Lediga jobb PrimeComp AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från PrimeComp AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Supplier Quality Manager - Karlskoga

PrimeComp är ett teknikkonsultbolagmed uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Vi söker en Supplier Quality Managerinom inköpskvalitet med fokus på kvalitetssäkring av både etablerade och nya produkter. Uppdraget innebär att analysera kvalitetsdata, agera för att uppnå förbättringar och fungera som en b... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolagmed uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.

Vi söker en Supplier Quality Managerinom inköpskvalitet med fokus på kvalitetssäkring av både etablerade och nya produkter. Uppdraget innebär att analysera kvalitetsdata, agera för att uppnå förbättringar och fungera som en brygga mot resten av organisationen samt samarbeta med andra kvalitetsfunktioner inom företaget.
Arbetsuppgifter:
Kvalitetssäkra inköpta artiklar, material inom varugrupp Icke Metalliska Komponenter (IMK).
Säkerställa implementationen av vår inköpsstrategi, inköpspolicy och -rutiner.
Ansvara för kvalitetskraven i offertförfrågningar, avtal och inköpsordrar.
Delta i och skapa inköpsberedningar.
Genomföra revisioner av leverantörer och produkter på plats hos leverantörer.
Övervaka leverantörernas kvalitetsprestanda och driva korrigerande åtgärder för de leverantörer som inte når målen.
Driva förbättringsprogram tillsammans med leverantörer.
Hantera reklamationer för material som inte uppfyller specifikation och granska leverantörernas reklamationssvar.


Resor förekommer regelbundet, främst inom Sverige, men ibland även inom övriga Europa.

Krav och kvalifikationer:
Erfarenhet av klassiska kvalitetsverktyg såsom LEAN/Six Sigma, 8D, FMEA, MSA, PPAP etc.
Relevant högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Goda kunskaper i engelska (tal och skrift).
Svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning för försvarssekretess.
PrimeComp värdesätter mångfald och ser det som en styrka att våra medarbetare har olika bakgrund, kunskap och erfarenhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att detta uppdrag kan omfattas av försvarssekretess. Visa mindre

Supplier Quality Manager - El/System

PrimeComp är ett teknikkonsultbolagmed uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Vi söker en Senior Supplier Quality Manager (SQM) med gedigen erfarenhet inom området kvalitet och stark kompetens inom inköp och leverantörsutveckling, specifikt inom el- och systemsystem. Som Senior SQM hos PrimeComp AB kom... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolagmed uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.

Vi söker en Senior Supplier Quality Manager (SQM) med gedigen erfarenhet inom området kvalitet och stark kompetens inom inköp och leverantörsutveckling, specifikt inom el- och systemsystem. Som Senior SQM hos PrimeComp AB kommer du att spela en central roll i att säkerställa och förbättra kvaliteten på de inköpta produkterna och materialen.

Arbetsuppgifter:
Planering och genomförande av leverantörsaktiviteter vid NPI (New Product Introduction)
Uppföljning av leverantörers processduglighet
Kommunikation av planer och resultat till interna intressenter
Stöd till andra SQM:er i vardagen gällande kvalitetsfrågor och leverantörsutveckling
Ledarskap vid exempelvis Andon-ärenden och drivande av KPI:er och uppföljningar


Arbetet innefattar även:
Kvalitetssäkring av inköpta artiklar, material och delsystem inom olika varugrupper
Implementering av inköpsstrategi, -policy och -rutiner
Ansvar för kvalitetskraven i offertförfrågningar, avtal och inköpsordrar
Revisioner av leverantörer och produkter på plats hos leverantörer
Övervakning av leverantörers kvalitetsprestanda och implementering av korrigerande åtgärder
Drivning av förbättringsprogram tillsammans med leverantörer
Hantering av reklamationer och granskning av leverantörernas reklamationssvar

Krav:
Mångårig dokumenterad erfarenhet inom kvalitet och inköp
Goda kunskaper inom processaudit av olika typer av verksamheter
Erfarenhet av klassiska kvalitetsverktyg såsom PPAP, LEAN och Six Sigma är meriterande
Relevant utbildning på högskole-/universitetsnivå
Flytande engelska i tal och skrift
Svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning för försvarssekretess


Observera att detta uppdrag kan omfattas av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.
Ansökningar tas emot löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Supplier Quality Manager - Mekanik

PrimeComp är ett teknikkonsultbolagmed uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu en SQM inom Inköpskvalitet mot Mekanik, för att förstärka vår organisation och aktivt bidra till att utveckla och supporta verksamheten i en mycket expansiv fas. Exempel på arbetsuppgifter: K... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolagmed uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.

Uppdragsbeskrivning:
Vi söker nu en SQM inom Inköpskvalitet mot Mekanik, för att förstärka vår organisation och aktivt bidra till att utveckla och supporta verksamheten i en mycket expansiv fas.
Exempel på arbetsuppgifter:
Kvalitetssäkra inköpta artiklar, material och delsystem.
Vara en del i att säkerställa implementationen av vår inköpsstrategi, inköpspolicy och -rutiner.
Delta i och skapa inköpsberedningar.
Medverka vid revisioner av leverantörer och produkter på plats hos leverantörer.
Övervaka leverantörernas kvalitetsprestanda och driva korrigerande åtgärder för de leverantörer som inte når målen.
Driva förbättringsprogram internt/externt tillsammans med leverantörer.
Hantera reklamationer för material som inte uppfyller specifikation och granska leverantörernas reklamationssvar.
Hantera avvikelser rapporterade i produktionen och agera i samarbete med personal från produktionskvalitet. Resor är ett naturligt inslag i uppdraget, och dessa sker i huvudsak inom Sverige och Europa där basen av våra leverantörer finns.


Kompetens:
Rollen kräver relevant utbildning på högskole-/universitetsnivå, och/eller erfarenhet/kunskap inom klassiska kvalitetsverktyg där erfarenhet av LEAN/Six Sigma är meriterande.
För uppdraget krävs också goda kunskaper i engelska (tal och skrift).


Uppdraget kan omfattas av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet. Visa mindre

Teknisk projektledare

PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Arbetsuppgifter: PrimeComp söker en erfaren och kompetent teknisk projektledare för att leda utrustningssatsningar till både nya och befintliga produktionslinor. I rollen kommer du att ansvara för projektledning av inköp ... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.Arbetsuppgifter:

PrimeComp söker en erfaren och kompetent teknisk projektledare för att leda utrustningssatsningar till både nya och befintliga produktionslinor. I rollen kommer du att ansvara för projektledning av inköp av ny utrustning, såsom röntgenutrustning, och samordna projektgruppen bestående av både interna resurser och externa underleverantörer.

Dina ansvarsområden inkluderar även förarbete inför projektuppstart, såsom analysering av befintlig produktionsutrustning och linor, värdeflödesanalyser samt framtagning av kravspecifikationer för nya utrustningar och maskiner.

Detta uppdrag kan omfattas av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Kompetens:

- Erfarenhet av projektledning inom teknisk produktion, med förmåga att leda och samordna komplexa projekt.

- God teknisk förståelse för produktionsutrustning och maskiner, särskilt inom området röntgenutrustning är meriterande.

- Förmåga att analysera och identifiera behov samt ta fram kravspecifikationer för utrustning och maskiner.

- Stark kommunikativ förmåga och förmåga att samarbeta med både interna och externa intressenter.

- Förmåga att arbeta under krav på försvarssekretess och genomgående säkerhetsprövning.

- Svenskt medborgarskap krävs.Om du är en driven och erfaren projektledare med teknisk kompetens och vill vara en del av spännande projekt inom produktionen, så är detta en utmärkt möjlighet för dig. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kvalitetsingenjör Industrialisering

PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Vi söker ambitiösa Kvalitetsingenjörer med inriktning mot industrialisering för att stärka vår kvalitetsavdelning inom produktionen i Karlskoga. Som Kvalitetsingenjör - Industrialisering kommer du att vara en nyckelperson i ... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.

Vi söker ambitiösa Kvalitetsingenjörer med inriktning mot industrialisering för att stärka vår kvalitetsavdelning inom produktionen i Karlskoga. Som Kvalitetsingenjör - Industrialisering kommer du att vara en nyckelperson i utvecklingsprojekt och kvalificering av nya produkter och utrustningar i produktionen.Arbetsuppgifter:

- Ansvara för framtagning av beställningsunderlag vid inköp av ny utrustning.

- Planera, delta i och följa upp verifiering och kvalificering av produkter och utrustningar i produktionen.

- Genomföra och leda FMEA, kontrollplan och kapabilitetsanalys.Profil:

Vi söker en ansvarstagande problemlösare som trivs med tvärfunktionellt arbete såväl som självständigt. En god kommunikativ förmåga är avgörande för att kunna förklara kvalitetsrisker på ett övertygande sätt. Vi uppskattar en prestigelös personlighet som är öppen för förändring och kontinuerlig utveckling.Krav:

- Civil-/högskoleingenjörsexamen eller motsvarande inom kvalitet, mekanik eller kemi.

- Minst två års erfarenhet inom kvalitetsområdet.Meriterande:

- Kunskap om kvalitetssystem och kvalitetsstandarder.

- Erfarenhet av Lean, rotorsaksanalys och FMEA.

- Erfarenhet av godkännande av test/mätutrustning, såsom MSA Gage R&R.Observera: Uppdraget kan omfattas av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet. Visa mindre

Komponentingenjör elektronik

PrimeComp är ett teknikkonsultbolagmed uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Vi söker nu en erfaren komponentingenjör inom elektronikför ett spännande konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga. Vår klient befinner sig i en fas av kraftig tillväxt och söker en passionerad individ som kan bidra ti... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolagmed uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.
Vi söker nu en erfaren komponentingenjör inom elektronikför ett spännande konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga. Vår klient befinner sig i en fas av kraftig tillväxt och söker en passionerad individ som kan bidra till deras tekniska framsteg.

Arbetsbeskrivning:
Som Komponentingenjör kommer du att arbeta nära kund för att förstå deras krav och önskemål. Arbetet omfattar huvudsakligen avatt identifiera och utvärdera lämpliga standardkomponenter på marknaden baserat på kundens specifika krav. Detta för attsäkerställa att korrekt information kring komponenterna knyts in i artikeldatabaser.Förutom att beakta de tekniska egenskaperna måste även olika miljöaspekter integreras i arbetet.

Du förväntas vara analytisk, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Att vara driven och nyfiken på att lära dig nya tekniker och metoder är också viktiga egenskaper för denna roll. Du kommer att ta egna beslut och ansvar för ditt arbete, samtidigt som du effektivt samarbetar och kommunicerar med andra teammedlemmar.

Kompetens:
Vi letar efter kandidater med följande kompetenser:
Utbildning som elektronikingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Grundläggande kunskaperav arbete med komponentberedning eller liknande arbetsuppgifter.
Förmåga att analysera och tolka tekniska datablad och specifikationer.
Förståelse för miljöaspekter och hållbarhetskrav relaterade till elektronikkomponenter.


Personliga egenskaper:
Självgående individ med stark problemlösningsförmåga och passion för teknik.
Lagspelare som trivs i miljö med fokus på innovation och kreativitet.
Flexibilitet och anpassningsförmåga till föränderliga projekt och krav.
Noggrann, strukturerad och ansvarsfull gentemot mål och deadlines.
Förmågan att vara förändringsbenägen - kunna anpassa sig, acceptera tvära kast och nya förutsättningar.

Uppdraget kan omfattas av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinkonstruktörer

Ansök    Sep 26    PrimeComp AB    Civilingenjör, maskin
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Vi söker nu maskinkonstruktörer med erfarenhet av mekanikkonstruktion och vill arbeta med världsledande teknologi. Arbetsbeskrivning - Arbeta självständigt eller i grupp konstruera och ta fram tekniskt underlag för mekanis... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.

Vi söker nu maskinkonstruktörer med erfarenhet av mekanikkonstruktion och vill arbeta med världsledande teknologi.

Arbetsbeskrivning

- Arbeta självständigt eller i grupp konstruera och ta fram tekniskt underlag för mekaniska delsystem samt genomföra ändringar och modifieringar.
- Du kommer även att välja komponenter samt upprätta utvecklingsspecifikationer.
- Arbetet innefattar även ansvar för framtagning av materiel samt deltagande vid konstruktionsprovning.
- Du kommer att ha ett nära samarbete med företagets montering, inköpsavdelning och underleverantörer.


Kompetens

- Vi söker dig som är högskoleingenjör inom maskinteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som konstruktör inom mekanikområdet.
- Du har några års erfarenhet av mekanikkonstruktion och konstruktionsledning samt goda kunskaper i CAD-verktygen Solid Edge, Creo eller motsvarande.
- Erfarenhet från tillverkningsindustrin är meriterande liksom erfarenheter av ändringstjänst och konfigurationsstyrning.
- Du behöver du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper:

- Förmåga att kommunicera till olika målgrupper och situationer.
- Självständighet och kunna leda sig själv och arbetet framåt.
- Förmåga att skapa förtroende mot kollegor och kunder.
- Förmåga att vara lyhörd - lyssna och läsa mellan raderna.
- Förmågan att vara förändringsbenägen - kunna anpassa sig, acceptera tvära kast och nya förutsättningar.
- Viljan och drivet att lära sig nya saker och ständigt utvecklas.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektronikingenjör till försvarsindustrin

PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Arbetsbeskrivning: Vi söker passionerade och skickliga elektronikingenjörer som vill vara en del av vårt team inom försvarsindustrin. Du kommer att ansvara för att utveckla och konstruera avancerade elektroniksystem och k... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.Arbetsbeskrivning:

Vi söker passionerade och skickliga elektronikingenjörer som vill vara en del av vårt team inom försvarsindustrin. Du kommer att ansvara för att utveckla och konstruera avancerade elektroniksystem och komponenter för användning inom försvarsteknologi. Ditt arbete kommer att innefatta design, testning och optimering av elektronik för att möta de höga krav och komplexiteter som försvarssektorn kräver. Genom att arbeta nära våra tekniska team kommer du vara en nyckelfaktor i att säkerställa högpresterande och pålitlig elektronik för försvarstillämpningar.Kompetens:

Vi letar efter kandidater med följande kompetenser:

- En stark teknisk bakgrund inom elektronikingenjörskap eller relaterade områden.

- Erfarenhet av kretskortdesign, analog och digital elektronik samt signalbehandling.

- Kunskap och erfarenhet av att arbeta med olika verktyg och programvara för kretskortsdesign och simulering.

- Förmåga att lösa komplexa tekniska problem och optimera prestanda under krävande förhållanden.

- Förmåga att samarbeta effektivt i multidisciplinära team och kommunicera tekniska idéer klart och tydligt.Personliga egenskaper:

Vi letar efter en självgående individ med stark problemlösningsförmåga och en passion för teknik. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i en miljö där innovation och kreativitet uppmuntras. Flexibilitet och förmågan att anpassa sig till föränderliga projekt och krav är viktiga egenskaper. Dessutom är du noggrann, strukturerad och har en stark känsla för ansvar gentemot uppsatta mål och deadlines.

Svenskt medborgarskap är ett krav på grund av projektens natur och kraven från försvarsindustrin.

Om du har en passion för teknik och vill vara en del av ett spännande team som arbetar med banbrytande teknologier inom försvarssektorn, så är du välkommen att ansöka och bli en del av PrimeComp! Visa mindre