Lediga jobb som Kvalitetschef i Karlskoga

Se lediga jobb som Kvalitetschef i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Supplier Quality Manager (SQM)

Ansök    Jun 10    Jakkal AB    Kvalitetschef
Jakkal är ett ingenjörsföretag som är verksamt i Karlskoga/Örebro, Laxå, Köping, Nyköping och Norrköping/Linköping samt Hässleholm. Vi har ett kunnigt team med lång erfarenhet och kompetens med tyngdpunkt inom produktions-, produkt- och teknikutveckling. Genom vårt breda tjänsteutbud kan vi erbjuda: • Kompetenta medarbetare med tyngdpunkt inom mekanisk konstruktion, el och automation, produktionsteknik och projektledning, men även inom andra kompetensom... Visa mer
Jakkal är ett ingenjörsföretag som är verksamt i Karlskoga/Örebro, Laxå, Köping, Nyköping och Norrköping/Linköping samt Hässleholm.

Vi har ett kunnigt team med lång erfarenhet och kompetens med tyngdpunkt inom produktions-, produkt- och teknikutveckling.

Genom vårt breda tjänsteutbud kan vi erbjuda:

• Kompetenta medarbetare med tyngdpunkt inom mekanisk konstruktion, el och automation, produktionsteknik och projektledning, men även inom andra kompetensområden genom hela er organisation.
• Resurs- och specialistkonsulting ute hos kund.
• Leverans av kundspecifika produktionslösningar, allt från lyftverktyg, fixturer till nyckelfärdiga maskinutrustningar inkl. CE-märkning och all dokumentation via vår ”In House” avdelning.
• Additiv tillverkning – 3D printing.
• Rekryterings- och bemanningslösningar både inom tjänstemanna- och kollektivsidan.

Om jobbet

Vi önskar utöka teamet med en driven och engagerad Supplier Quality Manager (SQM), med erfarenhet inom kvalitet.

Rollen innebär att du kommer att få arbeta i en varierande och stimulerande miljö där du har många kontaktytor ute hos våra kunder både internt och externt. Du kommer att ha en nyckelroll i att säkerställa att material och komponenter, som används i produktion uppfyller relevanta kvalitetsstandarder och specifikationer.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter.

• Ansvara för inköpskvalitetsprocesser, övervaka kvaliteten på material och komponenter, samt hantera reklamationer.
• Kommunicera och samarbeta aktivt med våra leverantörer för att säkerställa att kvalitetskraven uppfylls.
• Analysera/ identifiera och åtgärda eventuella kvalitetsavvikelser och problem.
• Dokumentera och rapportera resultat och kvalitetsdata.
• Använda och implementera klassiska kvalitetsverktyg, metoder och arbeta med förbättringar samt följa rutiner kring inköpsstrategi och inköpspolicy.
• Kvalitetssäkra testprocesser och utrustning för serieproduktion hos kunder.
• Driva projekt med att samla testdata från leverantörer och att övervaka och analysera yield ect.
• Säkerställa implementationen av inköpsstrategi, inköpspolicy och -rutiner.
• Ansvara för kvalitetskraven i offertförfrågningar, avtal och inköpsordrar.

Resor förekommer regelbundet både inom Sverige och övriga Europa.

Din profil

Vi ser gärna att du har:

• Högskole- eller civilingenjörsexamen eller annan relevant utbildning.
• Goda kunskaper inom testsystem.
• God allmän teknisk förståelse samt förmågan att läsa teknisk dokumentation och ritningar.
• Gärna erfarenhet av bearbetning eller mekaniska komponenter/konstruktion.
• Kunskap om relevanta standarder, exempelvis ISO 9001 och ISO 14001.
• Färdigheter inom mätteknik samt användning av klassiska kvalitetsverktyg, exempelvis LEAN/Six Sigma, 8D, FMEA, MSA, PPAP etc.
• God förmåga att kunna utrycka sig i tal samt skrift på svenska och engelska, för att kommunicera och samarbeta med leverantörer och interna team.
• Fördjupade kunskaper in om minst ett av områdena mekanik, elektronik, system, verkan framdrivning, kemi samt icke metalliska komponenter.

För att trivas i rollen behöver ni vara en självgående person som genom driv och engagemang har förmågan att strukturera och planera arbetet väl. Rollen kräver att du är en god kommunikatör och att ni trivs i en miljö där förändring är en del av vardagen. Du har ett analytiskt sinne med ett stort lösnings- och detaljfokus. Du har även en hög social kompetens samt besitter en god samarbetsförmåga.

Uppdraget kan omfattas av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Vad kan vi erbjuda dig:

Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkande är stort. Hos oss får du arbeta i ett engagerat, kompetent och fartfyllt team, där du har stora möjligheter till kompetens- och karriärutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlskoga.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Interimskonsult inom kvalitet

Ansök    Mar 13    AxÖ Consulting AB    Kvalitetschef
AxÖ Consulting är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och Malmö. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, strategisk kompetensförsörjning och mycket mer. Driver du eget företag och vill ta dig an nya interimsuppdrag inom kvalitet? Våra kunder befinner sig i en period av tillväxt och förändring, vilket har skapat ett ökat behov av experthjälp för att navigera framgångsrikt g... Visa mer
AxÖ Consulting är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och Malmö.

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, strategisk kompetensförsörjning och mycket mer.

Driver du eget företag och vill ta dig an nya interimsuppdrag inom kvalitet? Våra kunder befinner sig i en period av tillväxt och förändring, vilket har skapat ett ökat behov av experthjälp för att navigera framgångsrikt genom dessa spännande tider.

Vi söker nu ambitiösa och erfarna konsulter som är redo att ta sig an varierande uppdrag inom kvalitet. Som interimskonsult hos AxÖ Consulting kommer du att vara en avgörande resurs för att hjälpa våra kunder att hantera temporära behov och utmaningar. Genom oss får du möjlighet att arbeta med en rad olika branscher och organisationer, vilket ger dig en unik inblick i olika verksamheter och affärsmodeller.

Kvalifikationer

Vi söker interimskonsulter med stor erfarenhet och dokumenterad framgång inom sina områden. Din förmåga att snabbt anpassa dig till nya miljöer och leverera konkreta resultat kommer att vara avgörande för att lyckas i uppdraget.

Om ansökan

Detta är en generell annons där vi söker interimskonsulter med varierande bakgrund och erfarenhet inom kvalitet. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

För frågor, vänligen kontakta:

Angelica Mäenpää

[email protected]

Olle Öijen

[email protected]

 

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Sourcing Quality Manager till spännande företag!

Vår kund är ett teknikkonsultbolag  fokus på helhetsåtaganden inom inom flertalet områden. Våra kund finns inom bla fordonsindustri, verkstadsindustri, försvarsindustri och energisektorn.Arbetsuppgifter Arbetet innebär att kvalitetssäkra inköpta artiklar, material och delsystem inom ett antal områden. Säkerställa implementation av inköpsstrategi, inköpspolicy och -rutiner. Ansvara för kvalitetskraven i offertförfrågningar, avtal och inköpsordrar. Delta ... Visa mer
Vår kund är ett teknikkonsultbolag  fokus på helhetsåtaganden inom inom flertalet områden.

Våra kund finns inom bla fordonsindustri, verkstadsindustri, försvarsindustri och energisektorn.Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att kvalitetssäkra inköpta artiklar, material och delsystem inom ett antal områden. Säkerställa implementation av inköpsstrategi, inköpspolicy och -rutiner.
Ansvara för kvalitetskraven i offertförfrågningar, avtal och inköpsordrar.
Delta i och skapa inköpsberedningar.
Genomföra revisioner av leverantörer och produkter på plats hos leverantörer.
Övervaka leverantörernas kvalitetsprestanda och driva korrigerande åtgärder för de leverantörer som inte når målen. Driva förbättringsprogram hos våra kunder.
Hantera reklamationer för material som inte uppfyller specifikation och granska leverantörernas reklamationssvar.

Kvalifikationer
Mycket god erfarenhet av kvalitetssäkring och god kunskap om kvalitetsverktyg såsom rotorsaksanalys, kapabilitet, riskanalys, FMEA, 8D, mätsystemanalys etc. Det är meriterande att ha dokumenterad kompetens inom processrevision, Six Sigma och gärna black belt.
Du är en strukturerad person med ett analytiskt sinne.
Om du är en erfaren Inköps/kvalitets chef och intresserad av att ta nästa steg i din karriär så sök gärna tjänsten.Villkor
Tjänsten är på heltid där du blir anställd hos oss på Q i Mälardalen AB och arbetar på plats som konsult ute hos uppdragsgivaren.

Vi arbetar med löpande rekrytering och önskar därför att du skickar in din ansökan snarast.


Vad du än undrar över är du välkommen att kontakta Henrik Nitz 070-160 20 91

 
Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Kvalitetschef

Är du vår nästa kvalitetschef? Om företaget Saab Dynamics, ett affärsområde inom Saab AB, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom... Visa mer
Är du vår nästa kvalitetschef?

Om företaget
Saab Dynamics, ett affärsområde inom Saab AB, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Kvalitetssäkra inköpta artiklar, material inom varugrupp Icke Metalliska Komponenter (IMK).
• Säkerställa implementationen av SAABs inköpsstrategi, inköpspolicy och -rutiner.
• Ansvara för kvalitetskraven i offertförfrågningar, avtal och inköpsordrar.
• Delta i och skapa inköpsberedningar.
• Genomföra revisioner av leverantörer och produkter på plats hos leverantörer.
• Övervaka leverantörernas kvalitetsprestanda och driva korrigerande åtgärder för de leverantörer som inte når målen.
• Driva förbättringsprogram tillsammans med leverantörer.
• Hantera reklamationer för material som inte uppfyller specifikation och granska leverantörernas reklamationssvar.

Resor förekommer regelbundet, främst inom Sverige, men ibland även inom övriga Europa.


Din profil
Vi letar efter en kvalitetschef som kommer att ha ansvar för att vara ansiktet utåt för våra leverantörer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna roll och vi ser att du som person har förmågan att ta initiativ, är ansvarsfull och har en medvetenhet om kvalitet.

Du bör ha en högskole- eller civilingenjörsexamen, eller ha erfarenhet av kvalitetssäkring inom produktion och/eller inköpta produkter. Kunskap om material som plast, gummi, textilier och liknande är meriterande, liksom erfarenhet av att använda kvalitetsverktyg som rotorsaksanalys, kapabilitet, riskanalys, FMEA, 8D, mätsystemanalys, six sigma och liknande.

Denna befattning kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande säkerhetsföreskrifter. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassning kan det i vissa fall innebära krav på specifikt medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Detta är ett konsultuppdrag med anställning med oss på Skill med goda chanser till förlängning.

Vi kommer att göra ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Larsson, [email protected]. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Head of Quality

Ansök    Okt 23    Nobel Biocare AB    Kvalitetschef
Head of Quality   Nobel Biocare är ett globalt marknadsledande innovativt medicintekniskt bolag som erbjuder dentala implantat och unika behandlingskoncept. Vårt mål är att förbättra varje patients livskvalité genom att hjälpa våra kunder att behandla fler patienter bättre med våra innovativa produkter och lösningar. Nobel Biocare har totalt cirka 2 500 medarbetare, varav ca 350 personer på vår fabrik i Karlskoga och huvudkontoret ligger i Zürich.  Vi... Visa mer
Head of Quality  

Nobel Biocare är ett globalt marknadsledande innovativt medicintekniskt bolag som erbjuder dentala implantat och unika behandlingskoncept.

Vårt mål är att förbättra varje patients livskvalité genom att hjälpa våra kunder att behandla fler patienter bättre med våra innovativa produkter och lösningar. Nobel Biocare har totalt cirka 2 500 medarbetare, varav ca 350 personer på vår fabrik i Karlskoga och huvudkontoret ligger i Zürich. 

Vi erbjuder 

En inspirerande och modern arbetsmiljö där du ges möjlighet att arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt! Vi förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling och det råder god sammanhållning inom bolaget och kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd hos oss kan du därför förvänta dig ansvarsfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter och en arbetsplats som erbjuder delaktighet och gemenskap. Hos oss trivs du som är flexibel och som gillar när det händer mycket kring dig!  

Arbetsbeskrivning 

I din roll som Kvalitetschef är du ansvarig för kvalitetsavdelningarna som består av kvalitetssäkring (QA) samt kvalitetskontroll (QC).  Tillsammans med globala och lokala team kommer du utveckla, implementera och upprätthålla kvalitetsarbetet för att säkerställa att processerna och systemen är i linje med den globala QMS och tillämpliga lagkrav och standarder.  

Urval av arbetsuppgifter: 

- Kontinuerlig övervakning av QMS
- Utförande av kvalitetsrelaterade processer från produktutveckling, lansering av produkter, tillverkning, distribution, produktuppföljning, utbildning samt systemförbättringar
- Samordna, stödja och följa upp externa och interna revisioner
- Leda och utveckla QA och QC avdelningarna
- Hantera kvalitetsproblem i samarbete med
- Säkerställa att kvalitetsförbättrande åtgärder (CAPA)
- Budgetansvar 

Kvalifikationer 

Du har en eftergymnasial utbildning som tex B.Sc eller M.Sc med inriktning kvalitet, natur eller teknik samt minst 5 års erfarenhet av kvalitetsarbete från medicinteknisk tillverkning eller liknade GMP-tillverkning.  

- Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
- Du har god kännedom i GMP och gärna ISO 14385, ISO 14971 samt europeiska förordningar om medicinsk utrustning (MDR). 
- Erfarenhet av processförändringar
- Kunskap inom kvalitetsverktyg som exempelvis 8D, FMEA, Control Plans, MSA Gage R&R and Capability Studies
- Förmåga att läsa, förstå och tolka tekniska ritningar och specifikationer 

 
Som person är du drivande, strukturerad och självgående och har intresse för att koordinera och följa upp att saker blir gjorda. Du har ett pedagogiskt sätt att förmedla information och kunskap till kollegor och är van att prata inför grupper. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  

Information om ansökan 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 10 November 2023. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Quality manager

Ansök    Feb 8    Jakkal AB    Kvalitetschef
Jakkal är ett ingenjörsföretag som är verksamt i Karlskoga/Örebro, Laxå, Köping, Nyköping och Norrköping/Linköping samt Hässleholm. Vi har ett kunnigt team med lång erfarenhet och kompetens med tyngdpunkt inom produktions-, produkt- och teknikutveckling. Genom vårt breda tjänsteutbud kan vi erbjuda: • Kompetenta medarbetare med tyngdpunkt inom mekanisk konstruktion, el och automation, produktionsteknik och projektledning, men även inom andra kompetensom... Visa mer
Jakkal är ett ingenjörsföretag som är verksamt i Karlskoga/Örebro, Laxå, Köping, Nyköping och Norrköping/Linköping samt Hässleholm.

Vi har ett kunnigt team med lång erfarenhet och kompetens med tyngdpunkt inom produktions-, produkt- och teknikutveckling.

Genom vårt breda tjänsteutbud kan vi erbjuda:

• Kompetenta medarbetare med tyngdpunkt inom mekanisk konstruktion, el och automation, produktionsteknik och projektledning, men även inom andra kompetensområden genom hela er organisation.
• Resurs- och specialistkonsulting ute hos kund.
• Leverans av kundspecifika produktionslösningar, allt från lyftverktyg, fixturer till nyckelfärdiga maskinutrustningar inkl. CE-märkning och all dokumentation via vår ”In House” avdelning.
• Additiv tillverkning – 3D printing.
• Rekryterings- och bemanningslösningar både inom tjänstemanna- och kollektivsidan.

Vi behöver förstärka vårt team ytterligare inom kvalitet, då vi har efterfrågan från våra kunder av en kvalitets ledare.

Våra kunder är både stora och små företag. där flera är världsledande inom sitt område.

Har du ett stort engagemang, är lösnings fokuserad samt intresserad av kvalitet och teknik, så kan detta vara en tjänst för dig.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en kvalitets person med ett genuint teknikintresse, som gillar kreativa utmaningar och som vill utvecklas inom kvalitets området.

Vi ser positivt på tidigare erfarenhet inom områden produktion och projektledning.

• Kunskaper inom ledning/kvalitetssystem.
• Kvalitets kostnader.
• Revisioner.
• Förbättringsarbete.
• SixSigma
• Komma med rekommendation och lösning.
• Besök hos kunder och underleverantörer vid behov.

Din profil

Vi ser gärna att du har:

• Vi tror att du har flera års erfarenhet inom produktion, inköp och eller utveckling samt har arbetat med kvalitetsfrågor.
• Vana att jobba med olika problemlösningsmetoder.
• Att kunna kommunicera mycket bra på engelska, både muntligt samt skriftligt.
• Att vara beredd på att resa både inrikes och utrikes.

Driv, engagemang och viljan att utvecklas samt utmana sig själv, är viktiga egenskaper. Du har förmågan att strukturera och planera arbetet väl och hålla deadlines. Du trivs att arbete i projekt och gillar att samarbeta med andra såväl som att kunna ta egna initiativ. Rollen kräver att du är en god kommunikatör och att du trivs i en miljö där förändring är en del av vardagen.

Vad kan vi erbjuda dig:

Hos oss får du jobba i ett engagerat och fartfyllt företag med korta beslutsvägar, där du har stora möjligheter till kompetens och karriärutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlskoga.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

QA Spcialist / QP till Recipharm

Ansök    Sep 5    Mpya Sci & Tech AB    Kvalitetschef
Har du flerårig erfarenhet som QA, uppfyller du även kraven för sakkunnig person enligt LVFS 2004:7 och är redo att ta steget till QP då är detta en möjlighet för dig! Recipharm Karlskoga söker en senior QA med gediget kvalitetstänk, redo att som QP ta en ledande aktiv roll i kvalitets teamet. Du kommer spela en nyckelroll i kvalitetsarbetet på siten och bidra med GMP-kunskap, visa pragmatiskt tänkande och hög integritet. Recipharm erbjuder tillverknin... Visa mer
Har du flerårig erfarenhet som QA, uppfyller du även kraven för sakkunnig person enligt LVFS 2004:7 och är redo att ta steget till QP då är detta en möjlighet för dig!

Recipharm Karlskoga söker en senior QA med gediget kvalitetstänk, redo att som QP ta en ledande aktiv roll i kvalitets teamet. Du kommer spela en nyckelroll i kvalitetsarbetet på siten och bidra med GMP-kunskap, visa pragmatiskt tänkande och hög integritet.

Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling.

Verksamheten på siten i Karlskoga har fokus på tillverkning av kommersiella produkter till kunder världen över.

Tjänsten

I rollen som QP ansvarar du tillsammans med en ytterligare QP för att samtliga produkter frisläpps enligt kundkrav och regelverk från myndigheter. Som QP driver och ansvarar du för löpande förbättring av kvalitetsprocesser, audits/inspektioner och kvalitetssäkring samt i utredningar av större avvikelser. På siten sker i första hand löpande tillverkning men tillfälligtvis drivs också projekt för nya produkter och marknader. Allt arbete sker i nära samarbete med övriga funktioner inom Recipharm i Karlskoga och även med andra siter inom Recipharm.

• Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland andra:
• Delta som QP allmänt i kvalitetsarbete och i olika projekt
• Aktivt delta i utveckling och förbättring av kvalitetssystem (QMS)
• Delaktig och drivande vid kundinspektioner och myndighetinspektioner samt interna inspektioner
• Kvalitetsstöd i avvikelsehantering
• Frisläppa och certifiera färdigvara, som sakkunnig person för läkemedel
• Hantering av Change Control och CAPA
• Kundkontakt

Recipharm erbjuder en givande och utmanade roll som QP med varierande arbetsuppgifter i en miljö som är präglad av god gemenskap, tillgängliga chefer och korta beslutsvägar. Startdatum enligt överenskommelse med rätt kandidat.

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, brinner för kvalitetsarbete och drivs av att morgondagens läkemedelsprodukter kommer ut på marknaden. Du har ett flexibelt och noggrant arbetssätt samt trivs i att samarbeta med andra. Du trygg och kunnig inom GMP, är en naturlig ledare samt har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta i projekt och får energi av att nå resultat tillsammans med dina kollegor.

Krav:

Universitetsexamen med naturvetenskaplig inriktning som apotekare, mikrobiolog, biotekniker, kemist, biolog, ingenjör eller liknande

Uppfyller kraven för QP lvfs 2004:7

Mycket goda kunskaper inom GMP och dess tillämpning

Flerårig arbetslivserfarenhet som QA

Flytande svenska och engelska i tal och skrift, då både möten och dokumentation förekommer på båda språken

Meriterande:

Tidigare QP erfarenhet är meriterande

Erfarenhet från kontraktsverksamhet

Stämmer detta in på dig och tycker du det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma Recipharms spännande framtida utveckling och arbeta i en expansiv bransch med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Mpya Sci & Tech. Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ellinor Crafoord, 0721765167 eller mail [email protected] om du har frågor eller vill veta mer. Välkommen med din ansökan senast 5 oktober på www.mpyascitech.com. Notera att intervjuer sker löpande och att anställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna redan idag! Visa mindre

QP till Recipharm, Karlskoga

Ansök    Aug 17    Mpya Sci & Tech AB    Kvalitetschef
Har du flerårig erfarenhet som QA, uppfyller du även kraven för sakkunnig person enligt LVFS 2004:7 och är redo att ta steget till QP då är detta en möjlighet för dig! Recipharm Karlskoga söker en senior QA med gediget kvalitetstänk, redo att som QP ta en ledande aktiv roll i kvalitets teamet. Du kommer spela en nyckelroll i kvalitetsarbetet på siten och bidra med GMP-kunskap, visa pragmatiskt tänkande och hög integritet. Recipharm erbjuder tillverknin... Visa mer
Har du flerårig erfarenhet som QA, uppfyller du även kraven för sakkunnig person enligt LVFS 2004:7 och är redo att ta steget till QP då är detta en möjlighet för dig!

Recipharm Karlskoga söker en senior QA med gediget kvalitetstänk, redo att som QP ta en ledande aktiv roll i kvalitets teamet. Du kommer spela en nyckelroll i kvalitetsarbetet på siten och bidra med GMP-kunskap, visa pragmatiskt tänkande och hög integritet.

Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling.

Verksamheten på siten i Karlskoga har fokus på tillverkning av kommersiella produkter till kunder världen över.

Tjänsten

I rollen som QP ansvarar du tillsammans med en ytterligare QP för att samtliga produkter frisläpps enligt kundkrav och regelverk från myndigheter. Som QP driver och ansvarar du för löpande förbättring av kvalitetsprocesser, audits/inspektioner och kvalitetssäkring samt i utredningar av större avvikelser. På siten sker i första hand löpande tillverkning men tillfälligtvis drivs också projekt för nya produkter och marknader. Allt arbete sker i nära samarbete med övriga funktioner inom Recipharm i Karlskoga och även med andra siter inom Recipharm.

• Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland andra:
• Delta som QP allmänt i kvalitetsarbete och i olika projekt
• Aktivt delta i utveckling och förbättring av kvalitetssystem (QMS)
• Delaktig och drivande vid kundinspektioner och myndighetinspektioner samt interna inspektioner
• Kvalitetsstöd i avvikelsehantering
• Frisläppa och certifiera färdigvara, som sakkunnig person för läkemedel
• Hantering av Change Control och CAPA
• Kundkontakt

Recipharm erbjuder en givande och utmanade roll som QP med varierande arbetsuppgifter i en miljö som är präglad av god gemenskap, tillgängliga chefer och korta beslutsvägar. Startdatum enligt överenskommelse med rätt kandidat.

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, brinner för kvalitetsarbete och drivs av att morgondagens läkemedelsprodukter kommer ut på marknaden. Du har ett flexibelt och noggrant arbetssätt samt trivs i att samarbeta med andra. Du trygg och kunnig inom GMP, är en naturlig ledare samt har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta i projekt och får energi av att nå resultat tillsammans med dina kollegor.

Krav:

Universitetsexamen med naturvetenskaplig inriktning som apotekare, mikrobiolog, biotekniker, kemist, biolog, ingenjör eller liknande

Uppfyller kraven för QP lvfs 2004:7

Mycket goda kunskaper inom GMP och dess tillämpning

Flerårig arbetslivserfarenhet som QA

Flytande svenska och engelska i tal och skrift, då både möten och dokumentation förekommer på båda språken

Meriterande:

Tidigare QP erfarenhet är meriterande

Erfarenhet från kontraktsverksamhet

Stämmer detta in på dig och tycker du det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma Recipharms spännande framtida utveckling och arbeta i en expansiv bransch med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Mpya Sci & Tech. Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ellinor Crafoord, 0721765167 eller mail [email protected] om du har frågor eller vill veta mer. Välkommen med din ansökan senast 4 september på www.mpyascitech.com. Notera att intervjuer sker löpande och att anställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna redan idag! Visa mindre

Kvalitetschef

Ansök    Jan 12    Karlskoga kommun    Kvalitetschef
Kommunstyrelsens ledningskontor svarar för ledning och samordning av all kommunal verksamhet. På förvaltningen finns enheter för administrativ service, personal, ekonomi, information/kommunikation och IT. Är du en engagerad kvalitetschef som vill se till att vi kan möta framtidens Karlskoga? Varmt välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Som kvalitetschef förväntas du medverka aktivt till att Karlskoga når sina uppsatta mål. För dig är det viktigt med... Visa mer
Kommunstyrelsens ledningskontor svarar för ledning och samordning av all kommunal verksamhet.
På förvaltningen finns enheter för administrativ service, personal, ekonomi, information/kommunikation och IT.
Är du en engagerad kvalitetschef som vill se till att vi kan möta framtidens Karlskoga? Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som kvalitetschef förväntas du medverka aktivt till att Karlskoga når sina uppsatta mål. För dig är det viktigt med tydliga mål, analys och kontinuerlig uppföljning allt för att skapa engagemang, delaktighet och nå resultat. Du har ett övergripande ansvar för verksamhet, personal och ekonomi inom kvalitet- och utvecklingsenheten som består av tre medarbetare. Du ingår i kommunstyrelsens ledningskontors ledningsgrupp och rapporterar direkt till kommundirektören.
Kvalitet- och utvecklingsenheten ansvarar för Karlskogas styrmodell, samordning av det systematiska kvalitetsarbetet, metodstöd för planering, uppföljning och analys. Enheten sammanställer års- och delårsredovisningar, ordnar omvärldsdagar, samordnar vissa kommunövergripande projekt, leder projektkontor samt ansvarar för portföljstyr- och projektmodellen. Ytterligare ansvarsområden är samordning av kvalitetsgruppen, genomförande av vissa kommunövergripande undersökningar samt workshops, genomförande av kundresor mm. Som kvalitetschef har du ett övergripande ansvar och förväntas bedriva såväl strategiskt som operativt arbete inom området.
Vi ser framför oss att du har förmågan att skapa engagemang och driv i organisationen samt möta utmaningar på ett insiktsfullt och smidigt sätt. Att se till kommunens bästa som helhet är en självklarhet för dig och det ska vara lätt att göra rätt och lätt att följa hur det går för oss. Vi ska också ligga i framkant, tänka nytt och leva upp till vår vision välkomnande, kloka och innovativa Karlskoga!

KVALIFIKATIONER
Som vår blivande kvalitetschef har du relevant akademisk examen och det är meriterande om du har varit chef tidigare och då inom liknande eller motsvarande område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha verkat i en politisk styrd organisation och gärna kommunal sådan. Du ska ha erfarenhet av att ha drivit aktivt utvecklingsarbete och kan visa på lyckat resultat. Eftersom rollen till stor del är operativ ser vi gärna också att du har erfarenhet av att ha arbetat med tjänstedesign, innovationsarbete, workshopfacilitering samt vårt beslutsstödsystem Hypergene.
Du har ett förtroendeskapande ledarskap, är duktig på att skapa engagemang, delaktighet och förståelse hos både chefer och medarbetare, såväl dina egna som kommunens i stort. Du uppskattar att arbeta både strategiskt och operativt, har höga ambitioner och erfarenhet av att ta initiativ, driva aktiviteter och uppdrag och komma i mål med dessa. Du har lätt för att skapa förtroende och samarbeta med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

QP till Recipharm, Karlskoga

Ansök    Jul 8    Mpya Sci & Tech AB    Kvalitetschef
Har du flerårig erfarenhet som QA, uppfyller du även kraven för sakkunnig person enligt LVFS 2004:7 och är redo att ta steget till QP då är detta en möjlighet för dig! Recipharm Karlskoga söker en senior QA med gediget kvalitetstänk, redo att som QP ta en ledande aktiv roll i kvalitets teamet. Du kommer spela en nyckelroll i kvalitetsarbetet på siten och bidra med GMP-kunskap, visa pragmatiskt tänkande och hög integritet. Recipharm erbjuder tillverknin... Visa mer
Har du flerårig erfarenhet som QA, uppfyller du även kraven för sakkunnig person enligt LVFS 2004:7 och är redo att ta steget till QP då är detta en möjlighet för dig!

Recipharm Karlskoga söker en senior QA med gediget kvalitetstänk, redo att som QP ta en ledande aktiv roll i kvalitets teamet. Du kommer spela en nyckelroll i kvalitetsarbetet på siten och bidra med GMP-kunskap, visa pragmatiskt tänkande och hög integritet.

Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling.

Verksamheten på siten i Karlskoga har fokus på tillverkning av kommersiella produkter till kunder världen över.

Tjänsten

I rollen som QP ansvarar du tillsammans med en ytterligare QP för att samtliga produkter frisläpps enligt kundkrav och regelverk från myndigheter. Som QP driver och ansvarar du för löpande förbättring av kvalitetsprocesser, audits/inspektioner och kvalitetssäkring samt i utredningar av större avvikelser. På siten sker i första hand löpande tillverkning men tillfälligtvis drivs också projekt för nya produkter och marknader. Allt arbete sker i nära samarbete med övriga funktioner inom Recipharm i Karlskoga och även med andra siter inom Recipharm.

• Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland andra:
• Delta som QP allmänt i kvalitetsarbete och i olika projekt
• Aktivt delta i utveckling och förbättring av kvalitetssystem (QMS)
• Delaktig och drivande vid kundinspektioner och myndighetinspektioner samt interna inspektioner
• Kvalitetsstöd i avvikelsehantering
• Frisläppa och certifiera färdigvara, som sakkunnig person för läkemedel
• Hantering av Change Control och CAPA
• Kundkontakt

Recipharm erbjuder en givande och utmanade roll som QP med varierande arbetsuppgifter i en miljö som är präglad av god gemenskap, tillgängliga chefer och korta beslutsvägar. Startdatum enligt överenskommelse med rätt kandidat.

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, brinner för kvalitetsarbete och drivs av att morgondagens läkemedelsprodukter kommer ut på marknaden. Du har ett flexibelt och noggrant arbetssätt samt trivs i att samarbeta med andra. Du trygg och kunnig inom GMP, är en naturlig ledare samt har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta i projekt och får energi av att nå resultat tillsammans med dina kollegor.

Krav:

Universitetsexamen med naturvetenskaplig inriktning som apotekare, mikrobiolog, biotekniker, kemist, biolog, ingenjör eller liknande

Uppfyller kraven för QP lvfs 2004:7

Mycket goda kunskaper inom GMP och dess tillämpning

Flerårig arbetslivserfarenhet som QA

Flytande svenska och engelska i tal och skrift, då både möten och dokumentation förekommer på båda språken

Meriterande:

Tidigare QP erfarenhet är meriterande

Erfarenhet från kontraktsverksamhet

Stämmer detta in på dig och tycker du det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma Recipharms spännande framtida utveckling och arbeta i en expansiv bransch med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Mpya Sci & Tech. Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ellinor Crafoord, 0721765167 eller mail [email protected] om du har frågor eller vill veta mer. Välkommen med din ansökan senast 30 juni på www.mpyascitech.com. Notera att intervjuer sker löpande och att anställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna redan idag! Visa mindre

Ledigt jobb som Supplier Quality Manager i Karlskoga

Ansök    Jun 16    Experis AB    Kvalitetschef
Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Jefferson Wells men arbetar som uthyrd konsult hos vår uppdragsgivare inom försvarsindustrin i Karlskoga. Beräknad start för uppdraget är i juni och beräknas pågå minst 5 månader. Nu söker vi dig som vill gå in i rollen som interim Supplier Quality Manager hos en av våra uppdragsgivare inom försvarsindustrin i Karlskoga. Rollen syftar till att säkerställa rätt kvalitet från f... Visa mer
Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Jefferson Wells men arbetar som uthyrd konsult hos vår uppdragsgivare inom försvarsindustrin i Karlskoga. Beräknad start för uppdraget är i juni och beräknas pågå minst 5 månader.


Nu söker vi dig som vill gå in i rollen som interim Supplier Quality Manager hos en av våra uppdragsgivare inom försvarsindustrin i Karlskoga. Rollen syftar till att säkerställa rätt kvalitet från företagets leverantörer och därigenom minimera leverantörsrelaterade kvalitetskostnader genom proaktivt arbete inom leverantörskedjan i samarbete med inköp, design och produktionsresurser

Som Supplier Quality Manager inom inköp kommer du ha följande övergripande ansvar att:

* aktivt delta i utvärdering och kvalificering av nya och befintliga leverantörer enligt HOW-0078 och HOW-0019 som medlem i leverantörsteamet
* driva och samordna leverantörsrevisionsprogram samt rapportera till organisationerna
* analysera och övervaka leverantörens prestation, initiera nödvändiga åtgärder med leverantören, för att upprätthålla, förbättra eller återupprätta leverantörens förmåga att uppfylla befintligt avtal
* driva och koordinera Product/Process Quality Assurance (PQA) aktiviteter inom leverantörskedjan och processkvalificering/validering
* identifiera och hantera leverantörsrisker och prestanda
* fastställa kvalitetskontrollinstruktioner för köpta produkter tillsammans med designers
* delta i beslutsmöten
* arbeta med proaktiv riskreducering och förebyggande förbättringar i nära samarbete med leverantörerna
* initiera leverantörsutvecklingsaktiviteter
* samarbeta och nätverka med andra kvalitetsfunktioner inom företaget samt sprida best practice

???????

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet och genomgått utbildning inom kvalité. Du ska ha lång kunskap och erfarenhet av

* kvalitetsmetoder såsom 7 Q Management Tools och COOR Tools
* att tillämpa standards för ledningssystem såsom ISO9001, EN9100, ISO 14001 och AQAP mm
* grönt bälte i Six Sigma och Black Belt meriterSom person ska du ha en analytisk förmåga och erfarenhet av systematisk problemlösning. Du ska gilla att kommunicera via tal och skrift samt också ha mycket goda kunskaper i Engelska.Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Lännbjer på telefonnummer: 054-221892 eller via e-post: [email protected].Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag. Visa mindre

Kvalitetsansvarig

Är du en person med god samarbetsförmåga och intresse av att ständigt förbättra verksamhetens kvalitet? Vill du ha ett varierande, omväxlande och spännande arbete tillsammans med engagerade medarbetare och kollegor där du känner att du gör skillnad? Då har du ett arbete att söka. Som kvalitetsansvarig leder och utvecklar du arbetet med att säkerställa kvalitén både inom vår egen organisation samt kvalitén från företagets leverantörer. Till ditt stöd kommer... Visa mer
Är du en person med god samarbetsförmåga och intresse av att ständigt förbättra verksamhetens kvalitet? Vill du ha ett varierande, omväxlande och spännande arbete tillsammans med engagerade medarbetare och kollegor där du känner att du gör skillnad? Då har du ett arbete att söka.
Som kvalitetsansvarig leder och utvecklar du arbetet med att säkerställa kvalitén både inom vår egen organisation samt kvalitén från företagets leverantörer. Till ditt stöd kommer våra produktionstekniker att finnas med sin kunskap.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Stötta med planering och genomförande av kvalitetsrelaterade aktiviteter
* Planera och genomföra revisioner med avseende på kvaliteten
* Planera och genomföra revisioner med avseende på processuppfyllnad och efterlevnad av befintliga planer
* Säkerställa kvaliteten på genomförandet av tekniska granskningar
* Vidareutveckla vårt ledningssystem
* Reklamationer
* Kravbilder från kund
Lämplig bakgrund för vår nya kvalitetsansvarig är erfarenhet från en arbetsledande roll inom kvalité från fordons- eller tillverkningsindustrin. Du har goda kunskaper inom ISO 9001, ISO 14001 och gärna ISO 3834-2. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i Monitor ERP system samt SharePoint. Du har relevant högskolenivå gärna inom kvalitet eller teknik eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.
Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl [email protected]. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Visa mindre

QP till Recipharm, Karlskoga

Ansök    Apr 26    Mpya Sci & Tech AB    Kvalitetschef
Har du flerårig erfarenhet som QA, uppfyller du även kraven för sakkunnig person enligt LVFS 2004:7 och är redo att ta steget till QP då är detta en möjlighet för dig! Recipharm Karlskoga söker en senior QA med gediget kvalitetstänk, redo att som QP ta en ledande aktiv roll i kvalitets teamet. Du kommer spela en nyckelroll i kvalitetsarbetet på siten och bidra med GMP-kunskap, visa pragmatiskt tänkande och hög integritet. Recipharm erbjuder tillverknin... Visa mer
Har du flerårig erfarenhet som QA, uppfyller du även kraven för sakkunnig person enligt LVFS 2004:7 och är redo att ta steget till QP då är detta en möjlighet för dig!

Recipharm Karlskoga söker en senior QA med gediget kvalitetstänk, redo att som QP ta en ledande aktiv roll i kvalitets teamet. Du kommer spela en nyckelroll i kvalitetsarbetet på siten och bidra med GMP-kunskap, visa pragmatiskt tänkande och hög integritet.

Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling.

Verksamheten på siten i Karlskoga har fokus på tillverkning av kommersiella produkter till kunder världen över.

Tjänsten

I rollen som QP ansvarar du tillsammans med en ytterligare QP för att samtliga produkter frisläpps enligt kundkrav och regelverk från myndigheter. Som QP driver och ansvarar du för löpande förbättring av kvalitetsprocesser, audits/inspektioner och kvalitetssäkring samt i utredningar av större avvikelser. På siten sker i första hand löpande tillverkning men tillfälligtvis drivs också projekt för nya produkter och marknader. Allt arbete sker i nära samarbete med övriga funktioner inom Recipharm i Karlskoga och även med andra siter inom Recipharm.

• Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland andra:
• Delta som QP allmänt i kvalitetsarbete och i olika projekt
• Aktivt delta i utveckling och förbättring av kvalitetssystem (QMS)
• Delaktig och drivande vid kundinspektioner och myndighetinspektioner samt interna inspektioner
• Kvalitetsstöd i avvikelsehantering
• Frisläppa och certifiera färdigvara, som sakkunnig person för läkemedel
• Hantering av Change Control och CAPA
• Kundkontakt

Recipharm erbjuder en givande och utmanade roll som QP med varierande arbetsuppgifter i en miljö som är präglad av god gemenskap, tillgängliga chefer och korta beslutsvägar. Startdatum enligt överenskommelse med rätt kandidat.

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, brinner för kvalitetsarbete och drivs av att morgondagens läkemedelsprodukter kommer ut på marknaden. Du har ett flexibelt och noggrant arbetssätt samt trivs i att samarbeta med andra. Du trygg och kunnig inom GMP, är en naturlig ledare samt har god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta i projekt och får energi av att nå resultat tillsammans med dina kollegor.

Krav:

Universitetsexamen med naturvetenskaplig inriktning som apotekare, mikrobiolog, biotekniker, kemist, biolog, ingenjör eller liknande

Uppfyller kraven för QP lvfs 2004:7

Mycket goda kunskaper inom GMP och dess tillämpning

Flerårig arbetslivserfarenhet som QA

Flytande svenska och engelska i tal och skrift, då både möten och dokumentation förekommer på båda språken

Meriterande:

Tidigare QP erfarenhet är meriterande

Erfarenhet från kontraktsverksamhet

Stämmer detta in på dig och tycker du det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma Recipharms spännande framtida utveckling och arbeta i en expansiv bransch med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Mpya Sci & Tech. Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ellinor Crafoord, 0721765167 eller mail [email protected] om du har frågor eller vill veta mer. Välkommen med din ansökan senast 23 maj på www.mpyascitech.com. Notera att intervjuer sker löpande och att anställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna redan idag! Visa mindre

Nobel Biocare söker en Quality Control Manager

Ansök    Maj 5    AxÖ Consulting AB    Kvalitetschef
Nobel Biocare är ett globalt marknadsledande, innovativt och medicintekniskt bolag som erbjuder dentala implantat och unika behandlingskoncept. Nobel Biocares mål är att förbättra varje patients livskvalité genom att hjälpa kunder att behandla fler patienter bättre med sina innovativa produkter och lösningar. Nobel Biocare har totalt cirka 2 500 medarbetare, varav ca 350 personer på vår fabrik i Karlskoga och huvudkontoret ligger i Zürich. Nobel Bioca... Visa mer
Nobel Biocare är ett globalt marknadsledande, innovativt och medicintekniskt bolag som erbjuder dentala implantat och unika behandlingskoncept.

Nobel Biocares mål är att förbättra varje patients livskvalité genom att hjälpa kunder att behandla fler patienter bättre med sina innovativa produkter och lösningar. Nobel Biocare har totalt cirka 2 500 medarbetare, varav ca 350 personer på vår fabrik i Karlskoga och huvudkontoret ligger i Zürich.

Nobel Biocare söker nu en Quality Control Manager med ett tryggt ledarskap till gruppen inom kvalitetskontroll. Här leder du gruppen och arbetet framåt med främsta kvalitet i fokus. Genom att agera proaktivt och öka samarbetet mellan avdelningarna skapar du rätt förutsättningar för att effektivisera och säkerställa hög kvalitet för slutprodukt. Låter detta som nästa steg för dig i din professionella utveckling? Sök tjänsten som Quality Control Manager redan idag.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av Axö Consulting men du kommer att anställas direkt hos Nobel Biocare.

Nobel Biocare erbjuder

Nobel Biocare erbjuder en inspirerande och modern arbetsmiljö där du ges möjlighet att arbeta på ett internationellt och framgångsrikt bolag i stark tillväxt! Vi förespråkar och uppmuntrar till karriär- och yrkesmässig utveckling och det råder god sammanhållning inom bolaget där kulturen präglas av en stark teamkänsla. Som anställd hos oss kan du därför förvänta dig ett ansvarsfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter och en arbetsplats som erbjuder delaktighet och gemenskap. Hos oss trivs du som är nyfiken, flexibel och som gillar när det händer mycket kring dig! 

Ta chansen att söka till oss på Nobel Biocare AB, ett företag i tillväxt inom en spännande bransch där vårt gemensamma mål är att förbättra människors livskvalité!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Quality Control Manager är du avdelningschef inom kvalitetskontroll och har fullt ledarskap för avdelningen. Detta innefattar att coacha, leda och utveckla medarbetarna. Du har löne- och utvecklingssamtal samt hjälper medarbetarna till effektivt arbete och egen utveckling. Du ansvarar för att processen kring frisläppning av produkt samt kvalitetsinspektionen för inkommande produkter utförs på ett effektivt sätt och enligt kraven i kvalitetsledningssystemet. Du deltar i arbetet och övervakar implementering och utveckling av QMS enligt gällande FDA-reglering, ISO 13485-standarden. Du medverkar i revisioner, undersöker avvikelser och genomför korrigerande åtgärder. Ansvaret omfattar också uppföljning av budget och uppsatta mål.

Vidare ser och identifierar du förändringar i produktionen som påverkar avdelningens arbete för att säkerställa att medarbetarna inom avdelningen får den information som behövs för att planera sitt dagliga arbete på ett effektivt sätt. Detta genom att se helheten och skapa goda samarbeten med övriga avdelningar inom organisationen.

Som Quality Control Manager arbetar du även kontinuerligt med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde samt att följa upp KPI:er och kommunicera dessa till teamet och ledningsgruppen. Du rapporterar till Head of Quality Management och ingår i kvalitetsledningsgruppen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Quality Control Manager ser Nobel Biocare att du har några års erfarenhet av en arbetsledande roll. Du har en universitetsexamen inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet där kombinationen av kvalitet och ledarskap är meriterande. Du har sedan tidigare arbetat i en arbetsledande roll och framgångsrikt utvecklat människor, processer och arbetssätt med fokus på organisationens tillväxt. Det är meriterande om du sedan tidigare kommit i kontakt med kvalitetskontroller, mätteknik och validering.

Att du hanterar såväl svenska som engelska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet, då du dagligen kommer att använda båda språken.

Som person har du en förmåga att se helheten i arbetet och kan identifiera när din avdelning bör involveras. Du har lätt för att skapa nya relationer och trivs i det tvärfunktionella samarbetet då du ser att det är av betydande vikt för att skapa goda resultat.  Noggrannheten och strukturen i ditt arbetssätt är något som faller sig naturligt.   

Information om ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tobias Björk, AxÖ Consulting, på telefonnummer 070-977 51 00. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Kvalitets- och Miljöledare till PartnerTech Karlskoga AB

PartnerTech Karlskoga AB har en av Sveriges modernaste anläggningar för avancerad mekanisk tillverkning och är en del av Permec Group. Kärnan i verksamheten är bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin och fordonsindustrin. Denna unika kompetens och erfarenhet drar vi nytta av för kunder inom allt fler industriella områden där höga krav ställs på en hög förädlingsgrad. Vi jobbar kontinuerligt med att ha rätt kunskap och kunna hantera ... Visa mer
PartnerTech Karlskoga AB har en av Sveriges modernaste anläggningar för avancerad mekanisk tillverkning och är en del av Permec Group. Kärnan i verksamheten är bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin och fordonsindustrin. Denna unika kompetens och erfarenhet drar vi nytta av för kunder inom allt fler industriella områden där höga krav ställs på en hög förädlingsgrad. Vi jobbar kontinuerligt med att ha rätt kunskap och kunna hantera komplex bearbetning i svåra material.


Produktionen är uppdelad i avdelningar svarvning, fräsning och montering. Maskinparken består av ett 80-tal CNC-maskiner samt övrig utrustning.


Vi som arbetar på PartnerTech Karlskoga AB anser att resultat skapas genom engagemang, kunskap, förtroende och samarbete.


PartnerTech är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001
Kvalitets- och Miljöledare till PartnerTech Karlskoga AB

Här får du med erfarenhet och stort engagemang, möjligheten att ansvara för kvalitets- och miljöfrågor på ett företag i tillväxt.

Triggas du av resultat och att skapa strukturer? Är du duktig på att kommunicera på bred front samt att implementera riktlinjer och rutiner så att det blir enkelt och tydligt att göra rätt? Här får du vara med och vidareutveckla kvalitets- och miljöorganisationen på ett företag som befinner sig i stark medvind. Välkommen till PartnerTech Karlskoga AB!

Bakgrund

Som kontraktstillverkande har vi på Partnertech gjort en kraftig omsättningsökning de senaste åren. Med en toppmodern anläggning där kvalitet och kunnande står i fokus är man en given samarbetspartner när det handlar om komplex bearbetning av produkter. Kunderna återfinns primärt inom försvarsindustrin men även inom hydraulik och annan industri.  

Det händer mycket i företaget och det är en spännande tid att kliva in som kvalitets- och miljöledare. Här kommer du att ha en viktig roll i företagets fortsatta kvalitets- och miljöarbete.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kvalitets- och miljöledare har du personalansvar samt ansvar för att driva och utveckla företagets kvalitets- och miljöavdelning. Detta innebär bland annat:

- Mäta och följa upp avdelningens KPI:er och skapa metoder för att nå målen
- Underhålla, uppdatera och följa upp företagets kvalitets- och miljöledningssystem,
- Säkerställa att arbetet sker enligt rådande lagstiftning och kundspecifika krav
- Stötta organisationen vid frågor som rör kvalitet och miljö
- Planera, genomföra och följa upp interna revisioner
- Skapa program för produktrevisioner
- Kontakt med kunder i reklamations- och projektfrågor
- Upprätthålla miljöaspektregister och produktionsnära miljömål
- Medarbetar- och lönesamtal med nu totalt 7 medarbetare
- Samarbeta med företagets Kvalitet- och Miljöchef.

 

Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta implementering och utveckling av ett verktyg för ständiga förbättringar samt uppföljning och analys av avvikelser. I rollen rapporterar till företagets Kvalitet- och Miljöchef.

Din profil

Vi söker dig som med stort engagemang vill driva företagets kvalitets- och miljöarbete och som föredrar när fokus riktas mot resultat. Vidare söker vi en person som samarbetar med andra och ser samarbetet som en möjlighet till ett kontinuerligt lärande och utveckling. Vi vill också att vår kvalitets- och miljöledare skall vara öppen och prestigelös i sin kommunikation.

Förutom ovanstående egenskaper bör du också ha följande kompetens:

- Mycket goda kunskaper inom ISO 9001 och ISO 14001
- Relevant utbildning inom Kvalitetsområdet
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska – såväl i tal som skrift.
- Erfarenhet från tillverkande industri, framför allt bearbetning.
- Erfarenhet av interna revisioner
- Kunskaper i 8D, 4M, MSA, SPS

Det är meriterande om du har erfarenhet från systematiskt kvalitetsarbete i en komplex miljö. Det är även en fördel om du har dokumenterade kunskaper inom ex AQAP, ISO/TS och PPAP.

Ansökningstiden fortlöper under vår semesterperiod vilket också innebär begränsning av kontakt under perioden men vi är åter på plats för vidare upplysningar under v. 33. Visa mindre

Group QA Manager till Dynasafe

Ansök    Okt 21    Placeringsort Karlskoga    Kvalitetschef
Dynasafe fortsätter sin expansion genom att inrätta en helt ny koncernövergripande roll i företaget. Brinner du för kvalitetsfrågor, vill vara verksam i en internationell miljö och ta helhetsansvar för att utveckla kvalitetsområdet är tjänsten som Group QA Manager som klippt och skuren för dig. Dynasafe är ett företag som utvecklar och konstruerar avancerade produkter för explosionsskydd och destruktion av ammunition. Produkterna är marknadsledande och... Visa mer
Dynasafe fortsätter sin expansion genom att inrätta en helt ny koncernövergripande roll i företaget.

Brinner du för kvalitetsfrågor, vill vara verksam i en internationell miljö och ta helhetsansvar för att utveckla kvalitetsområdet är tjänsten som Group QA Manager som klippt och skuren för dig.

Dynasafe är ett företag som utvecklar och konstruerar avancerade produkter för explosionsskydd och destruktion av ammunition. Produkterna är marknadsledande och erkända globalt, både för sin kvalité och höga tillförlitlighet. Här finner du ett innovativt bolag som kännetecknas av sin teknikutveckling, internationella affärer, flexibilitet och korta beslutsvägar. Verksamheten utgörs av huvudkontor i Karlskoga samt verksamhet i Tyskland, Japan, Singapore och USA.   

Mycket stark orderingång som sträcker sig flera år framåt gör att Dynasafe befinner sig i en expansiv fas. För att möta kundernas efterfrågan bygger man upp en rigid organisation och söker nu, med hjälp av AxÖ Consulting, efter en Group QA Manager.

Dynasafe erbjuder

Dynasafe Karlskoga erbjuder en internationell arbetsmiljö med engagerade kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig i din yrkesroll. Här finner du innovativa projekt samt mångsidiga och utvecklande arbetsuppgifter i en spännande produktion. Dynasafe värdesätter ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Arbetsbeskrivning

Som Group QA Manager är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla, revidera och upprätthålla en kvalitetsstandard enligt ISO 9001. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för kvalitetsfrågor både före, under och efter genomförda projekt. Utveckling och förbättring av befintliga strukturer och rutiner ingår likväl i ditt ansvar. Då rollen är ny finns en god möjlighet att påverka rollen liksom skapa ett rejält avtryck i organisationen när det kommer till kvalitetsfrågor. Rollen ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till CEO.

Du kommer till exempel att:

- Granska produkter, processer och system för att proaktivt genomföra förbättringar
- Övervaka all produktutveckling för att säkerställa att den håller rätt kvalité liksom identifiera eventuella avvikelser
- Tillse att alla gällande hälso-, säkerhets- och lagkrav följs
- Utföra interna revisioner samt bistå vid externa revisioner
- Upprätta kravspecifikationer för material från underleverantörer och säkerställa att dessa krav uppnås.
- Ansvara för att allt material eller delkomponenter möter de angivna kraven.
- Följa upp kundernas nöjdhet avseende kvalitetsåtaganden och vid behov utveckla kvalitetsprocessen för att bättre svara upp mot kundernas önskemål och behov.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning som du kombinerar med minst fem års erfarenhet av kvalitetsarbete i någon typ av ledande position. Det är viktigt att du har gedigna kunskaper om kvalitetskontrollarbete samt relevanta regelverk då det är du som kommer att leda arbetet framåt.

Ytterligare efterfrågad kompetens.

- Mycket god engelska i tal och skrift
- Utmärkt kommunikativ förmåga samt är duktig på att hålla presentationer
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Det är meriterande om du är certifierad i ISO 9001 och/eller andra kvalitetsledningssystem.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en resultat- och processorienterad inställning till arbetet. Som person är du ansvarskännande och har ett noggrant förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Vidare är du är strukturerad med god förmåga att driva ditt arbete framåt självständigt liksom har ett öga för detaljer. Vi tror att du behöver trivas med att resa under delar av din arbetstid, då inrikes- och utrikesresor förekommer. Du förstår vikten av att ibland jobba de tider på dygnet då företagets kunder har verksamhet samt kan anpassa din arbetsinsats efter det inflöde som just nu råder. Du är också komfortabel med att arbeta såväl på kontoret, som på distans eller ute hos kunder.

Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer 079-340 54 42 eller Carl Negendanck på telefonnummer 073-147 06 35 Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Placeringsort i Karlskoga

Om Dynasafe

Dynasafe International AB är moderbolaget i en koncern som är världsledande inom tre affärsområden: Explosionssäkra transportkammare för ammunition och misstänkta bomber, anläggningar för destruktion av ammunition samt anläggningar för rengöring av högtoxiska gaser.

De två koncernbolagen Dynasafe Protection Systems AB och Dynasafe Demil Systems AB (DDS) har huvudkontor i Karlskoga med en omsättning på ca 230 miljoner. DDS är också moderbolag till det tyska dotterbolaget, Dynasafe Environmental Systems GmbH, som konsolideras av moderbolaget i Karlskoga.

Är du intresserad av att veta mer om Dynasafe? Besök www.dynasafe.com eller titta på videon nedan.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Kvalitets- och miljöchef - Cell Impact

Ansök    Jan 28    Testhuset    Kvalitetschef
Om tjänsten Som kvalitets- och miljöchef hos oss är ditt uppdrag att leda och övervaka våra kvalitetsprocesser inom Cell Impact. Det innebär att du kommer att ha ett övergripande ansvar över kvalitets- och miljöfrågorna inom vår tillverkning, R&D och Supply Chain Operations. En viktig del i tjänsten är att bevaka förändringar i lagar, nationellt och internationellt, som påverkar verksamhetens miljö-, säkerhets och kvalitetsarbete. Du företräder Cell Impac... Visa mer
Om tjänsten
Som kvalitets- och miljöchef hos oss är ditt uppdrag att leda och övervaka våra kvalitetsprocesser inom Cell Impact. Det innebär att du kommer att ha ett övergripande ansvar över kvalitets- och miljöfrågorna inom vår tillverkning, R&D och Supply Chain Operations. En viktig del i tjänsten är att bevaka förändringar i lagar, nationellt och internationellt, som påverkar verksamhetens miljö-, säkerhets och kvalitetsarbete. Du företräder Cell Impact vid revisioner gällande arbetsmiljö, brandsäkerhet samt löpande riskbedömningar. Du skall jobba proaktivt för att verksamheten skall kunna möta framtida krav inom miljö-, säkerhets och kvalitetsområdet.

Du är en del av vår fabriksledningsgrupp och rapporterar till vår fabrikschef.

Placeringsort för tjänsten är Karlskoga.

Om dig
Du har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning samt erfarenhet från att leda tillverknings- eller teknikorganisationer inom kvalitet och miljö.

Vi söker dig med stort driv och bra balans mellan strategiskt, långsiktigt tänkande samt kortsiktiga operativa åtgärder. Du är säker i din ledarroll där du är kommunikativ och trivs med att jobba tillsammans med andra. I ditt arbete kännetecknas du av noggrannhet och tydlighet samtidigt som du är ansvarstagande och självständig. Du har ett starkt affärs- och vinstdrivande fokus och motiveras av att leverera med hög kvalitet.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66. Sista ansökningsdatum är 2 mars och vi vill ha din ansökan via www.testhuset.com (http://www.testhuset.com/).

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Cell Impact är ett mekaniskt innovationsföretag med målet att revolutionera masstillverkningen av de många flödesplattor som sitter i framtidens bränsleceller. Genom att driva fordon på vätgas, istället för fossila bränslen, slipper man alla avgaser och får endast rent vatten ur avgasröret.

För att lyckas med detta har vi utvecklat en helt egen och unik metod för serieproduktion som rönt ett stort intresse från kunder världen över. Vi som arbetar här är nyfikna ingenjörer, entreprenörer och produktmänniskor som brinner för att kunna överlämna en renare värld till kommande generationer. Visa mindre

Är du Nammo Sweden - Karlskoga nya chef för Kvalité och Säkerhet?

Ansök    Jun 24    Nammo Sweden AB    Kvalitetschef
Lockas du av tanken att jobba på ett spännande företag och med medarbetare med ett stort engagemang? Är du en relationskapande person med god kommunikation- och samarbetsförmåga som är intresserad av ett arbete där du får ansvara för arbetet inom både kvalité och säkerhet? Skicka då in din ansökan redan idag! Att jobba som chef för kvalité och säkerhet i Karlskoga Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen kommer att vara att leda och driva arbetet kring... Visa mer
Lockas du av tanken att jobba på ett spännande företag och med medarbetare med ett stort engagemang? Är du en relationskapande person med god kommunikation- och samarbetsförmåga som är intresserad av ett arbete där du får ansvara för arbetet inom både kvalité och säkerhet? Skicka då in din ansökan redan idag!
Att jobba som chef för kvalité och säkerhet i Karlskoga
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen kommer att vara att leda och driva arbetet kring Kvalitet, Hälsa, Miljö och Säkerhet på vår produktionsenhet i Karlskoga. Du kommer att ansvara för att stödja och supportera linjeorganisationen inom dessa områden och vara en lokal ledningsrepresentant inom ditt ansvarsområde.
Området kvalité och säkerhet är en central del i vår verksamhet. Inom området kvalité kommer du att ansvara för arbetet med leverantörskvalitet och leveransutveckling. I detta ingår t.ex. att leda och utveckla verksamhetssystemet ISO, upprätta kontrollplaner för löpande produktion och mottagningskontroll och vara sammanhållande för kundreklamationer.
Inom området säkerhet ansvarar du för att driva och utveckla säkerhetsarbetet tillsammans med verksamheten i Karlskoga. Detta innefattar såväl det systematiska arbetsmiljöarbetet som systematiskt brandskyddsarbete. Du rapporterar och utreder incidenter och tar fram mål samt handlingsplaner inom säkerhetsområdet. Du utgör en resurs och håller dig uppdaterad, när det gäller lagar och förordningar inom arbetsmiljöområdet och är kontaktperson mot externa myndigheter inom området.
I rollen har du personalansvar för en person och rapporterar till operativ chef. Du har din placering i Karlskoga, men samverkan inom ditt specialistområde även med övriga produktionsenheter.
Vem söker vi?
Det här jobbet passar dig som har god kommunikation- och samarbetsförmåga och är problemlösande i ditt arbetssätt. Du har en flerårig dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete, gärna från tillverkningsindustrin. Du är utbildad internrevisor i standarderna ISO 9001, AQAP och 14001.
Du har en kvalitetsutbildning på högskolenivå eller erfarenhet inom området som vi bedömer som likvärdig till detta. Det är särskilt meriterande om du har en miljöutbildning.
För att lyckas i rollen behöver du vara en flexibel, noggrann och strukturerad. Du är uppgifts-och lösningsorienterad och van vid att självständigt utföra dina uppgifter. Som person är du trygg och ditt ledarskap utmärks av engagemang, tydlighet och stabilitet. Med hänsyn till verksamhetens art behöver du ha en hög säkerhetsmedvetenhet.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska då internationella kontakter förekommer i arbetet.
Det är särskilt meriterande om du har kännedom av material och tillverkningsmetoder inom vårt branschområde.
Hur du ansöker till tjänsten
Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]
Märk din ansökan med ”Kvalité och säkerhetschef Karlskoga”
Frågor om tjänsten kan besvaras av Christer Gordon, 0586- 799 414
Sista ansökningsdag är den 2 augusti. Vi kommer att hantera alla ansökningar och urval under augusti månad varför det kan dröja innan du får återkoppling på din ansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Nammo Sweden AB och vad vi kan erbjuda dig!
Nammokoncernen har ca 2400 anställda och finns representerade i 13 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på 3 orter i Sverige och har ca 230 anställda. Vid produktionsenheten i Karlskoga utvecklar och producerar vi large caliber ammunition. Vi finns inne på Björkborns industriområde i Karlskoga och är idag ca 50 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet. Visa mindre

Kvalitets - och Miljöchef till PartnerTech Karlskoga AB

Ansök    Apr 29    PartnerTech Karlskoga AB    Kvalitetschef
Här får du med erfarenhet och stort engagemang, möjligheten att ansvara för kvalitets- och miljöfrågor på ett företag i tillväxt. Triggas du av resultat och att skapa strukturer? Är du duktig på att kommunicera på bred front samt att implementera riktlinjer och rutiner så att det blir enkelt och tydligt att göra rätt? Här får du vara med och vidareutveckla kvalitets- och miljöorganisationen på ett företag som befinner sig i stark medvind. Välkommen till... Visa mer
Här får du med erfarenhet och stort engagemang, möjligheten att ansvara för kvalitets- och miljöfrågor på ett företag i tillväxt.

Triggas du av resultat och att skapa strukturer? Är du duktig på att kommunicera på bred front samt att implementera riktlinjer och rutiner så att det blir enkelt och tydligt att göra rätt? Här får du vara med och vidareutveckla kvalitets- och miljöorganisationen på ett företag som befinner sig i stark medvind. Välkommen till PartnerTech Karlskoga AB!

Bakgrund

Kontraktstillverkande företaget PartnerTech Karlskoga AB har gjort en kraftig omsättningsökning de senaste åren. Med en toppmodern anläggning där kvalitet och kunnande står i fokus är man en given samarbetspartner när det handlar om komplex bearbetning av produkter. Kunderna återfinns primärt inom försvarsindustrin, olja/gas liksom fordonsindustrin.

Företaget går en spännande framtid till mötes och söker nu en kvalitets- och miljöchef som delar företagets syn om att goda resultat skapas genom engagemang, kunskap, förtroende och samarbete. Det händer mycket i företaget och det är en spännande tid att kliva in som kvalitets- och miljöchef. Här kommer du att ha en viktig roll i företagets fortsatta kvalitets- och miljöarbete.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos PartnerTech Karlskoga AB.Arbetsbeskrivning

I din roll ansvarar du för att driva och utveckla företagets kvalitets och miljöarbete. Detta innebär bla:

- Definiera avdelningens KPI och skapa metoder för att nå målen
- Föreslå och utarbeta kvalitets- och miljöpolicys för styrning av beslut i fabrikerna
- Underhålla, uppdatera och följa upp företagets kvalitets- och miljöledningssystem,
- Säkerställa att arbetet sker enligt rådande lagstiftning och kundspecifika krav
- Stötta organisationen vid frågor som rör kvalitet och miljö
- Planera, genomföra och följa upp interna revisioner
- Skapa program för produktrevisioner
- Kontakt med myndigheter
- Kontakt med kunder
- Upprätthålla miljöaspektregister och produktionsnära miljömål
- Äga samordningen av externa revisioner

Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta implementering och utveckling av ett verktyg för ständiga förbättringar samt uppföljning och analys av avvikelser och klagomål.

Din profil

Vi söker dig som med stort engagemang vill utveckla företagets kvalitets- och miljöarbete och som föredrar när fokus riktas mot resultat. Vidare söker vi en person som gärna samarbetar med andra och ser samarbetet som en möjlighet till ett kontinuerligt lärande och utveckling. Vi vill också att vår kvalitets- och miljöchef skall vara öppen och prestigelös i sin kommunikation.

Förutom ovanstående egenskaper bör du också ha följande kompetens:

- Relevant högskoleutbildning
- Goda kunskaper inom ISO 9001 och ISO 14001
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska – såväl i tal som skrift.
- Erfarenhet tillverkande industri, framför allt bearbetning.

Det är meriterande om du har erfarenhet från systematiskt kvalitetsarbete i en komplex miljö. Det är även en fördel om du har kunskap i problemlösningsverktyg 8-D samt dokumenterade kunskaper inom ISO/TS 16949, PPAP samt VDA 6.3.Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Oskar Bernling, AxÖ Consulting, på telefonnummer 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

 

Om PartnerTech Karlskoga AB

PartnerTech Karlskoga AB har en av Sveriges modernaste anläggningar för avancerad mekanisk tillverkning och är en del av Permec group. Kärnan i verksamheten är bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin. Denna unika kompetens och erfarenhet drar vi nytta av för kunder inom allt fler industriella områden där höga krav ställs på en hög förädlingsgrad. Vi jobbar kontinuerligt med att ha rätt kunskap och kunna hantera komplex bearbetning i svåra material.

Vi som arbetar på PartnerTech Karlskoga AB anser att resultat skapas genom engagemang, kunskap, förtroende och samarbete.

 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan:  www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre