Lediga jobb Däckson i Karlskoga AB i Karlskoga

Se alla lediga jobb från Däckson i Karlskoga AB i Karlskoga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Karlskoga som finns inom det yrket.

Däckmontör till Däckson i Karlskoga AB

Vi söker däckmontörer till vår verkstad i Karlskoga. De vi söker skall helst ha intresse av att skruva med bilar, vara noggrann och ansvarstagande. Arbetet kommer mestadels utföras på vår verkstad i Karlskoga men sker även ute i fält. Jourjobb kan förekomma på kvällar och helger. Meriterande är kunskaper om hjulinställning. C-körkort samt allmän datakunskap. I arbetsuppgifterna ingår bl.a Montering balansering av däck på personbil/lastbil ... Visa mer
Vi söker däckmontörer till vår verkstad i Karlskoga.
De vi söker skall helst ha intresse av att skruva med bilar, vara noggrann och ansvarstagande. Arbetet kommer mestadels utföras på vår verkstad i Karlskoga men sker även ute i fält. Jourjobb kan förekomma på kvällar och helger. Meriterande är kunskaper om hjulinställning. C-körkort samt allmän datakunskap.
I arbetsuppgifterna ingår bl.a
Montering balansering av däck på personbil/lastbil
Skiftning av hjul
Däckreparationer
Hjulinställning
Vulkning av däck
Saipning av däck
Montering/reparation av entreprenaddäck
Pressning av truckhjul
Försäljning av däck
Kontakt med kunder

Beroende på personliga förutsättningar kommer utbildning ges inom de områden där så behövs, det viktiga är att man har viljan att lära sig, är nyfiken och lyhörd.
Däckson i Karlskoga AB ingår i en koncern (Däckson Holding AB) med tre däckverkstäder, Däckson i Karlskoga, Nya Gummicentralen i Kristinehamn och Johnnys Däckservice på Hammarö samt ett fastighetsbolag. Vi är totalt 22 anställda med en omsättning runt 65 miljoner. Vi är en lite tajt organisation med korta beslutsvägar, alltid med kunder i centrum. Vi jobbar med senaste teknologin inom vårt område och försöker ligga i framkant gällande utvecklingen av vår verksamhet.
Vid eventuella frågor kontakta Peter Fredriksson eller Johan Övelius på 0586-340 90.
Tillsvidare anställning lön enligt kollektivavtal, tillträde snarast.
Provanställning på 6 månader tillämpas.
Ansökan skickas till [email protected] senast 20/6-2024. Visa mindre

Ekonom till liten koncern

Vi söker en ekonom som kan sköta våra 5 bolag. Den vi söker skall helst ha några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vara noggrann och ansvarstagande. Arbetet kommer att vara fritt och ske under eget ansvar. Tjänsten kräver minst 75% eller enligt överenskommelse beroende på livssituation, förutsättningar, önskemål kan vi ha olika upplägg. Vi jobbar idag i Fortnox, Visma lön samt Däckdata. I arbetsuppgifterna ingår - Löpande bokförin... Visa mer
Vi söker en ekonom som kan sköta våra 5 bolag.
Den vi söker skall helst ha några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vara noggrann och ansvarstagande. Arbetet kommer att vara fritt och ske under eget ansvar. Tjänsten kräver minst 75% eller enligt överenskommelse beroende på livssituation, förutsättningar, önskemål kan vi ha olika upplägg. Vi jobbar idag i Fortnox, Visma lön samt Däckdata.
I arbetsuppgifterna ingår
- Löpande bokföring
- Månadsbokslut
- Skatteberäkning
- Löner
- Fakturering
- Registrering av leverantörsfakturor
- Betalningar, inrapportering av inbetalningsfiler samt lev.betalningar
- Rapporteringar till Skatteverket
- Upprättande av bokslut
- Diverse administration


Däckson i Karlskoga Förvaltning är moderbolag till tre däckverkstäder, Däckson i Karlskoga, Nya Gummicentralen i Kristinehamn och Johnnys Däckservice på Hammarö samt ett holdingbolag. Vi är totalt 22 anställda med en omsättning på drygt 50 miljoner. Vi är en lite tajt organisation med korta beslutsvägar, alltid med kunden i centrum. Vi jobbar med senaste teknologin inom vårt område och försöker ligga i framkant gällande utvecklingen av vår verksamhet.
Vid eventuella frågor kontakta Peter Fredriksson, Maud Wallin eller Johan Övelius på 0586-34090


Lön enligt överenskommelse, tillträde snarast.
Ansökan skickas till [email protected] senast 15/11-2022. Visa mindre