Lediga jobb Tacting AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Tacting AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Chef Teknisk Service - Cambrex

Ansök    Jul 4    Tacting AB    Gruppchef, teknik
Om tjänstenI denna nyckelroll får du möjlighet att planera, leda och följa upp våra investeringsprojekt, samtidigt som du ansvar för att upprätthålla och utveckla företagets tekniska standarder och ritningar. Du kommer också att förvalta och vidareutveckla våra styrsystem, vilket gör din insats avgörande för vår fortsatta framgång. Som Chef Teknisk Service leder du ett kompetent och engagerat team bestående av projektledare och externa konsulter. Tillsamm... Visa mer
Om tjänstenI denna nyckelroll får du möjlighet att planera, leda och följa upp våra investeringsprojekt, samtidigt som du ansvar för att upprätthålla och utveckla företagets tekniska standarder och ritningar. Du kommer också att förvalta och vidareutveckla våra styrsystem, vilket gör din insats avgörande för vår fortsatta framgång.
Som Chef Teknisk Service leder du ett kompetent och engagerat team bestående av projektledare och externa konsulter. Tillsammans bidrar ni till en kostnadseffektiv utveckling och tillverkning. Investeringsprojekten pågår främst i vår produktion och i våra laboratorier. I projekten, som i huvudsak består av anläggnings- och utrustningsinvesteringar, ansvarar din avdelning för design, kalkylering, planering och genomförande. Det innebär att du också ansvarar för att säkerhetsställa att vi har rätt och tillräcklig bemanning av projekterings- och entreprenörstjänster från externa leverantörer.
I rollen har du personalansvar över ditt team och rapporterar direkt till Director Supply Chain & Projects. Du kommer ha ett nära samarbete med vår Vd, produktionsdirektör och ekonomiavdelning, vilket ger dig en central roll i vårt strategiska arbete.
Tjänsten är placerad på vår moderna anläggning i Karlskoga - en plats där innovation och tradition möts. Ansök idag om du är redo för nästa steg i din karriär och vill vara med på vår spännande resa och bli en del av vårt framgångsrika team!
Om dig
Vi söker dig som har relevant teknisk högskole- eller universitetsutbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du bör ha erfarenhet av att driva investeringsprojekt, gärna inom processindustri, samt ha mångårig teknisk erfarenhet på operativ och strategisk nivå. Vi önskar dokumenterad ledarerfarenhet.
God nivå i engelska, skriftligt och muntligt, är ett krav.
Som person är du drivande, beslutsam och vinner förtroende genom en tydlig kommunikation och med ett ödmjukt förhållningssätt. Du är en trygg ledare som möter människor med respekt och engagemang. Du trivs att växla mellan operativa och strategiska frågeställningar samtidigt som du motiveras av att utveckla och effektivisera verksamheten.
Om oss
Cambrex är en ledande global kontraktsutvecklings- och tillverkningsorganisation som tillhandahåller läkemedelssubstanser, läkemedelsprodukter och analytiska tjänster över hela läkemedlets livscykel. På Cambrex Karlskoga jobbar vi som tycker det är inspirerande att omges av kunniga kollegor som alla tar ett stort ansvar och bidrar till företagets framgång. Genom tvärfunktionellt samarbete över avdelningarna möts olika yrkesgrupper och tillsammans driver vi utvecklingen framåt. Vi är ca 470 anställda i Karlskoga och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.
Om rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Tacting där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Tacting en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070–5947277 eller Johanna Högeryd på 072–3102972.
Välkommen in med din ansökan senast 20 augusti. Visa mindre