Lediga jobb som Utvecklingsingenjör, el-tele i Karlskoga

Se lediga jobb som Utvecklingsingenjör, el-tele i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Utvecklingsingenjör mjukvara till BLH NOBEL, Karlskoga

BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore-, fordons- och pappersindustrin. Sista ansökningsdag är 2022-12-05. Urval sker dock löpande. Arbetsuppgifter Som utvecklingsingenjör mjukvara på BLH NOBELs utvecklingsavdelning kom... Visa mer
BLH NOBEL är ett affärsområde i den globala koncernen Vishay Precision Group. I Karlskoga ligger huvudkontoret för affärsområdet i form av enheten Vishay Nobel AB. Företaget är världsledande inom processvägning och kraftmätning och då huvudsakligen mot process-, stål-, offshore-, fordons- och pappersindustrin.
Sista ansökningsdag är 2022-12-05. Urval sker dock löpande.
Arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör mjukvara på BLH NOBELs utvecklingsavdelning kommer du att arbete med en utvecklingsgrupp i Karlskoga samt ingenjörer från andra delar av koncernen och konsultbolag, både inom och utom Sverige.
I arbetet kan ingå besök hos institut vid provning och certifiering samt vid fältprov hos kund. Mässbesök, kurser för vidareutbildning samt leverantörsbesök tillhör också arbetet.
Huvuduppgiften är att utveckla och underhålla mjukvara för olika typer av instrument som används tillsammans med våra lastceller för mätning av vikt och kraft.
Exempel på arbetsuppgifter:
· Utveckling av inbyggd programvara,
· Utveckling av programvara för produktionstestutrustning,
· Utveckling av stödapplikationer för PC,
· Utveckling av beräkningsalgoritmer,
· Dokumentation av programvara och framtagande av användarmanualer,
· Test/verifiering av mjukvara,
· Teknisk support.
Utbildning / Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen inom mjukvara och behärskar C/C++/C#. Erfarenhet av fältbussprotokoll såsom PROFINET, Ethernet/IP mm. är meriterande men inget måste så länge du är intresserad att lära dig och bygga upp kunskapen.
Arbetet kräver initiativförmåga, struktur och god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska. Körkort B är ett krav. Visa mindre