Lediga jobb som Fysioterapeut/Sjukgymnast i Karlskoga

Se lediga jobb som Fysioterapeut/Sjukgymnast i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Fysioterapeut sökes till anstalten Karlskoga!

Prime Care söker en fysioterapeut för uppdrag på kriminalvården, anstalten Karlskoga. Uppdragsstart 2024-03-01 med tjänstgöring om 8 timmar per månad, och möjlighet att överenskomma om ytterligare 4-8 timmar per månad vid stora anhopningar. Onsdag eller torsdag (överenskommes med anstaltsledning). Kl 8.00 – 16.45 (lunchrast 45 min). Krav på minst 3 års erfarenhet som fysioterapeut! Arbetsuppgifter Uppdrag som fysioterapeut behandling av häktade och intagn... Visa mer
Prime Care söker en fysioterapeut för uppdrag på kriminalvården, anstalten Karlskoga. Uppdragsstart 2024-03-01 med tjänstgöring om 8 timmar per månad, och möjlighet att överenskomma om ytterligare 4-8 timmar per månad vid stora anhopningar. Onsdag eller torsdag (överenskommes med anstaltsledning). Kl 8.00 – 16.45 (lunchrast 45 min).
Krav på minst 3 års erfarenhet som fysioterapeut!

Arbetsuppgifter
Uppdrag som fysioterapeut behandling av häktade och intagna som är i behov av tjänsten.

Vem är du?
Som Fysioterapeut hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad och legitimerad Fysioterapeut
• Har två års erfarenhet av yrket
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som Fysioterapeut
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som Fysioterapeut och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Te Crea Care söker fysioterapeut till kriminalvården Karlskoga

Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu en fysioterapeut till kriminalvården, anstalten Karlskoga Arbetsuppgifter Fysioterapeutiskt mottagningsarbete. Arbetstid: 8 timmar per månad, och möjlighet att överenskomma om ytterligare 4-8 timmar per månad vid stora anhopningar. Onsdag eller torsdag (över... Visa mer
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.
Vi söker nu en fysioterapeut till kriminalvården, anstalten Karlskoga

Arbetsuppgifter
Fysioterapeutiskt mottagningsarbete.
Arbetstid: 8 timmar per månad, och möjlighet att överenskomma om ytterligare 4-8 timmar per månad vid stora anhopningar. Onsdag eller torsdag (överenskommes med anstaltsledning). Kl 8.00 – 16.45 (lunchrast 45 min).

Start 240301 t.o.m 250228

Kvalifikationer
- Legitimerad fysioterapeut.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Relevant yrkeserfarenhet inom primärvård och/eller erfarenhet från ortopedimottagning.
Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Auktoriserat bemanningsbolag
- Kollektivavtal
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffarAnsökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast Rehabiliteringscentrum, Karlskoga lasarett

Ansök    Dec 1    REGION ÖREBRO LÄN    Fysioterapeut
Rehabiliteringscentrum söker fysioterapeut/sjukgymnast. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden som du är intresserad av. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och vi h... Visa mer
Rehabiliteringscentrum söker fysioterapeut/sjukgymnast.
Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden som du är intresserad av. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och vi har en kollega som forskar.
Rehabiliteringscentrum tillhör medicinkliniken. Vi har dock uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och vissa mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Vi arbetar inom slutenvården och har även öppenvårdsverksamhet såsom hjärtrehabilitering, mobilt stroketeam, teamrehab och enskilda mottagningsbesök mm.
Vi har flyttat till totalrenoverade rehabiliteringslokaler.

Karlskoga lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vårt arbete genomsyras av professionalism, engagemang och laganda. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i väster ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.
Karlskoga lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/Sjukgymnast Rehabiliteringscentrum, Karlskoga lasarett

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i viss anpassad gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Det kommer finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom medicin-neuroverksamhet samt inom opererande verksamhet.
Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning.
Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.
Verkar detta intressant söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett/sjukhus. Formellt krävs fysioterapeut/sjukgymnastexamen och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast, Brickegårdens vårdcentral

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens vårdcentral. På vårdcentralen finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkom... Visa mer
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens vårdcentral.
På vårdcentralen finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen!

Brickegårdens vårdcentral ligger i Karlskoga och ingår i Område nära vård. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bl.a. vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom närsjukvården stärks samarbetet mellan primärvården, den specialiserade sjukhusvården och länets kommuner.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/sjukgymnast, Brickegårdens vårdcentral

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner, samt att leda grupper. Fysioterapeutgruppen har lång erfarenhet inom MDT, akupunktur och även utbildning inom kvinnohälsa och psykosomatisk fysioterapi. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamheternas utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Utbildning inom basal kroppskännedom, mediyoga och akupunktur är meriterande, men inget krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
Vi intervjuar fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast Brickegårdens vårdcentral

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens vårdcentral. På vårdcentralen finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkomm... Visa mer
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens vårdcentral. På vårdcentralen finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen!

Vårdcentralen ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/sjukgymnast Brickegårdens vårdcentral

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner, samt att leda grupper. Fysioterapeutgruppen har lång erfarenhet inom MDT, akupunktur och även utbildning inom kvinnohälsa och psykosomatisk fysioterapi. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamheternas utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Utbildning inom basal kroppskännedom, mediyoga och akupunktur är meriterande, men inget krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast, Brickegårdens vårdcentral

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens vårdcentral. På vårdcentralen finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkom... Visa mer
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens vårdcentral.
På vårdcentralen finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen!

Brickegårdens vårdcentral ligger i Karlskoga och ingår i Område nära vård. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bl.a. vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom närsjukvården stärks samarbetet mellan primärvården, den specialiserade sjukhusvården och länets kommuner.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/sjukgymnast, Brickegårdens vårdcentral

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner, samt att leda grupper. Fysioterapeutgruppen har lång erfarenhet inom MDT, akupunktur och även utbildning inom kvinnohälsa och psykosomatisk fysioterapi. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamheternas utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Utbildning inom basal kroppskännedom, mediyoga och akupunktur är meriterande, men inget krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
Vi intervjuar fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast Rehabiliteringscentrum, Karlskoga lasarett

Rehabiliteringscentrum söker fysioterapeut/sjukgymnast då en av våra sjukgymnaster kommer att gå i pension. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden som du är intresserad av. Flera av kolle... Visa mer
Rehabiliteringscentrum söker fysioterapeut/sjukgymnast då en av våra sjukgymnaster kommer att gå i pension. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden som du är intresserad av. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och vi har en kollega som forskar.
Rehabiliteringscentrum tillhör medicinkliniken. Vi har dock uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och vissa mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Vi arbetar inom slutenvården och har även öppenvårdsverksamhet såsom hjärtrehabilitering, mobilt stroketeam, teamrehab och enskilda mottagningsbesök mm. Vi har flyttat till totalrenoverade rehabiliteringslokaler.

Karlskoga lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vårt arbete genomsyras av professionalism, engagemang och laganda. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i väster ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.
Karlskoga lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/sjukgymnast Rehabiliteringscentrum, Karlskoga lasarett

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i viss anpassad gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom framförallt medicin-neuroverksamhet samt även inom opererande verksamhet.
Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning. Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.
Verkar detta intressant söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett/sjukhus. Formellt krävs fysioterapeut/sjukgymnastexamen och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast - delvis på distans, Baggängens vårdcentral

Vi söker dig som är nyfiken på att jobba på Baggängens vårdcentral i Region Örebro läns västra länsdel. En tjänst som kommer att ge dig möjligheten att variera ditt arbete mellan att vara på plats på vårdcentralen och arbete på distans. Baggängens vårdcentral kännetecknas av en stor bredd på sina patientgrupper, ett bra teamarbete med andra yrkesgrupper. Här har vi goda förutsättningar för utbildning och en vidimerat god ST-utbildning. Utbildningstänket f... Visa mer
Vi söker dig som är nyfiken på att jobba på Baggängens vårdcentral i Region Örebro läns västra länsdel. En tjänst som kommer att ge dig möjligheten att variera ditt arbete mellan att vara på plats på vårdcentralen och arbete på distans.

Baggängens vårdcentral kännetecknas av en stor bredd på sina patientgrupper, ett bra teamarbete med andra yrkesgrupper. Här har vi goda förutsättningar för utbildning och en vidimerat god ST-utbildning. Utbildningstänket finns på hela vårdcentralen, dvs mycket utrymme ges till exempelvis handledning och hospitering. På vårdcentralen tänker vi ständigt på vad vi kan göra bättre och vill inte fastna i gamla hjulspår. Nytänk och goda idéer tas gärna emot och testas.
I Karlskoga finns naturen runt hörnet. Karlskoga är en småstad med drygt 30 000 invånare. Gemensam nämnare för Region Örebro läns västra del är närheten till en fantastisk natur. Här finns allt en familj kan önska och behöva men vill du ha lite högre puls finns både Örebro och Karlstad inom räckhåll med bra kommunikationer. Flera medarbetare har valt att jobba i västra länsdelen under många år och vi skulle önska att fler upptäcker det som vår länsdel har att erbjuda, både i yrket och på fritiden.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/Sjukgymnast - delvis på distans, Baggängens vårdcentral

Arbetsuppgifter

Du kommer främst jobba med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med skelettala och/eller muskulära besvär eller sjukdomar. I arbetet ingår både mottagningsarbete och gruppverksamhet där du möter patienter i alla åldrar och livssituationer. På vårdcentralen arbetar 4 fysioterapeuter/sjukgymnaster som blir dina närmsta kollegor. Hos oss erbjuds du:
-Delvis digitalt arbete
-Mentorskap för nyutexaminerade
-Löpande utbildning
-Möjlighet att specialisera dig inom ett område
-Möjlighet till olika arbetsupplägg/anställningsformer
Vårdcentralen har ca 55 personer anställda i olika yrkesgrupper och det finns goda möjligheter att lära känna kollegor inom samtliga professioner, både inom vårdcentralen och mellan övriga vårdcentraler i väster och lasarettet samt kommun då samverkan är både önskvärd och nödvändig. Arbeten har startats upp i samverkan för att gemensamt nå fram till ett nytt förhållningssätt vad gäller Nära vård.
Vi har en ambition att samarbeta med exempelvis gruppverksamhet mellan våra olika vårdcentraler och vi strävar även efter att utveckla alternativa mottagningsformer, exempelvis digitala besök. Bättre omhändertagande för patienter med KOL är bl.a. ett utvecklingsområde där vi jobbar aktivt. Till Baggängens vårdcentral hör också Levnadsvanemottagningen Väster, som fysiskt finns på Karlskoga lasarett.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet från arbete vid vårdcentral är meriterande men ej ett krav. Utifrån våra patientgrupper ser vi det också meriterande om du har kompetens inom MDT eller OMT och/eller långvarig smärta och psykiska besvär, alternativt har ett intresse för att fördjupa dig inom dessa områden.
Arbetet kräver att du har ett gott omdöme, att du är självständig och engagerad samt har god förmåga att samarbeta. Det är viktigt att du är prestigelös, nyfiken på att lära nytt och ser konstruktiv återkoppling som en naturlig del i det dagliga arbetet för din och andras utveckling. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och kvalitetsarbete ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast Rehabiliteringscentrum, Karlskoga lasarett

Rehabiliteringscentrum söker fysioterapeut/sjukgymnast då en av våra sjukgymnaster kommer att gå i pension. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden som du är intresserad av. Flera av kolle... Visa mer
Rehabiliteringscentrum söker fysioterapeut/sjukgymnast då en av våra sjukgymnaster kommer att gå i pension. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden som du är intresserad av. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och vi har en kollega som forskar.
Rehabiliteringscentrum tillhör medicinkliniken. Vi har dock uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och vissa mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Vi arbetar inom slutenvården och har även öppenvårdsverksamhet såsom hjärtrehabilitering, mobilt stroketeam, teamrehab och enskilda mottagningsbesök mm. Vi har flyttat till totalrenoverade rehabiliteringslokaler.

Karlskoga lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vårt arbete genomsyras av professionalism, engagemang och laganda. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i norr ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.
Karlskoga lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/sjukgymnast Rehabiliteringscentrum, Karlskoga lasarett

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i viss anpassad gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom framförallt medicin-neuroverksamhet samt även inom opererande verksamhet.
Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning. Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.
Verkar detta intressant söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett/sjukhus. Formellt krävs fysioterapeut/sjukgymnastexamen och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast Brickegårdens vårdcentral

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens vårdcentral. På vårdcentralen finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Bricke... Visa mer
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens vårdcentral. På vårdcentralen finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling.

Brickegårdens vårdcentral ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/sjukgymnast Brickegårdens vårdcentral

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner, samt att leda grupper. Fysioterapeutgruppen har lång erfarenhet inom MDT, akupunktur och även utbildning inom kvinnohälsa och psykosomatisk fysioterapi. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamheternas utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Utbildning inom basal kroppskännedom, mediyoga och akupunktur är meriterande, men inget krav.

Ansökan

Intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast Baggängens vårdcentral, Karlskoga

Vi söker dig som är nyfiken på att jobba på vårdcentral i Region Örebro läns västra länsdel! I Karlskoga finns naturen runt hörnet. Karlskoga är en småstad med drygt 30 000 invånare. Gemensam nämnare för Region Örebro läns västra del är närheten till en fantastisk natur. Här finns allt en familj kan önska och behöva men vill du ha lite högre puls finns både Örebro och Karlstad inom räckhåll med bra kommunikationer. Flera medarbetare har valt att jobba i vä... Visa mer
Vi söker dig som är nyfiken på att jobba på vårdcentral i Region Örebro läns västra länsdel!
I Karlskoga finns naturen runt hörnet. Karlskoga är en småstad med drygt 30 000 invånare. Gemensam nämnare för Region Örebro läns västra del är närheten till en fantastisk natur. Här finns allt en familj kan önska och behöva men vill du ha lite högre puls finns både Örebro och Karlstad inom räckhåll med bra kommunikationer. Flera medarbetare har valt att jobba i västra länsdelen under många år och vi skulle önska att fler upptäcker det som vår länsdel har att erbjuda, både i yrket och på fritiden.

Baggängens vårdcentral ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/Sjukgymnast Baggängens vårdcentral, Karlskoga

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till Baggängens vårdcentral. Arbetet innebär sedvanligt vårdcentralsarbete och vi kan erbjuda dig en arbetsplats på en vårdcentral där du har möjlighet att fördjupa dig inom ditt intresseområde. Vårdcentralen har ca 55 personer anställda i olika yrkesgrupper, varav 4 fysioterapeuter/sjukgymnaster. Det finns goda möjligheter att lära känna kollegor inom samtliga professioner, både inom vårdcentralen och mellan övriga vårdcentraler i väster och lasarettet samt kommun då samverkan är både önskvärd och nödvändig. Arbeten har startats upp i samverkan för att gemensamt nå fram till ett nytt förhållningssätt vad gäller Nära vård. Vi har en ambition att samarbeta med exempelvis gruppverksamhet mellan våra olika vårdcentraler och vi strävar även efter att utveckla alternativa mottagningsformer, exempelvis digitala besök. Bättre omhändertagande för patienter med KOL är bl.a. ett utvecklingsområde där vi jobbar aktivt. Till Baggängens vårdcentral hör också Levnadsvanemottagningen Väster, som fysiskt finns på Karlskoga lasarett.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet från arbete vid vårdcentral är meriterande men ej ett krav. Utifrån våra patientgrupper ser vi det också meriterande om du har kompetens inom MDT eller OMT och/eller långvarig smärta och psykiska besvär, alternativt har ett intresse för att fördjupa dig inom dessa områden.
Arbetet kräver att du har ett gott omdöme, att du är självständig och engagerad samt har god förmåga att samarbeta. Det är viktigt att du är prestigelös, nyfiken på att lära nytt och ser konstruktiv återkoppling som en naturlig del i det dagliga arbetet för din och andras utveckling. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och kvalitetsarbete ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast Rehabiliteringscentrum, Karlskoga lasarett

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden som du är intresserad av. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och vi har en kollega som forskar. Rehabiliteringscentrum tillhör... Visa mer
Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden som du är intresserad av. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och vi har en kollega som forskar.
Rehabiliteringscentrum tillhör medicinkliniken. Vi har dock uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och vissa mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. 
På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Under de senaste åren har vår hjärtrehabilitering utökats liksom att ett mobilt stroketeam har startats upp. Vi har flyttat till totalrenoverade rehabiliteringslokaler.
Vill du vara delaktig i ett projekt att starta upp en rehabiliteringsenhet med fyra rehabplatser inom slutenvården på MAVA2, (medicinavdelning 2) Nära vård, Karlskoga lasarett? (stroke, ortomedicinska patienter eller annan sjukdom som kräver en tids rehabilitering). Under projektet kan kriterier och arbetssätt förändras. På enheten kommer du att arbeta i TEAM nära sjuksköterska, undersköterskor och tillsammans med övrig rehabiliteringspersonal (arbetsterapeut, logoped och kurator).
Vi kommer även att återuppta teamrehab/dagrehabverksamhet under hösten 2022 i Rehabcentrums lokaler och du har kanske ett intresse av att jobba med det?

Karlskoga lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vårt arbete genomsyras av professionalism, engagemang och laganda. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i norr ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.
Karlskoga lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/sjukgymnast Rehabiliteringscentrum, Karlskoga lasarett

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i viss anpassad gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom medicin-neuroverksamhet samt inom opererande verksamhet.
Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning. 
Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett/sjukhus. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeuter/Sjukgymnaster till vårdcentralerna i västra länsdelen

Vi söker dig som är nyfiken på att jobba på vårdcentral i Region Örebro läns västra länsdel! Karlskoga, Degerfors och Laxå är tre orter av olika storlek i västra Örebro län. Här finns naturen runt hörnet. Karlskoga är en småstad med drygt 30 000 invånare. Degerfors är en ort med drygt 9 500 invånare och i Laxå finns drygt 5 500 invånare. Gemensam nämnare är närheten till en fantastisk natur. Alla tre orterna har allt en familj kan önska och behöva men vill... Visa mer
Vi söker dig som är nyfiken på att jobba på vårdcentral i Region Örebro läns västra länsdel!
Karlskoga, Degerfors och Laxå är tre orter av olika storlek i västra Örebro län. Här finns naturen runt hörnet. Karlskoga är en småstad med drygt 30 000 invånare. Degerfors är en ort med drygt 9 500 invånare och i Laxå finns drygt 5 500 invånare. Gemensam nämnare är närheten till en fantastisk natur. Alla tre orterna har allt en familj kan önska och behöva men vill du ha lite högre puls finns både Örebro och Karlstad inom räckhåll med bra kommunikationer. Flera medarbetare har valt att jobba i västra länsdelen under många år och vi skulle önska att fler upptäcker det som vår länsdel har att erbjuda, både i yrket och på fritiden.

Vårdcentralerna finns i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeuter/Sjukgymnaster till vårdcentralerna i västra länsdelen

Arbetsuppgifter

Vi söker nu söker fysioterapeuter/sjukgymnaster till flera av våra vårdcentraler. Arbetet innebär sedvanligt vårdcentralsarbete och vi kan erbjuda dig en arbetsplats på en vårdcentral där du har möjlighet att fördjupa dig inom ditt intresseområde. Våra vårdcentraler har mellan ca 30-55 personer anställda i olika yrkesgrupper, varav 3-5 fysioterapeuter per enhet. Det finns goda möjligheter att lära känna både kollegor och chefer på de olika vårdcentralerna, vilket underlättar samarbeten och samverkan, både mellan vårdcentraler och mellan vårdcentraler och lasarettet samt kommun. Arbeten har startats upp i samverkan för att gemensamt nå fram till ett nytt förhållningssätt vad gäller Nära vård. Vi har en ambition att samarbeta med exempelvis gruppverksamhet mellan våra olika vårdcentraler och vi strävar även efter att utveckla alternativa mottagningsformer, exempelvis digitala besök. Bättre omhändertagande för patienter med KOL är också ett utvecklingsområde där vi jobbar aktivt.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet från arbete vid vårdcentral är meriterande men ej ett krav. Utifrån våra patientgrupper ser vi det också meriterande om du har kompetens inom MDT eller OMT och/eller långvarig smärta och psykiska besvär, alternativt har ett intresse för att fördjupa dig inom dessa områden.
Arbetet kräver att du har ett gott omdöme, att du är självständig och engagerad samt har god förmåga att samarbeta. Det är viktigt att du är prestigelös, nyfiken på att lära nytt och ser konstruktiv återkoppling som en naturlig del i det dagliga arbetet för din och andras utveckling. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och kvalitetsarbete ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Degerfors
Pilgårdens vårdcentral, Ann Sachs, vårdcentralschef, 0586-488 22
Karlskoga
Baggängens vårdcentral, Anna-Lena Sandell, vårdcentralschef, 0586-669 02
Brickegårdens vårdcentral, Sofia Sedin, vårdcentralschef, 0586-665 85
Karolina vårdcentral, Ann-Kristin Lehnberg, vårdcentralschef, 0586-668 06
Laxå
Laxå vårdcentral, Marina Lichterman, vårdcentralschef, 0584-882 44
Facklig kontaktperson
SACO, Tove Axelsson-Landberg, 0586-669 51 Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast - digitalt arbete, västra länsdelen

Karlskoga, Degerfors och Laxå är tre orter av olika storlek i västra Örebro län. Här finns naturen runt hörnet. Karlskoga är en småstad med drygt 30 000 invånare. Degerfors är en ort med drygt 9 500 invånare och i Laxå finns drygt 5 500 invånare. Gemensam nämnare är närheten till en fantastisk natur. Alla tre orterna har allt en familj kan önska och behöva men vill du ha lite högre puls finns både Örebro och Karlstad inom räckhåll med bra kommunikationer. ... Visa mer
Karlskoga, Degerfors och Laxå är tre orter av olika storlek i västra Örebro län. Här finns naturen runt hörnet. Karlskoga är en småstad med drygt 30 000 invånare. Degerfors är en ort med drygt 9 500 invånare och i Laxå finns drygt 5 500 invånare. Gemensam nämnare är närheten till en fantastisk natur. Alla tre orterna har allt en familj kan önska och behöva men vill du ha lite högre puls finns både Örebro och Karlstad inom räckhåll med bra kommunikationer. Flera medarbetare har valt att jobba i västra länsdelen under många år och vi skulle önska att fler upptäcker det som vår länsdel har att erbjuda, både i yrket och på fritiden.
Våra vårdcentraler har mellan ca 30-55 personer anställda i olika yrkesgrupper, varav 3-5 fysioterapeuter per enhet. Det finns goda möjligheter att lära känna både kollegor och chefer på de olika vårdcentralerna, vilket underlättar samarbeten och samverkan, både mellan vårdcentraler och mellan vårdcentraler och lasarettet samt kommun. Arbeten har startats upp i samverkan för att gemensamt nå fram till ett nytt förhållningssätt vad gäller Nära vård. Vi har en ambition att samarbeta med exempelvis gruppverksamhet mellan våra olika vårdcentraler och vi strävar även efter att utveckla alternativa mottagningsformer, exempelvis digitala besök. Bättre omhändertagande för patienter med KOL är också ett utvecklingsområde där vi jobbar aktivt.

Vårdcentralerna finns i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/Sjukgymnast - digitalt arbete, västra länsdelen

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med telefonrådgivning och digitala besök gentemot vårdcentralerna i Västra länsdelen i Region Örebro län. Det ges goda möjligheter att arbeta på distans, helt eller delvis.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut som är trygg i din yrkesroll och söker nya vägar för utveckling.
Du har god erfarenhet från arbete inom primärvården och är väl bekant med bredden inom området. Möjligheter finns att bedriva gruppbehandling digitalt. Meriterande är utbildning och erfarenhet från exempelvis MDT, OMT och psykosomatik - exempelvis BK.
Arbetet kräver att du har ett gott omdöme, att du är självständig och engagerad samt har god förmåga att samarbeta. Det är viktigt att du är prestigelös, nyfiken på att lära nytt och ser konstruktiv återkoppling som en naturlig del i det dagliga arbetet för din och andras utveckling. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och kvalitetsarbete ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sofia Sedin, vårdcentralschef Brickegårdens vårdcentral, 0586-665 85
Facklig kontaktperson
SACO, Tove Axelsson-Landberg, 0586-669 51 Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast Rehabiliteringscentrum, Karlskoga lasarett

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden som du är intresserad av. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och vi har en kollega som forskar. Rehabiliteringscentrum tillhör... Visa mer
Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden som du är intresserad av. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och vi har en kollega som forskar.
Rehabiliteringscentrum tillhör medicinkliniken. Vi har dock uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och vissa mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. 
På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Under de senaste åren har vår hjärtrehabilitering utökats liksom att ett mobilt stroketeam har startats upp. Vi har flyttat till totalrenoverade rehabiliteringslokaler.
Vill du vara delaktig i ett projekt att starta upp en rehabiliteringsenhet med fyra rehabplatser inom slutenvården på MAVA2, (medicinavdelning 2) Nära vård, Karlskoga lasarett? (stroke, ortomedicinska patienter eller annan sjukdom som kräver en tids rehabilitering). Under projektet kan kriterier och arbetssätt förändras. På enheten kommer du att arbeta i TEAM nära sjuksköterska, undersköterskor och tillsammans med övrig rehabiliteringspersonal (arbetsterapeut, logoped och kurator).
Vi kommer även att återuppta teamrehab/dagrehabverksamhet under hösten 2022 i Rehabcentrums lokaler och du har kanske ett intresse av att jobba med det?

Karlskoga lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vårt arbete genomsyras av professionalism, engagemang och laganda. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i norr ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.
Karlskoga lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/sjukgymnast Rehabiliteringscentrum, Karlskoga lasarett

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i viss anpassad gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom medicin-neuroverksamhet samt inom opererande verksamhet.
Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning. 
Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett/sjukhus. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Baggängens vårdcentral

Vi söker två fysioterapeuter/sjukgymnaster som vill ha ett betydelsefullt arbete där du träffar patienter i alla åldrar. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens vårdcentral i Område nära vård i västra länsdelen. En av tjänsterna innebär även en samordnande funktion för fysioterapeuternas arbetsgrupp. Detta innebär ett övergripande ansvar för arbetsfördelning samt representation i olika nätverk i Region Örebro län. På Baggängens vå... Visa mer
Vi söker två fysioterapeuter/sjukgymnaster som vill ha ett betydelsefullt arbete där du träffar patienter i alla åldrar. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens vårdcentral i Område nära vård i västra länsdelen. En av tjänsterna innebär även en samordnande funktion för fysioterapeuternas arbetsgrupp. Detta innebär ett övergripande ansvar för arbetsfördelning samt representation i olika nätverk i Region Örebro län.

På Baggängens vårdcentral arbetar idag ca 45 personer inom olika professioner, varav fyra är sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av våra patienter. Vi hjälper varandra och månar om att privatliv och yrkesliv ska gå ihop. Vi har tillsammans på vårdcentralen påbörjat ett utvecklingsarbete för att förbättra tillgängligheten och samtidigt ha hög kvalitet vid omhändertagandet av våra patienter.

Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet av primärvårdsarbete. Vi har vidareutbildning inom bl.a. OMT, MDT, idrottsmedicin, BK, smärta och akupunktur. Det finns goda möjligheter till handledning, metodstöd och utbildning. Då vi tillsammans har en bred grundkompetens finns det utrymme att vidareutveckla specifika intresseområden.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete, kompetenta kollegor och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
Förutom att träffa patienter och bl.a. göra funktionsbedömningar, utföra behandling och ge träningsinstruktioner, så förväntas du vara en viktig del i utvecklingsarbetet på vårdcentralen. Möjlighet finns att leda grupper, exempelvis artrosskola och astma-KOLskola. Vi arbetar i team med läkare och kurator kring patienter med psykosocial ohälsa och vi samarbetar med rehabkoordinator vid sjukskrivningar.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jenny Stenegård, tf vårdcentralschef, 0586-669 02
[email protected]

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Baggängens vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:22

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Karolina vårdcentral

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Karolina vårdcentral. På sjukgymnastiken finns en mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen! ... Visa mer
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Karolina vårdcentral. På sjukgymnastiken finns en mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus.

Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner, individuellt och i grupp. Vi satsar på grupputbildningar så vid intresse finns möjligheter att hålla i detta. Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet inom träning, MDT och senskador. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ann-Kristin Lehnberg, tf verksamhetschef
[email protected], 0586-668 06

Facklig företrädare:
Jonas Karefall, Fysioterapeuterna, 0586-660 30

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karolina vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1220

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast Brickegårdens vårdcentral

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens vårdcentral. På vårdcentralen finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkomm... Visa mer
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens vårdcentral. På vårdcentralen finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner, samt att leda grupper. Fysioterapeutgruppen har lång erfarenhet inom MDT, akupunktur och även utbildning inom kvinnohälsa och psykosomatisk fysioterapi. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamheternas utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Utbildning inom basal kroppskännedom, mediyoga och akupunktur är meriterande, men inget krav.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Sedin, vårdcentralschef, [email protected]

Facklig företrädare:
Sara Axeliusson, Fysioterapeuterna, [email protected]

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-09

Vi intervjuar fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Brickegårdens vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1270

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Rehabenheten Karlskoga lasarett

Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och... Visa mer
Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och vi har en kollega som forskar.

Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och geriatrik. Vi har dock uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och vissa mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Under de senaste åren har vår hjärtrehabilitering utökats liksom att ett mobilt stroketeam har startats upp.

Vi har flyttat till totalrenoverade rehabiliteringslokaler.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i viss anpassad gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom opererande verksamhet samt inom medicin-neuroverksamhet.

Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning. Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.

Kvalifikationer:
Formellt krävs fysioterapeut/sjukgymnastexamen och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett/sjukhus. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, dagtid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anette Jansson, avdelningschef, 0586-664 04, [email protected]

Ian Eide, samordnande sjukgymnast, 0586-664 04, [email protected]

Facklig företrädare:
Saco, 019-602 03 37

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1052

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut till intensivrehab

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det st... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fem områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer som fysioterapeut att ingå i IntensivRehab teamet som är en ny satsning inom Rehabenheten. IntensivRehab teamet kommer att bestå av fysioterapeut, arbetsterapeut och undersköterskor. Tillsammans ska ni utveckla och forma det nya uppdraget med målet att maximera självständighet och livskvalitet för målgruppen inom uppdraget.

Som fysioterapeut på Rehabenheten arbetar du med bedömning, förskrivning av tekniska hjälpmedel, träning och rehabilitering i hemmet. Arbetet innebär att tillsammans med teamet bedöma, planera, implementera samt följa upp patientens rehabiliteringsperiod. I din roll som fysioterapeut handleder du omvårdnadspersonalen i arbetssätt att stödja och stimulera patientens förmågor.

KVALIFIKATIONER
Du är leg. Fysioterapeut.
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Som person är du positiv, flexibel och har god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har en förmåga att planera och strukturera ditt arbete utifrån förutsättningar och krav. Det är för dig självklart att ta ansvar för samt vara delaktig i kvalitets- och utvecklingsarbete såväl på enheten som för dig själv. Arbetet förutsätter en god samarbets- och kommunikationsförmåga gentemot patienter, kolleger samt andra yrkeskategorier. Du har en förmåga att lyfta blicken och se helheten utanför det egna uppdraget.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fysioterapeut till Trosa kommun!

Nu söker PersonalExpressen en utbildad och erfaren Fysioterapeut för uppdrag i Trosa kommun! Uppdraget är med start 1/12 och löper 3 månader framåt med chans till förlängning! Här arbetar du dagtid, mån-fre. Viktigt att du är självgående, utbildad inom området samt att du har god erfarenhet! Mer om PersonalExpressen PersonalExpressen bemannar med professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ... Visa mer
Nu söker PersonalExpressen en utbildad och erfaren Fysioterapeut för uppdrag i Trosa kommun!
Uppdraget är med start 1/12 och löper 3 månader framåt med chans till förlängning! Här arbetar du dagtid, mån-fre.
Viktigt att du är självgående, utbildad inom området samt att du har god erfarenhet!


Mer om PersonalExpressen
PersonalExpressen bemannar med professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga bemanningsföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Hos oss får du en alldeles egen konsultchef som finns där för dig genom hela uppdraget men också inför framtida möjligheter!


Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att höras och hoppas på ett långt och givande samarbete framöver! Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Baggängens vårdcentral

Vi söker dig som är fysioterapeut/sjukgymnast och vill ha ett betydelsefullt arbete där du träffar patienter i alla åldrar. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens vårdcentral i Område nära vård i västra länsdelen. På Baggängens vårdcentral arbetar idag ca 40 personer inom olika professioner, där vi är fyra sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av våra patienter. Vi ... Visa mer
Vi söker dig som är fysioterapeut/sjukgymnast och vill ha ett betydelsefullt arbete där du träffar patienter i alla åldrar. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens vårdcentral i Område nära vård i västra länsdelen.

På Baggängens vårdcentral arbetar idag ca 40 personer inom olika professioner, där vi är fyra sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av våra patienter. Vi hjälper varandra och månar om att privatliv och yrkesliv ska gå ihop. Vi har tillsammans på vårdcentralen påbörjat ett utvecklingsarbete för att förbättra tillgängligheten och samtidigt ha hög kvalitet vid omhändertagandet av våra patienter.

Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet av primärvårdsarbete. Vi har vidareutbildning inom bl.a. OMT, MDT, idrottsmedicin, BK, smärta och akupunktur. Det finns goda möjligheter till handledning, metodstöd och utbildning. Då vi tillsammans har en bred grundkompetens finns det utrymme att vidareutveckla specifika intresseområden.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete, kompetenta kollegor och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
Förutom att träffa patienter och bl.a. göra funktionsbedömningar, utföra behandling och ge träningsinstruktioner, så förväntas du vara en viktig del i utvecklingsarbetet på vårdcentralen. Möjlighet finns att leda grupper, exempelvis artrosskola. Vi arbetar i team med läkare och kurator kring patienter med psykosocial ohälsa och vi samarbetar med rehabkoordinator vid sjukskrivningar.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Christina Wanberg Långh, vårdcentralschef, 0586-669 02
[email protected]

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-11-03

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Baggängens vårdcentral ligger i södra Karlskoga, i närheten av Karlskoga lasarett och ingår i Område nära vård. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I område nära vård ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:877

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Baggängens vårdcentral

Vi söker dig som är fysioterapeut/sjukgymnast och vill ha ett betydelsefullt arbete där du träffar patienter i alla åldrar. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens vårdcentral i Område nära vård i västra länsdelen. På Baggängens vårdcentral arbetar idag ca 40 personer inom olika professioner, där vi är fyra sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av våra patienter. Vi ... Visa mer
Vi söker dig som är fysioterapeut/sjukgymnast och vill ha ett betydelsefullt arbete där du träffar patienter i alla åldrar. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens vårdcentral i Område nära vård i västra länsdelen.

På Baggängens vårdcentral arbetar idag ca 40 personer inom olika professioner, där vi är fyra sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av våra patienter. Vi hjälper varandra och månar om att privatliv och yrkesliv ska gå ihop. Vi har tillsammans på vårdcentralen påbörjat ett utvecklingsarbete för att förbättra tillgängligheten och samtidigt ha hög kvalitet vid omhändertagandet av våra patienter.

Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet av primärvårdsarbete. Vi har vidareutbildning inom bl.a. OMT, MDT, idrottsmedicin, BK, smärta och akupunktur. Det finns goda möjligheter till handledning, metodstöd och utbildning. Då vi tillsammans har en bred grundkompetens finns det utrymme att vidareutveckla specifika intresseområden.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete, kompetenta kollegor och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
Förutom att träffa patienter och bl.a. göra funktionsbedömningar, utföra behandling och ge träningsinstruktioner, så förväntas du vara en viktig del i utvecklingsarbetet på vårdcentralen. Möjlighet finns att leda grupper, exempelvis artrosskola. Vi arbetar i team med läkare och kurator kring patienter med psykosocial ohälsa och vi samarbetar med rehabkoordinator vid sjukskrivningar.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Christina Wanberg Långh, vårdcentralschef, 0586-669 02
[email protected]

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-10-17

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Baggängens vårdcentral ligger i södra Karlskoga, i närheten av Karlskoga lasarett och ingår i Område nära vård. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I område nära vård ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:877

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Arbetsterapeut till ett längre uppdrag i Karlstad!

Nu söker vi på Vårdkuriren en fysioterapeut till ett längre uppdrag i Karlstad! Uppdraget är på 100% och startar nu och stäcker sig fram till april Arbetstider: Mån-Fre, dag tid Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter för en fysioterapeut inom kommunalverksamhet. Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig: En hängiven och dedikerad konsultchef som arbetar för att du som konsult ska trivas så bra som möjligt hos oss. En hög och konkurrenskraftig ersättning samt trygg... Visa mer
Nu söker vi på Vårdkuriren en fysioterapeut till ett längre uppdrag i Karlstad!
Uppdraget är på 100% och startar nu och stäcker sig fram till april
Arbetstider:
Mån-Fre, dag tid
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga uppgifter för en fysioterapeut inom kommunalverksamhet.
Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:
En hängiven och dedikerad konsultchef som arbetar för att du som konsult ska trivas så bra som möjligt hos oss.
En hög och konkurrenskraftig ersättning samt trygga villkor.
Utvecklingsmöjligheter, nya arbetsplatser och möjlighet att jobba i hela landet.
Större frihet att styra över jobb och fritid.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker är färdigutbildad och legitimerad fysioterapeut
Arbetat minst 1 år som fysioterapeut
Utan svårigheter kunna tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.

Personliga egenskaper:
God social energi för samarbeten med övriga arbetskollegor samt god initiativförmåga för självständigt arbete.
Intention att hålla en positiv inställning och att vara en van kreativ problemlösare.
Ett gediget intresse av att få mer erfarenhet och utveckla din egna kompetens som fysioterapeut
Förmåga att arbeta strukturerat och med fokus på patientsäkerhet i din roll som fysioterapeut.Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!
Företagsinformation:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.
Kontaktperson
Victoria M
Head of Recruitment
Mobil: +46 70 916 09 10
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Timanställd Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast/Ergonom till Karlskoga

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi vet att företag och organisationer som satsar på sina medarbetares livskvalitet gör en lönsam investering. Att systematiskt och förebyggande arbeta med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering leder till förbättrad produktivitet och sänkta kostnader. Därför erbjuder Feelgoods medarbetare allt som behövs för det moderna arb... Visa mer
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi vet att företag och organisationer som satsar på sina medarbetares livskvalitet gör en lönsam investering. Att systematiskt och förebyggande arbeta med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering leder till förbättrad produktivitet och sänkta kostnader. Därför erbjuder Feelgoods medarbetare allt som behövs för det moderna arbetslivet och har metoder och arbetssätt för att arbeta strategiskt så att varje kund kan nå sina mål.
Feelgoods 700 medarbetare arbetar varje dag för att våra 8 000 företagskunder ska vara Sveriges friskaste. Vi stödjer våra kunders över 800 000 medarbetare och chefer i att må bra och prestera på arbetet. Vi möter våra kunder digitalt och fysiskt på ca 120 platser i Sverige. Feelgood grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. År 2020 var omsättningen 724,1 MSEK.
Läs mer på www.feelgood.se

Timanställd Fysioterapeut/Sjukgymnast/Ergonom

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi vet att företag och organisationer som satsar på sina medarbetares livskvalitet gör en lönsam investering. Att systematiskt och förebyggande arbeta med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering leder till förbättrad produktivitet och sänkta kostnader. Därför erbjuder Feelgoods medarbetare allt som behövs för det moderna arbetslivet och har metoder och arbetssätt för att arbeta strategiskt så att varje kund kan nå sina mål.

Vi möter våra kunder digitalt och fysiskt på ca 120 platser i Sverige.
Läs mer på www.feelgood.se


Feelgood växer. Till vår region i mitt söker vi därför en timanställd Fysioterapeut till vår enhet i Karlskoga.

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. I Karlskoga är vi idag ca 9 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap. Arbete sker oftast ute hos kund, på enheten men även ibland ho kollegorna i andra orter.

Som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss arbetar du med bedömningar och utredningar av våra kundanställdas arbetsförmåga, med individuella arbetsplatsanpassningar, med ergonomigenomgångar, med arbetsmiljökartläggningar och utbildningar inom framförallt ergonomiområdet.

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast med några års erfarenhet i yrket. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens och är en god lagspelare. Du har även körkort, tillgång till bil och goda IT-kunskaper.

Har du frågor kontakta Anna-Karin Andén, [email protected] eller på tfn; 073-047 23 84.

Sista ansökningsdatum är 2020-09-30, intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Karolina vårdcentral

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Karolina vårdcentral. På sjukgymnastiken finns en mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen! ... Visa mer
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Karolina vårdcentral. På sjukgymnastiken finns en mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus.

Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner, individuellt och i grupp. Vi satsar på grupputbildningar så vid intresse finns möjligheter att hålla i detta. Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet inom träning, MDT och akupunktur. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom primärvård. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor.

Anställningsform:
Tillsvidare heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ann-Kristin Lehnberg, tf verksamhetschef, 0586-668 06
[email protected]

Facklig företrädare:
Jonas Karefall, Fysioterapeuterna, 0586-660 30

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-09-12

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karolina vårdcentral ligger mitt i Karlskoga centrum och ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I Område Nära vård ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:732

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut till intensivrehab team, Karlskoga kommun

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det st... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fyra områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

Förvaltningen ligger i startgroparna att påbörja ett arbete med intensiv rehabilitering i hemmet. Som del i teamet kommer du som fysioterapeut att arbeta tillsammans med arbetsterapeut och undersköterskor i att planera för, genomföra och följa upp rehabiliterande insatser gentemot målgruppen för intensiv rehabilitering i hemmet.

Uppdraget är under utveckling och du som fysioterapeut förväntas vara delaktig i att forma uppdraget tillsammans med övriga teammedlemmar.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer som fysioterapeut att ingå i IntensivRehab teamet som är en ny satsning inom Rehabenheten. IntensivRehab teamet kommer att bestå av fysioterapeut, arbetsterapeut och undersköterskor. Tillsammans ska ni utveckla och forma det nya uppdraget med målet att maximera självständighet och livskvalitet för målgruppen inom uppdraget.

Som fysioterapeut på Rehabenheten arbetar du med bedömning, förskrivning av tekniska hjälpmedel, träning och rehabilitering i hemmet. Arbetet innebär att tillsammans med teamet bedöma, planera, implementera samt följa upp patientens rehabiliteringsperiod. I din roll som fysioterapeut handleder du omvårdnadspersonalen i arbetssätt att stödja och stimulera patientens förmågor.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad fysioterapeut.
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Som person är du positiv, flexibel och har god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har en förmåga att planera och strukturera ditt arbete utifrån förutsättningar och krav. Det är för dig självklart att ta ansvar för samt vara delaktig i kvalitets- och utvecklingsarbete såväl på enheten som för dig själv. Arbetet förutsätter en god samarbets- och kommunikationsförmåga gentemot patienter, kolleger samt andra yrkeskategorier. Du har en förmåga att lyfta blicken och se helheten utanför det egna uppdraget.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast hemrehab, Brickegårdens vårdcentral

Är du en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut/sjukgymnast som vill ha omväxlande arbetsuppgifter och brinner för att samverka över gränser? Då har vi ett jobb som passar dig. Hos oss blir du en del av ett team med stark laganda och gemenskap. På Brickegården finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans ... Visa mer
Är du en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut/sjukgymnast som vill ha omväxlande arbetsuppgifter och brinner för att samverka över gränser? Då har vi ett jobb som passar dig. Hos oss blir du en del av ett team med stark laganda och gemenskap. På Brickegården finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter:
Arbetet innefattar samverkan med vårdlag/hemtjänst, arbetsterapeuter och sjuksköterskor i kommunen, vilket förutsätter stor flexibilitet samt en god samarbetsförmåga. Fysioterapeutiska insatser så som behandlingar och funktionsbedömningar utförs i patientens hem (ordinärt boende).

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Du har en god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet och din egen arbetsdag. Då arbetet är mycket självständigt bör du som person vara driftig och självgående. B körkort krävs för att du ska kunna ta dig till patienterna med din egna leasingbil (som vårdcentralen står för).

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
2021-06-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Sedin, Verksamhetschef
Telefon: 0586-665 85

Facklig företrädare:
Tove Axelsson Landberg, Fysioterapeuterna
Telefon: 0586-660 10 (rec.)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-05-02

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Brickegårdens vårdcentral finns i den östra delen av Karlskoga och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Livsstilsmottagningen och Karolina vårdcentral

Vill du vara med och utveckla hälsofrämjande arbete? I enlighet med nationella vårdriktlinjer och vår kunskap och erfarenhet arbetar vi med att bygga upp och utveckla en välfungerande Livsstilsmottagning i väster inom Område nära vård. På Livsstilsmottagningen finns idag yrkeskompetenserna arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterska och kurator. Vi söker nu en fysioterapeut på 100% där 50% anställning på Livsstilsmottagningen kombineras med 50... Visa mer
Vill du vara med och utveckla hälsofrämjande arbete? I enlighet med nationella vårdriktlinjer och vår kunskap och erfarenhet arbetar vi med att bygga upp och utveckla en välfungerande Livsstilsmottagning i väster inom Område nära vård. På Livsstilsmottagningen finns idag yrkeskompetenserna arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterska och kurator. Vi söker nu en fysioterapeut på 100% där 50% anställning på Livsstilsmottagningen kombineras med 50% anställning som fysioterapeut för Karolina VC Sjukgymnastik. Den fysiska placeringen för de bägge delarna i tjänsten är på Livsstilsmottagningen.

Arbetsuppgifter:
På Livsstilsmottagningen arbetar vi tvärprofessionellt med att erbjuda patienter i behov av omfattande insatser i levnadsvaneförändring ett utökat evidensbaserat stöd. Insatserna syftar primärt till att förbättra individens hälsa och livskvalitet samt att förebygga sjukdom eller minska negativa följder av sjukdom. På Livsstilsmottagningen träffar du patienter i enskilda besök och ansvarar för att leda grupper i olika aktiviteter. Vår gruppverksamhet innefattar i nuläget fysisk träning med olika fokus samt samtalsgrupper för förändring av levnadsvanor framför allt gällande kost- och motionsvanor. Vi arbetar även med digital mottagning, både enskilt och i grupp. Livsstilmottagningens kunskap och erfarenhet används även som ett stöd till områdets verksamheter i deras arbete att följa de nationella riktlinjerna gällande prevention och behandling vid ohälsosamma levnadsvanor och att hålla i föreläsningar och föredrag ingår i arbetsuppgifterna. Vi är nu i ett skede med att utveckla och bredda vår verksamhet.

Även delen som tillhör Karolina Sjukgymnastik baseras på tvärprofessionellt arbete med patienter som exempelvis är i behov av att komma igång med fysisk aktivitet samt att bland annat hålla i digital och fysisk artrosskola.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på vårdcentral och av hälsofrämjande arbete. Vidareutbildning inom olika områden är meriterade exempelvis inom fysisk aktivitet, kost, alkohol och tobak, MI liksom utbildning och erfarenhet av gruppbehandling.

Körkort för bil är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Önskvärda personliga egenskaper:
Du har ett gott och professionellt bemötande och ett genuint intresse för människor, med vilja och förmåga att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor.

Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete, liksom att bidra till en god stämning på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du har ett intresse av natur och friluftsliv då stor del av Livsstilsmottagningens verksamhet bedrivs utomhus. Erfarenhet av arbete inom rehabilitering och psykisk ohälsa är meriterande.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, med placering 50% på Livsstilsmottagningen och 50% på Karolina vårdcentral.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Christina Vanberg Långh, verksamhetschef, 0586-660 10
[email protected]
(uppge att det gäller frågor kring ansökan av tjänst)

Mia Nilsson leg fysioterapeut, 072-085 35 22
[email protected]

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-08-08

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:656

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut till rehabenheten

Vill du vara med skapa det välkomnande, kloka och innovativa Karlskoga? Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.htm... Visa mer
Vill du vara med skapa det välkomnande, kloka och innovativa Karlskoga?
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fyra områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

Förvaltningen ligger i startgroparna att påbörja ett arbete med intensiv rehabilitering i hemmet. Som del i teamet kommer du som fysioterapeut att arbeta tillsammans med arbetsterapeut och undersköterskor i att planera för, genomföra och följa upp rehabiliterande insatser gentemot målgruppen för intensiv rehabilitering i hemmet.

Uppdraget är under utveckling och du som fysioterapeut förväntas vara delaktig i att forma uppdraget tillsammans med övriga teammedlemmar.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut på Rehabenheten arbetar du med bedömning, förskrivning av tekniska hjälpmedel, träning och rehabilitering i hemmet. Arbetet innebär att undersöka, bedöma, behandla, planera och ordinera/delegera rehabiliterande insatser. Målet med arbetet är att patienten ska kunna leva ett så aktivt, självständigt liv som möjligt med bästa möjliga livskvalitet. I din roll som fysioterapeut handleder du omvårdnadspersonalen i arbetssättet att stödja och stimulera personens förmågor, du ansvarar även för förskrivning av tekniska hjälpmedel.

KVALIFIKATIONER
Du är leg. fysioterapeut. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Som person är du positiv, flexibel och har god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har en förmåga att planera och strukturera ditt arbete utifrån förutsättningar och krav. Det är för dig självklart att ta ansvar för samt vara delaktig i kvalitets- och utvecklingsarbete såväl på enheten som för dig själv. Arbetet förutsätter en god samarbets- och kommunikationsförmåga gentemot patienter, kolleger samt andra yrkeskategorier. Du har en förmåga att lyfta blicken och se helheten utanför det egna uppdraget.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort erfordras.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast hemrehab Brickegårdens vårdcentral

Är du en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut/sjukgymnast som vill ha omväxlande arbetsuppgifter och brinner för att samverka över gränser? Då har vi ett jobb som passar dig. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. På Brickegården finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsamman... Visa mer
Är du en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut/sjukgymnast som vill ha omväxlande arbetsuppgifter och brinner för att samverka över gränser? Då har vi ett jobb som passar dig. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. På Brickegården finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter:
Arbetet är självständigt och innefattar samverkan med olika aktörer, vilket förutsätter stor flexibilitet samt en god samarbetsförmåga. Fysioterapeutiska insatser så som behandlingar och funktionsbedömningar utförs i patientens hem (ordinärt boende).

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Du har en god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet och din egen arbetsdag. Då arbetet är mycket självständigt bör du som person vara drivande och självgående. B-körkort krävs för att du ska kunna ta dig till patienterna med din egna leasingbil (som vårdcentralen står för).

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
2021-05-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Sedin, verksamhetschef, 0586-665 85

Facklig företrädare:
Mikael Fors, Fysioterapeuterna, 0586-665 71 (reception)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-03-28

Vi intervjuar fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Brickegårdens vårdcentral finns i den östra delen av Karlskoga och ingår i Område nära vård. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I område nära vård ingår bl.a. vårdcentraler samt delar av Karlskoga lasarett.

I Region Örebro län finns det totalt 25 offentligt drivna vårdcentraler som har en väl fungerande samordning bland annat gällande kompetensförsörjning.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:260

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast Rehabenheten Karlskoga lasarett

Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och... Visa mer
Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden. Flera av kollegorna har fortbildat sig med masterstudier och vi har en kollega som forskar.

Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och geriatrik. Vi har dock uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och vissa mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Under de senaste åren har vår hjärtrehabilitering utökats liksom att ett mobilt stroketeam har startats upp.

I vår flyttar vi åter till fina totalrenoverade rehabiliteringslokaler.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i viss anpassad gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom opererande verksamhet samt inom medicin-neuroverksamhet.

Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning. Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.

Verkar detta intressant söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett/sjukhus. Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnastexamen och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, dagtid.

Tillträde:
2021-05-31 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anette Jansson, avdelningschef, 0586-664 04
[email protected]

Ian Eide, samordnande sjukgymnast, 0586-664 04
[email protected]

Facklig företrädare:
Saco, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-03-21

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:246

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Legitimerad sjukvårdspersonal till Livsstilsmottagningen

Vi söker ny medarbetare Vill du vara med och utveckla hälsofrämjande arbete? Livsstilsmottagningen startades upp i projektform inom Närsjukvårdsområde väst genom Socialstyrelsens stadsbidrag under tre år och har sedan årsskiftet blivit en del av ordinarie verksamhet. I enlighet med nationella vårdriktlinjer och vår kunskap och erfarenhet arbetar vi med att bygga upp och utveckla en välfungerande Livsstilsmottagning. På Livsstilsmottagningen arbetar idag en... Visa mer
Vi söker ny medarbetare
Vill du vara med och utveckla hälsofrämjande arbete? Livsstilsmottagningen startades upp i projektform inom Närsjukvårdsområde väst genom Socialstyrelsens stadsbidrag under tre år och har sedan årsskiftet blivit en del av ordinarie verksamhet. I enlighet med nationella vårdriktlinjer och vår kunskap och erfarenhet arbetar vi med att bygga upp och utveckla en välfungerande Livsstilsmottagning. På Livsstilsmottagningen arbetar idag en arbetsterapeut och två fysioterapeuter och vi har nära samarbete med personal inom olika verksamheter inom Närsjukvårdområde väst. Då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig behöver vi förstärka vår verksamhet med en medarbetare med liknade akademisk bakgrund.

Arbetsuppgifter
På Livsstilsmottagningen arbetar vi tvärprofessionellt och samarbetar i patientarbetet som bedrivs både individuellt och i grupp. Patienterna kommer på remiss från våra fem vårdcentraler inom västra länsdelen.

Livsstilsmottagningens arbete innefattar både förebyggande arbete och behandling av ohälsosamma levnadsvanor inom olika valda målgrupper, oftast patienter med sjukdomar och komplex problematik. De målgrupper vi valt att rikta vårt arbete mot är främst patienter med psykisk ohälsa, typ 2-diabetes och fetma/övervikt. På Livsstilsmottagningen träffar du patienter i enskilda besök och ansvarar för att leda grupper i olika aktiviteter. Vår gruppverksamhet innefattar fysisk träning med olika fokus samt samtalsgrupper för förändring av levnadsvanor framför allt gällande kost- och motionsvanor. Vi arbetar även med digital mottagning, både enskilt och i grupp. Livsstilmottagningens kunskap och erfarenhet används även som ett stöd till områdets verksamheter i deras arbete att följa de nationella riktlinjerna gällande prevention och behandling vid ohälsosamma levnadsvanor och att hålla i föreläsningar och föredrag ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Legitimerad sjukvårdspersonal, gärna med erfarenhet av arbete med levnadsvanor och vidareutbildning exempelvis inom MI, KBT, fysisk träning, stressreduktion, kost, alkohol och tobak. Utbildning och erfarenhet av att gruppbehandling samt att leda grupper i fysisk aktivitet och träning ses som meriterande.

Körkort för bil är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Önskvärda personliga egenskaper
Du har ett gott och professionellt bemötande och ett genuint intresse för människor, med vilja och förmåga att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor.

Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete, liksom att bidra till en god stämning på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du har ett intresse av natur och friluftsliv då stor del av vår verksamhet bedrivs utomhus. Erfarenhet av arbete inom rehabilitering och psykisk ohälsa är meriterande.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning under 1 år med eventuell möjlighet till förlängning, tjänstgöringsgrad 100%.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Mia Nilsson, fysioterapeut, 072-085 35 22
[email protected]

Catharina Westher, sjukgymnast, 072-143 42 05
catharina.westher@regionorebrolan

Facklig företrädare:
SACO, Tove Axelsson Landberg, 0586-66 010
[email protected]

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-03-21

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:257

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Barn- och ungdomshabiliteringen, Karlskoga

Vill du ha ett intressant och utvecklande arbete och ingå i ett samspelt team med engagerade och kunniga medarbetare? Då ska du söka jobb hos oss! Arbetsuppgifter: Vill du jobba med barn och ungdomar? Här finns en tjänst med ett spännande och utvecklande arbete och varierande arbetsuppgifter där ena dagen ej är den andra lik. Som fysioterapeut/sjukgymnast på Barn- och ungdomshabiliteringen träffar du barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar i ål... Visa mer
Vill du ha ett intressant och utvecklande arbete och ingå i ett samspelt team med engagerade och kunniga medarbetare? Då ska du söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter:
Vill du jobba med barn och ungdomar? Här finns en tjänst med ett spännande och utvecklande arbete och varierande arbetsuppgifter där ena dagen ej är den andra lik. Som fysioterapeut/sjukgymnast på Barn- och ungdomshabiliteringen träffar du barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar i åldern 0-21 år samt deras familjer.

Du arbetar med motoriska funktionsbedömningar, hjälpmedelsförsörjning, uppföljning, fysioterapeutisk behandling individuellt och i grupp samt handledning till föräldrar och personal som finns i barnens och ungdomarnas närmiljö. Du ingår i ett samspelt och effektivt team där vissa patientmöten sker på egen hand och ibland tillsammans med någon annan yrkesprofession. Du träffar barnen på mottagningen, i hemmet, på förskolan och i skolan.

Inom Barn- och ungdomshabiliteringen i Örebro län finns 9 sjukgymnast-/fysioterapeuttjänster. Som nyanställd erbjuds du introduktion som anpassas utifrån dina behov med handledning och kontinuerligt kollegialt stöd. Yrkesgrupperna träffas regelbundet för generella frågor men genomför även metoddagar för olika ämnesfördjupningar under terminerna. Du utgår från vår mottagning i Karlskoga men vissa uppdrag och träffar kan också behöva genomföras på vårt länscentrum i Örebro.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet från arbete med barn och ungdomar och/eller med personer med funktionsnedsättning eller neurologiska sjukdomar är meriterande. Vi söker dig som gillar att jobba med barn, är flexibel och vill vara en del i ett samspelt och effektivt team.

Körkort för bil är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Anställningsform:
Vikariat, heltid, 1 år.

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Wirén, enhetschef, 019-602 28 33
[email protected]

Annika Knutsson, leg sjukgymnast, yrkesgruppsföreträdare, 019-602 28 65
[email protected]

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-02-14

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Barn- och ungdomshabiliteringen har i uppdrag att ge stöd och insatser till barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt deras familjer och nätverk. I teamet samarbetar du med psykolog, logoped, arbetsterapeut, kurator, specialpedagog, läkare, teamsekreterare och enhetschef.
Läs gärna mer på www.regionorebrolan.se/barnhab

Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga och närstående.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:112

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast Rehabenheten Karlskoga lasarett

Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden. Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och ger... Visa mer
Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden.

Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och geriatrik. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Vi har uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och vissa mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. Under de senaste åren har vår hjärtrehabilitering utökats liksom att ett mobilt stroketeam har startats upp. För närvarande sker totalrenovering av våra rehabiliteringslokaler.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i viss anpassad gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och i öppenvård. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom opererande verksamhet samt inom medicin-neuroverksamhet.

Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning. Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.

Verkar detta intressant söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi söker dig som har intresse för, och gärna även har erfarenhet av, arbete som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett/sjukhus Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, dagtid.

Tillträde:
2021-01-18 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anette Jansson, avdelningschef, 0586-664 04, [email protected]

Ian Eide, samordnande sjukgymnast, 0586-664 04, [email protected]

Facklig företrädare:
Saco, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-12-13

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:882

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Barn- och ungdomshabiliteringen, Karlskoga

Vill du ha ett intressant och utvecklande arbete och ingå i ett samspelt team med engagerade och kunniga medarbetare? Då ska du söka jobb hos oss! Arbetsuppgifter: Vill du jobba med barn och ungdomar? Här finns en tjänst med ett spännande och utvecklande arbete och varierande arbetsuppgifter där ena dagen ej är den andra lik. Som fysioterapeut/sjukgymnast på Barn- och ungdomshabiliteringen träffar du barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar i ål... Visa mer
Vill du ha ett intressant och utvecklande arbete och ingå i ett samspelt team med engagerade och kunniga medarbetare? Då ska du söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter:
Vill du jobba med barn och ungdomar? Här finns en tjänst med ett spännande och utvecklande arbete och varierande arbetsuppgifter där ena dagen ej är den andra lik. Som fysioterapeut/sjukgymnast på Barn- och ungdomshabiliteringen träffar du barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar i åldern 0-21 år samt deras familjer.

Du arbetar med motoriska funktionsbedömningar, hjälpmedelsförsörjning, uppföljning, fysioterapeutisk behandling individuellt och i grupp samt handledning till föräldrar och personal som finns i barnens och ungdomarnas närmiljö. Du ingår i ett samspelt och effektivt team där vissa patientmöten sker på egen hand och ibland tillsammans med någon annan yrkesprofession. Du träffar barnen på mottagningen, i hemmet, på förskolan och i skolan.

Inom Barn- och ungdomshabiliteringen i Örebro län finns 9 sjukgymnast-/fysioterapeuttjänster. Som nyanställd erbjuds du introduktion som anpassas utifrån dina behov med handledning och kontinuerligt kollegialt stöd. Yrkesgrupperna träffas regelbundet för generella frågor men genomför även metoddagar för olika ämnesfördjupningar under terminerna. Du utgår från vår mottagning i Karlskoga men vissa uppdrag och träffar kan också behöva genomföras på vårt länscentrum i Örebro.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet från arbete med barn och ungdomar och/eller med personer med funktionsnedsättning eller neurologiska sjukdomar är meriterande. Vi söker dig som gillar att jobba med barn, är flexibel och vill vara en del i ett samspelt och effektivt team.

Körkort för bil är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Anställningsform:
Vikariat, heltid, 1 år.

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Wirén, enhetschef, 019-602 28 33
[email protected]

Annika Knutsson, leg sjukgymnast, yrkesgruppsföreträdare, 019-602 28 65
[email protected]

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-03-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Barn- och ungdomshabiliteringen har i uppdrag att ge stöd och insatser till barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt deras familjer och nätverk. I teamet samarbetar du med psykolog, logoped, arbetsterapeut, kurator, specialpedagog, läkare, teamsekreterare och enhetschef.
Läs gärna mer på www.regionorebrolan.se/barnhab

Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga och närstående.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:112

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast Brickegårdens/Baggängens vårdcentral

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens och Baggängens vårdcentral. På båda vårdcentralerna finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personl... Visa mer
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Brickegårdens och Baggängens vårdcentral. På båda vårdcentralerna finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner, samt att leda grupper. Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet inom MDT, akupunktur och även utbildning inom OMT och psykosomatisk fysioterapi. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamheternas utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.
Delad tjänst 50/50 Brickegården och Baggängens vårdcentral med grundplacering på Brickegårdens vårdcentral.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Sedin, verksamhetschef, 0586-665 85

Facklig företrädare:
Mikael Fors, Fysioterapeuterna, 0586-665 71 (sekr)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-11-29

Vi intervjuar fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Brickegårdens och Baggängens vårdcentral ligger i Karlskoga och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bl.a. vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom närsjukvården stärks samarbetet mellan primärvården, den specialiserade sjukhusvården och länets kommuner.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:880

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Barn- och ungdomshabiliteringen, Karlskoga

Vill du ha ett intressant och utvecklande arbete och ingå i ett team med engagerade och kunniga medarbetare? Då ska du söka jobb hos oss! Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill jobba med barn och ungdomar. Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter. Som fysioterapeut/sjukgymnast på Barn- och ungdomshabiliteringen träffar du barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar i åldern 0-21 år samt deras familjer. Du... Visa mer
Vill du ha ett intressant och utvecklande arbete och ingå i ett team med engagerade och kunniga medarbetare? Då ska du söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill jobba med barn och ungdomar. Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter. Som fysioterapeut/sjukgymnast på Barn- och ungdomshabiliteringen träffar du barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar i åldern 0-21 år samt deras familjer.

Du arbetar i ett arbetslag tillsammans med andra professioner. Arbetet innebär motoriska funktionsbedömningar, hjälpmedelsförsörjning, uppföljning, fysioterapeutisk behandling individuellt och i grupp samt handledning till föräldrar och personal som finns i barnens och ungdomarnas närmiljö.

Som nyanställd erbjuds du en grundlig introduktion med handledning och kontinuerligt kollegialt stöd. Yrkesgrupperna träffas regelbundet för generella frågor men genomför även metoddagar för olika ämnesfördjupningar under terminerna. Du utgår från vår mottagning i Karlskoga men vissa uppdrag och träffar kan också behöva genomföras på vårt länscentrum i Örebro.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet från arbete med barn och ungdomar och/eller med personer med funktionsnedsättning eller neurologiska sjukdomar är meriterande. Vi söker dig som gillar att jobba med barn, är flexibel och vill vara en del i ett samspelt och effektivt team.

B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Anställningsform:
Vikariat, 1 år, heltid.

Tillträde:
2021-02-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Wirén, enhetschef, 019-602 28 33, [email protected]

Annika Knutsson, leg sjukgymnast, 019-602 28 65, [email protected]

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-10-21.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Barn- och ungdomshabiliteringen har i uppdrag att ge stöd och insatser till barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt deras familjer och nätverk. I teamet samarbetar du med psykolog, logoped, arbetsterapeut, kurator, specialpedagog, läkare, teamsekreterare och enhetschef. Läs gärna mer på www.regionorebrolan.se/barnhab

Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga och närstående.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:773

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Karolina VC

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Karolina vårdcentral. På sjukgymnastiken finns en mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen! A... Visa mer
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Karolina vårdcentral. På sjukgymnastiken finns en mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus.

Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner, individuellt och i grupp. Vi satsar på grupputbildningar så vid intresse finns möjligheter att hålla i detta. Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet inom träning, MDT, akupunktur och även utbildning inom mediyoga. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom primärvård. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Camilla Eklöv tf enhetschef
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Jonas Karefall, Fysioterapeuterna
Telefon: 0586-660 30

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-07-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karolina vårdcentral ligger mitt i Karlskoga centrum och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast, Rehabenheten, Karlskoga lasarett

Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden. Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och ger... Visa mer
Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden.

Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och geriatrik. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Vi har uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. Under de senaste åren har vår hjärtrehabilitering utökats liksom att ett mobilt stroketeam har startats upp. För närvarande sker totalrenovering av våra rehabiliteringslokaler.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom ffa opererande verksamhet samt inom medicin-neuroverksamhet.

Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning. Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.

Verkar detta intressant söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett. Formellt krävs fysioterapeut/sjukgymnastexamen och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid. Dagtid.

Tillträde:
2020-02-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anette Jansson, avdelningschef
Telefon: 0586-663 55
E-post: [email protected]

Ian Eide, samordnande sjukgymnast
Telefon: 0586-664 04
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Saco
Telefon: 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-01-12

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast, Rehabenheten, Karlskoga lasarett

Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten då kollega flyttat till annan ort. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden. Rehabiliteringsenheten ti... Visa mer
Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten då kollega flyttat till annan ort.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden.

Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och geriatrik. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Vi har uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. Under de senaste åren har vår hjärtrehabilitering utökats liksom att ett mobilt stroketeam har startats upp. För närvarande sker totalrenovering av våra rehabiliteringslokaler.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom ffa opererande verksamhet samt inom medicin-neuroverksamhet.

Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning. Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett. Formellt krävs fysioterapeut/sjukgymnastexamen och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid

Tillträde:
2019-11-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anette Jansson, avdelningschef
Telefon: 0586-663 55
E-post: [email protected]

Ian Eide, samordnande sjukgymnast
Telefon: 0586-664 04
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Saco
Telefon: 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-09-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Karolina VC

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Karolina vårdcentral. På sjukgymnastiken finns en mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen! A... Visa mer
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Karolina vårdcentral. På sjukgymnastiken finns en mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus.

Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner, individuellt och i grupp. Vi satsar på grupputbildningar så vid intresse finns möjligheter att hålla i detta. Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet inom träning, MDT, akupunktur och även utbildning inom mediyoga. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom primärvård. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Camilla Eklöv tf enhetschef
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Jonas Karefall, Fysioterapeuterna
Telefon: 0586-660 30

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-05-15. Intervjuer sker löpande

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karolina vårdcentral ligger mitt i Karlskoga centrum och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast inriktning kommunala boenden , Brickegårdens VC

Ärendenummer: HoS:2019:408 Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut och har ett genuint intresse för rehabilitering och vill arbeta med äldre människor. Som fysioterapeut med inriktning mot kommunens särskilda boenden samverkar du med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal för att göra skillnad i våra patienters liv. I vårt närsjukvårdsområde är vägarna korta mellan sjukhus, primärvård och kommun inte bara geografisk... Visa mer
Ärendenummer:
HoS:2019:408

Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut och har ett genuint intresse för rehabilitering och vill arbeta med äldre människor. Som fysioterapeut med inriktning mot kommunens särskilda boenden samverkar du med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal för att göra skillnad i våra patienters liv. I vårt närsjukvårdsområde är vägarna korta mellan sjukhus, primärvård och kommun inte bara geografiskt utan även när det kommer till att samarbeta och att lösa frågor till det bästa för våra patienter.

På Brickegårdens VC finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Vi har också ett pågående arbete med att ta fram utbildningsplaner för inriktning av kompetensområden. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bl a att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, besöka patienter i deras hem. Nära samarbete med kommunala hemsjukvården med sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast.
Erfarenhet från kommunal verksamhet är ett plus, men det viktigaste är motivationen till och engagemanget för arbetet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Du bör ha en god pedagogisk förmåga samt kunna motivera andra då mycket att jobbet handlar om att handleda och instruera patienter och omvårdnadspersonal.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Sedin, Verksamhetschef 0586-665 85

Facklig företrädare:
Mikael Fors, Fysioterapeuterna 0586-66571 (rec.)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-06-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Brickegårdens vårdcentral finns i den östra delen av Karlskoga och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast inriktning kommunala boenden , Brickegårdens VC

Ärendenummer: HoS:2019:408 Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut och har ett genuint intresse för rehabilitering och vill arbeta med äldre människor. Som fysioterapeut med inriktning mot kommunens särskilda boenden samverkar du med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal för att göra skillnad i våra patienters liv. I vårt närsjukvårdsområde är vägarna korta mellan sjukhus, primärvård och kommun inte bara geografisk... Visa mer
Ärendenummer:
HoS:2019:408

Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut och har ett genuint intresse för rehabilitering och vill arbeta med äldre människor. Som fysioterapeut med inriktning mot kommunens särskilda boenden samverkar du med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal för att göra skillnad i våra patienters liv. I vårt närsjukvårdsområde är vägarna korta mellan sjukhus, primärvård och kommun inte bara geografiskt utan även när det kommer till att samarbeta och att lösa frågor till det bästa för våra patienter.

På Brickegårdens VC finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Vi har också ett pågående arbete med att ta fram utbildningsplaner för inriktning av kompetensområden. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bl a att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, besöka patienter i deras hem. Nära samarbete med kommunala hemsjukvården med sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast.
Erfarenhet från kommunal verksamhet är ett plus, men det viktigaste är motivationen till och engagemanget för arbetet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Du bör ha en god pedagogisk förmåga samt kunna motivera andra då mycket att jobbet handlar om att handleda och instruera patienter och omvårdnadspersonal.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Sedin, Verksamhetschef 0586-665 85

Facklig företrädare:
Mikael Fors, Fysioterapeuterna 0586-66571 (rec.)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-08-21

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Brickegårdens vårdcentral finns i den östra delen av Karlskoga och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Sjukgymnast/fysioterapeut på Baggängens vårdcentral

Vi söker dig som sjukgymnast/fysioterapeut som vill ha ett betydelsefullt arbete som följer människor genom hela livet. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens Vårdcentral i Närsjukvårdsområde Väst. På Baggängens Vårdcentral arbetar idag ca 40 personer inom olika professioner, där vi är fyra sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av våra patienter. Vi hjälper varandra... Visa mer
Vi söker dig som sjukgymnast/fysioterapeut som vill ha ett betydelsefullt arbete som följer människor genom hela livet. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens Vårdcentral i Närsjukvårdsområde Väst.

På Baggängens Vårdcentral arbetar idag ca 40 personer inom olika professioner, där vi är fyra sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av våra patienter. Vi hjälper varandra och månar om att privatliv och yrkesliv ska gå ihop. Vi har tillsammans på vårdcentralen påbörjat ett utvecklingsarbete för att förbättra tillgängligheten och samtidigt ha hög kvalitet vid omhändertagandet av våra patienter.

Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet av primärvårdsarbete. Vi har vidareutbildning inom bl.a. OMT, MDT, idrottsmedicin, BK, smärta och akupunktur. Det finns goda möjligheter till handledning, metodstöd och utbildning. Då vi tillsammans har en bred grundkompetens finns det utrymme att vidareutveckla specifika intresseområden.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete, kompetenta kollegor och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
Förutom att du är en viktig del av utvecklingsarbetet innefattar dina arbetsuppgifter bl.a. att göra funktionsbedömningar, utföra behandling och ge träningsinstruktioner. Möjlighet finns att leda grupper, exempelvis artrosskola. Vi arbetar i team med läkare och kurator kring patienter med psykosocial ohälsa och vi samarbetar med rehabkoordinator vid sjukskrivningar.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Christina Wanberg Långh, verksamhetschef
Telefon: 0586-669 02
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
SACO
Telefon: 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-09-22. Vi går igenom urvalet löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Baggängens vårdcentral ligger i södra Karlskoga, i närheten av Karlskoga lasarett och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast , Karolina VC

Ärendenummer: HoS:2019:438 Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Karolina vårdcentral. På sjukgymnastiken finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till ... Visa mer
Ärendenummer:
HoS:2019:438

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad fysioterapeut till Karolina vårdcentral. På sjukgymnastiken finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att enskilt utföra funktionsbedömningar, behandlingar och ge träningsinstruktioner. Vi satsar på grupputbildningar så vid intresse finns möjligheter att hålla i detta. Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet inom MDT, akupunktur och även utbildning inom mediyoga. Det finns möjlighet till handledning, utbildning och metodstöd.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom primärvård. Arbetet kräver att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Camilla Eklöv tf enhetschef
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Jonas Karefall, Fysioterapeuterna 0586-660 81

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-05-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karolina vårdcentral ligger mitt i Karlskoga centrum och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.
Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast inriktning kommunala boenden , Brickegårdens VC

Ärendenummer: HoS:2019:408 Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut och har ett genuint intresse för rehabilitering och vill arbeta med äldre människor. Som fysioterapeut med inriktning mot kommunens särskilda boenden samverkar du med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal för att göra skillnad i våra patienters liv. I vårt närsjukvårdsområde är vägarna korta mellan sjukhus, primärvård och kommun inte bara geografisk... Visa mer
Ärendenummer:
HoS:2019:408

Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut och har ett genuint intresse för rehabilitering och vill arbeta med äldre människor. Som fysioterapeut med inriktning mot kommunens särskilda boenden samverkar du med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal för att göra skillnad i våra patienters liv. I vårt närsjukvårdsområde är vägarna korta mellan sjukhus, primärvård och kommun inte bara geografiskt utan även när det kommer till att samarbeta och att lösa frågor till det bästa för våra patienter.

På Brickegårdens VC finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Vi har också ett pågående arbete med att ta fram utbildningsplaner för inriktning av kompetensområden. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bl a att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, besöka patienter i deras hem. Nära samarbete med kommunala hemsjukvården med sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast.
Erfarenhet från kommunal verksamhet är ett plus, men det viktigaste är motivationen till och engagemanget för arbetet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Du bör ha en god pedagogisk förmåga samt kunna motivera andra då mycket att jobbet handlar om att handleda och instruera patienter och omvårdnadspersonal.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Sedin, Verksamhetschef 0586-665 85

Facklig företrädare:
Mikael Fors, Fysioterapeuterna 0586-66571 (rec.)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-06-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Brickegårdens vårdcentral finns i den östra delen av Karlskoga och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast Hemrehab , Brickegårdens VC

Ärendenummer: HoS:2019:349 Är du en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut som vill ha omväxlande arbetsuppgifter och brinner för att samverka över gränser så kan detta vara tjänsten för dig. På Brickegårdens VC finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsful... Visa mer
Ärendenummer:
HoS:2019:349

Är du en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut som vill ha omväxlande arbetsuppgifter och brinner för att samverka över gränser så kan detta vara tjänsten för dig. På Brickegårdens VC finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, besöka patienter i deras hem. Nära samarbete med kommunala hemsjukvården med sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast.
Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Närsjukvårdens hälsofrämjande uppdrag är en central del av verksamheten, varför intresse för livsstilsfrågor är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
2019-06-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Sedin, Verksamhetschef 0586-665 85

Facklig företrädare:
Mikael Fors, Fysioterapeuterna 0586-66571 (rec.)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-05-19

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Brickegårdens vårdcentral finns i den östra delen av Karlskoga och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Sjukgymnast / fysioterapeut , Baggängens vårdcentral

Ärendenummer: HoS:2019:343 Vi söker dig som är sjukgymnast/fysioterapeut och som vill ha ett betydelsefullt arbete som följer människor genom hela livet. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens Vårdcentral i Närsjukvårdsområde Väst. På Baggängens Vårdcentral arbetar idag ca 40 personer inom olika professioner, där vi är fyra sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av ... Visa mer
Ärendenummer:
HoS:2019:343

Vi söker dig som är sjukgymnast/fysioterapeut och som vill ha ett betydelsefullt arbete som följer människor genom hela livet. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens Vårdcentral i Närsjukvårdsområde Väst.

På Baggängens Vårdcentral arbetar idag ca 40 personer inom olika professioner, där vi är fyra sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av våra patienter. Vi hjälper varandra och månar om att privatliv och yrkesliv ska gå ihop. Vi har tillsammans på vårdcentralen påbörjat ett utvecklingsarbete för att förbättra tillgängligheten och samtidigt ha hög kvalitet vid omhändertagandet av våra patienter.

Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet av primärvårdsarbete. Vi har vidareutbildning inom bl.a. OMT, MDT, idrottsmedicin, BK, smärta och akupunktur. Det finns goda möjligheter till handledning, metodstöd och utbildning. Då vi tillsammans har en bred grundkompetens finns det utrymme att vidareutveckla specifika intresseområden.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete, kompetenta kollegor och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
Förutom att du är en viktig del av utvecklingsarbetet innefattar dina arbetsuppgifter bl.a. att göra funktionsbedömningar, utföra behandling och ge träningsinstruktioner. Möjlighet finns att leda grupper, exempelvis artrosskola. Vi arbetar i team med läkare och kurator kring patienter med psykosocial ohälsa och vi samarbetar med rehabkoordinator vid sjukskrivningar.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Christina Wanberg Långh, verksamhetschef
Telefon: 0586-669 02
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
SACO
Telefon: 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-05-05

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Baggängens vårdcentral ligger i södra Karlskoga, i närheten av Karlskoga lasarett och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Sjukgymnast / fysioterapeut , Baggängens vårdcentral

Ärendenummer: HoS:2019:343 Vi söker dig som är sjukgymnast/fysioterapeut och som vill ha ett betydelsefullt arbete som följer människor genom hela livet. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens Vårdcentral i Närsjukvårdsområde Väst. På Baggängens Vårdcentral arbetar idag ca 40 personer inom olika professioner, där vi är fyra sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av ... Visa mer
Ärendenummer:
HoS:2019:343

Vi söker dig som är sjukgymnast/fysioterapeut och som vill ha ett betydelsefullt arbete som följer människor genom hela livet. Du vill också vara med och utveckla vår verksamhet på Baggängens Vårdcentral i Närsjukvårdsområde Väst.

På Baggängens Vårdcentral arbetar idag ca 40 personer inom olika professioner, där vi är fyra sjukgymnaster. Tillsammans har vi skapat ett positivt arbetsklimat där vi värnar om ett gott bemötande av våra patienter. Vi hjälper varandra och månar om att privatliv och yrkesliv ska gå ihop. Vi har tillsammans på vårdcentralen påbörjat ett utvecklingsarbete för att förbättra tillgängligheten och samtidigt ha hög kvalitet vid omhändertagandet av våra patienter.

Sjukgymnastgruppen har lång erfarenhet av primärvårdsarbete. Vi har vidareutbildning inom bl.a. OMT, MDT, idrottsmedicin, BK, smärta och akupunktur. Det finns goda möjligheter till handledning, metodstöd och utbildning. Då vi tillsammans har en bred grundkompetens finns det utrymme att vidareutveckla specifika intresseområden.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete, kompetenta kollegor och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
Förutom att du är en viktig del av utvecklingsarbetet innefattar dina arbetsuppgifter bl.a. att göra funktionsbedömningar, utföra behandling och ge träningsinstruktioner. Möjlighet finns att leda grupper, exempelvis artrosskola. Vi arbetar i team med läkare och kurator kring patienter med psykosocial ohälsa och vi samarbetar med rehabkoordinator vid sjukskrivningar.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Christina Wanberg Långh, verksamhetschef
Telefon: 0586-669 02
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
SACO
Telefon: 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-04-21

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Baggängens vårdcentral ligger i södra Karlskoga, i närheten av Karlskoga lasarett och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast inriktning kommunala boenden , Brickegårdens VC

Ärendenummer: HoS:2019:408 Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut och har ett genuint intresse för rehabilitering och vill arbeta med äldre människor. Som fysioterapeut med inriktning mot kommunens särskilda boenden samverkar du med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal för att göra skillnad i våra patienters liv. I vårt närsjukvårdsområde är vägarna korta mellan sjukhus, primärvård och kommun inte bara geografisk... Visa mer
Ärendenummer:
HoS:2019:408

Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut och har ett genuint intresse för rehabilitering och vill arbeta med äldre människor. Som fysioterapeut med inriktning mot kommunens särskilda boenden samverkar du med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal för att göra skillnad i våra patienters liv. I vårt närsjukvårdsområde är vägarna korta mellan sjukhus, primärvård och kommun inte bara geografiskt utan även när det kommer till att samarbeta och att lösa frågor till det bästa för våra patienter.

På Brickegårdens VC finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling. Vi har också ett pågående arbete med att ta fram utbildningsplaner för inriktning av kompetensområden. Välkommen!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bl a att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, besöka patienter i deras hem. Nära samarbete med kommunala hemsjukvården med sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast.
Erfarenhet från kommunal verksamhet är ett plus, men det viktigaste är motivationen till och engagemanget för arbetet. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Du bör ha en god pedagogisk förmåga samt kunna motivera andra då mycket att jobbet handlar om att handleda och instruera patienter och omvårdnadspersonal.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
2019-06-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Sedin, Verksamhetschef 0586-665 85

Facklig företrädare:
Mikael Fors, Fysioterapeuterna 0586-66571 (rec.)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-05-12

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Brickegårdens vårdcentral finns i den östra delen av Karlskoga och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast Hemrehab , Brickegårdens VC

Ärendenummer: HoS:2019:349 Är du en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut som vill ha omväxlande arbetsuppgifter och brinner för att samverka över gränser så kan detta vara tjänsten för dig. På Brickegårdens VC finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsful... Visa mer
Ärendenummer:
HoS:2019:349

Är du en engagerad och ansvarsfull fysioterapeut som vill ha omväxlande arbetsuppgifter och brinner för att samverka över gränser så kan detta vara tjänsten för dig. På Brickegårdens VC finns en stor mångfald av kompetens och erfarenhet. Vi är prestigelösa med hög arbetsglädje och sätter alltid patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med otrolig laganda och gemenskap. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor och här finns även möjlighet till personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, besöka patienter i deras hem. Nära samarbete med kommunala hemsjukvården med sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast.
Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Närsjukvårdens hälsofrämjande uppdrag är en central del av verksamheten, varför intresse för livsstilsfrågor är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
2019-06-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Sedin, Verksamhetschef 0586-665 85

Facklig företrädare:
Mikael Fors, Fysioterapeuterna 0586-66571 (rec.)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-04-28

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Brickegårdens vårdcentral finns i den östra delen av Karlskoga och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / sjukgymnast , Rehabenheten Karlskoga lasarett

Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden. Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och ger... Visa mer
Kliniken för medicin och geriatrik söker fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar tillsammans med flexibla, flera vidareutbildade arbetskamrater som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team, så ska du söka dig till oss! Här kan du både få bredd och fördjupning inom flera områden.

Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och geriatrik. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Vi har uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och mottagningar och vi har en god samverkan med våra länskliniker. Under de senaste åren har vår hjärtrehabilitering utökats liksom att ett mobilt stroketeam har startats upp.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i gruppverksamhet. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta med rehabilitering inom medicin- neuroverksamhet samt även inom opererande verksamhet.

Information, utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans med annan vårdpersonal kommer du att vara delaktig i planeringar inför utskrivning. Handledning av studenter är en viktig och vanligt förekommande arbetsuppgift.

Verkar detta intressant söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast på ett lasarett. Formellt krävs fysioterapeut/sjukgymnastexamen och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Dagtid.

Tillträde:
2019-06-10 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anette Jansson, avdelningschef
Telefon: 0586-663 55
E-post: [email protected]

Ian Eide, samordnande sjukgymnast
Telefon: 0586-664 04
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Saco
Telefon: 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-04-14

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre