Lediga jobb Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Julia (21) söker assistent i Karlskoga

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. Independent Living är ett sätt att se på samhället som utgår från att personer med funktionsnedsättningar är experter på sina behov och ska ha rätt till full delaktighet samt samma grad av frihet, kontroll och självbestämmande som andra. Det är med detta perspektiv som vi sedan 1989 samordnar personlig assistans. GIL har inget ekonomiskt vinstintresse. Assistenterna räcker inte riktigt till u... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. Independent Living är ett sätt att se på samhället som utgår från att personer med funktionsnedsättningar är experter på sina behov och ska ha rätt till full delaktighet samt samma grad av frihet, kontroll och självbestämmande som andra. Det är med detta perspektiv som vi sedan 1989 samordnar personlig assistans. GIL har inget ekonomiskt vinstintresse.Assistenterna räcker inte riktigt till utan gruppen behöver utökas med ytterligare några tjej. Du ska vara den som hoppar in och jobbar då övriga är sjuka eller önskar vara lediga.


Jag bor i centrala Karlskoga i egen lägenhet efter att ha studerat några år i Göteborg. Du som söker ska vara ansvarsfull, lugn och trygg samt initiativrik. Spännande om du kan komma på saker att göra, som att packa en fikakorg till badet eller baka en kaka. Det är bra om du är lite drivande i att hitta på roliga saker att göra. :)

Arbetspassen är fördelade på dygnspass. Dag, kväll och natt (jour). Du kommer att få bredvidgång (fullt betald) innan du jobbar på egen hand.

Viktigt att du inte är rädd eller allergisk mot katt då en sådan finns i hemmet. Samma sak gäller även för hundar då jag ibland är hundvakt.


Körkort och referenser är ett krav.

Kollektivavtal Kommunal-KFO. Lön enl överenskommelse.

Tillträde omgående.

Förklara gärna i ett personligt brev varför just du skulle passa för detta jobb.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till Karlskoga.

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en  24 årig kvinna med autism bosatt i Karlskoga.Jag sitter i rullstol/permobil och har ett omfattande omvårdnadsbehov. Jag bor ensam med min katt så du bör inte vara allergisk. Jag söke... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en  24 årig kvinna med autism bosatt i Karlskoga.Jag sitter i rullstol/permobil och har ett omfattande omvårdnadsbehov.

Jag bor ensam med min katt så du bör inte vara allergisk.

Jag söker dig som är flexibel.

Jag ser gärna att du har erfarenhet av autism. Utbildning är inget krav då du blir introducerad av oss på plats.

Körkort är önskvärt då jag har egen bil.

Du ska kunna arbeta dygnets alla timmar samt kunna rycka in med kort varsel vid ordinarie personals frånvaro.

Stämmer ovanstående in på dig?

Skicka då in ett personligt brev, ditt CV och svara på urvalsfrågorna.

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Julia (20) söker assistent i Karlskoga

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. Independent Living är ett sätt att se på samhället som utgår från att personer med funktionsnedsättningar är experter på sina behov och ska ha rätt till full delaktighet samt samma grad av frihet, kontroll och självbestämmande som andra. Det är med detta perspektiv som vi sedan 1989 samordnar personlig assistans. GIL har inget ekonomiskt vinstintresse. Assistenterna räcker inte riktigt till uta... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. Independent Living är ett sätt att se på samhället som utgår från att personer med funktionsnedsättningar är experter på sina behov och ska ha rätt till full delaktighet samt samma grad av frihet, kontroll och självbestämmande som andra. Det är med detta perspektiv som vi sedan 1989 samordnar personlig assistans. GIL har inget ekonomiskt vinstintresse.Assistenterna räcker inte riktigt till utan gruppen behöver utökas med ytterligare en tjej, du ska vara den som hoppar in och jobbar då övriga är sjuka eller önskar vara lediga.


Jag har nu flyttat tillbaka till centrala Karlskoga i egen lägenhet efter att ha studerat några år i Göteborg. Du som söker ska vara ansvarsfull, lugn och trygg samt initiativrik. Spännande om du kan komma på saker att göra, som att packa en fikakorg till badet eller baka en kaka. Det är bra om du är lite drivande i att hitta på roliga saker att göra. :)


Arbetspassen är fördelade på dag, kväll och natt (jour). Du kommer att få bredvidgång (fullt betald) innan du jobbar på egen hand.


Körkort och referenser är ett krav.

Kollektivavtal Kommunal-KFO. Lön enl överenskommelse.

Tillträde omgående.

Förklara gärna i ett personligt brev varför just du skulle passa för detta jobb.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre