Lediga jobb som Administrativ utvecklare i Karlskoga

Se lediga jobb som Administrativ utvecklare i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare/verksamhetsutvecklare för Nära vård till socialförvaltningen

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör sk... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fyra områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning och hälso- och sjukvård.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu projektledare/verksamhetsutvecklare med ansvar för att stödja socialförvaltningen i den pågående omställningen till nära vård.

Omställning till en nära vård är en förändring till en mer personcentrerad vård. Det innebär också att medborgaren ska kunna få sin vård så nära hemmet som möjligt, från vård på sjukhus till att få vård med hemmet som bas. Omställningen innebär många förändringar i kultur, organisering och arbetssätt, men det ställer även krav på att arbeta systematiskt genom att följa upp vården. Det innebär även att samt få till utvecklingsarbeten både internt och tillsammans med regionen. Utgångspunkten ska vara i strukturer och processer för lokal samverkan mellan huvudmän på primärvårdsnivå.
Din roll innebär att arbeta verksamhetsutvecklande med omställningen till en nära vård på den lokala samverkansnivån. Arbetet sker tillsammans med andra medarbetare i organisationen där du ska vara motorn i omställningen till en nära vård inom kommunen. Syftet med uppdraget är att skapa en ökad kompetens och samsyn kring vad en förflyttning mot nära vård innebär i den kommunal kontexten.

Som projektledare är du ansvarig för att utveckla, planera, driva, genomföra och följa upp aktiviteter och insatser inom ramen för projektet. Du ansvarar också för rapportering till projektets styrgrupp, samt att nära vård även ingår i kommunens övergripande projektportfölj. Din huvuduppgift är att stödja socialförvaltningen i dess omställning till en mer nära vård och omsorg genom att skapa en samsyn och ökad kunskap om vad detta innebär. Rent konkret kan det innebära:

Att vara kommunens kontaktperson mot Välfärd och folkhälsa, Region Örebro län
Att hålla ihop, samordna och stödja det lokala arbetet i omställningen till en nära vård
Att samordna, stödja och skapa arenor för lokal samverkan mellan de båda huvudmännen, kommun och region
Att identifiera så väl interna som externa behov och problem i den lokala samverkansnivån, där behov finns av förstärkning och insatser för att klara omställningen till en nära vård.
Att utifrån identifierade behov och utmaningar formulera aktiviteter och stödja dessa genom lösningsfokuserat arbete.
Att dokumentera identifierade behov och utmaningar, aktiviteter och genomförande i en aktivitetsplan som sedan används lokalt och rapporteras tillbaka till Välfärd och folkhälsa.

KVALIFIKATIONER
Din utbildningsbakgrund kan vara av olika slag, dock vill vi att du har utbildning på universitetsnivå eller motsvarande erfarenhet/kunskap inom fältet. Du ska ha flerårig arbetslivserfarenhet inom hälso-och sjukvården och utbildning inom projektledning.

Vi söker dig som:
Har god vana och kompetens kring utvecklingsarbete
Har mångårig erfarenhet av större strategiskt utvecklingsarbete
Har god vana att leda projekt, projektledning är meriterande.
Har lätt för att skapa kontakt med olika aktörer såväl internt som externt och är utåtriktad och samverkansorienterad som person
Har helhetsperspektiv och är strukturerad
Har en god analytisk och kommunikativ förmåga och kan förmedla komplexa frågor, både muntligt och skriftligt, på ett lättillgängligt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Vill du arbeta portföljsledare på Saab?

Ansök    Feb 11    SAAB AB    Administrativ utvecklare
Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll. Din roll Nu har du chansen att bli en del av ett spännande företag med världsunika och ledande produkter med placering i Karlskoga. Vi söker just nu en engagerad och kommunikativ medarbetare för rollen som Portföljledare som vill vara med och bidra i vår fortsatta tillväxtresa. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att c... Visa mer
Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Nu har du chansen att bli en del av ett spännande företag med världsunika och ledande produkter med placering i Karlskoga. Vi söker just nu en engagerad och kommunikativ medarbetare för rollen som Portföljledare som vill vara med och bidra i vår fortsatta tillväxtresa.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att centralisera kring att initiera studier, följa upp budget, tidsplanering, men det ingår även moment som att leda och driva igenom mindre teknikstudier/projekt. Men även att strukturerat följa upp resursplanering tillsammans med sektionschefer och administrera det korrekt samt i våra administrativa verktyg, bland annat Antura.
Rollen är placerad på det nya området Product Maintenance i Ground Combats utvecklingsavdelning. Då såväl rollen som organisationen är delvis ny kommer du ha stor möjlighet att tillsammans med dina närmsta kollegor påverka såväl arbetssätt som arbetsfördelning.

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad, engagerad och har viljan att ta ägandeskap. Du vill gärna driva igång studier och väcka medarbetarnas intresse till detta. Du har en mycket god förmåga att hantera stora kontaktytor från olika kompetensområden. Du har en teknisk förståelse och kan hantera parallella aktiviteter samt arbeta uppföljande.

Vi ser gärna att du har en examen från en teknisk högskoleutbildning eller fått motsvarande kunskaper på annat sätt. Även att du tidigare har arbetat med produktutveckling eller inom tillverkningsindustri.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kontakt:

Mattias Käll, rekryterande chef

E-mail: [email protected]

Alla former av kontakter som inte rör frågor om tjänsten, t ex från rekryteringsföretag/bemanningsföretag/annonssäljare, undanbedes.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Visa mindre