknaden är du aktiv i att söka upp nya affärsmöjligheter. Du arbetar även med marknadsaktiveteter så som mässor och kunddagar samt utarbetar marknadsmaterial. I tjänsten ingår resor 2-3 dagar per vecka. Utbildning / Erfarenhet Vi ser gärna att du antingen har en ingenjörsexamen inom maskin- eller elteknik eller förvärvat motsvarande kunskaper genom praktisk erfarenhet. Du kombinerar ditt tekniska kunnande med ett gediget affärsfokus och klar målinriktning. Från tidigare roller har du vana att självständigt driva ditt säljarbete och utveckla dina kundrelationer. Det är klart meriterande om du har branscherfarenhet inom vägning/kraftmätning, men också om du arbetat med försäljning av liknande produkter. Arbetet kräver initiativförmåga, struktur och god samarbetsförmåga. Du är uthållig i ditt arbete och har lätt för att skapa kontakt och långsiktiga relationer. Du utrycker dig väl på både svenska och engelska. Körkort B är ett krav och tjänstebil ingår i tjänsten. Om BLH Nobel BLH Nobel, en del av VPG, är världsledande inom vägning och kraftmätning. Företaget producerar vägnings- och kontrollsystem med hög kvalitet och precision. BLH Nobels lastceller är det självklara valet i applikationer där mixning, omrörning och temperaturförändringar förekommer. Lastcellernas egenskaper är därför ideala i kritiska processer. BLH Nobels produkter och kundanpassade lösningar är utvecklade för att uppfylla höga krav inom tillverkning i pappersindustrin, stål- och gruvindustrin, process- och offshoreindustrin. BLH Nobel erbjuder kundanpassade mjukvaror i instrument/PC med ett brett sortiment av kommunikationsmöjligheter för komplexa produktionsmiljöer. Gruppen levererar systemlösningar, produkter och tjänster till mer än 100 länder runt om i världen. Produktion sker huvudsakligen i Degerfors och i Taiwan. Besök BLH Nobel på www.blhnobel.com Visa mindre

Lagermedarbetare till BLH Nobel, Karlskoga

Ansök    Nov 5    Vishay Nobel AB    Lagerarbetare
Lagermedarbetare till BLH NOBEL, Karlskoga  BLH Nobel, ett varumärke inom koncernen Vishay Precision Group, är ett globalt företag med huvudkontor i Karlskoga. Företaget är världsledande i processvägning och kraftmätning och verkar inom processindustrin, pappersindustrin, stål och gruva samt off-shore.  Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Arbetet som lagermedarbetare innebär exempelvis: Truckkörning, packning och avsändning av gods både stor... Visa mer
Lagermedarbetare till BLH NOBEL, Karlskoga 
BLH Nobel, ett varumärke inom koncernen Vishay Precision Group, är ett globalt företag med huvudkontor i Karlskoga. Företaget är världsledande i processvägning och kraftmätning och verkar inom processindustrin, pappersindustrin, stål och gruva samt off-shore. 
Varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter
Arbetet som lagermedarbetare innebär exempelvis: Truckkörning, packning och avsändning av gods både stort och smått, plocka artiklar, registrering av material i IT-system, arbete vid godsmottagning/utlastning. Då vi levererar olika typer av kundanpassade system innebär varje leverans en hel del snickeri. Arbete dagtid 7-16.

Utbildning / Erfarenhet
Vi ser att du har en gymnasiumutbildning och erfarenhet från lager- eller snickeriarbete är önskvärt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Förmåner
Förutom marknadsmässiga villkor erbjuder BLH Nobel en attraktiv arbetsplats i en dynamisk miljö. Vi lägger stor vikt på samarbete och professionalism och erbjuder ett utvecklande arbete i ett offensivt och stimulerande team både på lokal och internationell nivå. Visa mindre