Lediga jobb Varnumhälsan AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Varnumhälsan AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Administrativ och serviceinriktad kommunikatör!

VarnumHälsan är en etablerad företagshälsa som finns i både Kristinehamn och Karlskoga. Vill du arbeta med oss på VarnumHälsan och få chansen att arbeta i ett positivt team med arbetsglädje som högsta prioritet? Nu har du chansen då vi ska förstärka vårt team ytterligare med en kollega! För att lyckas i rollen bör du ha god erfarenhet av kommunikationsarbete, främst i digitala kanaler. Du håller en hög servicegrad och är bra på att bygga relationer! Som p... Visa mer
VarnumHälsan är en etablerad företagshälsa som finns i både Kristinehamn och Karlskoga.
Vill du arbeta med oss på VarnumHälsan och få chansen att arbeta i ett positivt team med arbetsglädje som högsta prioritet? Nu har du chansen då vi ska förstärka vårt team ytterligare med en kollega!
För att lyckas i rollen bör du ha god erfarenhet av kommunikationsarbete, främst i digitala kanaler. Du håller en hög servicegrad och är bra på att bygga relationer!
Som person ser vi att du är självständig, initiativrik, flexibel och ansvarstagande och har ett sinne för detaljer.
Din framtida tjänst:
I rollen som administrativ kommunikatör är du en viktig nyckel för att teamet ska fungera optimalt och för att bidra till nöjda kunder.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet att arbeta med digitala kanaler
Är en bra kommunikatör och kan uttrycka dig väl i skrift
Producerar innehåll till intranät och hemsida
Stöttar kollegor med planering och bokning av uppdrag
Tycker om kundkontakter
Sköter beställningar och statistiksammanställningar
Bidrar till trivsel på företaget samt agerar administrativt stöd till teamet
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort.
Arbetstid helgfria vardagar 8-16:30
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre