Lediga jobb Helmia Bil AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Helmia Bil AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Bilsäljare Karlskoga

Ansök    Nov 14    Helmia Bil AB    Bilförsäljare
Är du en person som har erfarenhet av försäljning eller kundrelationer och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär? Helmia i Karlskoga söker nu nämligen sin nästa bilförsäljare. Helmia bygger på ett ömsesidigt förtroende mellan kunder, medarbetare, leverantörer och ägare. Därför är det viktigt för oss att du är en person som drivs av att bygga långsiktiga relationer och är mån om att ge kunden bästa tänkbara service. Känns detta som du? Tveka in... Visa mer
Är du en person som har erfarenhet av försäljning eller kundrelationer och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär? Helmia i Karlskoga söker nu nämligen sin nästa bilförsäljare.

Helmia bygger på ett ömsesidigt förtroende mellan kunder, medarbetare, leverantörer och ägare. Därför är det viktigt för oss att du är en person som drivs av att bygga långsiktiga relationer och är mån om att ge kunden bästa tänkbara service. Känns detta som du? Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som bilsäljare innebär bearbetning av befintliga kunder samt potentiella privat- och företagskunder. Till det vardagliga arbetet hör bland annat att demonstrera bilar, offerera, skapa order, leveransbevaka samt leverera bilen till kund med högsta kundnöjdhet i fokus. Då du arbetar mot egen uppsatt budget är det viktigt att du är en person som är resultatinriktad. Vidare kommer du i rollen att självständigt ansvara för att planera och strukturera upp ditt arbete för att du ska kunna nå dina uppsatta mål. Samtidigt som du behöver vara självgående är det också viktigt att du trivs med att vara en del av ett team. Närmast dig kommer du ha en säljledare som kommer stötta dig i din vardag.

Vem söker vi?

Som person söker vi dig som brinner för kundmötet där du bygger långa välmående kundrelationer. Genom att du är en duktig kommunikativ relationsbyggare som älskar mötet med kunden. Vi lägger stor vikt vid att du behöver ha ett eget driv där proaktiv bearbetning av kunder är en självklarhet för dig. Vi söker dig som har erfarenhet från antingen försäljning eller arbete med kundrelationer där ditt resultatfokus lyser igenom. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet från bilbranschen ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har god affärsförståelse och triggas av att arbeta mot egen budget/mål. Ditt lösningsfokus och höga driv gör att du alltid är på tå och ser möjlighet till affär i alla möten.

Sista ansökningsdag: 2023-12-15.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Anders Karlsson, [email protected]

Om Helmia

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet. Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet. Visa mindre

Personlig Servicetekniker Karlskoga

Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden. Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänst... Visa mer
Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning.

Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.
Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsterna rapporterar till Verkstadschef. Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift.
Kundens behov är alltid en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du jobbar bra både självständigt och i grupp. Du har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå. Vi söker dig med några års erfarenhet från arbete med fordonsreparationer.
Erfarenhet av kundkontakt är en stor merit. God datorvana är nödvändigt. B-körkort är ett krav.
Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2024-08-23. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor om tjänsten maila: mailto:[email protected] Visa mindre

Reservdels- och Verkstadsadministratör Karlskoga

Helmia Lastbilar söker Reservdels- och Verkstadsadministratör till Karlskoga. Som reservdels- och verkstadsadministratör hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärden. Du kommer främst att jobba med reservdelar men kommer även att stötta kundmottagningen vid behov tillsammans med dina kollegor. Du kommer att ha mycket kundkontakt samt andra externa kontakter som exempelvis leverantörer och på bygg... Visa mer
Helmia Lastbilar söker Reservdels- och Verkstadsadministratör till Karlskoga.

Som reservdels- och verkstadsadministratör hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärden. Du kommer främst att jobba med reservdelar men kommer även att stötta kundmottagningen vid behov tillsammans med dina kollegor. Du kommer att ha mycket kundkontakt samt andra externa kontakter som exempelvis leverantörer och på byggare.

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet och/eller utbildning inom fordonsbranschen. Du ska vara en person som har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är stabil och lugn, prestigelös och positiv. Ordning och reda är något du eftersträvar i alla led. Det är viktigt att du hanterar stressiga situationer på ett bra sätt då arbetet ibland bedrivs i ett högt tempo. Att spela för laget är hos oss alltid viktigare än att spela för jaget.

 

Ytterligare upplysningar kan lämnas av Tommie Svärd 0586-794422 Visa mindre

Lastbilsmekaniker Karlskoga

Ansök    Jun 22    Helmia Bil AB    Lastbilsmekaniker
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga. Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! Som mekaniker hos Helmia Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Volvo-lastbilar samt Volvo-... Visa mer
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga.

Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Som mekaniker hos Helmia Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Volvo-lastbilar samt Volvo-bussar. Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och gärna tar egna initiativ. Förutom ett stort intresse för teknik har du också ett sinne för ordning, är kreativ och ambitiös. Du har gärna en fordonsteknisk- eller elutbildning som grund. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit men ej ett krav.

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärden. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.

För tjänsten gäller arbetstider enligt överenskommelse då vi jobbar både dag- och kvällsskift.

Helmias kärnvärden: Trygghet, Närhet och Långsiktighet.

 

Ytterligare upplysningar kan lämnas av

Tommie Svärd, Servicechef

Tel: 0586 – 79 44 22, tommie.svä[email protected] Visa mindre

Kundcentermedarbetare i Karlskoga

Vi söker en medarbetare till vårt Kundcenter i Karlskoga! Tillsammans med dina kollegor hjälper och guidar ni kunder rätt i alla tänkbara frågor i vår verksamhet. Härifrån sköts också butik, hyrbilar, skademottagning samt vår drivmedelsstation. Det viktigaste i din arbetsdag är att ge kunden en god upplevelse av sitt besök hos oss. Ni jobbar med både externa och interna kunder. Förutom att vägleda och hjälpa kunder i olika ärenden så gör ni allt för a... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vårt Kundcenter i Karlskoga!

Tillsammans med dina kollegor hjälper och guidar ni kunder rätt i alla tänkbara frågor i vår verksamhet.

Härifrån sköts också butik, hyrbilar, skademottagning samt vår drivmedelsstation. Det viktigaste i din arbetsdag är att ge kunden en god upplevelse av sitt besök hos oss.

Ni jobbar med både externa och interna kunder. Förutom att vägleda och hjälpa kunder i olika ärenden så gör ni allt för att ge kunden ett smidigt bilägande varje dag.

Vi ser att du är en serviceinriktad lagspelare med kundens behov i fokus. Du har ett genuint intresse för bilar och teknik och datorvana med förmåga att förstå tekniska system och IT-stöd. Du arbetar strukturerat och med god prioriteringförmåga. B-körkort är ett krav. Du rapporterar till Bildelschef. Visa mindre

Lastbilsmekaniker Karlskoga

Ansök    Nov 3    Helmia Bil AB    Lastbilsmekaniker
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga. Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! Som mekaniker hos Helmia Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Volvo-lastbilar samt Volvo-... Visa mer
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga.

Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Som mekaniker hos Helmia Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Volvo-lastbilar samt Volvo-bussar. Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och gärna tar egna initiativ. Förutom ett stort intresse för teknik har du också ett sinne för ordning, är kreativ och ambitiös. Du har gärna en fordonsteknisk- eller elutbildning som grund. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit men ej ett krav.

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärden. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.

För tjänsten gäller arbetstider enligt överenskommelse då vi jobbar både dag- och kvällsskift.

Helmias kärnvärden: Trygghet, Närhet och Långsiktighet.

Ytterligare upplysningar kan lämnas av

Tommie Svärd, Servicechef

Tel: 0586 - 794422, [email protected] Visa mindre

Lastbilsmekaniker Karlskoga

Ansök    Jan 23    Helmia Bil AB    Lastbilsmekaniker
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga. Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! Som mekaniker hos Helmia Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Volvo-lastbilar samt Volvo-... Visa mer
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga.

Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Som mekaniker hos Helmia Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Volvo-lastbilar samt Volvo-bussar. Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och gärna tar egna initiativ. Förutom ett stort intresse för teknik har du också ett sinne för ordning, är kreativ och ambitiös. Du har gärna en fordonsteknisk- eller elutbildning som grund. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit men ej ett krav.

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärden. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.

För tjänsten gäller arbetstider enligt överenskommelse då vi jobbar både dag- och kvällsskift.

Helmias kärnvärden: Trygghet, Närhet och Långsiktighet.

Ytterligare upplysningar lämna av Tommie Svärd 0586-794422 Visa mindre

Vi söker skaderådgivare till vårt skadecenter i Karlskoga

Utmanas du av hög kundnöjdhet och att arbeta utifrån tydliga rutiner och processer? Sätter du kunden i focus och är empatisk? Just nu söker vi dig som har flera års yrkeserfarenhet inom bilskadeteknik, gärna med kunskaper i den administrativa delen av skadecentret. Den huvudsakliga arbetsuppgiften består av att kalkylera och planera reparationsarbetet på en krockskadad personbil. Kanske jobbar du redan idag som service-, skade- eller lacktekniker, ska... Visa mer
Utmanas du av hög kundnöjdhet och att arbeta utifrån tydliga rutiner och processer? Sätter du kunden i focus och är empatisk?
Just nu söker vi dig som har flera års yrkeserfarenhet inom bilskadeteknik, gärna med kunskaper i den administrativa delen av skadecentret.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften består av att kalkylera och planera reparationsarbetet på en krockskadad personbil.
Kanske jobbar du redan idag som service-, skade- eller lacktekniker, skadeberäknare eller på ett försäkringsbolag med bilskadehantering? 

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är empatisk, ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda och tycker kontakten med kunder är stimulerande. Och inte är rädd för att hjälpa till med praktiskt arbete inne på skadecentret.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i kalkylsystemet Cabas för bilskador, erfarenhet av planeringssystemet CabPlan är ett stort plus.

Vi söker dig tjej eller kille, med god livserfarenhet som tycker det är inspirerande och roligt att arbeta tillsammans i team och driva en verkstad med hög kvalité och kundnöjdhet på skadereparationer. Tjänsten är en del av en grupp om fem personer. Närmaste chef delar sin tjänst mellan Filipstad och Karlskoga, därför ansvarar man i rollen som skaderådgivare för driften av skadecentret självständigt.
Skaderådgivaren ansvarar för kontakten med försäkringsbolagen och hjälper kunden med försäkringsfrågor.

Fordonsteknisk utbildning är en stor merit men inget krav, erfarenhet väger tungt. Kunskaper i plåt, lackering- & plastreparationsteknik är starkt meriterande.

Vi önskar att du är...
Öppen
Positiv
Lyhörd
Tekniskt intresserad
Strukturerad
Stresstålig
Ansvarstagande
Lösningsorienterad

Vi önskar att du har...
Övergripande branschkännedom
God samarbetes- och samordningsförmåga
God datorvana med grundläggande kunskaper
Kunskaper i att utrycka dig väl i tal och skrift

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Helmia finns på sex orter i Värmland Arvika, Karlstad, Sunne, Torsby, Filipstad och Karlskoga och är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia.

Hos Helmia får du en trygg arbetsplats och får jobba med en engagerad arbetsgrupp i en verksamhet med rutiner och processer för att dagen ska flyta på så bra som möjligt

Helmia Skadecenter finns på fyra orter Sunne, Karlstad, Filipstad och Karlskoga. Våra Skadecenter är prisbelönta av MRF och har vunnit flertalet utmärkelser. Vi jobbar tätt med många ledande företag i branschen och är ofta delaktiga i pilotprojekt för processer och system rörande skadeverksamheten.

Du måste inneha körkort klass B eller högre. Tjänsten är en heltidstjänst, du börjar med en sex månaders provanställning som sen övergår till tillsvidareanställning.

Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 april 2023 Visa mindre

Vi söker skaderådgivare till vårt skadecenter i Karlskoga

Utmanas du av hög kundnöjdhet och att arbeta utifrån tydliga rutiner och processer? Sätter du kunden i focus och är empatisk? Just nu söker vi dig som har flera års yrkeserfarenhet inom bilskadeteknik, gärna med kunskaper i den administrativa delen av skadecentret. Den huvudsakliga arbetsuppgiften består av att kalkylera och planera reparationsarbetet på en krockskadad personbil. Kanske jobbar du redan idag som service-, skade- eller lacktekniker, ska... Visa mer
Utmanas du av hög kundnöjdhet och att arbeta utifrån tydliga rutiner och processer? Sätter du kunden i focus och är empatisk?
Just nu söker vi dig som har flera års yrkeserfarenhet inom bilskadeteknik, gärna med kunskaper i den administrativa delen av skadecentret.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften består av att kalkylera och planera reparationsarbetet på en krockskadad personbil.
Kanske jobbar du redan idag som service-, skade- eller lacktekniker, skadeberäknare eller på ett försäkringsbolag med bilskadehantering? 

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är empatisk, ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda och tycker kontakten med kunder är stimulerande. Och inte är rädd för att hjälpa till med praktiskt arbete inne på skadecentret.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i kalkylsystemet Cabas för bilskador, erfarenhet av planeringssystemet CabPlan är ett stort plus.

Vi söker dig tjej eller kille, med god livserfarenhet som tycker det är inspirerande och roligt att arbeta tillsammans i team och driva en verkstad med hög kvalité och kundnöjdhet på skadereparationer. Tjänsten är en del av en grupp om fem personer. Närmaste chef delar sin tjänst mellan Filipstad och Karlskoga, därför ansvarar man i rollen som skaderådgivare för driften av skadecentret självständigt.
Skaderådgivaren ansvarar för kontakten med försäkringsbolagen och hjälper kunden med försäkringsfrågor.

Fordonsteknisk utbildning är en stor merit men inget krav, erfarenhet väger tungt. Kunskaper i plåt, lackering- & plastreparationsteknik är starkt meriterande.

Vi önskar att du är...
Öppen
Positiv
Lyhörd
Tekniskt intresserad
Strukturerad
Stresstålig
Ansvarstagande
Lösningsorienterad

Vi önskar att du har...
Övergripande branschkännedom
God samarbetes- och samordningsförmåga
God datorvana med grundläggande kunskaper
Kunskaper i att utrycka dig väl i tal och skrift

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Helmia finns på sex orter i Värmland Arvika, Karlstad, Sunne, Torsby, Filipstad och Karlskoga och är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia.

Hos Helmia får du en trygg arbetsplats och får jobba med en engagerad arbetsgrupp i en verksamhet med rutiner och processer för att dagen ska flyta på så bra som möjligt

Helmia Skadecenter finns på fyra orter Sunne, Karlstad, Filipstad och Karlskoga. Våra Skadecenter är prisbelönta av MRF och har vunnit flertalet utmärkelser. Vi jobbar tätt med många ledande företag i branschen och är ofta delaktiga i pilotprojekt för processer och system rörande skadeverksamheten.

Du måste inneha körkort klass B eller högre. Tjänsten är en heltidstjänst, du börjar med en sex månaders provanställning som sen övergår till tillsvidareanställning.

Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 april 2023 Visa mindre

Personlig Servicetekniker Karlskoga

Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden. Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänst... Visa mer
Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning.

Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.
Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsterna rapporterar till Verkstadschef. Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift.
Kundens behov är alltid en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du jobbar bra både självständigt och i grupp. Du har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå. Vi söker dig med några års erfarenhet från arbete med fordonsreparationer.
Erfarenhet av kundkontakt är en stor merit. God datorvana är nödvändigt. B-körkort är ett krav.
Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2022-08-31. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor om tjänsten maila: mailto:[email protected] Visa mindre

Lastbilsmekaniker Karlskoga

Ansök    Okt 4    Helmia Bil AB    Lastbilsmekaniker
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga! Som mekaniker hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärlden. Du kommer att genomföra felsökningar, reparationer och service av Volvo lastbilar och bussar både självständigt och i lag. Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker och gärna med några års yrkeserfarenhet av tunga fordon. C-kort ses som meriterande. Ytterligare upplysningar... Visa mer
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga!

Som mekaniker hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärlden.

Du kommer att genomföra felsökningar, reparationer och service av Volvo lastbilar och bussar både självständigt och i lag.

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker och gärna med några års yrkeserfarenhet av tunga fordon.

C-kort ses som meriterande.

Ytterligare upplysningar kan lämnas av Tommie Svärd 0586-794422 Visa mindre

Vi söker en rekondare & biltestare till Helmia i Karlskoga

Ansök    Nov 29    Helmia Bil AB    Bilrekonditionerare
Beskrivning  Som rekondare & biltestare på Helmia i Karlskoga kommer du att arbeta på rekondavdelningen och arbeta tätt tillsammans med bilförsäljningen! Ett spännande jobb där arbetsdagen bjuder på varierande arbetsuppgifter och du får möjligheten att utvecklas inom bilvård samt biltest. Arbetsuppgifter Några av de arbetsuppgifter du kommer att stöta på är rekonditionering och uppfräschning av begagnade bilar. Genomgång och leveranstvätt av nybilar v... Visa mer
Beskrivning 

Som rekondare & biltestare på Helmia i Karlskoga kommer du att arbeta på rekondavdelningen och arbeta tätt tillsammans med bilförsäljningen! Ett spännande jobb där arbetsdagen bjuder på varierande arbetsuppgifter och du får möjligheten att utvecklas inom bilvård samt biltest.

Arbetsuppgifter

Några av de arbetsuppgifter du kommer att stöta på är rekonditionering och uppfräschning av begagnade bilar. Genomgång och leveranstvätt av nybilar vid ankomst. Inbytestest av begagnade bilar där vi fastställer kvalitet och skick på våra salubilar.  

Kvalifikationer

Som person är du genuint teknik- och bilintresserad och har gärna en fordonsteknisk utbildning i bagaget. Du är kvalitetsmedveten och noggrann. Branschvana och erfarenhet av arbete med fordonsreparationer och/eller bilvård är meriterande. God datorvana är till din fördel.

B-körkort är ett krav.

Villkor

Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag är 2023-01-02. Ansök gärna snarast då urvalsarbetet sker löpande. Vid frågor ang tjänsten kontakta [email protected]

Vad erbjuder Helmia?
Vi erbjuder dig en plats i en framgångsrik koncern med hjärtat i Värmland. Du får ca 400 trevliga kollegor som jobbar efter mottot ”bygger på förtroende”. Du får vara del av en organisation som tycker om att ta beslut och komma i mål med projekt. Självklart är vi ett gäng glada och trevliga människor som kommer att bistå vår nya kollega.
Ett av Helmias fokusområden är att ta väl hand om våra medarbetare. Läs mer om hur det är att jobba på Helmia och våra personalförmåner via: http://jobb.helmia.se/

Om Helmia
Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Dotterbolagen ägs och drivs av familjen Walfridson genom moderbolaget Helmia och Helmiastiftelsen. Visa mindre

Bilsäljare Karlskoga

Ansök    Apr 8    Helmia Bil AB    Bilförsäljare
Är du en person som har erfarenhet av försäljning eller kundrelationer och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär? Helmia i Karlskoga söker nu nämligen sin nästa bilförsäljare. Helmia bygger på ett ömsesidigt förtroende mellan kunder, medarbetare, leverantörer och ägare. Därför är det viktigt för oss att du är en person som drivs av att bygga långsiktiga relationer och är mån om att ge kunden bästa tänkbara service. Känns detta som du? Tveka in... Visa mer
Är du en person som har erfarenhet av försäljning eller kundrelationer och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär? Helmia i Karlskoga söker nu nämligen sin nästa bilförsäljare.

Helmia bygger på ett ömsesidigt förtroende mellan kunder, medarbetare, leverantörer och ägare. Därför är det viktigt för oss att du är en person som drivs av att bygga långsiktiga relationer och är mån om att ge kunden bästa tänkbara service. Känns detta som du? Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som bilsäljare innebär bearbetning av befintliga kunder samt potentiella privat- och företagskunder. Till det vardagliga arbetet hör bland annat att demonstrera bilar, offerera, skapa order, leveransbevaka samt leverera bilen till kund med högsta kundnöjdhet i fokus. Då du arbetar mot egen uppsatt budget är det viktigt att du är en person som är resultatinriktad. Vidare kommer du i rollen att självständigt ansvara för att planera och strukturera upp ditt arbete för att du ska kunna nå dina uppsatta mål. Samtidigt som du behöver vara självgående är det också viktigt att du trivs med att vara en del av ett team. Närmast dig kommer du ha en säljledare som kommer stötta dig i din vardag.

Vem söker vi?

Som person söker vi dig som brinner för kundmötet där du bygger långa välmående kundrelationer. Genom att du är en duktig kommunikativ relationsbyggare som älskar mötet med kunden. Vi lägger stor vikt vid att du behöver ha ett eget driv där proaktiv bearbetning av kunder är en självklarhet för dig. Vi söker dig som har erfarenhet från antingen försäljning eller arbete med kundrelationer där ditt resultatfokus lyser igenom. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet från bilbranschen ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har god affärsförståelse och triggas av att arbeta mot egen budget/mål. Ditt lösningsfokus och höga driv gör att du alltid är på tå och ser möjlighet till affär i alla möten.

Om Helmia

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet. Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Sista ansökningsdag: 2022-05-15. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Kundcentermedarbetare i Karlskoga

Ansök    Jun 22    Helmia Bil AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi söker en medarbetare till vårt Kundcenter i Karlskoga! Tillsammans med dina kollegor hjälper och guidar ni kunder rätt i alla tänkbara frågor i vår verksamhet. Härifrån sköts också butik, hyrbilar, skademottagning samt vår drivmedelsstation. Det viktigaste i din arbetsdag är att ge kunden en god upplevelse av sitt besök hos oss. Ni jobbar med både externa och interna kunder. Förutom att vägleda och hjälpa kunder i olika ärenden så gör ni allt för a... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vårt Kundcenter i Karlskoga!

Tillsammans med dina kollegor hjälper och guidar ni kunder rätt i alla tänkbara frågor i vår verksamhet.

Härifrån sköts också butik, hyrbilar, skademottagning samt vår drivmedelsstation. Det viktigaste i din arbetsdag är att ge kunden en god upplevelse av sitt besök hos oss.

Ni jobbar med både externa och interna kunder. Förutom att vägleda och hjälpa kunder i olika ärenden så gör ni allt för att ge kunden ett smidigt bilägande varje dag.

Vi ser att du är en serviceinriktad lagspelare med kundens behov i fokus. Du har ett genuint intresse för bilar och teknik och datorvana med förmåga att förstå tekniska system och IT-stöd. Du arbetar strukturerat och med god prioriteringförmåga. B-körkort är ett krav. Du rapporterar till Bildelschef. Visa mindre

Personlig Servicetekniker Karlskoga

Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden. Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänst... Visa mer
Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning.

Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.
Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsterna rapporterar till Verkstadschef. Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift.
Kundens behov är alltid en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du jobbar bra både självständigt och i grupp. Du har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå. Vi söker dig med några års erfarenhet från arbete med fordonsreparationer.
Erfarenhet av kundkontakt är en stor merit. God datorvana är nödvändigt. B-körkort är ett krav.
Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2022-06-30. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor om tjänsten maila: mailto:[email protected] Visa mindre

Vi söker en Skadetekniker till Karlskoga!

Utmanas du av att reparera bilar?! Just nu söker vi dig som har yrkesutbildning eller flera års yrkeserfarenhet inom bilbranschen! Främst bilskadeteknik med kunskaper i byte av yttre karossdelar, ytriktning av karossdelar etc. på personbilar och lätta transportbilar, vi kan även tänka oss dig som idag kanske inte jobbar inom kaross och bilskador, men har ett intresse av att jobba med det. Vi kan förse dig med de kunskaper som behövs för en karriär på sk... Visa mer
Utmanas du av att reparera bilar?! Just nu söker vi dig som har yrkesutbildning eller flera års yrkeserfarenhet inom bilbranschen! Främst bilskadeteknik med kunskaper i byte av yttre karossdelar, ytriktning av karossdelar etc.

på personbilar och lätta transportbilar, vi kan även tänka oss dig som idag kanske inte jobbar inom kaross och bilskador, men har ett intresse av att jobba med det. Vi kan förse dig med de kunskaper som behövs för en karriär på skadesidan.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda. Och att du är mottaglig för att lära dig nya tekniker.

Vi söker dig med god livserfarenhet som tycker det är inspirerande och roligt att arbeta tillsammans i team. Och har bra känsla för kvalité på utfört arbete när man lämnar över till en kollega eller till kunden i sista hand. Fordonsteknisk utbildning är en stor merit men inget krav, erfarenhet väger tungt, även grundkunskaper i service, reparation, lackering- & plastreparationsteknik är meriterande.

Vi önskar att du är:

- Öppen
- Positiv
- Lyhörd
- Tekniskt intresserad
- Strukturerad
- Stresstålig
- Ansvarstagande
- Lösningsorienterad

Vi önskar att du har:

- Övergripande branschkännedom
- God samarbetes- och samordningsförmåga
- Kunskaper i byte av yttre karossdelar
- Kunskaper i ytrikt teknik
- Kunskaper inom bilteknik generellt
- God datorvana.

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Helmia finns på sex orter i Värmland Arvika, Karlstad, Sunne, Torsby, Filipstad och Karlskoga och är återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia.

Hos Helmia får du en trygg arbetsplats och får jobba med en engagerad arbetsgrupp i en verksamhet med rutiner och processer för att dagen ska flyta på så bra som möjligt

Helmia Skadecenter finns på fyra orter Sunne, Karlstad, Filipstad och Karlskoga. Våra Skadecenter är prisbelönta av MRF och har vunnit flertalet utmärkelser. Vi jobbar tätt med många ledande företag i branschen och är ofta delaktiga i pilotprojekt för processer och system rörande skadeverksamheten.

Du måste inneha körkort klass B eller högre. Tjänsten är en heltidstjänst, du börjar med provanställning som med övergång till tillsvidareanställning.

Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Personlig Servicetekniker Karlskoga

Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden. Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänst... Visa mer
Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning.

Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.
Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsterna rapporterar till Verkstadschef. Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift.
Kundens behov är alltid en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du jobbar bra både självständigt och i grupp. Du har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå. Vi söker dig med några års erfarenhet från arbete med fordonsreparationer.
Erfarenhet av kundkontakt är en stor merit. God datorvana är nödvändigt. B-körkort är ett krav.
Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2022-01-20. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor om tjänsten maila: mailto:[email protected] Visa mindre

Lastbilsmekaniker Karlskoga

Ansök    Apr 4    Helmia Bil AB    Lastbilsmekaniker
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga! Som mekaniker hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärlden. Du kommer att genomföra felsökningar, reparationer och service av Volvo lastbilar och bussar både självständigt och i lag. Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker och gärna med några års yrkeserfarenhet av tunga fordon. C-kort ses som meriterande. Ytterligare upplysningar... Visa mer
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga!

Som mekaniker hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärlden.

Du kommer att genomföra felsökningar, reparationer och service av Volvo lastbilar och bussar både självständigt och i lag.

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker och gärna med några års yrkeserfarenhet av tunga fordon.

C-kort ses som meriterande.

Ytterligare upplysningar kan lämnas av Tommie Svärd 0586-794422 Visa mindre

Lastbilsmekaniker Karlskoga

Ansök    Nov 17    Helmia Bil AB    Lastbilsmekaniker
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga! Som mekaniker hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärlden. Du kommer att genomföra felsökningar, reparationer och service av Volvo lastbilar och bussar både självständigt och i lag. Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker och gärna med några års yrkeserfarenhet av tunga fordon. C-kort ses som meriterande. Ytterligare upplysningar... Visa mer
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga!

Som mekaniker hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärlden.

Du kommer att genomföra felsökningar, reparationer och service av Volvo lastbilar och bussar både självständigt och i lag.

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker och gärna med några års yrkeserfarenhet av tunga fordon.

C-kort ses som meriterande.

Ytterligare upplysningar kan lämnas av Tommie Svärd 0586-794410 Visa mindre

Kundmottagare Lastbilar

Beskrivning I rollen som kundmottagare för Volvo lastbilar och bussar har du ansvar för kund och kunders fordon samt daglig planering av verkstadstjänster. Din huvuduppgift är att ta emot beställningar för verkstaden, planera & fördela verkstadsarbeten, färdigställa arbetsorder och sköta fakturering. En viktig del av arbetet är att skapa en bra relation mellan kund och Helmia.   Arbetsuppgifter Rollen ställer höga krav på god service och förutsätter a... Visa mer
Beskrivning
I rollen som kundmottagare för Volvo lastbilar och bussar har du ansvar för kund och kunders fordon samt daglig planering av verkstadstjänster.

Din huvuduppgift är att ta emot beställningar för verkstaden, planera & fördela verkstadsarbeten, färdigställa arbetsorder och sköta fakturering. En viktig del av arbetet är att skapa en bra relation mellan kund och Helmia.

 

Arbetsuppgifter
Rollen ställer höga krav på god service och förutsätter att du:

Har ett genuint intresse för försäljning av verkstadstjänster och reservdelar.

Inom servicemarknaden har förmåga att planera, genomföra och följa upp åtaganden gentemot kund.

Har förmågan att prioritera och självständigt hantera flera arbetsuppgifter och samtidigt vara ansvarstagande, lyhörd, flexibel och noggrann.

Har god datorvana och förmåga att sätta sig in i tekniska system och IT-stöd.

Säkerställa att lämnade prisuppgifter och kostnadsförslag inte överskrids utan kundens medgivande.

Genomföra inbokning av arbetet på sådant sätt att reservdelar i möjligaste mån kan förbeställas och finnas tillgängliga när arbetet påbörjas.

Arbeta för att uppsatta mål infrias på både individnivå och verksamhetsnivå.

Följa företagets fastställda policys och rutiner och medverka till att avdelningens verksamhet bedrivs i enlighet med gällande lagkrav.

 

Kvalifikationer
För att du ska trivas hos oss på Helmia lastbilar så ska du vara driven och gärna ha förmågan att se vad som ska göras. Du har en bakgrund inom fordonsindustrin och har ett stort intresse för tunga fordon och fordonsbranschen.

C-kort ses som meriterande.

Villkor
Enligt överenskommelse Visa mindre

Vi söker en Skadetekniker till Karlskoga!

Utmanas du av att reparera bilar?! Just nu söker vi dig som har yrkesutbildning eller flera års yrkeserfarenhet inom bilbranschen! Främst bilskadeteknik med kunskaper i byte av yttre karossdelar, ytriktning av karossdelar etc. på personbilar och lätta transportbilar, vi kan även tänka oss dig som idag kanske inte jobbar inom kaross och bilskador, men har ett intresse av att jobba med det. Vi kan förse dig med de kunskaper som behövs för en karriär på sk... Visa mer
Utmanas du av att reparera bilar?! Just nu söker vi dig som har yrkesutbildning eller flera års yrkeserfarenhet inom bilbranschen! Främst bilskadeteknik med kunskaper i byte av yttre karossdelar, ytriktning av karossdelar etc.

på personbilar och lätta transportbilar, vi kan även tänka oss dig som idag kanske inte jobbar inom kaross och bilskador, men har ett intresse av att jobba med det. Vi kan förse dig med de kunskaper som behövs för en karriär på skadesidan.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda. Och att du är mottaglig för att lära dig nya tekniker.

Vi söker dig med god livserfarenhet som tycker det är inspirerande och roligt att arbeta tillsammans i team. Och har bra känsla för kvalité på utfört arbete när man lämnar över till en kollega eller till kunden i sista hand. Fordonsteknisk utbildning är en stor merit men inget krav, erfarenhet väger tungt, även grundkunskaper i service, reparation, lackering- & plastreparationsteknik är meriterande.

Vi önskar att du är:

- Öppen
- Positiv
- Lyhörd
- Tekniskt intresserad
- Strukturerad
- Stresstålig
- Ansvarstagande
- Lösningsorienterad

Vi önskar att du har:

- Övergripande branschkännedom
- God samarbetes- och samordningsförmåga
- Kunskaper i byte av yttre karossdelar
- Kunskaper i ytrikt teknik
- Kunskaper inom bilteknik generellt
- God datorvana.

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Helmia finns på sex orter i Värmland Arvika, Karlstad, Sunne, Torsby, Filipstad och Karlskoga och är återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia.

Hos Helmia får du en trygg arbetsplats och får jobba med en engagerad arbetsgrupp i en verksamhet med rutiner och processer för att dagen ska flyta på så bra som möjligt

Helmia Skadecenter finns på fyra orter Sunne, Karlstad, Filipstad och Karlskoga. Våra Skadecenter är prisbelönta av MRF och har vunnit flertalet utmärkelser. Vi jobbar tätt med många ledande företag i branschen och är ofta delaktiga i pilotprojekt för processer och system rörande skadeverksamheten.

Du måste inneha körkort klass B eller högre. Tjänsten är en heltidstjänst, du börjar med provanställning som med övergång till tillsvidareanställning.

Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Personlig Servicetekniker Karlskoga

Personlig Servicetekniker Ford till Helmia i Karlskoga! Är du en person som är tekniskt intresserad, brinner för kundrelationer och trivs med att arbeta självständigt? I så fall kanske det är just dig vi söker som Personlig Servicetekniker till vår anläggning i Karlskoga! Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag, då vi arbetar med löpande urval. I rollen som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från boknin... Visa mer
Personlig Servicetekniker Ford till Helmia i Karlskoga!

Är du en person som är tekniskt intresserad, brinner för kundrelationer och trivs med att arbeta självständigt? I så fall kanske det är just dig vi söker som Personlig Servicetekniker till vår anläggning i Karlskoga! Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

I rollen som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.

Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsterna rapporterar till Verkstadschef. Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Så här beskriver en av våra anställda hur det är att arbeta som personlig servicetekniker:

”Det bästa med mitt jobb är att jag har kontroll över mina dagar, hur jag lägger upp arbetet och hur jag kan hjälpa kunder på bästa sätt. Kollegorna runtom mig gör inte saken svårare.”

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå och några års erfarenhet från att ha arbetat med fordonsreparationer. Vidare har du en god datorvana samt B-körkort. Erfarenhet av kundkontakt är en stor merit. Som person söker vi dig som alltid ser kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Helmia bygger på ett ömsesidigt förtroende mellan kunder, medarbetare, leverantörer och ägare. Inom koncernen finns en stark familjetradition och en företagskultur som kännetecknas av korta beslutsvägar. Våra gemensamma kärnvärden är trygghet, närhet och långsiktighet. Dessa kärnvärden genomsyrar hela organisationen och utgör en viktig del av vår företagskultur inom Helmia.

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet. Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2021-07-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Vi söker en erfaren Skadetekniker till Karlskoga!

Ansök    Maj 24    Helmia Bil AB    Fordonsmontör
Utmanas du av att reparera krockskadade bilar?! Just nu söker vi dig som har yrkesutbildning eller flera års yrkeserfarenhet inom bilskadeteknik med kunskaper i byte av yttre karossdelar på personbilar och lätta transportbilar. Samt eventuellt har kunskap inom billackeringsteknik, främst som förbehandlare och/eller plastreparation. Erfarenhet av planeringssystemet CabPlan är ett stort plus. Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansv... Visa mer
Utmanas du av att reparera krockskadade bilar?! Just nu söker vi dig som har yrkesutbildning eller flera års yrkeserfarenhet inom bilskadeteknik med kunskaper i byte av yttre karossdelar på personbilar och lätta transportbilar.

Samt eventuellt har kunskap inom billackeringsteknik, främst som förbehandlare och/eller plastreparation. Erfarenhet av planeringssystemet CabPlan är ett stort plus.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda.

Vi söker dig med god livserfarenhet som tycker det är inspirerande och roligt att arbeta tillsammans i team. Och har bra känsla för kvalité på utfört arbete när man lämnar över till en kollega eller till kunden i sista hand. Fordonsteknisk utbildning är en stor merit men inget krav, erfarenhet väger tungt, även grundkunskaper i lackering- & plastreparationsteknik är meriterande.

Vi önskar att du är

- Öppen
- Positiv
- Lyhörd
- Tekniskt intresserad
- Strukturerad
- Stresstålig
- Ansvarstagande
- Lösningsorienterad

Vi önskar att du har

- Övergripande branschkännedom
- God samarbetes- och samordningsförmåga
- Kunskaper i byte av yttre karossdelar
- Erfarenhet inom lackering är en stark merit
- God datorvana.

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Helmia finns på sex orter i Värmland Arvika, Karlstad, Sunne, Torsby, Filipstad och Karlskoga och är återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia.

Hos Helmia får du en trygg arbetsplats och får jobba med en engagerad arbetsgrupp i en verksamhet med rutiner och processer för att dagen ska flyta på så bra som möjligt

Helmia Skadecenter finns på fyra orter Sunne, Karlstad, Filipstad och Karlskoga. Våra Skadecenter är prisbelönta av MRF och har vunnit flertalet utmärkelser. Vi jobbar tätt med många ledande företag i branschen och är ofta delaktiga i pilotprojekt för processer och system rörande skadeverksamheten.

Du måste inneha körkort klass B eller högre. Tjänsten är en heltidstjänst, du börjar med provanställning som med övergång till tillsvidareanställning.

Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt Visa mindre

Bilsäljare Karlskoga

Ansök    Maj 7    Helmia Bil AB    Bilförsäljare
Är du en person som har erfarenhet av försäljning eller kundrelationer och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär? Helmia i Karlskoga söker nu nämligen sin nästa bilförsäljare. Helmia bygger på ett ömsesidigt förtroende mellan kunder, medarbetare, leverantörer och ägare. Därför är det viktigt för oss att du är en person som drivs av att bygga långsiktiga relationer och är mån om att ge kunden bästa tänkbara service. Känns detta som du? Tveka in... Visa mer
Är du en person som har erfarenhet av försäljning eller kundrelationer och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär? Helmia i Karlskoga söker nu nämligen sin nästa bilförsäljare.

Helmia bygger på ett ömsesidigt förtroende mellan kunder, medarbetare, leverantörer och ägare. Därför är det viktigt för oss att du är en person som drivs av att bygga långsiktiga relationer och är mån om att ge kunden bästa tänkbara service. Känns detta som du? Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som bilsäljare innebär bearbetning av befintliga kunder samt potentiella privat- och företagskunder. Till det vardagliga arbetet hör bland annat att demonstrera bilar, offerera, skapa order, leveransbevaka samt leverera bilen till kund med högsta kundnöjdhet i fokus. Då du arbetar mot egen uppsatt budget är det viktigt att du är en person som är resultatinriktad. Vidare kommer du i rollen att självständigt ansvara för att planera och strukturera upp ditt arbete för att du ska kunna nå dina uppsatta mål. Samtidigt som du behöver vara självgående är det också viktigt att du trivs med att vara en del av ett team. Närmast dig kommer du ha en säljledare som kommer stötta dig i din vardag.

Vem söker vi?

Som person söker vi dig som brinner för kundmötet där du bygger långa välmående kundrelationer. Genom att du är en duktig kommunikativ relationsbyggare som älskar mötet med kunden. Vi lägger stor vikt vid att du behöver ha ett eget driv där proaktiv bearbetning av kunder är en självklarhet för dig. Vi söker dig som har erfarenhet från antingen försäljning eller arbete med kundrelationer där ditt resultatfokus lyser igenom. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet från bilbranschen ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har god affärsförståelse och triggas av att arbeta mot egen budget/mål. Ditt lösningsfokus och höga driv gör att du alltid är på tå och ser möjlighet till affär i alla möten.

Om Helmia

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet. Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Sista ansökningsdag: 2021-05-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Vi söker en glas- & direktservicetekniker till Karlskoga!

Vi söker en glas- & direktservicetekniker till Karlskoga! Vill du ha en självständig roll med mycket kundkontakt är detta rollen för dig i vår serviceverkstad! Här jobbar du med att boka in och utföra glasarbete på våra varumärken, skapa kalkyler och fakturera försäkringsbolag. Samtligt driver du vår Direktserviceverkstad dit kunden vänder sig för att lösa akuta problem som t.ex. däckproblem, glödlampor och bromsar. Du planerar din dag självständigt o... Visa mer
Vi söker en glas- & direktservicetekniker till Karlskoga!

Vill du ha en självständig roll med mycket kundkontakt är detta rollen för dig i vår serviceverkstad! Här jobbar du med att boka in och utföra glasarbete på våra varumärken, skapa kalkyler och fakturera försäkringsbolag.

Samtligt driver du vår Direktserviceverkstad dit kunden vänder sig för att lösa akuta problem som t.ex. däckproblem, glödlampor och bromsar. Du planerar din dag självständigt och blandar dagen med glas- & servicereparationer med kundrelationen som huvudfokus.                

Hos Helmia får du en trygg arbetsplats och får jobba med en engagerad arbetsgrupp i en verksamhet med rutiner och processer för att dagen ska flyta på så bra som möjligt

För denna tjänst söker vi dig som har yrkesutbildning och flera års yrkeserfarenhet inom bilreparationer och med kunskaper i byte av vindrutor på personbilar och lätta transportbilar. Erfarenhet av kalkyleringsystemet Cabas är ett stort plus.

Du måste inneha körkort klass B eller högre. Tjänsten är 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag 2021-05-30. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Personlig Servicetekniker Karlskoga

Personlig Servicetekniker Ford till Helmia i Karlskoga! Är du en person som är tekniskt intresserad, brinner för kundrelationer och trivs med att arbeta självständigt? I så fall kanske det är just dig vi söker som Personlig Servicetekniker till vår anläggning i Karlskoga! Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag, då vi arbetar med löpande urval. I rollen som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från boknin... Visa mer
Personlig Servicetekniker Ford till Helmia i Karlskoga!

Är du en person som är tekniskt intresserad, brinner för kundrelationer och trivs med att arbeta självständigt? I så fall kanske det är just dig vi söker som Personlig Servicetekniker till vår anläggning i Karlskoga! Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

I rollen som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.

Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsterna rapporterar till Verkstadschef. Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Så här beskriver en av våra anställda hur det är att arbeta som personlig servicetekniker:

”Det bästa med mitt jobb är att jag har kontroll över mina dagar, hur jag lägger upp arbetet och hur jag kan hjälpa kunder på bästa sätt. Kollegorna runtom mig gör inte saken svårare.”

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå och några års erfarenhet från att ha arbetat med fordonsreparationer. Vidare har du en god datorvana samt B-körkort. Erfarenhet av kundkontakt är en stor merit. Som person söker vi dig som alltid ser kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Helmia bygger på ett ömsesidigt förtroende mellan kunder, medarbetare, leverantörer och ägare. Inom koncernen finns en stark familjetradition och en företagskultur som kännetecknas av korta beslutsvägar. Våra gemensamma kärnvärden är trygghet, närhet och långsiktighet. Dessa kärnvärden genomsyrar hela organisationen och utgör en viktig del av vår företagskultur inom Helmia.

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet. Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2021-05-30. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Lastbilsmekaniker Karlskoga

Ansök    Mar 16    Helmia Bil AB    Lastbilsmekaniker
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga! Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! Som mekaniker hos Helmia Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Volvo-lastbilar samt Volvo... Visa mer
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga!

Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon.

Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Som mekaniker hos Helmia Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Volvo-lastbilar samt Volvo-bussar. Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och gärna tar egna initiativ. Du bör ha sinne för ordning, vara kreativ och ambitiös. Du har gärna en fordonsteknisk eller elteknisk utbildning som grund. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit.

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärden. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.

Helmias kärnvärden: Trygghet, Närhet och Långsiktighet.

 

Ytterliggare upplysningar kan lämnas av:

Trygve Ramstad
Servicechef Verkstad

Helmia Lastbilar AB
Box 89
691 22 Karlskoga

Tel: 0586 - 794422 (Direkt) Visa mindre

Lastbilsmekaniker Karlskoga

Ansök    Nov 5    Helmia Bil AB    Lastbilsmekaniker
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga! Som mekaniker hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärlden. Du kommer att genomföra felsökningar, reparationer och service av Volvo lastbilar och bussar både självständigt och i lag. Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker och gärna med några års yrkeserfarenhet av tunga fordon. C-kort ses som meriterande. Ytterligare upplysningar... Visa mer
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Karlskoga!

Som mekaniker hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärlden.

Du kommer att genomföra felsökningar, reparationer och service av Volvo lastbilar och bussar både självständigt och i lag.

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker och gärna med några års yrkeserfarenhet av tunga fordon.

C-kort ses som meriterande.

Ytterligare upplysningar kan lämnas av Per Frisell 0586-794411 Visa mindre

Kundcentermedarbetare i Karlskoga

Vi söker en medarbetare till vårt Kundcenter i Karlskoga! Tillsammans med dina kollegor hjälper och guidar ni kunder rätt i alla tänkbara frågor i vår verksamhet. Härifrån sköts också butik, hyrbilar, skademottagning samt vår drivmedelsstation. Det viktigaste i din arbetsdag är att ge kunden en god upplevelse av sitt besök hos oss. Ni jobbar med både externa och interna kunder. Förutom att vägleda och hjälpa kunder i olika ärenden så gör ni allt för a... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vårt Kundcenter i Karlskoga!

Tillsammans med dina kollegor hjälper och guidar ni kunder rätt i alla tänkbara frågor i vår verksamhet.

Härifrån sköts också butik, hyrbilar, skademottagning samt vår drivmedelsstation. Det viktigaste i din arbetsdag är att ge kunden en god upplevelse av sitt besök hos oss.

Ni jobbar med både externa och interna kunder. Förutom att vägleda och hjälpa kunder i olika ärenden så gör ni allt för att ge kunden ett smidigt bilägande varje dag.

Vi ser att du är en serviceinriktad lagspelare med kundens behov i fokus. Du har ett genuint intresse för bilar och teknik och datorvana med förmåga att förstå tekniska system och IT-stöd. Du arbetar strukturerat och med god prioriteringförmåga. B-körkort är ett krav. Du rapporterar till Bildelschef. Visa mindre

Servicerådgivare

Beskrivning I rollen som servicerådgivare har du ansvaret för den dagliga driften av anläggningens verkstad och reservdelar. Din huvuduppgift är att ta emot beställningar för verkstad/reservdelar, planera och fördela verkstadsarbeten, färdigställa arbetsorder och sköta fakturering. En viktig del av arbetet är att skapa en bra relation mellan kund och Helmia. Arbetsuppgifter Rollen ställer höga krav på god service och förutsätter att du: Har ett ge... Visa mer
Beskrivning
I rollen som servicerådgivare har du ansvaret för den dagliga driften av anläggningens verkstad och reservdelar.

Din huvuduppgift är att ta emot beställningar för verkstad/reservdelar, planera och fördela verkstadsarbeten, färdigställa arbetsorder och sköta fakturering. En viktig del av arbetet är att skapa en bra relation mellan kund och Helmia.

Arbetsuppgifter
Rollen ställer höga krav på god service och förutsätter att du:

Har ett genuint intresse för försäljning av verkstadstjänster och reservdelar.

Inom servicemarknaden har förmåga att planera, genomföra och följa upp åtaganden gentemot kund.

Har förmåga att prioritera och självständigt hantera flera arbetsuppgifter samtidigt är ansvarstagande, lyhörd, flexibel och noggrann.

Har god datorvana och förmåga att sätta sig in i tekniska system och IT-stöd.

Säkerställa att lämnade prisuppgifter och kostnadsförslag inte överskrids utan kundens medgivande.

Genomföra inbokning av arbetet på sådant sätt att reservdelar i möjligaste mån kan förbeställas och finnas tillgängliga när arbetet påbörjas.

Arbeta för att uppsatta mål infrias på både individnivå och verksamhetsnivå.

Följa företagets fastställda policys och rutiner och medverka till att avdelningens verksamhet bedrivs i enlighet med gällande lagkrav.

Vid behov hjälpa övriga medarbetare.Kvalifikationer
För att du ska trivas hos oss på Helmia lastbilar så ska du vara driven och gärna ha förmågan att se vad som ska göras. Du har en bakgrund inom fordonsindustrin och har ett intresse för branschen.

C-kort ses som meriterande.

Villkor
Enligt överenskommelse Visa mindre

Vi söker nu en Skadeberäknare till vårt Skadecenter i Karlskoga!

Skadeberäknaren kalkylerar bilskador, planerar verkstadsarbetet och hanterar kundrelationen hela vägen. Tjänsten ingår i en grupp om tre personer med skadeberäknare, skadecoach och kundmottagare som fungerar som frontpersonal för skadecentret. Tillsammans löser gruppen alla förekommande arbetsuppgifter under dagen, där vi hjälps åt i varandras arbetsuppgifter. Skadeberäknaren ansvarar för kontakten med försäkringsbolagen och hjälper kunden med försäkrin... Visa mer
Skadeberäknaren kalkylerar bilskador, planerar verkstadsarbetet och hanterar kundrelationen hela vägen.

Tjänsten ingår i en grupp om tre personer med skadeberäknare, skadecoach och kundmottagare som fungerar som frontpersonal för skadecentret. Tillsammans löser gruppen alla förekommande arbetsuppgifter under dagen, där vi hjälps åt i varandras arbetsuppgifter. Skadeberäknaren ansvarar för kontakten med försäkringsbolagen och hjälper kunden med försäkringsfrågor.

Vi söker dig som är social, empatisk, hjälpsam och tycker kontakten med kunder är stimulerande. Du är ordningsam, strukturerad och van att arbete utifrån tydliga rutiner och processer. Kanske jobbar du redan idag som skadeberäknare eller på ett försäkringsbolag med bilskadehantering? Eller kanske är du skadetekniker och vill komma vidare i karriären? Du har erfarenhet av arbete i kalkylsystemet Cabas för bilskador och innehar giltigt körkort klass B eller högre. Datorvana med grundläggande kunskaper är nödvändigt. Erfarenhet av arbete med bilplåt och billackering är meriterande.

Vill du jobba som spindel i nätet i en arbetsgrupp med intressanta arbetsuppgifter, gemenskap och vara med på en spännande utveckling av vår anläggning i Karlskoga är det här jobbet för dig! 

Frågor gällande tjänsten kan skickas via mail till Skadecenterchef Anders Cato: [email protected]

#jobbjustnu Visa mindre

Vi söker nu en Skadeberäknare till vårt Skadecenter i Karlskoga!

Skadeberäknaren kalkylerar bilskador, planerar verkstadsarbetet och hanterar kundrelationen hela vägen. Tjänsten ingår i en grupp om tre personer med skadeberäknare, skadecoach och kundmottagare som fungerar som frontpersonal för skadecentret. Tillsammans löser gruppen alla förekommande arbetsuppgifter under dagen, där vi hjälps åt i varandras arbetsuppgifter. Skadeberäknaren ansvarar för kontakten med försäkringsbolagen och hjälper kunden med försäkrin... Visa mer
Skadeberäknaren kalkylerar bilskador, planerar verkstadsarbetet och hanterar kundrelationen hela vägen.

Tjänsten ingår i en grupp om tre personer med skadeberäknare, skadecoach och kundmottagare som fungerar som frontpersonal för skadecentret. Tillsammans löser gruppen alla förekommande arbetsuppgifter under dagen, där vi hjälps åt i varandras arbetsuppgifter. Skadeberäknaren ansvarar för kontakten med försäkringsbolagen och hjälper kunden med försäkringsfrågor.

Vi söker dig som är social, empatisk, hjälpsam och tycker kontakten med kunder är stimulerande. Du är ordningsam, strukturerad och van att arbete utifrån tydliga rutiner och processer. Kanske jobbar du redan idag som skadeberäknare eller på ett försäkringsbolag med bilskadehantering? Eller kanske är du skadetekniker och vill komma vidare i karriären? Du har erfarenhet av arbete i kalkylsystemet Cabas för bilskador och innehar giltigt körkort klass B eller högre. Datorvana med grundläggande kunskaper är nödvändigt. Erfarenhet av arbete med bilplåt och billackering är meriterande.

Vill du jobba som spindel i nätet i en arbetsgrupp med intressanta arbetsuppgifter, gemenskap och vara med på en spännande utveckling av vår anläggning i Karlskoga är det här jobbet för dig! 

Frågor gällande tjänsten kan skickas via mail till Skadecenterchef Anders Cato: [email protected]

#jobbjustnu Visa mindre

Verkstadschef

Ansök    Nov 3    Helmia Bil AB    Verkstadschef
Vi söker dig som brinner för att ge bästa service till kunder och ständigt strävar efter att utveckla verksamheten. Som verkstadschef ansvarar du för verkstaden men också för reservdelar och garantier. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete. Vi utför service och reparationer av Volvo lastbilar och bussar. Du kommer att leda och fördela arbetet inom serviceavdelningen tillsammans med arbetslaget på 14 personer. Du kommer att ha ett nära sama... Visa mer
Vi söker dig som brinner för att ge bästa service till kunder och ständigt strävar efter att utveckla verksamheten.

Som verkstadschef ansvarar du för verkstaden men också för reservdelar och garantier. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete.

Vi utför service och reparationer av Volvo lastbilar och bussar.

Du kommer att leda och fördela arbetet inom serviceavdelningen tillsammans med arbetslaget på 14 personer. Du kommer att ha ett nära samarbete med säljavdelningen, mycket kundkontakt samt andra externa kontakter som exempel försäkringsbolag och leverantörer. Rapportering sker till Servicemarknadschef.

För att du ska trivas hos oss på Helmia lastbilar så ska du vara driven och ha förmågan att se vad som ska göras. 

Vi söker dig som är en god kommunikatör och en naturlig ledare samt har yrkeserfarenhet eller utbildning av tunga fordon. Du ska vara en person som det är lätt att kommunicera med. Stabil och lugn. Prestigelös och positiv. Viktigt att du är flexibel och stresstålig. Du har en bakgrund inom fordonsindustrin och har ett intresse för branschen.

C-kort ses som meriterande. Visa mindre

Personlig Servicetekniker Karlskoga

Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden. Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänst... Visa mer
Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning.

Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.
Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsterna rapporterar till Verkstadschef. Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift.
Kundens behov är alltid en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du jobbar bra både självständigt och i grupp. Du har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå. Vi söker dig med några års erfarenhet från arbete med fordonsreparationer.
Erfarenhet av kundkontakt är en stor merit. God datorvana är nödvändigt. B-körkort är ett krav.
Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2020-08-17. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor om tjänsten maila: mailto:[email protected] Visa mindre

Vi söker en Skadetekniker till Karlskoga!

Beskrivning För denna tjänst söker vi dig som har yrkesutbildning och/eller några års yrkeserfarenhet inom bilskadeteknik med kunskaper i byte av yttre karossdelar på personbilar och lätta transportbilar, samt eventuellt har kunskap inom billackeringsteknik, främst som förbehandlare och/eller plastreparation. Erfarenhet av planeringssystemet CabPlan är ett stort plus. Villkor Du måste inneha körkort klass B eller högre. Tjänsten är 100 % tillsvidareans... Visa mer
Beskrivning
För denna tjänst söker vi dig som har yrkesutbildning och/eller några års yrkeserfarenhet inom bilskadeteknik med kunskaper i byte av yttre karossdelar på personbilar och lätta transportbilar, samt eventuellt har kunskap inom billackeringsteknik, främst som förbehandlare och/eller plastreparation.

Erfarenhet av planeringssystemet CabPlan är ett stort plus.

Villkor
Du måste inneha körkort klass B eller högre. Tjänsten är 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Visa mindre

Vi söker nu en Skadeberäknare till vårt Skadecenter i Karlskoga!

Skadeberäknaren kalkylerar bilskador, planerar verkstadsarbetet och hanterar kundrelationen hela vägen. Tjänsten ingår i en grupp om tre personer med skadeberäknare, skadecoach och kundmottagare som fungerar som frontpersonal för skadecentret. Tillsammans löser gruppen alla förekommande arbetsuppgifter under dagen, där vi hjälps åt i varandras arbetsuppgifter. Skadeberäknaren ansvarar för kontakten med försäkringsbolagen och hjälper kunden med försäkrin... Visa mer
Skadeberäknaren kalkylerar bilskador, planerar verkstadsarbetet och hanterar kundrelationen hela vägen.

Tjänsten ingår i en grupp om tre personer med skadeberäknare, skadecoach och kundmottagare som fungerar som frontpersonal för skadecentret. Tillsammans löser gruppen alla förekommande arbetsuppgifter under dagen, där vi hjälps åt i varandras arbetsuppgifter. Skadeberäknaren ansvarar för kontakten med försäkringsbolagen och hjälper kunden med försäkringsfrågor.

Vi söker dig som är social, empatisk, hjälpsam och tycker kontakten med kunder är stimulerande. Du är ordningsam, strukturerad och van att arbete utifrån tydliga rutiner och processer. Kanske jobbar du redan idag som skadeberäknare eller på ett försäkringsbolag med bilskadehantering? Eller kanske är du skadetekniker och vill komma vidare i karriären? Du har erfarenhet av arbete i kalkylsystemet Cabas för bilskador och innehar giltigt körkort klass B eller högre. Datorvana med grundläggande kunskaper är nödvändigt. Erfarenhet av arbete med bilplåt och billackering är meriterande.

Vill du jobba som spindel i nätet i en arbetsgrupp med intressanta arbetsuppgifter, gemenskap och vara med på en spännande utveckling av vår anläggning i Karlskoga är det här jobbet för dig! 

Frågor gällande tjänsten kan skickas via mail till Skadecenterchef Anders Cato: [email protected]

#jobbjustnu Visa mindre