Lediga jobb som Kvalitetsmätare, metallprodukter i Karlskoga

Se lediga jobb som Kvalitetsmätare, metallprodukter i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Kvalitetsansvarig till Adecco i Karlskoga

Om tjänsten Som Kvalitetsansvarig kommer du att erbjudas ett varierande jobb. Dina uppgiftter kommer främst bestå av arbete inom kvalité och reklamation. I den löpande verksamheten ska du som kvalitétsansvarig säkerställa kvalitén på produkterna som företaget tillverkar för att se till så att standarden hålls och kraven följs. Tjänsten och organisationsstrukturen ger utrymme för att ta mycket ansvar inom kvalité och ta mycket ansvar. Arbetstiderna är 07.00... Visa mer
Om tjänsten
Som Kvalitetsansvarig kommer du att erbjudas ett varierande jobb. Dina uppgiftter kommer främst bestå av arbete inom kvalité och reklamation. I den löpande verksamheten ska du som kvalitétsansvarig säkerställa kvalitén på produkterna som företaget tillverkar för att se till så att standarden hålls och kraven följs. Tjänsten och organisationsstrukturen ger utrymme för att ta mycket ansvar inom kvalité och ta mycket ansvar. Arbetstiderna är 07.00-16.00 och uppdraget är heltid och börjar med en provanställning om 6 månader, därefter är den initiala tanken är att företaget i fråga ska ta över anställningen. 

I din roll som kvalitetsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Kvalitétskontrollering och hantering av reklamationsärenden för företagets producerade produkter. 
-Upprätthålla standarden enligt ISO-certifieringen.
 

Tjänsten som Kvalitétsansvarig är ett konsultuppdrag med start omgående och urvalet sker löpande. 

Om dig
Vi söker dig som jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Tjänsten kräver en grundläggande förståelse och erfarenhet av kvalité. Däremot är företaget är öppna för att utveckla och utbilda personen som kommer in, vilket betyder att det inte krävs någon längre erfarenhet.  I tjänsten förekommer resor för kundbesök, därför bör man inneha ett B-körkort. Mycket av kommunikationen och arbetet sker på engelska, därför är goda kunskaper i engelska både i tal och skrift ett krav för tjänsten.

Annars så lägger vi stor vikt vid personliga lämplighet så är du en noggrann, intresserad och ambitiös som person så kommer detta jobbet passa dig.

Viktigt för tjänsten är:
-Grundläggande erfarenhet av kvalitésarbete och reklamationsärenden. 
-Intresserad, ambitiös och social.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommenatt kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 010 – 173 73 00. 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalitetstekniker

Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde. PartnerTech Karlskoga AB är just nu inne i en expansiv period och söker nya medarbetare. Vi söker nu en Kvalitetstekniker till vår kvalitetsavdelning I rollen som Kvalite... Visa mer
Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde.


PartnerTech Karlskoga AB är just nu inne i en expansiv period och söker nya medarbetare.
Vi söker nu en Kvalitetstekniker till vår kvalitetsavdelning
I rollen som Kvalitetstekniker är du en av våra nyckelpersoner i vårt arbete med att nå kvalitetsmål och med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem.

I huvudsak arbetar du med att analysera orsaker till uppkomna problem samt att identifiera och rekommendera lämpliga åtgärder.

I rollen kommer du att

- Säkra och förbättra företagets totala kvalitetsprestanda
- Vara företagets kontaktperson mot kunder och internt med avseende på kvalitetsfrågor.
- Driva reklamationshantering mot kunder samt följa upp korrigerande åtgärder enligt 8D metodik.
- Delta som kvalitetsrepresentant i företagets kundteam och projektarbete.
- Initiera kvalitetshöjande åtgärder i tvärfunktionella team.
- Utveckla arbetssätt och metoder för en förbättrad kvalitetsprestanda.
- Engagera och utbilda medarbetare i kvalitetsmedvetenhet samt stötta produktionen i det dagliga arbetet, men även driva ärenden, såsom att analysera avvikelser -från problem till lösning.
- Utföra MSA, delta i arbetet med FMEA och styrplaner.
- Stödja produktionen genom att vara sakkunnig i kundkrav och kvalitetsfrågor.
- Självständigt initiera och driva förbättringsarbete både i projektform och som enskilt uppdrag.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

I rollen rapporterar du till företagets Kvalitet- och Miljöledare.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet från arbete med MSA, SPS, FMEA och styrplaner är meriterande. Ärendehantering sker i Monitor.

Du har minst gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning inom relevant område alternativt flera års erfarenhet inom tillverkande industri eller fordonsindustrin.  

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

PartnerTech Karlskoga AB

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren.

PartnerTech – där framtiden och framgång knackar på dörren!

Låter detta intressant och du vill fortfarande söka jobbet? Bra! Vi ser fram emot att läsa din ansökan och eventuellt få möjlighet att träffas i en intervju.

Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev med en kort motivering till varför du söker tjänsten senast 2024-09-30.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef
Johan Kahl, Kvalitet- och Miljöledare, 076-8644212

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta HR-Ansvarig
Åsa Nyström, 073-0837197

 

PartnerTech Karlskoga AB jobbar för att främja hälsa hos våra medarbetare och erbjuder friskvårdsbidrag. I lokalen i Karlskoga finns ett eget gym som alla medarbetare har fri tillgång till. Vi har också en aktivitetskommitté som jobbar med olika koncept för att ge alla medarbetare en chans att tillsammans med kollegor prova på olika hälsofrämjande och roliga aktiviteter och utmaningar. Visa mindre

Provningsingenjör

CSM NDT Certification AB söker nu erfarna OFP tekniker som känner sig mogna att arbeta som instruktör och eventuellt examinator inom OFP. CSM NDT Utbildar, Examinerar och Certifierar personal som skall utföra OFP enligt ISO 9712. CSM NDT är ett ackrediterat certifieringsorgan enligt ISO 17024 vilket innebär att vi har ett väl utvecklat kvalitetsledningssystem. Våra kunder kommer främst från provningslabb och tillverkningsindustrin. Brinner du för OFP och i... Visa mer
CSM NDT Certification AB söker nu erfarna OFP tekniker som känner sig mogna att arbeta som instruktör och eventuellt examinator inom OFP. CSM NDT Utbildar, Examinerar och Certifierar personal som skall utföra OFP enligt ISO 9712. CSM NDT är ett ackrediterat certifieringsorgan enligt ISO 17024 vilket innebär att vi har ett väl utvecklat kvalitetsledningssystem. Våra kunder kommer främst från provningslabb och tillverkningsindustrin. Brinner du för OFP och innehar hög social kompetens? Då är detta troligtvis ett drömjobb för dig då det är ständigt utvecklande.


DIN PROFIL
Vi söker dig som är genuint intresserad OFP och har en dokumenterad erfarenhet som provare.
Du är serviceinriktad, utåtriktad, initiativrik, innehar hög social kompetens och uppskattar att jobba både självständigt och i grupp, Vi ser helst att du har en bred kompetens inom OFP då våra kunder(Elever) är verksamma inom ett brett spektra . Dokumenterad erfarenhet eller certifikat inom PAUT/ToFd och eller DRT är meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift i svenska. Arbete mot standarder på engelska förekommer vilket gör att du också måste ha en god läsförståelse på engelska.
I första hand söker vi dig som har god erfarenhet av praktisk provning och innehar ISO 9712 Nivå 3-certfikat inom någon(några) av metoderna RT, UT, MT, PT VT och ET. Vi är även intresserade av dig som är erfaren Nivå 2 med ambitioner att bli Nivå 3. Nivå 2 kompetens i flera metoder är starkt meriterande.


ARBETSUPPGIFTER
Rollen innefattar att vara kursledare, ev.examinator samt att delta i kvalitetsarbetet och utveckla vår verksamhet inom området. Arbetet innefattar också en hel del kundkontakt då vårt tjänsteutbud också innefattar rådgivning i vägen fram till certifiering.


VÅRT ERBJUDANDE
CSM NDT sätter kvalitet och kursupplevelsen för varje enskild elev som högsta prioritet. Vi har ett erkänt rykte inom branschen att kunna erbjuda vad som är bäst för kunden. Du får nu chansen att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen för att bibehålla och befästa vår position på marknaden.
Vi erbjuder möjlighet till ett arbete där du kan utvecklas både professionellt och som person.
Placeringsort är Karlskoga där vårt utbildnings och examineringscenter ligger. Möjlighet till resor finns då vi ibland erbjuder våra kunder utbildning på plats hos dem. Gå gärna in på våran hemsida www.csmndt.se för att få veta mer om vår verksamhet.


Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Kvalitetssamordnare till tillverkningsföretag i Karlskoga

Om tjänsten Som Kvalitetssamordnare kommer du att erbjudas ett brett och varierande jobb. Dina uppgiftter kommer bestå av arbete inom kvalité, reklamation, arbetsmiljö och ISO-certifiering. I den löpande verksamheten ska du som kvalitétssamordnare säkerställa kvalitén på produkterna som företaget tillverkar, kontrollera arbetsmiljö arbete för att se till så att standarden hålls och kraven följs, samt vara involverad i den kommande ISO-certifieringen och up... Visa mer
Om tjänsten
Som Kvalitetssamordnare kommer du att erbjudas ett brett och varierande jobb. Dina uppgiftter kommer bestå av arbete inom kvalité, reklamation, arbetsmiljö och ISO-certifiering. I den löpande verksamheten ska du som kvalitétssamordnare säkerställa kvalitén på produkterna som företaget tillverkar, kontrollera arbetsmiljö arbete för att se till så att standarden hålls och kraven följs, samt vara involverad i den kommande ISO-certifieringen och upprätthålla dom riktlinjerna framåt. Detta är ett familjeägt företag av den mindre storleken varpå man kan komma att få hjälpa till med många olika delar av verksamheten, samt få mycket hjälp av sina närmaste kollegor. Detta ger utrymme för att ta mycket ansvar inom kvalité och miljö. Arbetstiderna är 07.00-16.00 och uppdraget är heltid och börjar med en provanställning om 6 månader, därefter är den initiala tanken är att företaget i fråga ska ta över anställningen. 

I din roll som kvalitetssamordnare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Kvalitétskontrollering och hantering av reklamationsörenden för företagets producerade produkter. 
-Involvering i ISO-certifiering
-Arbetsmiljöansvar samt  utveckling inom detta område. 

Tjänsten som Kvalitétssamordnare är ett konsultuppdrag med start omgående och urvalet sker löpande. 

Om dig
Vi söker dig som jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Tjänsten kräver en grundläggande förståelse och erfarenhet av kvalité och arbetsmiljö. Däremot är företaget är öppna för att utveckla och utbilda personen som kommer in, vilket betyder att det inte krävs någon längre erfarenhet, eller erfarenhet av samtliga områden. I tjänsten förekommer resor för kundbesök och utbildning, både internationellt och nationellt, varpå man bör vara redo att vara på resande fot emellanåt och inneha ett B-körkort. Mycket av kommunikationen och arbetet sker på engelska, därför är goda kunskaper i engelska både i tal och skrift ett krav för tjänsten. . 

Annars så lägger vi stor vikt vid personliga lämplighet så är du en noggrann, intresserad och ambitiös som person så kommer detta jobbet passa dig.

Viktigt för tjänsten är:
-Grundläggande erfarenhet av kvalitésarbete och reklamationsärenden. 
-Grundläggande erfarenhet och/eller intresse för arbetsmiljöfrågor. 
-Tidigare erfarenhet av ISO-cerftifiering

Om företaget
Företaget i fråga är ett familjeägt företag i Karlskoga som öppnade upp sin verksamhet för 35 år sedan. Företaget bygger sin kärnverksamhet på att designa och producera olika typer av kablage till framförallt försvarsindustrin.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommenatt kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 010 – 173 73 00. 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Provningsingenjör

CSM NDT Certification AB söker nu erfarna OFP tekniker som känner sig mogna att arbeta som instruktör och eventuellt examinator inom OFP. CSM NDT Utbildar, Examinerar och Certifierar personal som skall utföra OFP enligt ISO 9712. CSM NDT är ett ackrediterat certifieringsorgan enligt ISO 17024 vilket innebär att vi har ett väl utvecklat kvalitetsledningssystem. Våra kunder kommer främst från provningslabb och tillverkningsindustrin. Brinner du för OFP och i... Visa mer
CSM NDT Certification AB söker nu erfarna OFP tekniker som känner sig mogna att arbeta som instruktör och eventuellt examinator inom OFP. CSM NDT Utbildar, Examinerar och Certifierar personal som skall utföra OFP enligt ISO 9712. CSM NDT är ett ackrediterat certifieringsorgan enligt ISO 17024 vilket innebär att vi har ett väl utvecklat kvalitetsledningssystem. Våra kunder kommer främst från provningslabb och tillverkningsindustrin. Brinner du för OFP och innehar hög social kompetens? Då är detta troligtvis ett drömjobb för dig då det är ständigt utvecklande.


DIN PROFIL
Vi söker dig som är genuint intresserad OFP och har en dokumenterad erfarenhet som provare.
Du är serviceinriktad, utåtriktad, initiativrik, innehar hög social kompetens och uppskattar att jobba både självständigt och i grupp, Vi ser helst att du har en bred kompetens inom OFP då våra kunder(Elever) är verksamma inom ett brett spektra . Dokumenterad erfarenhet eller certifikat inom PAUT/ToFd och eller DRT är meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift i svenska. Arbete mot standarder på engelska förekommer vilket gör att du också måste ha en god läsförståelse på engelska.
I första hand söker vi dig som har god erfarenhet av praktisk provning och innehar ISO 9712 Nivå 3-certfikat inom någon(några) av metoderna RT, UT, MT, PT VT och ET. Vi är även intresserade av dig som är erfaren Nivå 2 med ambitioner att bli Nivå 3. Nivå 2 kompetens i flera metoder är starkt meriterande.


ARBETSUPPGIFTER
Rollen innefattar att vara kursledare, ev.examinator samt att delta i kvalitetsarbetet och utveckla vår verksamhet inom området. Arbetet innefattar också en hel del kundkontakt då vårt tjänsteutbud också innefattar rådgivning i vägen fram till certifiering.


VÅRT ERBJUDANDE
CSM NDT sätter kvalitet och kursupplevelsen för varje enskild elev som högsta prioritet. Vi har ett erkänt rykte inom branschen att kunna erbjuda vad som är bäst för kunden. Du får nu chansen att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen för att bibehålla och befästa vår position på marknaden.
Vi erbjuder möjlighet till ett arbete där du kan utvecklas både professionellt och som person.
Placeringsort är Karlskoga där vårt utbildnings och examineringscenter ligger. Möjlighet till resor finns då vi ibland erbjuder våra kunder utbildning på plats hos dem. Gå gärna in på våran hemsida www.csmndt.se för att få veta mer om vår verksamhet.


Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Kvalitetssamordnare till tillverkningsföretag i Karlskoga

Om tjänsten Som Kvalitetssamordnare kommer du att erbjudas ett brett och varierande jobb. Dina uppgiftter kommer bestå av arbete inom kvalité, reklamation, arbetsmiljö och ISO-certifiering. I den löpande verksamheten ska du som kvalitétssamordnare säkerställa kvalitén på produkterna som företaget tillverkar, kontrollera arbetsmiljö arbete för att se till så att standarden hålls och kraven följs, samt vara involverad i den kommande ISO-certifieringen och up... Visa mer
Om tjänsten
Som Kvalitetssamordnare kommer du att erbjudas ett brett och varierande jobb. Dina uppgiftter kommer bestå av arbete inom kvalité, reklamation, arbetsmiljö och ISO-certifiering. I den löpande verksamheten ska du som kvalitétssamordnare säkerställa kvalitén på produkterna som företaget tillverkar, kontrollera arbetsmiljö arbete för att se till så att standarden hålls och kraven följs, samt vara involverad i den kommande ISO-certifieringen och upprätthålla dom riktlinjerna framåt. Detta är ett familjeägt företag av den mindre storleken varpå man kan komma att få hjälpa till med många olika delar av verksamheten, samt få mycket hjälp av sina närmaste kollegor. Detta ger utrymme för att ta mycket ansvar inom kvalité och miljö. Arbetstiderna är 07.00-16.00 och uppdraget är heltid och börjar med en provanställning om 6 månader, därefter är den initiala tanken är att företaget i fråga ska ta över anställningen. 

I din roll som kvalitetssamordnare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Kvalitétskontrollering och hantering av reklamationsörenden för företagets producerade produkter. 
-Involvering i ISO-certifiering
-Arbetsmiljöansvar samt  utveckling inom detta område. 

Tjänsten som Kvalitétssamordnare är ett konsultuppdrag med start omgående och urvalet sker löpande. 

Om dig
Vi söker dig som jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Tjänsten kräver en grundläggande förståelse och erfarenhet av kvalité och arbetsmiljö. Däremot är företaget är öppna för att utveckla och utbilda personen som kommer in, vilket betyder att det inte krävs någon längre erfarenhet, eller erfarenhet av samtliga områden. I tjänsten förekommer resor för kundbesök och utbildning, både internationellt och nationellt, varpå man bör vara redo att vara på resande fot emellanåt och inneha ett B-körkort. Mycket av kommunikationen och arbetet sker på engelska, därför är goda kunskaper i engelska både i tal och skrift ett krav för tjänsten. . 

Annars så lägger vi stor vikt vid personliga lämplighet så är du en noggrann, intresserad och ambitiös som person så kommer detta jobbet passa dig.

Viktigt för tjänsten är:
-Grundläggande erfarenhet av kvalitésarbete och reklamationsärenden. 
-Grundläggande erfarenhet och/eller intresse för arbetsmiljöfrågor. 
-Tidigare erfarenhet av ISO-cerftifiering

Om företaget
Företaget i fråga är ett familjeägt företag i Karlskoga som öppnade upp sin verksamhet för 35 år sedan. Företaget bygger sin kärnverksamhet på att designa och producera olika typer av kablage till framförallt försvarsindustrin.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommenatt kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 010 – 173 73 00. 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tekniker till Kvalitetsavdelningen PartnerTech Karlskoga AB

Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde. PartnerTech Karlskoga AB är just nu inne i en expansiv period och söker nya medarbetare. PartnerTech Karlskoga står inför en spännande framtid där din insats kommer att s... Visa mer
Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde.


PartnerTech Karlskoga AB är just nu inne i en expansiv period och söker nya medarbetare.
PartnerTech Karlskoga står inför en spännande framtid där din insats kommer att spela en viktig roll för vår framgång.

Därför söker vi nu Tekniker med fokus på verifiering till kvalitetsavdelningen. Arbetet handlar om att skapa förutsättningar för en säker, effektiv och kvalitetssäkrad process. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det moderna företaget.

Rollen
För att möta framtiden och kundernas behov kommer PartnerTech att förbättra och utveckla verifieringsprocesserna internt. Du ingår i ett team av kvalitetsingenjörer och arbetar tvärfunktionellt med andra avdelningar vid behov.

Några av dina spännande arbetsuppgifter:

- Aktivt arbete och ansvar för att utveckla och standardisera instruktioner till produktion
- Skapa kontrollinstruktioner utifrån kundernas underlag, ex ritningar och tekniska bestämmelser
- Granska underlag vid offerter ur ett verifieringsperspektiv
- Simulering och beräkning av verifieringskostnader för kalkyler
- Skapa ballongritningar och FAI dokumentation
- Delta vid offert-/ och orderuppstartsmöten
- Skapa artikelstrukturer i YaPLM, dokumenthanteringssystem

Din Profil
Vi söker dig som vill ingå i ett framåtriktat gäng som ser möjligheter i stället för problem i ett växande företag. För att lyckas i rollen ser vi att du har en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller likvärdig utbildning samt god erfarenhet från mekanisk tillverkningsindustri eller fordonsindustrin. I rollen krävs att du har goda kunskaper inom mätteknik, form- och lägestoleranser samt ritningsläsning för att förstå kundernas krav. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Det är meriterande om du har kunskap om, och förstår, NC-svarvar och fleroperationsmaskiners bearbetningsfunktion. Har du dessutom erfarenhet från att jobba inom skärande bearbetning så är det en fördel. Vidare är det meriterande om du har kunskap om Cad System (vi använder Solid Works).

Som person har du en naturlig fallenhet för att se helheten i kombination med ett sinne för detaljer. Du är kreativ, analytisk, orädd och systematisk. Du bidrar till utveckling och gott samarbete genom att du är öppen för att ta in nya kunskaper och gärna delar med dig av dina erfarenheter till andra. Du har en god kommunikativ förmåga och vågar utmana processer genom idéer som effektiviserar.

PartnerTech Karlskoga AB
Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren.

PartnerTech – där framtiden och framgång knackar på dörren!
Har vi fångat ditt intresse och du vill fortfarande söka jobbet? Bra! Vi ser fram emot att läsa din ansökan och eventuellt få möjlighet att träffas i en intervju – du som lyckas knipa platsen blir en del av PartnerTechs framtids- och framgångsarbete!

Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev senast 2023-10-22 med en kort motivering till varför du söker tjänsten .

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef
Johan Kahl, Kvalitet- och Miljöledare, 076-8644212

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta HR-Ansvarig
Åsa Nyström, 073-0837197

Facklig representant Unionen
Martin Ericson, 073-0736276PartnerTech Karlskoga AB jobbar för att främja hälsa hos våra medarbetare och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. I lokalen i Karlskoga finns ett eget gym som alla medarbetare har fri tillgång till. Vi har också en aktivitetskommitté som jobbar med olika koncept för att ge alla medarbetare en chans att tillsammans med kollegor prova på olika hälsofrämjande och roliga aktiviteter och utmaningar. Visa mindre

Kvalitetstekniker

Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde. PartnerTech Karlskoga AB är just nu inne i en expansiv period och söker nya medarbetare. Vi söker nu en Kvalitetstekniker till vår kvalitetsavdelning I rollen som Kvalite... Visa mer
Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde.


PartnerTech Karlskoga AB är just nu inne i en expansiv period och söker nya medarbetare.
Vi söker nu en Kvalitetstekniker till vår kvalitetsavdelning
I rollen som Kvalitetstekniker är du en av våra nyckelpersoner i vårt arbete med att nå kvalitetsmål och med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem.

I huvudsak arbetar du med att analysera orsaker till uppkomna problem samt att identifiera och rekommendera lämpliga åtgärder.

I rollen kommer du att

- Säkra och förbättra företagets totala kvalitetsprestanda
- Vara företagets kontaktperson mot kunder och internt med avseende på kvalitetsfrågor.
- Driva reklamationshantering mot kunder samt följa upp korrigerande åtgärder enligt 8D metodik.
- Delta som kvalitetsrepresentant i företagets kundteam och projektarbete.
- Initiera kvalitetshöjande åtgärder i tvärfunktionella team.
- Utveckla arbetssätt och metoder för en förbättrad kvalitetsprestanda.
- Engagera och utbilda medarbetare i kvalitetsmedvetenhet samt stötta produktionen i det dagliga arbetet, men även driva ärenden, såsom att analysera avvikelser -från problem till lösning.
- Utföra MSA, delta i arbetet med FMEA och styrplaner.
- Stödja produktionen genom att vara sakkunnig i kundkrav och kvalitetsfrågor.
- Självständigt initiera och driva förbättringsarbete både i projektform och som enskilt uppdrag.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

I rollen rapporterar du till företagets Kvalitet- och Miljöledare.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet från arbete med MSA, SPS, FMEA och styrplaner är meriterande. Ärendehantering sker i Monitor.

Du har minst gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning inom relevant område alternativt flera års erfarenhet inom tillverkande industri eller fordonsindustrin.  

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

PartnerTech Karlskoga AB

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren.

PartnerTech – där framtiden och framgång knackar på dörren!

Låter detta intressant och du vill fortfarande söka jobbet? Bra! Vi ser fram emot att läsa din ansökan och eventuellt få möjlighet att träffas i en intervju.

Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev med en kort motivering till varför du söker tjänsten senast 2024-05-31.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef
Johan Kahl, Kvalitet- och Miljöledare, 076-8644212

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta HR-Ansvarig
Åsa Nyström, 073-0837197

 

PartnerTech Karlskoga AB jobbar för att främja hälsa hos våra medarbetare och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. I lokalen i Karlskoga finns ett eget gym som alla medarbetare har fri tillgång till. Vi har också en aktivitetskommitté som jobbar med olika koncept för att ge alla medarbetare en chans att tillsammans med kollegor prova på olika hälsofrämjande och roliga aktiviteter och utmaningar. Visa mindre

Saab Dynamics söker nu Kalibreringstekniker, ESD koordinator

Är du den nya medlemmen i det växande Kvalitetsteamet, motiverad av att arbeta med mätteknik och förbättringsarbete? Letar du också efter en arbetsplats där du erbjuds stora möjligheter att utvecklas? Då är detta jobbet för dig! Vi söker en kalibreringstekniker som kommer jobba med kalibrering av mätutrustning till produktionen i Björkborn, Karlskoga. I rollen ingår även att (efter introduktion inom ämnesområdet) vara ESD (Electro Static Discharge) koordi... Visa mer
Är du den nya medlemmen i det växande Kvalitetsteamet, motiverad av att arbeta med mätteknik och förbättringsarbete? Letar du också efter en arbetsplats där du erbjuds stora möjligheter att utvecklas? Då är detta jobbet för dig!

Vi söker en kalibreringstekniker som kommer jobba med kalibrering av mätutrustning till produktionen i Björkborn, Karlskoga. I rollen ingår även att (efter introduktion inom ämnesområdet) vara ESD (Electro Static Discharge) koordinator för Saab Dynamics Karlskoga.

Din roll

Som Kalibreringstekniker samordnar du att produktionens mätutrustning ute på avdelningarna och i förråd blir kalibrerade internt eller hos externa leverantörer. Du är också behjälplig med kalibreringsteknisk kompetens vid olika typer av utredningsarbete, i samband med avvikelser och vid inköp av mätutrustning. Arbetet utförs i nära samarbete med produktion, produktionsteknik, produktionskvalitet och inköp.

Som ESD koordinator säkerställer du att våra ESD krav, inklusive lokala anpassningar är kända av organisationen och följs. Det innebär bland annat att hålla i enklare utbildningar, säkerställa att ESD kontroller utförs korrekt och med korrekt utrustning. Delta i riskanalyser, audits och vara behjälplig vid inköp av ny ESD utrustning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

*

Planera och följa upp att mätutrustning blir kalibrerad i tid
*

Hantera mätutrustningar inför och efter kalibrering, samt boka transporter
*

Genomföra egenkalibrering och funktionskontroller av mätutrustning
*

Administrera dokumentationen för mätutrustningen i kalibreringssystemet MIO
*

Initiera avvikelser i det interna avvikelsesystemet, för mätdon utanför tolerans
*

Vara kontaktperson mot externa leverantörer av kalibrering
*

Inköp av kalibreringstjänster och standard mätdon
*

Vara ESD representant och koordinera arbetsuppgifter inom området

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och serviceinriktad. Arbetet innebär att man måste vara uthållig och kunna agera utifrån dagliga prioriteringar.

För att lyckas i rollen bör du ha:

*

Lägst en gymnasial utbildning med teknisk inriktning
*

Minst 2 års erfarenhet av mättekniskt arbete
*

Goda kunskaper i ritningsläsning
*

Datorvana
*

God kommunikationsförmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska
*

Utbildning inom ESD-området är meriterande

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Senior Kvalitetstekniker till PartnerTech Karlskoga AB

Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde. Nu står vi inför nästa tillväxtfas, och vi ser positivt på framtiden. Nu söker vi en Senior Kvalitetstekniker till vår kvalitetsavdelning Nu söker vi en Senior Kvalitetst... Visa mer
Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi har en av Sveriges modernaste och största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde.


Nu står vi inför nästa tillväxtfas, och vi ser positivt på framtiden.
Nu söker vi en Senior Kvalitetstekniker till vår kvalitetsavdelning
Nu söker vi en Senior Kvalitetstekniker till vår Kvalitet- och Miljöavdelning.

Som kontraktstillverkande har vi på Partnertech gjort en kraftig omsättningsökning de senaste åren. Med en toppmodern anläggning där kvalitet och kunnande står i fokus är man en given samarbetspartner när det handlar om komplex bearbetning av produkter. Kunderna återfinns primärt inom försvarsindustrin men även inom hydraulik och annan industri.

I rollen som Senior Kvalitetstekniker är du en av våra nyckelpersoner i PartnerTechs arbete med att nå beslutade kvalitetsmål, förebygga och eliminera kvalitetsproblem samt utveckla de interna verktyg och metoder som ligger till grund för ett lyckosamt och effektivt kvalitetsarbete. I huvudsak arbetar du med att analysera orsaker till uppkomna problem samt att identifiera och rekommendera lämpliga åtgärder, kvalitetshöjande förbättringsarbete, men du blir även en central spelare när det gäller avdelningens utveckling genom dina tidigare erfarenheter.

I rollen kommer du att

- Säkra och förbättra företagets totala kvalitetsprestanda
- Vara företagets kontaktperson mot kunder och internt med avseende på kvalitetsfrågor.
- Driva reklamationshantering mot kunder samt följa upp korrigerande åtgärder enligt 8D metodik.
- Delta som kvalitetsrepresentant i företagets kundteam och projektarbete.
- Initiera kvalitetshöjande åtgärder i tvärfunktionella team.
- Utveckla arbetssätt och metoder för en förbättrad kvalitetsprestanda.
- Engagera och utbilda medarbetare i kvalitetsmedvetenhet samt stötta produktionen i det dagliga arbetet, men även driva ärenden, såsom att analysera avvikelser -från problem till lösning.
- Utföra MSA, delta i arbetet med FMEA och styrplaner.
- Stödja produktionen genom att vara sakkunnig i kundkrav och kvalitetsfrågor.
- Självständigt initiera och driva förbättringsarbete både i projektform och som enskilt uppdrag.
- Driva förbättringsarbete inom den egna avdelningen kopplat till effektivare metoder och verktyg

I rollen rapporterar du till företagets Kvalitet- och Miljöledare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av kvalitetsarbete och ett brinnande intresse för arbete med ständiga förbättringar. Du ska vara bekväm i att kommunicera med interna och externa kunder både skriftligt och muntligt.

Tidigare erfarenhet från arbete med MSA, SPS, FMEA och styrplaner är meriterande. Ärendehantering sker i Monitor.

Du har minst gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning inom relevant område alternativt flera års erfarenhet inom tillverkande industri eller fordonsindustrin.  

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

PartnerTech Karlskoga AB

Våra produktionsanläggningar finns i både Karlskoga och Filipstad och består av ca 85st CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Med dagens snabba förändringstakt är det en självklarhet, för oss, att satsa framåt och kontinuerligt utvecklas för att ständigt tillse att vi besitter rätt kompetens samt vara nyfikna på att anamma framtida teknik utan att tumma på vare sig kvalitetsmedvetenheten eller miljön. Vi jobbar ständigt med att utmana oss och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi är med och bidrar från idékoncept, genom hela kedjan från konstruktion, prototyp till fungerande delsystem direkt in i kundens produktion. Hela vårt arbetssätt genomsyras av kvalitet och hållbarhet som främsta drivkraft. Våra kunder finns på en global marknad inom flera segment. Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren.

PartnerTech – där framtiden och framgång knackar på dörren!

Låter detta intressant och du vill fortfarande söka jobbet? Bra! Vi ser fram emot att läsa din ansökan och eventuellt få möjlighet att träffas i en intervju.

Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev med en kort motivering till varför du söker tjänsten senast 2023-02-28.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef
Johan Kahl, Kvalitet- och Miljöledare, 076-8644212

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta HR-Ansvarig
Åsa Nyström, 073-0837197

Facklig representant Unionen
Niclas Egnell, 073-6682825

PartnerTech jobbar för att främja hälsa hos våra medarbetare och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. I lokalen i Karlskoga finns ett eget gym som alla medarbetare har fri tillgång till. Vi har också en aktivitetskommitté som jobbar med olika koncept för att ge alla medarbetare en chans att tillsammans med kollegor prova på olika hälsofrämjande och roliga aktiviteter och utmaningar. Visa mindre

Kvalitetstekniker till PartnerTech Karlskoga AB

Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi både har en av Sveriges modernaste samt största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra Kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde. Våra produktionsanläggningar finns i både Karlskoga och Filipstad och består av ca 85st CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anlägg... Visa mer
Vi på PartnerTech Karlskoga AB är stolta över att vi både har en av Sveriges modernaste samt största anläggningar för avancerad skärande bearbetning. Vår mission är att vi ska vara våra Kunders strategiska och prioriterade partner och tillhandahålla hög kompetens inom vårt affärsområde.


Våra produktionsanläggningar finns i både Karlskoga och Filipstad och består av ca 85st CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Med dagens snabba förändringstakt är det en självklarhet, för oss, att satsa framåt och kontinuerligt utvecklas för att ständigt tillse att vi besitter rätt kompetens samt vara nyfikna på att anamma framtida teknik utan att tumma på vare sig kvalitetsmedvetenheten eller miljön. Vi jobbar ständigt med att utmana oss och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.


Vi är med och bidrar från idékoncept, genom hela kedjan från konstruktion, prototyp till fungerande delsystem direkt in i kundens produktion. Hela vårt arbetssätt genomsyras av kvalitet och hållbarhet som främsta drivkraft. Våra kunder finns på en global marknad inom flera segment. Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.


Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren.


Nu står vi inför nästa tillväxtfas, och vi ser positivt på framtiden.
Vi söker nu en Kvalitetstekniker till vår kvalitetsavdelning
I rollen som Kvalitetstekniker är du en av våra nyckelpersoner i vårt arbete med att nå kvalitetsmål och med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem.

I huvudsak arbetar du med att analysera orsaker till uppkomna problem samt att identifiera och rekommendera lämpliga åtgärder.

I rollen kommer du att

- Säkra och förbättra företagets totala kvalitetsprestanda
- Vara företagets kontaktperson mot kunder och internt med avseende på kvalitetsfrågor.
- Driva reklamationshantering mot kunder samt följa upp korrigerande åtgärder enligt 8D metodik.
- Delta som kvalitetsrepresentant i företagets kundteam och projektarbete.
-  Initiera kvalitetshöjande åtgärder i tvärfunktionella team.
- Utveckla arbetssätt och metoder för en förbättrad kvalitetsprestanda.
- Engagera och utbilda medarbetare i kvalitetsmedvetenhet samt stötta produktionen i det dagliga arbetet, men även driva ärenden, såsom att analysera avvikelser -från problem till lösning.
- Utföra MSA, delta i arbetet med FMEA och styrplaner.
- Stödja produktionen genom att vara sakkunnig i kundkrav och kvalitetsfrågor.
- Självständigt initiera och driva förbättringsarbete både i projektform och som enskilt uppdrag.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

I rollen rapporterar du till företagets Kvalitet- och Miljöledare.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet från arbete med MSA, SPS, FMEA och styrplaner är meriterande. Ärendehantering sker i Monitor.

Du har minst gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning inom relevant område alternativt flera års erfarenhet inom tillverkande industri eller fordonsindustrin.  

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi vill ha din ansökan med CV och en motivering till varför du söker tjänsten i ett personligt brev senast 2023-02-28.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef
Johan Kahl, Kvalitet- och Miljöledare, 076-8644212

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta HR-Ansvarig
Åsa Nyström, 073-0837197

Facklig representant Unionen
Niclas Egnell, 073-6682825

 

PartnerTech jobbar för att främja hälsa hos våra medarbetare och erbjuder ett generöst frisvårdsbidrag. I lokalen i Karlskoga finns ett eget gym som alla medarbetare har fri tillgång till. Vi har också en aktivitetskommitté som jobbar med olika koncept för att ge alla medarbetare en chans att tillsammans med kollegor prova på olika hälsofrämjande och roliga aktiviteter och utmaningar. Visa mindre

Operativ Kvalitetstekniker

Jobbeskrivning Vi söker nu en operativ kvalitetstekniker till vår kund som jobbar med avancerad mekanisk tillverkning Som operativ kvalitetstekniker blir ditt huvudansvar att leda och driva det operativa kvalitetsarbetet inom företagets produktionsavdelningar, du kommer att hantera dagliga frågor rörande kassationer, avvikelser och även jobba med kompetenssäkring. Du stöttar hela produktionsavdelningen i kvalitetsarbetet samt är drivande under implemen... Visa mer
Jobbeskrivning

Vi söker nu en operativ kvalitetstekniker till vår kund som jobbar med avancerad mekanisk tillverkning

Som operativ kvalitetstekniker blir ditt huvudansvar att leda och driva det operativa kvalitetsarbetet inom företagets produktionsavdelningar, du kommer att hantera dagliga frågor rörande kassationer, avvikelser och även jobba med kompetenssäkring. Du stöttar hela produktionsavdelningen i kvalitetsarbetet samt är drivande under implementering av åtgärder.

Vi söker dig som med stort engagemang vill driva företagets kvalitetsarbete, du ska vara lösningsfokserad med ett stort eget driv.


Du bör ha kompetens inom följande områden.

- Ritningsläsning
- Handmätdon
- 5 varför
- Kunskaper i 8D, 4M, MSA

Det är meriterand om du har praktisk erfarenhet inom bearbetning så som exempelvis svarvning och fräsning, samt erfarenhet av operativt kvalitetsarbete.

Urval kommer göras löpande så är detta en tjänst som tilltalar dig så sök omgående.

Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vi söker kvalitetskontrollanter

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag. För ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga söke... Visa mer
AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen.

Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

För ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga söker vi nu två kvalitetskontrollanter med kunskap och erfarenhet inom kvalitetsarbete från tillverkande industrin. Som kvalitetskontrollant kommer du att syna och frisläppa produkter som tillverkats av produktionen i Karlskoga. Du följer upp att produkterna följer den kvalitet som utlovats kund samt dokumenterar eventuella avvikelser.

Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i sex månader med goda chanser till förlängning. 

Vem söker vi

Vi söker dig som tidigare arbetat inom kvalitet och teknik. Du är noggrann, konsekvent och ansvarsfull. Du gillar rutiner och tydliga ramar och har förmågan att se detaljer. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som med andra. Att förklara saker, ta egna beslut och agera professionellt även om något blivit fel kommer naturligt för dig. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi finner det meriterande om du har en teknisk utbildning och erfarenhet av att jobba med frisläppning av produkter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget kommer vara placerat i Karlskoga. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i sex månader med goda chanser till förlängning. 

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Utbildare o tekniker inom Oförstörande provning

Utbildare och tekniker inom Oförstörande Provning Vi på CSM NDT Certification AB i Karlskoga söker nu dig som vill anta utmaningen och bli vår nya medarbetare som utbildare och tekniker inom OFP. Vi erbjuder en spännande och varierande tjänst för dig som vill utvecklas som OFP tekniker. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innebära att tillsammans med dina kollegor planera och genomföra utbildningar inom OFP. Du kommer även till viss del utföra varierand... Visa mer
Utbildare och tekniker inom Oförstörande Provning
Vi på CSM NDT Certification AB i Karlskoga söker nu dig som vill anta utmaningen
och bli vår nya medarbetare som utbildare och tekniker inom OFP.
Vi erbjuder en spännande och varierande tjänst för dig som vill utvecklas som OFP tekniker. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innebära att tillsammans med dina
kollegor planera och genomföra utbildningar inom OFP. Du kommer även till viss del
utföra varierande provningsuppdrag på konsultbasis åt/hos våra uppdragsgivare.
Arbetet innebär nära kontakter med människor i NDT-branschen, spännande
teknikutmaningar och möjlighet till utveckling. Våra kunder finns främst inom svensk
stålindustri, men även provningsföretag och annan industri (såsom flyg-, fordon- och
vapenindustrin).
CSM NDT Certification AB i dess nuvarande form bildades 2004. Certifieringsorganet
har i dagsläget utfärdat över 5000 OFP-certifikat. Vi som jobbar med utbildning och
certifiering på CSM NDT har mångårig erfarenhet av OFP. Vi har alla tidigare varit
anställda hos kontrollföretag och tillverkningsindustri och har ätit, sovit och andats OFP
under vårt yrkesliv. Vi är givetvis certifierade till Nivå 3 i de OFP-metoder vi undervisar,
dvs MT, PT, RT, UT, VT och ET. Vi har EN-473 och ISO 9712-certifikat.
Vi söker dig som är certifierad lägst Nivå 2 inom någon/några OFP-metod(er) där UT ingår som en av dem. Erfarenhet av undervisning, är meriterande.
Som person är Du utåtriktad, initiativrik, metodisk, tillförlitlig och nyfiken.
Ett flertal av våra kunder arbetar internationellt därför goda kunskaper i engelska, utöver
svenska, är ett krav. Rollen kan innebära resor i tjänsten, B-körkort är därför ett krav.
Placeringsort Karlskog Visa mindre