Lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog i Karlskoga

Se lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog i Karlskoga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Karlskoga som finns hos arbetsgivaren.

Timvikarier inom skola/fritidshem

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett antal timvikarier inom förskoleklass, skola eller fritidshem. Du anger i ansökan vilken/vilka verksamheter och ... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker ett antal timvikarier inom förskoleklass, skola eller fritidshem.
Du anger i ansökan vilken/vilka verksamheter och eller ämnen du är intresserad av att undervisa i.

KVALIFIKATIONER
Förskoleklass/fritidshem:
Utbildad förskollärare, lärare i fritidshem eller barnskötare (barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande).

Skola:
Lärarexamen


Vi strävar efter att varje medarbetare har rätt kompetens. Om du inte har rätt kompetens enligt ovan men vill "prova på" någon av rollerna så ges du möjlighet till det under max 300 dagar. För samtliga befattningar krävs då att du har godkända gymnasiebetyg i grundämnena samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Om du är intresserad av fortsatt arbete behöver du utbilda dig.

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Sandviksskolan

Att utveckla eller utvecklas. Det är inte frågan. Hos oss är det självklart att du får göra både och: växa i din yrkesroll och samtidigt vara med och utveckla Karlskoga tillsammans med dina kollegor. Är du nyexaminerad lärare i fritidshem så ingår handledning av en mentor under ditt första år. Som lärare i Karlskoga kommuns skolor har du möjlighet att fortsätta din professionella utveckling och göra karriär. Du kan bland annat bli VFU-handledare och vi ti... Visa mer
Att utveckla eller utvecklas. Det är inte frågan. Hos oss är det självklart att du får göra både och: växa i din yrkesroll och samtidigt vara med och utveckla Karlskoga tillsammans med dina kollegor.

Är du nyexaminerad lärare i fritidshem så ingår handledning av en mentor under ditt första år. Som lärare i Karlskoga kommuns skolor har du möjlighet att fortsätta din professionella utveckling och göra karriär. Du kan bland annat bli VFU-handledare och vi tillämpar distribuerat ledarskap med ansvar för olika utvecklingsgrupper,

I vår natursköna stad händer det mycket spännande just nu. Här har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa.

Sandviksskolan är en del av Skolförvaltningen och ligger i den östra delen av Karlskoga. Vi är en F-6 skola med två klasser i varje årskurs, fyra fritidshemsavdelningar och ca 350 elever. Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process, där du har möjlighet att utveckla ditt arbete, då är du välkommen med din ansökan till oss. Vi arbetar ständigt med att skapa en god och trygg lärmiljö för elever och personal som ska främja lärande och utveckling. Vi utgår alltid från ett elevperspektiv i våra beslut stora som små. Relationellt och salutogent perspektiv är rådande på skolan. Vi arbetar aktivt med att göra undervisningen tillgänglig för alla våra elever socialt, pedagogiskt och fysiskt. Sandviksskolan kännetecknas av en välkomnande öppen atmosfär. Alla som arbetar på Sandviksskolan bidrar till en trivsam arbetsmiljö för elever och personal. Våra ledord på skolan är gemenskap, hänsyn, trygghet, delaktighet och ansvar, På Sandviksskolan har vi idag 4 lärare i fritidshem och vill nu utöka med ytterligare en. I tjänsten ingår c:a 8 timmars planeringstid.

Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa på skolans fritidshem där du har fokus på och förutsättningar att utveckla, planera och bedriva fritidshemmets verksamhet tillsammans med dina blivande kollegor. I tjänsten ingår att ansvar för skolans raster för att skapa goda relationer och sammanhållning som uppmuntrar till betydelsefulla aktiviteter, lek och gemenskap.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• att planera, genomföra och följa upp undervisningen
• att analysera undervisning och resultat
• att bidra till skolutveckling
• att vara resurs i klasser under elevernas skoldag
• att vara en del av rastverksamheten på skolan
• att samarbeta med elevhälsoteam och skolledning
• kontakter med vårdnadshavare
• att vara del av skolans värdegrundsarbete och aktivt arbeta med att förebygga kränkningar
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i fritidshem.

Du är en trygg och tydlig ledare och har lätt för att skapa och underhålla goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare. Du värdesätter och bidrar till ett gott samarbete genom att ha ett öppet, tillmötesgående och problemlösande förhållningssätt. Du är strukturerad och har förmåga att planera, organisera och analysera elevernas lärande samt din undervisningsstruktur på ett effektivt sätt som leder till önskade resultat.

För att kunna bidra i skolans fortsatta digitala utveckling förväntas du besitta goda IT-kunskaper och lätt kunna ta dig an digitala system. Vidare behärskar du det svenska språket på så sätt att du kan kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver.

Det är meriterande om du har:
• erfarenhet av att arbeta med språkutvecklande arbetssätt (SKUA)

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna rekrytering.

I Karlskoga kommun finns tio grundskolor och en anpassad grundskola.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

Karlskoga kommun ingår i finskt förvaltningsområde och har därmed ett ansvar för att värna om det finska språkets ställning. Det innebär bland annat att vi ska erbjuda förskoleverksamhet och äldreomsorg på finska.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem Stråningstorpsskolan åk 2-6 – här skapar vi plats för d

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa på skolans fritidshem, men även delta och medverka i undervisning i grundskolan. I dina arbetsupp... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa på skolans fritidshem, men även delta och medverka i undervisning i grundskolan.
I dina arbetsuppgifter ingår:
- att planera, genomföra och följa upp undervisningen
- att analysera undervisning och resultat
- föräldrakontakter
- att bidra till skolutveckling
- samarbete med elevhälsoteam, skolledning och externa aktörer
- skolövergripande värdegrundsarbete
- arbetslagsarbete
- arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot fritidshem. Har du erfarenhet av att arbeta med språkutvecklande arbetssätt är det meriterande. Du är en trygg och tydlig ledare och har lätt för att skapa och underhålla goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare. Du värdesätter och bidrar till ett gott samarbete genom att ha ett öppet, tillmötesgående och problemlösande förhållningssätt. Du är strukturerad och har förmåga att planera, organisera och analysera elevernas lärande samt din undervisningsstruktur på ett effektivt sätt som leder till önskade resultat.

För att kunna bidra i skolans fortsatta digitala utveckling förväntas du besitta goda IT-kunskaper och lätt kunna ta dig an digitala system. Vidare behärskar du det svenska språket på så sätt att du kan kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att få arbeta inom förskola/skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet behöver du enligt lagen om registerkontroll lämna ett utdrag från polisens belastningsregister.
Karlskoga kommun ingår i finskt förvaltningsområde och har därmed ett ansvar för att värna om det finska språkets ställning. Det innebär bland annat att vi ska erbjuda förskoleverksamhet och äldreomsorg på finska.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Aggerudsskolan

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten t... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Aggerudsskolan ligger i södra delen av Karlskoga. Vi är en F-6 skola och har idag 400 elever. Skolan är två/tre parallellig och har 4 fritidshemsavdelningar. Vårt arbete är inriktat på att skapa en god och trygg arbetsmiljö för våra elever och vår personal. Som medarbetare hos oss kommer du att tillhöra ett arbetslag och en arbetsplats med mycket glädje och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Aggerudsskolan kommer du verka för att alla elever ska nå så långt som möjligt. Här arbetar vi individanpassat och har alltid eleven i fokus. Du kommer vara en del av vår fritidsverksamhet för eleverna 6-11 år, där samarbete och höga ambitioner står i fokus. Som fritidspedagog/lärare i fritidshem är det viktigt att du är en trygg vuxen som arbetar med elevens sociala utveckling där lek/rörelse, musik och fritt skapande är viktiga komponenter. Du kommer även samarbeta tillsammans med lärare där ni skapar bästa möjliga lärmiljö för eleverna under skoldagen.
Helhetssyn och öppenhet ser vi som viktiga egenskaper i arbetet, samt att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och kollegialt lärande, och du blir en del av ett arbetslag där vi samarbetar, trivs och har roligt på jobbet!

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som lärare i fritidshem hos oss behöver du ha visioner och engagemang för att skapa en meningsfull fritidsverksamhet för barnen. Vi ser att du har en lärare i fritidshemsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är om du tidigare har arbetat med elever inom fritidsverksamhet, men även har kunskaper inom IKT, rastverksamhet eller idrott och hälsa. Du är en positiv, engagerad och flexibel person med förmågan till nytänkande. Du har en god samarbetsförmåga samt ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor. Vi tror därför att du trivs som bäst när du får fokusera på elevernas olika sätt att tänka, lära och förstå, men även se deras individuella behov som en utmaning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Karlbergsskolan F-6

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad! ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med arbetslaget arbetar du för en tillgänglig lärmiljö som tar tillvara elevernas nyfikenhet och intressen samt st... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med arbetslaget arbetar du för en tillgänglig lärmiljö som tar tillvara elevernas nyfikenhet och intressen samt stödjer varje elevs trygghet, utveckling och lärande. Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen i fritidshemmet. För att hålla en hög kvalité behöver vi ständigt reflektera över vår undervisning och dess innehåll.

Under skoltid samverkar du med lärare och klass för att skapa en god lärandemiljö. Du kompletterar med fritidshemmets pedagogik i lärandet. Utifrån din legitimation kan också undervisningen utgå ifrån den.
Rastverksamheten är en viktig del i vår verksamhet där du tillsammans med andra pedagoger genom ert arbetssätt skapar en trygg, meningsfull och rolig miljö.
Vi arbetar med ett relationsskapande, lösningsfokuserat förhållningssätt och ett lågaffektivt bemötande.
Välkommen till oss - en arbetsplats där människor och innovationer får växa.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem eller du som är under utbildning till lärare i fritidshem

Du värnar och skapar goda relationer till eleverna och har ett inkluderande förhållningssätt. Du är mån om att hitta strategier för att alla elever ska ta till sig undervisningen genom att skapa en tillgänglig lärmiljö.

Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ord som relationsskapande, strukturerad, tydlig och flexibel bör stämma in på dig.

Har du dessutom en positiv inställning, är driven, kreativ, omtänksam och lyhörd? Då är det dig vi söker!

ÖVRIGT
För att få arbeta inom skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet behöver du enligt lagen om registerkontroll lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Detta gör du via blankettarkivet på polisens webbplats.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Bråtenskolan, världens roligaste jobb!

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom då till oss på Bråtenskolan och var med och skapa arbetsglädje! I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad! Bråtensk... Visa mer
Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom då till oss på Bråtenskolan och var med och skapa arbetsglädje!

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Bråtenskolan är en del av skolförvaltningen och ligger i den östra delen av Karlskoga. Vi har 290 elever i årskurserna F-6. Skolan är tvåparallellig och har ett fritidshem med tre avdelningar. Bråtenskolans arbete är inriktat på att skapa en god och trygg arbetsmiljö för alla samt främja lärande och utveckling. Bråtenskolan kännetecknas av en välkomnande och öppen atmosfär. Alla som arbetar på Bråtenskolan bidrar till en trivsam arbetsmiljö för elever och personal.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta både i fritidshem och i klass.

Tillsammans med arbetslaget arbetar du för en tillgänglig lärmiljö som tar tillvara elevernas nyfikenhet och intressen samt stödjer varje elevs trygghet, utveckling och lärande. Ni planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen i enlighet med läroplanens riktlinjer. För att hålla en hög kvalité behöver vi ständigt reflektera över undervisningen och dess innehåll.

Under skoltid samverkar du med andra lärare för att skapa en god lärandemiljö. Rast- och uteverksamheten är en viktig del i vår verksamhet där du tillsammans med andra pedagoger genom ert arbetssätt skapar en trygg och rolig miljö.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i fritidshem.
Vi söker en samarbetsinriktad medarbetare som har fokus på att utveckla undervisningen så att det gynnar elevernas utveckling och lärande.

Du är en engagerad, tydlig och trygg ledare för eleverna och din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat och med eleven i fokus. Du har lätt för att skapa goda relationer och ha elevens bästa i fokus genom att både stödja, stimulera och motivera. Vi söker dig som både har förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för hela uppdraget och förväntas vara insatt och arbeta utifrån gällande styrdokument.
Nyfikenhet, kreativitet och ansvarstagande är personliga egenskaper vi uppskattar.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till anpassad grundskola inriktning ämnesområden

Karlskoga växer som kommun. Det innebär både stora möjligheter men även ökade krav på att ge utbildning i alla skolformer av högsta klass. Din arbetsplats är skolförvaltningen där det finns ett samlat team. Du kommer att spela en central roll i att tillsammans med de andra verksamhetscheferna stärka huvudmannens arbete med både kvalitet och resultat. ARBETSUPPGIFTER Som lärare i fritidshem ansvarar du för undervisningen genom att bidra till att läroplan... Visa mer
Karlskoga växer som kommun. Det innebär både stora möjligheter men även ökade krav på att ge utbildning i alla skolformer av högsta klass. Din arbetsplats är skolförvaltningen där det finns ett samlat team. Du kommer att spela en central roll i att tillsammans med de andra verksamhetscheferna stärka huvudmannens arbete med både kvalitet och resultat.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem ansvarar du för undervisningen genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du är förtrogen med läroplanen och låter elevernas intressen och behov ta plats i undervisningen. Tillsammans med arbetslaget ska du planera, anpassa, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i fritidshemmet. Du kommer även att fungera som en resurs till eleverna under skoltiden.
Välkommen till världens roligaste och viktigaste jobb!

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lärarlegitimation i fritidshem.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete som lärare i fritidshem och är van vid att bemöta elever i behov av särskilt stöd.
I din roll som lärare i fritidshem ska du ha goda kunskaper om fritidshemmets uppdrag och läroplan, samt vara bekant med den anpassade grundskolans läroplan och övriga styrdokument. Du ska på ett kvalitetsmedvetet sätt skapa goda förutsättningar för barnets utveckling och lärande, men även dokumentationen av densamma.
I din roll som lärare i fritidshem ska du vara en god förebild. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll. Du tillför entusiasm, glädje och känner stolthet för ditt jobb.

ÖVRIGT
Vi har löpande urval och intervjuer i denna rekrytering.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem, Karlbergsskolan, var med och utveckla framtidens skola

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till va... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Karlbergsskolan är en del av skolförvaltningen och ligger i västra delen av Karlskoga. Vi har ca 400 elever uppdelade på 2-3 klasser/ årskurs. Fritidshemmet har fyra avdelningar, där går knappt 200 elever. Skolans lärare är indelade i arbetslag F-3, 4-6, fritidshem samt flexenhet. Flexenheten består av specialpedagog, speciallärare och sva-lärare.

Skolan deltar i ett projekt utifrån Barnkonventionen och Rättighetsbaserad skola tillsammans med UNICEF. På Karlbergsskolan ska alla elever utvecklas så långt som möjligt, vara trygga och uppleva både skolan och fritids som meningsfull. Vi arbetar kontinuerligt med att göra undervisningen tillgänglig för alla våra elever, både pedagogiskt, socialt och fysiskt.

Vårt Lekotek är vi mycket stolta över och kan däregenom erbjuda en meningsfull rastverksamhet. Vi har ett samarbete med Fritidsbanken skola som innebär möjlighet att byta ut vårt pedagogiska material samt få tillgång till fritidsutrustning året om.


”Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll samtidigt som du är med och utvecklar våra lärmiljöer för att eleverna ska nå långt som möjligt i sin kunskapsutveckling utifrån sina förutsättningar.”

- Rektor Karlbergsskolan

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med arbetslaget arbetar du för en tillgänglig lärmiljö som tar tillvara elevernas nyfikenhet och intressen samt stödjer varje elevs trygghet, utveckling och lärande. Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen i fritidshemmet. För att hålla en hög kvalité behöver vi ständigt reflektera över vår undervisning och dess innehåll.

Under skoltid samverkar du med lärare och klass för att skapa en god lärandemiljö. Du kompletterar med fritidshemmets pedagogik i lärandet. Utifrån din legitimation kan också undervisningen utgå ifrån den.
Rastverksamheten är en viktig del i vår verksamhet där du tillsammans med andra pedagoger genom ert arbetssätt skapar en trygg, meningsfull och rolig miljö.
Vi arbetar med ett relationsskapande, lösningsfokuserat förhållningssätt och ett lågaffektivt bemötande.

Välkommen till oss - en arbetsplats där människor och innovationer får växa.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem eller du som är under utbildning till lärare i fritidshem

Du värnar och skapar goda relationer till eleverna och har ett inkluderande förhållningssätt. Du är mån om att hitta strategier för att alla elever ska ta till sig undervisningen genom att skapa en tillgänglig lärmiljö.

Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ord som relationsskapande, strukturerad, tydlig och flexibel bör stämma in på dig.

Har du dessutom en positiv inställning, är driven, kreativ, omtänksam och lyhörd? Då är det dig vi söker!

ÖVRIGT
Vi har löpande urval och intervjuer i denna rekrytering.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem Sandviksskolan F-6

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten t... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Sandviksskolan är en F-6 skola och består av två klasser i varje årskurs. Vi har fyra fritidshemsavdelningar på skolan. Skolan kännetecknas av en relationsskapande, trevlig och ansvarsfull personal där elevernas lärande och utveckling alltid är i fokus. På Sandviksskolan arbetar vi för att alla insatser och aktiviteter som sker på skolan ska vara inriktade på att elever och personal ska trivas känna trygghet och gemenskap. Vi har fokus på tillgängliga lärmiljöer och undervisning med hög kvalitet. Skolans ledord är hänsyn, ansvar, delaktighet, trygghet och gemenskap.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi lärare i fritidshem till ett av våra fritidshem.

Brinner du för fritidshemmet och är redo att utveckla verksamheten ytterligare då är du välkommen till oss på Sandviksskolan.

Som lärare i fritidshem förväntas du aktivt bidra till verksamhetsutveckling tillsammans med andra kollegor. Som lärare i fritidshem planerar, utvärderar och utvecklar du fritidsverksamheten. Du tar ansvar för att arbeta med värdegrundsfrågor/normkritiskt förhållningssätt/undervisning i fritidshemmet.

Du kommer att arbeta som trygghetsvärd på våra raster och delta i rastverksamhetens utvecklingsarbete. Du förväntas aktivt bidra med ett lösnings- och resultatorienterat förhållningssätt med verksamhetens och elevernas behov i centrum.


KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är en person som brinner för fritidshemmet För oss är det viktigt att du är genuint intresserad av barn och tror på och brinner för fritidshemmets förmåga att ge alla barn förutsättningar att lyckas.

Vi söker dig som har en pedagogisk examen med inriktning fritidshem samt erfarenhet av att arbeta på fritidshem. Du är väl förtrogen med fritidshemmets styrdokument. Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt till människor.


ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i Fritidshem till Bråtenskolan - världens roligaste jobb!

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom då till oss på Bråtenskolan och var med och skapa arbetsglädje! I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovati... Visa mer
Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom då till oss på Bråtenskolan och var med och skapa arbetsglädje!

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Bråtenskolan är en del av skolförvaltningen och ligger i den östra delen av Karlskoga. Vi har 290 elever i årskurserna F-6. Skolan är tvåparallellig och har ett fritidshem med tre avdelningar. Bråtenskolans arbete är inriktat på att skapa en god och trygg arbetsmiljö för alla samt främja lärande och utveckling. Bråtenskolan kännetecknas av en välkomnande och öppen atmosfär. Alla som arbetar på Bråtenskolan bidrar till en trivsam arbetsmiljö för elever och personal.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta både i fritidshem och i klass.

Tillsammans med arbetslaget arbetar du för en tillgänglig lärmiljö som tar tillvara elevernas nyfikenhet och intressen samt stödjer varje elevs trygghet, utveckling och lärande. Ni planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen i enlighet med läroplanens riktlinjer. För att hålla en hög kvalité behöver vi ständigt reflektera över undervisningen och dess innehåll.

Under skoltid samverkar du med andra lärare för att skapa en god lärandemiljö. Rast- och uteverksamheten är en viktig del i vår verksamhet där du tillsammans med andra pedagoger genom ert arbetssätt skapar en trygg och rolig miljö.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i fritidshem.
Vi söker en samarbetsinriktad medarbetare som har fokus på att utveckla undervisningen så att det gynnar elevernas utveckling och lärande.

Du är en engagerad, tydlig och trygg ledare för eleverna och din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat och med eleven i fokus. Du har lätt för att skapa goda relationer och ha elevens bästa i fokus genom att både stödja, stimulera och motivera. Vi söker dig som både har förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för hela uppdraget och förväntas vara insatt och arbeta utifrån gällande styrdokument.
Nyfikenhet, kreativitet och ansvarstagande är personliga egenskaper vi uppskattar.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem till anpassad grundskola inriktning ämnesområden

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten t... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en anpassad grundskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

I fritidshemmet går elever som under skoltid läser inriktning ämnesområden i den anpassade grundskolan. Ämnesområden är för elever som inte kan tillgodogöra sig hela eller delar av den anpassade grundskolans ämnen. Fritidshemmet är beläget i de södra delarna av Karlskoga.
I skolans arbetslag ingår lärare och resurspersonal som arbetar tillsammans utifrån elevernas förutsättningar och behov.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem ansvarar du för undervisningen genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du är förtrogen med läroplanen och låter elevernas intressen och behov ta plats i undervisningen. Tillsammans med arbetslaget ska du planera, anpassa, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i fritidshemmet. Du kommer även att fungera som en resurs till eleverna under skoltiden.
Välkommen till världens roligaste och viktigaste jobb!

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lärarlegitimation i fritidshem.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete som lärare i fritidshem och är van vid att bemöta elever i behov av särskilt stöd.
I din roll som lärare i fritidshem ska du ha goda kunskaper om fritidshemmets uppdrag och läroplan, samt vara bekant med den anpassade grundskolans läroplan och övriga styrdokument. Du ska på ett kvalitetsmedvetet sätt skapa goda förutsättningar för barnets utveckling och lärande, men även dokumentationen av densamma.
I din roll som lärare i fritidshem ska du vara en god förebild. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll. Du tillför entusiasm, glädje och känner stolthet för ditt jobb.

ÖVRIGT
Vi har löpande urval och intervjuer i denna rekrytering.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Aggerudsskolan, världens roligaste jobb!

Nu söker vi förstärkning till vårt härliga team på Aggerudsskolan i Karlskoga kommun. I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att ... Visa mer
Nu söker vi förstärkning till vårt härliga team på Aggerudsskolan i Karlskoga kommun.

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare i fritidshem och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Aggerudsskolan är en del av skolförvaltningen och ligger i södra delen av Karlskoga. Vi är en F-6 skola och har idag 400 elever. Skolan är två/tre parallellig och har 4 fritidshemsavdelningar. Vårt arbete är inriktat på att skapa en god och trygg arbetsmiljö för våra elever och vår personal. Som medarbetare hos oss kommer du att tillhöra ett arbetslag och en arbetsplats med mycket glädje och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem på Aggerudsskolan kommer du verka för att alla elever ska nå så långt som möjligt. Här arbetar vi individanpassat och har alltid eleven i fokus. Du kommer vara en del av vår fritidsverksamhet för eleverna 6-11 år, där samarbete och höga ambitioner står i fokus. Som lärare i fritidshem är det viktigt att du är en trygg vuxen som arbetar med elevens sociala utveckling där lek/rörelse, musik och fritt skapande är viktiga komponenter. Du kommer även samarbeta tillsammans med lärare där ni skapar bästa möjliga lärmiljö för eleverna under skoldagen.
Helhetssyn och öppenhet ser vi som viktiga egenskaper i arbetet, samt att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och kollegialt lärande, och du blir en del av ett arbetslag där vi samarbetar, trivs och har roligt på jobbet!

KVALIFIKATIONER
Leg lärare i fritidshem.
Meriterande är om du tidigare har arbetat med elever inom fritidsverksamhet, men även har kunskaper inom IKT, rastverksamhet eller idrott och hälsa.
För att lyckas i rollen som lärare i fritidshem hos oss behöver du ha visioner och engagemang för att skapa en meningsfull fritidsverksamhet för barnen.
Du är en positiv, engagerad och flexibel person med förmågan till nytänkande. Du har en god samarbetsförmåga samt ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor. Vi tror därför att du trivs som bäst när du får fokusera på elevernas olika sätt att tänka, lära och förstå, men även se deras individuella behov som en utmaning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Vi har löpande urval och intervjuer.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Rävåsskolan söker lärare fritidshem

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom då till oss på Rävåsskolan och var med och ska arbetsglädje. I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får v... Visa mer
Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom då till oss på Rävåsskolan och var med och ska arbetsglädje.

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Rävåsskolan är en centralt belägen skola med 220 elever från förskoleklass till årskurs 3. På skolan finns fritidshem som arbetar tätt samman med övrig skolverksamhet. Skolan, som är uppförd 1913, är nyrenoverad och gränsar till ett stadsnära naturreservat. Rävåsskolan kännetecknas av en välkomnande och öppen atmosfär. Alla som arbetar på Rävåsskolan bidrar till en trivsam arbetsmiljö för elever och personal.ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem på Rävåsskolan kommer du verka för att alla elever ska nå så långt som möjligt. Du kommer vara en del av vår fritidsverksamhet på Bladet eller Drivhuset där samarbete och höga ambitioner står i fokus. Som lärare i fritidshem är det viktigt att du är en trygg vuxen som arbetar med elevens sociala utveckling där lek/rörelse, utevistelse och skapande verksamhet är viktiga komponenter. Positivt om du är intresserad av att organisera och planera för meningsfulla rastaktiviteter. Du kommer även samarbeta tillsammans med lärare där ni skapar bästa möjliga lärmiljö för eleverna under skoldagen. Helhetssyn och öppenhet ser vi som viktiga egenskaper i arbetet, samt att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Välkommen till en skola där vi samarbetar, trivs och har roligt på jobbet.


KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation som lärare i fritidshem. Vi söker en samarbetsinriktad och engagerad medarbetare som lägger stor vikt vid elevernas utveckling och lärande. Undervisningen i fritidshemmet ska stimulera elevernas utveckling till en meningsfull framtid. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samverkan med andra. Du förväntas ta ett stort ansvar för helheten i uppdraget och har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ord som relationsfokuserad, tillitsfulla relationer, strukturerad och tydlig bör stämma in på dig. Ditt bidrag till att skapa glädje på arbetsplatsen är viktigt.
Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Stråningstorpsskolan - var med och utveckla framti

Nu söker vi förstärkning till vårt lärarteam på Stråningstorpsskolan i Karlskoga kommun. I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss at... Visa mer
Nu söker vi förstärkning till vårt lärarteam på Stråningstorpsskolan i Karlskoga kommun.

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra.

Stråningstorpsskolan är belägen i Karlskogas södra stadsdel. På skolan går det ca 380 elever från åk 2 till åk 6. Vi har i dagsläget 2 fritidshemsavdelningar. Vi är en skola med två skolenheter. Våra barn börjar i förskoleklass på Häsängsskolan och går där tills de börjar åk 2 när de börjar på Stråningstorpsskolan.

- Vi har tillgång till flera kulturer och språkgrupper, vilket gör oss till en spännande arbetsplats.
- Vi har startat upp ett samarbete med UNICEF, där vi jobbar för att bli en rättighetsbaserad skola.
- Vi har en inarbetad rastverksamhet idag som vi är stolta över, men som ständigt kräver engagemang och nya idéer.
- Vi ser vårdnadshavare som en tillgång i arbetet med att ge våra elever en trygg skoldag.
- Vi arbetar för att ha en helhetssyn på hela skolan

Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process, då är du välkommen med din ansökan till oss.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med fritidsverksamheten som huvuduppdrag men även inom grundskolan och då i de yngre åldrarna. Som lärare i fritidshem kommer du i nära samarbete med övriga pedagoger, planera, genomföra och utvärdera aktiviteter under och efter skolans slut. Du kommer att ingå i ett arbetslag där samtliga pedagoger har en viktig funktion för skolans och fritidshemmens utveckling.
Helhetssyn och öppenhet ser vi som viktiga egenskaper i arbetet, samt att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom skola.

Din inställning till uppdraget ska vara flexibelt, lösningsfokuserat och med eleven i fokus. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn samt har en god samarbetsförmåga. Har du även erfarenhet av att följa en läroplan och styrdokument samt att skapa en motiverande lärmiljö för eleverna? Då är det dig vi söker!

Varmt välkommen med din ansökan.


ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Häsängsskolan - var med och utveckla framtidens sk

Nu söker vi förstärkning till vårt lärarteam på Häsängsskolan i Karlskoga kommun. I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna... Visa mer
Nu söker vi förstärkning till vårt lärarteam på Häsängsskolan i Karlskoga kommun.

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra.

Vi är en skola med två skolenheter. Våra barn börjar i förskoleklass på Häsängsskolan och går där tills de börjar åk 2 när de börjar på Stråningstorpsskolan. På Häsängsskolan finns i nuläget 5 klasser, F1. På Häsängsskolan satsar vi på att rörelse är viktigt för lärande.

Vi har tillgång till flera kulturer och språkgrupper, vilket gör oss till en spännande arbetsplats.
Vi har startat upp ett samarbete med UNICEF, där vi jobbar för att bli en rättighetsbaserad skola.
Vi ser vårdnadshavare som en tillgång i arbetet med att ge våra elever en trygg skoldag.
Vi arbetar för att ha en helhetssyn på hela skolan

Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process, då är du välkommen med din ansökan till oss.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med fritidsverksamheten som huvuduppdrag men även inom grundskolan och då i de yngre åldrarna. Som lärare i fritidshem kommer du i nära samarbete med övriga pedagoger, planera, genomföra och utvärdera aktiviteter under och efter skolans slut. Du kommer att ingå i ett arbetslag där samtliga pedagoger har en viktig funktion för skolans och fritidshemmens utveckling.
Helhetssyn och öppenhet ser vi som viktiga egenskaper i arbetet, samt att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom skola.

Din inställning till uppdraget ska vara flexibelt, lösningsfokuserat och med eleven i fokus. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn samt har en god samarbetsförmåga. Har du även erfarenhet av att följa en läroplan och styrdokument samt att skapa en motiverande lärmiljö för eleverna? Då är det dig vi söker!

Varmt välkommen med din ansökan.


ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Fritidsledare/pedagog

Vi söker nu en ny kollega till vårt fritidshem på Granbergsdals skola. Vårt fritids arbetar med Grön flagg och har ett stort engagemang i friluftsliv. Vi arbetar med Rättighetsbaserad skola vilket även genomsyrar fritids. Under din arbetsdag kommer du att vara en resurs i skolan samt arbeta på fritidshemmet. Fritidshemmet på Granbergsdal är en verksamhet med kreativitet, upplevelser och friluftsliv. Känner du att du är rätt så sök till oss! Tjänsten komm... Visa mer
Vi söker nu en ny kollega till vårt fritidshem på Granbergsdals skola.
Vårt fritids arbetar med Grön flagg och har ett stort engagemang i friluftsliv. Vi arbetar med Rättighetsbaserad skola vilket även genomsyrar fritids.
Under din arbetsdag kommer du att vara en resurs i skolan samt arbeta på fritidshemmet. Fritidshemmet på Granbergsdal är en verksamhet med kreativitet, upplevelser och friluftsliv.
Känner du att du är rätt så sök till oss!
Tjänsten kommer tillsättas snarast men startar i augusti 2023. Intervjuer hålls löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Aggerudsskolan - välkommen till ett viktigt jobb!

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till va... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Nu söker vi förstärkning till vårt härliga team på Aggerudsskolan i Karlskoga kommun. Aggerudsskolan är en del av skolförvaltningen och ligger i södra delen av Karlskoga. Vi är en F-6 skola och har idag 400 elever. Skolan är två/tre parallellig och har 4 fritidshemsavdelningar. Vårt arbete är inriktat på att skapa en god och trygg arbetsmiljö för våra elever och vår personal. Som medarbetare hos oss kommer du att tillhöra ett arbetslag och en arbetsplats med mycket glädje och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Aggerudsskolan kommer du verka för att alla elever ska nå så långt som möjligt. Här arbetar vi individanpassat och har alltid eleven i fokus. Du kommer vara en del av vår fritidsverksamhet för eleverna 6-11 år, där samarbete och höga ambitioner står i fokus. Som fritidspedagog/lärare i fritidshem är det viktigt att du är en trygg vuxen som arbetar med elevens sociala utveckling där lek/rörelse, musik och fritt skapande är viktiga komponenter. Du kommer även samarbeta tillsammans med lärare där ni skapar bästa möjliga lärmiljö för eleverna under skoldagen.
Helhetssyn och öppenhet ser vi som viktiga egenskaper i arbetet, samt att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och kollegialt lärande, och du blir en del av ett arbetslag där vi samarbetar, trivs och har roligt på jobbet.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation som lärare i fritidshem.
För att lyckas i rollen som lärare i fritidshem hos oss behöver du ha visioner och engagemang för att skapa en meningsfull fritidsverksamhet för barnen. Meriterande är om du tidigare har arbetat med elever inom fritidsverksamhet, men även har kunskaper inom IKT, rastverksamhet eller idrott och hälsa. Du är en positiv, engagerad och flexibel person med förmågan till nytänkande. Du har en god samarbetsförmåga samt ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor. Vi tror därför att du trivs som bäst när du får fokusera på elevernas olika sätt att tänka, lära och förstå, men även se deras individuella behov som en utmaning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Sandviksskolan

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till va... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Sandviksskolan är en F-6 skola och består av två klasser i varje årskurs. Vi har fyra fritidshemsavdelningar på skolan. Skolan kännetecknas av en relationsskapande, trevlig och ansvarsfull personal där elevernas lärande och utveckling alltid är i fokus. På Sandviksskolan arbetar vi för att alla insatser och aktiviteter som sker på skolan ska vara inriktade på att elever och personal ska trivas känna trygghet och gemenskap. Vi har fokus på tillgängliga lärmiljöer och undervisning med hög kvalitet. Skolans ledord är hänsyn, ansvar, delaktighet, trygghet och gemenskap.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två lärare i fritidshem till våra fritidshem.
Brinner du för fritidshemmet och är redo att utveckla verksamheten ytterligare då är du välkommen till oss på Sandviksskolan.
Som lärare i fritidshem förväntas du aktivt bidra till verksamhetsutveckling tillsammans med andra kollegor. Som lärare i fritidshem planerar, utvärderar och utvecklar du fritidsverksamheten. Du tar ansvar för att arbeta med värdegrundsfrågor/normkritiskt förhållningssätt/undervisning i fritidshemmet
Du kommer att ingå i trygghetsvärdarnas rastarbete på skolan där du förväntas aktivt bidra med ett lösnings- och resultatorienterat förhållningssätt med verksamhetens och elevernas behov i centrum.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med inriktning fritidshem samt erfarenhet av att arbeta på fritidshem. Du är väl förtrogen med fritidshemmets styrdokument. Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt till människor.
Vi tror att du är en person som brinner för fritidshemmet För oss är det viktigt att du är genuint intresserad av barn och tror på och brinner för fritidshemmets förmåga att ge alla barn förutsättningar att lyckas.

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem till grundsärskolan, inriktning ämnesområden

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till va... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!
I grundsärskolans fritidshem går elever som under skoltid läser inriktning ämnesområden i grundsärskolan. Ämnesområden är för elever som inte kan tillgodogöra sig hela eller delar av grundsärskolans ämnen. Fritidshemmet är beläget i de södra delarna av Karlskoga.
I skolans arbetslag ingår lärare och resurspersonal som arbetar tillsammans utifrån elevernas förutsättningar och behov.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem ansvarar du för undervisningen genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du är förtrogen med läroplanen och låter elevernas intressen och behov ta plats i undervisningen. Tillsammans med arbetslaget ska du planera, anpassa, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i fritidshemmet. Du kommer även att fungera som en resurs till eleverna under skoltiden.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lärarlegitimation i fritidshem eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete som lärare i fritidshem och är van vid att bemöta elever i behov av särskilt stöd.
I din roll som lärare i fritidshem ska du ha goda kunskaper om fritidshemmets uppdrag och läroplan, samt vara bekant med grundsärskolans läroplan och övriga styrdokument. Du ska på ett kvalitetsmedvetet sätt skapa goda förutsättningar för barnets utveckling och lärande, men även dokumentationen av densamma.
I din roll som lärare i fritidshem ska du vara en god förebild. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll. Du tillför entusiasm, glädje och känner stolthet för ditt jobb.

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Ungdomsutvecklare med social och digital kompetens

Vill du vara med skapa det välkomnande, kloka och innovativa Karlskoga? Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! Tjänsten är en del av enheten för social hållbarhets u... Visa mer
Vill du vara med skapa det välkomnande, kloka och innovativa Karlskoga?
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Tjänsten är en del av enheten för social hållbarhets uppdrag. Enhetens uppdrag är att samverka och strukturera barnkonventionen, ungdomars delaktighet, trygghet och folkhälsa genom förebyggande och främjande metoder. Delaktighet och inflytande är fokus. Visionen är att skapa bästa möjliga förutsättningar för social hållbarhet – jämlik och jämställd hälsa för alla i Karlskoga och Degerfors.

ARBETSUPPGIFTER
Mötesplats Kupolen är en innovativ mötesplats för alla kommunens invånare. Att arbeta på mötesplatsen innebär att tillsammans med våra besökare hitta, nyttja och utveckla det inre drivet. Hos oss möter individer varandra samtidigt som kontakter knyts till närings- och föreningslivet. Vi har både större och mindre samarbeten hos oss vilket gör arbetet väldigt omväxlande.

Mötesplats Kupolen driver verksamheten Ungdomens hus. Ungdomens hus riktar sig till ungdomar i gymnasieåldern. Ungdomens hus syftar till att ge de äldre ungdomarna en arena för en meningsfull fritid. Det kan handla om temakvällar, föreläsningar, föreningsaktiviteter eller eventkvällar. Verksamheten bygger således på att ungdomarna uttrycker vad de vill göra, personalens uppgift blir då att handleda i förverkligande. I din anställning kommer du få utbildning i ungdomsperspektivet samt barnkonventionen.

På Mötesplats Kupolen bedrivs även öppen verksamhet för kommuninvånare i åldrarna 12-100 år. I den öppna verksamheten läggs fokus på att coacha och inspirera till digitalt skapande. Som handledare guidar du besökarna till att bli digitala skapare som älskar att se kreationer komma till liv, oavsett om det är text, bild/foto, animation, 3D-miljöer, elektronik, kläder, programmering eller ett enastående social mediakonto.

KVALIFIKATIONER
Du är en trygg och tydlig vuxen och en god förebild. Du har tålamod och drivs av att se andra människor växa och få nya insikter. Du är även flexibel, lyhörd, engagerad och kan jobba i samverkan för att göra Karlskoga till en bra stad att växa upp och leva i.

• Eftergymnasial utbildning med pedagogisk, fritid- eller social inriktning som arbetsgivaren bedömer passande för uppdraget.
• Vi ser gärna att du är van att driva utvecklingsarbete i en kommunal organisation.
• Kunskap och erfarenhet inom ungdomsarbete är meriterande, samt erfarenhet av att driva och samordna utvecklingsarbete, projekt och implementera metoder och arbetssätt i samverkan med andra.
• Du ska vara bekväm med att tala inför grupp, ha god förmåga att dokumentera och förmedla kunskap både muntligt och skriftligt.
• Du har goda digitala färdigheter, både gällande digitalt skapande och underhåll av digital teknik och programvara.
• Du är lösningsfokuserad och vill bidra till en konstruktiv arbetsmiljö.
• Du har lätt för att bygga goda relationer, både med besökare och samarbetspartners.

B-körkort är ett krav då du ibland reser inom och mellan kommunerna.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem med utvecklingsuppdrag till Sandviksskolan

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till va... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Sandviksskolan är en F-6 skola och består av två klasser i varje årskurs. Vi har fyra fritidshemsavdelningar på skolan. Skolan kännetecknas av en relationsskapande, trevlig och ansvarsfull personal där elevernas lärande och utveckling alltid är i fokus. På Sandviksskolan arbetar vi för att alla insatser och aktiviteter som sker på skolan ska vara inriktade på att elever och personal ska trivas känna trygghet och gemenskap. Vi har fokus på tillgängliga lärmiljöer och undervisning med hög kvalitet. Skolans ledord är gemenskap, hänsyn, delaktighet, trygghet och ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för fritidshemmet och är redo för ett större ansvar för att utveckla verksamheten ytterligare.
Nu söker vi en lärare i fritidshem med utvecklingsuppdrag till våra fritidshem på Sandviksskolan.
I ditt uppdrag förväntas du att aktivt bidra till verksamhetsutveckling och ditt uppdrag är att leda arbetet på våra fritidsavdelningar. Arbetet med kvalitets och utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med rektor.

Som lärare i fritidshem med utvecklingsuppdrag arbetar du på förmiddagen i huvudsak med utvecklingsarbete, vilket bland annat innefattar handledning, litteraturläsning samt möjlighet att hålla sig uppdaterad gällande forskning och just utvecklingsarbete på fritidshem. På eftermiddagen arbetar du på en fritidsavdelning tillsammans med övrig personal. Uppdraget innebär att du alltid har kvalitetsarbete i centrum.

Du förväntas:
• planera, genomföra och utveckla arbetet på fritidshemmen
• arbeta aktivt med värdegrundsfrågor/normkritiskt förhållningssätt/undervisning i fritidshemmet
• handleda fortbilda och följa upp
• planera, genomföra och dokumentera fritidshemsmöten
• följa upp och utvärdera arbetet och resultaten för våra fritidshemsavdelningar i nära samarbete med skolans rektor.

•På Sandviksskolan får du möjlighet att bidra till elevernas utveckling samt att utveckla vår verksamhet. Vi vill med den här tjänsten skapa möjlighet att driva på fritidshemsutvecklingen ytterligare.
Du kommer att ingå i skolans trygghetsteam och i trygghetsvärdarnas rastarbete på skolan där du förväntas aktivt bidra med ett lösnings och resultatorienterat förhållningssätt med verksamhetens och elevernas behov i centrum.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med inriktning fritidshem samt erfarenhet av att arbeta på fritidshem.

• Du är väl förtrogen med fritidshemmets styrdokument.
• Du har en god förmåga att undervisa inom fritidshem och har goda ledaregenskaper.
• Du har ett starkt intresse av att vara med och utveckla verksamheten.
• Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt till människor.
• Du är van att arbete i team men också kunna driva utvecklingsprocesser på egen hand.

Vi tror att du är en person som brinner för fritidshemmet och är nu redo för ett större ansvar för att utveckla verksamheten ytterligare. För oss är det viktigt att du är genuint intresserad av barn och tror på och brinner för fritidshemmets förmåga att ge alla barn förutsättningar att lyckas.

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Karlbergsskolan, världens roligaste jobb

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till va... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Karlbergsskolan är en del av skolförvaltningen och ligger i västra delen av Karlskoga. Vi har 420 elever uppdelade på 2-3 klasser/ årskurs. Fritidshemmet har fyra avdelningar, där går ca 200 elever. Skolans lärare är indelade i arbetslag F-3, 4-6, fritidshem samt flexenhet. Flexenheten består av specialpedagog, speciallärare, sva-lärare och språkpedagog.

Under året har vi startat upp projekt utifrån Barnkonventionen och Rättighetsbaserad skola tillsammans med UNICEF. På Karlbergsskolan ska alla elever utvecklas så långt som möjligt, vara trygga och uppleva både skolan och fritids som meningsfull. Vi arbetar kontinuerligt med att göra undervisningen tillgänglig för alla våra elever, både pedagogiskt, socialt och fysiskt. Vid skolstart kommer vi att inviga vårt nya Lekotek som vi har fyllt med pedagogiskt material. Eleverna är delaktiga i utlåningen av dessa. Vid lunchrasterna anordnar våra rastvärdar aktiviteter för eleverna.

Karlskoga kommun gör en satsning för att säkerställa att alla eleverna ökar sina kunskaper i matematik samt läs- och språkutveckling där särskilda handlingsplaner har tagits fram för att säkerställa arbetet och likvärdigheten. Under kommande år är nyanländas och flerspråkiga elevers lärande i fokus. Undervisningen ska präglas av ett kunskaps- och språkutvecklande arbetssätt.


”Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll samtidigt som du är med och utvecklar våra lärmiljöer för att eleverna ska nå långt som möjligt i sin kunskapsutveckling utifrån sina förutsättningar.”

- Rektor Karlbergsskolan

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med arbetslaget arbetar du för en tillgänglig lärmiljö som tar tillvara elevernas nyfikenhet och intressen samt stödjer varje elevs trygghet, utveckling och lärande. Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen i fritidshemmet i enlighet med läroplanens riktlinjer. För att hålla en hög kvalité behöver vi ständigt reflektera över vår undervisning och dess innehåll.

Under skoltid samverkar du med lärare och klass för att skapa en god lärandemiljö. Du kompletterar med fritidshemmets pedagogik i lärandet. Utifrån din legitimation kan också undervisningen utgå ifrån den.
Rastverksamheten är en viktig del i vår verksamhet där du tillsammans med andra pedagoger genom ert arbetssätt skapar en trygg och rolig miljö.
Vi arbetar med ett relationsskapande, lösningsfokuserat förhållningssätt och ett lågaffektivt bemötande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem eller du som är under utbildning till lärare i fritidshem
Du värnar och skapar goda relationer till eleverna och har ett inkluderande förhållningssätt. Du är mån om att hitta strategier för att alla elever ska ta till sig undervisningen genom att skapa en tillgänglig lärmiljö.
Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ord som relationsskapande, strukturerad, tydlig och flexibel bör stämma in på dig.
Har du dessutom en positiv inställning, är driven, kreativ, omtänksam och lyhörd? Då är det dig vi söker!

Välkommen till oss - en arbetsplats där människor och innovationer får växa.

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till va... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Aggerudsskolan kommer du verka för att alla elever ska nå så långt som möjligt. Här arbetar vi individanpassat och har alltid eleven i fokus. Du kommer ansvara för vår fritidsverksamhet för eleverna 6-11 år, där samarbete och höga ambitioner står i fokus. Som fritidspedagog/lärare i fritidshem är det viktigt att du är en trygg vuxen som arbetar med elevens sociala utveckling där lek/rörelse, musik och fritt skapande är viktiga komponenter. Du kommer även samarbeta tillsammans med lärare där ni skapar bästa möjliga lärmiljö för eleverna under skoldagen.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som fritidspedagog/lärare i fritidshem hos oss behöver du ha visioner och engagemang för att skapa en meningsfull fritidsverksamhet för barnen. Vi ser att du har en fritidspedagogisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Meriterande är om du tidigare har arbetat med elever inom fritidsverksamhet, men även har kunskaper inom IKT, specialpedagogik, rastverksamhet samt idrott och hälsa. Om du saknar behörighet kan det bli aktuellt med en tidsbegränsad anställning.
Du är en positiv, engagerad och flexibel person med förmågan till nytänkande. Du har en god samarbetsförmåga samt ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor. Vi tror därför att du trivs som bäst när du får fokusera på elevernas olika sätt att tänka, lära och förstå, men även se deras individuella behov som en utmaning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Driven lärare i fritidshem med utvecklingsuppdrag till Sandviksskolan

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till va... Visa mer
I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Sandviksskolan är en F-6 skola och består av två klasser i varje årskurs. Vi har fyra fritidshemsavdelningar på skolan. Skolan kännetecknas av relationsskapande, trevlig och ansvarsfull personal där elevernas lärande och utveckling alltid är i fokus. På Sandviksskolan arbetar vi för att alla insatser och aktiviteter som sker på skolan ska vara inriktade på att elever och personal ska trivas känna trygghet och gemenskap. Vi har fokus på tillgängliga lärmiljöer och undervisning med hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare i fritidshem med ansvar att utveckla verksamheten ytterligare på Sandviksskolan.
I uppdraget förväntas du aktivt bidra till verksamhetsutveckling samt att leda arbetet på våra fritidsavdelningar. Arbetet med kvalitets och utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med rektor.

Du arbetar på förmiddagen i huvudsak med utvecklingsarbete, vilket bland annat innefattar handledning, litteraturläsning samt möjlighet att hålla sig uppdaterad gällande forskning och just utvecklingsarbete på fritidshem. På eftermiddagen arbetar du på en fritidsavdelning tillsammans med övrig personal. Uppdraget innebär att du alltid har kvalitetsarbete i centrum.

Du förväntas:
• planera, genomföra och utveckla arbetet på fritidshemmen
• arbeta aktivt med värdegrundsfrågor/normkritiskt förhållningssätt/undervisning i fritidshemmet
• handleda fortbilda och följa upp
• planera, genomföra och dokumentera fritidshemsmöten
• följa upp och utvärdera arbetet och resultaten för våra fritidshemsavdelningar i nära samarbete med skolans rektor.

På Sandviksskolan får du möjlighet att bidra till elevernas utveckling samt att utveckla vår verksamhet. Vi vill med den här tjänsten skapa möjlighet att driva på fritidshemsutvecklingen ytterligare.
Du kommer att ingå i skolans trygghetsteam och i trygghetsvärdarnas rastarbete på skolan där du förväntas aktivt bidra med ett lösnings och resultatorienterat förhållningssätt med verksamhetens och elevernas behov i centrum.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i fritidshem samt erfarenhet av att arbeta på fritidshem.

Du:
• är väl förtrogen med fritidshemmets styrdokument
• har en god förmåga att undervisa inom fritidshem och har goda ledaregenskaper
• har ett starkt intresse av att vara med och utveckla verksamheten
• har en grundsyn som präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt till människor
• är van att arbete i team men också kunna driva utvecklingsprocesser på egen hand
• är genuint intresserad av barn och tror på fritidshemmets förmåga att ge alla barn förutsättningar att lyckas.

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats. Visa mindre

Lärare i fritidshem - var med och utveckla framtidens skola i Karlskoga

Nu söker vi förstärkning till vårt lärarteam på Stråningstorpsskolan i Karlskoga kommun. I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss a... Visa mer
Nu söker vi förstärkning till vårt lärarteam på Stråningstorpsskolan i Karlskoga kommun.

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Stråningstorpsskolan är belägen i Karlskogas södra stadsdel.
På skolan går det ca 380 elever från åk 2 till åk 6.
Vi är en skola med två skolenheter. Våra barn börjar i förskoleklass på Häsängsskolan och går där tills de börjar åk 2 när de börjar på Stråningstorpsskolan.
Vi har tillgång till flera kulturer och språkgrupper, vilket gör oss till en spännande arbetsplats.
Vi har startat upp ett samarbete med UNICEF, där vi jobbar för att bli en rättighetsbaserad skola.
Vi arbetar intensivt med att implementera de kommungemensamma planerna inom läs, språk och matematik.
Vi ser vårdnadshavare som en tillgång i arbetet med att ge våra elever en trygg skoldag.
Vi arbetar för att ha en helhetssyn på hela skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem verkar du för en helhetssyn på undervisningen där lärande, utveckling och omsorg finns under hela skoldagen. Du ingår i ett arbetslag och har nära samarbete med förskollärare, lärare, fritidspedagoger, studiehandledare och modersmålslärare.

Tillsammans med andra pedagoger planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar du verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten kompletterar skolan och leder och organiserar för att ge eleverna möjlighet till olika fritidsaktiviteter. Vi ser även att du tillsammans med dina kollegor driver fritidshemmets utveckling på skolan.

I rollen arbetar du även i klass tillsammans med ansvarig lärare och tryggar elevernas raster och sociala relationer genom rastverksamhet. Rastverksamheten spelar en stor roll i arbetet med en trygg skoldag för eleverna.


Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process, då är du välkommen med din ansökan till oss.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i fritidshem.

Du är en tydlig och trygg ledare för eleverna och din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat med eleven i fokus. Vi söker dig som både har förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med andra. Du förväntas vara väl förtrogen med gällande styrdokument samt ha förmågan att omsätta dem i praktiken på ett lustfyllt och tydligt sätt.

Som person har du en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och fritidsverksamheten. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Aggerudsskolan

Nu söker vi förstärkning till vårt härliga lärarteam på Aggerudsskolan i Karlskoga kommun. I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss... Visa mer
Nu söker vi förstärkning till vårt härliga lärarteam på Aggerudsskolan i Karlskoga kommun.

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och det finns idag tio grundskolor, en grundsärskola och två fritidsgårdar. I vår stad har du alltid nära till både vacker natur och den högteknologiska industrinäringen. Vi erbjuder dig en välkomnande arbetsplats där människor och innovationer får växa. Inom skolan är det viktigt för oss att kunna utvecklas i rollen som lärare och vi värdesätter våra kollegor och tilliten till varandra. Välkommen till ett meningsfullt arbete där du verkligen kan göra skillnad!

Aggerudsskolan
Aggerudsskolan är en del av skolförvaltningen och ligger i södra delen av Karlskoga. Vi är en F-6 skola och har idag 420 elever. Skolan är två/tre parallellig och har 4 fritidshemsavdelningar. Vårt arbete är inriktat på att skapa en god och trygg arbetsmiljö för våra elever och vår personal. Som medarbetare hos oss kommer du att tillhöra ett arbetslag och en arbetsplats med mycket glädje och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Aggerudsskolan kommer du verka för att alla elever ska nå så långt som möjligt. Här arbetar vi individanpassat och har alltid eleven i fokus. Du kommer ansvara för vår fritidsverksamhet för eleverna 6-11 år, där samarbete och höga ambitioner står i fokus. Som fritidspedagog/lärare i fritidshem är det viktigt att du är en trygg vuxen som arbetar med elevens sociala utveckling där lek/rörelse, musik och fritt skapande är viktiga komponenter. Du kommer även samarbeta tillsammans med lärare där ni skapar bästa möjliga lärmiljö för eleverna under skoldagen.
Helhetssyn och öppenhet ser vi som viktiga egenskaper i arbetet, samt att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och kollegialt lärande, och du blir en del av ett arbetslag där vi samarbetar, trivs och har roligt på jobbet!

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som lärare i fritidshem hos oss behöver du ha visioner och engagemang för att skapa en meningsfull fritidsverksamhet för barnen. Vi ser att du har en fritidspedagogisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är om du tidigare har arbetat med elever inom fritidsverksamhet, men även har kunskaper inom IKT, specialpedagogik, rastverksamhet samt idrott och hälsa. Om du saknar behörighet kan det bli aktuellt med en tidsbegränsad anställning.
Du är en positiv, engagerad och flexibel person med förmågan till nytänkande. Du har en god samarbetsförmåga samt ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor. Vi tror därför att du trivs som bäst när du får fokusera på elevernas olika sätt att tänka, lära och förstå, men även se deras individuella behov som en utmaning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
För att få arbeta inom skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet behöver du enligt lagen om registerkontroll lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Detta gör du via blankettarkivet på polisens webbplats.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Sandviksksolan

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat fö... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla.

Sandviksskolan ligger i den östra delen av Karlskoga och har ca 350 elever i årskurserna F-6, årskurserna har två paralleller. På skolan finns fyra fritidshemsavdelningar. Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process, där du har möjlighet att utveckla ditt arbete, då är du välkommen med din ansökan till oss. Vi arbetar ständigt med att skapa en god och trygg lärmiljö för elever och personal som ska främja lärande och utveckling. Vi arbetar aktivt med att göra undervisningen tillgänglig för alla våra elever socialt, pedagogiskt och fysiskt. Vi arbetar aktivt med att utveckla rastverksamheten, vi vill erbjuda våra elever en lärorik, varierad och framför allt en rolig rastverksamhet. Rastverksamheten är viktig för oss och är en viktig del i vårt arbete med trivsel, gemenskap och trygghet. Sandviksskolan kännetecknas av en välkomnande öppen atmosfär. Alla som arbetar på Sandviksskolan bidrar till en trivsam arbetsmiljö för elever och personal.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem ingår du i ett arbetslag tillsammans med andra lärare i fritidshem du ser lärandet som en ständig process. Tillsammans i arbetslaget styr ni verksamheten utifrån läroplanen och tar gemensamt ansvar för att planera, genomföra, följa upp och utvärdera. Du som lärare i fritidshem har ett gott bemötande och ett relationsskapande arbetssätt. Du arbetar för att stödja alla elevers utveckling socialt, fysiskt och pedagogiskt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog. Du har lätt för att skapa goda relationer med kollegor och elever. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ.
Du har ett inkluderande synsätt, goda ledaregenskaper och har en helhetssyn. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet förtroende och goda relationer
Vi söker dig som har ett gott bemötande och lätt för att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Sandviksskolan

Vill du vara med skapa det välkomnande, kloka och innovativa Karlskoga? Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.htm... Visa mer
Vill du vara med skapa det välkomnande, kloka och innovativa Karlskoga?
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Sandviksskolan ligger i den östra delen av Karlskoga och har ca 350 elever i årskurserna F-6, årskurserna har två paralleller. På skolan finns fyra fritidshemsavdelningar. Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process, där du har möjlighet att utveckla ditt arbete, då är du välkommen med din ansökan till oss. Vi arbetar ständigt med att skapa en god och trygg lärmiljö för elever och personal som ska främja lärande och utveckling. Vi arbetar aktivt med att göra undervisningen tillgänglig för alla våra elever socialt, pedagogiskt och fysiskt. Sanviksskolan kännetecknas av en välkomnande öppen atmosfär. Alla som arbetar på Sandviksskolan bidrar till en trivsam arbetsmiljö för elever och personal.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem ingår du i ett arbetslag tillsammans med andra lärare i fritidshem du ser lärandet som en ständig process. Tillsammans i arbetslaget styr ni verksamheten utifrån läroplanen och tar gemensamt ansvar för att planera, genomföra, följa upp och utvärdera. Du som lärare i fritidshem har ett gott bemötande och ett relationsskapande arbetssätt. Du arbetar för att stödja alla elevers utveckling socialt, fysiskt och pedagogiskt

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem.
Du har lätt för att skapa goda relationer med kollegor och elever. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ.
Du har ett inkluderande synsätt, goda ledaregenskaper och har en helhetssyn. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet förtroende och goda relationer
Vi söker dig som har ett gott bemötande och lätt för att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Häsängsskolan

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat fö... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla.

Vi är en skola med två skolenheter. Vi har en helhetssyn på eleven där vi vill att vår fritidshemsverksamhet ska finnas med som en viktig och synlig del.
Vi har tillgång till flera kulturer och språkgrupper, vilket gör oss till en spännande arbetsplats.
Vi har startat upp ett samarbete med UNICEF, där vi jobbar för att bli en rättvisebaserad skola.
Vi arbetar för att ha en helhetssyn på hela skolan.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem verkar du för en helhetssyn på undervisningen där lärande, utveckling och omsorg finns under hela skoldagen. Du ingår i ett arbetslag och har nära samarbete med förskollärare, lärare, lärare i fritidshem, studiehandledare och modersmålslärare.

Tillsammans med andra pedagoger planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar du verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten kompletterar skolan och leder och organiserar för att ge eleverna möjlighet till olika fritidsaktiviteter. Vi ser även att du tillsammans med dina kollegor driver fritidshemmets utveckling på skolan.

I rollen arbetar du även i klass tillsammans med ansvarig lärare och tryggar elevernas raster och sociala relationer genom rastverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem.

Du är en tydlig och trygg ledare för eleverna och din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat med eleven i fokus. Vi söker dig som både har förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med andra. Du förväntas vara väl förtrogen med gällande styrdokument samt ha förmågan att omsätta dem i praktiken på ett lustfyllt och tydligt sätt.

Som person har du en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och fritidsverksamheten. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till grundsärskolan, inriktning ämnesområden

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! https://karlskoga.se/omkarlskoga Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat fö... Visa mer
Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla.

I fritidshemmet går elever som under skoltid läser inriktning ämnesområden i grundsärskolan. Ämnesområden är för elever som inte kan tillgodogöra sig hela eller delar av grundsärskolans ämnen. Fritidshemmet är beläget i de södra delarna av Karlskoga.
I skolans arbetslag ingår lärare och resurspersonal som arbetar tillsammans utifrån elevernas förutsättningar och behov.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem ansvarar du för undervisningen genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du är förtrogen med läroplanen och låter elevernas intressen och behov ta plats i undervisningen. Tillsammans med arbetslaget ska du planera, anpassa, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i fritidshemmet. Du kommer även att fungera som en resurs till eleverna under skoltiden.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lärarlegitimation i fritidshem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete som lärare i fritidshem och är van vid att bemöta elever i behov av särskilt stöd.
I din roll som lärare i fritidshem ska du ha goda kunskaper om fritidshemmets uppdrag och läroplan, samt vara bekant med grundsärskolans läroplan och övriga styrdokument. Du ska på ett kvalitetsmedvetet sätt skapa goda förutsättningar för barnets utveckling och lärande, men även dokumentationen av densamma.
I din roll som lärare i fritidshem ska du vara en god förebild. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll. Du tillför entusiasm, glädje och känner stolthet för ditt jobb.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Stråningstorpsskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar m... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

Vi är en skola med två skolenheter.
Vi har en helhetssyn på eleven där vi vill att vår fritidshemsverksamhet ska finnas med som en viktig och synlig del.
Vi har tillgång till flera kulturer och språkgrupper, vilket gör oss till en spännande arbetsplats.
Vi har startat upp ett samarbete med UNICEF, där vi jobbar för att bli en rättvisebaserad skola.
Vi arbetar intensivt med att implementera språkplanen på skolan.
Vi arbetar för att ha en helhetssyn på hela skolan

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem i Karlskoga kommun vill vi att du delar denna utvecklingsresa med oss och är trygg inom följande områden:
Ämnesansvar
Som lärare i fritidshem presenterar, problematiserar och förklarar du nyttan av området på ett sätt som intresserar eleven för det som ska läras och upptäckas. Du har mycket goda ämneskunskaper. All undervisning grundas i läroplanen.

Aktivitetsansvar
Som lärare i fritidshem väljer du aktiviteter som gör att eleven kan utforska, förstå och bidra med sina inlägg och insikter. Digitalisering är integrerad i lärandet och utvecklingen.
Du har en elevgrupp som aktivt medverkar i beslut, i eget lärande och i samlärande.
Som lärare i fridshem arbetar du tillsammans med eleverna och visar nyfikenhet inför deras tankar, intressen och arbete hela arbetsdagen.

Relationsansvar
Som lärare i fritidshem skapar du ett tryggt socialt klimat och förtroendefulla relationer i gruppen genom att visa förtroende för elevernas utveckling. Du lär eleverna att se saker utifrån olika perspektiv. Du skapar goda relationer till föräldrarna.

Resultatansvar
Som lärare i fridshem tar du för givet att alla kan lära sig, visar höga förväntningar på alla, bevakar varje individs utveckling och använder olika arbetssätt utifrån varje elevs behov i sitt lärande. Du utvärderar resultat och mål kontinuerligt med arbetslaget.

Verksamhets- och utvecklingsansvar
Som lärare i fritidshem utvecklar du ständigt ditt ledarskap och dina metoder utifrån återkoppling från eleverna. Du använder aktuell forskning och litteratur som stödjer, stärker och utvecklar din egen samt verksamhetens profession.

Planeringstid kommer tydligt att vara avsatt för att du tillsammans med oss ska utvecklas i den riktning vi vill ska ske.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation som lärare i fritidshem, meriterande om du tidigare haft ett utvecklingsuppdrag.
Du är självständig och har förmågan att samverka nära med andra, har ett gott bemötande utifrån en god elevsyn. Din inställning till hela uppdraget är lösningsinriktat med elevens bästa i fokus.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, och att du är strukturerad, tydlig och flexibel.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Häsängsskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar m... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

Vi är en skola med två skolenheter. Vi har en helhetssyn på eleven där vi vill att vår fritidshemsverksamhet ska finnas med som en viktig och synlig del.
Vi har tillgång till flera kulturer och språkgrupper, vilket gör oss till en spännande arbetsplats.
Vi har startat upp ett samarbete med UNICEF, där vi jobbar för att bli en rättvisebaserad skola.
Vi arbetar för att ha en helhetssyn på hela skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Aktivitetsansvar
Som lärare i fritidshem väljer du aktiviteter som gör att eleven kan utforska, förstå och bidra med sina inlägg och insikter. Digitalisering är integrerad i lärandet och utvecklingen.
Du har en elevgrupp som aktivt medverkar i beslut, i eget lärande och i samlärande.
Som lärare i fridshem arbetar du tillsammans med eleverna och visar nyfikenhet inför deras tankar, intressen och arbete hela arbetsdagen.

Relationsansvar
Som lärare i fritidshem skapar du ett tryggt socialt klimat och förtroendefulla relationer i gruppen genom att visa förtroende för elevernas utveckling. Du lär eleverna att se saker utifrån olika perspektiv. Du skapar goda relationer till föräldrarna.


Verksamhets- och utvecklingsansvar
Som lärare i fritidshem utvecklar du ständigt ditt ledarskap och dina metoder utifrån återkoppling från eleverna. Du använder aktuell forskning och litteratur som stödjer, stärker och utvecklar din egen samt verksamhetens profession.

Resultatansvar
Som lärare i fridshem tar du för givet att alla kan lära sig, visar höga förväntningar på alla, bevakar varje individs utveckling och använder olika arbetssätt utifrån varje elevs behov i sitt lärande. Du utvärderar resultat och mål kontinuerligt med arbetslaget.

Planeringstid kommer tydligt att vara avsatt för att du tillsammans med oss ska utvecklas i den riktning vi vill ska ske.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation som lärare i fritidshem, meriterande om du tidigare haft ett utvecklingsuppdrag. Du är självständig och har förmågan att samverka nära med andra, har ett gott bemötande utifrån en god elevsyn. Din inställning till hela uppdraget är lösningsinriktat med elevens bästa i fokus.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, och att du är strukturerad, tydlig och flexibel.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Karlbergsskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar m... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Karlbergsskolan F-6 är belägen i Karlskogas västra stadsdel och har ca 400 elever uppdelade på 2-3 klasser/ årskurs. Fritidshemmet har fyra avdelningar, där går ca 150 elever. Skolans lärare är indelade i arbetslag F-3, 4-6 samt fritidshemmet. På skolan finns också en flexenhet bestående av specialpedagog, speciallärare, lärare och elevcoach samt en särskild undervisningsgrupp.

Vi utvecklar kontinuerligt vårt arbete kring tillgängliga lärmiljöer. Till våren kommer vi att starta upp projekt utifrån barnkonventionen och rättighetsbaserad skola.
På Karlbergsskolan ska alla elever utvecklas så långt som möjligt, vara trygga och uppleva både skolan och fritids som meningsfull.
Vi erbjuder dig ett arbete i framkant där du får möjlighet att påverka, utvecklas och göra skillnad.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med arbetslaget arbetar du för en tillgänglig lärmiljö som tar tillvara elevernas nyfikenhet och intressen samt stödjer varje elevs trygghet, utveckling och lärande. Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen i fritidshemmet i enlighet med läroplanens riktlinjer. För att hålla en hög kvalité behöver vi ständigt reflektera över vår undervisning och dess innehåll.

Under skoltid samverkar du med lärare och klass för att skapa en god lärandemiljö. Du kompletterar med fritidshemmets pedagogik i lärandet. Utifrån din legitimation kan också undervisningen utgå ifrån den. Rastverksamheten är en viktig del i vår verksamhet där du tillsammans med andra pedagoger genom ert arbetssätt skapar en trygg och rolig miljö.
Vi arbetar med ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ett lågaffektivt bemötande, eleven i centrum.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i fritidshem.
Du är en tydlig och trygg ledare för eleverna och din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat med eleven i centrum. Vi söker dig som både har förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för hela uppdraget och förväntas vara väl förtrogen med och arbeta utifrån gällande styrdokument.
Nyfikenhet, kreativitet samt att du kan ta egna initiativ är personliga egenskaper vi uppskattar.

Meriterande är legitimation i idrott och musik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

FRITIDSPEDAGOG

Vi söker nu en kreativ och drivande fritidspedagog till vårt fritids som är beläget på Lonnhyttans skola. Du ska ha lätta att samarbeta och bidra till vår positiva arbetsmiljö. Du är tydlig i ditt ledarskap, skapar engagemang och delaktighet samt ser till varje barns behov. Som person är du utåtriktad, trygg, stabil, och har förmågan att skapa goda relationer med både barn och vuxna. Vi söker en person som är lösningsfokuserad, flexibel och initiativri... Visa mer
Vi söker nu en kreativ och drivande fritidspedagog till vårt fritids som är beläget på Lonnhyttans skola.


Du ska ha lätta att samarbeta och bidra till vår positiva arbetsmiljö.


Du är tydlig i ditt ledarskap, skapar engagemang och delaktighet samt ser till varje barns behov. Som person är du utåtriktad, trygg, stabil, och har förmågan att skapa goda relationer med både barn och vuxna. Vi söker en person som är lösningsfokuserad, flexibel och initiativrik.


Du ska ha ha Lärarlegitimation med behörighet för att arbeta i fritidshem.


Vi är en Grön Flagg skola som använder oss av våra fantastiska omgivningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av utomhuspedagogik och hållbart utvecklings arbete.


På Fritids är idag ca 15 barn inskrivna. Barnen är i åldrarna 6- 12 år. Du kommer inte enbart arbeta på fritids utan även i skolan. Då är du resurs i klasserna F-1 som idag tillsammans är 18 elever. I åk 1 arbetar en legitimerad klasslärare och i Förskoleklassen arbetar en legitimerad Förskolelärare. Tillsammans bildar ni ett arbetslag på Lonnhyttan


Ditt huvudansvar är Fritidshemmet. Fritidshemmen Lonnhyttan och Granbergsdal samarbetar och bildar tillsammans ett arbetslag.


Det finns mer att att berätta och har du frågor får du gärna ringa oss och fråga. Du kan också gå in på vår hemsida och läsa om oss http://lonnhyttan.hemsida24.se/ Visa mindre

Lärare i fritidshem till Bråtenskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar m... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Bråtenskolan är en två-parallellig skola med ca 280 elever från förskoleklass till årskurs 6. På skolan finns även fritidshem som arbetar tätt samman med övrig skolverksamhet. Tillgängliga lärmiljöer för alla elever står i fokus på Bråtenskolan.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Lärare i fritidshem samt undervisning i musik. Som pedagog har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevers utveckling.
I samarbete med övriga pedagoger i ett arbetslag ska du medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje elev och för hela elevgruppen genom att ansvara för det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt Lgr-11.
Du ska vara engagerad och aktiv samt ansvara för planering och utvärdering av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i musik.
Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn.
Vi strävar efter medvetna pedagoger som genom öppenhet, nytänkande och helhetssyn tar vara på varje elevs förmåga och kompetens.
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga att skapa relationer med barn och vuxna, strukturerad, tydlig och flexibel.

Vi erbjuder dig ett arbete i framkant där du får möjlighet att påverka, utvecklas och göra skillnad.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare fritidshem/fritidspedagog till Häsängsskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar m... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Häsängsskolan är belägen i den södra delen av Karlskoga och har ca 140 elever i årskurserna f
- 1. Till Häsängsskolan hör även Stråningstorpsskolan där eleverna går i åk 2 6, med tillhörande fritidshem och fritidsklubb. Vi har en helhetssyn på eleven där vi vill att vår fritidshemsverksamhet ska finnas med som en viktig och synlig del. Vi har tillgång till flera kulturer och språkgrupper hos oss, vilket gör oss till en spännande arbetsplats. Vi har startat upp ett samarbete med UNICEF, där vi jobbar för att bli en rättvisebaserad skola. Vi arbetar också intensivt med att implementera språkplanen på skolan och för en helhetssyn på hela skolan

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem/fritidspedagog verkar du för en helhetssyn på undervisningen där lärande, utveckling och omsorg finns under hela skoldagen. Du ingår i ett arbetslag och har nära samarbete med förskollärare, lärare, fritidspedagoger, studiehandledare och modersmålslärare.

Tillsammans med andra pedagoger planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar du verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten kompletterar skolan och leder och organiserar för att ge eleverna möjlighet till olika fritidsaktiviteter. Vi ser även att du tillsammans med dina kollegor driver fritidshemmets utveckling på skolan.

I rollen arbetar du även i klass tillsammans med ansvarig lärare och tryggar elevernas raster och sociala relationer genom rastverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog.

Du är en tydlig och trygg ledare för eleverna och din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat med eleven i fokus. Vi söker dig som både har förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med andra. Du förväntas vara väl förtrogen med gällande styrdokument samt ha förmågan att omsätta dem i praktiken på ett lustfyllt och tydligt sätt.

Som person har du en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och fritidsverksamheten. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Aggerudsskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar m... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Aggerudsskolan är belägen i Karlskogas södra stadsdel. På skolan går det elever från förskoleklass till åk 6, ca 420 elever. Det finns 5 fritidshemsavdelningar på skolan.
Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process, då är du välkommen med din ansökan till oss.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta med fritidsverksamheten som huvuduppdrag men även inom grundskolan och då i de yngre åldrarna. Som lärare i fritidshem kommer du i nära samarbete med övriga pedagoger, planera och genomföra aktiviteter efter skolans slut för de elever som har behov av fritidshemsplacering. Du kommer att ingå i ett arbetslag där samtliga pedagoger har en viktig funktion för skolans och fritidshemmens utveckling.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i fritidshem. Din inställning till uppdraget ska vara flexibelt, lösningsfokuserat och med eleven i fokus. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn samt har en god samarbetsförmåga.

Erfarenhet av liknande arbete inom skolan samt personlig lämplighet är meriterande.

ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Stråningstorpsskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar m... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Stråningstorpsskolan är belägen i den södra delen av Karlskoga och har ca 300 elever i årskurserna 2-6. Till Stråningstorpsskolan hör även Häsängsskolan där eleverna går i förskoleklass och årskurs 1 med tillhörande fritids.
Stråningstorpsskolan:
• är en skola med två skolenheter
• har tillgång till flera kulturer och språkgrupper, vilket gör oss till en spännande arbetsplats
• har startat upp ett samarbete med UNICEF, där vi jobbar för att bli en rättvisebaserad skola
• arbetar intensivt med att implementera språkplanen på skolan
• arbetar för att ha en helhetssyn på hela skolan.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Omfattar bland annat planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten kompletterar skolan samt erbjuder våra elever en meningsfull fritid och stöd i sin utveckling. Vi ser även att du tillsammans med dina kollegor driver fritidshemmets utveckling på skolan.

• Arbeta i klass tillsammans med ansvarig lärare.
• Rastverksamhet, som syftar till att trygga elevernas raster och sociala relationer
• Fritidshemsverksamheten, elevernas verksamhet efter skoldagens slut i samarbete med övriga pedagoger på fritidshemmet, ansvara för ett heldagslärande.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare i fritidshem. Du är förtrogen med skolans och fritidshemmens styrdokument samt har förmågan att kunna omsätta dem i praktiken på ett lustfyllt och tydligt sätt.
Arbetet kräver en god förmåga att samverka både internt och externt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Aggerudsskolan

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss! http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar m... Visa mer
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Aggerudsskolan är belägen i Karlskogas södra stadsdel. På skolan går det elever från förskoleklass till åk 6, ca 420 elever. Det finns 5 fritidshemsavdelningar på skolan.
Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process, då är du välkommen med din ansökan till oss.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem/fritidspedagog kommer du att arbeta med fritidsverksamheten som huvuduppdrag men även inom grundskolan och då i de yngre åldrarna. Du kommer att i nära samarbete med övriga pedagoger, planera och genomföra aktiviteter efter skolans slut för de elever som har behov av fritidshemsplacering. Du kommer att ingå i ett arbetslag där samtliga pedagoger har en viktig funktion för skolans och fritidshemmens utveckling.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i fritidshem.
Erfarenhet av liknande arbete inom skolan samt personlig lämplighet är meriterande.
Du ska vara engagerad och ha vilja till utveckling och lärande. Din inställning till uppdraget ska vara flexibelt, lösningsfokuserat och med eleven i fokus. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn samt har en god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Personal till Rävåsskolans fritidshem

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens ... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter.
Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Våra värdeord som kännetecknas och präglas i kommunen är: öppenhet, nytänkande, respekt, enkelhet och helhetssyn.


Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Rävåsskolan är en centralt belägen 2-parallelleig skola med 214 elever från förskoleklass till årskurs 3. På skolan finns även fritidshem som arbetar tätt samman med övrig skolverksamhet. Skolan är nyrenoverad och gränsar till ett stadsnära naturreservat.
På fritidshemmet får barnen utrymme för att leka och skapa utifrån sina behov och intressen. Tillsammans bygger ni en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en erfaren leg.fritidspedagog/leg.förskollärare alt fritidsledare, som vill arbeta med att utveckla fritidshemmens verksamhet.
Vi söker någon som under förmiddagstid arbetar tillsammans med lärarna. Arbetet innebär då klassdelningar ibland med egen undervisning i t.ex. bild. Arbetet kan även innebära att arbeta med anpassningar och stöd till enskilda elever under vissa perioder.
På eftermiddagarna arbetar du i fritidshemmen, där elevernas intressen tas tillvara och där lek och lärande kombineras utifrån fritidshemmets läroplan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg.fritidspedagog/ leg.förskollärare alt.fritidsledare
Vi ser gärna att du är behörig i något skolämne t.ex. bild.
Du är självständig och initiativrik, även du har lätt för att samarbeta med kollegor utifrån ett prestigelöst förhållningssätt.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Lärare fritidshem/fritidspedagog till Karlbergsskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens ... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter.
Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Våra värdeord som kännetecknas och präglas i kommunen är: öppenhet, nytänkande, respekt, enkelhet och helhetssyn.


Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Karlbergsskolan F-6 är belägen i Karlskogas västra stadsdel och har ca 420 elever. Fritidshemmet har fyra avdelningar, där går ca 170 barn
Skolans lärare är indelade i arbetslag F-3, 4-6 samt fritidshemmet. På skolan finns också en Flexenhet med, särskild undervisningsgrupp, elevcoach mfl.
Arbetet med särskilt stöd bedrivs målinriktat och systematiskt i samverkan mellan EHT, Flexenhet och lärare/fritidspersonal.

På Karlbergsskolan är vi särskilt stolta över vårt elevstödjande arbete och arbetet med integrering och inkludering av alla elever. Karlbergsskolan är inne i ett spännande utvecklingsarbete i samarbete med SPSM för att höja kvaliteten på undervisning och fritidshemsverksamhet utifrån ett kompletterande perspektiv. Alla elever ska utvecklas så långt som möjligt, vara trygga och uppleva skolan och fritids som meningsfull.


Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter
Tillsammans med arbetslaget arbetar du för en tillgänglig lärmiljö som tar tillvara elevernas nyfikenhet och intressen samt stödjer varje elevs trygghet, utveckling och lärande.
Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen i fritidshemmet i enlighet med läroplanens riktlinjer. För att hålla en hög kvalité behöver vi ständigt reflektera över vår undervisning och dess innehåll.

Under skoltid samverkar du med lärare och klass för att skapa en god lärandemiljö. Du kompletterar med fritidshemmets pedagogik i lärandet. Utifrån din legitimation kan också undervisning utgå ifrån den.
Vi arbetar med ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ett lågaffektivt bemötande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en Leg fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Du är en tydlig och trygg ledare för eleverna och din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat med eleven i fokus. Vi söker dig som både har förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för hela uppdraget och förväntas vara väl förtrogen med och arbeta utifrån gällande styrdokument.
Nyfikenhet, kreativitet samt att du kan ta egna initiativ är personliga egenskaper vi uppskattar.

Meriterande är kunskap och erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fritidspedagoger till Stråningstorpsskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens ... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter.
Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Våra värdeord som kännetecknas och präglas i kommunen är: öppenhet, nytänkande, respekt, enkelhet och helhetssyn.


Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Stråningstorpsskolan är en skola med två skolenheter. Vi har en helhetssyn på eleven där vi vill att vår fritidshemsverksamhet ska finnas med som en viktig och synlig del.
Vi har tillgång till flera kulturer och språkgrupper, vilket gör oss till en spännande arbetsplats.
Vi har startat upp ett samarbete med UNICEF, där vi jobbar för att bli en rättvisebaserad skola.
Vi arbetar intensivt med att implementera språkplanen på skolan.
Vi arbetar för att ha en helhetssyn på hela skolan

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog/lärare i fritidshem kommer du att vara delaktig i fritidshemmets verksamhet på en avdelning och ingå i ett arbetslag.
Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten kompletterar skolan samt erbjuder våra elever en meningsfull fritid och stöd i sin utveckling. Vi ser även att du tillsammans med dina kollegor driver fritidshemmets utveckling på skolan.

• Ditt uppdrag är indelat i tre områden:
• skolsamverkan, vara elever och lärare behjälplig under skoldagen
• rastverksamhet, som syftar till att trygga elevernas raster och sociala relationer
• fritidshemsverksamheten, elevernas verksamhet efter skoldagens slut i samarbete med övriga pedagoger på fritidshemmet, ansvara för ett heldagslärande.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog alternativt fritidsledare. Du har lätt att sätta dig in i skolans styrdokument samt har förmågan att kunna omsätta dem i praktiken på ett lustfyllt och tydligt sätt.
Du är engagerad och sätter elevens utveckling och lärande i fokus. Du är initiativrik, positiv och lösningsfokuserad samt har en förmåga att skapa inkluderande sammanhang där alla elever deltar.
Du är en trygg person som är bra på att samarbeta och är en självklar ledare för elevgrupper. Du värnar om att ha goda relationer och ett bra samarbete med kollegor och föräldrar.

Dina personliga egenskaper och sociala förmågor kommer att betyda mycket i denna rekrytering

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fritidspedagog till Bråtenskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens ... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter.
Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Våra värdeord som kännetecknas och präglas i kommunen är: öppenhet, nytänkande, respekt, enkelhet och helhetssyn.


Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Bråtenskolan är en 2-parallellig skola med ca 280 elever från förskoleklass till årskurs 6. På skolan finns även fritidshem som arbetar tätt samman med övrig skolverksamhet. Tillgängliga lärmiljöer för alla elever står i fokus på Bråtenskolan.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en erfaren fritidspedagog som vill arbeta med att utveckla fritidshemmens verksamhet. Tjänsten innebär att du arbetar i skola och fritidshem. Som pedagog har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevers utveckling.
I samarbete med övriga pedagoger i ett arbetslag ska du medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje elev och för hela elevgruppen genom att ansvara för det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt Lgr-11.
Du ska vara engagerad och aktiv samt ansvara för planering och utvärdering av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad fritidspedagog. Behörighet att undervisa i något praktiskt estetiskt ämne är meriterande. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn.

Vi strävar efter medvetna och utmanande pedagoger som genom öppenhet, nytänkande och helhetssyn tar vara på varje elevs förmåga och kompetens. Vi erbjuder dig ett arbete i framkant där du får möjlighet att påverka, utvecklas och göra skillnad.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga att skapa relationer med barn och vuxna och skapar nyfikenhet och lust att lära mer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ord som strukturerad, tydlig och flexibel bör stämma in på dig.
Erfarenhet är meriterande.


ÖVRIGT
Vi har löpande urval och intervjuer så välkommen snarast med din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fritidspedagoger till Rävåsskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!
Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.
Rävåsskolan är en centralt belägen 2-parallellig skola med 210 elever från förskoleklass till årskurs 3. På skolan finns även fritidshem som arbetar tätt samman med övrig skolverksamhet. Skolan är nyrenoverad och gränsar till ett stadsnära naturreservat.
Läsning står i fokus på Rävåsskolan. Sedan flera år arbetar vi framgångsrikt med bland annat med att skriva sig till lärande.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker erfarna fritidspedagoger som vill arbeta med att utveckla fritidshemmens verksamhet. Till den första tjänsten söker vi framför allt någon som brinner för att organisera och skapa roliga rastaktiviteter på vår skola under skoldagen!
Lekar, tävlingar, skattjakt, utomhusdisco du och barnen sätter gränserna!
Till den andra tjänsten söker vi någon som under dagtid kan arbeta tillsammans med lärarna vid klassdelningar och med egen undervisning i t.ex. bild.
Tjänsterna innebär även arbete på fritidshemmen på eftermiddagarna, där elevernas intressen tas tillvara och där lek och lärande kombineras.
En eller två tjänster beroende på vilka beslut som tas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog.
Vi ser gärna att du är behörig i något skolämne t.ex. bild. Erfarenhet i yrket är meriterande.

God samarbetsförmåga och stort engagemang.
Du är självständig, flexibel, tydlig och kreativ.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fritidspedagoger

Då en av våra medarbetare ska ta föräldraledigt finns möjligheten att söka jobb på vårat fantastiska fritidshem. Vi söker nu två medarbetare om 50% med möjlighet till fler timmar.Vi söker dig som vill jobba med våra elever på fritidshemmen på Granbergsdal och Lonnhyttans skola. På fritids är barn mellan 6-12 år inskrivna. Fritids startar efter skolans slut för de elever som har behov av barnomsorg på eftermiddagen.Vi vill att du ska vara aktiv, ha kreativa... Visa mer
Då en av våra medarbetare ska ta föräldraledigt finns möjligheten att söka jobb på vårat fantastiska fritidshem. Vi söker nu två medarbetare om 50% med möjlighet till fler timmar.Vi söker dig som vill jobba med våra elever på fritidshemmen på Granbergsdal och Lonnhyttans skola. På fritids är barn mellan 6-12 år inskrivna. Fritids startar efter skolans slut för de elever som har behov av barnomsorg på eftermiddagen.Vi vill att du ska vara aktiv, ha kreativa idéer och tar ansvar. Vi vill också att du har arbetsmoral samt lätt för att samarbeta med andra.Du kommer ingå i ett gäng med likasinnade. Våra fritids är aktiva, kreativa med mycket energi. Vi vill skapa en verksamhet där både barn och personal trivs. Vi jobbar utifrån LGR11.Att ha ansvar för en barngrupp kräver att du är planerad, strukturerad person. Du tror på alla barnens utvecklingspotential och vilja att göra rätt.Känner du att det här låter som du är du varmt välkommen att söka. Visa mindre

Fritidspedagoger till Karlbergsskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!
Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.
Karlbergsskolan ligger i västra Karlskoga. Till hösten kommer vi att ha ca 415 elever fördelade över förskoleklass till årskurs 6. Fritidshemmet har fyra avdelningar.
Karlbergsskolan har under flera år arbetat med rastaktiviteter på majoriteten av elevernas raster. En av våra fritidspedagoger har tid avsatt för planering och genomförande.
Under vårterminen deltar fritidshemmet i ett Skolverksprojekt kring hälsofrämjande skolutveckling som syftar till att etablera en modell för det systematiska kvalitetsarbetet på fritidshemmet. Vår ambition är att skapa en organisation där fritidspersonalen är viktiga aktörer i skolans hälsofrämjande uppdrag under skoldagen och där fritidshemmet arbetar med elevers delaktighet och inflytande utifrån devisen att eleverna är pedagogiska resurser.

Till hösten behöver vi förstärka vår organisation med fler fritidspedagoger som ska ansvara för att bedriva fritidshemsverksamhet med hög kvalitet med stark förankring i våra styrdokument. Under skoldagen ansvarar fritidspersonalen för att planera aktiviteter som t ex samling, lek och rörelse, trygghetsarbete, coacha elever i deras sociala utveckling och genomföra rastaktiviteter. I samverkan med skolans lärare, EHT och trygghetsteam arbeta kompletterande och kompensatoriskt. På Karlbergsskolans fritidshem lägger vi schemat med fokus på eftermiddagens verksamhet.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.ARBETSUPPGIFTER
Under vårterminen har skolledning och fritidspersonal tillsammans påbörjat ett utvecklingsarbete på fritidshemmets avdelningar som syftar till att skapa en tydlig arbetsorganisation som grund för det systematiska kvalitetsarbetet. Tillsammans med eleverna arbetar vi också för att utveckla fritidshemmets uppdrag med särskilt fokus på det hälsofrämjande perspektivet där eleverna görs till pedagogiska resurser i verksamheten genom en hög grad av delaktighet och inflytande.

Vi kommer att rekrytera fler fritidspedagoger som hjälper oss att nå våra uppställda mål. Du kommer att arbeta tillsammans med andra fritidspedagoger, förskollärare och erfarna barnskötare. Det finns goda förutsättningar för kollegialt lärande och gemensam planering av undervisning och verksamhet.
Vi har fyra avdelningar på fritidshemmet och organisationen kommer preliminärt att se ut så här:
Avd Juvelen - 3 pedagoger.
Avd Rubinen - 3 pedagoger.
Avd Pärlan - 2 pedagoger.
Avd Diamanten (förskoleklass) - 2-3 pedagoger som kommer att arbeta tillsammans med 2-4 lärare/förskollärare.

Vi söker inför läsåret 19/20 2-4 fritidspedagoger där antalet rekryteringar beror på hur organisationen slutligen kommer att se ut. Placering och bemanning på resp avdelning är därför inte slutgiltigt bestämd.
Placering kommer bestämmas i dialog med sökande utifrån kompetens och intresse.

Som lärare i fritidshem/fritidspedagog hos oss ska du verka för att skapa en god lärmiljö på fritids och under skoldagen. Här kommer du att utforma undervisningen utifrån eleverna och elevgrupperna. Som fritidspedagog/ Lärare i fritidshem ansvarar du för att planera och genomföra undervisning i fritidshemmet, utifrån LGR 11.

*Planera en meningsfull fritid och verksamhet för eleverna i fritidshemmet utifrån uppdrag och i samverkan med eleverna.
*Utgå från en helhetssyn och ta mandat för fritidshemmets uppdrag i skolan.
*Stödja elevernas utveckling i de fria situationerna, före och efter skola, raster, förflyttningar och på raster.
*Arbeta aktivt och engagerat med elevers trygghet och trivsel.
*Delta aktivt i arbetslagsarbetet, samarbeta flexibelt och lösningsfokuserat.
*Bidra till ordning och struktur i lokaler, schema.
*Ta stort professionellt ansvar.
*Bemöta och förhålla dig till våra elever utifrån kunskap och kompetens kring funktionsvariationer och arbete med tillgänglighet och anpassningar.

KVALIFIKATIONER
Vi erbjuder:
*Goda möjligheter till kollegialt lärande och utveckling, med erfarna och drivna fritidspedagoger, förskollärare och barnskötare.
*En tydlig arbetsorganisation, där fritidsuppdraget prioriteras.
*Möjlighet att bidra till att utveckla vår verksamhet och vårt kvalitetsarbete
*Ett väl utvecklat trygghetsarbete som arbetar i nära samverkan med EHT och arbetslag.
*Om du är under utbildning till fritidspedagog kan vi hjälpa till på olika sätt för att underlätta dina studier.
*Närvarande och tillgängliga chefer, som brinner för fritidsfrågor.

Vi ser att du som söker är:
*Legitimerad fritidspedagog /Lärare i fritidshem/under utbildning till fritidspedagog.
*Utvecklingsorienterad, med starkt fokus på elevers behov och rättigheter.
*Nyfiken, kreativ, engagerad och lösningsfokuserad.
*Van att ta ansvar både för ditt eget arbete och för arbetsplatsen i sin helhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från tidigare arbete i fritidshem är meriterande.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fritidspedagoger till Sandviksskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!
Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att du arbetar i skola och fritidshem. Som pedagog har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevers utveckling.
I samarbete med övriga pedagoger i ett arbetslag ska du medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje elev och för hela elevgruppen genom att ansvara för det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt Lgr-11.
Du ska vara engagerad och aktiv samt ansvara för planering och utvärdering av arbetet. Du kommer att vara delaktig i arbetet med rastaktiviteter


KVALIFIKATIONER
Legitimerad fritidspedagog. Behörighet att undervisa i något praktiskt estetiskt ämne är meriterande. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ord som strukturerad, tydlig och flexibel bör stämma in på dig. Erfarenhet är meriterande.

Vi strävar efter medvetna och utmanande pedagoger som genom öppenhet, nytänkande och helhetssyn tar vara på varje elevs förmåga och kompetens. Vi erbjuder dig ett arbete i framkant där du får möjlighet att påverka, utvecklas och göra skillnad.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga att skapa relationer med barn och vuxna och skapar nyfikenhet och lust att lära mer.ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fritidspedagoger till Aggerudsskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!
Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.
Aggerudsskolan är belägen i Karlskogas södra stadsdel. På skolan går det elever från förskoleklass till åk 6.. I dagsläget är vi ca 430 elever. Det finns 5 fritidshemsavdelningar på skolan.

Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process, då är du välkommen med din ansökan till oss.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.ARBETSUPPGIFTER
Arbete inom lågstadiet samt fritidsverksamhet. Som fritidspedagog i grundskolan är du aktiv i ditt arbete med elever i dagens samtliga situationer. Som fritidspedagog kommer du även planera och genomföra aktiviteter efter skolans slut för de elever som har behov av fritidshemsplacering.
Elevernas nivå och behov av stöd ställer därför krav på flexibilitet och kreativitet hos personalen.


KVALIFIKATIONER
Leg fritidspedagog/lärare i fritidshem. Erfarenhet av liknande arbete inom skolan är meriterande.
Du ska vara engagerad och känna för att jobba med barn, en uppgift som ställer stora krav på engagemang, flexibilitet och tydlighet. Din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat och med eleven i fokus.
Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ord som strukturerad, tydlig och flexibel bör stämma in på dig.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre

Fritidspedagog till Häsängsskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket... Visa mer
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!
Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.
Häsängsskolan är belägen i den södra delen av Karlskoga och har ca 140 elever i årskurserna f - 1. Till Häsängsskolan hör även Stråningstorpsskolan där eleverna går i åk 2 6, med tillhörande fritidshem och fritidsklubb

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.ARBETSUPPGIFTER
På fritidsavdelningarna, tre avdelningar, arbetar vi med att träna eleverna till att ta ansvar och bli självständiga. Vi planerar för att barnen ska röra sig mycket på olika sätt och skapar förutsättningar för det. Hos oss är språket alltid i fokus med kommunens nya läsplan som ledstjärna.
Vi har ett utvecklat f 1 samarbete där du ingår som fritidspedagog.
Att samarbeta, vara lyhörd och positiv till utveckling är förmågor som prioriteras. Vi arbetar med att bemöta eleverna på ett lågaffektivt sätt

KVALIFIKATIONER
Leg. Fritidspedagog.
Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga samt att kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen. Visa mindre